✅ جمهوری متکی به اسلام با انتخاب ملت
☑️ در تاریخ انقلاب های دنیا،رهبران و گروه های پیروز انقلاب ،حکومت مورد نظر خود را در کشور اعمال کرده اند.
اما پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران،حضرت امام خمینی(ره) بلافاصله بحث رفراندوم تعیین نوع حکومت را مطرح و به اجرا گذاشتند.
👈 سیدصادق طباطبایی که درآن زمان معاون وزیر کشور و از مجریان رفراندوم انتخاب نوع حکومت بوده می گوید:
" به امام خمینی عرض کردم حالا که دنیا شما و رهبری شما و این انقلاب به این عظمت را پذیرفته و به رسمیت شناخته است، چه نیازی به رفراندوم داریم؟ من مطمئن هستم اگر شما «جمهوری اسلامی» را به عنوان نظام سیاسی کشور اعلام کنید، هم مردم ما و هم دنیا آن را خواهند پذیرفت.^
ایشان در جواب گفتند:
«شما الان نمیفهمید؛ پنجاه سال دیگر خواهند گفت با سوءاستفاده از احساسات مردم، نظام مورد نظر خود را بر مردم تحمیل کردند. نه حتما باید رأیگیری شود و دقیقا تعداد مخالف و موافق معین شود.»
واژه جمهوری اسلامی از سوی امام راحل برای نخستین بار در ۲۲ مهرماه ۱۳۵۷ زمانی که در فرانسه بودند در مصاحبه با خبرنگار فیگارو مطرح شد. ایشان در پاسخ به این سؤال که "عمل شما دارای چه جهتی است و چه رژیمی را می خواهید جانشین رژیم شاه کنید؟" برای نخستین بار نوع حکومت اسلامی را جمهوری اسلامی معرفی کردند.
(صحیفه نور ج۲، ص ۳۶)
بعد از آن نیز در مصاحبه های متعددی به تبیین آن پرداختند. به عنوان نمونه ایشان در جواب خبرنگار تایمز لندن که سؤال می کند چه نوع حکومتی را در ایران مایلید ببینید، جواب میدهند:
«ما جمهوری اسلامی را اعلام کردهایم و ملت با راهپیماییهای مکرر به آن رای دادهاند. حکومتی متکی به آرای ملت و مبتنی بر قواعد و موازین اسلامی»
( صحیفه نور ،ج ۴، ص ۱۶۹)
و در پاسخ به سؤال خبرنگار روزنامه گاردین که از نوع حکومت می پرسد ، می فرمایند: «ما خواهان استقرار یک جمهوری اسلامی هستیم و آن حکومتی است متکی به آرای عمومی. شکل نهایی حکومت با توجه به شرایط و مقتضیات کنونی جامعه توسط مردم تعیین خواهد شد.» (صحیفه نور ، ج ۲، ص ۲۶)
همچنین ایشان در پاسخ به سؤال خبرنگار لوموند که پرسیده بود: "حضرت عالی می فرمایید که بایستی در ایران جمهوری اسلامی استقرار پیدا کند و این برای ما فرانسوی ها چندان مهم نیست، زیرا که جمهوری می تواند بدون پایه مذهبی باشد، نظر شما بر پایه سوسیالیسم است؟ مشروطیت است؟ بر انتخاباتی استوار است؟ دموکراتیک است؟ چگونه است؟»فرمودند:
«اما جمهوری به همان معنایی که همه جا جمهوری است، این که ما جمهوری اسلامی می گوییم، برای این است که هم شرایط منتخب و هم احکامی که در ایران جاری شده است، اینها بر اسلام متکی است، لکن انتخاب با ملت است. طرز جمهوری هم همان جمهوری است که همه جا هست.»
(همان ، ج ۲، ص ۳۵۱)
👈 شعار استقلال ، آزادی ، جمهوری اسلامی بیانگر اهداف مردم در مقابله با رژیم ستمشاهی و مقصد آنان از مبارزه بود که با طرح عنوان جمهوری اسلامی از سوی رهبرکبیر انقلاب به شعار مردم تبدیل شد .
امام خمینی(ره) رهبر کبیر انقلاب اسلامی از ابتدای پیروزی،به دور از قدرت طلبی و سهم خواهی و با صداقتی بی نظیر بر شعارها و خواسته های اصیل انقلاب مومن بوده اند و حاصل این پایبندی، لبیک مردم انقلابی به ایشان و آری ۹۸/۲ درصدی مردم ایران به جمهوری اسلامی بود.
انتخابی آگاهانه که پدید آورنده تحولی عظیم در حکمرانی جهانی و نقش آفرینی مردم درتعیین سرنوشت خود بر مبنای آموزه های دینی بود.
#انقلاباسلامی
#جمهوریاسلامی
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
✅ گامی برای نجات کشور از سلطه اقتصادی دلار
☑️ حدود یک دهه از پیشنهاد برخی کارشناسان اقتصادی کشور که پس از تحریمهای مرتبط با فتنه ۸۸، ارائه و راهکار نجات اقتصاد کشور را عبور از دلارزدگی و رهایی کشور از سلطه اقتصادی دلار اعلام کرده بودند می گدرد. پیشنهادی که با روی کار آمدن دولت غربگرایان افراطی، به فراموشی سپرده شد و امیدها در این زمینه بر باد رفت. اکنون با روی کار آمدن دولت مردمی و انقلابی آیت الله رئیسی و پس از اقدام روسها در جایگزینی روبل متکی بر پشتوانه طلا به جای دلار به منظور کند کردن ابزار تحریم، زمزمه هایی در دولت برای جایگزینی ریال طلا با دلار شنیده می شود.
اگر دولت رئیسی بتواند تابوی دلارزدگی اقتصادی کشور را بشکند همزمان چند اتفاق خواهد افتادکه برخی از آنها عبارتند از:
۱_ ابزار اعمال تحریمها کند خواهد شد؛
۲_ وابستگی کشور به درآمدهای ارزی کاهش خواهد یافت؛
۳_ تنش روانی مستمر در جامعه در زمینه تحریم و انتظارات تورمی آن از بین خواهد رفت؛
۴_ ارزش ریال و پایه پولی کشور تقویت خواهد شد؛
و...
این اتفاق نیازمند یک برنامه ریزی دقیق اقتصادی با پیوست رسانه ای و فرهنگی قوی است.
انتطار می رود اکنون که فرصتی طلایی برای اعمال اقتصاد ریال طلا به وجود آمده است، سیاست گذاران اقتصادی از این شرایط برای نجات اقتصاد کشور از سلطه دلار استفاده کنند.
آیا امکان فائق آمدن این ایده بر مافیای اقتصادی دلار زده کشور فراهم خواهد شد!؟
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
✅ چرایی کودتای سیاسی در پاکستان
☑️ سرانجام بعد از چند روز تنش سیاسی، مجلس پاکستان به عزل عمران خان و انتصاب شهباز شریف به عنوان نخست وزیر جدید رای داد.
ریشه های بحران سیاسی پاکستان را می توان در موارد زیر مشاهده کرد:
۱_ پاکستان در دوران نخست وزیری عمران خان تا حدود زیادی از سلطه سیاسی آمریکا و نفوذ عربستان فاصله گرفت.
۲_ درهمین دوره سیاست چرخش به سمت چین و روسیه و حتی هند و ایران به جدیت دنبال شد.
۳_ در جنگ اوکراین هم عمران خان به سمت سیاست مورد نظر آمریکا نرفت.
۴_ عمران خان و دولت پاکستان در این دوره اجازه تاسیس پایگاه نظامی را نیز به کاخ سفید نداد.
۵_ چینی ها در دوران عمران خان برنامه های گسترده اقتصادی و راهبردی را با پاکستان پیش بردند و برای بلوک بندی شرقی تلاشهای ویژه ای را آغاز کردند و...
با عنایت به موارد گفته شده ، چرخش سیاسی پاکستان به شرق، برای رژیم سعودی، آمریکا و روباه پیر انگلیس غیرقابل تحمل بود و به همین دلیل کودتای سیاسی پیچیده ای طراحی شد و با کمک جریانات فاسد سیاسی و ارتش به اجرا گذاشته شد.
ذکر این نکته صروری است که بدانیم ساختار قدرت در پاکستان توسط انگلیسی ها با محوریت ارتش شکل داده شده و ارتش پاکستان تصمیم گیر اصلی صحنه سیاسی این کشور است.
توجه به این نکته نیز جالب می باشد که نقش آفرینی ارتش در تحولات پاکستان، در گذشته کودتای نظامی بود اما اینبار کودتای سیاسی نرم جایگزین اقدام نظامی گردیده است تا با روی کار آمدن یک مهره سعودی انگلیسی، پاکستان دوباره به میز مستعمرات سیاسی ملکه بازگردد. شهباز شریف عموزاده نواز شریف مهره جدید لندن خواهد بود.
یک عامل اما می تواند بازی انگلیسی را به هم بزند که این عتمل نیز چیزی جز حضور هدفمند توده های مردمی در صحنه دفاع از دموکراسی و دولت مردمی و قانونی در این کشور است.
روزهای آینده مشخص خواهد شد که آیا کودتاچیان کار را تمام خواهند کرد یا جریان ضدکودتا موفق به اصلاح امور خواهد شد.
هرچند امید زیادی به این امرنیست ولی حضور اقشار مختلف مردمی در صحنه حمایت از دولت عمران خان و مخالفت با آمریکا و سیاستهای استکباری و غربی، تا حدودی قابل توجه بوده و گامی به سوی نقش آفرینی مردم در سرنوشت خود می باشد که اگر به صورت مناسب رهبری و سازماندهی شده و ادامه یابد شاید نتیجه بخش باشد.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
✅ چپ بینی آقای تئوریسین
☑️ احمد مسجدجامعی، فعال اصلاح طلب، وزیر فرهنگ دولت اصلاحات و عضو سابق شورای شهر تهران طی یادداشتی در سایت جماران، در اشاره به جنگ روسیه و اوکراین به تمجید از اوکراین پرداخته است.
مسجدجامعی در این یادداشت به حضور چند پزشک اوکراینی در ایران پس از زلزله بم اشاره کرده و در ادامه به مخالفت های مردم اوکراین با نمادهای کمونیسم بولشویکی می پردازد.
او در نوشته خود اوکراینی ها را "جنگجویان وطنپرست و جانبرکف" می نامد که در مقابل روسیه ایستاده اند و سپس به مقاطع تلخ خاطرات مشترک ایران و روسیه در تاریخ روابط فی مابین می پردازد.
در این یادداشت همچنین می خوانیم: با توجه به همۀ این تجربههای تاریخی، عجیب نیست که مردم اوکراین در برابر یکی از بزرگترین قدرتهای نظامی جهان ایستادهاند و از سرزمین خود دفاع میکنند. در حالی که به ذهن اشغالگران روسی چنین میرسید که اگر نه در چند ساعت، در چند روز پروندۀ اوکراین را مختومه خواهند کرد. و به قول خودشان، دهها هزار روسیتبار ساکن آنجا برای متجاوزان فرش قرمز پهن میکنند و روی در روی هموطنان اوکراینی میایستند.
👇چندنکته تحلیلی:
علاقه اصلاح طلبان به حکومت جدید اوکراین که پس از انقلاب رنگی ۲۰۱۴ و با حمایت مستقیم آمریکا روی کار آمد برکسی پوشیده نیست و مردم ایران هنوز نامه سرگشاده صادق زیباکلام به مقامات اوکراینی را فراموش نکرده اند.
فلذا با توجه به سابق مواجه اصلاح طلبان با دولتهای دست نشانده آمریکایی،نمی شود ایرادی بر این فدایی نامه آقای مسجدجامعی گرفت اما مسئله اینست که چرا این آقایان واقعیت را وارونه نشان می دهند.!
واقعیت هم اینست که حکومت جدید کشور اوکراین به این دلیل وارد چاه ویل جنگ با روسیه شد که اقتضائات همسایگی با یک کشور قدرتمند را رعایت نکرد و با نادیده گرفتن دیدگاه های امنیتی روسیه در بحث ناتو، ترجیح داد به اتکای آمریکا، گزینه جنگ را انتخاب کند.
البته شاید روسیه می توانست انتخاب های دیگری غیر از جنگ در قبال امنیت خود داشته باشد اما در اینکه حکومت جدید اوکراین و متحدان آمریکایی و اروپایی اش آتش بیاران اصلی این جنگ هستند هیچ شکی نیست.
در بحث اوکراینی های جان بر کف(!؟) نیز لازم به اشاره است که آقای مسجدجامعی یا در جریان نیست یا نخواسته در جریان باشد که انقلابیون ۲۰۱۴ اوکراین پس از پیروزی، رویکرد نئونازیسم را در دستور کار خود قراردادند و حتی به مرز سلاخی شهروندان مخالف خود هم رسیدند.
درهمین اوکراین پساانقلاب بود که شاهد بر دار کشیده شدن زنی حامله و همسرش به جرم روس گرایی بودیم.
شبیه همان رفتارهایی که در فتنه ۸۸، فتنه گران سبز با مخالفین خود داشتند. در تاریخ اوکراین به تلخی این صحنه را هم دید که چگونه ده ها عضو یک حزب مخالف دولت جدید در اودسا به آتش کشیده شدند.
و ماجراهای دیگری مثل اجازه ندادن به مردم اوکراین برای عبور از گذرگاه های امن توسط ارتش این کشورو ... نیز در کارنامه دولت غرب گرای اوکراین وجود دارد که آقایان اصلاح طلب فقط به این دلیل که با آنها در تکیه گاه دانستن غرب و آمریکا مشترک هستند، آن ها را نمی بینند و یا به تعبیر دیگر چون باخودشان هماهنگ است،آن واقعیت های راست را هم چپ می بینند.
اینکه آقای مسجدجامعی ترجیح داده است چنین واقعیت ناقص، غلط و دور از منطقی را از وضعیت جنگ در اوکراین به تصویر بکشد؛ به لحاظ شخصیتی و سوابق ایشان محل سوال و ابهام جدی است.
اما وقتی هم بستگی فکری وجناحی به میان می آید پاسخ همه سئوالات و ابهامات داده می شود چرا که در اردوگاه اصلاح طلبان ایرانی و هم کیشان سیاسی جناب مسجد جامعی،دل بستگان به آمریکا و مدافعان اردوگاه غرب،جملگی پاک و شایسته تقدیر و حمایت هستند و مخالفان و مقابله کنندگان با این اردوگاه، همه ناپاک و شایسته نابودی.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
حواشی پررنگ تر از متن
موضوع سفر تعدادی از اعضای خانواده رئیس محترم مجلس شورای اسلامی، چندروزی است فضا های رسانه ای مجازی وحتی برخی محافل سیاسی را پرکرده و هرکسی هم براساس شنیده های خود – بدون توجه به صحت وسقم آن-تحلیلی ارائه می کنند و هرچه زمان هم می گذرد برحجم اخبار دروغ افزوده می شود. همین امروز صبح یکی از دوستان می گفت در یکی از گروه های فضای مجازی نوشته شده بود که بار همراه خانواده رئیس مجلس،25چمدان بوده است.
حقیرهم اطلاع دقیقی از علت سفر ندارم اما با توجه به شناختی که از جناب آقای دکتر قالیباف دارم، می توانم با اطمیمنان کامل بگویم که این سفر برای خرید سیسمونی و ... انجام نشده است ولی وقتی فضای خبررسانی آلوده می شود هرکسی مطلبی را می گوید و قطعا نفر بعدی هم در انتشار مطلب خلاف قبلی، عددی به حجم آن می افزاید و فضا به اندازه ای آلوده می شود که حتی به تجمعات و مطالبات صنفی برخی گروه ها نیز کشیده می شود.
موضوعی که درچندروزگذشته شاهد آن بودیم، غلبه حواشی برمتن در موضوع ذکر شده بودکه حتی اصل قضیه را هم به حاشیه می برد. گروه های مختلف هرکدام با نگاه سیاسی خود و حب و بغضی که نسبت به رئیس محترم مجلس دارند، تحلیلهایی را پیرامون این خبر ارائه می دهند. طبیعی است که مخالفان نظام اسلامی و حتی شخص دکتر قالیباف، تحلیل های موردنظرخود و گروه های سیاسی هم فکر و مطالب منتشر شده در اطاق های فکر گروه های ضدانقلابی و مخالفان نظام را منتشر و تلاش در جا انداختن آن مطالب خلاف در نزد افکارعمومی جامعه را داشته باشند.
دراین نوشته کاری به مخالفان ومعاندان نظام ندارم چرا که برای آن ها نه فرد مهم است و نه اقدامی که انجام شده است، برای آن ها همین کافیست که بهانه ای برای تضعیف نظام بدست بیاورند و بر روی آن مانوربدهند و ماهی مطلوب خود را از این آب گل آلود صید نمایند. روی سخن من با نیروهای انقلابی است که هرکدام بر حسب وظیفه مطالبی را منتشر و تحلیل هایی را ارائه می دهند که در مواردی واقعا دردناک است. واقعیت این است که همسر، دختر و داماد رئیس محترم مجلس، در ماه مبارک رمضان به کشور ترکیه سفر کرده اند. اصل این سفر – با هر قصد و انگیزه ای که انجام شده باشد- کارغلط و اشتباهی فاحش بوده است که در توئیت فرزند آقای قالیباف نیز به آن اشاره شده است.
دوستان عزیز به جای اینکه به این موضوع بپردازند، دنبال این هستند که این مسافرت چگونه افشا و لو رفته است. عده ای آن را پروژه امنیتی و دام اطلاعات سپاه معرفی می کنند؛ عده ای به وزارت اطلاعات نسبت می دهند؛ عده ای کار مافیای فلان و بهمان معرفی می کنند و درنهایت کار به جایی می رسد که پای رئیس جمهور محترم به میان کشیده شده و آن را انتقام دولت از مجلس و...معرفی می کنند. دراین میان آنچه به فراموشی سپرده می شود، موقعیت نشناسی و عدم رعایت جایگاه ریاست مجلس و شخص دکتر قالیباف توسط تعدادی از وابستگان ایشان است.
اولین آسیب اینگونه نگاه کردن به این موضوع این است که افرادی که دچار خطا و اشتباه شده اند، به اشتباه خود پی نمی برند و حتی شروع به مظلوم نمایی نیز می کنند و از اتفاق رخ داده و حواشی ایجاد شده عبرت نمی گیرند و بعد از چند مدت دیگر، همین خطا و یاخطاهای مشابه، توسط همین افراد و یا افرادی از خانواده مسئول دیگری رخ می دهد.
خداوند متعال در آیات 9 تا 25 سوره مبارکه کهف، داستان اصحاب کهف و جوانمردانی را نقل می کند که از دست ستمگران زمان خود، به غاری پناه می برند و 309 سال درآن غار به خواب می روند و... آیه 22 همین سوره به این موضوع اشاره می کند که عده ای می گویند تعداد این افراد سه نفر بودند و چهارمی سگشان، عده ای می گویند پنج نفر بودند و ششمی سگشان و عده ای می گویند هفت نفر بودند و هشتمی سگشان.
فدای حواشی شدن متن همین است که در همین داستان شگفت انگیز، هیچکس نمی گوید این افراد دارای چه روحیه ظلم ستیزی بودند که دست به این اقدام زدند و نمی گویند که این افراد چگونه و زیر سایه چه قدرتی این همه سال به خواب رفتند و از همه خطرات حفظ شدند و بعد از 309 سال باهمان هیبت روز خواب رفتنشان از خواب بیدار شدند و...
برادران و دوستان عزیزم، برخی وابستگان یک مسئول ارشد نظام، مرتکب رفتاری شده اند که با توجه به اطلاعات موجود، اشتباهی فاحش می باشد. تنها کار پسندیده از طرف همه ماها – وابستگان به جریان انقلابی- و البته همان مسئول محترم، یک عذرخواهی ساده از پیشگاه ملت بزرگ و بصیر ایران است و مراقبتی که باید انجام بدهیم تا از بروز چنین اشتباهاتی در آینده جلوگیری بشود و اگر هم دلایل موجهی برای سفر بوده است شفاف بیان شودو... همین
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
✅ یک_خبر_یک_تحلیل
☑️ خبر: این روزها درگیری پنجه در پنجه شیرمردان #سپاه با نیروهای تروریست آمریکا و رژیم صهیونیستی در دفاع از منافع مکشور به گونهای است که پاسخ تهدیدات را با سرب داغ میدهد و منتظر دستکش مخملین #مذاکره نمیماند.
🔹گزاره خبری: شاید برای وزیر خارجه سابق کشورمان هم قدرت سپاه آنچنان ملموس نبود که گفته بود: «آمريکا که با يک بمبش میتواند تمام سيستمهای نظامی ما را از کار بيندازد، از سيستم نظامی ما نمیترسد!»؛ اما اکنون وزیر خارجه آمریکا در برابر رسانهها به سیلیهای مکرری که از سپاه میخورده، زبان به اعتراف گشوده و میگوید: «برای مدت قابلتوجهی حملهای به نیرویهای ما نشده بود، برای (سردار) سلیمانی اشک نمیریزیم؛ اما از زمانی که از توافق خارج شدیم، او را کشتیم و برچسب تروریستی به سپاه زدیم، حملات به ما تا ۴۰۰ درصد افزایش داشته است».
🔺گزاره تحلیلی: در روزهای اخیر مبحث رفع تحریمهای سپاه به موضوعی چالشی بین ایران و آمریکا تبدیل شده است. آمریکا به این نتیجه رسیده که به خاطر گنجاندن اسم سپاه در لیست تحریمها، وضعیت دشوارتری پیدا کرده است و نهتنها سپاه ضعیفتر نشده، بلکه جسور و قویتر نیز شده است؛ بنابراین آمریکا با عملیات روانی و جنگ شناختی، به دنبال آن است که موضوع سپاه را بهعنوان تنها عامل و مانع رفع تحریمها معرفی کند؛ اما مردم بهتر میدانند که آمریکا از ابتدای برجام هم به دنبال لغو تحریمها نبود و اگر الآن مشت پرزور سپاه نبود، از مذاکره و برگشت به برجام نهتنها سخنی به میان نمیآورد، بلکه اکنون سخن از زمان حمله نظامی به ایران در میان بود!
✍ فرهاد مهدوی
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
✅ سلام فرمانده یک کار فاخر و زیبای فرهنگی
☑️ عبارت دیپلماسی کودک در پاسخ به این سئوال پدید آمد که که چکار کنیم اذهان و قلوب فرزندان ملتهایِ دیگر را برای پذیرش و پیروی از ارزشهایمان فتح کنیم.؟
بر همین اساس آمریکایی ها سرمایه گذاری زیادی بر ساخت انیمشن ها، بازی و گیم ها و ... جهت تسخیر ذهن کودک و نوجوان انجام داده اند.
شرکت بزرگ فیلم و انیمیشنسازی دیسنی در عرصه دیپلماسی عمومی، محلی برای القای سیاستهای آمریکایی تلقی میگردد و فرهنگِ دیسنی اصطلاحی رایج است؛ چنانچه همزمان با اجرای اصل چهار ترومن، محصولات این شرکت بهصورت گسترده در قالب فیلم، اسباببازی و... در ایران منتشر و توزیع شد. بر همین اساس اوباما رئیس جمهور اسبق آمریکا در بازدید از کمپانی دریم ورکس به صراحت اعتراف کرد که «هالیوود و صنعت سرگرمی، بخشی از دیپلماسی آمریکاست».
این سرمایهگذاریهای حیرتآور در صورتی است که ما فاقد یک برنامه جامع برای نسل کودک و نوجوان کشورمان هستیم و بهحق میتوان وضعیت امروز ایران در حوزه کودک و نوجوان را به یک ولنگاری فرهنگی تعبیر نمود.
در این شرایط، تولید یک محتوای جذاب و فاخر مانند «سلام فرمانده» نشان داد که در خلأ یک سیاستگذاری مدون، جریان انقلابی، موظف به یک «حرکت آتش به اختیار به معنی کار فرهنگی خودجوش و تمیز» است.
سلام فرمانده نشان داد که بدون بودجههای کلان و با کاربست مضامین متعالی مانند مهدویت، ولایتفقیه، شهادت و ...، استفاده از برخی مباحث فنی مانند آهنگسازی بومی، ملودی و ریتم دلنشین و متناسب با فضای کودکانه، بدون پشتیبانی متولیان فربه فرهنگی هم میتوان یک موج ایجاد کرد.
میدانیم که رقابت غول های رسانه ای غرب در حوزه کودک با یک اثر فاخر مانند «سلام فرمانده»، قطعاً یک نبرد نابرابر است ولی این اثر بارقه امید را برای بسیاری از نیروهای دغدغهمند باز کرد که میتوان در این نزاع نابرابر، با استفاده از مضامین متعالی و مباحث تکنیکال بهروز، به خلق آثار فاخر و تأثیرگذار بر نسل آینده امید داشت.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
✅ رسانه هایی که شرافت را نمی شناسند
☑️ برخی از رسانه ها و به اصطلاح فعالین سیاسی اصلاح طلب، پست فطرتی و بی شرافتی در حق ملت ایران را به بی نهایت رسانده اند.
هنوز فراموش نکرده ایم و نمی توانیم فراموش بکنیم آن روزهایی را که دولت بی تدبیرِ دست پخت این قبیله سیاسی روی کار بود و روزی چندصد نفر براثر بی تدبیری ها، خیانت ها و خودفروختگی های همان دولت، با بیماری کرونا جان می باختند و کادر درمان نیز از این بی تدبیرها و خیانت ها مستاصل شده بودند. در همان ایام این رسانه ها و همراهان سیاسی شان به جای اینکه صدای مردم باشند و سلامتی آنان را مطالبه کنند، توجیه گر اقدامات خائنانه «سربازان برجام و اف ای تی اف» بودند و تنها موضوعی که برایشان مهم بود، منافع هم حزبی ها و هم فکران سیاسی شان بود نه منافع مردم.
آن روزهایی که همان دولت و رئیس جمهور و معاون اول جهانگیرش با تصمیمات خلق الساعه و خائنانه،۶۰ تن طلای کشور را بر باد دادند و بیش از ۱۸ میلیارد دلار منابع ارزی کشور را به جیب دلال های هم پیاله خودشان ریختند و همین رسانه ها و به اصطلاح فعالین سیاسی، آن خائنین را در قالب قهرمانان ناجی ملت معرفی می کردند و روزانه صدها خبر دروغین تولید و به خورد مردم گرفتاری می دادند که ثروتهای ملی به نام آنان به تاراج می رفت و سفره های آنان روز به روز کوچک و کوچکتر می شد را نیز فراموش نکرده ایم.
هنوز فراموش نکرده و نمی توانیم فراموش بکنیم آن روزهایی را که سیاست گزاران خارجی دولت لیبرالهای غرب گدا در پرتو خیانت های ظریفشان، عزت و اعتبار ایران و ایرانی را در دنیا بر باد می داد و همین رسانه ها به دنبال امیرکبیرسازی از خائنین به منافع ملی و حقوق ملت بودند.
آن روزهایی را هم که دولت اعتدالی اصلاحاتی با سیاستها و دیپلماسی های ذلیلانه در برابر استکبار و زورگویان جهانی، دوستان ملت ایران را ناامید و دشمنان ملت را شاد و سرمت می کردند و برای دشمنی بیشتر با ایران و انقلاب اسلامی تحریک و تهییج کردند و این رسانه ها و فعالین سیاسی خفه خون گرفته بودند و نه تنها کوچک ترین نقدی به اقدامات دولت نمی کردند بلکه مجیزگویانه توجیه کننده خساراتی بودند که به ملت وارد می شد را نیز فراموش نکرده ایم.
روزهایی راهم که هرلحظه و ساعتی خبر تعطیلی فلان کارخانه و مرکز تولیدی و بیکاری هزاران کارگرایرانی را در کنار تاراج اموال بیت المال توسط برادر ها و فرزندان و دامادها و عمه زاده ها و عموزاده های رئیس جمهور و معاونین و
وزرای دولتش می شنیدیم و همین رسانه ها و هم قبیله ای هایشان در سکوتی مرگبار فرو رفته بودند را نیز نه تنها فراموش نکرده ایم بلکه هنوز جای زخمشان بر چهره مردم را مشاهده می کنیم.
حالا که مردم رنج کشیده و زخم خورده از خیانت های این قبیله سیاسی از آنان روی گردان شده و دولتی مردمی و خدمت گزار را بر روی کار آورده اند، این عمله های عرصه خیانت به حقوق ملت که اسمشان را رسانه و فعال سیاسی گذاشته اند، برای دولتی که هنوز چندماه از عمرش نگذشته و از طرفی نیز میراث دار سرزمین سوخته، اقتصاد بدهکار و خزانه خالی شده و هنوز مشغول آواربرداری از ویرانی های دولت مطلوب استعمارگران و موردحمایت همین رسانه ها و فعالین سیاسی می باشد، خط و نشان می کشند.
خیانتکاران مردم گریزی که به یکباره طرفدار مردم شده و زبان بازکرده و تیتر می زنند که "رئیس جمهور باید استعفا دهد"و...
کاری به خط کشی های مرسوم سیاسی و حتی خیانتهای دولت اعتدالی اصلاحاتی گذشته و خدمات دولت مردمی تازه کار ندارم و تنها جمله ای که می توانم به این قبیله سیاسی و عمله های میدانی غرب در تاراج داشته های ملت ایران بگویم این است که ای کاش شرافت را هم به همان اندازه که به نوکری بیگانه اهتمام و افتخار می کنید می شناختید و به اندازه سر سوزنی شرافت داشتید.!
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
☑️ تبدیل اعتراض به آشوب؛ پروژهای ناموفق در ایران
✅ تغییر الگوی اعتراض به "آشوب گرم" بخشی از برنامه تولید زخم علیه ایران است. دشمنان ایران هیچ علاقهای به همراهی با اعتراضات مردم ایران، تلاش برای کاهش آن یا حتی تلاش برای "نمایندگی" آن ندارند. اساساً اعتراض برای آنها چندان دلچسب نیست. آنچه برای آنها موضوعیت دارد، فقط آشوب است.
در سالهای گذشته، زیرساختی که امریکا، سعودی و امارات با محوریت رژیم صهیونیستی سعی در ایجاد آن درون ایران داشتهاند، هیچ نشانی از تلاش برای حمایت از اعتراضات ندارد. این زیرساخت کاملاً برای "خشونت پرشدت علیه مردم" با محوریت اوباش، با هدف تولید حداکثر خسارت، مناسبسازی شده است.
این پروژه آشکارا تمایلی به حمایت از جامعه ندارد؛ مگر اینکه تصمیم به خشونت علیه خود و "خودزنی" گرفته باشد. فشار تحریمی بر طبقه متوسط برای احساس فقر و فشار بر طبقه فقیر برای احساس فلاکت، تلاشی برای براندن جامعه است نه قویتر کردن آن. برای امریکا در ایران جامعه قوی خطرناک است.
جامعه ایرانی در مقابل پروژه تبدیل اعتراض به آشوب تا حد قابلتوجهی واکسینه شده است. علت اصلی این است که درک میکند هدف بانیان آشوب بدتر شدن وضعیت تا آستانه "ویرانی" است. این جمعبندی جامعه ایرانی که "هر مشکلی داریم باید درون خودمان حل کنیم"، اکنون جزو ارکان امنیت ملی ایران است.
✍مهدی محمدی
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
✅ اقدام به نفع مردم پیشکش مواظب تتمه آبروی خود باشید
☑️ روز گذشته، بیانیهای با عنوان «بیانیه ۵۵۲ نفر از فعالان سیاسی و مدنی در ضرورت منع برخورد خشونتبار با اعتراضات مردمی» در فضای رسانهای ضدانقلاب منتشر شد.
همزمان با انتشار این بیانیه، مصطفی تاج زاده شب گذشته در کلاب هاوس اعلام کرد که نویسنده این بیانیه خود اوست که به همراه سعید مدنی، در صدد انتشار آن برآمده اند.
فارغ از متن و محتوای این بیانیه که قرابت زیادی به محتوای مطالب و اطلاعیه های جریانهای ضدانقلاب دارد، یک نکته پرابهام در مورد اسامی امضاکنندگان این بیانیه وجود دارد.
برخلاف اعلام ۵۵۲ امضا کننده ذیل این بیانیه، با کمی دقت در اسامی امضا کنندگان ادعایی، مشخص می شود که به جز حدود ۳۵ نفر از جریان ملی مذهبی و ضدانقلاب فراری مقیم خارج از ایران که تا حدی شهرت سیاسی دارند، سایر اسامی مطرح شده اصلا شناخته شده نیستند.
بررسی اجمالی اسامی قید شده در ذیل بیانیه، نشان می دهد که این بیانیه صرفا به نام ۴۸ خانواده و چند اسم جعلی و تکراری منتشر شده است.
از جمله نکات ابهام و خباثت به کار رفته در انتشار اسامی، استفاده مکرر از اسامی خانوادگی متداول و متعارفی چون احمدی، اسدی، محمدی، صالحی، حبیبی، مرادی، نوری، موسوی، شفیعی و … که وقتی این اسامی را در گوگل جستجو بکنید هیچ رکوردی از هویت، سوابق و فعالیتهای سیاسی و اجتماعی آنان به دست نمی آورید.
در عین حال وجود نام فردی مانند داریوش ارجمند، هنرپیشه معروف ذیل این بیانیه که مواضعش در حمایت از جمهوری اسلامی روشن است، بلافاصله پس از نام اردشیر امیرارجمند نشان می دهد که تاج زاده و سعید مدنی به عنوان دو نویسنده بیانیه، آنقدر در انتشار فوری آن عجله داشته اند، که داریوش ارجمند و اردشیر امیرارجمند را با هم اشتباه گرفته اند.
و یا نام «رستم اکبرزاده» و «رستم اکبری زاده»، دوبار پشت سرهم در آمار ۵۵۲ نفر قید شده است.
نکته مضحک دیگر آنکه نام عبدالله ناصری طاهری، مدیرعامل ایرنا در دولت خاتمی، دوبار ذکر شده، یکبار به نام عبدالله طاهری و بار دوم به نام عبدالله ناصری طاهری.
اقدام مضحک و عجولانه تاج زاده و سعید مدنی در نحوه ساختن اسامی ادعایی ذیل این بیانیه، معنایی جز تلاش مذبوحانه آنان برای سوء استفاده و بهره برداری نامشروع از اعتراضات اخیر و مصادره به مطلوب آن در جهت منافع باندی و گروهیشان ندارد که البته بازهم آب در هاون می کوبند چرا که نه اعتراضاتی را که آرزویش را داشتند به وقوع پیوست و نه رفتار خشونت آمیزی که بتوانند از آن ماهی مطلوب خود را صید کنند.
با مشاهده عمل تاج زاده و شرکا در صدور این بیانیه و اقدامات مشابه دیگر، به برخی از بزرگان جریان اصلاح طلبی که هنوز کمی قدرت تعقل و امکان تفکر دارند، توصیه می کنیم اگر به فکر تتمه آبروی خود هستند، اقدام عاجلی برای کنترل تاج زاده ها بکنند که شاید فردا دیر شده باشد.
مطلب دیگری که لازم است سران جریان اصلاح طلبی به آن توجه نمایند این است که به لطف الهی مردم آگاه شده و صف خدمت گزاران و خائنین را از هم تشخیص می دهند.
مردم، هم عملکرد دولت مورد حمایت و نتیجه تکرار جریان اصلاح طلبی و یاران تاج زاده ها را دیده اند و هم خدمات شبانه روزی رئیس جمهورانقلابی و دولت مردمی فعلی را مشاهده می کنند.
نکته اساسی دیگر این که انقلاب و نظام اسلامی، بخشی از وجود و هویت ملی و دینی مردم ایران شده و برای حفظ و پایداری آن، همه مشکلات را هم تحمل می کنند و علاوه برآن، تجربیات گذشته را نیز آینه راه آینده خود قرار داده اند؛ لذا حنای شماها دیگر رنگی ندارد و بازهم توصیه می کنم به فکر آبروی خود باشید البته اگر برایتان باقی مانده باشد.
ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست
عرض خود می بری و زحمت ما می داری
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
⭕⭕⭕⭕⭕
✍درباره سرود #سلام_فرمانده
🔰دوران فرماندهی او فرا میرسد.
◻️دلها در تصرف اوست؛ این حجم از فراگیری یک سرود در سراسر کشور حتی دیگر کشورها که اینطور به دل ها بشیند و در نفوس رسوخ کند و هر روز بدون ملال از تکراری شدن بر زبان نه تنها نوجوانان که دل همه مردم جاری شود؛ آنهم اثری که حتی از نظر محتوا و ادبیات و ابعاد هنری قابل نقد است و از گوشه یک شهرستان کوچک و توسط یک تیم بی ادعا تولید شده ؛ طبیعی به نظر نمیرسد.
◻️آری اوج گیری بدون سازماندهی اداری و... طبیعی نیست؛ همه گیری این سرود از جنس اربعین است. در تمام این سالها خیلی آثار مذهبی و هنری توسط مدعیان تولید شد؛ اما دلها و ذهن ها را فتح نکرد و اینطور بر زبان ها نیفتاد...
دل ما و تجربه های تاریخی گواهی میدهد کاری برای امام عصر(عج) نمیتواند بدون عنایت او اینطور زمزمه کوچه و خیابان بچه شیعه ها شود؛ به نظر میرسه این یک گواهی و اشاره رمز آلود از جانب خود اوست؛ همو که دلها به دست اوست
"سلام فرمانده"
◻️آری دوران فرماندهی او دارد فرا میرسد و این اشاره خود اوست... حضرت مهدی دهه نودی هاشو رو فراخوانده ؛ انشالله این نسل همان هایی هستند که به فرمانده اصلی سلام خواهند کرد ... چطور میشه هزاران هزار بچه ۹_۱۰ ساله بریزن تو خیابون ها و میدون های شهرها و کشورهای مختلف فریاد بزنن :
بیا ؛ بیا یارت میشم
هوادارت میشم
گرفتارت میشم
با همین قد کوچیکم سردارت میشم ...
◻️مگر همچین چیزی در تمام هزار و صد و اندی سال غیبت و در جهان تشیع سابقه داشته؟؟!! اشک های این دختر و پسر بچه های هفت هشت ساله موقع خواندن این سرود گواه این ماجراست؛ مگر موقع اجرا هر سرودی بچه ها گریه میکنند !؟؟
◻️واقعیت اینکه چشم های ما شاید درست نمیبیند که پدیده یکتا در راه است ؛
امر حضرت رو همین جنس کارهای بی ادعا پیش خواهد برد و مقبول درگه ش خواهد افتاد...
این نوای فراگیر ،یک نشانه است از فرمانده جوانی که در راه است و نسل نوجوانی که در آینده جوانی اش به فرمانده موعودش سلام خواهد کرد انشاءالله و او را یاری خواهد کرد که "اصحاب المهدی شباب".
الإمام علي عليه السلام : أصحابُ المَهدِيِّ شَبابٌ لا كُهولٌ فيهِم إلاّ مِثلَ كُحلِ العَينِ وَالمِلحِ فِي الزّادِ وَأقَلُّ الزّادِ المِلحُ. (الغيبة للطوسي : ص ۴۷۶ ح ۵۰۱)
امام على عليه السلام : ياران مهدى(عج) جوان اند و كهن سالان ، در ميان آنان، اندك اند ، مانند سرمه در چشم و نمك در زاد و توشه ، كه كمترين قسمت توشه، نمك است.
🌹🌹🌹🌹🌹
✅ دوران فرماندهی او فرا میرسد.
☑️ فراگیرشدن و بر دل نشستن سرود " سلام فرمانده" بیانگر این واقعیت است که دلها در تصرف اوست وگرنه این حجم از فراگیری یک سرود در سراسر کشور و حتی سایر کشورها و اینطور به دل ها نشستن و در نفوس رسوخ کردن و هر روز بدون ملال از تکراری شدن بر زبان نه تنها کودکان و نوجوانان که دل همه مردم جاری شدن امری عادی نمی باشد.
اثری که شاید از نظر محتوا و ادبیات و ابعاد هنری قابل نقد هم باشد.
اثری که در گوشه یک شهرستان کوچک و توسط یک تیم بی ادعا تولید شده و بدون سازماندهی اداری، اینگونه بردلها نشسته طبیعی به نظر نمیرسد. واقعیت غیر قابل انکار این است که همه گیری این سرود از جنس اربعین است.
در طول سالها گدشته آثار مذهبی و هنری زیادی توسط مدعیان تولید شده اما دلها و ذهن ها را فتح نکرد و اینطور بر زبان ها نیفتاد.
دل ما و تجربه های تاریخی گواهی میدهد کاری برای امام عصر(عج) نمی تواند بدون عنایت او اینطور همه گیرشده و در کوچه و خیابان ازطرف نه تنها بچه شیعه ها بلکه حتی سایر ادیان و مذاهب و...شود.
به نظر میرسه این یک گواهی و اشاره رمز آلود از جانب خود صاحب سرود است؛ همو که دلها به دست اوست
آری دوران فرماندهی او دارد فرا میرسد و این اشاره خود اوست. واقعیت این است که در این ایام، سید علی به نیابت از حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف دهه نودی هایش را فراخوانده و انشالله این نسل، همان هایی خواهندبود که به فرمانده اصلی سلام حضوری خواهند کرد .
آری فراگیر شدن و بر دلها نشستن "سلام فرمانده" طبیعی نیست وگرنه چطور ممکن میشه هزاران هزار کودک در سنین مختلف بریزن تو خیابان ها و میادین شهرهای ایران و حتی و سایرکشورهای مختلف و فریاد بزنند که :
بیا ؛ بیا یارت میشم
هوادارت میشم
گرفتارت میشم
با همین قد کوچیکم سردارت میشم ...
مگر همچین چیزی در تمام هزار و صد و اندی سال غیبت حضرت و در جهان تشیع سابقه داشته است؟!
اشک های این دختر و پسر بچه های هفت هشت ساله موقع خواندن این سرود گواه این ماجراست؛ مگر موقع اجرا هر سرودی بچه ها گریه میکنند؟!واقعیت این است که چشم های ما شاید درست نمیبیند ولی پدیده یکتا در راه است؛ امر فرج حضرت را همین جنس کارهای بی ادعا پیش خواهد برد و انشاءالله مقبول درگاه ربوبی قرار خواهد گرفت.
این نوای فراگیر ،یک نشانه است از فرمانده جوانی که در راه است و نسل نوجوانی که انشاءالله در آینده جوانی اش به فرمانده موعودش سلام خواهد کرد و او را یاری خواهد کرد که "اصحاب المهدی الشباب".
الإمام علي عليه السلام : أصحابُ المَهدِيِّ شَبابٌ لا كُهولٌ فيهِم إلاّ مِثلَ كُحلِ العَينِ وَالمِلحِ فِي الزّادِ وَأقَلُّ الزّادِ المِلحُ.
(الغيبة للطوسي : ص ۴۷۶ ح ۵۰۱)
حضرت امام على عليه السلام فرمودند :
ياران مهدى(عج) جوان اند و كهن سالان ، در ميان آنان، اندك هستند، مانند سرمه در چشم و نمك در زاد و توشه ، كه كمترين قسمت توشه، نمك است.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله