☑️ هراسافکنی جریان معاند با طرح گزاره احتمال وقوع جنگ بزرگ با امریکا
✅شب گذشته رسانههای معاند با اشاره به کشته شدن سه سرباز امریکایی در عملیات گروههای مقاومت عراقی در اردن تهدیدات و موضعگیری مقامات امریکایی علیه ایران را برجسته کردند. کاربران ضدانقلاب نیز با مداومت بخشی به این خط خبری و هراسافکنی نسبت به افزایش احتمال وقوع جنگ میان ایالات متحده امریکا و جمهوری اسلامی ایران محورها و خطوط رسانهای ذیل را مطرح کردند:
1) برجستهسازی اظهارات سناتورهای امریکایی (جمهوریخواه) علیه ایران و تهدیدات مستقیم آنها علیه ایران
2) تشویش امریکا به هدف قرار دادن زیرساختهای حساس کشور نظیر (صنایع پالایشگاهی، هستهای، فولاد و ...)
3)هراسافکنی با پوشش خبری تحرکات نظامی امریکا در خلیج فارس و پایگاههای منطقه ای خود
4) تمجید از رویکرد ترامپ در ترور شهید سلیمانی و بازنمایی از بایدن به عنوان رئیسجمهوری بزدل و ترسو
5) محق دانستن امریکا برای انجام عملیات تلافیجویانه و ضرورت انجام این اقدام برای ایالات متحده
6)مشروعیت بخشی به اقدام احتمالی امریکا علیه منافع ایران با بازنمایی از ج.ا به عنوان عامل اصلی ناامنی در منطقه
7) القای ناتوانی توان مقابله نیروهای مسلح ج.ا برای مقابله با امریکا در صورت وقوع جنگ
8)باز نمایی از بیانیه نماینده ایران در سازمان ملل درخصوص کشته شدن سه سرباز امریکایی به عنوان ترس ج.ا
9) تهدید مقامات و مسئولان ارشد کشوری و لشکری و تلاش برای ترغیب امریکا به ترور این افراد
10) بازنمایی از عدم حمله به ایران به عنوان ضعف دولت بایدن و دموکراتها
11) تلاش برای راهاندازی کمپین درخواست از امریکا برای نابودی ج.ا از سوی براندازان خارج از کشور
12)بازخوانی فکتها و تحلیلهای رسانهای پیرامون احتمال وقوع جنگ بزرگ در منطقه غرب آسیا
13)برجستهسازی افزایش قیمت دلار در کانالهای تلگرامی به عنوان نشانههایی از احتمال وقوع جنگ
14) بازنمایی از نابودی ج.ا به عنوان تنها راه برقراری صلح و آرامش در منطقه و جهان
15) طرح ادعای آماده باش نیروهای مسلح ایران و فعال شدن سامانههای پدافند هوایی در کشور
.@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
27.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️ شیطنت رسانهای و شبهه انتخابات بیرقیب در خبرگان رهبری
✅ از سه روز پیش و به دنبال انتشار غیررسمی اسامی نامزدهای تأیید صلاحیت شده انتخابات مجلس خبرگان رهبری و طرح خبری مبنی بر ناکافی بودن تعداد کاندیداها در برخی حوزههای انتخابیه و مشخصا رد صلاحیت داوطلبان در حوزه خراسان جنوبی، رسانههای اصلاحطلب در خط خبری مشترکی موجی از هجمه و هیاهو علیه این موضوع به راه انداختند.
اصلاحطلبان با بیسابقه جلوه دادن این وضعیت، آن را حاصل مهندسی شورای نگهبان عنوان کردند که به این ترتیب شرایطی رقم زده تا آیتالله رئیسی بدون دردسر و در میدانی خالی از رقیب وارد مجلس خبرگان شود.
اوج بیاخلاقی اصلاحطلبان آنجا بود که این ماجرا را دستمایه طنزپردازی و طعنهپراکنی خود ساخته و با یک تیر دو نشان را نواختند؛ هم کینههای دو ساله خود علیه دولت را بی ملاحظهتر بروز دادند، هم ضمن هجمههای بیامان چند ماه اخیر تیر دیگری نثار شورای نگهبان کردند و انتخابات مفروض خود را در حوزه خراسان جنوبی، انتخابات تراز و مطلوب شورای نگهبان جا زدند.
شرایطی که اصلاحطلبان ترسیم میکنند نهتنها وجهی از واقعیت ندارد، بلکه راهکار مسأله مذکور به روشنی در قانون پیشبینی شده است. از اینرو عدم لحاظ چنین واقعیتی تنها یک بیاخلاقی رسانهای ناشی از غرضورزی سیاستبازانه ارزیابی میشود.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
7.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️ زرنگی به اندازه معرفتی که دارد
✅ خیلی از علاقمندان و عاشقان رهبری وقتی فرصتی پیدا می کنند و امکان درخواستی از رهبری پیدا می کنند، درخواست چفیه، انگشتر و... می کنند که نه تنها ایرادی ندارد بلکه خوب و پسندیده هم هست .
ولی این مرد بحرینی با درخواستش ازحضرت آقا اوج معرفت و در قدم بعدی، زرنگی ویژه یک مؤمن را به نمایش گذاشت که امام علی علیه السلام فرمودند:
المؤمن هو الکیس الفطن
مؤمن زیرک و با هوش است
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
☑️ تاثیر انتخابات بر اقتصاد و معیشت مردم
۱- یکی از چالشهای مهم امروز اقتصاد ایران، ابهام در افقهای سیاسی و کمبود سرمایه اجتماعی در میان سیاستگذاران کشور است. سیاستگذار همواره با این تهدید روبهروست که با اجرای یک سیاست اصلاحاتی و تغییر در ساختار، منتفعین و متضررین یک حوزه با مخالفتهای شدید چالشهای امنیتی و اعتباری برای دولت حاکم ایجاد کنند. افزایش مشارکت در انتخابات میتواند باعث تقویت سرمایه اجتماعی برای شروع و پیشبرد اصلاحات اقتصادی شود.
۲- انتخاب افراد شایسته در قامت قانونگذار میتواند بستر لازم برای توسعه را فراهم کند. انتخابات پرشورتر منجر به انتخاب افکار قوی و فرهیخته می شود که می تواند زیربنای توسعه را تدارک ببیند.
۳- نتایج مثبت یک انتخابات با مشارکت حداکثری میتواند روی انتظارات مردم بر متغیرهای کلان اقتصادی اثر مثبت داشته باشد. چرا که فضای آرامش به اقتصاد تزریق می کند. در نقطه مقابل مشارکت حداقلی حاکمیت را با بحران مقبولیت و کاهش امنیت سرمایه گذاری روبرو می سازد.
۴- وجود احزاب و تشکلهای متعدد در #انتخابات میتواند با پاسخگو کردن مسوولان در قبال رای مردم، زمینه را برای تحقق وعدههای احزاب بهویژه در زمینه اقتصادی فراهم کند.
#روشنگری
#مشارکت_حداکثری
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
☑️ دو باخت در یک بازی!
✅ بازی امروز تیم ملی فوتبال ایران با ژاپن، یک بار دیگر چهره خباثت بار ضد انقلاب را نشان داد که همیشه از خوشحالی مردم ایران ناراحت و از غم و غصه آنها شاد می شوند و سر از پا نمی شناسند.
گل اول را که ژاپن به ایران زد، موتور کانال های ضد انقلاب و معارض روشن شد. گزارش لحظه به لحظه، به خیال این که ایران می بازد.
تصور کنید تیم ملی، بازی را با همین نتیجه می باخت. برای جنگ اعصاب با مردم هم که شده، کانال های بی وطن، تا چند روز، ماجرا را رها نمی کردند.
اما نیمه دوم وقتی فرزندان باغیرت ایرانی توفان به پا کردند و پس از خلق موقعیت های متعدد، یکی پس از دیگری گل کاشتند، چراغ و موتور کانال های معاند یک جا خاموش شد.
بعد از گذشت چند ساعت از این برد شیرین هم، هنوز هم در کما هستند!
طوری نشده که ژاپن هم می برد، آنها باخته بودند. از سر بیخردی، قمار کرده بودند بر سر دار و ندار خود، و پیشاپیش باختند. منتها پیروزی ایران، دو باخت برای وطن فروشان بود.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
☑️ من رای می دهم چون...
✅ ..."ولی من رای میدم. چون پسرم اتیسم داره."
همینکه جملهام تمام شد با ترمز محکم و ناگهانی راننده، همه هُل خوردیم سمت جلو. نمیدانم خشونت توی ترمزش به خاطر تعجب بود یا از مخالفت صریح و قاطعم با حرفهایش جا خورد. مسافران در حال نچ نچ داشتند خودشان را به عقب بر میگرداندند که راننده پنجرهاش را پایین کشید تا صدای «گوسفند» گفتنش به ماشین جلویی برسد.
از پنجره باز شده، سوز هوای بهمنماه میخورد توی صورتم و مرا با خودش به بهمن پارسال میبرد؛ وقتی که توی همین تاکسیهای سبز رنگ نشسته بودم و بین انگشتهایمْ کاغذ آدرس داروخانهای در کوچه پس کوچههای جنتآباد شمالی را فشار میدادم. یک واسطه بهم اطمینان داده بود که آنجا رسپیریدون دارد؛ قرصی کوچکتر از عدس. اندازه نقطهای که توی زندگی پسرم بین کلمه مرگ و زندگی فاصله میانداخت.
پسر دو ساله من، درکی از ارتفاع نداشت. این یک نوع کمحسی در اتیسم است. بدون آن قرص، ممکن بود خودش را از هر بالا بلندی به پایین پرتاب کند. آن سطح مرتفع میخواست مبل باشد یا قلهی سرسرهای در پارک. میتوانست پشت بام خانهای سه طبقه باشد یا پنجره باز ماشین در حال حرکت.
وقتی به مقصد رسیدیم هوا تاریک شده بود. رفتم توی داروخانه خلوت. ناخودآگاه با صدای پایینتر از معمول از مرد پشت شیشه پرسیدم رسپیریدون دارید؟ مرد چند ثانیهای به من نگاه کرد. انگار میخواست از دزاژ استیصال صورتم شناساییام کند که آیا واقعا کودک اتیستیک دارم یا نه. منتظر جواب دستگاه خیالی دروغسنجیاش نماندم. نسخه را از کیفم بیرون کشیدم و گفتم «آقا بخدا برای همین کاغذ ۳۷۰ تومن پول ویزیت روانپزشک اطفال دادم. ثبت اینترنتی هم هست. میتونید کدملی بچهمو چک کنید.» بغض اگر چهره داشت، در آن لحظه حتما شکل من بود. سراغ رایانهاش نرفت. فقط جوری با احتیاط و آهسته برگه قرص را روی پیشخان گذاشت که انگار داریم کوکائین رد و بدل میکنیم. تشکرکنان قرص را توی دستم فشار دادم. هنوز در خروجی را باز نکرده بودم که صدای مرد توی داروخانه پیچید: «خانم این آخریش بود. دیگه اینجا نیاین.» آنجا به اشکهایم اجازه ریختن ندادم. اما کمتر از یک هفته بعدْ دیگر دلیلی برای اختفای اضطرابم نداشتم و میشد راحت و رها گریه کنم. توی تاکسی بودم. قرصهای تو برگه یا بهتر بگویم، روزهای آرامش خانهمان، تمام شده بود. صبح زود، کاسهی چه کنم را برداشته بودم تا آن را سمت متصدی داروخانه سیزده آبان بگیرم. راننده، رادیو را برای اخبار ساعت هفت روشن کرد. گوینده اخبار، اول مطمئنمان کرد که اینجا تهران است؛ و صدا، صدای جمهوری اسلامی ایران. بعد جوری که انگار مخاطبش فقط خود خود من باشم متن اولین خبر را خواند: «دانشمندان ایرانی توانستند قرص رسپیریدون را بومیسازی کنند. ماده اولیه این دارو در لیست جدید تحریمها علیه ایران قرار داشت. این دارو برای درمان و کنترل اتیسم به کار میرود...»
نه صورتم را پوشاندم و نه صدایم را پایین آوردم. اشک شادی که پنهان کردن ندارد. شیرینتر این که تنها بیست روز بعد، همسرم با سه برگه رسپیریدون از داروخانهی محلهمان به خانه آمد.
من رای میدهم چون پسرم اتیسم دارد. چون میدانم اگر با صندوقهای خالی اقتدار و امنیت این مملکت خال بردارد، هزاران مادر نگران مثل من، باید برای داروهای سادهای مثل تببر و سرماخوردگی، مسیر پر رنج مرا طی کنند. تازه معلوم نیست آن موقع اصلا سیزده آبانی باشد...
صدای بوق ممتد راننده مرا به بهمن ۱۴۰۲ و حوالی انتخابات برگرداند. زنی با غیظ داشت راجع به چای دبش و قیمت گوشت و شاسیبلندهای نمایندهها حرف میزد. پسر جوان کنارش که نگاه خیرهی معذبکنندهای به یقهی باز زن داشت، در تایید حرفش گفت: «آدم یه گوسفند توی مراتع سوییس باشه شرف داره به اینکه یه شهروند باشه تو این مملکت خراب شده» خواستم بگویم خیلی از مردمان سرزمینهای جنگ زده اطرافمان هم رفتند سوییس؛ منتها مثل گوشت گوسفندی، قلب و چشم و کلیهشان با قاچاق اعضای بدن رفت توی فریزرهای اروپا نه مراتع سرسبزش! اما نمیشد. چون هم به مقصد رسیده بودم و هم بعید بود پسرک خبری از آمار شهروندان ربوده شده یا مفقود شدهی لیبی و عراق و سوریه، در خلال جنگهای داخلیشان داشته باشد.
در را که برای پیاده شدن باز کردم از راننده پرسیدم: «این عبارت *آهسته ببندید* که زیر دستگیره نوشته رو خودتون میدید بزنن یا سازمان تاکسیرانی برای همه ماشینا میزنه؟» راننده که انگار سر درد و دلش باز شده باشد گفت: «نه خواهر من! خودم زدم. خون دل خوردم تا این ماشینو خریدم. مردم مراعات نمیکنن که! باید خودم حواسم بهش باشه. به امید به این و اون باشیم که کلامون پس معرکه است.» با خندهام تاییدی نثارش کردم و گفتم: «چقدر خوبه آدم به چیزی که مال خودش میدونه تعلق و تعصب داشته باشه، حالا چه ماشینش باشه، چه وطنش!»
@talangorsiyasi
در
سروش
ایتا
بله
☑️ ایران قوی در سایه مشارکت در انتخابات
✅ دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی قرار است در یازدهم اسفند ماه امسال برگزار شود. این انتخابات از اهمیت خاصی برخوردار است تا جایی که رهبر فرزانه انقلاب در اقدامی تقریباً بی سابقه در حالی که هنوز یازده ماه مانده به انتخابات، با بیان اهمیت موضوع و ارائه راهبردهای چهارگانه" مشارکت، رقابت، امنیت و سلامت" به موضوع انتخابات و اهمیت آن ورود پیدا کردند.
به نظر می رسد به چند دلیل انتخابات یازدهم اسفند از اهمیت ویژهای برخوردار باشد.
۱- این انتخابات بعد از تجربه دو انتخابات قبلی که بنا به دلایلی که الان جای بحث آن نیست، با مشارکت زیر ۵۰ درصد اتفاق افتاد، قرار است برگزار شود.
انتخابات مجلس یازدهم با مشارکت ۴۲.۵درصد و ریاست جمهوری سیزدهم با مشارکت ۴۸ درصد.
قطعا مشارکت پایین دشمنان قسم خورده ملت ایران را در طراحی های خصمانه علیه ملت امیدوارتر خواهد کرد و همانطور که رهبرفرزانه انقلاب فرمودند، ضعیف برگزار شدن انتخابات باعث ضعف ملت، دولت و کشور خواهد شد و فشار دشمن خارجی را مضاعف خواهدکرد.
۲- این انتخابات، اولین انتخابات پس از اغتشاشات سال قبل هست که با هدف شکاف بین ملت و نظام و ضربه به امنیت ملی و ایجاد مانع بر سر پیشرفت و حل مشکلات کشور به بهانه زن، زندگی و آزادی طراحی شد، برگزار می شود. قطعا حضور پرشور ملت پای صندوق رای، طراحان #فتنه سال قبل را ناامید خواهد کرد.
همانگونه که یوم الله ۹ دی و حضور باشکوه ملت بصیر، باطل السحر فتنه سال ۸۸ شد.
۳- در دهه ۹۰ و با روی کار آمدن دولت حسن روخانی، به دلیل کم کاری ها، سوء مدیریت ها و ترک فعل ها مشکلات زیادی به خصوص در بحث معیشت و اقتصاد در کشور به وجود آمد که باعث رنجش خاطر و ترویج روحیه نا امیدی در میان مردم شد . از سال ۱۴۰۰ با رای مردم، دولتی روی کار آمد که با تمام ظرفیت تلاش دارد که این عقب ماندگی ها جبران شود.
تکمیل و بهره برداری بسیاری از پروژههای نا تمام، فعال شدن و بازگشت ۶۵۰۰ واحد صنعتی غیرفعال دوباره به چرخه تولید، افزایش چشمگیر رشد اقتصادی و ...
امروز رییس جمهوری بر مسند اجرایی هست که ساعت ۴ بامداد روز جمعه از سفر روسیه به تهران بر می گردد و بدون استراحت به سفر استانی برای پیگیری مصوبات و امورات می رود. ادامه این مسیر قطعا نیازمند به مجلسی کارآمد، متعهد، متخصص و انقلابی هست. مجلسی که به شکل ریشهای مشکلات را احصاء کند برای آن قانون وضع کند و با ریل گذاری مناسب دولت را در حل مشکلات یاری کند. مجلس قوی، #دولت_قوی و در نهایت ایران قوی
۴- ایجاد آمادگی برای نقش آفرینی در تحولات منطقه نیز از جمله مواردی است که با افزایش مشارکت مردم در انتخابات محقق خواهد شد. دولت مستکبر آمریکا و سگ نگهبانش در منطقه به خصوص بعد از عملیات طوفان الاقصی زخم کاری از جبهه مقاومت دریافت کردند و ایران اسلامی و انقلابی را مسبب همه ناکامی های خود در منطقه می دانند، فلذا به دنبال فرصتی برای انتقام هستند و از این رو این انتخابات را زیر نظر داشته و ای بسا برای آن برنامه ها داشته باشند. حضور حداکثری و انتخاب نمایندگان صالح، کارآمد، متخصص و متعهد انقلابی، نقشه های شوم آنها را نقش بر آب خواهد کرد.
فلذا، اگر ایرانی آباد و سربلند می خواهیم، اگر ایرانی امن و قدرتمند می خواهیم، باید در #انتخابات اسفند ماه ۱۴۰۲ حضوری پر شور و .حداکثری داشته باشیم.
#مشارکت_حداکثری
#ایران_قوی
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
☑️ قمار بزرگ رژیم صهیونیستی آغاز شد
✅ همزمان با تشدید تنشها در جغرافیای عراق و سوریه و تداوم بحران در شمال اقیانوس هند، برخی تحلیلگران معتقدند، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در حال برنامه ریزی برای قماری بزرگ در جبهه شمال است.
با افزایش زمزمهها درباره لزوم سقوط کابینه و کنار رفتن «بی بی»، رئیس حزب لیکود در اقدامی معنادار تعداد یگانهای زرهی، واحدهای موشکی و تیپ نیروهای نخبه گولانی در خط مرزی با لبنان را افزایش داد.
در روزهای اخیر یوآو گالانت، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی نیز در فرصتهای مختلف تهدید کرد، اگر امکان بازگشت ساکنان شمال فلسطین اشغالی به خانههایشان وجود نداشته باشد، این رژیم عملیات زمینی علیه لبنان را آغاز خواهد کرد. در سوی مقابل، آمریکا به دلایل مختلف خواهان توقف افزایش تنشها در شرق مدیترانه و مدیریت بحران غیر ضروری است.
دانا ویس، خبرنگار کانال 12 رژیم صهیونیستی در خبری به نقل از منابع آگاه مدعی شد، عاموس هوخشتاین فرستاده ویژه جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در امور غرب آسیا از نشانههای مثبت اولیه برای امکان حلوفصل دیپلماتیک تنش در مرز لبنان و فلسطین اشغالی خبر داده است.
طبق اخبار ادعایی منتشر شده در رسانهها، در مرحله نخست قرار است نیروهای حزب الله میان هشت تا 12 کیلومتر عقبنشینی کنند و اجازه بازگشت نیروهای یونیفل را به منطقه بدهند.
پس از تکمیل این مرحله، شهرکنشینهای آواره امکان بازگشت به سرزمینهای شمالی خواهند یافت. در مرحله دوم این طرح ادعایی، مذاکرات میان بیروت و تلآویو بر سر تعیین خطوط مرزی آغاز خواهد شد.
قضاوت درباره موافقت دو طرف منازعه و اجرایی شدن طرح هنوز زود است، اما به نظر میآید با توجه به سنگینی کفه ترازو به نفع مخالفان جنگ، احتمال حلوفصل سیاسی بحران بیش از گذشته است. نهایی شدن توافق میتواند خبر خوبی برای بایدن پیش از فرا رسیدن ماه ژوئن و داغ شدن تنور انتخابات در آمریکا باشد.
تداوم و حفظ وضع موجود در جبهه شمالی (تا زمان اعلام رسمی آتشبس در غزه) در راستای منافع لبنان و جبهه مقاومت است. تمرکز نداشتن نیروهای صهیونیست در جبهه جنوبی و آواره شدن قریب به 80 هزار صهیونیست خسارت اقتصادی- امنیتی سنگینی به تلآویو وارد کرده است.
علاوه بر این، حملات مستمر و هدفمند مقاومت لبنان این سیگنال را به رژیم صهیونیستی ارسال کرده است، اگر اقدام ماجراجویانه علیه لبنان رخ دهد، مقاومت توان لازم برای هدف قرار دادن نقاط راهبردی سرزمینهای اشغالی دارد.
کارشناسان حوزه امنیت بینالملل معتقدند، با توجه به خط مشی رژیم صهیونیستی برای «صدور بحران» به خارج از سرزمینهای اشغالی، حزبالله به درستی سیاست عملگرایانه و در عین حال بازدارنده در قبال رژیم صهیونیستی دنبال کرده است تا به این وسیله جلوی تجاوز احتمالی ارتش رژیم صهیونیستی را به لبنان بگیرد.
شرایط ناپایدار منطقه سبب شده است تمامی بازیگران ذینفع در بحران غزه نسبت به هرگونه اقدام غیر ضروری نهایت دقت و تأمل داشته باشند. در حالی که محور مقاومت، دولتهای غربی و حتی نخبگان نظامی- امنیتی رژیم صهیونیستی مخالف آغاز جنگ در لبنان هستند، هرگونه ماجراجویی نتانیاهو میتواند در حکم باز شدن «جعبه پاندورا» برای غرب آسیا باشد.
تداوم وضعیت «نه جنگ، نه صلح» علاوه بر حفظ حداکثری منافع مقاومت لبنان، مانند اهرم فشار مؤثر زمینه افزایش قدرت چانهزنی حماس را پای میز مذاکرات دیپلماتیک افزایش خواهد داد. همچنین افزایش نیافتن تنشها در جبهه شمالی امکان بقای نتانیاهو در کرسی صدارت را کاهش خواهد داد. بنابراین لازم است حزب الله علاوه بر تداوم عملیات هدفمند در شمال سرزمینهای اشغالی، پایبندی خود را در مسیر دیپلماتیک هوخشتاین- بورل آشکارا اعلام کند.
در چهار ماه اخیر در جریان سلسله عملیاتهای هدفمند مقاومت لبنان برای حمایت از نوار غزه قریب به 180 مجاهد در راه دفاع از آرمان قدس به شهادت رسیدند. سید مقاومت لبنان با درک درست شرایط داخلی این کشور و در عین اهمیت حفظ سنگر غزه در هندسه بازدارندگی حزب الله، سیاست حمایت کنترل شده از جنبش حماس را در دستور کار قرار داده است. به دنبال اجرایی شدن این راهبرد قریب به یکسوم نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی مجبور به استقرار در جبهه شمالی شدند و تلآویو نتوانست تمرکز نیروهایش را در باریکه غزه حفظ کند.
در 120 روز اخیر حزب الله لبنان 961 عملیات نظامی علیه پایگاههای نظامی، سایتهای راداری، یگانهای زرهی و نیروهای رزمی ارتش رژیم صهیونیستی ترتیب داده است که به دنبال آن بیش از 2 هزار صهیونیست کشته و زخمی شدند. در سوی مقابل، ارتش صهیونیستی به بیش از 3 هزار و 400 هدف وابسته به مقاومت لبنان حمله کرده است.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
☑️ دلیل اصرار روحانی برای اعلام دلایل عدم صلاحیتش در انتخابات مجلس خبرگان رهبری چیست ؟
✅ بنا به اعلام رسانه ها، حسن روحانی با نوشتن دومین نامه به شورای نگهبان خواستار انتشار و اعلام دلایل عدم تایید صلاحیتش در انتخابات مجلس خبرگان رهبری ١١ اسفند شد.
یکی از مهمترین سوالات مطرح در افکار عمومی این است که چرا حسن روحانی اینقدر اصرار به اعلام عمومی دلایل عدم تایید صلاحیتش در انتخابات مجلس خبرگان رهبری دارد ؟
پاسخ این سوال با یک سوال آسانتر می شود آیا حسن روحانی بعنوان حقوقدان و بعنوان کسی که دولتش انتخابات مجلس خبرگان رهبری را در سال ٩۴ برگزار کرده این موضوع را نمی داند که شورای نگهبان برابر قانون دلایل و مستندات عدم تایید صلاحیت داوطلبان فقط به خود داوطلب اعلام و ابلاغ می کند و حق انتشار و اعلام عمومی دلایل و موارد عدم تایید صلاحیت داوطلبان را ندارد حتی اگر شخص داوطلب بخواهد
دوم اینکه چرا روحانی با علم به اینکهز شورای نگهبان مجاز به اعلام عمومی دلایل عدم تایید صلاحیت دواطلبان نمی باشد خود حسن روحانی موارد اعلامی از سوی شورای نگهبان را به مردم نمی گوید ؟
واقعیت این است عدم تایید صلاحیت حسن روحانی در انتخابات مجلس خبرگان رهبری و نیز عدم راهیابی به مجمع تشخیص مصلحت نظام عملا از او تقریبا یک ورشکسته سیاسی ساخته و این بازی کثیف سیاسی وی با هدف ایجاد شبهه در خصوص انتخابات پیش رو می باشد
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
☑️ اقتدار اطلاعاتی و عملیاتی یمن در دریای سرخ
✅ آن چیزی که آمریکاییها را در مواجهه با پرونده یمن بیش از هر چیز آشفته و پریشان کرده، برتری قاطع یمن در اشراف اطلاعاتی و فقر اطلاعاتی غرب است.
آنها اکنون سه سوال عمده دارند:
۱. یمنیها اطلاعات مشخصات کشتیهای عبوری را با وجود تمهیدات فریب فراوان از کجا و چگونه به دست میآورند؟ و چگونه باید آن را مسدود کرد؟
۲. اهداف واقعی یمنیها کجاست؟ به عبارتی کجا را باید زد تا تاثیرگذار بوده و تجربه ۸ ساله عربستان و امارات در بمباران ۲۴ ساعته یمن و سپس انهدام آرامکو تکرار نشود؟!
۳. بمبارانهایی که انجام میشود دقیقا چه تاثیری برجای میگذارند؟(ارزیابی پس از عملیات).
گفتنی است که غربیها هیچگاه نخواهند توانست پاسخ دقیق این سوال را بیابند. زیرا تا وقتی فکر کنند که "آنها تنها قدرتهای جهانی هستند که اطلاعات و فناوری همه چیز را دارند و بقیه عددی محسوب نمیشوند بالاخص یمنیها که عدهای بیابانگرد و چوپانِ پابرهنه هستند" آش همین آش است و کاسه همین کاسه.
از این پس هدف قرار دادن کشتی با ملوانهای آمریکایی، انگلیسی و صهیونیست، فصل تازهای از اقتدار اطلاعاتی ارتش و کمیتههای یمن را خواهد گشود.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
☑️ مجلس جای شهید مدرس ها و شهید دیالمه ها و شهید چمران ها است
✅ دکتر مالک شریعتی نماینده فعلی تهران در مجلس که در فهرست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برای انتخابات مجلس دوازدهم هم حضور دارد، از حضور در این فهرست انصراف داد.
دبیر کل جمعیت رهپویان و رئیس جبهه تحولخواهان انقلابی با انتشار متنی در صفحه شخصی خود، علت انصرافش از حضور در فهرست شورای ائتلاف را حضور محسن دهنوی اعلام کرده است.
دکتر مالک شریعتی در این متن تأکید کرده که انصراف از حضور در فهرست را به پیگیری تائید نشدن اعتبارنامه محسن دهنوی در صورت حضور در مجلس، ترجیح میدهد.
شریعتی از نمایندگان ضدفسادی بود که در لغو اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون در مجلس یازدهم نقش جدی داشت.
انصراف دکتر مالک شریعتی از حضور در فهرست انتخاباتی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب، اقدامی فداکارانه در راستای سالم سازی مجلس و عمل به تعهد نمایندگی مردم شریف و انقلابی ایران اسلامی است که باید ارج نهاده شود. اقدام امروز مالک شریعتی نشان داد که ایشان منافع مردم را بر منافع شخصی ترجیح می دهد و البته باید هم اینگونه باشد چرا که مجلس جای شهید مدرس ها و شهید دیالمه ها و شهید چمران ها است و.... همین
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
☑️ بیانیه شماره یک «جبهه متحد انقلاب اسلامی»
✅ برای تقویت وحدت و مشارکت دادن تمام سلایق؛ بدون سهمخواهی و مهندسی فهرستها آمدیم / اجازه تشکیل مجلسی ضد دولت را نمیدهیم
بسم الله الرحمن الرحیم
در آستانه یکی از مهمترین رخدادهای تاریخ ملت ایران یعنی انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری، «جبهه متحد انقلاب اسلامی»، با استعانت از پروردگار متعال و توسل به ذات ائمه اطهار و تبرک از خون مقدس شهدای اسلام و در راستای تحقق رهنمود های بنیانگذار فقید انقلاب اسلامی امام خمینی (رحمه الله علیه) و رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خامنه ای (دامه عزه) برای انجام وظیفه و تکلیفی سیاسی الهی تشکیل شد.
این جبهه به همت جریانهای مردمی انقلابی و احزاب و تشکلهای دلبسته به گفتمان انقلاب اسلامی تلاش خواهد نمود در این برهه تاریخی موجبات وحدت گفتمانی میان سلایق مختلف جریان انقلاب را فراهم نماید.
با توجه به اینکه توصیههای رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر «رعایت حق الناس در دادن فهرست های انتخاباتی» مظلوم واقعشده و سهمخواهیها و قبیلهگراییها و آفتهای دیگر موجب حذف بسیاری از چهرههای خدوم و باعث سردرگمی مردم وفادار به انقلاب گردیده است؛ پس از مدتها تلاش برای رفع این آسیبها در سازوکارهای موجود و گفتگو و نامهنگاری با افراد شاخص و موثر در نهایت به این نتیجه رسید؛ با مدد الهی و مشورت جمعی از دلسوزان انقلابی، از میان فهرستهای موجود که همگی مورد احترام هستند، با شایستهگزینی بر اساس معیارهای اصولی با نگاه به شکلگیری مجلسی قوی، مردمی و انقلابی، فهرستی از شایستهترینها را برگزیده و به محضر مردم شریف پیشنهاد نماید.
بنای «جبهه متحد انقلاب» تقویت وحدت و انسجام و مشارکت دادن تمام سلایق بدون سهمخواهی و مهندسی فهرستها است. امیدواریم فهرست پیشنهادی مرضی رضای الهی و مقبول مردم شریف تهران باشد.
نیک میدانیم که مردم از جبهه انقلاب انتظار دارند کسانی را پیشنهاد نماییم که بتوانند بر اساس تجارب و کارنامه گذشته خود و برنامه واقعی و قابل تحقق سهمی در اعتلای ایران اسلامی و حل مشکلات مردم داشته باشند. لذا تلاش گردید از نامزدهای موجود کسانی برگزیده شوند که دارای تخصص و تعهد لازم و مورد نیاز امروز باشند .
ما معتقد هستیم، مجلس آینده باید تقویت دولت مردمی برای خدمت به مردم را سرلوحه کار خود قرار دهد و از اختلافات و تنازعهای بیحاصل که موجب ناکارآمدی دولت می شود پرهیز نماید.
البته نیک میدانیم که مجلس پیشرو باید با ایفای نقش نظارتی خود و با انسجام درونی و همراهی و نقد کارشناسانه و رویکرد عالمانه با دیگر قوا محلی برای حل مشکلات مردم و برنامهریزی برای رشد و تعالی کشور باشد؛ لذا تلاش کردیم از میان نامزدها کسانی را برگزینیم که منتقد دلسوز و یار و پشتیبان دولت مستقرِ مردمی باشند.
از طرف دیگر مراقبت نمودهايم، افراد حاضر در این فهرست اهل سنگاندازی در مدیریت مجلس نباشند؛ بلکه با همافزایی در درون مجلس گرهگشای مشکلات کشور باشند.
نقش مهم روحانیت معظم در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی و خطرات اسلام منهای روحانیت دغدغه دیگر این جبهه بود. لذا از میان فضلای حاضر افرادی که سابقه کار در مجلس داشته و تخصص برجستهای داشتند برگزیده شدهاند.
همچنین از میان بانوان فرهیخته حاضر در عرصه انتخابات با عنایت به اهمیت ظرفیت شتاب دهنده زنان بعنوان نیمی از جمعیت کشور و برای تحقق الگوی سوم زن که جز اهداف گام دوم انقلاب اسلامی است جمعی را انتخاب و به محضر شریفتان پیشنهاد نموديم.
جوانگرایی و توجه به نسل گام دومی، دیگر شاخص انتخاب ما بود که الحمدالله با حضور پرتعداد جوانان برومند این مرز و بوم که دارای تخصص و صلاحیتهای لازم بودند دایره مناسبی به فهرست افزوده شد.
استفاده از سرمایههای انسانی و بهکارگیری جوانان خلاق برای تحقق آرمان فتح قله و شکل گیری تمدن اسلامی و مهدوی، هدف نهایی ماست که انشالله با عنایات الهی و با هدایتهای رهبر فرزانه انقلاب اسلامی و مشارکت همه جانبه مردم غیور و سرافرازمان محقق خواهد گردید.
والعاقبة للمتقين
جبهه متحد انقلاب اسلامی
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله