✅ نمونه یک مدیر تراز انقلاب اسلامی !
☑️ سی و یکم خرداد ماه سالگرد شهادت دکتر مصطفی چمران است. امروز چهل و یک سال از شهادت آن عارف مجاهد گذشت ولی راه و روش و اخلاص و مجاهدت او در راه دفاع از اسلام و محرومان و مستضعفان، هنوز هم چراغی است در دست پویندگان راه ایثار و اخلاص و خدمت و مجاهدت. شهید چمران را به حق باید مدیر تراز انقلاب اسلامی دانست. مصطفی هم تعهد داشت و هم تخصص. غرب دیده ترین دکترها بود اما غربزده نبود. چمران یک انقلابی بصیر بود نه از جنس آن تندروهایی که مردم را از انقلاب بیزار می کنند و نه از آنهایی که محافظه کارند و فقط نطق های آتشین بی خاصیت می کنند.
چمران یک فرمانده، یک فیلسوف، یک عارف، یک دانشمند، یک نخبه و در یک کلمه یه انقلابی "همه چیز تمام" بود.
او مرد میدان بود و یک سرباز ولایت مدار؛ نه از جنس آنهایی که در پشت تریبونها شعار ولایت پذیری می دهند اما در مقابل امر ولایت از خود اجتهاد می کنند و می خواهند برای ولی فقز سردار باشند نه سرباز.
او با خیلی ها فرق داشت و فرق او این بود که هم بصیر بود هم مطیع ؛ هم تعهد داشت و هم تخصص و بالاتر از همه اینکه اهل شعار نبود و عامل بود به آنچه می دانست و وظیفه مسلمانی اش بود.
شهادت شهید چمران، مزد سالها جهادی بود که از خدا گرفت و طوری فدایی راه اسلام و انقلاب شد که امام خمینی(ره) فرمودند: "مثل چمران بمیرید."
و البته توفیق مثل چمران مردن، مثل چمران زندگی کردن است که آن توفیق را برای همه علاقمندان و پویندگان راهش، از خدای مهربان مسئلت می نمایم.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
✅ رقبا زیاد خوشحال نباشند
☑️ بعداز جابجایی رئیس سازمان اطلاعات سپاه، مانند هر اتفاقی که در جمهوری اسلامی رخ می دهد، دوستان و دشمنان انقلاب اسلامی تحلیل های دلخواه خودشان را ارائه دادند. در این میان آنچه که جای تامل بیشتر دارد نعل وارونه زدن و بعضا ابراز خوشحالی دشمنان و ضربه خوردگان از سازمان اطلاعات سپاه، به ویژه در دوران مسئولیت حجت الاسلام حسین طائب می باشد.
بنا به دلایلی بنای نوشتن در باره ابن جابجایی را نداشتم ولی انتشار برخی مطالب نامربوط توسط برخی عوامل نفوذی و طرفدارانشان و در مواردی نیز دوستان ناآگاه، نکاتی کوتاه را یادآوری می کنم:
یکم - همین قدر که جابجایی رئیس سازمان اطلاعات سپاه این حجم از توجهات رسانه ای را در دنیا به خود معطوف داشته، یعنی بزرگ بودن، یعنی مؤثر بودن یعنی منشأ اتفاقات عظیم بودن.
دوم - آقای طائب بیس از ۱۳ سال رئیس سازمان اطلاعات سپاه بود، لذا با هر منطقی که حساب کنیم جابجایی ایشان بعد از بیش از چهاردوره مسئولیتی سه ساله، امری کاملا طبیعی است.
سوم - درمدت ریاست شیخ حسین طائب، اطلاعات سپاه از یک معاونت اطلاعات رزمی در یک مجموعه رزمی نظامی، تبدیل به یک قدرت اطلاعاتی ساختارمند و مؤثر در عرصه بین المللی شد؛ این واقعیت یعنی اینکه طائب مدیر موفق و تحول آفرین بود که در سایه ابن مدیریت موفق، امروز یک بدنه جوان انقلابی در این نهاد اطلاعاتی برای ایران تربیت یافته است.
چهارم- نکته دیگر اینکه به رغم موفقیتها و دستاوردهای آقای طائب در اداره سازمان اطلاعات سپاه، وجود برخی نقاط ضعف و قابل نقد و حتی شکستهای اطلاعاتی در رویارویی با ده ها نهاد اطلاعاتی قدرتمند دنیا و همچنین تفاوت تشخیص و برخی اختلاف سلیقه ها امری طبیعی است.
پنجم - نکته دیگر اینکه در این جابجایی، برای دشمنان انقلاب، اصلا جای خوشحالی وجود ندارد زیرا یک فرمانده نبرد اطلاعاتی جایش را به یک فرمانده نبرد ضداطلاعاتی و اطلاعاتی داده است. این یعنی کار برای رقبا حتما سخت تر خواهد شد و اهل فن معنی این ادعا را بهتر می فهمند.
به دوستان عزیزم توصیه می کنم هرچه غیر از آنچه در بالا ذکر شد را بگذارید در ظرف ادعاهای واهی چرا که هیچ داستانی بیش از آنچه ذکر شد وجود ندارد.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
🇮🇷
✅ یک خبر یک تحلیل
☑️ خبر: با توجه به پایان دور جدید مذاکرات هستهای در دوحه قطر و نبود اراده جدی از سوی آمریکاییها در عمل به تعهدات برجامی، رسانههای منسوب به اصلاحطلبان و دولت سهامی اعتدال سعی در مقصر جلوه دادن دولت انقلابی دارند!
🍃🌹🍃
🔹گزاره خبری:
1⃣ روزنامه آرمان در مطلبی پیرامون مذاکرات دوحه نوشت: «واقعیت این است که هیئت مذاکرهکننده ایرانی میداند، آمریکا نمیتواند برای همیشه تضمین دهد و اگر قرار باشد تضمینی دهد این کنگره است که باید این موافقتنامه را تصویب کند تا به صورت قانون درآید وگرنه اگر الان رئیسجمهور فعلی آمریکا این موافقتنامه را امضا کند، رئیسجمهور بعدی آن را لغو میکند.»
🔸گزارههای تحلیلی:
1⃣ جریانی که دیروز ادعای «امضای کری تضمین است» و «امکان ندارد آمریکا زیر تعهدش بزند و نمیتواند این کار را بکند؟» داشت، امروز به وضوح نقد دیروز دلسوزان نظام را تأیید میکند؛ که تضمین وابسته به تصویب کنگره است و در غیر این صورت، امضای رئیسجمهور فعلی آمریکا توسط رئیسجمهور بعدی لغو خواهد شد، که شد و حال آنکه پاسخ آن ادعاهای خلاف واقع و فرصتسوزی هشت ساله را چه کسانی باید بدهند؟
2⃣ بانیان وضع موجود از تغییر تیم فعلی مذاکرهکننده سخن میگویند و جایگزینی کسانی را مطالبه میکنند که به برجام اعتقاد دارند و اما آیا منظور آنها از برجام همان برنامه جامع اقدام مشترک با عمل به همه تعهدات توسط ایران و دستاورد هیچ در قبال آن است که از آن جز عبرتی به جای نمانده که تیم فعلی به درستی با پند گرفتن از برجام قبلی بر سر میز احیای برجام حضوری هوشمندانه دارد.
🔺نکته پایانی: آمریکا در دور قبل مذاکرات از لغو تحریمها در قبال بازگشت ایران به تعهداتش سر باز زده و به سراغ فشار و تهدید به استفاده از مکانیسم ماشه، ارجاع پرونده به شورای امنیت و در نهایت صدور قطعنامه شورای حکام رفته بود که با مقاومت هوشمندانه دولت انقلابی از این حربه ره به جایی نبرد و با توجه به تشدید بحران انرژی به واسطه جنگ روسیه و اوکراین با یک تغییر تاکتیکی نه راهبردی دوباره به میز مذاکره برگشت تا با سوءاستفاده مقطعی از صادرات نفت ایران و ایجاد توازن در بازار عرضه انرژی، مشکل حاد انرژی در غرب را حل کند بدون اینکه چرخه انتفاع اقتصادی در دایره تحریمها و بازگشت پول فروش نفت به داخل رقم بخورد.
✍جواد خسروی
#حقوق_بشر_آمریکایی
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
✅ اتفاقات بزرگی که دیده نمی شود
☑️ در روزهای اخیر اتفاق بزرگی در عرصه اقتصادی کشور مان رخ داد که می تواند در کنار پیوستن به پیمان اقتصادی شانگهای، فرصت طلایی باشد برای رشد اقتصادی ایران و رفع مشکلات موجود. اتفاق ذکر شده این است که با دعوت رسمی روسیه و چین، ایران بدون محدودیت در حال پیوستن به گروه اقتصادی بریکس به عنوان خاصترین اتحادیه اقتصادی جهان است. بریکس که اتحادیه کشورهای نوظهور اقتصادی است، بیش از 38 درصد تولید ناخالص اقتصاد جهان و 45 درصد جمعیت دنیا را در اختیار دارد و این یعنی یک بازار بزرگ به دور از وابستگی اقتصادی به غرب و رها شدن از خطر تحریم و لگدپراکنی های استکبار و صهیونیسم جهانی.
پیوستن به پیمان اقتصادی بریکس یعنی فرصت عظیم برای رشد اقتصادی ایران.
و این پیوستن زمانی قابل تامل تر می شود که به این نکته توجه شود که ایران مزایای اقتصادی خاصی دارد که مکمل ظرفیتهای اقتصادی بریکس است.
منابع انرژی و معدن و موقعیت جغرافیایی کشورمان برای ترانزیت کالا، تنها بخشی از این مزیتهاست.
آنچه که امروز باید توسط اصحاب رسانه و کارشناسان اقتصادی به عنوان بک وظیفه ملی انجام شود مقابله با سیاه نمایی های سربازان رسانه ای غرب و خائنین و نفوذی های داخلی برای انحراف افکار عمومی جامعه از فرصتهای ارزشمند پیش آمده برای ایران اسلامی در سایه این پیمان اقتصادی است. بریکس در کنار شانگهای در آینده کمر غرب را خواهد شکست و دلار را از آقایی خواهد انداخت و این فرصت را برای کشورمان پیس خواهد آورد که برای همیشه خود را از وابستگی به اقتصادلیبرالی و خطر تحریم های ظالمانه غرب رها سازد.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
✅ اروپا در تله آمریکایی
☑️ جنگ در اوکراین اروپا را در وضعیت بسیار خطرناکی قرار داده است. آمریکایی ها علی رغم اکراه شدید برخی کشورهای اروپایی، در نهایت توانستند پای کشورهای این قاره را به جنگ اوکراین باز کنند. اروپای وابسته به انرژی روسیه، حالا اما بدجور در باتلاق جنگ اوکراین فرو رفته است و اقتصاد قاره سبز با سرعتی باورنکردنی به سمت رکود پیش می رود. هرچند آمریکایی ها خود گرفتار تورم و رکود ناشی از کرونا و جنگ اوکراین شده اند اما وضع برای اروپا بسیار خطرناکتر است. اگر جنگ در اوکراین به فصل سرما کشیده شود و مشکل تحریم نفتی ایران، روسیه و ونزوئلا حل نشود، اروپا در بحرانی وحشتناک فرو خواهد رفت!
ارزش یورو در مقابل ارزهای دیگر به سرعت در حال کاهش است و قیمت سوخت و مواد غذایی و رکود ناشی از آن افزایشی است. این وضعیت نتیجه سرسپردگی دولتهای اروپایی به آمریکاست و در صورتی که روسها بیشتر غضب کنند استخوانهای اروپا خرد خواهد شد. جالب اینجاست که خسارت محض برجام حالا بلای جان اروپا هم شده و این موافقتنامه سیاسی با امضای دولت قبلی ایران چنان تحریمها را محکم کرده که خود اروپایی ها در اوج نیاز به انرژی، نمی توانند از نفت ایران برای حل بحران انرژی استفاده کنند!
در دیگر سوی میدان اما روسها با سیاستهای اقتصادی هوشمندانه هم نفت می فروشند، هم بلوکهای اقتصادی جدیدی را شکل می دهند و هم ارزش روبل را افزایشی کرده اند.
سیاست وابستگی به آمریکا فعلا کار دست اروپایی ها داده و البته این تازه صبح روشن اروپا در تله جنگ اوکراین است و در شام تارشان وضع بسیار بدتر خواهد بود.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
☑️ فاجعه برجام
✅ روزنامه «کیهان» در هفتمین سالگرد توافق هستهای با تیتر «فاجعه برجام چگونه بر سر ملت آوار شد» نوشته:
«قرار بود با برجام، تمام تحریمها لغو شود؛ هم چرخ سانتریفیوژها بچرخد هم چرخ کارخانهها، قرار بود سیب و گلابی برجام برسد و دلار هزار تومان باشد، قرار بود چُنان رونق اقتصادی ایجاد شود که هیچ فردی به یارانه نیاز نداشته باشد، قرار بود مشکلات مسکن و اشتغال و ازدواج حل شود، قرار بود...
اما حالا ۷ سال از امضای #برجام گذشته و هیچکدام این وعدهها محقق نشده است. دولتی که به دولت وعدهها مشهور شده بود طی ۸ سال، زلف همه مشکلات کشور را به برجام گره زد و هیچ گرهای از کار فروبسته این کشور نگشود. امروز ۲۳ تیر ۱۴۰۱، سالروز امضای توافقنامهای است که به اعتراف بانیان داخلی آن، فرجامی جز «تقریباً هیچ»، سندی «توخالی» و «دستاوردی روی هوا» نداشت.
ازاینرو بررسی برخی از زوایای پیدا و پنهان این فاجعه، ضرورتی است که برای عبرتگیری و درسآموزی تاریخی، نباید بهسادگی از کنار آن گذشت.»
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
☑️ ائتلاف در تهران زلزله در واشنگتن و تلآویو
✅ «روزنامه کیهان» بازتاب نشست آستانه در تهران را تیتر یک کرده و در گزارشی با عنوان « ائتلاف در تهران زلزله در واشنگتن و تلآویو» نوشته: « روزنامه آلمانی هندلز بلات در شماره دیروز خود با توجه به سفر همزمان رؤسای جمهوری روسیه و ترکیه به ایران نوشت: دیدار و گفتوگوی ولادیمیر پوتین رئیسجمهوری روسیه با همتایان ایرانی و ترک نشان میدهد که نمیتوان وی را در سطح بینالمللی منزوی کرد. ...
روزنامه لبنانی «الاخبار» در گزارشی در همین باره نوشت، بر خلاف ابتکارهای قبلی، چه روسی و چه ایرانی، تهران این بار با حمایت مسکو گامهای بلندی برای باز کردن درهای بسته میان دمشق و آنکارا از طریق مسیری واضح و متوازن برداشت که به نظر میرسد به نفع همه طرفها باشد. ...
آسوشیتدپرس نیز در گزارشی نوشت: همزمان با افزایش تحریمهای غرب علیه روسیه و به درازا کشیدن کارزار نظامی پر هزینه این کشور، پوتین در صدد است تا پیوندهای مسکو با تهران را که خود هدف تحریمهای مشابه روسیه بوده و شریک احتمالی نظامی و تجاری آن به شمار میرود، تقویت کند.»
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
☑ انشعابی که اختلاف آفرید
✅ درباره چگونگی آعاز و نتایج عملیات مرصاد، مطالب لازم گفته شده است. در این نوشته به عوامل موثر در وقوع این عملیات در دو بعد داخلی وخارجی می پردازیم .
1- عوامل داخلی
تا پایان سال 1366، وضعیت مناسبی برجبهه ها حاکم بود. بطوری که عملیات والفجر10 در 25 اسفند در غرب کشور انجام و پیروزی های بزرگی هم به دست آمد.
انتخابات دوره سوم مجلس شورای اسلام در فروردین 1367، با حواشی زیادی برگزارشد که آثارمنفی زیادی بر جبهه ها گذاشت. این انتخابات که با انشعاب مجمع روحانیون مبارز با محوریت مهدی کروبی از جامعه روحانیت مبارز کلیدخورد، باعث بروز اختلافات در جامعه و حتی دربین رزمندگان شد که درمواردی برخی نیروهای مردمی با اعلام اینکه امروز جنگ در پشت جبهه است، جبهه را خالی کردند و به شهرها رفتند.
علاوه برآن، اتفاقات دیگری در جربان برگزاری انتخابات بین مرحوم محتشمی پور وزیر کشور با شورای نگهبان رخ داد که آتش اختلافات در جامعه را شعله ورترکرد. در این انتخابات برای اولین بار صندوقهای اخذرای از مساجد به مدارس منتقل شدند. شورای نگهبان فقط صحت انتخابات 45 حوزه انتخابیه را تایید و خواستار بازشماری صندوقهای آرا در سایر حوزه ها شد که با مخالفت و مقاومت وزارت کشور مواجه شد و در نهایت با پادرمیانی حضرت امام (ره) پرونده انتخابات بسته شد ولی میوه تلخ اختلافات در جامعه به ثمر نشست.
در ادامه نیزبا توجه به ورود تعدادی از نیروهای افراطی از جناح چپ به مجلس و به تبع آن، مسئولیت گرفتن برخی چهره های افراطی مخالف پشتیبانی از جنگ به بدنه دولت، بردامنه اختلافات افزوده شد که اولین نتیجه آن، مواجه شدن یگانهای رزمی با کمبود نیروی انسانی و پشتیبانی های لجستیکی بود. نتیجه این اختلافات داخلی وتاثیر آن برتوانمندی یگانهای رزمی، فرصتی را برای دشمن فراهم کرد تا عملیاتهایی را در جبهه ها آغاز کرد که در مواردی نیز با موفقیت همراه بود. در آن شرایط، وضعیت به حدی وخیم شد که آیت الله خامنه ای که رئیس جمهوربودند، باصدور پیامی، خود عازم جبهه شدند و متعاقب آن، نیروهای مردمی مجددا عازم جبهه های جنگ شدند و با تکمیل سازمان رزم یگانهای نظامی، از پیشروی مجدد نیروهای دشمن که حتی توانسته بودند خود را از چندین نقطه به جاده اهواز خرمشهر برسانند جلوگیری شد ولی دشمن موفق شده بود فاو و بخشی از جزایرمجنون را باز پس بگیرد و در برخی از نقاط جبهه های میانی و غربی نیر، در موقعیت برتری قرار گرفته بود. در چنین شرایطی بود که حضرت امام (ره) با پذیرش قطعنامه 598 موافقت کردند تا از بروز خسارات بیشتر و به خطر افتادن تمامیت ارضی کشور جلوگیری کنند.
2 - عوامل خارجی
با پذیرس قطعنامه ۵۹۸ شورای امنیت سازمان ملل متحد در ۲۷ تیر سال ۱۳۶۷ توسط جمهوری اسلامی، سازمان منافقین احساس کرد که با پایانیافتن جنگ، عمر تشکیلات نظامی منافقین که در عراق سازماندهی شده بود، به پایان خواهد رسید.
رجوی میدانست که صدام، سازمان را به عنوان پیشمرگههای حزب بعث تلقی میکند و چنین سازمانی در زمان صلح جایی برای بقا ندارد.
پذیرش آتشبس از سوی ایران، برای صدام و سازمان غیرمنتظره و باورنکردنی بود. آنها این اقدام را ناشی از فروپاشی قوای دفاعی ایران و ضعف جمهوری اسلامی تلقی کردند و فرصت را برای تصاحب حکومت ایران غنیمت شمردند.بنابراین بلافاصله جلسهای در کاخ ریاستجمهوری عراق به ریاست صدام و با حضور رجوی و مقامات عراقی برای چگونگی بهرهگیری از این فرصت برگزار شد.
سازمان منافقین طرح خود را برای پیشروی سریع به سمت ایران با پشتیبانی نیروهای مسلح عراق ارائه کرد. مسعود رجوی به صدام گفت: "مطمئن باشید که نیروهای سازمان من ظرف چند ساعت وارد شهر همدان خواهند شد و از آنجا به سمت تهران حرکت خواهند کرد." صدام موافقت خود را با اجرای این عملیات اعلام کرد و با بیان اینکه "شاید این یک فرصت طلایی برای نابودی رژیم ایران باشد"، انگیزه خود را از اجرای این عملیات مشخص کرد.
بر این اساس سازمان منافقین عملیات "فروغ جاویدان" را با پشتیبانی کامل ارتش عراق و بهرهگیری از نیروهای سازماندهی شده در قالب ۲۵ تیپ رزمی سبک مکانیزه آعاز و قرارشد براساس برنامه زمانبندیشده ۳۳ساعته خود را به تهران برسانند.
با این تصور روز سوم مرداد سال ۱۳۶۷، ارتش منافقین با کمک ارتش عراق عملیات خود را از طریق سرپلذهاب آغاز کرد و باعبور از شهرهای سرپل ذهاب و کرند واسلامآباد و شهرهای مسیر و کشتار مردم بیگناه تا تنگه چارزبر ( مرصاد فعلی ) در 35کیلومتری کرمانشاه پیش آمدند که در این مکان با سد محکم نیروهای رزمنده
ایرانی مواجه شده و بعد از برجای گذاشتن بیش از 2000 کشته و هزاران مجروح وغنائم فراوان، مجبور به فرار مجدد به داخل خاک عراق شدند.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
☑️ سلام شهید سر بلند
به مناسبت بازگشت پیکر سر بریده شهید اسکندری از سوریه
✅ میگفتند تکفیریهای «اجنادالشام» سرش را بریدهاند، در دست گرفتهاند، روی نیزه زدهاند و با افتخار فیلم و عکسش را منتشر کردهاند. خیلیها دیدند و خیلیها هم دل دیدن این قاب تروریستی را نداشتند. اما در ایران، این قاب برای آنهایی هم که ندیدند، آشنا بود، خیلی آشنا. «سری به نیزه بلند است...»
عبدالله اسکندری، بازنشسته سپاه بود. ۸ سال را در جبهه دفاع برابر تجاوز بعثیها جنگیده بود و سهم جهاد نظامیاش را داده بود. برای مردان حسینی اما جهاد «سهمی» نبود که باید داده شود و بعد، تمام. جهاد برای کسی که عاشورا برایش فقط یک روز نیست، یک سبک زندگیست. همین سبک زندگی است که رئیس سابق بنیاد شهید شیراز را حتی پس از بازنشستگی دنیایی به سوریه میرساند. دفاع از حرم سهمی بود که او باید میگرفت، نه اینکه بدهد. افتخاری که گویی مزد عمری زندگی جهادی بود. شهید آوینی میگوید «تنها کسانی مردانه میمیرند که مردانه زیستهاند...»
زنگ میزنند به پسرش و خبر شهادت را میدهند. تاکیدی دارند که مراقبت کنید خواهر و مادرتان دسترسی به اینترنت نداشته باشند. خانواده هنوز از جزییات نحوه شهادت مطلع نیستند. پسر میگوید: «همان شب عکسی در سایت ها منتشر شد که پیکر ایشان با لباس رزمشان بود و سر از بدن جدا شده بود که خاکی و زخمی و خونی بود. من پدر را شناختم...» سر بریده روی نیزه، تصویر دیگری بود که تروریستها منتشر کردند. همه چیز برای مردم ایران آشنا بود. سر بریده و تن بی سر مقابل چشم خانواده. «امان از دل زینب...»
تروریستها درخواست پول کردهاند تا پیکر شهید را تحویل دهند یا آنکه مبادله با اسرایشان شود. پسر شهید میگوید: «ما به مادرمان گفتیم که مادرجان، به کسانی که میخواهند پیکر پدر را بازگردانند، بگویید ما راضی نیستیم که یک ریال از پول بیتالمال صرف این گروه خبیث شود. حتی یک اسیر هم نباید آزاد شود؛ پدر رفته بود تا آنها را به درک واصل کند و ما برای آنچه در راه خدا داده ایم، توقعی نداریم و حاضر نیستیم که به ازای پیکر پدرمان ریالی از بیتالمال هزینه شود زیرا هر اقدامی کمک به آنها محسوب میشود.» چقدر همه این تصاویر آشنا بود. یک سکانس از عاشورای سال ۶۱ هجری، سر بریده وهب را عمربنسعد پیشکش برای مادرش فرستاد که از کنار خیمهها معرکه جنگ را میدید. مادر وهب سر پسرش را برگرداند: «در مرام ما زیبنده نیست چیزی را که در راه خدا داده ایم، باز پس ستانیم.»
خرداد ۹۳ که خبر شهادت عبدالله اسکندری آمد، جزییاتی غیر رسمی در مورد لشگر دشمن هم منتشر شد. میگفتند ابوجعفر نامی که از فرماندهان این گروه تروریستی بود سر از تن بی جان شهید جدا کرده و تصاویر آن را در فضای مجازی منتشر کرده است. البته زمان چندانی نگذشت، فقط چند ماه، که تصاویر دیگری منتشر شد. با کشته شدن ابوجعفر به دست ارتش سوریه، این بار تصویر لاشه او در معرض دید جهانیان قرار گرفت. و باز چقدر این تصاویر آشنا بود. سرنوشت قاتلان عاشورا مگر چیزی جز هلاکت دنیایی و عذاب اخروی بود؟ مگر آنها به ملک ری رسیدند که اینان به حکومت شام برسند؟
ما همه اینها را دیده بودیم، و گرچه به حق، میدانستیم و میدانیم که هیچکس را نباید و نمیتوان با اهلبیت مقایسه کرد، «لا يُقاسُ بِنا أحَدٌ»، اما این تصاویر برای ما آشنا بود، نه از باب قیاس با عاشورای اماممان حسین ابن علی علیهماالسلام، که «لَا یَوْمَ کَیَوْمِکَ یَا اَبا عَبْدِالله»، اما از باب شبیه شدن به اویی که دوستش داری و الگوی زیست توست، عبدالله اسکندری، سر بریدهاش، خانواده با بصیرتش، سرنوشت کسی که سر از پیکر او جدا کرد، باقی ماندن پیکرش دور از وطن و بی کفن، بازگشتش در دهه اول محرم و انشاءالله تشییعش در روز عاشورا همه جلوهای از اقتدای او به اربابش حسین علیهالسلام است و همه، برای ما روضه محرم میخواند. «سلام شهید سربلند، سلام مدافع حرم...»
✍کبری آسوپار
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
☑️ پاسخی کوتاه به جدیدترین تحریفات حسن روحانی
✅ روحانی در دیدار جمعی ازاعضای دولت خود درسالگرد پایان ۸ سال ریاست جمهوری، تلاش کرد خود را تطهیر و مشکلات را به گردن مخالفان داخلی و شخص ترامپ بیندازد.
روحانی گفت :
۱ - این که میگویند فشارخارجی مهم نیست، بلکه مدیریت داخلی اشکال دارد، حرف درستی است اما تفسیر وارونه میکنند. تصمیمات ما ایراداتی داشته و اگر تصمیمات درستی در داخل میگرفتیم، از خارج نمیتوانستند این چنین به ما فشار بیاورند.
۲ - ما سال ۹۷ تحت فشار ترامپ قرار گرفتیم. ترامپ مشکلات فراوانی ایجاد کرد. اما چه کسی به ترامپ چراغ سبز نشان داد؟ چه کسانی باعث شدند که ترامپ به این نتیجه برسدکه اگر فشارحداکثری به ما وارد کند، در همان سال ۹۷ انقلاب ما سرنگون میشود. ترامپ که نمیخواست ما صرفا تحریم شویم. اطرافیان ترامپ اعلام کردند مردم و مسئولان در۲۲ بهمن جشن پیروزی انقلاب را نخواهنددید. توطئه بیرونی بود اما علامت داخلی هم دادند. اردیبهشت ۹۷ حاصل دی ۹۶ بود.
۳ - اگر ترامپ از برجام خارج نشده بود، ما علیرغم بلایای طبیعی و همهگیری کرونا، میتوانستیم به رشداقتصادی برسیم و تورم تکرقمی را ادامه میدادیم. اگر میگذاشتند در اسفند ۹۹ به برجام برگردیم، دولت را در شرایط دیگری تحویل میدادیم.
۴ - ما تصمیم گرفتیم برای خرید ۲۰۰ میلیون دُز واکسن خارجی. خیلیها مخالف بودند و میگفتندما در داخل واکسن تولید میکنیم و به زودی ۵۰ میلیون دُز تحویل میدهیم. ما حتی پیشاپیش از آنها هم خرید کردیم. ۶۰ میلیون دُز واکسن از روسیه خریدیم که چند میلیون دُز بیشتر ندادند. ۵۰ میلیون دُز واکسن از تولیدکنندگان داخلی خریدیم که در دوره ما چند میلیون دُز بیشتر نتوانستند تحویل دهند. از چین و هند، اروپا و کوواکس واکسن خریدیم. حداقل حدود ۱۱۰ میلیون دوز واکسن، علاوهبر واکسن داخلی خریداری کردیم.
🔹نظر به توانمندی و سابقه روحانی در تحریف حقایق، چند نکته کلی یادآوری می شود.
یکم : ترامپ را فقط شخص آقای روحانی به زدن زیرتوافق برجام و اعمال فشارحداکثری گستاخ کرد. براساس گزارش ۲۲ اردیبهشت ۹۷ نشریه پولیتیکو، فدریکا موگرینی (مسئول وقت سیاست خارجی اتحادیه اروپا) گفت: «من از روحانی تضمین گرفتم حتی در صورت خروج آمریکا از توافق و برگرداندن تحریمها، ایران به برجام پایبندبماند».
وقتی روحانی اینگونه به ترامپ تضمین می دهد که یکطرفه در برجام بماند، چرا طرف آمریکایی نباید زیرتعهداتش نزند.
چراغ سبز از این روشنتر و خیانت از این وقیحانهتر؟
دوم : آقای روحانی که برجام را فتحالفتوح قرن معرفی میکرد و به منتقدان اهانت می کرد، باید پاسخ بدهد که چگونه توافقی منعقد کرده بود که دولتهای دموکرات و جمهوریخواه آمریکا هرطور که خواستند بخشی یا تمام آن را زیر پا گذاستند و از همان دولت اوباما، روند افزایش تحریمها آغازشد.
سوم: اظهار عجز و نالههایی را که روحانی و ظریف و برخی حامیان سیاسی و رسانهای دولت مدعی تدبیر، درباره خالی بودن خزانه و ناتوانی نظامی ایران در مواجهه با آمریکا تکرار میکردند، چیزی جز علامت ضعف و استیصال و دعوت به تشدید فشارها به ایران بود. دولت روحانی چه پالسهایی برای دشمن فرستاد که آنها جرأت کردند تحریمهای مختلف را پشت سر هم تصویب و اجرا کنند و حتی منصوب ویژه روحانی برای نمایندگی سازمان ملل(حمید ابوطالبی معاون سیاسی دفتر روحانی) را به آمریکا راه ندهند.
چهارم : برخی حامیان روحانی تصریح کردهاند که ایشان حتی در دوره ترامپ، هرکاری که میتوانست انجام داد و تشنج درکشور درست کرد تا بتواند با آمریکا مذاکره کند. از ماجرای موهن سبد کالا و زیر دست و پا ماندن افراد، تا ماجرای غافلگیر کردن مردم با ۳ برابر شدن قبمت بنزین و حوادث آبان ۹۸ که طبق تحلیل علی مطهری، «بیشتر ناشی از بیتدبیری دولت بود»، این خیال را در سر آمریکایی ها پدید آورد که پایگاه اجتماعی جمهوری اسلامی کاهش یافته و وقت مناسبی برای اعمال فشارهای بیشتر است.
پنجم: به اذعان برخی کارشناسان اقتصادی حامی روحانی، رشد اقتصادی مورد ادعای وی، بادکنکی و بیکیفیت بوده و به همین دلیل نه رونقی به تولید و اشتغال داد، نه موجب افزایش صادرات شد، نه کاهش شکاف طبقاتی را به دنبال آورد، نه بدهیهای رو به افزایش دولت را کم کرد.
ششم: در مورد ادعای خرید ۲۰۰ میلیون دُز واکسن، کافی است به یاد آوریم که شخص آقای روحانی می گفت«واکسن کرونا، سوهان قم نیست که فراوان باشد» و ربیعی سخنگوی دولت وی گفته بود «نپذیرفتن لوایح مرتبط با FATF مانع واردات واکسن شده است». پس در این مورد نیز، نه تولید کنندگان داخلی مقصر هستند و نه کشورهایی مثل چین و روسیه و هندو...
عملکرد دولت آیت الله رئیسی در تامین واکسن در همان شرایط را مردم مشاهده کردند و دیگر نیازی به توضیحات بیشتر ندارد
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
☑️ تیری که به هدف خورد
✅ سلمان رشدی نویسنده هندی الاصل لندن نشین، در سال ۶۷ با انتشار کتاب آیات شیطانی به شهرت رسید.
شهرتی که به جای محبوبیت، تنفر مسلمانان و آزاد اندیشان ازاو را افزایش داد و موجب شد سایه مرگ و ترس از کشته شدن تا همین امروز وی را رها نکند.
انتشار کتاب «آیات شیطانی» قلب مسلمانان اعم از شیعه و سنی را جریحهدار کرد.
متن این کتاب سراسر توهین و دروغ نسبت به قرآن و پیامبر اسلام(ص) بود.
حضرت امام خمینی(ره) که از انتشار چنین جملات موهنی قلبش به درد آمده بود به عنوان حاکم شرع، فتوایی به سرح زیر صادر کرد:
«انالله و انا الیه راجعون.به اطلاع مسلمانان غیور سراسر جهان میرسانم، مولف کتاب« آیات شیطانی»که علیه اسلام و پیامبر و قرآن تنظیم و چاپ و منتشر شده است، همچنین ناشرین مطلع از محتوای آن محکوم به اعدام میباشند. از مسلمانان غیور میخواهم تا در هر نقطه که آنان را یافتند، سریعا آنها را اعدام نمایند تا دیگر کسی جرئت نکند به مقدسات مسلمین توهین نماید و هر کس در این راه کشته شود شهید است ان شاءالله. ضمنا اگر کسی دسترسی به مولف کتاب دارد ولی خود قدرت اعدام آن را ندارد، او را به مردم معرفی نماید تا به جزای اعمالش برسد. والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته.
روح الله السوی الخمینی.»
همین حکم الهی کافی بود تا سلمان رشدی بفهمد چه آینده سیاهی پیش رویش قرار خواهد داشت.
بعد از صدور این فتوا، شرایط به اندازه ای برای سلمان رشدی سخت شد که در سال اول و در حالی که تحت حفاظت امنیتی سنگین پلیس اسکاتلند یارد قرار داشت، مجبور شد ۱۵ مرتبه محل زندگی خود را تغییر دهد.
درست۶ ماه پس از صدور فتوای امام بود که
جوان ۲۲ ساله لبنانی به نام «مصطفی محمود مازح» که تبعه فرانسه بود در ۱۴ مرداد سال ۶۸، هتل محل اقامت سلمان رشدی را شناسایی کرد و برای کشتن وی در همان هتل اقامت گزید که روز سوم مورد شناسایی و در درگیری با ماموران به شهادت رسید. اقدام شهید مازح درست است که به هلاکت رشدی منجر نشد اما این پیام را به او دادکه بداند خطر از آنچه که فکر میکند به او نزدیکتر است.
شرایط به اندازه ای برای سلمان رشدی سخت شده بود که در یکی از مراسمهایی که برای گرفتن جایزه ادبی شرکت کرده بود ، درحال گریه گفت: «تعجب میکنم چرا دیوانه نشدهام. من در کشورم زجر میکشم. من فکر میکنم که دیگر به آخر خط رسیدهام و بریدهام. از بس دنیا برایم تنگ شده که به قفسههای سینهام فشار میدهم. رابطه من فقط با تلفن است. زن من هم از من جدا شد....»
البته کتاب آیات شیطانی، فقط نویسنده خود را به خاک سیاه ننشاند، بلکه «هیتوشی ایگاراشی» مترجم ژاپنی این کتاب نیز در سال ۱۹۹۱ میلادی در تسوکوبا کشته شد و همچنین مترجم ایتالیایی این کتاب در میلان، مورد ضرب و شتم و ضربات چاقو قرار گرفت و «ویلیام نیگارد» ناشر نروژی کتاب آیات شیطانی به ضرب گلوله کشته شد.
حمله دوروز پیش به سلمان رشدی که در یک مراسم و در یک محل کاملا محصور انجام گرفت، حداقل با سه انگیزه می تواند صورت گرفته باشد.
۱- ضارب که براساس اطلاعات اعلام شده، لبنانی الاصل ولی متولد و ساکن ایالت نیوجرسی آمریکا می باشد، با انگیزه دینی و به دلیل توهین سلمان رشدی به اسلام و ساحت مقدس پیامبر اکرم (ص) قصد کشتن او را داشته است.
۲- تاریخ مصرف سلمان رشدی به اتمام رسیده و هزینه نگهداری و حفاظت از او برای انگلیستان سرسام آورشده، لذا لندن آگاهانه این عملیات را طراحی و اجرائی کرده تا از شر هزینه های سرسام آور نگهداری از او خلاص شود.
۳- آمریکا که چند روز پیش موضوع اقدام ایران برای اجیرکردن فردی برای ترور جان بولتون را مطرح کرده بود، برای تکمیل سناریوی فشار به ایران به بهانه های حقوق بشری و تروریسم و گرفتن امتیاز از ایران در مذاکرات هسته ای، حمله به سلمان رشدی را برنامه ریزی و اجرائی کرده باشد.
البته موارد دیگری را هم می توان مطرح کرد ولی به نظر حقیر، این سه مورد از اساس محکمتری برخوردارهستند.
حمله به سلمان رشدی با هر انگیزه ای که صورت گرفته باشد، مهمترین دلیل آن، به نتیجه رسیدن همان فتوای الهی حضرت امام خمینی (ره) می باشد.
حضرت آیت الله خامنه ای در اردیبهشت سال۶۸ مطلبی با این مضون فرمودند:
" امام تیری شلیک کرده اند و این همینطورمی رود. خوب هم هدف گیری کرده اند و تا به هدف نخورد نمی افتد."
علی ایحال حمله به سلمان رشدی در آمریکا یک پیروزی بزرگ برای جهان اسلام و یک هشدار به همه کسانی است که با اعتماد به غرب و دلگرم به حمایتهای آن، به مقدسات مسلمانان اهانت می کنند.
سلمان رشدی اگرهم الان نمیرد و مدتی دیگر زنده بماند، ادامه زندگی به اندازه ای برایش زجرآور و سخت خواهد بود که روزی هزاربار تقاضای مرگ خواهدکرد.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله