☑ امید آمد
✅ انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ ریاست جمهوری که می توان از آن به عنوان تقابل دو دیدگاه «کارآمدان خدمتگزار و مدعیان رفوزه » نیز نام برد، علی رغم همه کارشکنی ها با نصاب قابل قبول برگزار شد و پیروزی بزرگی را که طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب ، خیر کثیری برای ملت و نظام مقدس جمهوری اسلامی به همراه خواهد داشت ، به همراه آورد.
این پیروزی ، بزرگتر از آنچه چیزی است که بتوانیم فکرش را بکنیم .
خیلی ها تلاش کردند که این پیروزی رقم نخورد. دشمنان خارجی نظام که توانسته بودند با نفوذ در بدنه برخی از نهادهای اجرایی کشور، اتفاقاتی را رقم بزنند که ملت را از آینده نظام اسلامی نا امید کنند، این بار شاید بی پرده تر در صحنه حاضر شدند و اذناب داخلی را هم با تمام قوا به میدان آوردند ولی لطف خدای مهربان بار دیگر همراه ملت شد و دلها به سمتی هدایت شد که امید را برای ملت و کشور به ارمغان آورد.
و البته ، شرارت های آخر کار هم بماند برای بعد که حتما گفته خواهد شد و پشت پرده نشینان را رسواتر خواهدکرد.
حالا فصل جدیدی از حیات ملت ایران آغاز شده است و تحولات مهمی در پیش رو است. سید ابراهبم رئیسی، مرد تحول است و با آمدنش بسیاری از مشکلات و ناکارآمدی های دولت حل خواهد شد؛ هرچند اندکی زمان خواهد برد و رئیس جمهور منتخب راه دشواری در پیش رو خواهد داشت که شاید در آینده و به ضرورت، مطالبی گفته شود.
یقین داریم با انگیزه خدمتی که در دکتر رئیسی وجود دارد، او خواهد توانست با استعانت از درگاه ایزد متعال و همراهی و همدلی مردم، بر مشکلات موجود فائق آمده و فصل جدیدی از خوبی ها را بر روی ملت بگشاید.
باز هم تکرار می کنم که خیلی ها نمی خواستند این اتفاق رقم بخورد ولی به کوری چشم بدخواهان ، رقم خورد.
امروز، روز همدلی و امیدواری است و لازم هم نیست که ذهنمان را درگیر نتیجه کمی آمار و ارقام انتخابات و شیطنتهای برخی عوامل ...بکنیم.
بر اثر نتیجه اقدام غرور آفرین مردم در ۲۸خرداد ۱۴۰۰، دروازه های امید بر روی ملت گشوده شد و باور عمیق دارم همانگونه که رهبر حکیم انقلاب اسلامی فرمودند، ملت خیر این انتخاب را خواهد چشید. ان شاءالله
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
✅ از بازنشر مطالب بی سند خودداری کنیم
☑ اکنون که در آستانه نوسازی جدی قوهمجریه هستیم و امید برون رفت از وضعیت نابسامان معیشتی و اصلاح وضع مدیریتی در جامعه ایجاد شده است، حاشیه سازیهای جدید سیاسی از سوی دو جبهه فتنه و انحراف شدت گرفته که عمده جهت گیری آنها هم به سمت مقام معظم رهبری است.
در این میان برخی افرادی که تمام نام و نشان خود را مدیون انقلاب بوده و از مسیر ساختار نظام اسلامی برای خود سرمایه ای در افکار عمومی اندوخته اند،
با شدت بیشتری علیه نظام اسلامی موضع گیری کرده و رندانه در بطن مواضع خود (که بانام و بینام منتشر میکنند) مقام معظم رهبری را هدف قرار میدهند.
این افراد که مرتد سیاسی هستند، نمی توانند پایههای مستحکم نظام را دچار آسیب کنند، اما در مسیر انحرافی خود باعث تشویش اذهان عمومی شده و به فضای خدمت و امید به آینده آسیب می زنند، لذا ضروری است از بازنشر مطالب بی سند و تنش زای آنها جداً پرهیز شود.
#روشنگری
#مرتدسیاسی
منبع : معیار
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
✅ زمین سوخته ای که رئیسی تحویل می گیرد
✔ کمتر از شش هفته دیگر، دولت حسن روحانی خواهد رفت و دولت مردمی ️ آیت الله سید ابراهیم رئیسی ، کار خود را شروع خواهد کرد. موضوع مهمی که حتما باید به آن توجه ویژه بشود این است که آقای دکتر رئیسی کار بسیار سختی پیش رو داردکه این سختی در ابعاد مختلفی قابل بررسی می باشد.
یکی از سختی های کار سخت دولت جدید ، زمین سوخته ای است که بزودی از حسن روحانی تحویل می گیرد.
سیاست دولت روحانی عموما چینش مدیران ناکارآمد و بعضاً فاسد در نقاط حساس مدیریتی کشور بوده است. مدیران ناکارآمد و فاسد، روابط ناسالم را ترویج داده و زیرمجموعه کاری خود را دچار فساد کرده اند. جدای از فساد، کارگزاران اصلی دولت روحانی، اغلب آدمهایی ناتوان و نالایق بوده اند و سیستمهای دولتی را به شدت ناکارآمد کرده اند که دولت آیت الله رئیسی باید کار خود را با همین سیستم ناکارآمد آغاز نماید.
از سوی دیگر روندهای تولید و توزیع در این فضا شدیدا آلوده شده و اعمال اقتدار حاکمیتی خدشه دار شده است.
به این وضعیت ، تصمیمات خاص دولتی در راستای ایجاد مشکل برای دولت بعد را هم باید اضافه کرد.
این وضعیت یعنی سیدایراهیم رئیسی زمین سوخته ای را از حسن روحانی تحویل خواهد گرفت و کار سامان دادن اوضاع برای دولت بعد بسیار مشکل خواهد بود. سیاست زمین سوخته حدود شش هفته دیگر ادامه خواهد داشت و کارگزاران دولت اعتدال ، دود بیشتری در چشم مردم خواهند کرد تا رئیس جمهور بعدی شانس موفقیتش کاهش یابد.!
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
✅ حوادث افغانستان را هوشمندانه باید تحلیل کرد
☑ ️ برای تحلیل وضعیت امروز کشور افغانستان و تسلط گروه طالبان بر بخشهایی از این کشور ، ضرورت دارد گزاره های زیر را کنار هم قرار داده شوند:
۱_ طالبان یک نیروی نظامی، اجتماعی و سیاسی برخاسته از درون جامعه افغانستان است.
۲_ طالبان حنفی مذهبند و در این مذهب اندیشه تکفیر خیلی عمق ندارد.
۳_ طالبان در سالهای اخیر از نظر سیاسی تغییر موضع داده و تاحدود زیادی معتدلتر شده است.
۴- میان طالبان سه جریان اصلی وجود دارد که دو جریان به شدت ضدآمریکایی است که این موضوع می تواند برای ایران مفید باشد.
۵- مشی سیاسی جدید طالبان عدم درگیری و جنگ با سایر اقوام و مذاهب است.
۶- دولت مرکزی فعلی حاکم بر افغانستان، کاملا آمریکایی است و مواضع ضد ایرانی دارد و هرگز در موضع دوستی با ایران قرار نخواهد گرفت . علاوه برآن ، در حال حاضر نیز سلطه این دولت بر افغاستان به یک حوزه کوچک و حداقلی محدود شده است.
۷- جمهوری اسلامی اشراف و نفوذ بالایی بر حوادث نظامی و سیاسی این کشور دارد که می تواند با تهدیدات احتمالی مقابله کند.
۸- عمده جنایات علیه شیعیان این کشور توسط داعش افغان در حال انجام است که دست پرورده آمریکاست و ارتباطات پنهانی هم با دولت حاکم بر کابل دارد.
۹- در حال حاضر گروه طالبان رفتار نسبتا مسئولانه ای در قبال منافع ایران در کشور افغانستان دارد.
۱۰- طالبان آن رابطه سربازی با عربستان و پاکستان را که در گذشته داشته دیگر ندارد.
بنابراین:
طالبان را واقع گرایانه باید تحلیل کرد؛ این گروه یک واقعیت حاکم بر افغانستان است. هیچ گریز و چاره ای جز تعامل هوشمندانه با آن وجود ندارد.
طی روزهای اخیر هم ، طالبان بر هر نقطه ای در این کشور مسلط شده، امنیت را حاکم کرده و یک مشی معتدل اجتماعی را اجرا کرده است.
اخراج آمریکا از افغانستان منفعت مشترک ایران با طالبان است. چینی ها، روسها و تا حدودی هم هندی ها ، اکنون راضی به تسلط طالبان بر افغانستان و اخراج آمریکا از این کشور و تشکیل یک حکومت مستقل در کابل هستند. طالبان اکنون بر ده ها منطقه شیعه نشین حاکم شده و واقعا مشکل حادی ایجاد نکرده است. هرچند در یک نگاه بدبینانه تسلط این گروه بر افغانستان تهدیداتی هم می تواند داشته باشد اما در یک تحلیل عمیق، فرصتهای این وضعیت، بیشتر از تهدیدهاخواهد بود.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
✅ جهادصرفه جویی راهی برای حل مشکل
☑ قطعی مکرر و بعضا چندین باره برق در بسیاری از شهرهای کشور، هم به مراکز تولیدی ، صنعتی وتجاری خسارتهای فراوانی وارد کرده و هم عموم مردم را دچار مشکل ساخته است.
با توجه به مشکلات پیش رو در تولید و تامین برق مورد نیاز کشور، از جمله قرادادهای مرتبط با کنترل سوخت های فسیلی، از جمله قراداد پاریس، درکنار کمبود بارندگی کم سابقه در سالهای اخیر و به تبع آن مشکل تولید برق از منابع آبی و برنامه ریزی شرکتهای مطرح در حوزه گسترش و توسعه صنعت مربوطه در بخش های خصوصی از یک طرف و عدم توجه به اهمیت تولید برق هسته ای و توقف آن در سایه معاهده برجام از طرف دیگر و درآخرنیز دیده نشدن بودجه برای گسترش این صنعت در سال جاری ، به نظر می رسد راهکار کوتاه مدتی برای رفع این مشکل از طرف دولت وجود ندارد و حتی با روی کار آمدن دولت انقلابی و هماهنگی کامل همه قوا هم، با توجه به عدم وجود زیر ساختهای لازم به دلایل مذکور و حجم مشکلات عظیم و متعدد کشور در حال حاضر، تنها راه فعلی و ضرب العجلی برای رفع این مشکل فقط یک چیز است.
راه حلی که در بحث آلودگی هوا ، کرونا و خیلی مباحث دیگر به کارگرفته شده و هر کدام به نحوی توسط خود مردم مدیریت شده و می شود، در مشکل فعلی نیز یک راهکار سریع وجود دارد و آن نیز چیزی نیست جز #صرفه_جویی در مصرف #آب_و_برق.
مردم ایران در سالهای اخیر یاد گرفته است که وقتی از مدیران ضعیف و خسته و بدون تعهد نا امید شده اند، دست به زانوی خود گرفته و خود مشکلاتشان را کاهش داده اند.
البته در تبیین راه حل اخیر باید گفت این کمک مردمی باید در روزهای آینده به یک رویه تبدیل شده و همه باید به یاری دولت برویم و با جهاد صرفه جویی و فرهنگسازی آن، بر این مشکل نیز فائق آییم تا دولت نوپای مقتدر فرصت پیدا کند ضمن تدوین برنامه های کوتاه مدت برای مدیریت مصرف، اقدامات لازم را برای توسعه نیروگاههای برق و ایجاد زیر ساختهای لازم، مشکلات را به صورت اساسی مرتفع نماید.
با عنایت به موارد گفته شده در بالا، ضرورت دارد حتما در راستای کاهش مصرف آب و برق قدم برداشته و دیگران را نیز توصیه به صرفه جویی نموده و فرهنگ مد نظر را در فضای مجازی و حقیقی گسترش دهیم.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
☑️ خوزستان قربانی وعده های انتخاباتی اصلاح طلبان
✅ مشکل آب در خوزستان و اعتراضات مردمی به سوء مدیریت مسئولان دولتی برای رفع مشکلات مردم در برخی از شهرستانهای این استان ، خبر اول روزهای اخیر بوده و می باشد.
برخی کارشناسان علت کم آبی خوزستان را ریشه ای می دانند و معتقد هستند که مربوط به یک دوره مدیریتی خاص نمی باشد ولی برخی دیگر ، سوء مدیریت و عدم عمل به وعده های مسئولان دولتی و فراموشی وعده خود به مردم در دوران حسن روحانی را علت اصلی بروز این مشکلات می دانند.
در این میان اما موضوع مهم ، وعده های عمل نشده برای رفع مشکل آب خوزستان در دولتهای اصلاحات و اعتدال می باشد.
جالب است که محمد خاتمی لیدر جبهه اصلاحات به جای عذرخواهی از 8 سال مدیریت دوران خودش و نیز 8 سال حضور دولت اشرافی مورد حمایت جریان اصلاحات ، در بیانیهای آتش بیار معرکه شده و اعتراض مسالمتآمیز را حق مسلم شهروندان و مردم دانسته و تاکید کرده است که باید جلوی برخوردهای خشونتآمیز گرفته شود و از گلوله استفاده نشود.
خاتمی پس از پیروزی در انتخابات سال ۷۶ در حالی که سفرش را به خاطر دیسک کمر به خوزستان لغو کرده بود ، به مردم این استان وعده داد تا مساله آب را حل کند ؛ وی در پیامی خطاب به مردم خوزستان گفت: برای من دردآور است که خوزستان در کنار پرآبترین رودخانههای کشور و در کنار خلیج فارس هنوز از بیآبی و آب ناسالم رنج می برد. من در اینجا به شما مردم عزیز قول می دهم که به یاری خداوند در طی یک سال آینده ، مشکل آب را در خوزستان حل کنم.
️بعد از آن وعده پوچ؛ مساله خوزستان در دولت اصلاحات فراموش شد و اصلاح طلبان به جای پرداختن به وضعیت معیشتی مردم ، مشغول دعواهای سیاسی و اقدامات ساختارشکنانه چون جمعآوری امضاء برای رفراندوم قانون اساسی شدند. جالب آنکه خاتمی دوباره در آستانه انتخابات سال ۱۳۸۰ یاد مردم خوزستان افتاده و در سفر به این استان بار دیگر وعدههای قبلی را تکرار کرد ولی پس از پیروزی در آن انتخابات ، بار دیگر خلف وعده کرده و پاسخ به مطالبات مردم را فراموش کرد. اصلاح طلبان پس از پیروزی مجدد به جای تلاش برای عمران کشور در مجلس تحصن کرده و نظام را به جنگ علنی فراخواندند.
جااب است بدانیم که محمد خاتمی در حالی در حمایت از اعتراضات مردم خوزستان بیانیه صادر کرده است که در تمامی مدتی که غربیها پای خودشان را روی گردن مردم ایران گذاشته بودند ، حتی یک بیانیه در مخالفت با تحریمها صادر نکرد.
البته این طبیعت اصلاح طلبان است و کافی است که کوچکترین اقدام ضدامنیتی در منطقهای از کشور روی دهد تا سر و کله لیدرها و افراطیهای این قبیله سیاسی برای انجام اقدامات شیطنتآمیز و دمیدن بر آتش معرکه پیدا شود.
حسن روحانی نیز از موضوع مشکل آب در خوزستان نهایت استفاده انتخاباتی را به عمل آورد و در آبان ماه 92 در دیدار مجمع نمایندگان استان خوزستان یکی از مشکلات بزرگ استان خوزستان را موضوع آب عنوان کرد و گفت : بحثهای اصولی درخصوص اقدامات اساسی در زمینه تأمین آب استان در شورای عالی آب به انجام رسیده که باید به مسأله حق آبه کارون و تأمین آب مورد نیاز به ویژه آب شرب مردم توجه ویژه شود. البته معضل آب اختصاص به استان خوزستان ندارد و برای حل مشکل آب موضوع بهرهوری آب مورد استفاده در بخش کشاورزی جزو اولویتها باید باشد.
دیماه 92 نیز مردم خوزستان شاهد وعده دوباره در خصوص تامین آب این استان از سوی روحانی بودند. وی در جمع مردم اهواز گفت: انشاءالله آب آشامیدنی اهواز هفته آینده وصل خواهد شد و برای خرمشهر و آبادان تلاش پیگیر میشود تا در زمانی کوتاه آنها هم به ثمر نهایی برسد.
البته این وعده حسن روحانی نیز مانند هزاران وعده برزمین مانده، به مرحله عمل نرسید.
روحانی همچنین اردیبهشت 96 و در جریان سفر انتخاباتی خود به خوزستان گفت : ما درخصوص آب خوزستان قدمهایی را برداشتیم و باید گامهای بیشتری برداریم. اولین مصوبه سال 96 تامین آب خوزستان بوده است. ما در دولت دوازدهم این طرحها را به ثمر می رسانیم.
وی در همان سخنرانی ، از اختصاص 15 هزار میلیارد تومان اعتبار برای حل مشکل آب خوزستان خبر داد که طبق اعلام یکی از نمایندگان اهواز در مجلس ، این اعتبار هرگز به خوزستان واگذار نشد و...
و امروز هم در حالی که دولتی های اعتدالی و قبیله اصلاح طلب در حال نمک پاشی به رخم خوزستان هستند ، گروههای جهادی و بسیج مردمی در کنار سپاه و ارتش و بنیاد برکت و ... در حال تلاش برای رفع مشکل هم وطنان عزیز خوزستانی هستند که در آینده نزدیک ، این اقدامات نیز نتیجه خواهد داد ولی زخمی که اصلاح طلبان و دولتهای موردحمایتشان بر پیکر خوزستان وارد کردند ، هرگز فراموش نخواهد شد.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
✳ ۲۴ دلیل شایستگی دکتر زاکانی برای شهرداری تهران
۱) برای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی نیاز به حضور مدیرانی داریم که با تمام وجود معتقد به مبانی و آرمان های انقلاب اسلامی باشد. دکتر زاکانی ثابت کردند که با همه وجود برای تحقق آرمان های انقلاب اسلامی به میدان میآیند.
۲ ) شهردار تهران بایدشخصیتی ملی و شناخته شده باشد. دکتر #زاکانی جزء چهره های ملی و انقلابی و دارای جایگاه اجتماعی بالا به ویژه دربین نسل جوان هستند.
۳) با توجه به عملکرد مثبت ایشان در انتخابات گذشته ، جایگاه اجتماعی ایشان در میان نیروهای انقلاب از گذشته نیز بیشتر شده و همین امر ،به مطالبه اعمومی برای بهرمند شدن از وجود ایشان در تراز ملی را فراهم آورده است.
۴ )ایشان یکی از نمادهای روحیه انقلابی گری بوده و کارنامه ایشان سرشار از مجاهدت، ایثارگری و فداکاری در راه انقلاب می باشد.
۵) در میان عزیزان ایثارگر، جانبازان ، خانواده شهدا و رزمندگان، ایشان به دلیل سوابق جهاد و ایثار و جانبازی دارای جایگاه و محبوبیت ویژه می باشد.
۶) توان اجرایی ، پرکاری، وقت گذاری و انرژی بالا و اخلاق مداری ، یکی از نیازهای مدیریت شهر تهران می باشد که همه آنها در حد اعلی در وجود ایشان جمع هستند.
۷) با توجه به حضور ایشان در مجلس شورای اسلامی در دوره های متناوب ، اشراف بسیار خوبی به مسائل اصلی کشور و شهر تهران و قوانین و مقررات و راهکارهای برون رفت از مشکلات و وضع موجود دارند .
۸ )با توجه به اشراف ایشان به برنامه و بودجه ازنطر منابع و مصارف ، ایشان قدرت برنامه ریزی بر اساس منابع ، توان برنامه ریزی برای رسیدن به راهکارهای متناسب با منابع موجود تهران و ظرفیت های کمتر استفاده شده را دارند .
۹) حضور ایشان در مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی به عنوان ریاست این مجموعه ، موجب تحول این مرکز و کاربردی تر شدن محصولات آن نسبت به گذشته شده است که بیانگر توان کارآمدی و توان بتلای مدیریتی ایشان می باشد.
۱۰) حضور ایشان در مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی باعث ایجاد اشراف بر مشکلات و مسائل و روش های حل مسئله با تعامل با نخبگان و اندیشمندان و متخصصان هر حوزه شده است.
۱۱) ایشان جزو معدود مدیرانی هستند که توان سازماندهی مردمی و اجتماعی دارند که در حال حاضر شهرتهران به شدت محتاج این روش برای حل مشکلات مردم است.
۱۲) ایشان تعاملات بسیار خوبی با روسای سه قوه دارند که برای هم افزایی و مشارکت دادن قوا در حل مشکلات پایتخت بسیار مفید واقع خواهد شد.
۱۳) روحیه عدالت خواهی و فساد ستیزی از جمله صفات قابل تحسین دکتر زاکانی میباشد که متناسب با گلایه مندی های مردمی از مجموعه های شهرداری تهران ، این روحیه راهگشا می باشد.
۱۴) آرمان گرایی و واقع بینی توأمان در نگاه ایشان دیده می شود که از نیازمندی های اساسی مدیریت در کلانشهر تهران می باشد
۱۵) روحیه مردمی ، ساده زیستی ، سلامت شخصی و خانوادگی و پاکدستی اطرافیان ، از جمله ویژگی های قابل تحسین ایشان می باشد.
۱۶) حمایت و پشتیبانی جریان های انقلابی و رسانههای جبهه انقلاب از ایشان می تواند انرژی مثبتی برای حل مشکلات تهران پدید آورد.
۱۷) ایشان توان تعامل و هم افزایی با نهادهای انقلابی و نیروهای مسلح را برای حل مشکلات تهران دارا می باشد.
۱۸ )داشتن سبک مدیریت جهادی و میدانی ، ایجاد جریان مدیریتی بر اساس این سبک درشهرداری تهران با حضور ایشان امکان پذیر خواهد بود.
۱۹) داشتن روحیه تحول گرایی و میدان دادن به جوانان مومن انقلابی و استفاده از نظرات کارشناسی و نخبگانی از جمله ویژگیهای دیگر ایشان می باشد.
۲۰) داشتن نگاه راهبردی و کلان ، آشنایی با مصالح و ملاحظات ، یکی از ویژگی های مثبت ایشان می باشد.
۲۱) شناخت دقیق مشکلات شهر تهران به واسطه حضور چندین دورهای در مجلس شورای اسلامی به عنوان نماینده مردم مردم شریف شهر تهران ، ری شمیرانات و اسلامشهر می تواند پشتوانه لازم را برای برنامهریزی بهتر برای حدمت به مردم تهران را فراهم آورد.
۲۲) خانواده ایشان به ویژه پدر مرحومشان پهلوان حسین زاکانی جزء خانواده های معتبر و ریشه دار تهرانی به حساب می آیند.
۲۳) دکتر زاکانی مورد تفاهم و قبول شخصیتها وجریانات سیاسی جبهه انقلاب با سلایق متفاوت و مقامات دینی می باشد که از ضروریات مدیریت در شهرداری تهران به عنوان ام القرای جهان اسلام است.
۲۴_-دکتر زاکانی فردی کاملا تکلیف گرا بوده و هرگز دنبال مسئولیت نمی رود مگر احساس بکند که حضور در آن مسئولیت به نفع انقلاب اسلامی و زمینه ساز خدمت به مردم خواهد شد و...
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
هدایت شده از تلنگر سیاسی
✅ مورادی که در نقد وزرای معرفی شده باید مورد توجه قرار بگیرد
☑ بعد از انتخابات ۲۸خرداد ریاست جمهوری، گمانه زنی ها برای معرفی اعضای کابینه آیت الله رئیسی آغار و افراد و گروههای سیاسی و بعضا فعالین ستادهای انتخاباتی، اسامی افراد مورد علاقه خود را به عنوان وزرای مورد نظر رئیس جمهور منتشر می کردند.
با معرفی رسمی و انتشار اسامی وزرای پیشنهادی ، گمانه زنی ها جای خود را به اظهار نظرهای موافق و مخالف داد.
منتقدین اعضای کابینه را دوگروه غربگرا یان و یا به اصطلاح، اصلاح طلبان و مرتبطین و حامیان دولت سابق و افراد و جریانهای انقلابی شامل می شوند.
تکلیف گروه اول روشن است چرا که آنها در هر صورت، اعلام مخالفت خواهند کرد اما گروه دوم و نیروهای انقلابی لازم است در نقد اعضای کابینه مواردی را رعایت و نکاتی را مورد توجه قرار دهند ازجمله:
۱- بدانند که ارتش تخریبگر باند مافیای سیاسی اقتصادی، برنامه ویژه ای برای تخریب دولت آیت الله رئیسی دارد، پس باید مراقب وسوسه های بوقچی های آنها باشند.
۲- نقطه قوت وزرای پیشنهادی، بازشدن پای جوانان و افراد تازه نفس به کابینه است که تحول بزرگی است. همینکه رئیس جمهور محترم توانسته منفذی برای جوانان باز کند ارزش راهبردی دارد. این موضوع مورد توجه باید باشد که آمدن جوانان به کابینه ، بخشی از راه حل علاج مشکلات کشور است چرا که ریشه برخی از مشکلات امروز ، بعضی باتجربه هایی است که چهل سال است در سطوح بالای مدیریتی و وزارتی قرار گرفته اند که باید از آنها عبور کرد. باتحربه هایی امثال جهانگیری، زنگنه، نعمت زاده و ... که عامل بسیاری از مشکلات امروز هستند.
۳- به این نکته باید توجه داشته باشیم که ضعیف ترین وزرای پیشنهادی آیت الله رئیسی ، از بهترین وزرای دولت اعتدالی اصلاحاتی حسن روحانی ، هم سالم ترهستند و کارآمدتر .
۴- واقعیت این است که سوابق برخی وزرای پیشنهادی برای تعدادی از نیروها ی انقلابی و عموم مردم جای نگرانی دارد ولی باید کمی صبور باشیم و اجازه دهیم نمایندگان مجلس که حتما با دغدغه های موکلین خود آشنایی دارند، به وظایف قانونی خود عمل نمایند. بدیهی است اگر اطلاعات موثق و مستندی هم در باره هر یک از اعضای کابینه داریم که می تواند کمک کننده باشد ، بهتر است اطلاعات را به مسئولان مربوطه ارائه کنیم
۵- واقعیت این است که برای قضاوت در باره برخی از وزرای معرفی شده خیلی زود است و از دیکته نانوشته نمی شود غلط گرفت. مجلس هم فرصت اصلاح تیم معرفی شده را دارد.
۶- طبیعی است که هر گزینه ای که معرفی شود قطعا گروهی مخالفت خواهند کرد پس مشاهده برخی از اظهار نظرها به ویژه در فضای مجازی، حتما بیانگر همه واقعیت های موجود نیست.
۷- بر خلاف برخی اظهار نظرها در باره وجود اختلاف در معرفی عضای کابینه، آیت الله رییسی نشان داده آدمی نیست که تحت فشار دست به انتخاب بزند.
۸- کابینه معرفی شده ، بیم ها و امیدهایی را به همراه داد و به وزرای پیشنهاد شده در مجموع می توان نمره خوب داد نه عالی.
۹_- امیدواریم رئیس جمهور محترم بعد از اعلام نظر مجلس در باره وزرای پیشنهادی ، در هدایت دولت با تدبیر عمل کند و اگر در ادامه راه متوجه ضعفی در عملکرد هرکدام از وزرا شد ، بدون تعصب نسبت به جایگزینی افراد کارآمدتر اقدام نماید و علاوه برآن، مجلس انقلابی هم در مواضع خود محکم باشد و به وظایف نظارتی حود عمل نماید.
۱۰_ و نکته آخر اینکه باید توجه داشته باشیم عموم مردم به دولت سیزدهم و شخص آیت الله رئیسی امید بسته اند و به هیچ وجه نباید اجازه داده شود که امیدها به نا امیدی تبدیل شوند که در آن صورت ، هیچ عذر و بهانه ای از هیچکس پذیرفته نخواهد شد.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
✅ آنان که رفتند و اینان که آمده اند
☑ بالاخره بعد از انتظاری طولاتی عمردولت حسن روحانی پایان یافت و از هفته آینده، هیئت دولت جدید با وزرای تازهنفس و انقلابی شروع به کار میکند.
اتفاقاتی که در ۸ سال دوران حسن روحانی رخ داد به گونهای نیست که بتوان به سادگی از کنار آن گذشت و یا صرفا عملکرد آن را ضعیف و ناکارآمد تلقی کرد.
عملکرد دولت روحانی در بیشتر عرصهها ویرانگر و نابودکننده بسیاری از ارزشها و دستاوردهای چند دهه نظام جمهوری اسلامی بود.
هر چند دولتهای گذشته نیز با درجات متفاوت، کوتاهیها، لغزشها و ناکارآمدیهایی داشتند ولی به جرأت میتوان گفت نه تنها ناکارآمدترین دولت پس از انقلاب، بلکه خیانتبارترین دولت در حق مردم ایران و نظام جمهوری اسلامی، دولت حسن روحانی بود. دولتی که هم اقتصاد ایران را ویران کرد و هم بزرگترین لطمه را به معیشت ایرانیان وارد کرد و میلیونها نفر را به زیر خط فقر برد.
در سایه همین عملکرد شوم، اعتمادبخشی از مردم نسبت به انقلاب و نظام جمهوری اسلامی دچار خدشه شد. اعتقادات دینی بخشی از مردم خصوصاً جوانان دچار آسیب شد. آسیبهای اجتماعی چند برابر شد، میزان طلاق افزایش و میزان ازدواج و به تبع آن فرزندآوری کاهش یافت. در بسیاری از جاها امنیت ملی مورد تعرض قرار گرفت. فناوری هستهای که محصول افتخارآفرینی دانشمندان جوان ایران و نشان غرور ایرانیان بود آسیب جدی دید.
همه برنامههای دولت در برجام نافرجام خلاصه شد و ملت ایران در این معامله نابرابر دچار خسارت محض شد. عزت بینالمللی ایران آسیب جدی دید. ملتهای آزاده در اقتدار ایران در برابر زیادهطلبیهای کشورهای سلطهگر خصوصاً آمریکای جنایتکار دچار تردید و در برخی موارد دچار ناامیدی شدند. نفوذ، بسان موریانهای در بدنه نظام جمهوری اسلامی راه پیدا کرد که به سادگی هم نمیتوان از دست آن رهایی یافت.
دولت روحانی همه برنامههای براندازی را هماهنگ با نقشه دشمنان ایران پیاده کرد. درست در تابستان داغی که آمریکاییها برای ایجاد آشوب در کشور وعده داده بودند، با قطع آب و برق مردم در گرمترین فصل سال همراه با گرانیهای سرسامآور، با این تابستان داغ همراهی و هماهنگی کرد.
با گران کردن ناگهانی بنزین آشوبی بزرگ در کشور راه انداخت که نتیجه تلخش از بین رفتن تعدادی از هموطنان و خسارتهای میلیاردی به کشور و صدها عوارض دیگر شد. با ایجاد قحطیهای ساختگی از قبیل کمبود مرغ و تخممرغ و روغن و برخی کالاهای اساسی دیگر عزت ملت ایران را لگدمال کرد و باعث شد تا ملت شریف ایران برای چند دانه تخممرغ در صفهای طولانی انتظار بکشد. فرهنگ و ارزشهای فرهنگی را پایمال کرد و به ولنگاری فرهنگی دامن زد. اختلاسها و رانتخواریها و حقوقهای نجومی را بر کشور تحمیل کرد. آهنگ رشد و توسعه و پیشرفت کشور متوقف و بسیاری از طرحهای عمرانی از قبل مانده همچنان ناتمام رها شدند. با تشویق مردم به سرمایهگذاری در بورس دهها هزار نفر را به خاک سیاه نشاند و عدهای خاص که از قبل در جریان همه چیز بودند صاحب سودهای میلیاردی شدند.
با کاهش شدید و کمسابقه اررش پول ملی و افزایش قیمت ارز و طلا، اقتصادنحیف ایران را نحیف ترکرد.
قصه تلخ عملکرد دولت روحانی زیاد است و آنچه که مختصر بدان اشاره شد و صدها مواردی که اشاره نشد همگی را مردم ایران با گوشت و پوست و استخوان خود چشیدند.
بعید میدانم تمام این برنامههایی که در این هشت سال پیاده شد هدفی جز براندازی و کشاندن ایران اسلامی به آغوش آمریکا داشته باشد. در این میان هوشمندی و درایت مقام معظم رهبری و آگاهی و بصیرت ملت ایران بود که مانع شد در دام این نقشه شوم نیفتند و مردم بتوانند با شرکت در انتخابات، رئیس جمهوری را برگزینند که همه دغدغهاش خدمت به مردم و برگرداندن انقلاب اسلامی به ریل اصلیاش باشد.
بدون آنکه بخواهم زحمات و تلاشهای نیروهای خدوم در دولتهای یازدهم و دوازدهم را نادیده بگیرم، برآیند عملکرد دولت روحانی به خصوص آن دسته از عملکردی که برخاسته از سیاستهای شخص روحانی و حلقههای نزدیکش بود تعبیری جز عملکرد اموی نمیتوان برایش پیدا کرد.
اکنون آنها که رفتند کاری اموی کردند و آنهایی که آمدهاند باید کاری علوی کنند. میدانیم چه مسیر سختی در پیش پای دولت سیزدهم است.
دولتی که هم باید ویرانگریها را آباد کند و بسیاری از اصول و ارزشهایی را که زیر پا گذاشته شد احیا کند و هم بتواند خدمتی در شأن و جایگاه رفیع ملت ایران کند.
این دولت نیازمند حمایت و همفکری است. اگر این دولت موفق شود، شیرینی آن در کام همه ملت ایران خواهد ماند و اگر خدایی ناخواسته نتواند به آرمانها و اهداف و قولهایی که داده عمل کند تلخی آن وجود همه ملت ایران را در برخواهد گرفت.
@talangorsiyasi
در
سروش
ایتا
بله
☑ تقدیم به کاک صالح های میهنم
✅. تقریبا از نخستین روزهای پیروزی انقلاب اسلامی با مناطق کردنشین آشنا شدم. آشنایی که به دلیل برخی اقدامات دشمنان ایران و همراهی ضدانقلاب داخلی در این مناطق که تعدادی از پاکترین جوانان و نیروهای مؤمن انقلابی را به شهادت رسانده و خسارات زیادی به منافع ملی وارد کرده بود، با خاطره خوشی همراه نبود. از اوایل دهه شصت و به برکت ارتباطات کاری، با دوستان زیادی از کرد زبانها و اهل سنت در استانهای کردنشین آشناشدم که این آشنایی ها در سالهای اخیر که افتخار پیگیری سازماندهی مردمی در تشکلهای انقلابی مردمی را عهده دار شده ام، بیشتر و عمیقتر نیر شده است. بر اثر همین آشنائی هابود که متوجه مهربانی ، وفاداری، دینداری و میهن دوستی عزیزان کردزبان شدم. البته این سئوال همچنان مطرح است که چرا با وجود چنین انسانهای پاکی در مناطق کردنشین، دشمن توانست چندماهی این مناطق را جولانگاه وجود نحس خودکند و به بهانه حمایت از قوم کرد وبه اسم خلق کرد، جنایتهائی را در حق این مردم مظلوم و انقلاب اسلامی مرتکب شود که پاسخ هائی هم به آن داده شده و شاید لازم باشد این موضوع بیشتر تبیین شود که پرداختن به آن مقوله دیگری می باشد.
مشاهده یک صحنه و وجود شخصیتی به نام « کاک صالح »در قسمت های آخر سریال تلویزیونی « گاندو ۲ » بهانه ای شد برای نوشتن این چند سطر.
وقتی در قسمتی از سریال یادشده، شخصیتهای کریم و میلاد نشان داده شد که بنا به دلایلی و در قبال دریافت پول و وعده اقامت در انگلستان و... حاضر شده بودند به خدمت بیگانه دربیایند، نمایش داده شد، کمی نگران شدم که نکند به کرد زبانان مسلمان ایرانی جفا شود و تنها خاطره ای که از این عزیزان در ذهن بینندگان این سریال فاخر نقش می بندد جاسوسی برای بیگانه و شخصیتهائی مانند کریم و میلاد باشد.
با نشان دادن شخصیتی به نام «کاک صالح » که نقش چشم و گوش نیروهای امنیتی و نطامی برای امنیت کشور را به عهده گرفته است، سازندگان سریال را تحسین کردم که نه تنها به این مردم شریف جفا نکردند بلکه چهره واقعی عزیزان کردزبان ایرانی را در قالب شخصیتی به نام « کاک صالح » به نمایش گذاشتند.
« کاک صالح » نشان داده شده در سریال « گاندو۲ » یک نماد و نمونه ای است از مردم قهرمانی که علی رغم همه کمبودها و حتی برخی نامهربانی ها، دفاع از میهن، اسلام و انقلاب اسلامی، بخش لاینفک وجودشان بوده و با حضور به موقع و تاثیر گذار در همه عرصه های دفاع از ایران و انقلاب اسلامی ، همه توطئههای دشمنان و بدخواهان ملت ایران را خنثی و نقش برآب کرده اند.
اگر نقشه دشمن در سالهای اولیه انقلاب به نتیجه نرسید و دشمن نتوانست به اهداف پلیدش در تجزیه ایران و تضعیف انقلاب اسلامی برسد ، به برکت حضور به موقع، فداکاری ها و جانفشانی های پیشمرگان کردمسلمان در کنار جوانان و انقلابی های ایثارگری بود که از سراسر کشور و برای دفاع از کردستان عزیز و یک پارچگی ایران اسلامی در کردستان حاضر شده بودند.
در دوران جنگ تحمیلی و دفاع مقدس نیز، با حضور قهرمانانه کردهای مسلمان ایران در مناطق مرزی و دفاع از میهن، همه توطئه های دشمن بعثی برای تجزیه ایران و همراه کردن بخش کرد نشین ایران اسلامی با اهداف پلیدخود، با شکست روبرو شده و ناکام ماند.
این چند سطر را نوشتم برای ادای احترام به همه رزمندگان و مدافعان کرد زبان انقلاب اسلامی در همه عرصه ها و به « کاک صالح هایی » که فقط یکی از آنها را در سریال
« گاندو۲ » مشاهده کردیم و ... همین
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
🙈 پاک بودن به سبک رسانه ملی؟|
✅ چند سال پیش، رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با مسئولان رسانه ملی، از جمله موردی را که تذکرداده بودند، نشان دادن روابط دختر و پسر در سریالهای تلویزیونی بود که حتی از این موضوع به عنوان روابط غیر ضرور هم نام برده بودند.
چندروزی است شبکه اول تلویزیون، سریالی را پخش می کند به نام « افرا » که با محوریت حفاظت ار محیط زیست و... تهیه شده است.
اینکه سریال یادشده چه نقاط ضعف و احتمالآ چه نقاط قوتی دارد و همچنین درباره شخصیتهای اصلی آن، مطالب زیادی می توان بیان کرد که موضوغ این نوشته نیست.
موضوعی که می خواهم به آن بپردازم، ارتباط دختر و پسر داشجویی به نام « مائده و پیمان » است که آنقدر جدی می شود که حتی موضوع اصلی فیلم ( حفاظت از محیط زیست) را هم تحت الشعاع قرار می دهد که البته با مرگ پیمان باید منتظر ماند و دید چگونه ادامه پیدا خواهد کرد.
آنچه در فیلم نشان داده می شود، ارتباط کاملا آزاد و عاشقانه دختر دانشجو با پسری نامحرمی است که دور از چشم خانوده رخ می دهد و خیلی راحت هم نمایش داده می شود.
دختر از پسر کادوی انگشتری می گیرد، انگشتر را بر انگشت خود می کند و برای پسر عشوه گری می کند، ترک موتور پسر نامحرم سوار می شود و به جنگل می رود و دهها مورد دیگر.
نکته جالب و البته دردآور قصه این است که وقتی برادر دختر ( مسعود) در باره رفتارهای ناپسند خواهرش با پسر نامحرم بامادر صحبت می کند، مادر می گوید: «هیچ می فهمی چه می گوئی ... در باره کسی حرف می زنی که همه، به پاک بودنش قسم می خوریم و...».
مسئولان رسانه ملی به کجا می روند؟
بازی با ارزشها تاکی؟ تمسخر اصول اخلاقی و احکام دینی تاکی؟
برخی از دست اندرکاران فیلم سازی آنقدر وقیح شده اند که به راحتی با همه اصول دینی و اخلاقی بازی می کنند و بی پروا دست به هرکاری می زنند.
تاکی باید شاهد هنجار شکنی ها و بازی با ارزشهای دینی و اخلاقی با هزینه بیت المال باشیم و دم نیاوریم.
وقتی مادر خانوداه ای که اتفاقا مذهبی هم نشان داده می شود، لقب پاک بودن به دختری می دهد که آنگونه هنجار شکنی می کند، چه راهی را به مادرانی نشان می دهد که می خواهند دخترانی پاک تربیت کنند و به دخترانی که می خواهند پاک بمانند و...
به مسئولان رسانه ملی که امیدی برای تغییر رویه نداریم ولی امیدواریم، حداقل نهادهای نظارتی به وظیفه خود عمل کنند و... همین
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
✅ خیانت شاخ و دم دارد؟!
☑️. در آخرین بازدید بازرسان آژانس هسته ای از مراکز هسته ای ایران، تیم حفاظتی اماکن مورد نظر، براساس پروتکلهای اعلام شده و استاندار د، اقدام به بازرسی بدنی و کنترل تجهیزات همراه آنان می کنند که این اقدام برای به اصطلاح بازرسان ودر واقع جاسوسان غرب به انداره ای سنگین و غیرقابل باور جلوه می کند که یکی از بازرسان، از آن به عنوان آزار جسمی نامبرده و موضوع را رسانه ای کرده است که با واکنش و پاسخ منطقی آقای غریب آبادی نماینده دائم ایران در آژانس هسته ای مواجه شد.
اتفاق رخ داده بیانگر این واقعیت تلخ است که بازرسان آژانس که در جاسوس آمریکا و اسرائیل و انگلیس بودن تعداد زیادی از آنها هیچ تردیدی وجودندارد، در دولت حسن روحانی بدون بازرسی و کنترل امنیتی، وارد اماکن هسته ای ایران شده و آزادانه هرکاری خواسته اند انجام داده اند که وقوع چندین انفجار و خرابکاری در مراکز هسته ای ایران در چندسال گذشته که علاوه بر وارد کردن خسارتهای مالی فراوان، به شهادت تعدادی از کارکنان این مراکز نیز منجرشد، بر اثر این خیانت ها و اعتماد به مراکز جاسوسی غرب بوده است.
در این نوشته قصدتحلیل عملکرد دولت روحانی را ندارم ولی فقط چند نمونه از اقدامات رسانه ای شده این دولت درکمتر از دوسال پایانی را باز شماری می کنم ففط برای روشن شدن اذهان عمومی.
۱_ اقلام مورد نیاز روزمره مردم بیش از هشت ماه در گمرکات کشور نگهداری و وارد بازارمصرف نشدند که نتیجه آن افزایش چند صددرصدی قیمت ارزاق و کالاهای اساسی مورد نیاز ضروری و ایجاد مشکل در تامین معیشت و نیازهای اساسی زندگی مردم شد. جالب است که کالاهای ذکرشده هم زمان با انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و قطعی شدن پیروزی بایدن، در کمتر از یک هفته ترخیص و وارد بازار مصرف شدند تا این پیام را به جامعه القأ کنندکه راه حل همه مشکلات ایران به دست بایدن آمریکائی و fatf و رفع تحریمها و... می باشد.
۲_ علی رغم اوج گرفتن بیماری کرونا و افزایش مرگ و میرهای ناشی از ابتلا به این بیماری و علی رغم امکان خرید واکسن از کشورهای مختلف (همان اقدامی که دولت دکتر رئیسی انجام داد) با انگیزه سیاسی خائنانه از خرید واکسن خودداری کرده و سلامتی مردم را به گروگان گرفتند تا نطام را مجبوربه پذیرش شرایط تحمیلی و تحقیر آمیز غرب به بهانه رفع تحریمها و تصویب fatf
کنند.
۳_ اقلام داروئی و سرم و... را علی رغم خرید و حتی تولید داخلی، در انبارها نگهداشتند و موجب کمبود در مراکز بهداشتی شدند و این کمبودها را نیز به تحریمها ربط دادند. خدا می داند چند نفر به خاطر این عمل خائنانه جانشان را از دست دادند و چه خانواده هایی داغدارشدند.
۴_ به بهانه نشان دادن حسن نیت در ظاهر ولی وادادگی در برابر غرب در باطن، اجازه ورود آزادانه و بی حساب و کتاب جاسوسان غربی به مراکز حساس و حیاتی کشور را دادند که دیدیم چه خسارتهای فراوان و غیر قابل جبرانی به کشور وارد کردند و چه عزیزانی را از خانواده هایشان و از ملت ایران گرفتند.
۵_ موارد گفته شده فقط چند نمونه کوچک و به قول معروف، مشت نمونه خروار از اقدامات دولتی بود که برای وادار کردن نطام به پذیرش سلطه غرب، همه داشته ها و حتی جان ملت را وجه المصالحه قرارداده بود.
با نگاه به این اقدامات خائنانه و سایر عملکرد دولت حسن روحانی در طول هشت سال که فقط چندنمونه بارشماری شد، آیا می شود برای این اقدامات نامی غیر از خیانت انتخاب کرد؟.
مگر خیانت شاخ و دم دارد!
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله