✳️ ظلم آقازاده ها به آقازاده ها
✅ بهرمندی فرزندان از موقعیت پدران، عمری به بلندی تاریخ دارد که در هرحکومت و کشوری،شکلی خاص دارد. مثلا در ایران زمان قاجار، علاوه بر شاهزادگان، افراد دریافت کننده القاب از شاه نیز، مقرری ماهانه دریافت می کردند و در دوران پهلوی، امتیاز بگیران از دربار، به هزارفامیل معروف شدند. باپیشرفت جوامع و شکل حکومتها، امتیاز گیری بستگان نیر شکل شیکتری گرفت و در قالب مسئولیتهای تشریفاتی و تشکیل و اداره اسمی بنیادهای خاص ادامه پیدا کرد.
بعداز پیروزی انقلاب اسلامی، نظام امتیاز گیری های شاهانه به هم ریخت و فرزندان و بستگان مسئولان انقلا نیز در کنار مردم، مشغول خدمت به انقلاب و مردم شدند و تعدادی نیز، به جبهه رفتند و به شهادت رسیدند.
از اوایل دهه شصت، چرتکه اندازی فرزندان برخی مسئولان در گرفتن مسئولیتها شروع شد که در نتیجه، انجام خدمت جای خود را به سوء استفاده از موقعیت پدران و بستگان برای اشغال پست مسئولیتی و بهره مند شدن از مواهب آن داد و کار به جایی رسیدکه این جمله شوخی " اگر می خواهی در جمهوری اسلامی مسئولیت بگیری، یا باید آقازاده باشی و یا داماد آقا " نقل محافل شد.
از اواخر دهه شصت و با روی کار آمدن کارگزاران و دولت سازندگی، پدیده آقازادگی عمق بیشتری پیداکرد و کار به جایی رسید که یکی از کاندیداهای رقیب مرحوم هاشمی رفسنجانی در انتخابات ریاست جمهوری دور دوم، استفاده فرزندان و بستگان ایشان از امکانات و مناصب دولتی را با دوران پهلوی مقایسه کردو به رفتار فرزندان و اقوام ایشان انتقادکرد.
البته درهمان مقطع ، تعداد زیادی از فرزندان و بستگان مسئولان انقلابی، مشغول خدمت بی ادعا به مردم و انقلاب بودند و سوء استفاده کنندگان از موقعیت و جایگاه شغلی و جایگاه پدران در اقلیت قرارداشتند.
در دولت اصلاحات نیز، علی رغم شعارتغییر وضع موجود، اکثر اعضای کارگزاران و دولت مرحوم هاشمی رفسنجانی در کنار طیف گسترده ای از اصلاح طلبان، مسئولیتهای کلید درعرصه های اقتصادی را به دست گرفته و همان سیاستهای اقتصادی دولت سارندگی، با شکل جدیدی ادامه و عمیق ترهم شد.
در دولت اعتدال نیز، مفهوم آقازادگی و استیلای برخی فرزندان و بستگان مسئولان بیش از پیش گسترش پیدا کرد و موضوعات جدیدی مانند حقوقهای نجومی، شغل فروشی بستگان مقامات دولتی و دخالت آنان در انتصاب مسئولان اقتصادی نیز، به آقازادگی اضافه شد.
نتیجه این رفتارها توسط تعداد اندکی از سوء استفاده کنندگان، افکار عمومی را به اندازه ای بر علیه پدیده آقازادگی منفی کرده و کار را به جایی رسانده است که انتصاب فرزندان و بستگان مسئولان و شخصیتهای انقلابی در هیچ منصب و مسئولیتی را برنمی تابند که قطعا در آینده نزدیک، تبعات منفی این نوع نگاه را برای کشور،انقلاب و مردم خواهیم دید.
درست است که عده ای اندک در سالهای گذشته و شاید هم در حال حاضر، از موقعیت پدران و بستگان خود سوء استفاده کرده و در مناصبی گمارده شده اند که لیاقت آن را نداشته و ندارند و دست درازی هایی هم به بیت المال داشته اند که صد البته باید مسئولان مربوطه و قوه محترم قضائیه نسبت به شناسائی و برحورد با متخلفان اقدام نمایند. ولی همه اینها دلیل نمی شود که به دلیل تخلف تعدادی اندک، خیل عظیمی از فرزندان لایق، متعهد و متخصص انقلابی، به جرم فرزند و یا وابسته به فلان مسئول بودن، از اشتغال به خدمت و پذیرش مسئولیتی که توانمندی انجام آن را دارند باز بمانند و از امکان خدمت به انقلاب و مردم، محروم شوند و درنتیجه، مردم و انقلاب نیز نتوانند از تخصص، تعهد و خدمت فرزندان انقلابی بهره مند شوند.
بنده فردی را می شناسم که به راحتی می تواند وزارت کلیدی آموزش و پرورش را اداره کند ولی چون فرزند فلان مسئول سابق است، یک مدرسه را ا اره می کند. فرد متعهد و متخصص دیگری را می شناسم که با تحصیلات دکتری it از معتبرترین داشگاه، در یکی از شرکتهای استارتاپی بازاریابی می کند.
فرزندان یکی از شخصیتهای خوشنام انقلابی که در حوزه صنعت خودرو صاحب اندیشه و برنامه هستند، در یک شرکت خصوصی مشغول کار برای گذران زندگی هستند و...
باید برای موضوع اشتغال و سپردن مسئولیت به فرزندان و بستگان مسئولان انقلاب، فکری اساسی و برنامه ریزی حساب شده انجام شود که در کنار جلوگیری از ویژه خواری، امکان بهره مندی کشور، انقلاب و مردم از توانمندی خدمت همه فرزندان لایق، پاکدست، متعهد و متخصص را بدون نگاه متعصبانه فراهم کند.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
✅ تخریب کنندگان دولت انقلابی
☑️ در شرایطی که روز به روز شاهد افزایش خدمات دولت سیزدهم درعرصه های محتلف هستیم، برخی عامدانه : برخی نیز از روی سادگی، مرتکب اعمال و رفتاری میشوند که باعث نا امیدی مردم و شدت یافتن عملیات روانی دشمنان، علیه دولت انقلابی میشوند.
گروهی عامدانه و آگاهانه ذره بین به دست گرفته و به دنبال یافتن یک نقطه سیاهی هستند تا بتوانند از کاه کوهی بسازند و از مورچه ای کلاغی بسازند و یک کلاغ ساختگی را به چهل کلاغ تبدیل کنند و با برچسب زنی های ناروا، اقدامات دولتی را که هنوز از آوار برداری ویرانه های تحویل شده توسط دولت غربگرایان خلاص نشده، در میان مردم تنفرآمیز جلوه دهند و با این بهانه، تمام اقدامات دولت مردمی را تخریب کنند.
این گروه که حتما فراموش نکردهاند رئیسجمهور موردحمایتشان از داخل خودرو نظرسنجی میکرد و در دو سال پایانی مسئولیتش، حتی از کاخ خود بیرون نیامد، اعلام می کنند که ارتباط ساده با مردم در استانها، شنیدن حرف معترضان، حضور در میان کارگران و معدنکاران و...در شأن ریاست جمهوری نیست و البته به آن اعتقاد هم دارند.
این گروه اما هرگز به این سئوالات پاسخ نمی دهند که اگر رفتار و منش رئیس جمهور موردحمایتشان درست و نظرات دولت وی کارشناسانه بود، چگونه قیمت دلار از ۳۵۰۰ تومان تا مرز ۳۵ هزارتومان بالا رفت، ۶۰ تن طلا بدون حسابوکتاب به حراج گذاشته شد، با اعتماد به گرگ های غربی میلیاردها دلار سرمایه کشور به تاراج رفت، صدها مرکز تولیدی تعطیل شد و مهندسین و متخصصین زیادی بیکار شدند و سفره مردم روز به روز کوچک و کوچک تر شد.
این گروه البته رسالت مشخصی دارند که همان تخریب و تضعیف دولت انقلابی خدمت گذار به هر بهانه ای حتی مطالب خلاف تولید شده در اطاقهای فکر دشمنان ملت ایران است.
گروهی دیگر از تضعیف کنندگان دولت انقلابی، دردرون و بدنه دولت هستند که بدون داشتن قصد تخریب و تضعیف با سادهانگاری، اقدامات خلاف روش و منش دولت انقلابی انجام میدهند و بهانه به دست بدخواهان داده و موجب رنجش دوستداران انقلاب و دولت مردمی می شوند.
اقدامات این گروه اندک، همه خدمات شایسته دولت و همه تلاشها و مجاهدتهای علمی و عملی شبانه روزی را با یک حرکت -که مذموم جبهه انقلاب است- تخریب میکند.
این گروه که عمدتا در کسوت مسئولیت قرار دارند، در انتخاب همکاران خود، همه جوانب امور را نمی سنجند و در مواردی بسیار جزئی و انگشت شمار، شایسته سالاری را نادیده گرفته و بعضا افرادی را سرکار می آورند که مناسب آن جایگاه نیستند.
این گروه باید بدانند که اقدام آنها در بهکارگیری یک فرد نامناسب با مسئولیت واگذارشده، عملی غیرانقلابی بوده و اثر تخریبی آن، نه تنها کمتر از فعالیتهای براندازان در جهت تخریب دولت نیست، بلکه بیشتر است.
البته منظوراز به کارگیری افراد نامناسب، صرفا بستگان و اقوام و فامیل دورو نزدیک نیست هرچند که در بیان خبرهای انتصابات فامیلی غلو شده است.
این نکته را نیز یادآوری کنم که از نظر من، ملاک اصلی در سپردن مسئولیت به افراد باید شایستگی و کارآمدی باشد نه نسبت فامیلی، و اگر فردی مناسب و شایسته پذیرش مسئولیتی باشد، صرفا به دلیل نسبت فامیلی با یک مسئول دولتی نباید از امکان خدمت محروم شود.
همه مسئولان دولتی در سطوح مختلف، باید این واقعیت را بدانندکه در جای جای کشور، جوانان شایسته و لایق فراوانی وجود دارند که میتوانند نظام را درعبور از پیچهای خطرناک کمک کنند که وظیفه مسئولان، شناسائی و سپردن مسئولیت به آنها می باشد.
گروه دیگر از تخریب کنندگان دولت، دوستداران کمحوصله و کمظرفیت انقلاب و دولت انقلابی هستند که بدون توجه به واقعیتهای موجود، توقع معجزه و حل یک شبه مشکلات را دارند و چون تعدادی از مشکلات به وجودآمده توسط دولت قبل را هنوز پابرجا می بینند، دولت را به باد انتقاد می گیرند و متهم می کنند که هیچ کار خاصی انجام نداده است. با این گروه باید حرف زده شود و توسط اهل فن و تحلیلگران منصف توجیه شوند تا به اقدامات دولت اعتماد و به آینده امیدوارشوند.
این گروه باید بدانند که روی کار آمدن جریان انقلابی و فراهم شدن زمینه خدمت برای نیروهای متخصص و متعهدی که دغدغه اصلی آنها خدمت به کشور و رفع مشکلات مردم است، فرصتی طلائی است که بعد از چند دهه به دست آمده و برای بهره مند شدن از ثمرات آن باید صبورباشند و همراهی کنند.
همه دوستداران ایران عزیز باید وجود این دولت را غنیمت بشمارند و مراقبت کنند که کسی از روبرو و پشت سر به آن خنجر نزند. اکثریت مردم با اقدامات مثبتی که توسط دولت مردمی آیت الله رئیسی آغاز شده است، به این دولت امید بستهاند؛ همه باید مراقبت کنند تا امید مردم به نا امیدی تبدیل نشده و دوباره به منافع آمریکائی که به کمتر از نابودی ایران راضی نیست گره زده نشود.!
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
*پشت پرده سناریوهای تجمع!*
دکتر سیدحمیدرضا طالقانی
این روزها کشور ما، به میدان بزرگی برای اجرای عملیات روانی، علیه نهاد حکمرانی ملی تبدیل شده است. از خوزستان، به اصفهان و از اصفهان به چهار محال و بختیاری و چه بسا در آینده نزدیک، از چهار محال، به یزد و از آنجا به کرمان و سپس سیستان و بلوچستان و غیره سرایت کند.
صورت ظاهر ماجرا نیز چیزی جز مطالبات بر حق و خواسته های مشروع اقوام، طوایف و اهالی استانهای مختلف؛ نظیر موضوع بحران آب و یا واکسیناسیون و امثال آن نیست.
از سوی دیگر زمزمه های برگزاری تجمعات صنفی؛ نظیر معلمان و قشر فرهنگی، کارگران صنایع و معادن، پرستاران، بازنشستگان و غیره نیز کم و بیش به گوش می رسد.
همزمانی آغاز و یا اوج گیری و فراگیر شدن اینگونه تجمعات و مطالبه گری ها، با شروع بکار دولت نوپای سیزدهم که خود را دولت مردم نامیده و در صد روزه آغازین تولدش، کوشیده است فاصله ناصواب دولت با ملت را که محصول سیاستهای مافیای غربگرای اشرافیت است، در هم بکوبد و از دشواریهای معیشتی و رفاهی مردم بکاهد، جای تأمل و ژرف نگری بسیار دارد.
رسانه های جریان غرب گرا؛ موسوم به اصلاحات که بی پروا از منافع غرب دفاع کرده و حمایت آشکار از سیاستهای دشمن غربی صهیونیستی علیه کشورمان را وجهه همت خود ساخته اند؛ همانها که با عملیات فریب افکار عمومی، اخیراً ٨ سال بر گرده ملت سوار شده و همسو با فشارهای دشمن کوشیدند که اقتدار و توان ملی را در بخشهای گوناگون در هم بشکنند و با اعمال بحران گسترده معیشتی، به نمایندگی از دشمن، از آحاد ملت ایران انتقام گرفتند، اکنون که حدود ١٠٠ روز از آغاز بکار دولت جدید می گذرد و همچنان بسیاری از معاونان وزرای دولت قبل بر سر کار هستند، در یک جنگ روانی و دروغ پردازی گسترده، هم دولت را تخریب می کنند و هم می کوشند که مردم را از موفقیت دولت انقلابی و مردمی ناامید سازند.
همه می دانند که مافیای مزدور اصلاحات، علاوه بر تخریب زیرساختها، بویژه در یکسال آخر دولت دوازدهم، اقدام به مین گذاری میادین اقتصادی و صنعتی و کشاورزی و سایر بخشها در کشور کرد.
دولت سیزدهم، دست کم یکسال وقت نیاز دارد تا مین ها را خنثی و جمع آوری کرده و فضای بی اعتمادی را به امید و اعتماد تبدیل کند.
غرب گرایان داخل کشور و رسانه ها و شبکه های اجتماعی دشمن، از همین فرصت استفاده کرده و در حال تکرار و زمزمه پر حجم یک پیام در گوش ملت ایران و جهانیان هستند که دیدید دولت رئیسی هم نتوانست کاری کند.
از طرف دیگر با پخش شایعات گوناگون، تلاش می کنند که ملت را به این باور برسانند که دولت، مجلس، قوه ی قضاییه و شهرداری ها، یکپارچه دست اصول گراها، انقلابیون و ارزشیهاست و اینها هماهنگ با هم، هزار فامیلی دزد و ناکارآمد و بی سوادند و این وضعیت، دستپخت نهاد مرکزی حاکمیت است که همواره از قدرت یافتن انقلابی ها حمایت می کرد.
بعد نتیجه می گیرند که این نظام، اصلاح شدنی نیست و تنها راه نجات ملت ایران، جنبشی فراگیر بدست تمامی اقشار جامعه است.
راهبرد نظام سلطه و غرب گرایان داخلی که دقیقا برنامه های دشمن را در داخل پیگیری می کنند، این است که ملت ایران را به یک جنبش اجتماعی فراگیر وادار کنند.
اعمال عظیم ترین، دشوارترین و پیچیده ترین تحریم های تاریخ جهان و فشار حداکثری آمریکا و دنیای غرب و جنگ رسانه ای وحشتناک آنها، در راستای این راهبرد، برنامه ریزی شده است.
دشمنان ایران، از تجربه چهل ساله سیاستهای خود علیه ملت ایران، به این نتیجه قطعی رسیده اند که نظام جمهوری اسلامی را نمی توان، تنها با فشار از بیرون و یا با اقدام نظامی سرنگون کرد؛ بلکه تنها راه نابودی نظام، جنبش های بزرگ اجتماعی است که توسط حاشیه نشینان، کارگران، معلمان، کشاورزان، دامداران، فقرا و طبقه متوسط که بدلیل تحریمها و همچنین سیاستهای مخرب غربگرایان داخلی، بیشترین فشار را تحمل می کنند، آغاز می شود و حمایت و همگرایی سایر اقشار را در پی خواهد داشت.
پشت پرده سناریوی بحران آب که مرحله به مرحله، از یک استان، به استان دیگر، دست بدست می شود، چیزی جز پیگیری این راهبرد دشمنانه نیست؛ راهبردی که از یک سو اقتدار مدیریت کلان کشور و نظام حکمرانی را به چالش می کشد و از سوی دیگر، طوایف، اقوام و مردم استانهای مختلف را به صف بندی علیه یکدیگر سوق می دهد و از این رهگذر، با تضعیف انسجام ملی، فروپاشی ایران عزیز را نشانه گیری کرده است.
بی تردید درک این حقیقت برای آحاد ملت فهیم ایران، کار دشواری نیست که بحرانهایی نظیر بحران آب، بی عدالتی و مصائب معیشتی و غیره، یک ماهه و سه ماهه و یکساله پدید نیامده است که به فوریت قابل رفع باشد. این بحرانها، محصول دهها سال مدیریت نابخردانه؛ بلکه دشمنانه فرقه اشرافیت موسوم به اصلاحات است که در همراهی با دشمنان خارجی، با همه توان، تضعیف و تخریب توان ملی را وجهه همت خود ساختند.
برخورداری از کمترین سطح
از عِرق ملی، ایجاب می کند که با درک این ترفند پیچیده دشمن که هدف غایی آن، فروپاشی ایران عزیز است، از ادامه و گسترش این پدیده جلوگیری کنیم.
بصیرت افزایی ملی و هوشیاری اقوام و اقشار گوناگون، اعمال کارآمدترین شیوه های حکمرانی و مدیریت کلان توسط دولت و مجلس، همگرایی و انسجام و هماهنگی سه قوه، تدبیر هوشمندانه و عالمانه رسانه ملی و سایر رسانه های انقلابی، در خنثی کردن ترفندهای نرم دشمن و فرماندهی مؤثر آفندی علیه دشمن و بر ملا کردن نقشه های خبیثانه جبهه استکبار و عوامل داخلی آن، از جمله ضروریات حیاتی است که می تواند طراحی دقیق دشمن را در این شرایط سرنوشت ساز عقیم سازد.
آحاد مردم بصیر؛ بویژه جوانان و همه فعالان فرهنگی کشور، باید برای شرکت در دفاع نرم و رسانه ای، عازم شوند و با تمام توان، لشکر تحریف و دروغ و عوامفریبی دشمن را درهم بشکنند.
جاماندگان از دفاع مقدس، عملیات کربلای چهار و پنج امروز را از دست ندهند. دشمن با همه توان خود، جنگ نرم علیه تمامیت ایران و انقلاب اسلامی را تدارک دیده و عملیاتی بسیار پیچیده و چند وجهی را طراحی کرده است.
او در این اندیشه است که با در اختیار گرفتن قلب و فکر و اراده ملت، مردم را علیه خودشان، به انقلابی علیه انقلاب خودشان، وادار کند☘️🌹🙏.
از عِرق ملی، ایجاب می کند که با درک این ترفند پیچیده دشمن که هدف غایی آن، فروپاشی ایران عزیز است، از ادامه و گسترش این پدیده جلوگیری کنیم.
بصیرت افزایی ملی و هوشیاری اقوام و اقشار گوناگون، اعمال کارآمدترین شیوه های حکمرانی و مدیریت کلان توسط دولت و مجلس، همگرایی و انسجام و هماهنگی سه قوه، تدبیر هوشمندانه و عالمانه رسانه ملی و سایر رسانه های انقلابی، در خنثی کردن ترفندهای نرم دشمن و فرماندهی مؤثر آفندی علیه دشمن و بر ملا کردن نقشه های خبیثانه جبهه استکبار و عوامل داخلی آن، از جمله ضروریات حیاتی است که می تواند طراحی دقیق دشمن را در این شرایط سرنوشت ساز عقیم سازد.
آحاد مردم بصیر؛ بویژه جوانان و همه فعالان فرهنگی کشور، باید برای شرکت در دفاع نرم و رسانه ای، عازم شوند و با تمام توان، لشکر تحریف و دروغ و عوامفریبی دشمن را درهم بشکنند.
جاماندگان از دفاع مقدس، عملیات کربلای چهار و پنج امروز را از دست ندهند. دشمن با همه توان خود، جنگ نرم علیه تمامیت ایران و انقلاب اسلامی را تدارک دیده و عملیاتی بسیار پیچیده و چند وجهی را طراحی کرده است.
او در این اندیشه است که با در اختیار گرفتن قلب و فکر و اراده ملت، مردم را علیه خودشان، به انقلابی علیه انقلاب خودشان، وادار کند☘️🌹🙏.
☑️ پشت پرده سناریوهای تجمع
دکتر سیدحمیدرضا طالقانی
✅ این روزها کشور، به میدانی برای اجرای عملیات روانی علیه نهاد حکمرانی ملی تبدیل شده است.
ازخوزستان به اصفهان و از اصفهان به چهار محال و بختیاری و چه بسا در آینده از چهار محال به یزد و از آنجا به کرمان و سیستان و بلوچستان گسترش یابد.
صورت ظاهر ماجرا نیز چیزی جز مطالبات مشروع مردم نظیر بحران آب و امثال آن نیست. از سوی دیگر زمزمه های برگزاری تجمعات صنفی دیگر به گوش می رسد.
همزمانی آغاز اینگونه تجمعات با شروع بکار دولت سیزدهم که خود را دولت مردم نامیده و کوشیده است فاصله ناصواب دولت با ملت را که محصول سیاستهای غربگرای اشرافیت است، در هم بکوبد و از دشواریهای معیشتی مردم بکاهد، جای تأمل دارد.
رسانه های جریان غرب گرای اصلاحات که بی پروا از منافع غرب دفاع کرده و حمایت آشکار از سیاستهای دشمن غربی صهیونیستی علیه کشورمان را وجهه همت خود ساخته اند، اکنون که حدود ١٠٠روز از عمر دولت می گذرد، در یک جنگ روانی و دروغ پردازی گسترده، هم دولت را تخریب می کنند و هم می کوشند که مردم را از موفقیت دولت انقلابی و مردمی نا امید سازند.
مافیای مزدور اصلاحات، علاوه بر تخریب زیرساختها، بویژه در یکسال آخر دولت دوازدهم، اقدام به مین گذاری میادین اقتصادی و صنعتی و کشاورزی و سایر بخشها در کشور کرد.
دولت سیزدهم، دست کم یکسال وقت نیاز دارد تا مین ها را خنثی و جمع آوری کرده و فضای بی اعتمادی را به امید و اعتماد تبدیل کند.
غرب گرایان داخلی و رسانه ها و شبکه های اجتماعی دشمن، از همین فرصت استفاده کرده و در حال تکرار یک پیام در گوش ملت ایران و جهانیان هستند که دیدیددولت رئیسی هم نتوانست کاری کند.
از طرف دیگر با پخش شایعات گوناگون، تلاش می کنند که ملت را به این باور برسانند که دولت، مجلس، قوه قضاییه و شهرداری ها، یکپارچه دست اصول گراها وانقلابیون است و این وضعیت، دستپخت نهاد مرکزی حاکمیت است که همواره از قدرت یافتن انقلابی ها حمایت می کرد.
بعد نتیجه می گیرند که این نظام، اصلاح شدنی نیست و تنها راه نجات، جنبشی فراگیر بدست تمامی اقشار جامعه است.
راهبرد نظام سلطه و غرب گرایان این است که ملت ایران را به یک جنبش اجتماعی فراگیر وادار کنند.
اعمال عظیم ترین و پیچیده ترین تحریم ها و فشار حداکثری آمریکا و غرب، در راستای این راهبرد، برنامه ریزی شده است.
دشمنان ایران، از تجربه چهل ساله سیاستهای خود علیه ملت ایران، به این نتیجه رسیده اند که جمهوری اسلامی را نمی توان، تنها با فشار از بیرون و یا با اقدام نظامی سرنگون کرد؛ بلکه تنها راه نابودی نظام، جنبش های اجتماعی است که توسط حاشیه نشینان، کارگران، معلمان، کشاورزان، دامداران و فقرا که بدلیل تحریمها و همچنین سیاستهای مخرب غربگرایان داخلی، بیشترین فشار را تحمل می کنند، آغاز می شود.
پشت پرده سناریوی بحران آب که مرحله به مرحله، از یک استان به استان دیگر، دست بدست می شود، چیزی جز پیگیری این راهبرد دشمنانه نیست؛ راهبردی که از یک سو اقتدار مدیریت کلان کشور و نظام حکمرانی را به چالش می کشد و از سوی دیگر، طوایف، اقوام و مردم استانهای مختلف را به صف بندی علیه یکدیگر سوق می دهد و از این رهگذر، با تضعیف انسجام ملی، فروپاشی ایران عزیز را نشانه گیری کرده است.
بی تردید درک این حقیقت کار دشواری نیست که بحرانهایی نظیر بحران آب، بی عدالتی و مصائب معیشتی و غیره، یک ماهه و سه ماهه و یکساله پدید نیامده است که به فوریت قابل رفع باشد. این بحرانها، محصول دهها سال مدیریت نابخردانه فرقه اشرافیت موسوم به اصلاحات است که در همراهی با دشمنان خارجی، با همه توان، تضعیف و تخریب توان ملی را وجهه همت خود ساختند.
برخورداری از کمترین سطح از عِرق ملی، ایجاب می کند که با درک این ترفند پیچیده دشمن، از ادامه و گسترش این پدیده جلوگیری کنیم.
بصیرت افزایی ملی و هوشیاری اقوام و اقشار گوناگون، اعمال کارآمدترین شیوه های حکمرانی و مدیریت کلان توسط دولت و مجلس، همگرایی و انسجام هماهنگی سه قوه، تدبیر هوشمندانه و عالمانه رسانه ملی و سایر رسانه های انقلابی، در خنثی کردن ترفندها و بر ملاکردن نقشه های خبیثانه جبهه استکبار و عوامل داخلی آن، از جمله ضروریات حیاتی است که می تواند طراحی دقیق دشمن را در این شرایط سرنوشت ساز عقیم سازد. آحاد مردم باید برای شرکت در دفاع نرم و رسانه ای، عازم شوند و با تمام توان، لشکر تحریف و دروغ و عوامفریبی دشمن را درهم بشکنند. دشمن با همه توان خود، جنگ نرم علیه تمامیت ایران و انقلاب اسلامی را تدارک دیده و عملیاتی پیچیده را طراحی کرده است.
او در این اندیشه است که با در اختیار گرفتن فکر و اراده ملت، مردم را علیه خودشان، به انقلابی علیه انقلاب خودشان، وادار کند.
@talangorsiyasi
☑️ هدف لغو همه تحریمها است نه توافق موقت
✅ «توافق موقت»، ایده آمریکاییها برای فرسایشی کردن مذاکرات و امتیازگیری بیشتر از ایران است و بیآنکه تحریمهای اساسی مانند کاتسا، آیسا، سیسادا و تحریمهای چرخه دلار (U turn) را لغو کند، به ادامه تحریمها علیه ایران، شرطیسازی اقتصاد کشور و تعطیلی فعالیتهای هستهای میانجامد.
هفتمین دور مذاکرات وین بین ایران و ۱+۴ در حالی آغاز شده که برخی به نقل از رسانههای خارجی و منابع آمریکایی بازهم از احتمال «توافق موقت» سخن میگویند و پادوهای داخلی غرب هم به آن دامن میزنند.
این در حالی است که مقامات کشورمان در مواجهه با تله و ترفندهای نخ نمای آمریکاییها اعلام کردهاند که هدف ایران از این دور از مذاکرات «لغو همه تحریمها»، «راستیآزمایی مؤثر» و «ارائه تضمین» است.
👇ماجرای توافق موقت چیست؟
هفته آخر آبان ماه بود که پایگاه خبری «آکسیوس» در آستانه هفتمین دور مذاکرات ایران و گروه ۱+۴ از پیشنهاد آمریکا مبنی بر «توافق موقت» خبر داد و نوشت: آمریکا به دنبال یک توافق موقت با ایران است تا زمان لازم برای گفتوگو بر سر یک توافق بهتر را به دست آورد.
بعد از گزارشهای رسانههای آمریکایی، برخی چهرههای سیاسی آمریکا هم به این موضوع پرداختند.
طرح «توافق موقت» که برخی تحلیلگران آن را اقدام «گامبهگام» برای بازگشت و احیای برجام میدانند، ایدهای بود که در جریان ۶دور مذاکره در وین نیز مطرح بود؛ ایدهای که جمهوری اسلامی آن را فرسایشی کردن مذاکرات خواند و اعلام کرد که ایران بهدنبال احیای کامل و سریع برجام است نه مذاکره برای مذاکره.
آمریکا در توافق موقت، به دنبال تحمیل اجرای دوباره داوطلبانه پروتکل الحاقی، توقف تولید و غنیسازی۲۰ و ۶۰ درصدی، عدم استفاده از نسل جدید سانتریفیوژها، عدم توسعه نیروگاههای هستهای به ایران و... می باشد و ایران هم در ازای این تعهدات، صرفاً امتیازاتی مانند آزادسازی بخشهایی از داراییهای مسدود شده و یا صدور معافیتهای تحریمیبرای مبادلات کالاهای بشردوستانه را دریافت میکند، بیآنکه تحریمهای اساسی لغو شود.
آمریکاییها اکنون به این نتیجه رسیدهاند که فشار حداکثری علیه ایران جواب نداده و اعمال تحریمهای جدید فراتر از ۱۵۰۰ تحریم ترامپ نمیتواند برای فشار بر ایران موفقیتی برای آمریکا و همپیمانانش باشد، لذا با اعلام طرح «توافق موقت» اهداف زیر را دنبال میکنند.
۱- فرسایشی کردن مذاکرات و امتیازگیری بیشتر از ایران آنهم بدون لغو تحریمهای اساسی.
۲- بازگشت بدون هزینه آمریکا به برجام
۳- لغو دورهای تحریمها (مثلاً دوره سهماهه و سپس تمدید یا عدم تمدید)
۴- شرطیسازی اقتصاد ایران
۵- عوض کردن جای طلبکار و بدهکار و مطرح کردن مسائل موشکی و منطقهای.
⛔️ ایران توافق موقت را نمی پذیرد.
سخنگوی وزارت خارجه کشورمان اعلام کرد: «تا زمانی که درباره همهچیز توافق نشده باشد درباره هیچچیز توافق نشده است.»
خطیبزاده همچنین گفت: «آمریکا فقط با لغو همه تحریمها بلیت بازگشت به اتاق برجام را دریافت میکند».
سخنگوی وزارت خارجه کشورمان دیروز هم با اشاره به آغاز مذاکرات هستهای در وین برای رفع تحریمها تأکید کرد: آنچه در وین اتفاق میافتد، تمرکز بر رفع تحریمهاست. چیزی نه کمتر از این را میپذیریم و نه بیشتر ازآنچه در برجام در حوزه هستهای آمده است، تعهدی میدهیم.
همچنین یک منبع ایرانی در گفتوگو با شبکه الجزیره ضمن تأکید بر اینکه ایران توافق موقت در وین را نخواهد پذیرفت، گفت: «ایران در صورت شکست مذاکرات، گزینههای دیگری در دست دارد و این موضوع را طرفهای دیگر نیز میدانند.»
او افزود: «هیچ چانهزنی و بحثی درخصوص پروندههای سیاسی و امنیتی در وین صورت نمیگیرد و اولویت فقط رفع تحریمهاست.»
علی باقری، رئیس هیئت مذاکرهکننده ایران در وین نیز در مطلبی در فایننشال نوشت: «هدف اول مذاکرات باید حذف کامل و قابلراستیآزمایی تحریمهای ایران باشد» و «هدف دوم مذاکرات، تسهیل حقوق ملت ایران برای بهرهمندی از دانش هستهای است.»
او همچنین تأکید کرد: «اشتباهات گذشته نباید تکرار شود» و «غرب باید برای هرگونه نقض تعهدات برجامی تاوان دهد.»
بااینحال برخی مدعیان اصلاحات که طی ۸ سال گذشته، ساز سازش و تسلیم در برابر غرب را کوک کرده و با تحمیل برجام بدون پشتوانه خسارتهای بسیاری را به کشور وارد آوردهاند این روزها فعال شده و ماشین تبلیغاتی خود را دوباره به راه انداختهاند. اما غرب و پادوهای داخلی آنها باید بدانند که دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران در موضع برتر قرار دارد و
۱_ لغو همه تحریمها و دائمیبودن لغو تحریمها
۲_ ضرورت تضمین دادن آمریکاییها
۳_ و راستی آزمایی مؤثر،
جزو خطوط قرمز ایران در این دور از مذاکرات است.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
✅ انقلابی ها رزومه ندارند!؟
یکصد روز از شروع به کار دولت مردمی آیت الله رئیسی گذشت که می توان گفت در این مدت کوتاه و علی رغم همه مشکلات به ارث رسیده از حاکمیت هشت ساله اخیر و چنددهه گذشته اصلاح طلبان و غربگرایان، اقدامات ارزشمندی انجام داده است که برخی به بار نشسته و آثار آنها قابل مشاهده است و برخی دیگر نیز درآینده نتیجه خواهدداد انشاءالله.
فراموش نمی کنیم که دولت سیزدهم، سرزمینی را تحویل گرفت که غربگرایان بیگانه پرست، آن را شخم زده ولی به جای کاشت بذر، مین گذاری کرده بودند که همین واقعیت، ضرورت اقدام محتاطانه را به عنوان یک اصل مدیریتی، فراروی دولت قرار داده است.
چندنکته بالا را به این جهت یادآورشدم که مخاطبان عزیز بدانند، هم از تلاشهای دولت برای سر و سامان دادن به وضع آشفته کشور مطلع هستیم، هم قدردان زحمات دولت هستیم، هم از مشکلات فراوان دولت اطلاع داریم و هم، به اقدامات دولت و بهبود اوضاع کشور و رفع مشکلات مردم در سایه خدمات و تلاشهای دولت سیزدهم و شخص آیت الله رئیسی امیدفراوان داریم.
مطلب دیگری هم که لازم است به آن اشاره کنم این است که اعتقاد دارم کشور را باید بانگاه تخصصی و مدیریت کارآمد متعهدانه اداره کرد، نه صرفا نگاه سیاسی، حزبی و گروهی.
و البته درکنار اعتقاد راسخ به اصل گفته شده، این واقعیت را هم نباید فراموش بکنیم که یکی از دلایل موفقیت اصلاح طلبان و اعتدالیون در اعمال سیاستهای خود و جذب و حفظ نیروهای میدانی، بکارگیری مدیران همسو در تمام لایه ها و سطوح مدیریتی کشور بود، به گونه ای که حتی یک راننده و خدمتکار یک بخش کوچک اداری را هم اگر همسو نبود بکار نمی گرفتند.
واقعیت غیر قابل انکاری که دولت مردمی آیت الله رئیسی نباید از آن و تبعات منفی آن غفلت نماید این است که در دهه های گذشته و به دلیل حاکمیت غربگرایان، فرصت خدمت و نقش آفرینی در عرصه های مدیریتی و تولید رزومه به نیروهای تنقلابی داده نشده است.
به نظر می رسد دولت سیزدهم برای ایحاد تحول در روندهای مدیریتی کشور، با دو مانع اصلی مواجه می باشد؛
۱_ بکارگیری مدیران اعتدالی اصلاحاتی برای اعمال سیاستهای دولت انقلابی و عدم استفاده از توانمندی های مدیریتی نیروهای انقلابی به بهانه نداشتن رزومه کاری که اگر جدی گرفته نشود باید نگران آینده و به نتیجه نرسیدن برنامه ها و تحقق تحولات مورد نظر بود.
۲_ ادامه سیاستها و رویکردهای دولت قبل در اداره کشور به ویژه در حوزه اقتصادی که برخی اخبار غیر رسمی، از حضور تعدادی از تئوریسینهای اقتصادی دولت قبل در برخی از شوراها و کارگروههای تصمیم ساز افتصادی خبر می دهد و نیروهای اتقلابی دلسوز به همان بهانه (نداشتن رزومه) از حضور در اینگونه تیم های کارشناسی و تصمیم ساز محروم می شوند که در صورت صحت و البته ادامه یافتن، بر تصمیم گیری های اقتصادی ناهماهنگ با سیاستهای دولت انقلابی دامن زده و بر حجم نگرانی ها خواهد افرود.
دولت سیزدهم باید این واقعیت را بداند که اگر عرصه برای نقش آفرینی نیروهای انقلابی باز نشود و راهبردها و سیاستها و البته مدیران مجری سیاستها تغییر نکنند، تحولی هم صورت نخواهد گرفت.!
باز هم تاکید می کنم که باید سرمایه های مدیریتی کشور بدون نگاه سیاسی حفظ شوند و از توان تخصصی و مدیریتی همه نیروها استفاده شود ولی نباید روشی بکار گرفته شود که نیروهای انقلابی توانمند، در دولت انقلابی هم مهجور بمانند.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
☑️ شهلایی انتقام خواهد گرفت
✅ حسن ایرلو، شهلایی نیست؛ گول عملیات روانی سعودی صهیونیستی را نخورید.!
پس از عروج شهادت گونه حسن ایرلو سفیر ایران در یمن، موج سنگینی تواسط لشکر رسانه ای جبهه استکباری صهیونیستی سعودی شروع شده است تا با استفاده از فقدان این برادر مجاهد، موج یأس و کاهش روحیه را در میان نیروهای مقاومت یمنی ایجاد کنند.
با اطمینان کامل عرض می کنم که شهید ایرلو، سردار عرصه دیپلماسی ایران در یمن بود و شهلایی فرمانده مستشاران نظامی ایران در این کشور است.
احمقانه ترین فکر این خواهد بود که تصور کنیم یک سفیر فرمانده میدان جنگ باشد.!
البته در عروج شهادت گونه حاج حسین ایرلو، ائتلاف سعودی و اربابان استکباری و صهیونیستی آنها به دلیل تعلل در اجازه خروج این عزیز و انتقال به ایران برای ادامه درمان، مقصر اصلی می باشند که باید منتظر انتقام شهلایی و رزمندگان انصارالله یمن باشند. زمان انتظار برای انتقام نیز طولانی نخواهد بود و این خبرسازی دروغ هم برای معرفی ایرلو به جای شهلایی از شدت این سیلی انتقام نخواهد کاست.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
☑️ نجوایی با ۱۷۵ غواص شهیدکربلای چهار
✅ نمیدانم دستانتان را از پشت بسته بودند یا از روبهرو، ولی حتما خیلی وقت گذاشتند كه دستانتان را یکی یکی به هم ببندند و دورش طناب بكشند.
نمیدانم آنها چند نفر بودندكه شما ١٧٥ نفر را به دام انداختند.
نمیدانم چه گودال عظیمی حفر كردند تا ١٧٥ قهرمان را داخلش بیندازند.
نمیدانم نشسته بودید یا ایستاده. نمیدانم یكی یكی داخل گودال پرتتان كردند یا گروهی.
اصلا چه میدانم كه در آن روز، شاید هم شب چه آمد بر سر شما.
نمیدانم در آن روزهای سرد زمستانی سال ۶۵، با چه نقشهای غافلگیرتان کردند.
نمیدانم آن فرمانده سنگدل، چطور دلش آمد به چشمهای معصوم اما مردانه شما نگاه کند و چنین برنامهای برای کشتنتان بریزد.
نمیدانم لحظههای آخر که نمیتوانستید دستهای هم را بگیرید و خداحافظی کنید، چه حرفهایی بینتان رد و بدل شد وچه قرارهایی با هم گذاشتید.
می دانم که شبهای عملیات، برای رزمندگان و عاشقان شهادت، یکی از شاد ترین و خوش ترین شبها بودکه پر بود از شوخی های قشنگ و به یاد ماندنی ولی نمی دانم در آن لحظات نفس گیر، چه شوخیهایی با هم کردید.
ای کاش دستانتان باز بود تا قبل از آن عروج گروهی، سیر یکدیگر را در آغوش میکشیدید و وعده شفاعت می دادید و می گرفتید.
نمیدانم وقتی داخل گودال روی هم افتاده و منتظر بودید تا دیوارهای خاکی رویتان آوار شود، زیر لب چه ذکری میگفتید ولی حدث می زنم به تأسی از ارباب بی کفنتان در گودال قتلگاه،«لا معبود سواک، یا غیاث المستغیثین» بر لبهایتان نقش بسته بود.
احتمالا در همان لحظات هم بر اساس سنت جاری جبهه ها و شب های عملیات، یک نفر از شما ۱۷۵ نفر فریاد زده: «برادرها! وعده ما کربلا» و بعد همه با هم فریاد زدهاید: یا حسین...
حتم دارم دل آن سرباز بعثی که پشت لودر نشسته بود تا خاک رویتان بریزد، با شنیدن این یا حسینها لرزید اما به روی خودش نیاورد.
حتم دارم وقتی چشم آن سرباز عراقی به چشم آن نوجوانی که گوشه گودال سرش را بهسوی آسمان گرفته بود و یا زهرا میگفت افتاد، دلش لرزید اما به روی خودش نیاورد.
حتم دارم وقتی آن گودال بزرگ پرشد و صدای فریادهای خاموشتان، دل آن فرمانده بعثی صهیونیستی لعنتی هم لرزید اما به روی خودش نیاورد و سیگارهای مکرر هم نتوانست تصویر چهرههای معصوم شما در آن لحظههای پایانی را از خاطرهاش محو کند.
حتم دارم اگر آن فرمانده زنده باشد، هنوز هم چهرههای شما را با همه جزئیاتش خوب بهخاطر دارد.
حتم دارم هنوز هم از شما میترسد؛ حتی با همان دستهای بسته.
حتم دارم هنوز هم صلابت نگاه شما، کابوس روز و شب آن فرمانده و اربابان استکباری و صهیونیستی اش می باشد.
از همان لخظه ای كه خبر عروج عاشقانه شما با آن وضعیت دردناک را شنیدم، نقش چشمان نگرانتان، در مقابل چشمانم ایستاده و خیره خیره نگاهم میكند.
البته می دانم که نگران خود و سرنوشت خودتان نبوذید که نگران سرنوشت عملیات به هدف نرسیده و هم رزمان دیگری بودید که شاید بعد از شما می خواستند به خط بزنند.
به شما می گویم، به شما پرنده های عاشق که کاش می توانستم زندگینامه تک تک شمارا می خواندم و با یك یك شما نجوا می کردم ولی تعدادتان آنقدر زیاد است كه هر گروه و دستهای را چندین نفرتان نمایندگی می کند.
از مجرد و عاشق گرفته تا پدر و همسر کاسب و هنرمندو...
فقط با خودم آرزو میکنم ای کاش دستانتان باز بود که قبل از آن پرواز گروهی، با دو انگشتتان راه نشانمان میدادید.
راستش را بخواهید این روزها دلم عجیب شور غرور شما را میزند.
چراکه می دانم برای قهرمانان سخت است كه دستانشان را مقابل دشمن بگیرند كه طنابپیچش كنند.
بارها شنیدهایم که غواصها از آمادهترین نیروهای رزمی هستند. بازوان و سینههای ستبر شما از همین لباسهایهای چسبیده غواصی پیداست. بعثیهای صهیونیستی با آن نقشه شومی که برای گرفتن جانتان کشیدند، همین غرور را نشانه گرفته بودند وگرنه در چند دقیقه همه شما را تیرباران میكردند و خلاص.
به شما می گویم قهرمانان وطنم، بدانیدکه غرور شما زیر آن خاکها دفن نشد بلکه مثل یک نامه پستی از همان گودال ارسال شد برای ما و برای همه جویندگان حق و حقیقت و جوانمردی و برای همه کسانی که درس مقاومت را از شما آموخته و قسم خوردهاند که مثل خودتان تا لحظه آخر مقابل دشمن کرنش نکنند.
غرور شما به ما رسیده تا دلمان از عربدههای توخالی این و آن نلرزد و همیشه به یاد داشته باشیم که شما با دستهای بسته مقاومت کردید، پس ما هم دستان بازمان را مقابل دشمن دراز نخواهیم کرد.
شما هم دعا کنید برایمان که دعای شما قهرمانان به حق پیوسته برگشت نمیخورد؛ این را هم مطمئنیم. یاحسین...
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
✅ سیاست هوشمندانه ای که موجب تغییر رویکرد پکن و مسکو شد
☑️ دور جدید مذاکرات میان ایران و 4+1 نسبت به ادوار گذشته تغییرات جدی و بسیارجالبی داشته است که مهم ترین آن، تغییر رویکرد روسیه و چین و همراهی بسیار بالای آنها با ایران می باشد.
اکنون رویکرد مسکو و پکن در قبال این مذاکرات تغییر زیادی کرده و همین رویکرد هم باعث تقویت مواضع ایران در مذاکرات و توجه بیشتر طرفین غربی به نظرات تیم مذاکره کننده کشورمان شده است.
برای درک بهتر دلیل این تغییرات باید به چند نکته توجه کرد:
1. نکته اول به سیاست آمریکا در تشدید تحریم ها علیه روسیه و چین باز می گردد. این دو کشور اکنون خود قربانی تحریم های آمریکا شده و نتیجه سیاست های یک جانبه گرایی غرب برای مقابله با رفیبان را بهتر درک کرده اند.
2. نکته دوم به تلاش ایران برای رفع نگرانی مسکو و پکن درباره احتمال ساخت سلاح هسته ای توسط ایران بر می گردد و این دو کشور اطمینان پیدا کرده اند ایران برنامه ای برای استفاده نظامی از دانش هسته ای ندارد و غرب با این اتهامات صرفا به دنبال تحدید قدرت ایران است.
3. اما نکته بسیار مهم تر، اطمینان کامل این دو کشور به رویکرد واقعی همکاری با شرق توسط دولت حجت الاسلام رئیسی است. روسیه و چین اکنون اطمینان کامل دارند که برخلاف دولت غربگرای روحانی، اولویت دولت سیزدهم همکاری و تعامل نزدیک با کشورهای شرقی به جای زورگویان غربی است که بر اساس این سیاست، برجام به نتیجه برسد و یا نرسد، این سیاستِ راهبردی دولت جدید ایران است که تغییر ناپذیراست.
بنابراین روسیه و چین باب همکاری جدی با ایران را در حوزه های سیاسی و اقتصادی گشوده اند. بی شک اگر دولت غربگرای روحانی و تیم دیپلماسی ایران با مسئولیت ظریف هم در طول هشت سال گذشته این سیاست را در پیش گرفته بودند ایران تا این حد دچار مشکلات ناشی از برجام و عهدشکنی طرف های غربی نمی شد.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
☑️ پیگیری مطالبات راهکار قانونی دارد
✅ از عمر دولت آیت الله رئیسی که کار خود را با هزاران مشکل برجای مانده از دولت حسن روحانی آغاز کرد، کمتر از پنج ماه می گذرد.
دولتی که طبق اعلام رسمی رئیس دفتر حسن روحانی ، خزانه خالی تحویل گرفت و میراث دار هزاران میلیارد تومان بدهی، توقعات ایجاد شده برای برخی از گروهها در اواخرعمردولت، احکام اجرا نشده و عدم پرداخت مطالبات بسیاری از حقوق بگیران دولتی نطیر فرهنگیان، ایثارگران، پرستاران و... نیز می باشد.
عدم اقدام جهت اصلاح حقوقهای نجومی و یکسان سازی پرداخت ها در سازمانهای دولتی و حقوق بگیران سایر قوا، برباد رفتن سرمایه های قشر ضعیف جامعه ارطریق بورس، گرانی افسار گسیخته اقلام مصرفی روزانه مردم، گسست اجتماعی و فاصله طبقاتی ناشی از زندگی اشرافی دولت مردان گذشته و کتهش اعتماد مردم به مسئولان دولتی، مشکل دیگری بود که دولت حسن روحانی برای برای دولت دکتر رئیسی به یادگار گذاشت.
دولتی که باید در کنار اداره کشور، مقابله با انواع دشمنی های دشمنان خارجی و اذناب داخلی آنها، پیگیری رفع و مقابله با آثار تحریم های ظالمانه غرب و... نابسامانی های گفته شده را نیز به سامان برساند.
سئوال این است که آیا دولت آیت الله رئیسی با این همه کمبودها، آشفتگی ها، مطالبات برجای مانده ازقبل و دشمنی های آشکار و پنهان خارجی و داخلی، توان اداره امور و کاستن از مشکلات کشور و مردم را دارد.؟
بدیهی است پاسخ این سئوال باید با بررسی سیاست ها، برنامه ها، عملکرد و روش کاری شخص رئیس جمهور و سایر اعضای دولت در طی چهار ماه و چند روز گذشته داده شود.
واقعیت این است که مشکلات موجود براثر عملکرد دولتی به وجود آمده است که به دلیل تفکرات لیبرالی و غربگرایی، درحوزه برنامه ریزی امید به لبخند بیگانگان داشت، در حوزه اجرا دولتی پیر و کم توان بود و در حوزه ارتباط بامردم نیز نگاه از بالا به پائین و با مردم فاصله داشت که به همین دلیل، توان درک مشکلات مردم به ویژه اقشارضعیف جامعه را نداشت.
اما درحال حاضر دولتی بر سرکار است که به دلیل تفکرات مردمی و انقلابی، در حوزه برنامه ریزی، به جای تکیه و امید مطلق به بیگانه، به بهره مندی از توانمندی های طرفهای خارجی در کنار اتکاء به توانمندی های داخلی تغییر روش داده. درحوزه اجرا، شخص رئیس جمهور و همه اعضای دولت در حال تلاش شبانه روزی در کف میدان خدمت هستند و در حوزه ارتباط بامردم نیز، همه مسئولان زندگی ساده و در سطح عموم مردم دارند و خودشان را خدمت گذار واقعی مردم و مردم را ولی نعمت حود می دانند و درصد قابل توجهی از مردم نیز به دولت اعتماد و به آینده امیدوار هستند و با صبوری و بزرگواری، مشکلات را تحمل و دولت را در اجرای برنامه هایش همراهی می کنند.
بدیهی است دولت برای خدمت به مردم و کاستن از مشکلات، علاوه بر برنامه ریزی هوشمندانه و تلاش شبانه روزی، نیازمند فرصت مناسب و آرامش در جامعه است.
بررسی چند نمونه از اقدامات دولت از قبیل واکسیناسیون و کنترل بیماری کرونا، ایجاد ثبات نسبی در بازار و برخی از اقلام ضروری مصرفی مردم، مقابله با برخی توطئه های دشمن مانند حمله به سامانه هوشمند سوخت، ایجاد تغییر در سیاست خارجی و رابطه با همسایگان، پیوستن به بعضی کنوانسیونهای بین المللی و... این نوید را می دهد که دولت دکتر رئیسی می تواند کشور را به نحو مطلوب و عزتمندانه اداره کرده و علاوه بر رفع مشکلات موجود، آینده درخشانی را برای عموم مردم رقم بزند.
در هفته های اخیر، شاهد برخی تجمعات خیابانی گروههایی از اقشار مختلف برای پیگیری مطالباتشان بودیم که اصل مطالبه به حق است و دولت محترم هم حتما باید برای رفع آنها برنامه ریزی و تلاش مضاعف نماید که انصافا همین کار را نیز می کند. اما دوستان عزیزی که حق و حقوق معوقه چندین ساله خود را با این روش ها از دولتی که کمتر از پنج ماه از روی کار آمدنش می گذرد مطالبه می کنند، آیا از تبعات اقدامات خود آگاه هستند. آیا این رفتارها جوانمردانه و منصافانه است که رفع مشکلات آوار شده طی هشت سال را از دولتی مطالبه کنیم که نه در بوجود آمدن آنها سهیم بوده و نه فرصت مناسبی برای برنامه ریزی جهت رفع آنها را داشته است. عزیزان بدانند و حتما می دانند که دولت آیت الله رئیسی دولت خدمت به مردم است و مشکلات مردم را تمام و کمال درک می کند چرا که اهضای ابن دولت از همین مردم و در کنار همین مردم هستند.
عزیزانی که مطالبات خود را به کف خیابان می کشانند بدانند که این روش ها غیر از بر هم زدن آرامش جامعه و گرفتن فرصت از مسئولان مربوطه برای برنامه ریزی جهت رفع مشکلات، نفع دیگری نخواهد داشت.
انتظار می رود دوستان صبور باشند و مطالبات خود را از راههای قانونی پیگیری کنند و بدانند که دعوت کنندگان به خیابانها، دوست آنهانیستند.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله