☑️ پیگیری مطالبات راهکار قانونی دارد
✅ از عمر دولت آیت الله رئیسی که کار خود را با هزاران مشکل برجای مانده از دولت حسن روحانی آغاز کرد، کمتر از پنج ماه می گذرد.
دولتی که طبق اعلام رسمی رئیس دفتر حسن روحانی ، خزانه خالی تحویل گرفت و میراث دار هزاران میلیارد تومان بدهی، توقعات ایجاد شده برای برخی از گروهها در اواخرعمردولت، احکام اجرا نشده و عدم پرداخت مطالبات بسیاری از حقوق بگیران دولتی نطیر فرهنگیان، ایثارگران، پرستاران و... نیز می باشد.
عدم اقدام جهت اصلاح حقوقهای نجومی و یکسان سازی پرداخت ها در سازمانهای دولتی و حقوق بگیران سایر قوا، برباد رفتن سرمایه های قشر ضعیف جامعه ارطریق بورس، گرانی افسار گسیخته اقلام مصرفی روزانه مردم، گسست اجتماعی و فاصله طبقاتی ناشی از زندگی اشرافی دولت مردان گذشته و کتهش اعتماد مردم به مسئولان دولتی، مشکل دیگری بود که دولت حسن روحانی برای برای دولت دکتر رئیسی به یادگار گذاشت.
دولتی که باید در کنار اداره کشور، مقابله با انواع دشمنی های دشمنان خارجی و اذناب داخلی آنها، پیگیری رفع و مقابله با آثار تحریم های ظالمانه غرب و... نابسامانی های گفته شده را نیز به سامان برساند.
سئوال این است که آیا دولت آیت الله رئیسی با این همه کمبودها، آشفتگی ها، مطالبات برجای مانده ازقبل و دشمنی های آشکار و پنهان خارجی و داخلی، توان اداره امور و کاستن از مشکلات کشور و مردم را دارد.؟
بدیهی است پاسخ این سئوال باید با بررسی سیاست ها، برنامه ها، عملکرد و روش کاری شخص رئیس جمهور و سایر اعضای دولت در طی چهار ماه و چند روز گذشته داده شود.
واقعیت این است که مشکلات موجود براثر عملکرد دولتی به وجود آمده است که به دلیل تفکرات لیبرالی و غربگرایی، درحوزه برنامه ریزی امید به لبخند بیگانگان داشت، در حوزه اجرا دولتی پیر و کم توان بود و در حوزه ارتباط بامردم نیز نگاه از بالا به پائین و با مردم فاصله داشت که به همین دلیل، توان درک مشکلات مردم به ویژه اقشارضعیف جامعه را نداشت.
اما درحال حاضر دولتی بر سرکار است که به دلیل تفکرات مردمی و انقلابی، در حوزه برنامه ریزی، به جای تکیه و امید مطلق به بیگانه، به بهره مندی از توانمندی های طرفهای خارجی در کنار اتکاء به توانمندی های داخلی تغییر روش داده. درحوزه اجرا، شخص رئیس جمهور و همه اعضای دولت در حال تلاش شبانه روزی در کف میدان خدمت هستند و در حوزه ارتباط بامردم نیز، همه مسئولان زندگی ساده و در سطح عموم مردم دارند و خودشان را خدمت گذار واقعی مردم و مردم را ولی نعمت حود می دانند و درصد قابل توجهی از مردم نیز به دولت اعتماد و به آینده امیدوار هستند و با صبوری و بزرگواری، مشکلات را تحمل و دولت را در اجرای برنامه هایش همراهی می کنند.
بدیهی است دولت برای خدمت به مردم و کاستن از مشکلات، علاوه بر برنامه ریزی هوشمندانه و تلاش شبانه روزی، نیازمند فرصت مناسب و آرامش در جامعه است.
بررسی چند نمونه از اقدامات دولت از قبیل واکسیناسیون و کنترل بیماری کرونا، ایجاد ثبات نسبی در بازار و برخی از اقلام ضروری مصرفی مردم، مقابله با برخی توطئه های دشمن مانند حمله به سامانه هوشمند سوخت، ایجاد تغییر در سیاست خارجی و رابطه با همسایگان، پیوستن به بعضی کنوانسیونهای بین المللی و... این نوید را می دهد که دولت دکتر رئیسی می تواند کشور را به نحو مطلوب و عزتمندانه اداره کرده و علاوه بر رفع مشکلات موجود، آینده درخشانی را برای عموم مردم رقم بزند.
در هفته های اخیر، شاهد برخی تجمعات خیابانی گروههایی از اقشار مختلف برای پیگیری مطالباتشان بودیم که اصل مطالبه به حق است و دولت محترم هم حتما باید برای رفع آنها برنامه ریزی و تلاش مضاعف نماید که انصافا همین کار را نیز می کند. اما دوستان عزیزی که حق و حقوق معوقه چندین ساله خود را با این روش ها از دولتی که کمتر از پنج ماه از روی کار آمدنش می گذرد مطالبه می کنند، آیا از تبعات اقدامات خود آگاه هستند. آیا این رفتارها جوانمردانه و منصافانه است که رفع مشکلات آوار شده طی هشت سال را از دولتی مطالبه کنیم که نه در بوجود آمدن آنها سهیم بوده و نه فرصت مناسبی برای برنامه ریزی جهت رفع آنها را داشته است. عزیزان بدانند و حتما می دانند که دولت آیت الله رئیسی دولت خدمت به مردم است و مشکلات مردم را تمام و کمال درک می کند چرا که اهضای ابن دولت از همین مردم و در کنار همین مردم هستند.
عزیزانی که مطالبات خود را به کف خیابان می کشانند بدانند که این روش ها غیر از بر هم زدن آرامش جامعه و گرفتن فرصت از مسئولان مربوطه برای برنامه ریزی جهت رفع مشکلات، نفع دیگری نخواهد داشت.
انتظار می رود دوستان صبور باشند و مطالبات خود را از راههای قانونی پیگیری کنند و بدانند که دعوت کنندگان به خیابانها، دوست آنهانیستند.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
☑ از ما درباره زمان خودمان سئوال خواهدشد
✅ اگر از نمرود میپرسیدی دشمن شماره یک تو کیست؟ جواب می داد: "ابراهیم"!
اگر در قبیله قریش؛ از ابوسفیان، ابولهب، ابوجهل و دیگران میپرسیدی دشمن شماره یک شما کیست؟میگفتند: "این کسی که اسمش پیامبر است." (منظور حضرت محمد «ص»)!
اگر از معاویه میپرسیدی دشمن شماره یک تو کیست؟میگفت: "علی"
بعد از شهادت علی(ع)اگر از معاویهمیپرسیدی دشمن شماره یکت کیست؟میگفت: "حسن" !
اگراز یزید میپرسیدی اولین دشمن تو کیست؟میگفت: "حسین"!
و همین طور ادامه بدهید تا به امروز!
👈 سؤال: اگر آن زمان بودیم، کدام را انتخاب میکردیم؟ ابراهیم یا نمرود، پیامبر یا ابولهب، علی یا معاویه، حسین یا یزید؟
مگر نه اینکه: ما امتهای ساکت را لعن میکنیم.وخطاببهامامحسین(ع) میگوییم:
"و لعن الله الممهدین بالتمکین من قتالکم." یعنی کسانی که مقدماتِ مقدمات جنگ با شما را هم فراهم کرده اند.
👈 حالا سوال این است که اگر در حال حاضر از آمریکا، اسرائیل، آل سعود، وهابیها و تکفیریهای داعش سؤال شود، چه خواهند گفت؟!
اگر ما بخواهیم بدانیم آمریکا و اسرائیل که دشمنان خدا هستند با چه کسی دشمنی میکنند؟
به یک کلمه خواهیم رسید که دومی ندارد. با تمام احترام، تعظیم و اجلالی که برای تمام مراجع، علما، جریانهای سیاسی، احزاب و فرزندانمان قائل هستیم، دشمن شماره یک آمریکا فقط یک نفر است و او ولی فقیه یعنی حضرت امام خامنهای و جمهوری اسلامی است.
این حقیقتی است که نه میتوانیم و نه باید از آن فرار کنیم. هنگامی که به تاریخ نگاه میکنیم همه چیز واضح است.
ولی الان ما کجاییم؟ این که ما شمر و یزید و معاویه و فرعون را بشناسیم کافی نیست.
درست آن است که تکلیف امروزمان را بشناسیم و عمل کنیم.
👈درباره امروز از ما سوال خواهد شد. در قیامت از ما در مورد کربلا و سال ۶۰ هجری سوال نخواهند کرد.
از اتفاقات بعد از وفات پیامبر سوال نخواهند کرد.
از کربلا، از آتش ابراهیم، از زندان امام کاظم و ... سوال نخواهند کرد.
ما را نگه میدارند و از زمان خودمان سوال خواهند کرد.
دو جبهه وجود دارد که سومی ندارد. وسط این دو جبهه قرار گرفتن ممکن نیست.
👈 برگرفته از سخنرانی سید هاشم الحیدری از علمای عراق.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
✅ همراهی رسانه های اصلاح طلب با ضدانقلاب خارج نشین
☑️ سفر آیت الله رئیسی به روسیه با موفقیت های بزرگی همراه بود که آثار آن بزودی در اقتصاد ایران مشاهده خواهد شد ولی آنچه که از حواشی این سفر توسط رسانه های اصلاح طلب منتشر می شود خباثت و همراهی با ضدانقلاب است.
این سفر بسیار عزتمندانه و با دعوت بسیار محترمانه پوتین کلید خورد و آقای پوتین در نشست سالانه با خبرنگاران اعلام کرد امیدوارم ایشان این دعوت را بپذیرند و تشریف بیاورند.
در موضوع استقبال در فرودگاه، معمولا معاون سیاسی وزیر امورخارجه به استقبال مقامات میرود که حتی در جریان سفر اوباما به مسکو هم، استقبال کننده معاون وزیر خارجه بود اما در استقبال از آقای رئیسی، استقبال کننده وزیر انرژی بود که یکی از مهمترین وزرای روسیه محسوب می شود که نزدیک به یک ساعت و نیم در فرودگاه، منتظر نشستن پرواز رئیس جمهور بود.
در استقبال رسمی، مراسم فرش قرمز، نواخته شدن سرود ملی و اهتزار پرچم جمهوری اسلامی رعایت شد.
در مورد حضور در کرملین، بسته به اهمیت میهمان و جایگاهی که پوتین برای میهمانان در نظر میگیرد، شهر سوچی، ویلای شخصی در اطراف مسکو، تالار سبز کرملین و در نهایت اتاق کار شخصی پوتین محل ملاقات قرار میگیرد که در دیدار اخیر، عالیترین محل ملاقات با مقامات خارجی، یعنی دفتر کار پوتین در نظر گرفته شد.
اتاق محل ملاقات دو در روبروی هم دارد که رویه پوتین، ورود میهمان از در اول و سپس ورود پوتین با تاخیر، بوده است. معمولا میهمانان پوتین پشت در ورود برای لحظات و دقایقی معطل شدهاند که معروفترین آن معطل شدن اردوغان پشت درهای اتاق پوتین بوده است.
در سفر اخیر ریاست جمهوری ایران، در ورود میهمان از پیش گشوده بوده و پوتین دقایقی پیش از رئیسجمهور در اتاق محل کار خود حضور داشته است.
در اتاق محل کار پوتین دو محل برای پذیرایی از میهمان قرار دارد یک محل کنار شومینه و روی مبل و یک محل دور میز بیضی شکل بزرگ. باتوجه به پروتکل بهداشتی مورد توافق طرفین، این ملاقات دور میز بیضی انجام شد. این در حالی است که طرف روسی اصرار بر انجام ملاقات به صورت دست دادن طرفین و گفتگو در کنار هم مقابل شومینه و سپس ناهار خوری دور میز بیضی شکل داشت لکن این مدل به دلیل رعایت پروتکلهای بهداشتی پذیرفته نشد.
در حین دیدار نیز پوتین ضمن ابراز محبت به آیت الله رئیسی، از موانع کرونایی برای ابراز علاقه صمیمانه تر خود و دست دادن با ایشان گلایه میکند.
در ابتدای جلسه، 18 دقیقه رسانهها حاضر بودند و پوتین به عربی پاسخ سلام علیکم رئیس جمهور را داده، استقبال گرمی از رئیس جمهور کرده و از ویژگیهای شخصیتی ایشان تمجید کرده و در خلال دیدار دو بار برای رهبر معظم انقلاب ابلاغ سلام داشته است.
ملاقات از ساعت 15.30 آغاز شده و همزمان با فرا رسیدن وقت نماز، پوتین ضمن ابراز احترام به دین مبین اسلام، به رئیس جمهور اعلام میکند که ظاهرا شما باید در این زمان اقامه نماز کنید و میتوانیم ادامه مذاکرات را به بعد از اقامه نماز موکول کنیم.
برای اقامه نماز، پوتین حدود ۱۰ دقیقه منتظر ایشان بوده و پس از نماز، مذاکرات تا 1.5 ساعت دیگر ادامه پیدا کرده و عصرانه هم صرف شده است.
دیدار با فعالان اقتصادی روسیه یکی از مهمترین برنامههای رئیس جمهور بود که سطح فعالان حاضر در این نشست بسیار بالا بوده و عملا بدون هماهنگی با ساختار حاکمیت روسیه در این نشست امکان حضور نداشتهاند.
میهمانان معدودی در روسیه به دوما که مجلس مهم روسیه است دعوت و سخنرانی کردهاند و این امکان صرفا برای میهمانان ویژه این کشور فراهم شده است. استقبال از رئیس جمهور در دوما چه هنگام ورود و چه هنگام خروج، بسیار گرم و همراه با تشویق ممتد نمایندگان دومای روسیه بوده است.
دعوت در دانشگاه ملی روسیه و اعطای دکتری افتخاری در این دانشگاه نیز صرفا
برای میهمانان خاص کشور روسیه انجام میشود که این برنامه نیز برای رئیس جمهور اجرا شد.
یکی از زیباترین بخشهای سفر رئیس جمهور، حضور در مسجد جامع مسکو، اقامه نماز جماعت و دیدار با مسلمانان روس بوده که بعضا با طی مسافت طولانی خود را به این محل رسانده بودند. مفتی روسیه به اقامه نماز در کاخ کرملین اشاره کرده و از این اتفاق ابراز خوشحالی و اعلام کرد که این اتفاق بازتاب بسیار مثبتی در در میان مسلمانان روسیه و سایر کشورهای جهان داشته است و از این بابت از رییس جمهور کشورمان تشکر میکند.
محتوای مذاکرات بسیار مثبت بوده و توافقات مهمی در حوزههای مختلف صورت گرفته است.
همچنین پوتین برای فروش جنگنده های مدرن سوخو۳۵ به ایران موافقت کرده است.
بسیاری از قراردادهای قدیمی تعطیل شده و توافقات مهم بانکی در این سفر احیا و به سمت اجرایی شدن پیش رفته است.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
☑️ ایران و موقعیت ممتاز بین المللی در سایه سیاست مقاومت فعال
✅ در آستانه چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، کشور ما در عرصه بین الملل دارای موقعیت ویژه ای شده که نمونه آن در ۲۰۰ سال اخیر بی سابقه بوده است.
ناگفته نماند که این موقعیت ویژه درحالی برای جمهوری اسلامی ایران حاصل شده است که تخاصمات بین قدرتهای جهانی به نقطه جوش رسیده و ازیک طرف تنش بین آمریکا و روسیه بر سر اوکراین تا مرز لشکرکشی از سوی روسیه و محاصره اوکراین و در پی آن اعلام جنگ ناتو به روسیه پیش رفته و ازطرف دیگر تایوان که خط قرمز چین نامیده میشود مورد طمع جدی آمریکا واقع شده و آمریکایی ها ۸۵۰۰ نیروی نظامی وارد تایوان کرده و درصدد تشویق این کشور به اعلام استقلال هستندو این یعنی اعلام جنگ رسمی به چین.
در سوی دیگر، کره شمالی که در زمان ترامپ با آمریکا وارد توافقات هستهای شد ولی با عدم پایبندی آمریکا به تعهدات ولغوتحریم ها روبرو شد، بلافاصله بعد از موشکباران عینالاسد توسط ایران، همه قول و قرارهایش با آمریکا را ملغی و باز به فضای تخاصم با این کشور برگشت.
درچنین شرایطی، ایران و هم پیمانانش در عراق، سوریه، یمن و لبنان برنده میدان شده اند؛ یمنیها که عربستان را به ستوه آورده اند،چند روز پیش به دلیل بازگشت امارات به صحنه جنگ در یمن، دبی و ابوظبی را با شلیک چند موشک تنبیه کردند و احتمال داده می شود اگر به سایر مراکز این کشور به ویژه مرکز تجارت منطقهای دبی، چهارتا موشک ديگرشلیک شود، تجارت آن کشور و کشورهای عربی و سایر سرمایه گزاران در دبی به عدد صفر خواهند رسید.
عربستان و امارات به ایران متوسل شدهاند تا جنگ با یمن خاتمه یابد؛ بایدن پشت سر هم به مسئولان ایرانی نامه مینویسد و قاصد میفرستد تا با دریافت برخی امتیازات، اجازه بازگشت آمریکا به برجام را بدهد و ایران دست از توسعه هستهای که تا ۶۰ درصد رسیده، بردارد.
این حوادث که عمدتا امنیتی و نظامی هست، راه تجارت خارجی و تعاملات بازرگانی ایران را در سطح گستردهای باز کرده که عضویت ایران در پیمان شانگهای، فعال شدن ایران در پیمان اکو، پیش نویس قرارداد ۲۰ ساله با روسیه و عملیاتی شدن قرارداد ۲۵ ساله با چین و سوآپ گازی و قراردادهای فروش نفت به روسیه و قرارداد سوئیفت بانکی با روسیه از آن جمله میباشند.
بایدن سه ماه پیش در ملاقات با سران عرب در واشنگتن گفت : "سیاست تقابل با ایران شکست خورده، به سمت تعامل با این کشور بروید."
از سوی دیگر هزینههای اسرائیل برای ایالت متحده به حداکثر مقدار قابل تصور رسیده و واشنگتن نمیتواند سیاست حمایت حداکثری از این رژیم را ادامه بدهد که به همین دلیل بایدن حاضر نشد با نتانیاهو ملاقات بکند و درگیری لفظی بین این دو کشور شروع شده و ترامپ نیز در رابطه با لغو برجام، اسرائیل را مقصر دانست.
در آمریکا، اروپا، کشورهای عربی، چین و روسیه هیچکس با لغو برجام توسط ترامپ موافق نبود و همه علیه این کار گارد گرفته و موضع گیری کردند و در داخل آمریکا حتی هم حزبی های ترامپ، اورا سرزش کردند.
بدیهی است این سیاست مقاومت فعالانه که با تدبیر رهبر معظم انقلاب تدوین و ابلاغ شد، توسط مجموعه نیروی قدس سپاه و شهید سلیمانی عزیز و یارانش در دستور کار قرار گرفت و با مجاهدات حزب الله لبنان، انصارالله یمن، حشدالشعبی عراق و قواه الوطنیه سوریه دنبال شد که امروز نیز رزمندگان مقاومت در حال اجرای همان تدابیر، برنامه ها و سیاست ها می باشد. بدیهی است شهدای عزیز مقاومت، طلایه داران این دست آوردهابودند و توانستند این همه افتخار و عزت و سربلندی را برای مردم ایران به دست آورند و با ایثار و اهدای خونشان، آمریکاییهایی را که انواع ناوهای جنگی، هواپیما و سلاح های نظامی فوق مدرن به منطقه آورده و جنایتکارانی مثل داعش را سازماندهی و مسلح کرده پ و بیش از هفت هزار میلیارد دلار در منطقه غرب آسیا هزینه کرده بود تا ایران را به نابودی بکشاند، عقب زدند و با شکست مفتضحانه مواجه کردند.
این شهدا و رزمندگان مقاومت بودند که بن سلمان سرکش را که به ترامپ گفته بود هزینه حمله به ایران را میپردازم به خاک سیاه نشاندند.
امروز ایران عزیز علی رغم برخی کمبودها و مشکلات اقتصادی که به دلیل عملکرد ضعیف برخی مسئولان و عوامل نفوذی در بدنه دولتها و سایر مراکز تصمیم سازی کشور به وجود آمده که امید داریم با کمی همت و تلاش بیشتر و میدان دادن به نیروهای جوان انقلابی در آینده نزدیک به سامان برسد، درحال تبدیل شدن به یک قدرت فرامنطقهای است.
البته درست است که موارد و دست آوردهای گفته شده، بیشتر جنبه نظامی و امنیتی دارند اما همین موارد در کنار پیشرفت های علمی درعرصه های مختلف وتلاش و دلسوزی مسئولان انقلابی و دولت مردمی، درآینده نزدیک، پیامدهای مطلوب اقتصادی را نیزبرای کشور و مردم عزیزمان به ارمغان خواهند آورد.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
☑️ اصلی ترین دلیل اصلاح طلبان برای تخریب آیت الله رئیسی
✅ جریان غربگرای موسوم به اصلاحات، همزمان با مطرح شدن سفر آیت الله رئیسی به روسیه، خط تخریبی برعلیه این سفر استراتژیک را آغازکرد که این خط تخریب بعد از سفر و استقبال کم سابقه مقامات و محافل سیاسی و علمی روسیه از ایشان، شتاب بیشتری گرفت.
جریان اصلاح طلب همراه با ضدانقلاب خارج نشین و دنباله های داخلی آن تلاش کرد این سفر پر دست آورد را کم اهمیت و برخلاف منافع ملی معرفی نماید که البته در رسیدن به اهداف شوم ترسیم شده توسط اطاق فکر دشمنان انقلاب اسلامی، نتوانست توفیقی حاصل و مردم را با خود همراه نماید.
دروغ پردازی های متعدد پیرامون این سفر از جمله ابزار غربگرایان اصلاح طلب برای تخریب و تضعیف سفر یاد شده بود که آخرین آنها جعل یک کاریکاتور به نام مجله روسی پراودا و ادعای توهین این مجله به رئیس جمهوری اسلامی می باشد.
این خبر دروغ نیز در حالی توسط این جریان غربگرا منتشر شد که تنها یک نسخه از این مجله پس از سفر آیت الله رئیسی به مسکو منتشر شده و آن هم فقط تصویری از پوتین را دارد.
اینکه جریان اصلاح طلب چرا این راهبرد را انتخاب کرده و تلاش در وارونه نشان دادن واقعیتها دارد، دلایل مختلفی دارد ولی شاید مهم ترین و اصلی ترین دلیل این عملکرد جریان غربگرای اصلاح طلب را بتوان در این سخن حلاصه کرد که دولت حسن روحانی و اصلاح طلبان برای همکاری با آمریکا در راستای تحمیل برجام به ایران، تقریبا تمام روابط خارجی ایران با روسیه، چین و بسیاری از کشورهای دیگر از جمله همسایگان را مختل کرد تا جایگزینی برای آمریکا و سه یا چهار کشور غربی در راستای تامین نیازهای خارجی ایران وجود نداشته باشد و عملا تاثیر تحریمها و فشار ناشی از آنها، توافق برجام را با هر شرایطی که آمریکا می گوید به ایران تحمیل کند.
این راهبرد به اندازه ای برای دولت روحانی و اصلاح طلبان مهم بود که حاضر شدند برای رسیدن به آن هدف شوم، حتی با جان وسلامتی مردم نیز معامله کنند.
هنوز فراموش نکرده ایم شخص حسن روحانی و سایر مسئولان دولت اصلاح طلبان صراحتا می گفتند واردات واکسن کرونا بدون پذیرش FATF و پذیرش دوباره برجامی که ترامپ آن را پاره کرده امکان ندارد.
این راهبرد اصلاح طلبان و دولت مورد نطرشان برای هموارکردن راه ارتباط با مریکا و غرب در حالی انتخاب و به اجرا گذاشته می شد که روزانه تلفات مردم مظلوم کشور به دلیل ابتلا به کرونا به بیش از ۷۰۰ نفر رسیده بود.
با پایان یافتن عمر دولت غربگرایان و تشکیل دولت مردمی و انقلابی، همگان دیدند که آیت الله رئیسی به محض شروع دولت با رایزنی و توافق با چین، بیش از ۱۵۰ میلیون واکسن وارد کشور کرد و عملا روزانه جان صد ها هموطن را که گروگان رابطه با غرب بود، نجات داد.
دلیل اصلی اصلاح طلبان برای تخریب روابط ایران با سایر کشورها از جمله روسیه و چین، فقط ترس از دور شدن ایران از کشورهای غربی به ویژه آمریکاست وگرنه این جریان غربگرا نه درد وطن دارد و نه بی احترامی به رئیس جمهوری اسلامی ایران دل آنها را به درد می آورد.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
☑️ قطره ای در دریای بیکران ملت
✅ امروز اگر از هر ایرانی غیرتمند از احساسشان سئوال می کردی، درکنار پاسخهای زیبا و معنی داری که می دادند، یک پاسخ بیشتر جلوه می کردکه:
" امروز قطره ای شده ایم در دریای بیکران ملت در جشن ۲۲ بهمن."
امروز خیلیها آمده بودند؛ با موتور، ماشین، کامیون، تراکتور و پیاده.
امروز حتی آنهایی که از قیمت گوشت و مرغ و تخم مرغ و سیب زمینی و حتی شلغم هم گلایه داشتند نیز آمده بودند.
امروز مردم یک بار دیگر و برای بیش از چهلمین بار این شعور را شعار دادند که بین عملکرد مسئولان با اصل انقلاب اسلامی و نظام ولایی خود تفاوتی معنی دار قائل هستند و این واقعیت را فریاد کردند که ناکارآمدی چند مسئول و ضریب دادن آن توسط امپراتوری رسانهای نظام سلطه، مردم را به اشتباه نمیاندازد.
مردم بصیر ایران در ۲۲بهمن ۱۴۰۰ درسراسر کشور به میدان آمدند و با حضور خود درصحنه دفاع از انقلاب اسلامی، دو پیام بسیار عمیق و معنی دار را مخابره کردند.
۱_ پیام نخست به بدخواهان ملت ایران بود که آب در هاون نکوبید، مردم ایران حامی انقلاب خویش هستند و از شما بیزارند.
۲_ پیام دوم به مسئولان حکومتی بودکه هرچه برای این مردم کار کنید، باز هم مدیون این مردم شریف هستید.
مردم امروز و در جشن چهل و سوم، در کنار حمایت از انقلاب خود، از دولت انقلابی و مردمی هم اعلام حمایت کردند که امیدواریم مسئولان نیز قدردان این حمایت ها باشند و از عملکرد بعضی ها عبرت بگیرید و به جای دلخوش کردن به وعده های این و آن، به این ملت امید داشته باشند و برای سعادت این مردم، خالصانه و آگاهانه تلاش کنند.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
☑️ چرا این همه ساختارشکنی در جشنواره فیلم فجر امسال؟!
نصرالله شفیعی
✅ اعتقاد به سیاهنمایی ندارم، افراط در برخورد با یک پدیده منفی را نیز قبول ندارم و در برابر ساختارشکنی که مربوط به پایههای بنیادین اسلام و انقلاب میشود حساس هستم. اعتقاد دارم همان طور که ساختارشکنان با تمام توان به جنگ علیه انقلاب اسلامی آمدهاند باید با تمام وجود از آرمانهای انقلاب اسلتمی دفاع کرد و از سرزنشِ سرزنشکنندگان نیز نترسید.
قبل از تحلیل موضوع، خاطرهای را نقل کنم.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی در یکی از روستاها، خان محل که تا چند روز قبل از ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ همه کاره روستا بود و هر فرمانی که میداد همه باید اطاعت میکردند، پس از پیروزی انقلاب اسلامی گویا باورش نمیشد که انقلابی رخ داده و دوره خان خانی تمام شده است. او دوباره تعدیهای خود را به حقوق مردم شروع کرد. به نظر میرسید او از یک جهت نتوانسته بود باور کند که انقلاب شده و قدرت خانها از بین رفته و مردم بر سرنوشت خویش حاکم شدهاند، از سوی دیگر میخواست به مردم بگوید درست است که انقلاب شده، ولی من همان خان قدرتمند هستم و شما نیز همان مردم فرمانبردار.
مردم نیز که با پیروزی انقلاب اسلامی خون دیگری در رگهایشان به جریان افتاده بود رفتارهای خان را برنتافتند و با او درگیر شدند تا اینکه خان تسلیم خواست مردم شد و پذیرفت که انقلاب شده است و دوران خان به سر آمده است.
داستان برخی از هنرمندان ما نیز بدین قرار است و فکر میکنند هنوز دوران دولت روحانی غربزده و مدافع فرهنگ ولنگاری است، همان رئیس جمهوری که با کمال وقاحت میگفت ما هنر مبتذل و غیرمبتذل نداریم.
این دسته از هنرمندان از سویی نمیخواهند فضای جدید را باور کنند و از سویی با این رفتارهای ساختارشکنانه خود میخواهند حساسیت جامعه را مهک بزنند تا اگر واکنش چندانی صورت نگرفت به این رفتارهای ضددینی خود ادامه دهند تا به آنچه میخواهند دست پیدا کنند.
بر همین اساس از جهات مختلف شاهد رفتارهای ساختارشکنان بودیم. قصد آن نداریم که زحمات و دغدغههای مسئولان وزارت ارشاد و سازمان سینمایی را در برگزاری جشنواره فیلم فجر نادیده بگیریم؛ اما نمیتوان نسبت به هنجارشکنیهای رخ داده در جشنواره نیز بیتفاوت بود و این رفتارها را تصادفی یا موردی دانست.
برخورد منطقی و قانونی و انقلابی از مصادیق امر به معروف و نهی از منکر است. هنرمندان در ایران باید به شعور و ایمان و اعتقاد مردم احترام بگذارند.
چرا وضعیت فیلمهای سینمایی به گونهای شده که خیلیها ابا دارند به سینما بروند و یا به اعضای خانواده خود اجازه رفتن به سینما بدهند.
در جمهوری اسلامی تاکنون فیلمهای فاخری ساخته شده که نمادی از ظرفیت بزرگ هنری در نظام جمهوری اسلامی است؛ ولی بیتوجهی و نگرانی از دادن هزینههای فردی برای مدیران باعث شده که در سالهای متمادی فیلمهایی ساخته شود که هیچ سنخیتی با اعتقادات و آرمانهای ملت ایران نداشته باشد.
هر مدیر و مسئولی باید توجه کند که در انجام وظیفه مدیریتی خود هیچ اولویتی بالاتر و اصلیتر از اولویت انقلاب و نظام وجود ندارد. اگر مدیری اولویت را حفظ پست مدیریتی خود انگاشت و به گونهای عمل کرد تا در برابر تیرهایی که از سوی معاندین و بدخواهان به سوی او پرتاب میشود جاخالی بدهد و در نتیجه این تیرها به بدنه انقلاب بخورد و او همچنان بر مصدر مدیریتی خود تکیه دهد شکی نداشته باشید که این مدیر انقلابی و در تراز جمهوری اسلامی نیست.
مدیر انقلابی آن مدیری است که با تدبیر عمل میکند، جذب حداکثری و دفع حداقلی را اساس و پایه کار خود قرار میدهد؛ ولی آنجا که دید اشخاص یا جریاناتی قصد تخریب بزرگترین سرمایه ایرانزمین یعنی اسلام و انقلاب را دارند در مقابله با چنین اقداماتی اگر جان خود را نیز بدهد جا دارد.
مگر خون شهدای جنگ تحمیلی و مدافعان حرم و سردار دلها شهید سلیمانی برای همین بر زمین ریخته نشد؟
مهمترین عاملی که باعث میشود مدیران فرهنگی کشور در برابر این جسارتها واکنش منطقی و انقلابی نشان دهند غیرت دینی و انقلابی است. آن مدیری که در برابر تهاجمات فرهنگی واکنش مناسب نشان ندهد این نمیتواند مدیر انقلابی باشد. بزرگترین لطمهای هم که نظام جمهوری اسلامی خورده از حاکمیت مدیران غیرانقلابی، مصلحتاندیش و بیدرد است.
انقلاب فرهنگی که اولین شعار نظام پس از پیروزی انقلاب اسلامی بود باید رخ بدهد.
واکنش روشنگرانه و تهاجمی مردم در برابر پدیدههای ضدفرهنگی از مصادیق جهاد اکبر یا همان جهاد تبیین است.
مدیران فرهنگی در جهاد تبیین نقش افسران خط مقدم را دارند. همان نقشی که شهید خرازیها، باکریها، زینالدینها، همتهاو بالاخره شهید سلیمانی در جنگ سخت ایفا کردند.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
☑️ التماس ۱+۴ برای برگزاری جلسه نیمساعته
✅حسین امیرعبدالهیان وزیر خارجه در روزهای گذشته در نشست غیر علنی مجلس گفته است که رویکرد تیم جدید مذاکرات هسته ای ایران در مذاکرات وین با رویکرد دولت قبلی تفاوت دارد. رویکرد دولت قبل مطالبه حداقلی بود و رویکرد تیم جدید مطالبه حداکثری است.
وزیر خارجه با بیان اینکه در روند مذاکرات ما بر منافع ملی محکم ایستادیم گفت: در ادوار اخیر مذاکرات گروه ۱+۴ با التماس از ایران خواسته اند تا حتی برای نیم ساعت هم که شده با آمریکاییها گفتوگوی مستقیم داشته باشیم اما ما اعلام کردیم تنها در صورتی که آنها تحریمها را لغو کنند آنوقت احتمال دارد یک مذاکره ای نیز صورت گیرد.
امیرعبداللهیان همچنین در این جلسه گفته است که رهنمودهای رهبر انقلاب خط قرمز تیم مذاکره کننده هسته ای است و به هیچ وجه از آن ها عبور نمیکنیم. اگر ایران نفعی از مذاکرات نبرد یا اگر به مطالبات نرسد، برجام را نمی خواهیم. ایران دنبال رفع تحریم در حوزههای اقتصادی است.
#مذاکرات_وین
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
☑️ دعا برای اوکراین در...کاخ سفید
✅ طی چندهفته گذشته که اختلاف روسیه با اوکراین شدت یافته بود،مقامات غربی به ویژه رئیس جمهور آمریکا و نخست وزیر انگلیس نگاه چپ کردن به اوکراین را خط قرمز خود اعلام و از اعزام نیروی نظامی به شرق اروپا برای دفاع از اوکراین دم می زدند. بعد از حمله روسیه و تصرف بخشهایی از اوکراین، استراتژی دفاعی غرب از مردم فلک زده و مسئولان فریب خورده اوکراین، به یک باره رنگ عوض کرد و در اعلام تحریم های فلج کننده علیه روسیه خلاصه شد و رئیس جمهور آمریکا البته یک قدم مثبت دیگر برداشت و در آخرین اظهار نظر خود، ازمردم خواست برای اوکراین دعاکنند.
با شنیدن خبر درخواست رئیس جمهور خیرخواه آمریکا ازمردم جهت دعا برای مردم اوکراین، یاد مطلب چند وقت پیش یکی از نیروهای جوان افتادم که گفته بود به زودی کاخ سفید را «حسینیه» خواهیم کرد افتادم. حالا بماند که آن حرف به شوخی مطرح شده و البته با تمسخر تعدادی از سلبریتی ها و اصلاح طابان و ... در آن مقطع نیز مواجه شد ولی با این اظهار نظر بایدن رئیس جمهور آمریکا، مثل اینکه موضوع حسینیه شدن کاخ سفید هم جدی شده و مقامات آمریکایی نیز به دعا کردن برای مردمی که چشم امید به حمایت آنها دارندروی آورده اند.
مردم اوکراین که طی چندسال اخیر تخت تاثیر تبلیغات فریبنده آمریکا و کشورهای غربی قرارگرفته و با رای به غرب گرایان در انتخابات، به دنبال پیشرفت و زندگی بهتر بودند و مقامات اوکراینی نیز با امید به دفاع غربی ها از کشورشان، بخش عظیمی از توان نظامی، به ویژه موشکهای بالستیک و هسته ای خودرا نابود کردند و درخواست پیوستن به ناتو را مطرح کردند و برای روسیه شاخ و شانه می کشیدند، حالا همه چیز خود را از دست داده می بینند و به دعای بایدن برای خوشبختی خودشان دل خوش کرده اند و...
چه بدخوابی است خواب غفلت و چه کم هستند عبرت گیرندگان از تاریخ و رفتار گذشتگان و اعتمادکنندگان به آمریکا و غرب
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
☑️ اوکراین: آنچه بود و آنچه شد
✅ قبل از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی و در دورا جنگ سرد، اوکراین (یکی از جمهوری های شوروی) محل استقرار یک سوم از موشک های اتمی ابرقدرت شرق شده بود.
بعد از فروپاشی شوروی در سال 1370، اوکراین این حجم از سلاح های هسته ای و بهترین تجهیزات طراحی و ساخت سلاح های هسته ای را در اختيار داشت و سومین قدرت اتمی جهان به حساب می آمد.
انبار های سلاح های هسته ای اوکراین شامل 130 موشک بالستیک قاره پیما با برد بین 5 تا 10 هزار کیلومتر بود که هر موشک دارای 10 کلاهک هسته ای بود که تا کنون در سطح موشک های بالستیک بی نظیر است. در مجموع 1700 کلاهک هسته ای در خاک اوکراین وجود داشت.
علاوه بر این، اوکراین دارای 33 بمب افکن دورپرواز بود.
اما در سال 1373، اوکراین با امضای معاهده "بوداپست" به همراه آمریکا، انگلیس و روسیه، متعهد شد که کلیه سلاح های هسته ای خود را تحویل دهد و در مقابل آمریکا و انگلیس تعهد کردند که از امنیت و تمامیت ارضی اوکراین درمقابل هرگونه تجاوز خارجی حمایت کنند. اوکراین به این تعهد خود به طور کامل عمل کرد اما از آن به بعد به یک کشور حاشیه ای و آسیب پذیر تبدیل شد.
در بحران فعلی اوکراین و روسیه، آنچه تاکنون مشخص گردیده این است که حمایت جهان غرب از اوکراین در حد اعمال تحریم های جدید، گوناگون و گسترده علیه روسیه و تلبته فروش سلاح های خود به اوکراین باقی خواهد ماند و جهان غرب به رهبری آمریکا هرگز به خاطر اوکراین، اقدام به مقابله نظامی با روسیه نخواهد کرد زیرا هرگونه درگیری نظامی بین روسیه و جهان غرب، علاوه بر وارد کردن خسارات سنگین یه آمریکا و هم پیمانانش، به جنگ جهانی سوم و جنگی با سلاح های اتمی تبدیل خواهد شد. قطعاً اوکراین چنین ارزشی برای جهان غرب ندارد.
"یوری کاستنکو"سیاستمدار معروف اوکراینی در کتاب"اوکراین و خلع سلاح هسته ای" چنین نوشته است: "همه ما (اوکراینی ها) فریب خوردیم و برای آن معاهده دست زدیم، بنابراین همه ما مقصریم. خلع سلاح هسته ای با توافق و کف و سوت ملت اوکراین و با حمایت رسانه ای و تبلیغاتی انجام شد. اما اکنون مشخص شده که آن ارزیابی ها کاملآ اشتباه بوده است. گویی اوکراین، عراق دوم شده که نظام آن با تهاجمی بین المللی سرنگون شد و در حال حاضر به سمت تکه تکه شدن و غرق شدن در بحران های گوناگون پیش می رود".
آنچه در اوکراین رخ می دهد، انسان را به یاد آنچه در عراق اتفاق افتاد، می اندازد عراق که زمانی قدرتمندترين کشور عربی بود، تبدیل به کشوری حاشیه ای شده که حتی کارگاهی برای ساخت سلاح سبک هم ندارد و قادر به دفاع از تمامیت ارضی و امنیت ملی خود نیست.
این سرنوشت کشورهایی است که به حمایت و پشتیبانی و وعده های آمریکا و جهان غرب اعتماد می کنند
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
✅ جنگ در اوکراین و غروب رو به تباهی غرب
☑️ شش روز از شروع جنگ در اوکراین گذشتت. علی رغم برخی تحلیلها، غرب اما جرأت نکرد وارد میدان منازعه مستقیم با روسیه شود.
روسها از ورود ناتو به محدوده قرمز امنیتی خود شدیدا خشمگین شده اند و خرس برای تنبیه روباه پنجه برکشیده است.
این تازه آغاز صف بندی و شکل گیری نظم نوین جهانی است. پایان غرب تازه آغاز شده و گله گرگهای درنده غربی پیر شده و مثل گذشته قدرت دریدن ندارند.
چند پرونده بزرگ مقابل این گله گشوده است که اگر طرف مقابل کمی پافشاری کند اوضاع بیشتر به هم خواهد ریخت. پرونده اوکراین به طرفیت روسیه، پرونده تایوان به طرفیت چین و پرونده غرب آسیا به طرفیت ایران اسلامی که پرونده هسته ای گوشه ای از آن است.
اوضاع برای غرب اصلا مساعد نیست و این شرایط الزامات جدیدی را بر صف بندی های جهان تحمیل خواهد کرد.
در یک پیچ تاریخی بسیار مهم، قدرت از غرب به شرق در حال انتقال است و بلوک بندی جدیدی در حال شکل گیری است. برای ایران این وضعیت، یک فرصت طلایی ساخته و اگر درک درست ملی در میان ایرانیان شکل بگیرد و اقدام به موقع و به اندازه انجام شود، ایران اسلامی قطب قدرت مقاومت اسلامیِ پیوسته با شرق را شکل خواهد داد.
هرچند جنگ مذموم و نفرت انگیز است اما رویارویی نظامی در اوکراین نقش مؤثری در شکل گیری این صف بندی خواهد داشت.
در این میان اما رفتارهای نسنجیده و بازی جریانات رسانه ای اصلاحاتی
در زمین غرب، اثبات کننده این گزاره است که غربگرایان ایرانی لشکر بی جیره و مواجب صهیونیزم بین الملل هستند.
جریان غیرتمند و عزت طلب ایرانی باید تکلیف خود را در این پیچ تاریخی روشن کند چراکه هیچ کوتاهی پذیرفته نیست. جهان در حال تجربه جدیدی است و از غروب رو به تباهی غرب، طلوع طلایی شرق آغاز خواهد شد. نظریه افول تمدنها اینجا قرار عینیت دارد.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
✅ غرب تسلیم خواسته های ایران شد!
☑️ براساس اخبار رسیده از وین، متن توافقنامه هسته ای ایران با 1+4 نهایی و آماده امضا شده است.
راهبرد دقیق مذاکراتی ایران در دور جدید مذاکرات با طرف های غربی، عدم مخابره پالس های ضعف و بهبود برنامه اداره اقتصادی کشور برمبنای خطوط قرمز
نظام تدوین شده بود که با همکاری خوب کشورهای روسیه و چین و درایت و ایستادگی مقتدرانه تیم مذاکره کننده باعث پیروزی شد.
براساس نتایج به دست آمده از چندین دور مذاکره، ایران توانسته است حداقلهای مورد نظرش را در متن نهایی بگنجاند که اگر اتفاق خاصی نیفتد برجامِ اصلاح شده امضأ خواهد شد.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله