#وارده
جهان تمام های و هوی و روتوش پیشرفت و غرش تسلیحاتش را رها کرده و منتظر سخنرانی یک روحانی شیعه است.
چند روز است که ذهنم عمیقاً درگیر این است که سید حسن چه مسیر سخت و پر زحمتی را پیموده است که اکنون شده است نصر الله؟
#معجزه_اخلاص_و_بندگی
#روزگار_عزت_اسلام
📥 @talaqqi
🔹امیرعبداللهیان طی نامه ای به وزرای خارجه کشور های عضو بریکس خواستار آن شد تا این سازمان اوضاع وخیم غزه را با هدف جبران برخی از مهمترین اشکالات نظم فعلی، در دستور کار فوری خود قرار دهند تا زمینه عدالتخواهی مظلومان در برابر سلطهجویان، مسؤولیت بینالمللی در قبال جنایات انسانی و تحقق یک نظم جهانی عادلانه و مطلوب را بیش از پیش فراهم سازند.
🖋 سیاست خارجی جمهوری اسلامی، ذیل مدیریت دولت سیزدهم، نمونه موفقی از ایجاد مقبولیت و پذیرش برای خود در محیط بین الملل بدون تنازل از اصول اساسی و سپس تلاش برای نقش آفرینی و پیشبرد استاندارد های ذاتی مبتنی بر همان اصول است. ابتدا عضویت در بریکس، و حالا دنبال کردن خط مقاومت در بستر این ظرفیت مهم جهانی.
📥 @talaqqi
🖋 پاسخ به یک شبهه: نظام اسلامی، مقتدر یا منفعل؟
📌 این روزها در فضای افکار عمومی شبهه ای مطرح شده است. از طرفی ضعف پیوستار رسانه ای و تبیینی برای اقدامات میدانی از سوی افراد و نهاد های ذی ربط، و از طرف دیگر توقع سازی های بی جا از سوی صاحبان تریبون و منبر، باعث شده برخی از طرفداران نظام به خصوص جوانان پرشور حزب اللهی به این تصور برسند که نظام اسلامی در مواجهه با اقدامات خصمانه نظام استکبار مانند شهادت سردار رضی موسوی یا حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان دست بسته و #منفعل است.
💡 توجه به چند نکته راهگشاست.
📌 اولا پیدایش این انتظارت ناشی از توفیقات چشم گیر انقلاب اسلامی در ارتقای عیار عزت و اقتدار اسلامی و ملی بوده است. تا پیش از انقلاب اسلامی مگر حتی به مخیله کسی خطور میکرد ایران به ظلم های ابرقدرتی مانند آمریکا واکنش دهد چه رسد انتقام بگیرد. لذا اساسا ایجاد این توقعات مولود اقتدارآفرینی و عزت آفرینی انقلاب اسلامی است.
📌 ثانیا خوب است برای درک صحیح صحنه و ارزیابی این که کدام طرف مهاجم و فعال و کدام یک منفعل است کلان پروژه ها و کلان اراده های طرفین را ارزیابی کرد. بازی شطرنج را در نظر بیاوریم، شطرنج باز #ماهر مشغول یک یا چند مهره نیست، هدف نهایی او اعمال اراده به طرف مقابل و پیروزی نهایی (کیش و مات) است. اما فرد ناآشنا به شطرنج با از دست دادن یک یا چند مهره #آشفته میشود و #تمرکز خود را از اراده غایی و #نقشه خویش از دست میدهد.
📌 حال در ماجرای تقابل نظام اسلامی و نظام استکبار باید دید کلان پروژه هر یک کدام است. ایران به دنبال اخراج آمریکا از منطقه و تثبیت حاکمیت ملت های منطقه بر سرنوشت خودشان و آمریکا به دنبال حضور در منطقه و به استضعاف کشاندن ملت ها و استثمار منابع ایشان است. مرور تاریخ معاصر منطقه نشان میدهد ایران کاملا در پیشبرد اراده خود موفق عمل کرده و این آمريکا بوده که با شکست های پیاپی مواجه شده است. عقب رانده شدن آمریکا و عملی نشدن اراده او در سوریه، عراق، افغانستان و یمن نمونه هایی از این امر هستند. هنوز فراموش نشده تهاجم سنگین ائتلاف کشور های عربی متحد آمریکا به رهبری عربستان به یمن، که هدف آن را صراحتا جلوگیری از شکل گیری یک حزب الله جدید در همسایگی عربستان عنوان می کردند. اما میبینیم بعد از یک جنگ طولانی همه جانبه از دستیابی به هدف خویش ناتوان شدند و این نظام اسلامی بود که با الهام بخشی مقاومت، باعث شد ملت سلحشور یمن پس از رهایی از یوغ تهاجم، امروز به عنوان یک ملت تاثیرگذار در معادلات منطقه عرصه را بر رژیم سفاک صهیونیستی با فشردن شاهراه حیاتی او در دریای سرخ تنگ کند.
📌 در نگاه کلان این جبهه استکبار بوده که رفتارهایی از روی انفعال و ضعف نشان داده و این نظام اسلامی بوده که در تحمیل اراده خویش به آمریکا موفق عمل کرده و هر کنش خصمانه دشمن را، ضمن ابطال نقشه او، در موقعیت مناسب پاسخ داده و او را وادار به واکنش منفعلانه کرده است. مثال اخیر آن توقیف نفت کش سارقی است که سال گذشته یک میلیون بشکه نفت از ایران دزدیده بود و در بحبوحه منازعه پیچیده منطقه ای و در حالی که بسیاری آن را فراموش کرده بودند، با تدبیر قوه عاقله متمرکز نظام و به دست توانای نیروی دریایی راهبردی #ارتش توقیف شد.
📌 این دست اقدامات نشان میدهد نظام اسلامی ظلم استکبار را #نه_میبخشد_و_نه_فراموش_میکند و در موعدی که خود تعیین میکند به شکلی که مکمل اراده و نقشه چیده دشمن نباشد بلکه ابتکاری و مخرب نقشه دشمن باشد پاسخ مقتضی به دشمن میدهد.
📌 لذا شایسته است دلسوزان نظام به #مدیریت_کلان نظام اعتماد کنند و وجهه همت و دلسوزی خویش را کشف و انجام وظایف فردی و گروهی و جریانی برای تقویت و ایجاد بسط ید برای نظام مقتدر و مدبر اسلامی قرار دهند.
📥 @talaqqi
🖋 انتخابات ۱۴۰۲، پیروزی نظام اسلامی و چند نکته
📌 در حالی که فشارهای دشمن به اوج خود رسیده بود و تقریبا تیری در ترکش باقی نمانده بود که به سوی ملت ایران پرتاب نشود برگزاری موفقیت آمیز انتخابات ۱۴۰۲ توفیق مهمی محسوب می شود. تحریم های سخت اقتصادی، فشار بین المللی به بهانه انرژی هسته ای، عملیات سنگین امنیتی روانی زن زندگی آزادی و تلاش برای چند تکه کردن ملت ایران و ایجاد نزاع داخلی، همه و همه در سال های اخیر به اوج خود رسیده بودند و انتظار دشمنان فروپاشی نظام اسلامی بود، چه رسد به برگزاری موفقیت آمیز یک انتخابات در کوران مشکلات و فشارها، با این حال مردم ایران با اتکا به عنایت الهی، نصاب قابل قبولی از مشارکت و حضور در صحنه رقم زدند و عملا همه سرمایه گذاری های دشمنان را ناکام گذاشتند. در واقع عملا گزینه معتبر دیگری برای دشمنان برای افزایش فشار باقی نمانده است و حال مردم با این مشارکت، استقامت خویش در مسیر را نشان دادند و شرایط را برای نظام اسلامی فراهم کردند تا با استمرار مسیر صحیح در پیش گرفته شده و حل مشکلات با تکیه بر ظرفیت های درونی، امید دشمنان برای هرگونه توطئه بعدی را به یاس تبدیل کنند.
📌با این حال توجه به میزان مشارکت در این دوره در مقایسه با میانگین بلند مدت مشارکت در انتخابات های مجلس، نشان دهنده کاهش نسبی مشارکت است. به طور خلاصه میتوان به چند نکته در این زمینه اشاره کرد.
▪️ نکته اول صداقت و شجاعت نظام اسلامی است که بی توجه به همه هیاهوها، دائما بساط مردم سالاری را در کشور می گشاید و صادقانه نتایج آن را با مردم در میان میگذارد، و این بهترین دلیل بر صدق ادعای نظام در مهم بودن حضور و مشارکت مردم است.
▪️ نکته دوم آشکار شدن بیش از پیش اهمیت جایابی همه دلسوزان و علاقمندان نظام اسلامی در ادای وظیفه برای حل مشکلات است. اگر از کاهش نسبی مشارکت ناخرسند ولی از پای کار ماندن بدنه ملت خوشحالیم، باید جایگاه خود را بشناسیم و تلاش خود را برای حل مشکلات مضاعف کنیم، یکی با جهاد تبیین و گشودن گره های ذهنی، یکی با شکل دادن حلقه های میانی و درگیر کردن نخبگان با مسائل کشور و دیگری با تمرکز روی یافتن راه حل مشکلات و تحقق میدانی آنها و همین طور هر کسی باید نقش خود را بازیابی و در انجام وظیفه کوشاتر عمل کند و این نیز ممکن نیست جز با اتخاد یک سبک زندگی مجاهدانه در همه ساحت ها.
▪️و نهایتا نکته سوم و آخر؛ این نتیجه، بار دیگر لزوم عبور از بگو مگو های بی فایده و جناح بندی های قبیله ای سیاسی توسط سیاست مداران را گوشزد کرد، دیگر فرصتی برای فرصت طلبی و سهم خواهی نمانده و صرفا باید روی ایده های جدید برای حل مشکلات و تحقق وعده ها تمرکز کرد. هر آن کس که قدر حضور عمده مردم در انتخابات را نمی داند و پیام عدم حضور بخشی از ایشان را درک نمی کند و عمل سیاسی خویش را با سهل انگاری و سهم خواهی همراه میکند، گناهش در شرایط کنونی مضاعف است.
📥 @talaqqi
📌 رهبر انقلاب در حکمی حجتالاسلام شیخ عبدالعلی توجّهی را بهسِمت تولیت مدرسه و مسجد شهید مطهری منصوب کردند (خبرگزاری فارس)
📌 در صبح روزی که یک عملیات تاریخی و بی نظیر علیه جبهه استکبار اجرا شده، موازنه امنیتی سابق فروریخته، خطوط جدید به نفع اسلام و به ضرر کفر و استکبار ترسیم شده و دنیا مبهوت محاسبه، اراده و عملکرد خیره کننده نظام اسلامی شده است، رهبر انقلاب تولیت یک مدرسه و مسجد را منصوب میکنند😊
📌 چطور ما میتوانستیم در مقابل این آشوب دنیا و این قدرتهای شیطانی دنیا یک همچو رژیمی را که همه دنبال این بودند که حفظش بکنند، اگر عنایت خدا نبود، شما با کدام قدرت میتوانستید این کار را بکنید؟ اگر عنایات خدا و توفیق خدا نبود شما هم چطور میتوانستید- دست- امریکایی که دنیا را دارد میبلعد از کشورتان بیرونش کنید؟ از قراری که شنیدم رئیس جمهور امریکا گفته است که ایران ما را تحقیر کرد. این اول کار است، ایران تا آخر شما را تحقیر خواهد کرد (امام خمینی)
📥 @talaqqi
هدایت شده از تلقّی
♟️ شطرنج باز ماهر
📌 بهتر از عکسالعملی عمل کردن و واکنشی عمل کردن، عمل کردنِ کُنشی و ابتکاری است. یک قدم همیشه از دشمنِ خودتان جلوتر باشید؛ حدس بزنید که دشمن چه کار میخواهد بکند، چه حرکتی میخواهد انجام بدهد، حرکتِ خنثیکننده و پیشگیرنده را قبل از او انجام بدهید؛ مثل یک «شطرنج باز ماهر» که حدس میزند طرف مقابل چه حرکتی را انجام خواهد داد، و قبل از اینکه حرکت را انجام بدهد، کاری را انجام میدهد که او قفل بشود، نتواند آن حرکت را انجام بدهد؛ همیشه جلوتر از او حرکت کنید (۹۸/۹/۶)
🖋 ... جنابعالی را که خود نشأتیافتهی آن دیار پر برکت، و برخوردار از صلاح و امانت، و کارآزموده در مدیریتهای کلان میباشید، به تولیت آن آستان نورانی و مقدس منصوب میکنم و توجه آن جناب را به نکاتی معطوف میدارم ... این فرصت کمنظیر را مغتنم بشمارید و همهی توش و توان خود را مصروف آن سازید و «سرمایههای معنوی را که بحمدالله از آن برخوردارید»، در پرتو آن افزایش دهید...(۹۴/۱۲/۱۷)
📌 خب حالا در بحثها و حرفهای انتخاباتی، گاهی یک حرفهایی زده شد که شایستهی ملّت بزرگ ایران نبود، لکن حضور مردم همهی این مسائل را حل خواهد کرد(۹۶/۲/۲۷)
📌 یک روزی بود که ما و شما باید همینطور در جریان تصمیم مدیران جامعه -که به دشمنان دین و دشمنان کشور وابسته بودند- حرکت میکردیم، بدون اینکه اختیاری داشته باشیم؛ امروز، بسیاری از خود ما جزو مدیران کشور هستیم -در هر بخشی که هستیم، در هر حدّی که هستیم- و خدای متعال قدرت ایجاد مسیر، تغییر مسیر، تصحیح مسیر را به ما داده است؛ خب این یک نعمت است. این نعمت را چهجور مصرف میکنیم؟ اگر در جهت خدمت به مردم و «هدایت جامعه به آن سمتی که مطلوب دین خدا است» این مدیریت بهکار رفت، خب این شکر نعمت است؛ اگر چنانچه در این جهت بهکار نرفت، معطّل ماند یا عکسش بهکار رفت، این کفر نعمت است(۹۶/۲/۱۰)
🖋 آغاز دههی پنجم انقلاب و گذشت چهل سال از تشکیل دادگستریِ مبتنی بر فقه و حقوق اسلامی، ایجاب میکند که با تکیه بر تجربهها و دستاوردها و رهنمود های انباشته در این نصاب زمانی، «تحوّلی» متناسب با نیازها و پیشرفتها و تنگناها در قوهی قضائیه صورت گیرد و دستگاه عدالت با نَفَسی تازه و انگیزهئی مضاعف و نظم و تدبیری حکمتآمیز، دوران جدیدی را که زیبندهی گام دوم انقلاب است، با قدرت و جدیت آغاز کند.
اینجانب برای تحقق این مقصود حیاتی، جنابعالی را برگزیدهام که دارای سوابق طولانی در سطوح مختلف قوهی قضائیه و آشنا با همهی زوایای آن میباشید و از طرفی در کنار فقاهت از تحصیلات حقوقی و دانش و تجربه در این عرصه مهم برخوردارید، و سلامت و امانت و کارآمدی خود را در مقاطع گوناگون خدمت نشان دادهاید...(۹۷/۱۲/۱۶)
📌 رئیسجمهور[ی] یکی از پُرمشغلهترین و پُرمسئولیتترین دستگاهها است؛ یعنی نمیشود گفت «یکی از»؛ رئیسجمهور از همهی مدیریت های کشور پُرمشغلهتر و پُرمسئولیتتر است؛ تقریباً همهی مراکز مدیریّتی کشور در اختیار رئیسجمهور است؛ یعنی فرض کنید که قوّهی قضائیّه یا دستگاههای نظامی خب مدیریت هایی دارند؛ اینها در قبال مدیریت هایی که در قوّهی مجریّه هست یک اندکی بالاتر از صفرند یا چند درصدِ مختصرند (۱۴۰۰/۱/۱).
📌 بنده البتّه در مورد انتخاب اشخاص هیچ دخالتی نمیکنم. در دورههای گذشته کسانی که میخواستند نامزد بشوند میآمدند مثلاً از من میپرسیدند که «شما موافقید؟»، من میگفتم من نه موافقم، نه مخالفم. در دورههای گذشته این جور بود؛ هر کس از من سؤال میکرد که «آیا من وارد میدان انتخابات بشوم یا نه؟»، من در جواب میگفتم که من نه موافقم، نه مخالفم؛ یعنی نظر ندارم. امسال گفتم من همین را هم نمیگویم؛ اگر کسی پرسید که «شما موافقید؟»، همین را هم که «من نه موافقم، نه مخالفم» نخواهم گفت. بالاخره بررسی کنند، خودشان ملاحظه کنند، بین خودشان و خدا اگر احساس کردند شایستگی دارند و ورودشان منطبق با قانون است وارد میدان بشوند، وَالّا نه(۱۴۰۰/۲/۲۱)
📌 آن رئیسجمهوری که روز جمعه انتخاب خواهد شد اگر با «رأی بالا» انتخاب بشود، پشتیبانی محکمی خواهد داشت، رئیسجمهور قوی و قدرتمندی خواهد بود، و کارهای بزرگی میتواند انجام بدهد... کشور تواناییهای زیادی دارد، امکانات و فرصتهای فراوانی در کشور ما هست؛ استفادهی از این فرصتها احتیاج دارد به انسانهای قوی، فعّال، پُرکار، خستهنشو و قدرتمند. این قدرتمندی را رئیسجمهور -غیر از جنبههای شخصی- بیشتر از ناحیهی پشتیبانی مردم به دست میآورد. اگر چنانچه حضور مردم دارای نصاب مطلوبی باشد و رئیسجمهور با رأی بالا انشاءالله انتخاب بشود، این موجب خواهد شد که قدرت پیدا کند بتواند از این ظرفیّتها درست استفاده کند(۱۴۰۰/۳/۲۶)
🖋 ملت بزرگ و سربلند ایران!
حضور حماسی و شورانگیز در انتخابات ۲۸ خرداد، صفحهی درخشان دیگری بر افتخارات شما افزود... (۱۴۰۰/۳/۲۹) ♛
📥 @talaqqi
تلقّی
♟️ شطرنج باز ماهر 📌 بهتر از عکسالعملی عمل کردن و واکنشی عمل کردن، عمل کردنِ کُنشی و ابتکاری است. ی
📌 این متن را ۳ سال قبل نوشته بودیم.
حال باید متذکر شویم:
نَرْفَعُ دَرَجَاتٍ مَنْ نَشَاءُ ۗ وَفَوْقَ كُلِّ ذِي عِلْمٍ عَلِيمٌ
درجات هر کس را بخواهیم بالا میبریم؛ و برتر از هر صاحب علمی، عالمی است (یوسف - ۷۶)
📥 @talaqqi
#یادداشت_وارده
🖋 افق دید...
گاهی انسان از ته دره به اطراف نگاه میکند و گاهی از بالای جو... قطعا در دومی افق دید وسیع تری دارد. در ابعاد مختلف زندگی انسان هم همین است. در سیاست و جنگ و دین و اخلاق و... هم همین است.
در زمانی که حتی اقشار خاص جامعهٔ ما و به اصطلاح نخبگان، در سوگ رئیسی عزیز (که حقیقتا «یکی از بهترین عناصر انقلاب اسلامی در زیر این آسمان» بود) مبهوت مانده و یا در این روزها درگیر قیل و قال نامزدهای احتمالی و انتخابات ریاست جمهوری و یا حواشی پر سر و صدا ولی بی حاصل مجلس هستند و حداکثر برای جنایت رفح در فضای مجازی شمعی روشن میکنند، راهبر انقلاب، نه تنها منفعل نیست و در روزمرگی امور کشور خویش اسیر نگشته و به سازوکارهای معمول بینالمللی برای حل مسئلهٔ غزه دل نبسته، بلکه به روشن نگاه داشتن شعلهٔ روشنگر وجدان انسانی در آن سوی جهان و اتصال آن قبس به شعلهٔ درخت هدایت قرآن میاندیشد و میپردازد.
حالا نمیخواهم به همهٔ ابعاد این عملیات ویژه که به وقتِ آن سر دنیا هم تنظیم شده بپردازم که نکات دقیق و گفتنی کم ندارد.
اما قطعا این عمل برای ما هم نکاتی دارد. ببینیم چقدر سطح و سبک دغدغهها و دعواهایمان در شأن سربازی یا اقلا امت بودن برای چنین امامیست. ببینیم بلندای نظرمان چقدر به قد و قوارهٔ چنین امامی میآید...
اصلاً کار رهبران عظیم تاریخ بشر، خصوصا رهبران الهی همین بوده است.
زمانی که کشت و کشتار میان اوس و خزرج بر سر یک شتر ادامه داشت، این افقهای بلندنظریِ پیامبر اکرم صلوات الله علیه وآله بود که با نگاه به آخرت، آنان را به انصاری تبدیل کرد که نیمی از هرچه داشتند را با مهاجرین تقسیم کردند و حداقل، پایه گذار تمدنی شدند که در سرتاسر عالم انسانها را به برادری زیر چتر بندگی پروردگار عالمها میخوانَد...
خوشا به حال آن امتی که امام بلندنظری دارند و حق امامتش را میشناسند و رعایت میکنند.
و حَسُن اولٰئک رفیقا...
📥 @talaqqi
🖋 عبرت های درگذشت شهادت گونه آیت الله رئیسی
📌 ۱. رهبری پس از شهادت رئیسی، تمجید های جانانه و کم سابقه ای از او کرد، چیزی که در حیات او به خاطر ملاحظات موجود، ممکن نبود. جا دارد مدعیان ولایت مداری از خود بپرسند نگاه شان به آقای رئیسی چقدر با نگاه رهبری سازگاری داشت؟ و سوال مهم تر این که در موضوعات کنونی جامعه چقدر نگاه شان با رهبری مطابق است؟
طبیعی است این طور استنتاج کنیم جایگاه رهبری مانع از برخی اظهار نظرهای صریح است. ولی بر هر مدعی ولایت مداری لازم است با آشنایی با منظومه فکری رهبری (که همان اسلام ناب است)، بتواند به مکنون قلبی و منویات ایشان نزدیک شود و بر اساس آن عمل کند. نه این که در مواجهه با رخدادی کم سابقه مثل شهادت رئیس جمهور که ملاحظات را تغییر میدهد و موضع رهبری را آشکار میکند، تازه به اختلاف فاحش افق دید خود با رهبری پی ببرد (به یاد بیاوریم زخم زبان ها و نیش و کنایه های برخی دوستان حزب اللهی به آقای رئیسی را)
📌 ۲. ممکن است انسان بسیار مجاهد، مخلص، مردمی، پرکار و کارآمد باشد، ولی ناشی از تبلیغات سوء حتی در میان علاقمندان به جهاد و اخلاص و مردمی بودن، غریب و مظلوم باشد. این رسم روزگار است. اینجاست که وظیفه سنگین خواص در تبیین حقایق معلوم میشود. امروز که تعریف از رئیسی هزینه ای ندارد، اما تا دیروز که رئیسی زنده بود، دعا کردن برای او و دولتش یا تمجید از اقداماتش هزینه داشت، برعکس طعنه زدن و به رخ کشیدن مشکلات، ژست و پرستیژ داشت. حالا ببینیم در مسائل کنونی جامعه در کجا قرار داریم؟ همچنان در بر همان پاشنه میچرخد؟
📌 ۳. عبرت مهم بعدی، شکسته شدن کلیشه های مرسوم انتخاباتی بود. رئیسی با رای بالایی در دور اول انتخابات رئیس جمهور شد، اما آلوده به بسیاری از ناپاکی های مرسوم در انتخابات نشد. نه تنها به کسی تهمت نزد، از پاسخ به بسیاری از تهمت ها گذشت. به روش های مرسوم ولی غلط برای جلب رای دست نیازید، وعده های ساختارشکن نداد، دوگانه سازی با نظام اسلامی نکرد، ولی با این حال رییس جمهور شد، یعنی میشود به طریقه سالم هم رئیس جمهور شد.
از آن مهم تر از ترس ریزش رای، از اقدام برای کارهای مهم و زیرساختی نهراسید، نگران از نامحبوب شدن به خاطر حمایت از دین خدا نبود، چون میدانست محبوبیت دست خداست، و در نهایت عزت مندانه و در راه خدمت شهید شد و عزت مندانه تشییع شد، یعنی نشان داد میشود رئیس جمهور سالمی هم ماند.
📌 ۴. سرگذشت رئیسی فرصتی برای اصلاح دیدگاه ها به مسائل سیاسی و حکمرانی خاصه برای علاقمندان و دلسوزان نظام فراهم آورد. نیک میدانیم در این سه سال خدمت خالصانه، علیرغم تصریح رهبری به کارآمدی و پرکاری وی، همه مشکلات مخصوصا مشکلات مزمن فرآیندی مانند اقتصاد کشور و معیشت مردم حل نشدند. رهبری هم به مشکلات واقف است و بارها از جمله در آخرین دیدار با دولت به آنها اشاره کرد، هم در به کار بردن تعابیر برای اشخاص تعارف ندارد و دقیق است. میتوان نتیجه گرفت وقتی دولت پرکار و کارآمد رئیسی نتوانست در سه سال مشکل مزمن اقتصاد را کاملاً حل کند، اساساً نباید از هیچ دولتی انتظار معجزه و اصلاح کامل امور در بازه زمانی محدود داشت. یعنی حال که دوباره فصل انتخابات است از هیچ کس ناجی مطلق نسازیم و توقع آفرینی غلط نکنیم. باید دنبال اصلاح ریشه ای مشکلات بود همچنان که رئیسی بود. باید امید داشت و در مسیر اصلاح مشکلات استقامت داشت تا ان شاالله نتایج مطلوب حاصل شود. دستاورد های بزرگ (مثلا اصلاح ساختار اقتصادی کشور و برقراری عدالت و برخورداری عموم از رفاه نسبی) هدف بزرگی است که مخصوصا در حضور موانعی همچون فشارهای خارجی، مستلزم استقامت و پافشاری و همراهی ملی و از آن مهم تر مشارکت فعال و جدی هر کسی است که دل در گرو پیشرفت و آبادانی این کشور دارد، و از دست رئیس جمهور یا دولت به تنهایی بر نمی آید.
🖋 اگر این عبرت ها را به عنوان میراث رئیسی برگیریم، میتوان امیدوار بود از شهادت او بی بهره نمانده ایم.
📥 @talaqqi
♦️ آیتالله میرباقری: مؤمن باید اول صبح که بر میخیزد همّت و فکرش این باشد که کجای اردوگاه ولی خدا خالی است، خودش را در آنجا حاضر کند.
🔹 اگر این آمادگی و حالت انتظار وجود داشت انسان به نصرت ولی خدا موفق میشود، همینکه حضرت پرچم برداشت چنین شخصی آماده است؛ چون همه کارهایش را انجام داده است؛ نه اینکه وقتی جنگ شروع شد تازه به فکر نماز و روزههای قضا و به فکر قرضهایش باشد!
🔹حالا که سیدالشّهدا علیهالسلام به میدان آمده، وقت نماز قضا خواندن نیست؛ اینها را باید قبلاً میخواندی.
📥 @talaqqi
🖌 خاطرات اربعین (۱)
📌 در مسیر مشایه درست روبروی بیمارستان سیار که ما بودیم، موکبی بر پا بود که نذری جالبی میداد، آبدوغ خیار!
انصافا آبدوغ خیارشان، اصلا آبدوغ خیاری نبود! کاملا حساب شده و خوشمزه، خنک و حاوی گلبرگ گل محمدی، سایر ادویه های مناسب، کشمش برای تعدیل سردی مزاج، و مختصر نان خشک خرد شده. با دقت معلوم میشد چه انتخاب به جایی است، در گرمای عراق هم آب و املاح زائران پیاده رو را که با تعریق از دست رفته تامین میکند، هم متناسب با وضعیت گرمای هوا و دلچسب است. مخصوصا که کمتر مشابه آن در مسیر مشایه یافت میشود.
📌 اتفاقی شنیدم یکی از خادمان میگفت برای تصمیم گیری در مورد این که در موکب چه احسانی بدهیم سی جلسه بحث داشتیم! از کباب و کتلت شروع شد تا رسیدیم به این که آبدوغ خیار بدهیم که هم اثر درمانی داشته باشد و هم دلچسب باشد.
برایم جالب بود هر دستاورد چشم گیری، مستلزم صرف نیروی فکری و بررسی عمیق جوانب امر و سپس اقدام است، در یک کلمه کار تشکیلاتی.
📥 @talaqqi
🖌 خاطرات اربعین (۲)
📌 تعداد بیماران مراجعه کننده به بیمارستان سیّار زیاد بود. با توجه به تنوع تخصص های موجود هم بحمدالله خدمات خوبی به زائران ارائه میشد. کار ما هم که با مشکلات عضلانی و اسکلتی است مُراجع نسبتا زیاد داشت. توصیه مان هم به زوار اغلب دائر بر کساد کردن دکّان پیاده روی بود! دیسک عود کرده کمر، آرتروز تشدید یافته زانو، مچ پای پیچ خورده، همگی اول قدم درمان شان منع اعمال فشار مضاعف از جمله پیاده روی است. نوعاً زائران مکدّر میشدند، چون شوق داشتند باقی مسیر را هم پیاده بروند (ما عمود ۹۸۹ بودیم)
📌 عجیب ترینش واکنش یک حاج خانم میانسال بود. زانویش به اصطلاح عامیانه آب آورده بود، گفتم حاج خانم آب زانو را بکشیم؟ گریه کرد و گفت، این زانو من را توی راه نگذارد به امام حسین نرسم؟😭
در دل گفتم مادرم شما به #پای_دل رسیده ای، ان شاالله به پای تن هم میرسی.
📥 @talaqqi
🖌 خاطرات اربعین (۳)
📌 مجموعه ای که توفیق همکاری با آنها در قالب بیمارستان سیار در مسیر مشایه را داشتم از قبل نمی شناختم و این اولین تجربه همکاری بود. تجهیزات بیمارستان و هماهنگی برپایی مجموعه با بنیاد برکت بود و نیروی انسانی از مجموعه های جهادی مختلف. تا شب قبل از حرکت حتی نمیدانستم آیا واقعا میرویم یا نه، اما خب بالاخره قسمت شد.
📌 ترکیب جالبی از کادر سلامت و خدمات در این مجموعه وجود داشت:
از خانم دکتر پزشک عمومی که در شمال شهر تهران مشغول اعمال زیبایی بود تا آقای دکتر پزشک عمومی میان سالی که معتقد بود کارتل های صهیونیست مانع شکوفایی طب سنتی در جهان هستند🥲
از دیپلمات دنیادیده بازنشسته وزارت خارجه که حالا به عنوان مترجم رابط بین بیماران عراقی و کادر درمان ایرانی شده بود تا دانش آموزی که صرفا برای کمک آمده بود.
از دانشجویان و رزیدنت های رشته های تخصصی مختلف پزشکی تا متخصص با تجربه مغز و اعصاب که میگفت اولش فکر میکردم من به درد نمیخورم، اما همان روز اول استقرار در بیمارستان یک دختر عراقی با تشنج فعال به بیمارستان آمد و دوست مان به دادش رسید و میگفت فهمیدم امام حسین خواست به من بگوید تو هم به درد میخوری...
📌 با خود اندیشیدم افرادی امثال من نگاهی محدود و گاهی انحصاری به امام حسین داریم و گمان میکنیم صرفا افرادی با ملاک های محدود متدیّن محسوب میشوند، حال آن که در واقعیت محبت اهل بیت رشته ای است که در تار و پود جان مردم ما تنیده شده و هر کدام با همه خوبی ها و بدی هایمان، در این #محبت_حرکت_آفرین مشترک هستیم. سرمایه ای که امید داریم عاقبت امر یکایک ما و جامعه ما را ختم به خیر کند.
📥 @talaqqi
🖌 خاطرات اربعین (۴)
📌 روز آخر حضور در بیمارستان بعد از پایان شیفت و ویزیت بیماران از کنار جاده مشایه سوار ون شدم به مقصد کربلا. شب جمعه بود و راه ها از مقداری قبل بسته. از چند کیلومتر مانده به حرم پیاده راه افتادم و تا چند کیلومتر بعد باب بغداد در ازدحام جمعیت زائرین پیاده رفتم تا سوار ماشین کاظمین شوم.
📌 حوالی دو بامداد سوار ماشین ون که شدم دیدم همه عرب هستند و همسفر ایرانی نداریم. اذان صبح که شد وسط راه بودیم. راننده برای نماز صبح نگه نمیداشت و میگفت رسیدید میخوانید. در حالی که بعید بود تا طلوع آفتاب برسیم. در گرگ و میش هوا و در یک جاده خلوت در بین نخلستان های عراق، ناگهان دو جوان جلوی ون را گرفتند و اصرار و ابرام که باید نگه دارید و صبحانه بخورید. نگران شدم در این غربت و تاریکی هوا اینها کیستند. چشم انداختم، جلوی موکب دو عکس بزرگ بود، حاج قاسم و شهید مهندس، و خدا چه مقامی به آنها داده که تمثال شان هم اطمینان بخش است. با آسودگی پیاده شدم و همانجا نماز خواندیم و صبحانه خوردیم و از خادمان موکب صمیمانه تشکر کردم که موجب شدند به موقع نماز بخوانیم.
📥 @talaqqi
🖌 بر همهی مسلمانان فرض است که با امکانات خود در کنار مردم لبنان و حزبالله سرافراز بایستند و در رویارویی با رژیم غاصب و ظالم و خبیث
آن را یاری کنند.
والسلام على عباد الله الصالحين
سید علی خامنهای
7 مهر 1403
✅ واریز مستقیم کمکهای مردمی به حساب دفتر رهبر معظم انقلاب برای کمک به رزمندگان مقاومت #لبنان
1️⃣ابتدا تعیین گزینهی #انتخاب_وجوهات
2️⃣و سپس از قسمت #بابت ، انتخاب گزینهی #کمکها
3️⃣و نهایتاً
#کمک_به_مردم_مظلوم_لبنان
و یا
#کمک_به_رزمندگان_مقاومت_لبنان
را انتخاب کنید.
واریز مستقیم از طریق سایت مقام معظم رهبری:
https://www.leader.ir/fa/monies
📥 @talaqqi
هدایت شده از ثقلین و دیگر هیچ...
✳️ خیلی ساده و بدون هیچ راه در رویی..
💠 مولی امیرالمؤمنین علی علیه السلام:
✅ لا يَترُكُ الناسُ شيئاً مِن دِينِهِم لإِصلاحِ دُنياهُم إلاّ فَتَحَ اللّه ُعَليهِم ما هُوَ أضَرُّ مِنهُ.
⬅️ مردم براى سود و آبادانى دنياى خود امرى از امور دين خود را فرو نگذارند مگر آن كه خداوند، كارى براى آنان پيش مىآورد كه زيانش از آن سود بيشتر است.
📚 غرر الحکم (تمیمی آمدی): ج۱، ص۷۸۷
پ.ن: چرا عاقل کند کاری که...
@justhadis110
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
🔴 کودکان آواره لبنانی در سوز سرما به کمک شما برای تهیه پتو نیاز دارند
▪️فعالیت های جبهه جهانی شبابالمقاومة در امور لبنان با هماهنگی دفاتر رسمی حزبالله لبنان در قم و بیروت انجام میشود.
◽️جهت کمک به تامین پتو برای مردم بیپناه لبنان و امور اجتماعی مربوطه کمکهای خود را به بنام «جبهه جهانی شباب المقاومة» به این شماره کارت واریز نمایید.👇👇
6037997750004344🔸 کانال رسمی شباب المقاومة👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3545694224Ccf85b685fb