eitaa logo
تالار خبر
723 دنبال‌کننده
75 عکس
107 ویدیو
0 فایل
تبلیغات و تماس با ما http://Telegram.me/adsnewz آدرس ما در اینستاگرام http://instagram.com/talarekhabar آدرس ما در بله https://ble.ir/talarekhabar آدرس ما در روبیکا https://rubika.ir/talarekhabar آدرس ما در سروش https://splus.ir/Talarekhabar1
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻همراهان رییس جمهور در اولین سفر استانی به سیستان و بلوچستان چه کسانی خواهند بود؟ احمدنیا، سرپرست اطلاع‌رسانی دولت در توییتی نوشت: 🔸️ در اولین سفر استانی رئیس جمهور ‌ پزشکیان⁩  وزرا و معاونین همراه ایشان عبارتند از: آقای قائم پناه (معاون اجرایی رئیس جمهور) آقای حاجی میرزایی (رئیس دفتر رئیس جمهور) آقای حسین زاده (معاون توسعه روستایی و مناطق محروم) خانم بهروز آذر (معاون زنان) آقای افشین (معاون علمی) آقای کاظمی ( وزیر آموزش و پرورش) خانم صادق مالواجرد (وزیر راه و شهرسازی) آقای اتابک (وزیر صمت) آقای علی آبادی ( وزیر نیرو) آقای ربیعی ( دستیار اجتماعی)
🔻 دیدار وزیر امور خارجه سوریه با رئیس‌جمهور پزشکیان: 🔸️ایران علاقمند به توسعه و تعمیق با کشور دوست و برادر سوریه در زمینه‌های مختلف است. ایران دست از حمایت از دوستان خود برنخواهد داشت. 🔸️ما آماده تعمیق همکاری‌ها و ارتقای سطح روابط با همه کشورهای اسلامی بر مبنای احترام و تأمین منافع متقابل هستیم. وزیر امور خارجه سوریه: 🔸روابط ایران و سوریه به شکل مستمر در حال گسترش است و تلاش ما بر این است که بر مبنای روابط ممتاز سیاسی دو کشور، چشم‌انداز جدیدی از تعاملات در عرصه‌های مختلف اقتصادی، تجاری و فرهنگی تعریف کنیم. 🔸سوریه علاقمند به هماهنگی و همکاری بیشتر با جمهوری اسلامی ایران در عرصه دیپلماسی است. 🔸همچنین توسعه همکاری‌های اقتصادی فیمابین را در خنثی‌سازی تحریم‌های آمریکا علیه دو کشور موثر می‌دانیم.
13.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 سنایی مشاور سیاسی رئیس جمهور: اگر اقدام غیر سازنده‌ای از طرف اروپایی سر بزند و بیانیه‌ای بر ضد ایران صادر شود، ایران پاسخ قاطعی را آماده کرده است، این اقدام‌ در برابر اقدام است
🔻قطعنامه ضدایرانی حقوق بشری کانادا به تصویب رسید 🔸️قطعنامه ضد ایرانی و مداخله جویانه کانادا که هر ساله به بهانه شرایط حقوق بشر در ایران، علیه جمهوری اسلامی ایران در مجمع عمومی سازمان ملل مطرح می‌شود، در کمیته سوم این مجمع به تصویب رسید. 🔸️این قطعنامه ضد ایرانی حقوق بشری با ۷۷ رأی موافق به تصویب رسید.
🔻 کرباسچی: بابت حکم ظریف وقت کشور و مردم را گرفته‌اند غلامحسین کرباسچی، فعال سیاسی و دبیرکل سابق حزب کارگزاران: 🔸️ظریف شخصیتش به این نیست که یک حکم یا سمت داشته باشد. او یک شخصیت بین‌المللی است و همه دنیا او را می‌شناسند و ارزش آقای ظریف به این نیست که سمت اداری داشته باشد یا نه. آقای پزشکیان هم اگر می‌خواهد از نظرات ظریف خصوصا در سیاست داخلی و خارجی استفاده کند، خیلی جنجال درست کردن روی اینکه سمتی داشته باشد یا نداشته باشد امر مهمی نیست. 🔸️این نمایندگان مجلس هم نمی‌دانم نماینده مردم هستند یا چه؟ مردم این همه در زندگی دچار مسائل عدیده‌ای هستند، آنوقت سر اینکه یک فردی یک حکمی داشته باشد یا نه، وقت خودشان و کشور و مردم را گرفته‌اند. 🔸️آقای پزشکیان باید کارهای اصلی که انجام می‌دهد خاری در چشم مخالفینش باشد. روشی که آقای پزشکیان از ابتدا تاکنون داشته اصلا بحث عقب‌نشینی و این‌گونه مسائل نبوده است.
🔻معاون نمایندگی ایران در سازمان ملل: قطعنامه سیاسی ضدایرانی حقوق بشری کانادا را رد می‌کنیم   زهرا ارشادی، سفیر و معاون نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد: 🔸️جمهوری اسلامی ایران به‌طور قاطعانه قطعنامه ناعادلانه و سیاسی‌ درباره وضعیت حقوق بشر در کشورمان را رد می‌کند.
🔻 غریب‌آبادی: به صدور ‎قطعنامه پاسخ فوری می‌دهیم معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه: 🔸️به صدور ‎قطعنامه پاسخ فوری می‌دهیم. 🔸️سازمان انرژی اتمی آماده اجرای تصمیم متخذه, در همان ساعت تصویب است. 🔸️گروسی دست خالی به ‎وین بازنگشت. 🔸️ترجیح ‎ایران، سیاست تعامل با ‎آژانس است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻پزشکیان: هدف ما حل مشکلات مردم است 🔸️رئیس‌جمهور در بدو ورود به زاهدان: هدف ما رسیدن خدمت مردم و شنیدن دغدغه‌ها و مشکلات آنها و پیگیری، رسیدگی و حل این مشکلات است.
🔻روزنامه ایران: قالیباف برای تحقق وفاق کنار پزشکیان مانده و با تندروها درافتاده است روزنامه ایران نوشت: 🔸️قالیباف در بیش از صد روزی که از عمر دولت چهاردهم می‌گذرد بر خلاف برخی دیگر از رقبای انتخابات تیرماه نشان داد که چگونه به قاعده سیاستمداری متعهد به اولویت منافع ملی در بزنگاه خطیر تحولات و مسائل پیش روی ایران با «وفاق ملی» به مثابه یک راه‌حل همراهی کرده و پای کار آن ایستاده است.
🔻 اولیانوف: صدور قطعنامه علیه ایران اشتباه جدی است نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی: 🔸️ما انتظار بحث‌های به‌شدت داغ و جدی دربارۀ ایران در شورای حکام را داریم. 🔸️برخی از اعضای غربی شورای حکام قرار است اشتباهات بسیار جدی مرتکب شوند که پیامدهای بسیار منفی در پی خواهد داشت. ظاهراً آن‌ها دیپلماسی را رها کرده و بر تشدید تنش تکیه کرده‌اند.
🔻پزشکیان: قرار است از کارشناسان بین المللی برای مشورت دعوت کنیم رئیس جمهور: 🔸️برازنده ما نیست ایران با این چشم انداز و رهبری، عقب مانده‌تر از سایر کشورها باشد. با همفکری و همراهی هم باید این مسائل را حل کنیم. 🔸️هفته‌ای نیست درباره مکران، خلیج فارس، مازندران و کریدورها جلسه نداشته باشم. قرار است از کارشناسان بین المللی با رتبه‌های بالای علمی را برای مشورت دعوت کنیم. 🔸️به شما اختیارات خواهیم داد؛ اینگونه نیست ما در تهران نشسته و به شما دستور دهیم.
5.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 ظفرقندی: اوایل انقلاب تند و تیز بودیم، فکر می‌کردیم اگر یک نفری ۹ تا صفت خوب دارد یک صفت بد باید از قطار انقلاب پیاده بشود؛ الان این طور فکر نمی‌کنم وزیر بهداشت : 🔸️اوایل انقلاب تند و تیز بودیم، فکر می‌کردیم اگر یک نفری ۹ تا صفت خوب دارد یک صفت بد دارد باید از قطار انقلاب پیاده بشود ما اینجوری فکر می‌کردیم؛ ولی الان من این فکر را نمی‌کنم. 🔸️من فکر می‌کنم اگر من بتوانم یک نفری از ۱۰ تا صفت پنج تا صفت خوب دارد باید او را سوار قطار انقلاب کرده و همراه کنم.