هدایت شده از حوزهٔ علمیهٔ طالقان، ثبت نام
8.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ ✳️
✴️ امیرالمؤمنین علی(ع) :
(علم قدرت است، هر کس آن را بیابد بوسیلهٔ آن پیروز می شود و هر کس آن را نیابد، مغلوب می گردد.)
❓- از کجا به این دنیا آمده ام؟
❓- برای چه آمده ام و بزرگترین تأثیری که می توانم در این دنیا بگذارم از چه راهی است؟
❓- بهترین چیزهایی که میتوانم همراه خودم از این دنیا ببرم چیست؟
❓- کدام تفکر، بهترین مسیر، آرمان و امید را برای ساختن جهان و سعادت ابدی من دارد؟
❓- وظیفهٔ من در تمهید این بزرگترین آرمان انسان چیست؟
👈بهترین نوع جامعه را انسانهای آگاه به این سوالات👆 و دارای وجدانهای بیدار میسازند و وجدانها را ادیان حقیقی بیدار می کنند و رسیدن به حقیقت دین، معلمان متخصص میخواهد.
⭕️ حوزهٔ علمیهٔ کوتاه مدتِ طالقان از سراسر کشور پذیرش دارد و چنانچه به واسطهٔ نشر و اطلاع رسانی شما، حتی یک جوان مستعد، به جرگهٔ هادیان و معلمان عقل و جان انسانها به هدف غایی هستی، بپیوندد، یقیناً شما هم در باقیات الصالحات عظیم تمام عمرش شریک هستید و هیچ بعید نیست که او در آینده، خمینی، خامنه ای یا طالقانیِ دیگری باشد.
شماره تماس 09100167345
باسمه تعالی
ویژگی ها و امتیازات حوزه های علمیهٔ سفیران هدایت (کوتاه مدت) 👇
بسم الله الرحمن الرحیم
« حوزه بدون تبلیغ ، همانند سدّی است که راهی برای عبور آب ندارد.»
« مقام معظم رهبری »
مجموعه آموزشی سفیران هدایت به منظور «تربیت مبلغ جهت نشر احکام و معارف اسلامی در سطح عموم برای مناطق مورد نیاز» در حوزه علمیه قم طراحی گردیده است؛بسیاری از مناطق محروم، روستاها، شهرک ها، شهرهای کوچک، از کمبود روحانی - که بتواند ضروریات و احکام اسلامی را بیان کند - رنج می برند و خالی بودن سنگرهای روحانیت در این مناطق، ضررهای جبران ناپذیری به فرهنگ دینی مردم، به خصوص نسل جوان وارد کرده و زمینه ساز شبیخون فرهنگی شده است. تا جایی که در برخی از مناطق ادیان و فرقه های ضاله فرصت را برای فعالیت مناسب احساس کرده اند.
از این رو، مسئولان و سیاست گذاران محترم حوزه، ضرورت تربیت نیروهایی کارآمد و متناسب با نیازها، در کوتاه مدت را احساس کرده تصمیم گرفتند با آموزش هایی کاملا کاربردی، نیروهایی در زمانی محدود تربیت کنند.
کسانی می توانند به سفیران هدایت راه یابند که از جوانان متعهد و دارای انگیزه الهی خدمت به دین و مدرک دیپلم بالاترباشند؛ این افراد در مدت 5 الی 6 سال (سطح 2 معادل کارشناسی)در علوم حوزوی چون: صرف، نحو، منطق، بلاغت، فقه و اصول تا بالاتر از سطح لمعه رشد کرده و در مباحثی مانند: تفسیر قرآن کریم، نهج البلاغه، تاریخ و سیره حضرات معصومین علیهم السلام ، کلام اسلامی و شبهات، شناخت ادیان و فرق و شیوه های مختلف تبلیغی در حدّ نیاز یک مبلّغ دینی آموزش می بینند؛ ودر سطوح 3و4 معادل کارشناسی ارشد ودکتری (جمعا 4 سال) می توانند تحصیل نمایند.
فارغ التحصیلان این مجموعه آموزشی، تواناییهای ذیل را کسب می کنند:
مدیریت مساجد و امامت جماعت، بیان مسائل شرعی، موعظه و تبلیغ با توجه به نیازهای منطقه ای، اداره جلسات موالید و عزاداری معصومین علیهم السلام ، برگزاری جلسات آموزش و قرائت قرآن، اداره کلاسهای دینی و عربی مدارس آموزش و پرورش، راهنمایی و هدایت جوانان و نوجوانان در امور دینی، انجام وظایف اجتماعی مربوط به روحانیون ، شرکت در طرح امین و مدیریت فرهنگی مدارس.
ویژگیهای «سفیران هدایت»
مجموعه آموزشی «سفیران هدایت» ضمن پاسداری از ارزشهای حاکم بر حوزه، دارای ویژگیهای زیر می باشد.
1. جامعیت و کاربردی بودن آموزشها:
در نظام آموزشی «سفیران هدایت»، اضافه بر دروس پایه ای ـ که جنبه ابزاری دارد ـ قسمت عمده ای از آموزشها حاوی مطالبی است که قابل عرضه به اجتماع می باشد و دانش آموختگان را از جامعیت نسبی در علوم مورد نیاز برخوردار می سازد.
2. علم محوری:
برای هر یک از دروس، سرفصل مباحثی که باید در ساعات تدریس بیان شود مدوّن گردیده، متن آموزشی براساس همان سرفصلها تعیین می گردد و چنانچه بعدا متن بهتری نگارش یابد، با تصویب گروه علمی مربوطه، متن آموزشی تغییر می کند. از این رو آموزشها بر اساس دانش و علم استوار است، نه آنکه متن خاصّی محور باشد و از جایگزینی متون مناسب تر ممانعت کند.
3. اهتمام به پژوهش و تحقیق:
طلاب پس از فراگیری روش تحقیق در سال اول تحصیل، حداقل یک تحقیق در هر سال پیرامون یکی از موضوعات درسی که استاد آن را تعیین می کند، انجام می دهند. دقت در پژوهش و نوآوری و نظارت بر این امر، از ویژگیهای بارز «سفیران هدایت» است.
4. روش شناسی:
در نظام آموزشی سفیران هدایت به شناخت روشها در زمینه سخنرانی، کلاس داری، تحقیق، تحلیل مسایل سیاسی، مشاوره و راهنمائی و... عنایت ویژه ای شده است، تا طلاب محترم بتوانند با استفاده از این روشها، در جامعه نقش بهتری را ایفا کنند.
5. کسب مهارتها:
توانائی شخص در بکارگیری آموزشها از اهمیت ویژه ای برخوردار است. برای رسیدن به این امر، بعضی از درسها به صورت نظری و عملی ارائه می شود، به گونه ای که توانائی عملی طلاب همانند فراگیری نظری آنها در گذراندن درس نقش داشته باشد. همچنین، جهت دستیابی به مهارت تبلیغی، طلاب در مدت 3 سال به صورت روشمند هر هفته در گروههای مهارتیِ خطابی شرکت کرده و تمرینهای از پیش تعیین شده ای را انجام می دهند.
6. نظام واحدی:
آموزش سفیران هدایت بر اساس نظام واحدی است و هر واحد درسی به معنای 16 ساعت درس در یک نیمسال (4 ماه) می باشد و متعلم بر اساس توان و استعداد خود می تواند در یک نیمسال، حداقل 16 و حداکثر 20 واحد درسی را انتخاب کند. (البته طلاب مستعد مشمول شرایط ویژه می شوندواجازه دارند تعداد واحد بیشتری را انتخاب کنند.)
7. تعهد خدمت تبلیغی:
به منظور پاسخگویی به نیازهای جامعه، طلاب این مجموعه موظف اند که به میزان مدت تحصیل، در مناطقی که فاقد روحانی است به خدمت تبلیغی بپردازند. البته در این مدت می توانند به صورت غیرحضوری، تحصیلات خود را ادامه دهند.
مدیریت علمی
1. گروههای علمی:
هفت گروه علمی از اساتید در زمینه های قرآن و حدیث، ادبیات، فقه و اصول، کلام، اخلاق، تاریخ و علوم سیاسی و مهارتها تشکیل شده که کار تدوین سرفصل دروس مربوطه، ت
تعیین متن آموزشی، معرفی اساتید، ارزیابی کیفیت تدریس اساتید و ارائه مشاوره علمی به طلاب را بر عهده دارند.
2. شورای علمی:
به منظور سیاستگذاری در امور علمی، تربیتی، اخلاقی و هماهنگی بین گروههای علمی، شورایی مرکب از مسئولین گروههای علمی و مسئولین اجرائی و تعدادی کارشناس تشکیل شده که وظیفه نظارت بر تمام فعالیتهای مجموعه و گروههای علمی و تصویب نهائی مصوبات آنان را بر عهده دارد.
دائره فعالیت
حوزه علمیه سفیران هدایت، علاوه بر قم در شهرهای اهواز، تبریز، تهران، قزوین، رفسنجان، ساری، آزادشهر، کلار آباد، ماهان کرمان و ریگان بم ،بابل (گتاب)و... تأسیس گردیده است.
امتیازات دوران تحصیل
در زمان تحصیل پس از سه ماه فعالیت تحصیلی، در صورت موفقیت متعلم، مزایای ذیل به ایشان تعلّق می گیرد:
ـ شهریه
ـ بیمه درمانی
ـ معافیت تحصیلی
ـ سایر خدمات مرکز خدمات
-و...
مزایای بعد از فارغ التحصیلی
به فارغ التحصیلان این مجموعه، مزایای ذیل تعلّق می گیرد:
1. پس از انجام مطلوب تعهّد خدمت تبلیغی، مدرک سطح 2 علوم حوزوی و تبلیغ معارف اسلامی اعطاء می گردد.
2. در صورت قبولی در مصاحبه ورودی هجرت بلندمدت، می توانند از این طریق به تبلیغ دین بپردازند.
3. در صورت قبولی در آزمون کارشناسی ارشد تبلیغ (سطح 3)، می توانند به صورت حضوری یا غیر حضوری به تحصیل بپردازند.
نکات:
1.چنانچه طلبه ظرف مدت 5 سال واتمام دوره مایل بود که تحصیل خود را در حوزه های بلند مدت ادامه دهد می تواند در صورت قبولی در امتحان جامع آن مرکز وبا یک پایه ارتقاء تحصیلی در پایه هفتم بلند مدت مشغول به تحصیل شود همچنین می تواند در کنار آن به تحصیل خود درسطوح بالاتر سفیران هدایت بصورت غیر حضوری بپردازد .
2. بدلیل اینکه مدرک اخذ شده از این مرکز معادل با مدرک کلاسیک (کارشناسی، ارشد و دکتری) می باشد، قادر خواهد بود در رشته های دانشگاهی مورد نظر به تحصیل و تدریس بپردازد.
باسمه تعالی
ویژگیهای خاص حوزهٔ های علمیهٔ سفیران هدایت:
https://iqna.ir/fa/news/2084305/%D9%88%D9%8A%DA%98%DA%AF%DB%8C%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%A7%D8%B5-%D8%AD%D9%88%D8%B2%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%84%D9%85%D9%8A%D9%87-%D8%B3%D9%81%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%87%D8%AF%D8%A7%D9%8A%D8%AA-%D8%AA%D8%B4%D8%B1%D9%8A%D8%AD-%D8%B4%D8%AF
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
روايت مشهوری از حضرت اميرالمؤمنین (ع) در توصيف اهل طالقان وجود دارد که ایشان فرمودند:
«خوشا به حال طالقان! كه براي خدا در آن گنجهايي است، ولي نه از طلا و نقره، بلكه مرداني است كه خدا را به حقّ شناختهاند، آنها ياوران حضرت مهدي(ع) در آخرالزّمان هستند.»
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
وَمِنَ النَّاسِ مَن يَشْرِي نَفْسَهُ ابْتِغَاءَ مَرْضَاتِ اللَّهِ وَاللَّهُ رَءُوفٌ بِالْعِبَادِ
«و در میان مردم کسانی هستند که تمام وجود خود را برای خشنودی خدا هزینه می کنند و خداوند نسبت به بندگانش مهربان است.»(بقره 207)
هدایت شده از کانون فرهنگی - هنری شهدای راه آهن (قم)
19.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷
*┄┄┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄┄┄*
اَللّهُمَ عَجِّللِوَلیِّڪَ الفَرَج
🎥 مکالمه شنیدنی بین
رهبر حکیم انقلاب و سید حسن نصرالله
⭕️ تو که هنوز جوانی، و محاسنت سیاه،
من از خستگیها چه بگویم با این محاسن سفید؟!!
#رهبر_حکیم #دستورالعمل
#سید_حسن_نصرالله
امور فرهنگی و تبلیغات اسلامی
راه آهن قم
http://eitaa.com/shahadat11
🆔 @sireh_agha
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
حدیث نمازجمعه
پیامبر اکرم (ص) می فرمایند :
چهار نفر ، عمل (زندگی) را از نو آغاز می کنند :
– بیمار هنگامی که بهبود یابد .
– مشرک هنگامی که اسلام می آورد .
– حج گذارنده، هنگامی که از مناسک آسوده شود .
– آنکه بعد از گذراندن نمازجمعه باز می گردد .
(بحارالانوار ج 86 ص 197)