eitaa logo
طلیعه
543 دنبال‌کننده
753 عکس
531 ویدیو
31 فایل
کانال طلیعه با هدف شناخت هویت حقیقی بانوی مسلمان ایرانی در سه حوزه فردی، خانوادگی و اجتماعی،طراحی گردیده است.تلاش می گردد تا ضمن آگاهی و آگاهی بخشی در خصوص رویدادها،مسیرهای اصلی بانوی مسلمان ایرانی در راه تمدن سازی و صدور انقلاب اسلامی،مورد بحث قرار گیرد.
مشاهده در ایتا
دانلود
مرحوم شیخ عباس قمی در کتاب شریف مفاتیح‌الجنان در خصوص اعمال اختصاصی شب اول ماه رجب مواردی را نقل کرده است. به گزارش خبرنگار مهر، فردا پنجشنبه ۱۳ دی ماه روز اول ماه رجب است. رَجَب یا رَجَب المُرَجَّب رجب به معنای بزرگ داشتن و عظیم شمردن است. ماه رجب به معنای ماهی است که بزرگ و محترم شمرده می‌شود. به نقل منابع لغوی، عرب از دوران پیش از اسلام این ماه را بزرگ می‌داشته و از جنگ در آن پرهیز می‌کرده است. مُرَجَّب هم به معنای بزرگ داشته شده است. بر انجام حج عمره، روزه و عبادت در این ماه تأکید شده است. مرحوم شیخ عباس قمی در کتاب شریف مفاتیح‌الجنان در خصوص اعمال اختصاصی شب اول ماه رجب مواردی را نقل کرده است: اول: از رسول خدا (ص) نقل‌شده است که هنگامی‌که هلال ماه رجب را رؤیت می‌کرد، این دعا را می‌خواند: اَللّهُمَّ اَهِلَّهُ عَلَیْنا بِالاْمْنِ وَ الاْیمانِ، وَ السَّلامَةِ وَ الاْسْلامِ، رَبّی وَ رَبُّکَ اللهُ عَزَّوَجَلَّ؛ خدایا این ماه را بر ما نو کن به امنیت و ایمان و سلامت و دین اسلام پروردگار من و پروردگار تو (ای ماه) خدای عزوجل است. همچنین از آن حضرت نقل شده است که وقتی هلال ماه رجب را می‌دید، می‌فرمودند: اَللّهُمَّ بارِکْ لَنا فی رَجَب وَ شَعْبانَ، وَ بَلِّغْنا شَهْرَ رَمَضانَ، وَ اَعِنّا عَلَی الصِّیامِ وَ الْقِیامِ، وَ حِفْظِ اللِّسانِ، وَ غَضِّ الْبَصَرِ، وَ لا تَجْعَلْ حَظَّنا مِنْهُ الْجُوعَ وَ الْعَطَشَ. دوم: غسل کردن سوم: در این شب تأکید بسیاری بر خواندن زیارت امام حسین (ع) شده است. چهارم: پس از نماز مغرب، ۲۰ رکعت نماز بخواند (هر دو رکعت به یک سلام) و در هر رکعت یک‌بار سوره «حمد» و یک‌بار سوره «توحید» بخواند. رسول خدا صدر پاداش این عمل فرمود: هر کس چنین کند، به خدا سوگند خودش، خانواده‌اش، مالش و فرزندانش محفوظ بمانند و از عذاب قبر پناه داده شود و در قیامت به‌سرعت از صراط عبور خواهد کرد. پنجم: پس از نماز عشا، دو رکعت نماز به‌جا آورد، در رکعت اول «حمد» و «الم نشرح» را یک‌مرتبه و سوره «قل هو الله احد» را سه مرتبه خوانده و در رکعت دوم، سوره‌های «حمد»، «اَلَم نشرح»، «قل هو الله احد» و معوّذتین و سوره‌های ناس و فلق را یک بار بخواند و پس از سلام ۳۰ مرتبه بگوید: «لا اله الاّ الله» و ۳۰ مرتبه «صلوات» بفرستد. ششم: ۳۰ رکعت نماز خوانده، (هر دو رکعت به یک سلام) در هر رکعت یک‌مرتبه حمد و یک‌مرتبه کافرون و سه مرتبه اخلاص را بخواند. هفتم: احیای شب اول ماه هشتم: خواندن دعایی که از امام جواد (ع) نقل شده است که فرمود: مستحب است در اولین شب رجب، انسان با این کلمات، دعا کند: اَللّهُمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ بِاَنَّکَ مَلیکٌ، وَاَنَّکَ عَلی کُلِّ شَیْء مُقْتَدِرٌ، وَاَنَّکَ ما تَشآءُ مِنْ أَمْر یَکُونَ، اَللّهُمَّ اِنّی اَتَوَجَّهُ اِلَیْکَ بِنَبِیِّکَ مُحَمَّد نَبِیِّ الرَّحْمَةِ، صَلَّی اللهُ عَلَیْهِ وَآلِهِ، یا مُحَمَّدُ یا رَسُولَ اللهِ، اِنّی اَتَوَجَّهُ بِکَ اِلَی اللهِ رَبِّکَ وَرَبِّی لِیُنْجِحَ بِکَ طَلِبَتی.  
14.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ روایت دردناک رهبر انقلاب از کتاب جیمی کارتر و جنایات بی‌سابقه او در تاریخ 📍 جیمی کارتر به زباله‌دان تاریخ پیوست.
یازدهمین کارگاه همایش: «رسانه و مهندسی ذهن» زمان: پنجشنبه - ۱۳ دی‌ ماه ۱۴۰۳ - ساعت ۱۶ الی ۱۸ مکان: مجازی (Skyroom) لینک ورود به جلسه: (گزینه‌ی مهمان انتخاب شود) https://www.skyroom.online/ch/cognitive1403/resane-va-zehn ○┈••••✾•🍀💐☘️•✾•••┈○ همایش ملی عرصه جنگ شناختی: علوم و فناوری Cognitive1403.ir @cognitive1403 https://eitaa.com/cognitive1403
نهمین کارگاه همایش: «بررسی کارکرد سینما و تلویزیون در جنگ شناختی» زمان: پنجشنبه - ۱۳ دی‌ ماه ۱۴۰۳ - ساعت ۱۴ الی ۱۶ مکان: مجازی (Skyroom) لینک ورود به جلسه: (گزینه‌ی مهمان انتخاب شود) https://www.skyroom.online/ch/cognitive1403/cinema-tv-cw ○┈••••✾•🍀💐☘️•✾•••┈○ همایش ملی عرصه جنگ شناختی: علوم و فناوری Cognitive1403.ir @cognitive1403 https://eitaa.com/cognitive1403
✍🏼 | خواهش می‌کنم به اندازۀ‌ علاقه‌ای که به دارید این بیانات را در سالروز رحلت ایشان منتشر کنید. جبهۀ انقلاب امروز مثل نان شب محتاج همین دو دقیقه و اندی است؛‌ زیرا معتقدم جبهۀ انقلاب همچنان از ناحیۀ‌ کسانی که فهم دقیقی از ولایتمداری ندارند و دم از ولایتمداری می‌زنند تهدید می‌شود.
قسم به آیـه هـای قـرآنـی زنده است قاسم سلیمانی ۰۱:۲۰ 💔
اولین نفر که وارد میدان شد حاج قاسم بود که مرد میدان شد ۰۱:۲۰ 💔
لحظه ای که دِلـمـان لـرزید و پُشـتمان خـالـی شد رهـبـرم فـرمـود ، حاج قـاسم مـکـتـب سلیمانی شد ۰۱:۲۰ 💔
ما را از رفتن جان مَـتـرســان ! از جان عزیز تر داشتیم که رفت ... ۰۱:۲۰ 💔
چهاردهمین نشست همایش: «مفهوم‌کاوی سایبرنتیک» زمان: جمعه - ۱۴ دی‌ ماه ۱۴۰۳ - ساعت ۱۵ الی ۱۷ مکان: مجازی (Skyroom) لینک ورود به جلسه: (گزینه‌ی مهمان انتخاب شود) https://www.skyroom.online/ch/cognitive1403/mafhumkavi-cybernetic ○┈••••✾•🍀💐☘️•✾•••┈○ همایش ملی عرصه جنگ شناختی: علوم و فناوری Cognitive1403.ir @cognitive1403 https://eitaa.com/cognitive1403