🌿
خب مسئلهی زن یکی
از مسائل مهمّ دنیا است.
در قضیّهی زن، ما در
موضع دفاع نیستیم؛ بنده
بارها گفتهام که ما در
مقابل دنیای غرب در
موضع تهاجمیم، نه در
موضع دفاع؛ آنها هستند که
باید جواب بدهند؛ آنها
هستند که شرف زن را،
عزّت زن را زمین زدند و
سرکوب کردند برای اهواء
خودشان؛ ما در این مورد
مشکلی نداریم، امّا
خب در مقابلِ صفآراییِ
دشمن بایستی اظهار وجود
کرد، باید حقیقت را نشان داد.
🌿
🖋 ۱۴۰۲/۰۷/۰۵ مقام معظم رهبری
9.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 رهبر معظم انقلاب اسلامی: زن در خانه، هوایی است که بدون او تنفس ممکن نیست...❌
#روز_مادر و #میلاد_حضرت_زهرا سلام الله علیها مبارک 😍🎉
نه مجلس
نه ملت متدین
نه ولی الامر مسلمین
نعوذ بالله نه خدا
نعوذبالله نه قران
هیچ کدوم نتونستن روح حضور اجتماعی زن و اجرای احکام الهی در جامعه رو تشخیص بدهند که معاون دولت آقای پزشکیان آمدند و این روح رو تشخیص دادند و متوجه شدند عفاف و حجاب متناسب روح جامعه ما نیست که گویا بزم شبانه دانشگاه علامه در شب یلدا متناسب انقلاب اسلامی بود .
◀️طوری حق عایله مندی رو جایگزین عفاف زن کردند که گویی به مستطیع حج واجب میگن؛ پولتو بده به فقرا! فقرا از حج واجب مهم ترند .
ظاهرش قشنگهها ولی باطنش عقب افتادن جامعه از معنویات، اخلاق و فرهنگ اسلامی و حتی ترویج انفاق و احسان و صدقه و خمس و زکات است.
✍عالیه سادات
🌱پیام سردار سلامی به مناسبت روز زن
🔊 سردار سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران به مناسبت فرا رسیدن سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و روز زن پیامی را خطاب به بانوان انقلابی صادر نمودند و از زنان ایران اسلامی خواستند تا با حفظ هویت دینی و فرهنگی خود پیشگامان تمدن سازی نوین اسلامی باشند و عزت و شکوه زن مسلمان را در جهان طنین انداز کنند.
«زنان سوری قلب محور مقاومت هستند، نه قربانیان خاموش!»
زنان سوری در شمال غرب این کشور، با برپایی تظاهرات علیه سرکرده تحریرالشام، ابومحمد الجولانی، خواستار پایان یافتن سیطره این گروه بر مناطق سکونتشان شدند؛ بنابراین همانگونه که در گذشته عدهای از زنان سوری با نقش داشتن در آزادسازی و بازسازی شهرهایی، چون رقه و دیرالزور، ابراز کردن مخالفت خود از طریق تجمعات مخفیانه و مقاومت مدنی، و صبر و ایستادگی در مقابل اسارت و سختیهای جنگ به نمادی از مقاومت تبدیل شدند؛ آنها امروز نیز همچنان در قلب محور مقاومت حضور دارند و تصویری متفاوت از آنچه غرب به دنبال آن است ارائه خواهند داد. زنان سوری نه تنها قربانیان خاموش نیستند، بلکه به نمادهایی از ایستادگی، آگاهی و اراده بدل شده و خواهند شد.
🖇برای مطالعه متن کامل یادداشت اینجا کلیک کنید.
🌱 نویسنده: فاطمه قاسمی/ دانشجوی دکتری مطالعات زنان دانشگاه جامع انقلاب اسلامی
📌 در کمتر از دو دقیقه چه میزان اطلاعات غلط میتوان عرضه کرد تا هدف تحمیق مخاطب محقّق شود؟
▪️شاخهای به نام شوکدرمانگران در حزب کمونیست چین وجود نداشته و به هر اصلاح اقتصادی نیز نمیتوان نام «شوکدرمانی» الصاق کرد.
▪️تاریخ را تحریف و وقایع تاریخی را مصادره به مطلوب نمیتوان کرد.
دنگ شیائوپینگ از ۱۹۷۸ تا ۱۹۸۹ رهبری چین را برعهده داشت و از ۱۹۸۹ تا ۱۹۹۲ که به سبب بیماری از تمام مناصب دولتی استعفا داد، به شکل رهبر معنوی در پشت صحنه، هدایت سیاست در چین را برعهده داشت.
بنابراین، «شورش تیانآنمن» در سال ۱۹۸۹ یعنی بیش از ده سال پس از به قدرت رسیدن دنگشیائوپینگ رخ داد. روایت غالب این است که این اعتراضات در واکنش به برخی تبعات و آثار ناشی از اجرای رفرمهای اقتصادی و سیاسی در چین موسوم به «بولوآن فانژنگ» یا «اصلاحات اقتصادی و سیاست درهای باز» به وقوع پیوسته است.
▪️اجرای اصلاحات اقتصادی دنگشیائوپینگ و همراهان وی، منجر به افزایش فزایندهی ضریب جینی و نابرابریهای گسترده و نهایتاً اعتراضات خیابانی شد. اما فراموش نکنید که این اصلاحات با شوکتراپی مد نظر حضرات در ایران بسیار فاصله داشت، اما با اینهمه نارضایتی و خشم بسیاری را برانگیخت.
▪️ به دنگشیائوپینگ لقب «معمار چین نوین» را دادهاند. اما سیاستهای وی در سالیان بعدتر در درون هیئت حاکمهی چین از جهات مختلف مورد انتقاد قرار گرفت. از جمله سیاست تکفرزندی که تبعاتی چون پیری جمعیت، عدم توازن جنسیتی، و کاهش جمعیت نیروی کار را به همراه داشت.
آشنا نیست؟
«سردار سازندگی»، «دنگ شیائوپینگ ایران»، اصلاحات اقتصادی موسوم به «تعدیل ساختاری»، شوکدرمانیهایی که به شورشهای مشهد و اسلامشهر و کشته شدن فرودستان منجر شد، اجرای سیاست کنترل جمعیت با شعار «دو بچه کافیست!» که تبعات وخیم آن با بسته شدن پنجرهی جمعیتی در آیندهی نه چندان دور، دامنگیرمان خواهد شد، و بنیان گذاشتن فاسدترین شکل سرمایهسالاری و اقتصاد کازینویی که بیش از تحریمها بر دوش کشوری که نیازمند اقتصادی برنامهریزیشده و منضبط است، سنگینی میکند.
▪️ باید به نیّت کسانیکه در شرایط کنونی بر #شوک_درمانی اصرار میورزند، شک کنیم.
در وضعیتی که سیاست #فشار_حداکثری ایالات متحده، تهدیدها و تحدیدهای سیاسی و اقتصادی دولتهای اروپایی با اسم رمز «#مکانیزم_ماشه» و بحرانسازیهای منطقهای در جهت پروژهی خلع سلاح ایران در جریان است، و از درون کشور نیز دستهایی عامدانه در پی روشن کردن فتیلهی خشم مردم به تنگآمده از شرایط اقتصادی و اجتماعی است تا در پیوندی همافزایانه با دستهای خارجی ایران را به پرتگاهی بدفرجام رهنمون کنند، این تکرار هدفمند «ناترازیها» و پافشاری بر شعلهور کردن نارضایتی جامعهای که از فقیرترشدن وحشت دارد، مقصودی جز ایجاد آشوب و تشویش عمومی به سود ذینفعان چنین فتنهای نمیتواند داشته باشد.
پریسا نصرآبادی
#یادداشت
حکمران؛ روایت عمیق سیاست و اقتصاد