eitaa logo
طلیعه
547 دنبال‌کننده
707 عکس
509 ویدیو
29 فایل
کانال طلیعه با هدف شناخت هویت حقیقی بانوی مسلمان ایرانی در سه حوزه فردی، خانوادگی و اجتماعی،طراحی گردیده است.تلاش می گردد تا ضمن آگاهی و آگاهی بخشی در خصوص رویدادها،مسیرهای اصلی بانوی مسلمان ایرانی در راه تمدن سازی و صدور انقلاب اسلامی،مورد بحث قرار گیرد.
مشاهده در ایتا
دانلود
دین افیون توده هاست، یک سلاح قوی جنگ شناختی(قسمت سوم) در قسمت‌های قبلی خدمتتان بیان کردم در چه تعارضی قرار گرفتیم که می تواند دلیل مهمی در ایجاد دو دستگی و شکاف اجتماعی باشد و وحدت را تضعیف کرده است.‌این درست است که همیشه اکثریت جامعه راحت طلب هستند و منتظرند دیگران مسیر زندگی را هموار کنند و عده قلیلی هستند که از خود گذشتگی دارند و در برابر مشکلات می ایستند، مقاومت می کنند و آنها را حل می کنند. اما فرقی که امروز احساس می شود این است که اوایل انقلاب گروه مقاوم و ایثارگر مورد احترام و مقبولیت گروه راحت طلب بودند و اینان خود را مدیون ایثارگران می دانستند اما امروز اینگونه نیست. گروه راحت طلبی که امروز در تنگنای معیشتی و ناامنی اجتماعی قرار گرفته است از گروه انقلابی که با همه فشارها حافظ انقلاب و کشور است شاکی است و اینگونه رسانه های صهیونیستی جا انداخته اند که هرچه می کشید از آخوندها و بسیجی‌ها و سپاهی هاست. انگار نه انگار که سالها دولت دست انحصارطلبان بوده که ممکن است در هر قشری باشد و تهمت زدن به قشر خاص یعنی مخدوش کردن واقعیت برای ایجاد شرطی سازی مخرب است. پیشنهاد بنده تغییر عامل شرطی شده است. خوب در عمل چکار باید کرد؟سناریوی کارآمد چیست؟ یکی از موثرترین اقداماتی که نیروی انقلابی مخصوصا نخبگان آنها می توانند انجام دهند اجتماع و اعتراض روبروی منشأ اصلی مشکلات معیشتی و تورم و کم ارزش شدن ریال و بحران شغل و ازدواج است. اگر گروه بسیج اساتید و روحانیون و پشت آنها بسیجیان مخصوصا خانمهای محجبه بسیار منظم و با دریافت مجوز در روبروی اماکنی مانند اتاق بازرگانی، بانک مرکزی ، مجلس و هیأت دولت اجتماع کنند و با پلاکاردهایی که جملات آقا را در مواردی مانند مبارزه با مفسدین اقتصادی ، عدالت اجتماعی، قانون مداری، امر به معروف و نهی از منکر و موارد مشابه شعارهای متین مفهومی و درست بدهند ، چند اثر مهم دارد. 1-وقتی این حرکت اعتراضی به بی عدالتی، بی قانونی توسط حکام نظام توسط قشر انقلابی انجام شود مردم دوباره حافظه تاریخی شان فعال می شود و به یاد آن روزها می افتند که مردم انقلابی پشتیبانشان هستند. 2-اینکه باور القا شده در ذهن جامعه توسط صهیونیست که ارزشیها فقط فکر پوشش زنان است و فقر و تورم مهم نیست کم رنگ می شود. 3-مدل حرکت اجتماعی انقلابیها می تواند یک الگوی متعالی باشند و مردم بفهمند که تجمع برای اعتراض نباید با تخریب و وحشی گری و فحش همراه باشد. 4-در کنار این اجتماع می توان امضا برای کارزارهای مختلف جمع کرد و چند منظوره اجتماع کرد. 5-آن گروهای که در سایه دادن آدرس های اجتماع مشغول بالاکشیدن ثروت ملی هستند هم احساس خطر می کنند و حاشیه امنیتشان به خطر می افتند و حداقل احتیاط می کنند. 6-رسانه ای کردن این حرکت‌ها هم تا مدتها تغذیه خوبی برای شبکه های انقلابی خواهد شد اگر تولید محتوای خوبی صورت گیرد. 7-نمود بیرونی و حضوری اعتراض ها توسط جمع برکاتی دارد که هیچ حرکت مجازی ندارد. در اینجا می توان التیماتوم ها و بیانیه هایی برای اینکه مسئولین باید اقدام مقتضی انجام دهند داد. 8-در کنار اصل موضوع که اصلاح رفتار مقصران اصلی است که جمع روبروی آنها ایستاده اند می توان شعارهایی در جهت انقلاب و مبانی انقلاب هم داد اما باید مراقب بود هدف اجتماع گم نشود. 9-این حرکتهای درست و مدون جلوی حرکات شورشی و بی نظم و فریب خوردن جوانان را می گیرد. بشری هاتف، عضو اندیشه ورز جامعه زنان و دانشیار مرکز تحقیقات علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله ع ،
11.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مهر تأیید و دستور تعقیب دربارۀ فضای مجازی یکی از بانوان در دیدار رهبر انقلاب، گلایه از رسانه‌ها و فضای مجازی وِل کرد و گفت خانواده‌ها در معرض انواع محتواها و سکوهای مفسد هستند و سیاست‌های نظام و اسناد بالادستی در باب صیانت و مبارزه با تهدیدات و مفاسد اجرا نمی‌شود و تازه شعار رفع فیلتر هم می‌دهند! حاکمیت بر هر سه لایۀ محتوا و خدمات و زیرساخت باید برقرار بشود و طرح راهبردی شبکۀ ملی اطلاعات با اهتمام ویژه باید دنبال شود. امام خامنه‌ای هم مهر تأیید زدند و دفتر را مأمور تعقیب کردند. گفتنی است شبکۀ نفوذ به‌شدت در تلاش است تا حریم و حصار و مرزبندی‌های کشور را در فضای مجازی، فرهنگ و اجتماع و سیاست خارجی از بین ببرد.
15.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روایت دیداری که در آن همه چیز متفاوت بود از فضای حسینیه تا حضار و هدیه ویژه‌ای که به مجری سیما رسید ┄┅═══••✾••═══┅┄
🔻شهید رئیسی چگونه توانست ناترازی شدید به ارث رسیده از دولت های قبل در حوزه برق و گاز را مدیریت کند؟ سپهر خلجی، رئیس شورای اطلاع رسانی دولت سیزدهم: 🔹️شهید رئیسی چند اقدام برای مدیریت ناترازی «برق در تابستان» و «گاز در زمستان» داشت تا نه برق در تابستان که اوج مصرف را داریم قطع شود نه گاز در زمستان. 1⃣ ساخت انواع نیروگاهها اعم از گازی و خورشیدی و بادی و ... را هم توسط دولت هم بخش خصوصی در اولویت قرار داد به نحوی که در دو سال و نیم دوره مدیریت ایشان رکورد ساخت نیروگاه در کشور شکسته شد و مجموعا حدود ۹ هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور اضافه شد. 2⃣ صنایع را الزام کرد که برای تامین برق خودشان نیروگاه بسازند و در همین راستا چند نیروگاه هم در دوره ایشان ساخته شد و افتتاح گردید از جمله نیروگاه بوتیا در کرمان و نیروگاه فولاد مبارکه اصفهان و ... . 3⃣ زمان توزیع برق بین صنایع را مدیریت کرد. مثلا با هماهنگی برخی صنایع، شیفت کاری خطوط تولیدی آنها بعضا به روزهای تعطیل و ... جابجا شد. 4⃣اصلاح الگوی مصرف برق خانگی را هم با سیاستهای تشویقی در دستور کار قرار داد. 🔹️ بطور همزمان از همان روزهای اول که دولت را هنوز تحویل نگرفته بود، از ناترازی گاز مطلع شد و همکاران متخصص خود در این زمینه را مأمور کرد برای حل بحران احتمالی گاز در زمستان چاره جویی کنند در این زمینه هم چند اقدام انجام شد: ۱- از فرصت شهریور تا آبان ماه که زمان طلایی ذخیره سوخت مایع برای نیروگاه هاست را کاملا استفاده کردند و توانستند در همان سال اول ذخایر را از حدود یک میلیارد مترمکعب در اوایل شهریور به حدود دو ونیم میلیارد متر مکعب در آبان ماه برسانند. ۲- نسبت به تامین سوخت مایع برای نیروگاه‌های استانهای شمالی، شمال شرق و شمال غرب کشور با اولویت اقدام کردند. ۳- هماهنگی دو وزارت خانه نفت و نیرو برای عدم ایجاد چالش را شخصا مدیریت کرد. ۴- در همان تابستان نسبت به حل چالش فی مابین با ترکمنستان بابت بدهی و جریمه قرارداد گازی با ترکمنستان اقدام کرد و بدهی حدود ۳ میلیارد دلاری را قسط بندی و پرداخت کرد و در پاییز ۱۴۰۰ قرارداد سه جانبه سوآپ گازی بین ایران و ترکمنستان و آذربایجان امضا شد که در رفع ناترازی استانهای شمالی بسیار موثر است. 🔹️شاه بیت همه این اقدامات مدیریت مدبرانه و فرابخشی شخص رئیس جمهور در هماهنگی های بین وزارت خانه ای و مطالبه و پیگیری حل مسأله و البته مدیریت جهادی وزرای مربوطه بود که اجازه بحران را نمی‌داد. مثلا در زمستان سال ۱۴۰۲ که یک روز در تربت جام افت فشار اتفاق افتاد تمام وزارت نفت و سایر دستگاهها را بسیج کرد برای حل مشکل آنجا با انواع روش های مکمل. 🔹️همه می‌دانستند رییس جمهور شهید شخصا هم تلفنی هم بعضا با حضور در اتاق کنترل وزارتخانه ها پیگیری میکرد و همین موضوع برای حل مسأله، انرژی و انگیزه مضاعف در بدنه مدیریتی کشور تولید میکرد و آنها را هوشیار میکرد تا به موقع اقدامات لازم را بعمل آوردند و مثلا در زمستان غافلگیر نشوند. 🔹️ لازم به ذکر است که میزان ذخایر سوخت مایع تحویلی در نیروگاهها در مرداد ماه ۱۴۰۳ بیشتر از میزان ذخایر سوخت مایع در مرداد ماه سال های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بوده ولذا با مدیریت صحیح میبینیم که در زمستان های آن سال ها قطعی برق و گاز نداشته ایم. 🔹️ در حالیکه اگر تدابیر درست مدیریتی در آن سالها نبود، در نتیجه ی «هم افزایی ناترازی برق و گاز» همین اتفاقی که الان رخ داده است میفتاد یعنی قطعی همزمان برق و گاز در زمستان!
❌ واکنش نماینده مردم اصفهان به خواسته بیشرمانه مصی علی‌نژاد از زنان و دختران ایرانی 🔹بانکی پور عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد پیشنهاد مصی علی‌نژاد به زنان ایرانی که از آنان خواسته لخت شوند گفت: زن ایرانی عفیف است و حتی اگر به خطا برخی دختران ما از حجاب موی سر خود هم گاهی غفلت کنند اما حاضر نیستند به خواسته‌ی بی شرمانه ی امثال مصی علی‌نژاد تن دهند ... 🔹دشمنان ایران با تمام رسانه هایشان سال ها است که می‌خواهند دقیقا به همین نقطه برسند اما تا کنون چنین جراتی را به صورت علنی نداشتند. 🔹بنده اما به نمایندگی از مردم ایران می‌خواهم به این فرد بگویم تو غلط می‌کنی چنین خواسته‌ای را از زنان عفیف ایرانی مطرح می‌کنی.
🔻 اصولی که بستر پیشرفت و تعالی زنان درجامعه را فراهم می‌کند. در عصر حاضر عفاف و حجاب، از مفاهیمی هستند که در جوامع مختلف به گونه‌های متفاوت تفسیر و اجرا می‌شوند. در جوامع غربی، عفاف و حجاب به‌عنوان نمادی از محدودیت و کاهش آزادی فردی تلقی می‌شود، در حالی که در جوامع اسلامی، این مفاهیم به‌عنوان ابزارهایی برای حفاظت از کرامت و ارزش‌های انسانی مورد توجه قرار می‌گیرند. در صدهای اخیر در بسیاری از جوامع غربی، آزادی پوشش به‌عنوان یکی از حقوق اساسی تلقی می‌شود. زنان در این جوامع، به‌طور غالب بدون هیچ‌گونه محدودیتی در انتخاب پوشش خود آزاد هستند. با وجود همین قانون هم چارچوب های خاص و حد و مرزهایی لحاظ شده که هم از نظر قانونی هم از نظر ارزش عرفی مورد احترام اکثریت جامعه غربی م باشد با این حال، عدم رعایت عفاف و حجاب در چهارچوب مطرح شده در اسلام در این جوامع که در گذشته تا حدود بسیاری رعایت میشده تبعات منفی متعددی را به همراه داشته است که آمارهای سازمان های رسمی غربی در خصوص گسترش تجاوز و آزار و اذیت به زنان و افزایش فرزندان نامشروع و سست شدن استحکام خانواده ها نشان دهنده همین نکته می باشد. پوشش های آزاد و شکسته شدن عفاف در فضای کلی جامعه چه مرد و چه زن ، زنان را بیشتر در معرض برخوردهای نادرست اجتماعی قرار می دهد و با چالش‌هایی چون نگاه‌های سطحی و قضاوت‌های ناعادلانه مواجه می‌شوند. این مسائل به صورت مستقیم بر سلامت روانی و اجتماعی آنان تأثیرات منفی برجای گذاشته است که شاهد آن هستیم که با این تجربیات سخت در این جوامع باعث تغییر نگرش در فضای موجود جامعه آنان شده است . از طرفی عفاف و حجاب در جوامع اسلامی به‌عنوان نمادهای کرامت و احترام به زنان مورد توجه قرار می‌گیرند. این مفاهیم نه تنها به حفظ حریم شخصی و امنیت زنان و مردان کمک می‌کنند، بلکه زمینه‌ساز حضور فعال و سازنده بانوان در جامعه هستند. زن مسلمان با رعایت حجاب و عفاف، هویتی مستقل و محترم پیدا می‌کند که از تعرضات و قضاوت‌های ناعادلانه مصون می‌ماند. این امر به او امکان می‌دهد تا با اعتماد به نفس بیشتری در عرصه‌های مختلف فعالیت کند و به پیشرفت و تعالی خود و جامعه‌اش بپردازد چرا که یک بانوان محجبه مسلمان بنابر توانمندی ها و استعدادهای خود دیده می‌شود و رشد می‌کند نه صرفا ظاهرش ! عفاف و حجاب در جوامع اسلامی، نه تنها مانعی برای زنان نیستند، بلکه به‌عنوان ابزارهایی برای پیشرفت و تعالی آنان عمل می‌کنند. زنان مسلمان با حفظ حجاب و عفاف، می‌توانند در تمامی عرصه‌های علمی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی حضور یابند و نقش‌های برجسته‌ای ایفا کنند. این مفاهیم به تقویت بنیان‌های اخلاقی جامعه کمک می‌کنند و روابط سالم و سازنده‌ای میان افراد ایجاد می‌کنند. علاوه بر این، رعایت عفاف و حجاب بر اساس اصول اسلامی، به زنان امکان می‌دهد تا در محیط‌های کاری و اجتماعی با اعتماد به نفس و آرامش بیشتری فعالیت کنند. این وضعیت، نه تنها به نفع زنان، بلکه به نفع کل جامعه است؛ چرا که محیطی اخلاقی و سالم برای همه افراد فراهم می‌شود. به این ترتیب، با یک مقایسه ساده میان فضای عفاف و حجاب در جوامع غربی و اسلامی نشان می‌دهد که این مفاهیم در جوامع اسلامی، به‌عنوان راهی برای پیشرفت و تعالی زنان عمل می‌کنند. رعایت عفاف و حجاب، نه تنها مانعی برای زنان نیست، بلکه زمینه‌ساز حضور فعال و مؤثر آنان در جامعه است که دغدغه همه بانوان در طول تاریخ بوده است. ✍ یادداشتی از دکتر سیده معصومه حسینی از فرهیختگان و نخبگان استان مازندران
🌿 خب مسئله‌ی زن یکی از مسائل مهمّ دنیا است. در قضیّه‌ی زن، ما در موضع دفاع نیستیم؛ بنده بارها گفته‌ام که ما در مقابل دنیای غرب در موضع تهاجمیم، نه در موضع دفاع؛ آنها هستند که باید جواب بدهند؛ آنها هستند که شرف زن را، عزّت زن را زمین زدند و سرکوب کردند برای اهواء خودشان؛ ما در این مورد مشکلی نداریم، امّا خب در مقابلِ صف‌آراییِ دشمن بایستی اظهار وجود کرد، باید حقیقت را نشان داد. 🌿 🖋 ۱۴۰۲/۰۷/۰۵ مقام معظم رهبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا