بسم الله الرحمن الرحیم
من لم يشكر المخلوق لم يشكر الخالق
اینک که توجهات خاص امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف شامل ملت ایران شده و ملت حماسهای دیگر آفریدهاند، خداوند بزرگ را شکر میکنم و این حضور را محضر مقام معظم رهبری و عموم مردم عزیز تبریک عرض میکنم.
از همه عزیزانی که در این انتخابات باشکوه این معلم کوچک را قابل دانسته و به اینجانب رأی دادهاند تشکر و در برابر اعتمادشان احساس دین میکنم.
همچنین از تلاش خالصانه و صادقانه برادران و خواهرانی که از سر لطف و محبت جهت معرفی اینجانب به مردم شریف استان قم اقدام کردند صمیمانه سپاسگزارم.
این رأیِ عاری از هزینههای گزاف تبلیغاتی بیانگر آن است که گفتمان تمدنسازی انقلاب اسلامی و از مردم، با مردم و برای مردم بودن میتواند به راحتی، هجوم پوسترها، بنرها و ستادهای انتخاباتی را درنوردد و مردم را با خود همراه کند.
با تبریک به نمایندگان برگزیده استان قم، آقایان ذوالنوری، رئیسی و روانبخش از خداوند توانا برایشان توفیق خدمت صادقانه به مردم عزیز استان و کشورم را خواستارم.
والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته
غلامرضا نجفی
۱۲ اسفندماه ۱۴۰۲
سلام و عرض ادب و احترام خدمت همراهان گرامی
سال ها پیش مجله ای با عنوان تلنگر را چاپ کرده و مطالبات مردم را به گوش مسئولین می رساندیم.
اکنون که انتخابات مجلس شورای اسلامی با حضور گسترده مردم به پایان رسید و نمایندگان استان قم مشخص شدند، قصد داریم با تغییر کاربری کانال، مطالبه گری را در دستور کار قرار داده و در راه ارتقای کیفیت زندگی مردم شریف استان قم تکلیف مان را به گونهای دیگر انجام دهیم.
و مِنَ اللهِ التّوفیق
#مردم_مظلوم_قم
امشب با ابتکار حاج حسن مالکی نژاد، نمایندگان منتخب مردم شریف قم به همراه جمعی از نامزدهای مطرح حاضر در انتخابات ۱۱ اسفند دورهمی داشتند.
از بین منتخبین فقط دکتر منان رئیسی آمده بود و دقایقی از همدلی و همراهی همگان گفت.
آقای مالکی نژاد هم مقدمه ای دال بر همدلی و همزبانی نامزدهای منتخب و غیرمنتخب برای پیشرفت قم گفت و تریبون را به سید حسین مومنی سپرد.
آقای مومنی که تاخیر ورود را از بدقلقی برنامه مسیریاب در یافتن لوکیشن می دانست، داد سخن از ثواب بردن همه فعالان عرصه انتخابات سر داد و از همگانی که این فرآیند در مسیر ظهور را گرم کرده اند تشکر کرد. وی از ویژگی های قم و خدمت به قم و مردم شریف قم بارها سخن بر زبان راند.
دوست داشتم برای حقیر نیز فرصت صحبت پیش می آمد تا مانند مناظرات تلویزیونی از مظلومیت مردم قم بگویم که مجالی پیش نیامد.
پس اینجا می نویسم:
قم یک کلان شهر معمولی نیست. قم خاستگاه انقلاب است. قم صادراتچی فرهنگ انقلاب است. قم پرورش دهنده سید حسن نصراله، سید بدرالدین الحوثی، شیخ زکزاکی و ... و هزاران مبلغ دیگر از بیش از ۱۲۰ کشور جهان است.
قم میزبان همه اقوام و اقشار از شهرهای مختلف ایران است. قم به تنهایی یک ایران است.
اما همین قم بین المللی فرودگاه و مترو و منوریل و ... ندارد. درمانگاه و بیمارستان بین المللی ندارد. فرهنگسرا و بوستان و زیرساخت تفریحی ندارد.
#مردم_مظلوم_قم در همه عرصه ها یار امام و انقلاب بوده و هستند اما در شأن یک شهر معمولی هم برخوردار نیستند.
#مردم_مظلوم_قم حتی ناسزای کم کاری بعضی از مسئولین را هم بجان خریده اند. همین موضوع باعث شده عده ای پلاک خودرویشان را از تهران بگیرند تا ناسزاهای منتسب به پلاک ۱۶ نصیب شان نشود.
#اینبار_فرق_میکند، حالا دیگر ما مطالبه داریم، ما مظلومیت #مردم_مظلوم_قم را فریاد میزنیم. ما از شورای شهر، نمایندگان مجلس که منتخب خودمان هستند و از استاندار، فرماندار، شهردار و ... مطالبه داریم.
آقایان مسئول، بانوان مسئول به داد #مردم_مظلوم_قم برسید.
غلامرضا نجفی
۱۶ اسفند ۱۴۰۲
@tallangoraneh
هم فکری و هم افزایی منتخبین مردم قم و دیگر نامزدها جهت خدمت به مردم
حجت الاسلام و المسلمین لطفی نیاسر مدیرکل صدا و سیمای استان قم در جلسه هم فکری و هم افزایی منتخبین مردم شریف قم در مجلس دوازدهم و نامزدهای مطرح دارای بالاترین رأی، ادامه اینگونه جلسات را مسیری درست برای انتقال مطالبات مردم به خانه ملت و تجمیع ظرفیت نخبگانی استان در راستای تحقق این مطالبات دانست.
در این جلسه کلیه حضار به بیان نظرات خویش در خصوص راهکارهای بهره برداری حداکثری از حضور نخبگان در راستای تحقق خواسته های مردم پرداختند.
منتخبین این دوره انتخابات نیز بر تشکیل کارگروه های تخصصی مشاوره ای با حضور نامزدهای مطرح دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی تأکید کرده و همدلی و همراهی سه نفر منتخب با یکدیگر و همچنین دیگر نامزدهای حاضر در جلسه را نقطه قوت این دوره از انتخابات دانسته و عزم خویش در جهت خدمت حداکثری به مردم شریف استان قم را بیان نمودند.
@tallangoraneh
ایلان ماسک در یکی از مصاحبه های خودش میگه: در کل بزرگ ترین اشتباهی که مرتکب شدم و سعی کردم اصلاحش کنم این بود که زیادی برای استعداد کسی ارزش قائل شدم و به شخصیتش اهمیت ندادم و فکر می کنم مهمه که کسی واقعا خوش قلبه یا نه، خیلی مهمه. من این اشتباهو کردم که فکر می کردم ارزش فقط به عقل آدم هاست.
و حالا نظام آموزشی کشور ما دچار این خطای راهبردی شده و با برگزاری یک آزمون، دقت کنید فقط با یک آزمون، عده ای را تیزهوشان نامیده و بخش مهمی از توجه و سرمایه خویش را صرف اونها می کنه. با این کار نه تنها با ایجاد غروری کاذب شخصیت این سرمایه های آینده کشور را دچار آسیب می کنه بلکه سرمایه های دیگر را که در آزمون مذکور پذیرفته نشدند را نیز از حیّز انتفاع ساقط می کنه.
@tallangoraneh
بخشی از بیانات رهبر انقلاب در جلسه درس خارج فقه، اسفند 1391: «و من کلام له صلّی اللَّه علیه و اله: النّاس معادن کمعادن الذّهب و الفضّة». آنچه که در این جمله ی شریف و کوتاه و پرمغز مورد نظر است، وجود استعدادهای پنهان در هر فردی از افراد انسان است.
نوع استعدادها هم فرق میکند؛ طلا یک جا لازم است، نقره هم یک جای دیگر لازم است؛ آنجائی که شما از نقره باید استفاده کنید، اگر از طلا استفاده کردید، به نتیجه نمی رسید؛ آنجائی که از آهن باید استفاده کنید، اگر از طلا استفاده کردید، به نتیجه نمی رسید؛ هر کدامی برای یک کاری لازم است. انسانها با استعدادهای گوناگونشان، تأمین کننده نیاز جوامع بشری برای سیر الی اللَّه و سیر الی الکمال اند؛ همه این استعدادها باید استخراج شود. این، وظیفه مربیان جوامع را سنگین میکند؛ وظیفه حکومتها را سنگین می کند. استعدادیابی، استعدادشناسی، قدر استعداد را دانستن، راه استخراج این استعدادها و به فعلیت رساندن آنها را بلد بودن، بعد با ظرافتِ تمام این را دنبال کردن، این آن چیزی است که بروز استعدادها را نتیجه خواهد بخشید؛ پیغمبران این کار را می کردند: «لیستأدوهم میثاق فطرته و یذکّروهم منسیّ نعمته. .. و یثیروا لهم دفائن العقول». پیغمبران خرد انسانها را برمی آشفتند، آنها را مبعوث می کردند، آنها را به کار وامی داشتند؛ این همان کشاندن استعداد است. بنابراین «النّاس معادن کمعادن الذّهب و الفضّة». به هیچ انسانی نباید با نگاه تحقیر نگاه کرد؛ نه، در او یک استعدادی هست که ای بسا جامعه به آن استعداد نهایت نیاز را دارد.
@tallangoraneh
#محیط_زیست
بالا زیبایی های امانت خداوند به انسان یعنی طبیعت، پایین زشتی های تحمیل شده به زمین توسط انسان
در آموزه های متعدد دین مبین اسلام و در سبک زندگی اسلامی توصیه های فراوانی نسبت رعایت حقوق زمین و محیط زیست شده است.
پیامبر مکرم اسلام(ص) می فرماید: زمین مادر انسان است و حفظ حرمت آن لازم است. حتی بیان شده که در روز قیامت زمین نسبت به نوع رفتار انسان ها به خداوند گزارش می دهد.
تکلیف انسان مسلمان روشن است. حتی اگر مسلمان هم نباشیم، این تکلیف و مسئولیت پذیری نسبت به فرزندانمان و نسل آینده وظیفه سنگینی بر دوش مان می گذارد.
اولین کاری که می توان انجام داد اصلاح الگوی مصرف است. پلاستیک کمتر، زباله پلاستیکی کمتر و محیط زیست سالم تر را در پی خواهد شد.
لطفا تا جایی که می توانیم مصرف یکبار مصرف ها را کم کنیم. برای خریدهایمان از کیسه های پلاستیکی کمتری استفاده کنیم. شاید بتوان چند نوع میوه را در یک کیسه قرار داد و خرید.
نظرات خود را با مدیران تلنگرانه در میان بگذارید.
@tallangoraneh
هدایت شده از توییتر انقلابی
🔴 چند روز پیش بود که #پرستو_بخشی در حال گذروندن دوره طرح #رزیدنتی خودکشی کرد.
🔸️ اتفاقی که شاید برای ما عجیب باشه که چرا یک پزشک باید خودکشی کنه اما این اتفاق تقریبا بین جامعه پزشکی عادی شده .
اتفاقی که علت های پشت پرده اون داخل مستند رزیدنت فاش شده!
تماشای مستند رزیدنت 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
B2n.ir/Rezident.bs