📌 اندیشکدهها چه ویژگی باید داشته باشند؟ (قسمت اول)
🔰 ویژگی اندیشکدهها به دو دسته ماهیتی و کارکردی تقسیم میشود:
الف) ویژگیهای ماهیتی:
1. استقلال نسبی: صاحبنظران، وابستگی را مهمترین تهدید برای اندیشکدهها نام میبرند؛ بدین منظور که اندیشکدهها برای حل و فصل مسائل به حد صحیح آن، نیازمند اجتناب از گرایش جانبدارانه و استقلال از نهادهای قدرت به ویژه از لحاظ تعیین مستقل خطمشیهای سازمانی هستند.
🔰 استقلال اندیشکدهها در 3 حوزه واجد اعمال است:
🔸 خودمختاری حقوقی: اندیشکدهها باید از لحاظ حقوقی به شکل مستقل ثبت شوند و به به صورت مستقیم طرف قرارداد مؤسسات، بانکها و سایر افراد حقوقی و حقیقی قرار گیرند.
🔹 خودمختاری مالی: اندیشکدهها میبایست مالک مستقیم داراییهای خود باشند و درآمدهایی متمایز از درآمد حکومتی داشته باشند.
🔸 خودمختاری دانشی: اندیشکدهها میبایست از لحاظ دستورکارهای تحقیقاتی خود، خارج از اندیشکده هدایت نشوند. همچنین باید از تمرکز بر مسائل ثابتی که فقط منافع عدهای خاص را تأمین میکند دوری کنند.
🔅 این نکته را باید یادآور شد که در بسیاری از کشورها مانند ایران، بدون برخی وابستگیها، اندیشکدهها قادر به تداوم فعالیت خود نیستند.
#حکمرانی_فرهنگی
#مدیریت_فرهنگی
#اندیشکده
📌 اندیشکدهها چه ویژگی باید داشته باشند؟ (قسمت دوم)
الف) ویژگیهای ماهیتی:
🔸۲. ژرفنگری: اندیشکدهها میبایست بهواسطه داشتن تجربه فراوان از عرصه تصمیمسازی و همچنین استفاده از متدولوژیهای قدرتمند تحلیل مسئله، به عمق مسائل توجه کرده و راهحلهای سطحی اجتناب بورزند.
🔹۳. رویکرد فرارشتهای: یکی از چالشهای مهمی که اندیشکدهها بدان پاسخ میدهند، لزوم فرا رفتن از رویکردهای تکرشتهای و درگیر نمودن رشتههای مختلف علمی مختلف جهت حل مسائل پیچیده اجتماعی است.
🔸۴. روشمندی: یک اندیشکده، میبایست بهمنظور جمعآوری، شناسایی مسائل و اولویتبندی آنها، تحلیل و ارائه راهحل و انتشار راهحلهای حاصله، روشهای مشخص و تعریف شدهای داشته باشد.
در نهایت میبایست دارای یک جعبهابزار روشی بوده و با استفاده از روششناسی قدرتمند خود، از روشهای مختلف کمی و کیفی به شکلی درست و به جا برای حل مسائل کلان دولت و جامعه مدد گیرند.
IMG_20211111_081756_221.jpg
449.2K
✅لیست اندیشکده های حوزه حکمرانی
🔺حکمرانی: فرایند قاعده گذاری، اجرای قواعد، بررسی، نظارت و کاربست بازخوردها با اعمال قدرت مشروع و به منظور دستیابی به هدف مشترکی برای همه کنشگران و ذینفعان در چارچوپ ارزشها و هنجارها در محیط یک سازمان یا یک کشور است.
#معرفی_مجموعه_فاخر
#اندیشکده
IMG_20211111_081749_335.jpg
469.1K
✅لیست اندیشکده های حوزه فرهنگی و اجتماعی
🔹اندیشکده یا کانون تفکر یا اتاق فکر به سازمان، مؤسسه، شرکت یا گروهی گفته میشود که کار هدایت پژوهش را انجام میدهند و درگیر مسائل مختلفی چون سیاستگذاریهای اجتماعی، راهبرد سیاسی، اقتصادی، علمی، یا موضوعات مربوط به فناوری یا سیاستهای تجاری یا حتی توصیههای نظامی هستند.
#معرفی_مجموعه_فاخر
#اندیشکده
⭕️فهرست اندیشکده های ایرانی در حوزه های مختلف
👇👇👇
https://iranthinktanks.com/tt
#اندیشکده
https://eitaa.com/tamaddone
New Microsoft Word Document.pdf
337.2K
🔹برای نگارش یک طرح فرهنگی باید ۲۲ مولفه آن تبیین شود
🔹قالب خام نگارش طرح فرهنگی
#مدیریت_فرهنگی
https://eitaa.com/tamaddone
⭕️مدیر با تجربه 😱♨️⭕️
.
❌ما کجا قرار گرفتهایم؟
جایگاه فعالیت ما به عنوان مسئول یک تشکل کجاست؟
و چه کارهایی باید انجام بدهیم؟
.
.
❌در این کتاب ما تلاش کردیم در سه بخش مهمترین نیازمندی ها یک مسئول تشکل رو به قلم در بیاوریم و پای بهترین تجربیات دانشگاههای کشور بنشینیم.
.
.
✅ برای تهییه رایگان این کتاب به لینک زیر مراجعه مراجعه کنید و یا برای دریافت نسخه مکتوب این کتاب تو دایرکت بهمون پیام بدید.
.
https://kalk.ir/doc/package/1175/
#مدیریت_فرهنگی
https://eitaa.com/tamaddone
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ مقام معظم رهبری:
💢....راه جذب جوانان فراهم کردن وسایل سرگرمی نیست؛
♦️بلکه راه جذب جوانها....
#رهبر_انقلاب
https://eitaa.com/tamaddone
📌 جزوه «چرا ما در تبلیغات ضعیف هستیم؟»
🔻این جزوه حاوی خلاصه متن سلسله جلسات "چرا ما در تبلیغات ضعیف هستیم؟" میباشد که در ماه محرم سال۱۴۰۰ و در هیئت هنر برگزار شده و در ۱۰جلسه ارائه شده است.
🔻جزوه «چرا ما در تبلیغات ضعیف هستیم؟» در دو نسخه منتشر شده است. نسخه اول در ابعاد A4 و مناسب چاپ میباشد. نسخه دوم مختص مطالعه در تلفن همراه است.
📎 Panahian.ir/post/7095
🔸صوت این مبحث:
📎 Panahian.ir/post/7000
🔸مجموعه جزوه های منتشر شده تا کنون
📎 Panahian.ir/post/6142
https://eitaa.com/tamaddone