🏴 لوح| امام جواد علیهالسلام، الگوی حرکت ملت ایران بود
🏴 حضرت آیتالله خامنهای: امام جواد علیهالسلام مظهر مبارزهی با باطل بود، او کوششگر برای حکومت الله بود. او برای خدا و قرآن مبارزه میکرد، او از قدرت ها نمی ترسید، او در حقیقت امام و الگو و پیشاهنگ این حرکتی بود که امروز ملت ایران همگی دست به دست آن را تعقیب میکند. ۶۳/۷/۱۷
🔆 #راه_حل_مشکلات_اقتصادی_کشور
🔰 #علامه_مصباح:
مشکل ما این است که قرآن را باور نداریم.
🔹 آنچه جای تعجب دارد این است که ما به عنوان يك کشور اسلامی و انقلابی که امام(ره) آن را پایه گذاری کرده، در صدد هستیم که برای حل مشکلاتمان نسخهای از دشمنان بگیریم؛ یعنی با این همه منابع غنی، به سمت کسانی که فساد و مشکلاتشان عیان شده، دست دراز کنیم.
🔸 #قرآن می فرماید: « وَلَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُرَىٰ آمَنُوا وَاتَّقَوْا لَفَتَحْنَا عَلَيْهِم بَرَكَاتٍ مِّنَ السَّمَاءِ وَالْأَرْضِ»
🔹 آیا ما باور داریم حل مشکلات اقتصادی، با #ایمان_به_خدا و #تقوای_جمعی، برطرف می شود؟ رفتار ما نشان میدهد که قائل به گرفتن راه حل از اسلام نیستیم و معتقدیم كه «ره چنان باید رفت که رهروان رفتند»؛ باید به کسانی مراجعه کنیم که حتی به همپیمانانشان هم پشت میکنند!
بیانات در دیدار با اعضای مرکزی جبهه پایداری
28 تیرماه 97
https://eitaa.com/tamaddone
#امام_خامنهای:
🔹واقعا امروز مسائل فرهنگی کشور زمین افتاده است. همه خودشان را فرهنگی میدانند، همه نسبت به مسائل فرهنگی اظهار شوق و علاقه میکنند و آن را در بیانات و اظهاراتشان مهم نشان میدهند، اما حقیقتاً کار فرهنگی در کشور، متناسب با پیشرفت و ریشه دواندن انقلاب در جامعه نیست.
🔹ما امروز خیلی کارهای فرهنگی باید میکردیم که نکردیم، خیلی برنامهها باید میریختیم که نریختیم و حقیقتاً دستمان از خیلی کارها چه در داخل و چه در خارج کشور خالی است. لذاست که مسائل فرهنگی حقیقتاً در خور این است که به آن، با سعه صدر و اهتمام و دلسوزیِ عمیق و همراه با خِبرگی و کارشناسی رسیدگی بشود.
🔸امام خامنهای - ۱۳۶۸/۱۰/۱۲
___
https://eitaa.com/tamaddone
فرهنگ و اندیشه ی تمدنی
#معرفی 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
🔵#معرفی_کتاب:
👈در روزگاری که تقریبا همه #نخبگان_سیاسی کشور، از همه جناح ها، مدعی پیروی از منویات رهبری هستند، لزوم #شناخت_رسالت_نخبگان از منظر ایشان دوچندان گشته است. چه با مطرح شدن نفوذ به عنوان نقشه اصلی دشمن در شرایط فعلی باید این نکته را مدنظر داشت که نفوذ در شرایط حاضر به نام انقلاب و با ظاهرسازی انقلابی معنا می یابد. از این رو #کتاب_گنجینه_نخبگان که به بررسی #دیدگاه_های_رهبر_معظم_انقلاب در مورد نخبگان می پردازد، می تواند کلید خوبی برای آشنایی با منظومه فکری رهبر انقلاب پیرامون نخبگان باشد.
📜مؤلف در فصل اول به ارائه تعریفی از نخبه و جایگاه آن در جامعه می پردازد. در فصل بعد وظایف و ضرورت های جامعه نخبگان را مورد توجه قرار می دهد. در فصول بعدی نیز به ترتیب انتظارات متصور از نخبگان سیاسی، #تأثیرگذاری_هنر_و_هنرمند_در_جامعه ، #شاخص_های_دستیابی_به_تمدن_نوین_اسلامی ، رفتارهای اجتماعی مناسب، وظایف مسئولین در قبال نخبگان و آسیب های جامعه نخبگان را مورد بحث و بررسی قرار داده است.
🔵مشخصات کتاب:
✅مولف: امیرحسین بانکی پور فرد
✅ناشر کتاب : حدیث راه عشق
✅سال نشر: 1394
https://eitaa.com/tamaddone
🔷🔶چکیده ای از روش شناسی کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی ، به صورت نموداری🔶🔷
https://eitaa.com/tamaddone
#داستان_مدیریتی
✅یک و نیم میلیون دلار هزینه یا یک پنکه✅
علی خسرو شاهی" مدیر و صاحب کارخانه مینو
و یکی از سرمایه داران بزرگ در زمان
قبل از انقلاب ، در کتاب خاطراتش آورده است:
یک کارخانه شکلات سازی سوئیسی گاهی به دلیل ایراد دستگاه هایش در خط تولید، بسته بندی خالی رد می کرده، بدون اینکه در داخل بسته شکلات بگذارد و همین بسته های خالی احتمالی، باعث نارضایتی مشتریان می شده است.
مسئولان این کارخانه سوئیسی آمدند کلی تحقیق کردند٬ و دست آخر پس از حدود یک و نیم میلیون دلار هزینه، به این نتیجه رسیدند که سر راه دستگاه نوعی وسیله لیزری بگذارند که بسته بندی های خالی را به طور اتوماتیک شناسایی کند و بردارد.
با شنیدن این خبر نگران شدم. چون دستگاه ما هم مشابه همان کارخانه شکلات سازی، ساخت همان شرکت سوئیسی بود، دستور تحقیق دادم، بعد از یک هفته سرپرست ماشینها آمد و گفت:
بله درست است، در دستگاههای ما هم چنین ایرادی دیده شده و حتی ممکن است چنین محصولاتی به بازار هم راه پیدا کرده باشد.
نگرانی ام زیادتر شد و تصمیم گرفتم در جلسه هیئت مدیره روی موضوع بحث کنیم. می خواستم نظر هیئت مدیره را در مورد یک و نیم میلیون دلار خرج احتمالی اخذ کنم.
فردای آن روز با اعضای هیت مدیره برای بازدید از ماشین به کارگاه تولید رفتیم و دیدیم یک پنکه روی صندلی جلو میز ماشین قرار دارد. از کارگر ساده٬ بالا سر ماشین پرسیدم: این برای چه است؟
گفت: ماشین گاهی بسته خالی میزنه. من هم این پنکه را که تو انبار بود آوردم، گذاشتم سر راه دستگاه که بسته های خالی از شکلات را با باد پرت کنه بیرون.
نگاهی به هیئت مدیره کردم، تمامشان رنگشان پریده بود.
به کارگر خلاق که ما را از شر٬ یک و نیم میلیون دلار، خرج اضافی رهانیده بود٬ یک تشویق نامه به اضافه یک ماه حقوق و یک خانه در کرج هدیه دادم.
https://eitaa.com/tamaddone
روزي طلبه جواني که در زمان شاه عباس در اصفهان درس مي خواند نزد شيخ بهايي آمد و گفت: من ديگر از درس خواندن خسته شده ام و مي خواهم دنبال تجارت و کار و کاسبي بروم چون درس خواندن براي آدم، آب و نان نمي شود و کسي از طلبگي به جايي نمي رسد و به جز بي پولي و حسرت، عايدي ندارد.
شيخ گفت: بسيار خب! حالا که مي روي حرفي نيست. فعلا اين قطعه سنگ را بگير و به نانوايي برو چند عدد نان بياور با هم غذايي بخوريم و بعد هر کجا مي خواهي برو، من مانع کسب و کار و تجارتت نمي شوم. جوان با حيرت و ترديد، سنگ را گرفت و به نانوايي رفت و سنگ را به نانوا داد تا نان بگيرد ولي نانوا او را مسخره نمود و از مغازه بيرون کرد.
پسر جوان با ناراحتي پيش شيخ بهايي برگشت و گفت: مرا مسخره کرده اي؟
نانوا نان را نداد هيچ، جلوي مردم مرا مسخره کرد و به ريش من هم خنديد.
شيخ گفت: اشکالي ندارد . پس به بازار علوفه فروشان برو و بگو اين سنگ خيلي با ارزش است سعي کن با آن قدري علوفه و کاه و جو براي اسب هايمان بخري. او دوباره به بازار رفت تا علوفه بخرد ولي آن ها نيز چيزي به او ندادند و به او خنديدند. جوان که ديگر خيلي ناراحت شده بود نزد شيخ آمد و ماجرا را تعريف کرد. شيخ بهايي گفت: خيلي ناراحت نباش. حالا اين سنگ را بردار و به بازار صرافان و زرگران ببر و به فلان دکان برو و بگو اين سنگ را گرو بردار و در ازاي آن، صد سکه به من قرض بده که اکنون نياز دارم. طلبه جوان گفت: با اين سنگ، نان و علوفه ندادند، چگونه زرگران بابت آن پول مي دهند؟ شيخ گفت: امتحان آن که ضرر ندارد. طلبه جوان با اين ناراحت بود، ولي با بي ميلي و به احترام شيخ به بازار صرافان و جواهرفروشان رفت و به همان دکاني که شيخ گفته بود و گفت: اين سنگ را در مقابل صد سکه به امانت نزد تو مي سپارم. مرد زرگر نگاهي به سنگ کرد و با تعجب، نگاهي به پسر جوان انداخت و به او گفت: قدري بنشين تا پولت را حاضر کنم. سپس شاگرد خود را صدا زد و در گوش او چيزي گفت و شاگرد از مغازه بيرون رفت. پس از مدتي کمي شاگرد با دو مامور به کان بازگشت.
ماموران پسرجوان را گرفتند و مي خواستند او را با خود ببرد. او با تعجب گفت: مگر من چه کرده ام؟ مرد زرگر گفت: مي داني اين سنگ چيست و چقدر مي ارزد؟
پسر گفت: نه، مگر چقدر مي ارزد؟
زرگر گفت: ارزش اين گوهر، بيش از ده هزار سکه است. راستش را بگو، تو در تمام عمر خود حتي هزار سکه را يک جا نديده اي، چنين سنگ گران قيمتي را از کجا آورده اي؟ پسر جوان که از تعجب زبانش بند آمده بود و فکر نمي کرد سنگي که به نانوا با آن نان هم نداده بود اين مقدار ارزش هم داشته باشد با من و من و لکنت زبان گفت: به خدا من دزدي نکرده ام. من با شيخ بهايي نشسته بودم که او اين سنگ را به من داد تا براي وام گرفتن به اين جا بياورم. اگر باور نمي کنيد با من به مدرسه بياييد تا به نزد شيخ برويم.
ماموران پسر جوان را با ناباوري گرفتند و نزد شيخ بهايي آوردند. ماموران پس از اداي احترام به شيخ بهايي، قضيه مرد جوان را به او گفتند. او ماموران را مرخص کرد و گفت: آري اين مرد راست مي گويد. من اين سنگ قيمتي را به او داده بودم تا گرو گذاشته، برايم قدري پول نقد بگيرد. پس از رفتن ماموران، طلبه جوان با شگفتي و خنده گفت: اي شيخ! قضيه چيست؟ امروز با اين سنگ، عجب بلاهايي سر من آمده است! مگر اين سنگ چيست که با آن کاه و جو ندادند ولي مرد صراف بابت آن ده هزار سکه مي پردازد.
شيخ بهايي گفت: مرد جوان! اين سنگ قيمتي که مي بيني، گوهر شب چراغ است و اين گوهر کمياب، در شب تاريک چون چراغ مي درخشد و نور مي دهد. همان طور که ديدي، قدر زر را زرگر مي شناسد و قدر گوهر را گوهري مي داند. نانوا و قصاب، تفاوت بين سنگ و گوهر را تشخيص نمي دهند و همگان ارزش آن را نمي دانند. وضع ما هم همين طور است. ارزش علم و عالم را انسان هاي عاقل و فرزانه مي دانند و هر بقال و عطاري نمي داند ارزش طلب علم و گوهر دانش چقدر است و فايده آن چيست. حال خود داني خواهي پي تجارت برو و خواهي به تحصيل علم بپرداز. پسر جوان از اين که مي خواست از طلب علم دست بکشد، پشيمان شد و به آموزش علم ادامه داد تا به مقام استادي بزرگ رسيد.
#علم
#علم_آموزی
https://eitaa.com/tamaddone
رهبرانقلاب: قبل از ظهور مهدی موعود، در میدانهای مجاهدت، انسانهای پاک امتحان می شوند. در کورههای آزمایش وارد می شوند و سربلند بیرون میآیند. ٧٠/١١/٣٠
https://eitaa.com/tamaddone
هدایت شده از خبرگزاری فارس
توصیه رهبر انقلاب درباره جوایز مسابقات تلویزیونی
🔸رهبر انقلاب ۱۱ آذرماه ۱۳۸۳ در بخشی از دیدار مسئولان صداوسیما فرمودند:
🔹یک روز من دیدم در یک برنامهی تلویزیونی پنج میلیون تومان به یک نفر جایزه دادند؛ برای اینکه به چند سؤال جواب داد! این سرگرمىِ خیلی جالبی نیست. پنج میلیون تومان، تقریباً حقوق دو سه سال یک کارمند متوسط است (سال ۸۳).
📝مشروح این گزارش را در لینک زیر بخوانید:
👉 fna.ir/bocokm
@Farsna
⬅️مراحل "نقش آفرینی تخصصی" برای "پیگیری حل مسائل اساسی کشور"
1⃣مرحله اول ( ایجاد دغدغه)
https://eitaa.com/tamaddone
⬅️مراحل "نقش آفرینی تخصصی" برای "پیگیری حل مسائل اساسی کشور"
2⃣مرحله دوم ( تمرکز بر مسئله)
https://eitaa.com/tamaddone
⬅️مراحل "نقش آفرینی تخصصی" برای "پیگیری حل مسائل اساسی کشور"
3⃣مرحله سوم ( اقدامات عملیاتی)
https://eitaa.com/tamaddone
⬅️مراحل "نقش آفرینی تخصصی" برای "پیگیری حل مسائل اساسی کشور"
4⃣مرحله چهارم ( اقدامات عملیاتی )
https://eitaa.com/tamaddone
1_22424648.pdf
5.57M
✳️ #نهضت_مطالبهگری
گفتاری از حجتالاسلام والمسلمین حمیدرضا مهدوی ارفع
کاری از #جامعه_ایمانی_مشعر
https://eitaa.com/tamaddone
💫 #«یادت_باشد» که راه، راه آسمان است
📚 #معرفی_کتاب عاشقانهای درباره زندگی #شهید_مدافع_حرم_حمید_سیاهکالی
👈 کتابی که رهبر انقلاب گفتند که باید ماجرای قهرمانان آن در تاریخ ثبت شود
📖 کتاب «یادت باشد» روایتی است عاشقانه از زندگی یک شهید مدافع حرم که پاییز سال ۸۹ به کربلا رفت، پاییز سال ۹۱ عقد کرد، پاییز سال ۹۲ ازدواج کرد و نهایتاً در پاییز سال ۹۴ در دفاع از حرم مطهر حضرت زینب کبری(س) به شهادت رسید! شهید حمید سیاهکالی.
📖 «یادت باشد»کتابی است که میشود ساعتها با آن خندید و روزها با آن اشک ریخت. کتاب را که ورق میزنی انگار برایت همه شهدا تصویر می شوند و تازه میفهمی آنهایی که فدایی زینب شدند، چقدر شبیه هم هستند. فرقی نمیکند اسمشان چه باشد! محمد بلباسی، محسن حججی، مصطفی صدرزاده، مهدی نوروزی یا حمید سیاهکالی و... اینها همگی «یادشان بود» تا ما «یادمان باشد» راه، از آسمان میگذرد!
📖 اگر دنبال کتابی برای آرامش روح، برای پیدا کردن راه یا حتی برای هدیه دادن به بهترین عزیزانتان هستید، این کتاب را حتما بخرید و بخوانید و هدیه بدهید. از آن دست کتابهایی که نمیشود بدون گریه تمام کرد! از آن دست کتابهایی که دوست نداری تمام شود، از آن دست کتابهایی که وقتی به آخر میرسی، نمیدانی اول راهی یا آخر راه! فقط میشود گفت باران کلمات که میبارد، دلمان برایشان تنگ میشود، راه میافتیم بدون چتر؛ ما بغض میکنیم، آسمان گریه!
📝 سخنان امروز رهبر انقلاب اما برگی دیگر از این کتاب را نشان داد؛ آنجا که گفتند اخیراً کتابی را خواندهاند که ماجرای زندگی زن و شوهر دهه هفتادی را روایت میکند و از ماجرای نذر روزهگرفتنشان برای برپایی مجلس بدون گناه عروسی گفتند و اشارهشان به کتاب «یادت باشد» بود؛ آقا گفتند که ماجرای این جوانان باید در تاریخ ثبت شود؛ و اشاره کردند که « اینها مال قضایای صد سال پیش و دویست سال پیش نیست، مال سال ۹۴ و ۹۵ و مال همین سالها است، مال همین روزهای در پیش [روی] ما است؛ امروز این است. در نسل جوانِ ما یک چنین عناصری حضور دارند، یک چنین حقیقتهای درخشانی در آنها حضور دارد و وجود دارد؛ اینها را باید یادداشت کرد، اینها را باید دید، اینها را باید فهمید. فقط هم این [یک نمونه] نیست که بگویید «آقا! به یک گل بهار نمیشود»؛ نه، بحث یک گل نیست؛ زیاد هستند از این قبیل. این دو -زن و شوهری که عرض کردم- هر دو دانشجو بودند که البتّه آن پسر هم بعد میرود شهید میشود».
🖨 «یادت باشد» را انتشارات شهید کاظمی تهیه و منتشر کرده است.
https://eitaa.com/tamaddone
⛅️ رهبرانقلاب:کسی که وقتی کشور اسلامی مورد تهدید است،آماده دفاع از ارزشها و پرچم برافراشته اسلام است،میتواند ادعا کند اگر امام زمان بیاید،پشت سر ایشان در #میدانهای_خطر قدم خواهد گذاشت.
🌹 #مهدويت_رهبر