⭕️ آزادی «غیریواشکی» در شورای شهر شیراز
🔸رییس جدید شورای شهر شیراز در نخستین انتصاب خود حکم مسئولیت کسی را امضاء کرد که در صفحه اینستاگرامش با افتخار تصاویر بدون حجاب همسر، مادر و خانواده خود را منتشر کرده و زیر آن نوشته است: «آزادی غیریواشکی»!
✅ کانال مصاف
@Masaf
🔻 هیهات منا الذله🔻
در پنجاه و یکمین دوره بازیهای المپیک ارامنه ایران با این تصاویر و با حضور رئیس شورای شهر تهران در ورزشگاه آرارات تهران برگزار شد.
زنان بدون حجاب در ورزشگاه حضور دارند
اصلا انگار نه انگار که اقلیتها به رعایت
قانون کشور ملزم هستند
و کاملا مشهود است که عوامل شورای شهر در این جریانات بیحجابی دست و دخالت مستقیم دارند
تیم محسن هاشمی دیگرعلنا مشغول کارند
با حذف نام شهید و برنامه های ترویج بیحجابی عناد خود را با دین آشکار کرده اند
@mobahesegroup
🌸♻️شرکت در جلسهی نشست دورهای؛
آری یا نه؟
❇️نشسته دورهای اساتید سه سطح دارد که هر یک تحلیل خاص خود را میطلبد:
1. عموم اساتید مدعو ؛
2. حلقهی میانی؛
3. اعضای اتاق فکر.
❇️مخاطب این سخن، عمدتاً سطح عموم اساتید است. طبعاً انگیزهی اکثریت مطلق آنان بهرهمندی از فرمایشات مرجع بزرگواری است که در محضر ایشان شرکت میکنند. این نیت خالصانه مبارک است و قطعاً جای اشکال نیست.
🌸اما پرسش کلیدی این است که انگیزه یا انگیزههای اعضای محوری این نشست که در اتاق فکر آن هستند از تلاش چندین ساله برای برگزاری نشست مزبور و کارآمدی آنان چیست؟
🌸توجه به شخصیت و انگیزهی آنان، میتواند در تصمیم مدعوین محترم تأثیرگذار باشد.
🌸اگر اعضای اتاق فکر بخواهند مدیریت در مدیرت حوزه درست کنند، شرکت در برنامهی مزبور حمایتی از آنان خواهد بود و طبعاً حضور هر بزرگوار در تشتت مدیریتی حوزه سهم خواهد داشت.
🌸چنانکه، شرکت تعاملگرایانهی مدیران پیشین و فعلی حوزه در اتاق فکر مزبور یا نشست عمومی یا ... قطعاً میتواند از این منظر تحلیل شود و آنان میبایست پاسخگوی تأثیر این قدمرنجههای قاعدتاً مخلصانه و غیرمحافظهکارانه باشند.
🌸مهمتر آنکه، شرکت سروران در این جلسه میتواند و بلکه توانسته است در زمینهسازی برای قدرتگیری برخی مرجعیتهای خودخوانده یا دلبستگان مرجعیت مؤثر باشد. طبعاً نمیتوان انتظار داشت که خداوند نسبت به تأثیرات چنین اموری از امثال ما بازخواست نکند.
🌺چند پرسش کلیدی:
1️⃣آیا شرکت مخلصانه سروران در چنین نشستی بیتأثیر و خنثی خواهد بود یا آنکه، به مثابهی تبدیل آن سروران به سیاهی لشکر برای برخی قدرتطلبان (البته نه لزوماً همهی اعضای نشست در ردههای مختلف) نخواهد بود؟
2️⃣آیا مصلحت بهرهگیری از فرمایشات مراجع عظام در موازنه با مفسدههای قطعی یا حتی احتمالی در تلقی برخی سروران ، میتواند توجیهکنندهی ضرورت یا حسن شرکت در چنین نمایش قدرتهایی باشد؟
3️⃣آیا ضرورت ندارد که سروران در حسن، ضرورت و کارآمدیهای مثبت یا منفی اصل چنین تشکلی بازنگری فردی و بلکه جمعی کنند؟
4️⃣آیا عدم شرکت برخی سروران در نشست در مؤسسه اسرا به دور از تأثیر کنترلکننده و مثبت بر نشست نبود؟
5️⃣ آیا استمرار این رویکرد،نمیتواند برخی آسیبهای معاصر حوزه را کاهش دهد؟
6️⃣آیا حمایت مالی از اساتید نباید از تنها یک مرکز مدیریت انجام گیرد؟
7️⃣ و دهها سؤال مهم و نیازمند طرح در این زمینه ....
ذبیح الله نعیمیان
💠اسرار پیدا
کانال جریانشناسی و تاریخ معاصر:
💠 @asrar_p
مُهره موساد در آشوب عراق
که خود را روحانی و رزمنده جا زده بود
✍️ باورش خیلی سخت است که دزد، لباس پیامبر(ص) را هم بدزدد و خود را روحانی جا بزند. اما واقعیت دارد. بدترین نفوذ ها، از جمله با همین عبا دزدی اتفاق افتاده است.
🔹فرد اصلی در این تصاویر، "غیث التمیمی"، از صحنه گردانان اغتشاشات اخیر عراق در فضای مجازی است؛ در قیافه های مختلف؛ از لباس روحانی و رزم، تا صمیمت با یهودیان و زنان افسران اطلاعاتی رژیم صهیونیستی!
♦️او در حوزه «شهید صدر» به عنوان طلبه دروس دینی تحصیل کرد. پس از سقوط صدام، به جریان صدر پیوست و از فرماندهان گروه «جیش المهدی» بود و پس از آن به مدت یک سال و نیم در زندان آمریکاییها به سر برد.
🔹پس از آزادی از زندان، در انگلیس اقامت گرفت و تدریجا، دشمنی با مرجعیت و حوزه های علمیه شیعه را علنی کرد. تحرکات ااتمیمی، از ارتباط وی با سرویس های جاسوسی موساد و ام آی سیکس حکایت می کند. http://fi9.ir/fa5qu1
♦️زنی که التمیمی در کنار او نشسته، همسر «یوسی کبرفارسر» رئیس سابق اطلاعات ارتش اسرائیل است. او عکس های متعددی در کنار برخی یهودیان و صهیونیست ها دارد.
@IMANI_mohammad
May 11
H. غفاری فر:
دوستان بجای ورود به بازی ابلیسی این حامیان فرهنگ اموی، مطلب فوق که افشاگری محکمتری را نشان می دهد را، منشر کنید. کل ایرامن صدهزار زن عوضی یا کم خرد یا بی بصیرت نسبت به اصرار بر حضور زن در ورزشگاه وجود ندارد اما اگر وارد بازی شیاطین این دوره شویم موضوع تبدیل به آزادی و عدم آزادی زن میشد ا ما اگر چهره خبیث و کثیف شاه دزد را افشاء کنیم قضیه برعکس میشود . دعوی بین دزد ومخالفین دزد می شود
محمد خوش نظر:
به جای دوگانه آزادی و ورزشگاه یا آزادی و حجاب، باید دوگانه خباثت و صداقت، نفاق و عدالت، خیانت و خدمت مطرح بشه
سخنی بارئیسجمهورحقوقدان!!!!!
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
جناب روحانی چرا و با چه انگیزه و منظوری اصرار بر شُبههافکنی داشتهاند و از این رهگذر در پی دور کردن افکار عمومی از کدام رخداد و یا مسئله و موضوعی بودهاند؟!
«حسین شریعتمداری» در یادداشت روزنامه «کیهان» نوشت:
در شماره امروز کیهان به اظهارات اخیر آقای روحانی که در آن ضرورت نظارت استصوابی شورای نگهبان را نفی کرده و غیرضروری دانستهاند، پرداختهایم و مستندات قابل توجهی در نقد سخنان ایشان آوردهایم. در این وجیزه اما، سخن دیگری با جناب ایشان در میان است و آن، طرح این پرسش است که آقای رئیسجمهور از اظهارات اخیر خود چه منظور و مقصودی را دنبال میکرده است؟! چرا که؛
۱- آقای روحانی به عنوان یک حقوقدان به خوبی میدانند که هرگاه سخن از تاسیس یک تشکیلات در میان است، پای شرایط کسانی که قرار است عضو آن تشکیلات باشند هم به میان کشیده میشود بنابراین الزاماً باید کسانی باشند تا انطباق خصوصیات داوطلبان حضور در آن تشکیلات را با شرایطی که برای آن در نظر گرفته شده است بررسی کرده و نظر مثبت یا منفی خود را اعلام کنند. این نکته از بدیهیترین و ابتداییترین مبانی و اصول علم حقوق است و بسیار بعید به نظر میرسد که رئیسجمهور محترم از آن بیخبر باشند!
۲- نظارت شورای نگهبان بر انتخابات «مجلس خبرگان رهبری، ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی و مراجعه به آراء عمومی»
نص صریح اصل ۹۹ قانون اساسی است. بنابراین جناب روحانی میدانند که مخالفت با آن، مخالفت با قانون اساسی است. از این روی با جرأت و به یقین میتوان گفت آقای روحانی میدانستهاند که نظر ابراز شده ایشان قابل اجرا نیست.
۳- وقتی به خوبی میدانند که آنچه خواستهاند اولاً با بدیهیات منطقی و ثانیاً با متن صریح قانون اساسی در تضاد است، به وضوح و بدون کمترین تردیدی میتوان نتیجه گرفت که مقصود و منظور ایشان از آنچه ابراز کردهاند همان نیست که در اظهاراتشان آمده است! چگونه میتوان باور کرد رئیسجمهور حقوقدان خواستهای داشته باشد که یقین دارد ناممکن و ناشدنی است؟! هیئت دولت هم که جای رسیدگی به امور اجرایی کشور است و جای بیان آرزوها نیست! پس منظور ایشان چه بوده و چیست؟!
۴- با عرض پوزش باید گفت، تنها خاصیت و اثری که اظهارات ایشان میتواند داشته باشد «شبهه افکنی» ! و مشغول کردن دیگران به پاسخ شُبههای است که به میان آورده است! آیا غیر از این، میتوان خاصیت دیگری برای آن قائل بود؟! به یقین در دورترین افق ذهنها نیز برای آن هیچ خاصیت دیگری قابل تصور نیست!
۵- حالا به طرح این پرسش میرسیم که آیا جناب روحانی از این نکته بدیهی بیخبر بوده است؟! پاسخ این سؤال بدون کمترین تردیدی منفی است و با جرأت میتوان گفت محال است شخصیتی در جایگاه ریاست جمهوری و با عنوان «حقوقدان» از نتیجه آنچه مطرح کرده است بیخبر باشد!
۶- اگر بپذیریم که آقای رئیسجمهور به خوبی از ناشدنی بودن و غیرمنطقی بودن سخنان خود و مغایرت و تضاد آشکار آن با قانون خبر داشته است - که به یقین خبر داشته است- پای سؤال بعدی به میان کشیده میشود که جناب روحانی چرا و با چه انگیزه و منظوری اصرار بر شُبههافکنی داشتهاند و از این رهگذر در پی دور کردن افکار عمومی از کدام رخداد و یا مسئله و موضوعی بودهاند؟!
تنها پاسخی که برای این سؤال به ذهن میرسد آن است که شبههافکنی در بدیهیات برای دور کردن افکار عمومی ملت از وعدههای برزمین مانده دولت و مشغول ساختن مردم به مسائلی نظیر آنچه به آن اشاره شد بوده است!
هدایت شده از H. غفاری فر
👆جناب روحانی ما دیوانه نیستیم👍
👈شما را نمی دانیم!!؟؟👉
حاج حسین حسین شریعتمداری در مورخ 98/7/25 در صفحه سیاست با شناسه خبر : 328794 مقاله ای با عنوان (دهها پله پائینتر از "هیچ" ) را در کیهان به چاپ رساند، اما به نظر حقیر، به دلیل اینکه قصد استفاده از استعاره و کنایه را داشت، حق قلم و تاریخ را، به درستی اداء نکرد، از این رو حقیر برخی کلمات و جملات و حتی تیتر مقاله را تغییر دادم. البته با کمک خود متن مقاله آقای شریعتمداری و سخنان صد در صد مستند به حسن فریدون سرخه ای مشهور به حسن روحانی! این تغییر صورت گرفت.
«پیشرفت و آینده کشور در سایه تعامل با دنیاست یا تقابل»؟!
این پرسشی بود که آقای روحانی در مراسم آغاز سال تحصیلی(98-99) دانشگاهها و مراکز آموزش عالی در دانشگاه تهران مطرح کردند و در پاسخ به این پرسش، گفتند: «41 سال است ما هنوز به جواب روشن و قاطع در کشور نرسیدیم. یک عده میگویند تعامل سازنده باید داشت و عدهای دیگر عنوان میکنند که باید به سمت تقابل مستمر و دائم برویم»!
جناب رئیسجمهور توضیح ندادند که چه کسانی خواهان «تقابل مستمر و دائم» در سیاست خارجی هستند؟! جمهوری اسلامی ایران به گواهی اسناد موجود، از آغاز شکلگیری تاکنون، خواستار تعامل سازنده با دیگر کشورها بوده است و تنها رژیم اشغالگر قدس را به دلیل آنکه یک رژیم جعلی است، قابل تعامل نمیدانسته و نمیداند و آمریکا را به این علت که اولاً خواستار براندازی جمهوری اسلامی است و ثانیاً به علت آنکه آشکارا، تسلیم ایران را در مقابل خواستههای استعماری و استکباری خود دنبال میکند، درخور و شایسته تعامل نمیداند.
حالا باید از آقای روحانی پرسید، آیا منظورتان از تعامل در سیاست خارجی، تعامل با اسرائیل و آمریکا است؟
چه کسانی؛ به قول شما در پی تقابل «مستمر و دائم» با سایر کشورها هستند؟!
بعید است که منظور آقای روحانی تعامل با رژیم اشغالگر قدس باشد که اگر باشد!.....؟؟!!
آیا منظورتان تعامل با آمریکا است؟؟ که به احتمال بسیار زیاد چنین است!- باید گفت؛
الف: مگر طی چند سال گذشته با موضوع برنامه هستهای کشورمان با آمریکا به گفتوگو ننشستید؟ آیا در پارهای از موارد، دل ندادید و قلوه نگرفتید؟ تا آنجا که امضای جان کری را تضمین دانسته و برخی از اعضای مذاکره ایران و آمریکا، برای نوه یکدیگر هدیه نفرستادید؟؟؟
بعد از توافق هستهای، این توافق را فتحالفتوح نامیدید و در پی آب و صابون بودید تا صورت منتقدان را بشویید و آنان را از خجالت بیرون بیاورید؟! خب، نتیجه چه شد؟ اگر بفرمایید نتیجه«هیچ» بود! به حقیقت برجام جفا کرده و از بیان واقعیت دور شدهاید، چرا که صنعت هستهای کشور را از بین بردید، دهها امتیاز نقد به حریف دادید، بسیاری از امکانات و ظرفیتهای کشور را هزینه کردید، به جای لغو تحریمها که هدف اصلی مذاکره بود، تحریمهای فراوان دیگری را هم به ملت تحمیل کردید و... بنابراین آنچه به دست آوردید فقط «هیچ» نبود! بلکه "" دهها پله پائینتر از هیچ "" بود.
کاش به جای سخنرانیهای بیسند درباره دستاوردهای تخیلی برجام، یکبار و فقط یک بار به یکی از دستاوردهای برجام اشاره میکردید! در آن صورت، حتماً به جای آنکه بفرمایید «برجام، کوهی بود که بر سر مخالفان داخلی خراب شد»! میفرمودید «برجام، کوهی بود که بر سر ملت و نظام خراب شد»!
ب: آری جناب آقای روحانی! مگر حضرتعالی نبودید که میفرمودید؛ مگر کشورها دیوانهاند که بخواهند با آمریکا مذاکره کنند؟ ما که دیوانه نیستیم! شما را نمی دانیم؟!
شما را بخدا ببنید و بشنوید تا رمز ماندگاری دستگاه حسین بن علی را بفهمیم.
بفهمیم؛ که ما کم بهره مندان از عقل واقعی، در دستگاه حسین و خدای حسین ع چگونه محاسبه می کنیم؟؟
اما؛ عاشقان و عاقلان واقعی حسین ع چگونه محاسبه می کنند؟؟
همان عاقلان واقعی، که در نگاه ما عقب ماندگان از غافله، شیرین عقلان یا کم بهره مندان جلوه می کنند.
چه کسانی نمی گذارند؟؟؟
🔴هیس !!! ارسال صدا و تصویر از اربعین ممنوع.....
شاید اگر از زائرین اربعین سوال کنید یکی از بزرگترین مشکلات شما در این سفر چه بوده است بگویند #ارتباطات.....
ارتباطات شامل اینترنت و تماسهای صوتی و تصویری میشود....
هر سال شاهد افزایش سرسام آور هزینه های اینترنت همراه و تماسهای تلفنی در سفر اربعین هستیم . هزینه هایی که اصلا قابل توصیف نیست . کیفیت تماسها و اینترنت هم که افتضاح.....
وقتی نیروهای مسلح کشور ما میتوانند در عمق دو کشور عراق و سوریه شرورترین و خونخوارترین ارتش تروریستی دنیا را شکست دهند و ارتباط زمینی ایران را تا سواحل مدیترانه گسترش دهند ،سوال اینست که چرا مسئولین امر در حوزه ارتباطات و اینترنت از ایجاد تسهیلات مناسب اینترنتی و ارتباطی در ایام اربعین آنهم در فاصله کوتاه دو شهر نجف و کربلا عاجز هستند؟
یک رایزنی و دیپلماسی کوچک میخواهد با کشور دوست و همسایه عراق که با جان و دل دارند از میلیونها ایرانی در این ایام پذیرایی میکنند...آیا خیلی سخت است؟
یکی از متخصصان حوزه ارتباطات به من میگفت خیلی سخت نیست اما نمیخواهند!!
گفتم چرا؟
گفت فکرش را بکن ۳ میلیون ایرانی زائر اربعین اگر به اینترنت پر سرعت و ارزان قیمت در مسیر کربلا و نجف دسترسی داشته باشند لحظه به لحظه چه غوغایی در فضای مجازی برپا میشود.در کسری از ساعت میلیونها تصویر و فیلم به همه جای ایران و جهان ارسال میشود و تک تک زائرین اربعین خود تبدیل به ابر رسانه هایی میشوند که تمامی ابعاد این قیام بزرگ و تاریخی و تمدن ساز شیعیان را در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی و.... منتشر میکنند.
حقیقتا جریان غربگرای حاکم بر کشور و شبکه نفوذ دشمنان از شکل گیری این ابر رسانه بزرگ زائران امام حسین علیه السلام رعب و وحشت دارند لذا طبیعی است که قدمی جهت ایجاد تسهیلات اینترنتی و ارتباطی برندارند....
بله حقیقت ماجرا همین است بنظر میرسد اینترنت گران و ارتباطات سخت در سفر اربعین برای همین باشد که هزینه ارسال هر تصویر زنده و روشن و سازنده ای از ایام الله اربعین برای زائران بسیار گران تمامشود تا شاید به خیال شوم دشمنان بتوانند جلوی دیده شدن بیشتر این قیام باشکوه شیعیان را بگیرند....
#جنبش_فرهنگی_سحاب
هدایت شده از توییتر انقلابی
⭕️ دوستانی که استقبال زیاد امسال مردم از پیاده روی کربلا رو به دلیل حذف ویزا می دونند،دلیل ازدحام پیاده روی تا حرم حضرت عبدالعظیم رو چی میگن؟گرایش فطرتهای بیدار به مسیر راستین امام حسین هر روز بیشتر خواهد شد تا تحقق ظهور ان شالله ،حالا چه بعضیها دوست داشته باشند چه نداشته باشند....
👤 E.ALIPOOR🥀
💠 به توییتر انقلابی بپیوندید:
https://eitaa.com/twtenghelabi
تاملی دیگر
⭕️ دوستانی که استقبال زیاد امسال مردم از پیاده روی کربلا رو به دلیل حذف ویزا می دونند،دلیل ازدحام پی
👌👌👌👌👌
بیش از چهل سال است( از ۵۶ تا ۹۸) همیشه ناسازگاران با انقلاب _ از ناهمراهانِ کم سلیقه تا نااهلان بی بصیرت تا ضد انقلاب ها کورباطن_ برای رفتار خدا ناپسند خود، تلاش دارند توجیه بسازند و بتراشند، اما علیرغم همه ی ناملایمات، این انقلاب که انفجار نور بود با سرعت نور در حال حرکت است، لذا پس مانده ها و جامانده ها فکری برای لحظه ای کنند که انقلاب تمام دنیا را در نوردیده و این افراد ذیل تاریکی حاصل از انبوه خلائق در حال حرکت به سوی قلّه، ره بجائی ندارند و درحال سقوط در درّه ضلالت هستند
السلام علی قتیل العبرات
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
⭕️ دوستانی که استقبال زیاد امسال
مردم از پیاده روی کربلا رو به دلیل حذف ویزا می دونند،دلیل ازدحام پیاده روی تا حرم حضرت عبدالعظیم رو چی میگن؟گرایش فطرتهای بیدار به مسیر راستین امام حسین هر روز بیشتر خواهد شد تا تحقق ظهور ان شالله ،حالا چه بعضیها دوست داشته باشند چه نداشته باشند....
https://eitaa.com/twtenghelabi
👌👌👌👌👌
بیش از چهل سال است( از ۵۶ تا ۹۸) همیشه ناسازگاران با انقلاب _ از ناهمراهانِ کم سلیقه تا نااهلان بی بصیرت تا ضد انقلاب ها کورباطن_ برای رفتار خدا ناپسند خود، تلاش دارند توجیه بسازند و بتراشند، اما علیرغم همه ی ناملایمات، این انقلاب که انفجار نور بود با سرعت نور در حال حرکت است، لذا پس مانده ها و جامانده ها فکری برای لحظه ای کنند که انقلاب تمام دنیا را در نوردیده و این افراد ذیل تاریکی حاصل از انبوه خلائق در حال حرکت به سوی قلّه، ره بجائی ندارند و درحال سقوط در درّه ضلالت هستند
قم مقدس.
غفاری فر
🔴✍ #یادداشت_جهان|مثل آمریکا باشیم، مثل کره شمالی نباشیم
🔸هانا آرنت، تعریف زیبایی از ایدئولوژی به معنی منفی این مفهوم دارد. او میگوید "ایدئولوژی واقعیات پیچیده را ساده میکند". لیبرالهای ایرانی، هم در فرآیند فهم مسائل و هم در فرآیند تفهیم آنها، به شدت گرفتار این بیماری ایدئولوژیک بودهاند و همواره تلاش کردهاند مردم در پیچیدگیهای واقعیات دقت نکنند. خاطرم هست در مناظرهای با یکی از شخصیتهای مشهور لیبرال، احساس کردم اساسا برجام را نخوانده اما از خوبیهای آن برای منافع ملی سخن میگوید. سوال کردم، صادقانه اعتراف کرد که برجام را نخوانده است. ذهن آن فرد روی این منطق ساده قفل شده بود که آمریکا خوب است، پس هر توافقی با آمریکا هم خوب است.
🔸این منطق ایدئولوژیک برای فهم و تفهیم، هر از چندگاهی توسط جریان لیبرال در سپهر سیاسی کشور چون بمبی دودزا منفجر میشود تا چشمها را از دیدن پیچیدگیهای واقعیات عالم، کور کرده و کشور را وارد یک مسیر غلط نماید.
🔸تشبیه ایران به کشورهایی نظیر کره شمالی یا بورکینافاسو، یا دستهبندی کشورمان در یک اقلیت معدود بینالمللی در مقابل یک اکثریت مطلق، یک ابزار قدیمی و شناخته شده لیبرالها برای دور کردن اذهان از توجه به پیچیدگیهای مناسبات جهانی است. مثلا گفته میشود کشورهای پیشرفته فلان اقدامات را انجام میدهند و بهمان کاری که ما انجام میدهیم، مختص کشورهای عقبمانده است. یا جمع کثیری از کشورهای دنیا به فلان معاهده پیوستهاند و فقط چند کشور انگشتشمار از جمله ایران و چند کشور ضعیف یا ناشناخته، از الحاق به آن معاهده اجتناب میکنند. سپس نتیجه میگیرند که در شان ایران نیست در این دستهها قرار گیرد و سریعا باید راهش را عوض کند.
🔸این منطق ساده که هدف عمده آن تخدیر تودههای بی اطلاع از پیچیدگیها، برای دست یافتن به یک سری اهداف سیاسی خاص است، اشکالات مبنایی فراوانی دارد. اساسیترین اشکال نیز این است که هر کشور و ملتی، فارغ از اینکه پیشرفته است یا عقب مانده، ابرقدرت است یا مستضعف، میتواند خصلتی منفی یا مثبت داشته باشد. خصلتهای مثبت را باید ارج نهاد و منفیها را تقبیح کرد، فارغ از اینکه آن خصلت متعلق به چه کشور و ملتی است، فارغ از اینکه چند کشور در جهان چگونه هستند. جنایتکار بودن آمریکاییها، بمب اتم داشتن آنها، ابتذال فرهنگی آنها، شکاف طبقاتی آنها، نظام بانکی ربوی آنها، همه مذموم است. اما ارادهشان برای پیشرفته شدن و قدرتمند شدن، حتما ممدوح است و آموختنی. کره شمالی هم صفاتی ممدوح دارد و صفاتی مذموم. استقلالطلبی کره و باج ندادنش به تبهکاران بینالمللی، حتما ممدوح است، اما استبداد سیاسی آن، حتما مذموم.
🔸این است که صرف قرار گرفتن در دستهای از کشورها که فیالمثل آمریکا و انگلیس و فرانسه(صاحبان بمب اتمی) در آن جای دارند، یا پیوستن به جمع اکثریت کشورها(مانند پذیرش برخی کنوانسیونها) نمیتواند و نباید ملاک ما برای انتخاب یک مسیر باشد. حسن و قبح، ذاتی است، نه نسبی.
🔸راه مقابله با این منطق ایدئولوژیک، مبارزه با هدف غایی مروجان این منطق، یعنی همان تخدیر تودههاست. هرچقدر مردم به پیچیدگیهای واقعیات آشنا شوند، این دست سادهسازیهای فاقد عقلانیت برای تحمیل یک سیاست غلط، کارگر نخواهد افتاد. از آگاه کردن مردم و باسوادکردن آنها نباید غفلت کرد.
✍به قلم:یاسرجبرائیلی
@jahaannews
👈هاشمی پدر خوانده اعتدالی ها:
👌امام خمینی ره مجمع عقلای آقای
روحانی را سر جایشان نشاند👍
تیتر فوق، ماحصل سخنان سردار دفاع مقدس محسن رضائی و سردار اشرافیت هاشمی رفسنجانی است.
این مطالب در متن مقاله سردبیر روزنامه کیهان به شرح زیر آمده است:
آقای روحانی پیش از این به درستی مذاکره با آمریکا را دیوانگی دانسته بود حالا چه اتفاقی افتاده؟ دیوانهها عاقل شدهاند یا عاقلان را به دیوانگی فرا میخوانند؟!
ایشان فرمودهاند «۴۱ سال است ما هنوز به جواب روشن و قاطع در کشور نرسیدیم. یک عده میگویند تعامل سازنده باید داشت و عدهای دیگر عنوان میکنند که باید به سمت تقابل مستمر و دائم برویم» این سخن جناب رئیسجمهور واقعیت محض است و در صحت آن کمترین تردیدی وجود ندارد! حق با ایشان است. با این تفاوت که جناب ایشان واژه تسلیم را به «تعامل سازنده»! و واژه مقاومت را به «تقابل مستمر»! تغییر دادهاند! و باید گفت همانگونه که ایشان گفته است طی ۴۱ سال گذشته، یک جریان اندک و کمشمار که آقای روحانی از اعضای اصلی آن بودهاند به جای مقاومت در مقابل زورگوییها و باجخواهیهای آمریکا، نسخه تسلیم میپیچیدند و در سوی دیگر، امام راحل، رزمندگان اسلام و تودههای پاکباخته مردم تسلیم در برابر دشمن را ننگ دانسته و بر مقاومت و حفظ جان و مال و ناموس مردم و تمامیت ارضی کشور تاکید میورزیدند.
آقای روحانی تلاش کردهاند که تعداد اندک و کمشمار جمع خود را در حد و اندازه «یک جریان»! قلمداد کنند و سپس آن جمع بزرگنمایی شده را با تودههای عظیم ملت به رهبری امام امت برابر بنشانند. در این خصوص به یک سند تاریخی که درپی میآید و فقط اندکی از بسیارهاست توجه کنید!
در دوره دوم مجلس شورای اسلامی و در اوج جنگ تحمیلی، تعداد اندکی از نمایندگان مجلس که آقای حسن روحانی در راس آنها بود، گروهی با عنوان «مجمع عقلا» تشکیل دادند. این گروه نیمهپنهان، این دیدگاه را ترویج و دنبال میکرد که ادامه جنگ به صلاح کشور نیست و باید با پذیرش شرایط حریف به جنگ خاتمه داده شود! (به این نکته توجه کنید که در آن هنگام هم دست کشیدن از مقاومت در برابر دشمن را «عاقلانه»! و بهبیان دیگر مقاومت رزمندگان را غیرعاقلانه! میدانستند)!!
برادر عزیزم سردار سرلشکر محسن رضایی فرمانده وقت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مرداد ۱۳۶۴ در این باره میگوید: «چند وقت پیش، یک جلسهای به اسم مجمع عقلا در مجلس محترم شورای اسلامی تشکیل شد و در این جلسه آمدند و از نظر خود، بحثهایی را مطرح کردند... این جلسات با ابتكار اشخاصي چون دكتر حسن روحاني در جهت اتمام جنگ تحميلي تلاش ميكردند مجمع عقلا سعي ميكرد تا با بررسي شرايط وقت كشور و جبهههاي جنگ نشان دهد كه ادامه جنگ به صلاح كشور نيست و بايد اقدامات سياسي در جهت اتمام آن شروع شود... خوف این میرفت که این بحثها به خارج مجلس سرایت بکند و نتیجتاً باعث بشود که به جنگ لطمه وارد بشود. امام به محض اینکه این جلسه را فهمیده بود، دستور داده بود به آقای هاشمی که این چیست و چه کسی این جلسات را تشکیل میدهد؟ هر کس این جلسات را تشکیل میدهد، بگویید این جلسات را منحل کنند و این حرفها را نزنند».
مجمع عقلای آقای روحانی با وجود مخالفت صریح حضرت امام(ره) از ادامه فعالیت خود در مجلس دست بر نمیدارد تا اینکه محسن رضایی در خرداد 1365 طی نامهای به امام خمینی(ره) گزارش این اقدامات آقای روحانی را به حضرت امام میدهد و امام راحل نیز آقای هاشمی را احضار و از ایشان توضیح میخواهد. آقای هاشمی در یادداشت مورخ 10 خرداد 1365 خود، ماجرا را چنین بیان میکند: «امام فرمودند طبق گزارش فرمانده سپاه، در جلسهای جمعی از نمایندگان، صحبت از مشکلات جنگ کرده و ختم جنگ را مطرح نمودهاند.[حضرت امام] از من خواستند که به آنها بگویم ما باید تا آخرین فرد با صدام بجنگیم و صحبت از صلح نکنند.».
مرحوم هاشمی رفسنجانی دراینباره سخن گویایی دارد و مینویسد: «مسئله بعدی امام[(ره)] بود که لحظهای اجازه نمیداد درباره ختم جنگ بحث کنیم. در مجلس هم عدهای بودند به نام (مجمع عقلا) و آقای روحانی که برای پایان دادن جنگ فعالیت میکردند که امام آنها را سر جایشان نشاند.»
و بالاخره از آقای روحانی به عنوان رئیس قوه مجریه انتظار آن است -و حق مردم نیز هست- که به جای نظریهپردازیهای حاشیهساز و غیرعلمی به وظایف اصلی خود که انجام امور اجرایی کشور و حل مشکلات مردم است بپردازند و...
🔴فضای مجازی تحت اشغال دشمن
اینکه یک فوتبالیست یا هنرمند به محض اینکه رفتاری دینی یا انقلابی از خودش نشان میدهد و سریع بصورت گسترده آماج تخریب و فحاشی و......قرار میگرد ،آنهم توسط اکانتها و صفحات بی هویت و ناشناخته ای که بصورت عجیب رشد پیدا کرده و مشهور شده اند تنها یک معنی میدهد:
فضای مجازی ایران توسط دشمنان ایران اشغال شده است.
اینکه فضای تنفس و حرف زدن برای پیروان و دوستداران انقلاب علیرغم گستردگی و جمعیت بالا در فضای مجازی بشدت تنگ و محدود شده است اما به جمعیت اندک برانداز و ضدانقلاب ضریب فراوانی داده میشود تنها یک معنا را میدهد:فضای مجازی ایران توسط دشمنان ایران اشغال شده است.
اما اینکه عده ای مسئول به هر قیمتی سعی بر حفظ این فضای مجازی با همین مختصات فعلی را دارند تنها یک معنا میدهد:این مسئولین یا شریک دشمن هستند یا تحت اشراف و نفوذ دشمن....
@shohada15khordad
هدایت شده از تاملی دیگر
👈هاشمی پدر خوانده اعتدالی ها:
👌امام خمینی ره مجمع عقلای آقای
روحانی را سر جایشان نشاند👍
تیتر فوق، ماحصل سخنان سردار دفاع مقدس محسن رضائی و سردار اشرافیت هاشمی رفسنجانی است.
این مطالب در متن مقاله سردبیر روزنامه کیهان به شرح زیر آمده است:
آقای روحانی پیش از این به درستی مذاکره با آمریکا را دیوانگی دانسته بود حالا چه اتفاقی افتاده؟ دیوانهها عاقل شدهاند یا عاقلان را به دیوانگی فرا میخوانند؟!
ایشان فرمودهاند «۴۱ سال است ما هنوز به جواب روشن و قاطع در کشور نرسیدیم. یک عده میگویند تعامل سازنده باید داشت و عدهای دیگر عنوان میکنند که باید به سمت تقابل مستمر و دائم برویم» این سخن جناب رئیسجمهور واقعیت محض است و در صحت آن کمترین تردیدی وجود ندارد! حق با ایشان است. با این تفاوت که جناب ایشان واژه تسلیم را به «تعامل سازنده»! و واژه مقاومت را به «تقابل مستمر»! تغییر دادهاند! و باید گفت همانگونه که ایشان گفته است طی ۴۱ سال گذشته، یک جریان اندک و کمشمار که آقای روحانی از اعضای اصلی آن بودهاند به جای مقاومت در مقابل زورگوییها و باجخواهیهای آمریکا، نسخه تسلیم میپیچیدند و در سوی دیگر، امام راحل، رزمندگان اسلام و تودههای پاکباخته مردم تسلیم در برابر دشمن را ننگ دانسته و بر مقاومت و حفظ جان و مال و ناموس مردم و تمامیت ارضی کشور تاکید میورزیدند.
آقای روحانی تلاش کردهاند که تعداد اندک و کمشمار جمع خود را در حد و اندازه «یک جریان»! قلمداد کنند و سپس آن جمع بزرگنمایی شده را با تودههای عظیم ملت به رهبری امام امت برابر بنشانند. در این خصوص به یک سند تاریخی که درپی میآید و فقط اندکی از بسیارهاست توجه کنید!
در دوره دوم مجلس شورای اسلامی و در اوج جنگ تحمیلی، تعداد اندکی از نمایندگان مجلس که آقای حسن روحانی در راس آنها بود، گروهی با عنوان «مجمع عقلا» تشکیل دادند. این گروه نیمهپنهان، این دیدگاه را ترویج و دنبال میکرد که ادامه جنگ به صلاح کشور نیست و باید با پذیرش شرایط حریف به جنگ خاتمه داده شود! (به این نکته توجه کنید که در آن هنگام هم دست کشیدن از مقاومت در برابر دشمن را «عاقلانه»! و بهبیان دیگر مقاومت رزمندگان را غیرعاقلانه! میدانستند)!!
برادر عزیزم سردار سرلشکر محسن رضایی فرمانده وقت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مرداد ۱۳۶۴ در این باره میگوید: «چند وقت پیش، یک جلسهای به اسم مجمع عقلا در مجلس محترم شورای اسلامی تشکیل شد و در این جلسه آمدند و از نظر خود، بحثهایی را مطرح کردند... این جلسات با ابتكار اشخاصي چون دكتر حسن روحاني در جهت اتمام جنگ تحميلي تلاش ميكردند مجمع عقلا سعي ميكرد تا با بررسي شرايط وقت كشور و جبهههاي جنگ نشان دهد كه ادامه جنگ به صلاح كشور نيست و بايد اقدامات سياسي در جهت اتمام آن شروع شود... خوف این میرفت که این بحثها به خارج مجلس سرایت بکند و نتیجتاً باعث بشود که به جنگ لطمه وارد بشود. امام به محض اینکه این جلسه را فهمیده بود، دستور داده بود به آقای هاشمی که این چیست و چه کسی این جلسات را تشکیل میدهد؟ هر کس این جلسات را تشکیل میدهد، بگویید این جلسات را منحل کنند و این حرفها را نزنند».
مجمع عقلای آقای روحانی با وجود مخالفت صریح حضرت امام(ره) از ادامه فعالیت خود در مجلس دست بر نمیدارد تا اینکه محسن رضایی در خرداد 1365 طی نامهای به امام خمینی(ره) گزارش این اقدامات آقای روحانی را به حضرت امام میدهد و امام راحل نیز آقای هاشمی را احضار و از ایشان توضیح میخواهد. آقای هاشمی در یادداشت مورخ 10 خرداد 1365 خود، ماجرا را چنین بیان میکند: «امام فرمودند طبق گزارش فرمانده سپاه، در جلسهای جمعی از نمایندگان، صحبت از مشکلات جنگ کرده و ختم جنگ را مطرح نمودهاند.[حضرت امام] از من خواستند که به آنها بگویم ما باید تا آخرین فرد با صدام بجنگیم و صحبت از صلح نکنند.».
مرحوم هاشمی رفسنجانی دراینباره سخن گویایی دارد و مینویسد: «مسئله بعدی امام[(ره)] بود که لحظهای اجازه نمیداد درباره ختم جنگ بحث کنیم. در مجلس هم عدهای بودند به نام (مجمع عقلا) و آقای روحانی که برای پایان دادن جنگ فعالیت میکردند که امام آنها را سر جایشان نشاند.»
و بالاخره از آقای روحانی به عنوان رئیس قوه مجریه انتظار آن است -و حق مردم نیز هست- که به جای نظریهپردازیهای حاشیهساز و غیرعلمی به وظایف اصلی خود که انجام امور اجرایی کشور و حل مشکلات مردم است بپردازند و...
🔴 #انتخابات_زودهنگام به جای رفراندوم
🔹آقای روحانی مدتی است به مناسبت های مختلف خواهان برگزاری رفراندوم می شود. گذشته از این که منظور ایشان از رفراندوم چیست و آیا چنین درخواستی قانونی است یا نه؟، پیشنهاد می شود به جای برگزاری رفراندوم، انتخابات زودهنگام برگزار شود و خود ایشان هم در این انتخابات شرکت کند تا مشخص شود که اصلا این دولت از مشروعیت سیاسی و مقبولیت مردمی برخوردار است یا نه؟
🔸نظرسنجی های مختلف و صندلی های خالی دانشگاه در یک سالن کوچک به هنگام نطق ایشان در مراسم افتتاحیه دانشگاه ها، نشانه از دست رفتن مقبولیت ایشان است. نظر سنجی های معتبر نیز نشان می دهد که محبوبیت وی به زیر 10 درصد کاهش یافته است.
🔹در بسیاری از کشورهای دموکراتیک زمانی که ناکارآمدی یک دولت برای مردم عیان می شود و چنین وضعیتی پیش می آید انتخابات زودهنگام بهترین راه حل است. از این رو پیشنهاد می شود به جای رفراندوم، در سال جاری به همراه انتخابات مجلس شورای اسلامی، انتخابات ریاست جمهوری نیز برگزار شود.
🔸چنان چه شورای نگهبان، انتخابات زودهنگام را مخالف قانون اساسی می داند لااقل از مردم پرسیده شود «آیا با ادامه ریاست جمهوری روحانی موافقید یا نه؟» در صورت پاسخ منفی مردم، زمینه ای قانونی برای دستگاه قضایی یا مجلس شورای اسلامی پیش می آید که وی را از این سمت عزل کرده و زمینه انتخاب یک دولت حزب اللهی و کارآمد را فراهم نمایند تا مشکلات کشور خاتمه یا کاهش یابد.
❇️ حجت الاسلام #قاسم_روانبخش:
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
🔹ستارخان سردار غیور ایرانی در خاطراتش می گوید:
🔸من هیچوقت گریه نکردم،
چون اگر گریه می کردم آذربایجان شکست می خورد
و اگر آذربایجان شکست می خورد ایران شکست می خورد.
اما در زمان مشروطه یک بار گریستم.
و آن زمانی بود که 9 ماه در محاصره بودیم بدون آب و بدون غذا.
از قرارگاه آمدم بیرون، مادری را دیدم با کودکی در بغل، کودک از فرط گرسنگی به سمت بوته علفی رفت و بدلیل ضعف شدید بوته را با خاک ریشه می خورد، با خودم گفتم الان مادر کودک مرا فحش می دهد و می گوید لعنت به ستارخان.
اما مادر، فرزند را در آغوش گرفت و گفت: "اشکالی ندارد فرزندم، خاک میخوریم، اما خاک نمیدهیم."
آنجا بود که اشک از چشمانم سرازیر شد...
🌹زنده و جاویدان باد نام کسانی که بخاطر عزت این مملکت و آب و خاک، جانانه ایستادند..
@ya_aba_saleh_al_mahdi
👌👌👌👌🇮🇷🇮🇷🌷🌷🌷
جهت اطلاع خائنان به وطن که خاک با اهلش، استقلاش و هویتش را به غارتگران تسلیم می کنند.
حتی اگر شد به قیمت نسبت دروغ به مقام معظم رهبری دام ظله.
چرا ولی فقیه مسئولان ناشایست را عزل نمی کنند؟
1⃣ از 2⃣
❓چرا ولی فقیه مسئولانی را که عزل و نصب شان به صورت مستقیم در اختیار ایشان است، در صورت انحراف از خط اسلام از ابتدای مسئولیت و قبل از آنکه باعث مشکلات بزرگ شوند، از کار برکنار نمی کنند؟
🔺 در ابتدا باید دید آنچه به عنوان مشکل، نقطه ضعف و یا انحراف و... یک مدیر مطرح می گردد اگر با معیارات اسلامی مورد ارزیابی قرار گیرد نیز همین عنوان بر آن، منطبق است؟
♦️ دستور اسلام برای حاکم اسلامی در این باره چیست؟
🔸 آنچه از موازین اسلام برای هر پیگیر و دنبال کننده ی بی غرضی فهم می شود نشان دهنده این مطلب است که فلسفه اصلی حکومت اسلامی، ایجاد زمینه لازم، جهت سعادت دنیوی و اخروی بشر از طریق آگاهی بخشی و ایجاد تحول درونی در اوست.
این هدف، زمانی ارزشمند است که عنصر اختیار در این روند، اخذ شود.
یعنی عامل اصلی هدایت انسان که اراده خود اوست نقش اصلی را در این مسیر ایفا کند و حکومت اسلامی فقط دست طغیان و طواغیت را از او دور کند و این دستاورد مهم منحصرا با رشد فکری و روحی انسان ها حاصل خواهد شد، نه با نگاه آمرانه رهبریت و نگاه بی تفاوت جامعه.
🔺🔺 در این نگاه، مردم واقعا در سرنوشت خود، دخیل هستند؛ چرا که فکر می کنند، تحقیق می کنند، مبارزه می کنند و به نتیجه می رسند و چون رسیدن به نتیجه مطلوب، با هزینه های زیاد، حاصل شده لذا با فداکاری از آن دفاع می کنند.
همچنین در این نگاه، علاوه بر عموم، ورزیدگان فکری و تأثیرگذاران و نخبگان، به عنوان عصاره فضای واقعی جامعه و به عنوان کسانی که مردم از این ها می شنوند نیز در سرنوشت فرد و جامعه دخیل خواهند شد؛
البته زبدگان فکری در جامعه ی مسلمان که تحت زعامت و امامت حاکم اسلامی است، خود به دو دسته تقسیم می شوند؛
دسته ای که ولایت حاکم اسلامی را پذیرفته اند
و کسانی که این ولایت را قبول ندارند
و بنا بر دیدگاهی که تغییرات را وظیفه رهبر به تنهایی ندانسته و جامعه را نیز در این باره، مکلف می داند هر دو دسته در معرض انتقاد و نظارت عموم قرار خواهند گرفت.
💢 نقطه مقابل این نگاه، نظریات ضد اسلامی یا غیر دینی نیست بلکه نظریه ای که شبیه به دیدگاه اسلام بوده می تواند در مقام عمل با آن معارضه کند.
نظریه منتسب به افلاطون که برای صلاح جامعه، وجود یک رهبر صالح را لازم و کافی می داند.
🔰 ولی نظریه اسلامی اگرچه وجود رهبر صالح را برای هدایت و سعادت جامعه لازم دانسته و حتی شرط اصلی قلمداد می کند اما این شرط را شرط کافی نمی داند و علاوه بر لزوم و ضرورت وجود پیشوای صالح، سعادت انسان ها را مستلزم اقدامات و تکالیفی از جانب عموم، می داند.
🔸 اگر با این معیار به اداره جامعه، نگاه کنیم، به طور قطع، وجود زعیم صالح را برای تعالی جامعه کافی نخواهیم دانست ، چه اگر وجود یک انسانِ دارای کمالات نفسانیِ خاص، برای سعادت جامعه کافی بود، انبیای عظام، مشکلات و فشارهای گوناگونی را که در منابع موثق آمده، متحمل نمی شدند.
🖌به قلم:
حجت الاسلام رحمت الله معظمی
💠 اصحاب انقلاب:
@a_enghelab
مباني دکتر روحاني در بحث تعامل با بيگانگان و پيوستن به نظم نوين جهاني.pdf
2.92M
🔴مبانی فکری دکتر حسن روحانی در تعامل با بیگانگان و پیوستن به نظم نوین جهانی
مستند به آثار منتشر شده وی.
✌️دفتر فرهنگی ۵۷:
@farhangy57
🔸
http://eitaa.com/joinchat/1642528771Cd4c62ac002
بصيرت؛ مطالبه برخورد قضايي با معاون اول روحاني وارد فاز تازه اي شد// نامه شوراي هماهنگي گروههاي فرهنگي حوزه علميه قم به رييس قوهقضائيه: خط دادن وزير كشور به دشمنان نظام و ادعاي كذب جهانگيري درباره FATF، حكايت از برنامهاي مدون جهت هنجارشكني و نقض قوانين كشور دارد/ با نسبت دهندگان دروغ به رهبرانقلاب و همچنين عوامل اجراي غيرقانوني لوايح استعماري FATF در كشور برخورد كنيد
متن كامل نامه در:
www.dana.ir/news/1542275.html
📣📣📣📣فوری فوری
سلام علیکم
قابل توجه همه بزرگوارنی که قصد حمایت از شکوائیه (شورای هماهنگی گروه های فرهنگی حوزه علمیه قم) از جهانگیری و... را، دارند، با ورود به سایت خبری فارس نیوز، سمت چپ سایت، این خبر ، بصورت فعال در حال نمایش است، با ورود به این خبر،حمایت خود از این خبر و شکوائیه را اعلان فرمایند.
👆آخرین نفر نباشید، این خبر تقضای اعلان حمایت را، تکثیر کنید.
تکثیر جهت تنبیه کسانی که بیش از شش سال کشور را به لبه پرتگاه بردند و حالا که در حال غرق شدن هستند، قصد دارند همه را، ازجمله مقام معظم رهبری را با خود ببرند.
ضمنا جهانگیری در اطلاعیه اصلاحیه، انتساب دروغ به مقام معظم رهبری را اصلاح نکردند.
⭕️هوالعزیز
آقای علی مطهری
سلام علیکم
ایام سوگواری آل الله را تسلیت میگویم.
درباره مطلب اخیرتان با عنوان "تعطیلی روز آخر صفر، یک بیتدبیری" نکاتی را مطرح میکنم؛ شاید موثر بیفتد.
۱. نوشتهاید که تعطیلی روز آخر صفر "بیتدبیری و بدسلیقگی" است و فیلسوفمآبانه پیشنهاد دادهاید مناسبتهای بسیار مهم این روز و روز ۲۸ صفر در یک روز تجمیع و گرامی داشته شود!
البته تلاشهای افراطی شما برای بیان دیدگاههای شاذ جهت جلب توجه دیگران، برای مردم آشکار شده است اما به جهت مقابله با شبههافکنیها لازم به دریافت پاسخ هستید.
از شما سوال میکنم: چرا همیشه در تقابل با شعائر دینی شمشیرتان بیرون است و در سایر موارد، مصلحت را بر قلاف میدانید؟ چرا درباره سایر تعطیلات ژست روشنفکرمآبانه نمیگیرید؟ مثلا چرا نمیگویید تعطیلات ۲۹ اسفند و ۵ روز ابتدای سال را در یک روز تجمیع و گرامی بداریم؟! ایضا ۱۲ و ۱۳ فروردین را!
۲. برای جاانداختن شبههی خود بلافاصله خسارات اقتصادیِ ناشی از تعطیلات مذهبی را پیش کشیدهاید! لطفا شما و باند همسویتان درباره ضربههای اقتصادی سخنی نگویید که علاوه بر فراهمکردن اسباب خندهی خلق الله، موجبات خشم و نفرین آنها را نیز به خود جلب خواهید کرد.
شخص شما ۱۲ سال است در مجلس حضور دارید و در بخشی از این سالها نیز جزو هیات رئیسه بودهاید؛ و حالا به جای فرافکنی باید به موکلان خود پاسخ دهید برای بهبود اقتصاد آنها دقیقا چه کردهاید!
جالب اینجاست که مدل حضور شما به گونهای بوده که در دورهای عضو لیست مورد حمایت دولت سابق بودهاید و در دورهای در لیست دولت فعلی که علی الظاهر ۱۸۰ درجه با قبلی تفاوت دارد، حاضرید! جل الخالق از این همه تعامل!
۳. اوج کاریکلماتور شما آنجایی است که از یک طرف پیشنهاد حذف تعطیلی روز شهادت امام رضا(ع) را دادهاید و از طرفی نوشتهاید اگر آن روز تعطیل نباشد، میتوان در ادارات و... مجلس برگزار کرد و به صورت نانوشته ادارات را به تعطیلی غیررسمی دعوت کردهاید! چرا سخنی میگویید که خود در پیچ و تاب آن گرفتار شوید؟
۴. متاسفم که عزیمت میلیونی زائران به مشهد مقدس را نمیبینید و شمال رفتن مردم را بزرگ جلوه میدهید و تاسف بیشتر آنکه موضوع را به گونهای مطرح کردهاید که گویی مسافران شمال ضددین و ضدامام رضا(ع) هستند! این همه بدبینی به مردم از کجا نشات میگیرد؟ چرا احتمال نمیدهید که بسیاری از همین مسافران، اهالی شمال کشور هستند و در تعطیلات به زادگاه خود میروند تا در مواطن خود اقامهی عزا کنند؟ چرا احتمال نمیدهید که بسیاری از مسافران، خانوادههای مومنی هستند که علاوه بر استفاده از فرصت تعطیلات و گذر ایام در کنار خانواده، از مساجد و مجالس بین راهی و در شهرهای مختلف نیز استفاده میکنند؟ شما وکیل المله هستید؟!
۵. در عبارتی دیگر از پراکندهگوییِ خود، ظاهرا در قافیه به تنگ آمدهاید و بدون هیچ ارتباطی، پای مداحان اهل بیت را نیز به میان کشیدهاید؛ عبارتی که بیشتر از هر چیز، حقد و کینهی شما را نسبت به جامعهی معزز و محترم ستایشگران آل الله روایت میکند. البته به شما که براساس مصلحت شخصی، رفیق حمام و گرمابهی اهانتکنندگان به عزای امام حسین(ع) در عاشورای سال ۸۸ هستید، حق میدهم که از مبلغان و مروجان سبک زندگی حسینی عقده در دل داشته باشید؛ و این موضوع وقتی با استقبال روزافزون مردم (خاصه جوانان) از مجالس پرشوروشعور هیاتها مواجه شده، تبدیل به حسادت نیز خواهد شد که پناه بر خدا از وسوسههای شیطان.
۶. در جای دیگری نوشتهاید "خود امام رضا(ع) هم راضی نیست..."! ظاهرا امر را بر خود مشتبه دانستهاید که جزو راویان حدیث هستید! خیر؛ اینگونه نیست، علی مطهری کسی نیست جز فرزند استاد شهید آیت الله مطهری و احترام مردم را نباید اقبال به خود بداند. اگر به شما رای هم دادهاند، در حقیقت تایید آن شهید فرزانه بود و حالا که تفکرتان و رفتار سیاسی مذبذبتان بر همگان آشکار شده، از شما دعوت میکنم در انتخابات مجلس سال جاری نیز حتما کاندیدا شوید تا اقبال مردم از افکارتان دقیقا مشخص شود.
۷. و اما نکتهای فنی:
از آنجایی که ظاهرا آنقدر درگیر موضوعات سخیف سیاسی و شبههافکنی هستید که فرصت مطالعهی به روز ندارید، لیست تعداد روزهای تعطیل سالانهی چند کشور در ادامه منتشر میشود تا با روزهای تعطیل کشورمان مقایسهای ساده داشته باشید:
سعودی ۱۲۶
چین ۱۲۴
ژاپن ۱۲۱
مالزی و بحرین ۱۲۰
آمریکا ۱۱۹
ترکیه و امارات ۱۱۸
ایتالیا ۱۱۶
آلمان و فرانسه ۱۱۵
و برزیل ۱۱۳ روز.
حالا آمار تعطیلات سالانهی ایران را ملاحظه کنید: فقط ۷۸ روز!
پرواضح است که مشکلات اقتصادی بخش خصوصی و دولتی که خود را سینه چاک آن جا زدهاید، در تعداد روزهای تعطیل نیست، بلکه در تعطیلی مدیران و تصمیمگیران لیبرال مسلک است. پس در این چند روز باقیمانده از عمر قدرتتان به فکر اصلاح باشید
نوکر ارباب میثم نادری