💠 #پای_منبر
#فاطمیه_اول
#حجت_الاسلام_علوی
3⃣ قسمت سوم
الگوی فاطمی فاطمه زهرا (س) را با دو عنصر بزرگ منشی و سیاستمداری باید شناخت. ایشان را یک انسان بزرگ منش و سیاست مدار بدانید. این دو در زندگی ایشان جدا ناشدنی است و لازم و ملزوم یکدیگر است. به عنوان نمونه "ایجاد و خلق تریبونهایی برای تبیین و روشنگری" قسمت کمتر دیده شده فاطمیه است که هم ریشه در بزرگ منشی ایشان دارد و هم ریشه در درایت و سیاست ایشان. این روحیه انسانهای بزرگ است که بیش از خودشان به اهداف و بالاتر از آن به امامشان فکر میکنند. روضه های فاطمیه را دوباره باید خواند...
سلام بر بانویی که از مسجد تا منزلش را با درایت و سیاستش تبدیل به فرصت تبلیغ امر ولایت کرد. بیاید فاطمیه را دوباره بخوانید. در بستر بیماریش هم خودش را ندید... امامش و اهداف امامش را دید. وقتی زنان مدینه به عیادتشان آمدند از دردهای خودش نفرمود... نفرمود دیشب تا صبح از درد نخوابیدم... پهلویم آزرده است... بازویم کبود است... بلکه فقط از امامش فرمود و میل او را دید. ترجیح میل امام به میل خود را در فاطمیه باید آموخت. این ویژگی انسانهای بزرگ منش است که در بستر بیماری هم دردهای خودشان را نمیبینند. به عبارت بهتر دردهای امامشان را درد خودشان میدانند. حقیقت فاطمیه ما را بزرگ خواهد کرد. ما چقدر میل اماممان را بر میل خود ترجیح میدهیم و غمهای او را غم اول زندگی خود میدانیم؟ مادر ما در بستر بیماری هم خودش را ندید و فقط غمهای مولایش را بیان کرد. این بزرگ منشی شرط مهمی برای ورود در عالم اجتماع و سیاست است.
با این روح بزرگ برای تحقق اهداف دین باید کار کرد. برای اهداف بزرگتان روز و شب نشناسید همچنان که حضرت زهرا روز و شب نمیشناخت. شبها به در خانه تک تک مهاجرین و انصار میرفت و از حریم ولایت دفاع میکرد. اینطور از خودش هزینه میکرد. اینطور از حریم ولایت دفاع کنید. از درد های خود بگذرید و به یاری ولیتان بشتابید و برای تحقق خواسته امامتان شب و روز نشناسید.
دانشگاه آزاد یزد، هیئت دانشجویی فاطمه الزهرا (س)
#فاطمیه_اول
#حجت_الاسلام_علوی
#زیر_خیمه_حسین
☑️ کانال تنها علاج ☑
♻ سروش ↙
https://sapp.ir/tanhaelaj
♻ تلگرام و 📱ایتا ↙
@tanhaelaj
📚#انسان۲۵۰ساله
🌹حسین بن علی(علیه السلام) کاری کرد که در همهٔ دوران های حکومتِ طواغیت ، کسانی پیدا شدند و با اینکه از دورانِ صدرِ اسلام دورتر بودند ، اراده شان از دورانِ امام حسن مجتبی(علیه السلام) برای مبارزه با دستگاهِ ظلم و فساد بیشتر بود.همه هم سرکوب شدند✌
🌴از قضیهٔ مردمِ مدینه که به « حـرّه » معروف است ، شروع کنید تا قضایای بعدی و قضایای توّابین و مختار ، تا دورانِ بنی امیه و بنی عباس ؛ مرتب در داخلِ ملت ها قیام بوجود آمد.
☝این قیام ها را چه کسی بوجود آورد👈حسین بن علی(علیه السلام) .
اگر امام حسین (علیه السلام) قیام نمی کرد ، آیا روحیهٔ تنبلی و گریز از مسئولیت تبدیل به روحیهٔ ظلم ستیزی و مسئولیت پذیری می شد❓
چرا می گوییم روحیهٔ مسئولیت پذیری ،مرده بود❓ به دلیل اینکه امام حسین علیه السلام از مدینه که مرکزِ بزرگ زادگانِ اسلام بود ، به مکه رفت.
فرزند عباس ، فرزند زبیر ، فرزند عمر ، فرزند خلفای صدر اسلام ، همهٔ اینها در مدیـ🌴ـنه جمع بودند و هیچ کس حاضر نشد در آن قیامِ خونین و تاریخی ، به امام حسین(علیه السلام) کمک کند .
🚩 پس تا قبل از شروعِ قیامِ امام حسین(علیه السلام) خـواص هم حاضر نبودند قدمی بردارند.
اما بعد از قـیام امام حسین(علیه السلام) این روحیه زنده شد.
☝ این ، آن درس بزرگی است که در ماجرای عاشورا ، در کنارِ درس های دیگر باید بدانیم.عظمتِ این ماجـرا اینست.
🔷اینکه « اَلمَوعودِ بِشَهادَتِهِ قَبلَ استِهلالِهِ وَ وِلادَتِهِ » ؛ اینکه از قبل از ولادتِ آن بزرگوار « بَکَتهُ السَّماءَ وَ مَن فیها وَالأرضُ وَ مَن عَلَیها »۱
حسـ🌹ـین بن علـی علیه السلام را در این عزای بزرگ موردِ توجه قرار دادند و عزای او را گرامی داشتند و به تعبیرِ این دعا یا زیارت ، بر او گریه کردند ، به این خاطر است.
🔹لذا شما امروز وقتی نگاه می کنید ، اسلام را زنده شدهٔ حسـ🌹ـین بن علی(علیه السلام) می دانید. او را #پاســدارِ_اسلام می دانیـد🚩
۱۳۷۱/۱۱/۶
پایان فصلِ ششم
#انسان_250_ساله
#پاسدار_اسلام
#زیر_خیمه_حسین
☑️ کانال تنها علاج ☑
♻ سروش ↙
https://sapp.ir/tanhaelaj
♻ تلگرام و 📱ایتا ↙
@tanhaelaj
🔆طرحی برای اندیشه در حوزه رفتار سازمانی و منابع انسانی:
بحث قدردانی در کربلا:
گاه تشویق در سازمان به طور عادی انجام میشود: عدهای بنا به نظر مدیریت مورد تشویق قرار میگیرند. تشویقی که شاید برای بسیاری – حتی خود شخص تشویقشده- مبهم باشد!
گاهی در کنار تشویق، علت تشویق نیز بیان میشود. در این نگاه این تشویق ناظر به یک فرد نمیشود بلکه این تشویق بیانگر تشویق یک نوع نگاه است که مطلوب خاطر مدیریت مجموعه است و شخص تشویقشده عملا نماینده دستهای خواهد بود. این تشویق با بیان علت تشویق راه را برای ورود دیگران در این حریم باز میکند. یعنی هرکسی که اینگونه زندگی سازمانی داشته باشد از منظر مدیر شایسته قدردانی است. در این گام اندکی ابهام نگاه اول به تشویق نیز رفع میشود چرا که در کنار تشویق، علت تشویق نیز بیان میشود.
گاهی از این دو گام فراتر برای علت تشویق به طور دقیق شاخص داده میشود. شاخص و معیاری که نوع تصمیم و علت انتخاب فرد تشویقشده را برای همه کاملا آشکار میکند.
حال این سه نگاه (گام) را در این عبارت امام تطبیق دهید:
لمّا قُتِلَ حبيب بَانَ الاِنْکِسَار فِي وَجهِ الْحُسَيْن وَقَالَ:
لِلّهِ درک يَا حَبيب لَقَدْ کُنْتَ فَاضِلاً تَخْتِمُ الْقُرآنَ فِي لَيْلَة وَاحِدَة!!
هنگامي که حبيب شهيد شد، در چهره حضرت حسين (عليه السلام) شکستگي نمايان گشت، و فرمود: حبيب خدا تو را پاداش نيک دهد، تو مرد دانشمند و بافضلي بودي و در يک شب يک ختم قرآن مينمودي!
لِلّهِ درک يَا حَبيب
لِلّهِ درک يَا حَبيب لَقَدْ کُنْتَ فَاضِلاً (بیان علت تشویق)
لِلّهِ درک يَا حَبيب لَقَدْ کُنْتَ فَاضِلاً تَخْتِمُ الْقُرآنَ فِي لَيْلَة وَاحِدَة!!(ارائه شاخصی دقیق برای قدردانی)
آری، حق با زینب کبری بود: چقدر کربلا زیباست!
#عاشوراپژوهی
#رفتار_سازمانی
#حجت_الاسلام_علوی
#زیر_خیمه_حسین
☑️ کانال تنها علاج ☑
♻ سروش ↙
https://sapp.ir/tanhaelaj
♻ تلگرام و 📱ایتا ↙
@tanhaelaj
🌺زیارت حضرت حجت(عج) بعد از نماز صبح
اللهُمَّ بَلِّغْ مَوْلایَ صَاحِبَ الزَّمَانِ صَلَوَاتُ اللهِ عَلَیْهِ عَنْ جَمِیعِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ فِی مَشَارِقِ الْأَرْضِ وَ مَغَارِبِهَا وَ بَرِّهَا وَ بَحْرِهَا وَ سَهْلِهَا وَ جَبَلِهَا حَیِّهِمْ وَ مَیِّتِهِمْ وَ عَنْ وَالِدَیَّ وَ وُلْدِی وَ عَنِّی مِنَ الصَّلَوَاتِ وَ التَّحِیَّاتِ زِنَةَ عَرْشِ اللهِ وَ مِدَادَ کَلِمَاتِهِ وَ مُنْتَهَى رِضَاهُ وَ عَدَدَ مَا أَحْصَاهُ کِتَابُهُ وَ أَحَاطَ بِهِ عِلْمُهُ اللهُمَّ [إِنِّی] أُجَدِّدُ لَهُ فِی هَذَا الْیَوْمِ وَ فِی کُلِّ یَوْمٍ عَهْدا وَ عَقْدا وَ بَیْعَةً فِی رَقَبَتِی
اللهُمَّ کَمَا شَرَّفْتَنِی بِهَذَا التَّشْرِیفِ وَ فَضَّلْتَنِی بِهَذِهِ الْفَضِیلَةِ وَ خَصَصْتَنِی بِهَذِهِ النِّعْمَةِ فَصَلِّ عَلَى مَوْلایَ وَ سَیِّدِی صَاحِبِ الزَّمَانِ وَ اجْعَلْنِی مِنْ أَنْصَارِهِ وَ أَشْیَاعِهِ وَ الذَّابِّینَ عَنْهُ وَ اجْعَلْنِی مِنَ الْمُسْتَشْهَدِینَ بَیْنَ یَدَیْهِ طَائِعا غَیْرَ مُکْرَهٍ فِی الصَّفِّ الَّذِی نَعَتَّ أَهْلَهُ فِی کِتَابِکَ فَقُلْتَ صَفّا کَأَنَّهُمْ بُنْیَانٌ مَرْصُوصٌ عَلَى طَاعَتِکَ وَ طَاعَةِ رَسُولِکَ وَ آلِهِ عَلَیْهِمُ السَّلامُ اللهُمَّ هَذِهِ بَیْعَةٌ لَهُ فِی عُنُقِی إِلَى یَوْمِ الْقِیَامَةِ
#امام_زمان
#زیر_خیمه_حسین
___________
☑️عضویت در کانال تنها علاج
♻ سروش ↙
https://sapp.ir/tanhaelaj
♻ تلگرام و ایتا ↙
@tanhaelaj
♻♻# یک_لقمه_کتاب
🔶شاخص های نهضت حسینی
🔻الهی بودن
🔻عزت مداری
🔻شجاعت
🔻🔻همراهی توأمان منطق و عاطفه
🔻ایستادگی تا پای جان
🔻حسابشدگی و دقت در چینشها
#منطق_و_عاطفه
#الگو
#حجت_الاسلام_علوی
#تنهاعلاج
#زیر_خیمه_حسین
___________
☑️عضویت در کانال تنها علاج
♻ سروش ↙
https://sapp.ir/tanhaelaj
♻ تلگرام و 📱ایتا ↙
@tanhaelaj
#یک_لقمه_کتاب
🌹از عاشورا، حتی در زمینه تاکتیکها و کیفیت مبارزه و سازماندهی نیروها و خطمشی مبارزه و بسیاری از موضوعات دیگر هم میتوان الهام گرفت. در این زمینه هم رهنمود امام خمینی (ره) چنین است: «حضرت سیدالشهداء علیهالسلام از کار خودش به ما تعلیم کرد که در میدان، وضع باید چهجور باشد و در خارج میدان وضع چهجور باشد و باید آنهایی که اهل مبارزه مسلحانه هستند، چهجور مبارزه کنند و باید آنهایی که در پشت جبهه هستند، چهطور تبلیغ کنند. کیفیت مبارزه را، کیفیت اینکه مبارزه بین یک جمعیت کم با جمعیت زیاد باید چهطور باشد، کیفیت اینکه قیام در مقابل یک حکومت قلدری که همهجا را در دست دارد با یک عده معدود باید چهطور باشد، اینها چیزهایی است که حضرت سیدالشهدا به ملت ما آموخته است...»
#انقلاب_اسلامی
#حجت_الاسلام_علوی
#مبانی_مدیریت_عاشورایی
#زیر_خیمه_حسین
___________
☑️عضویت در کانال تنها علاج
♻ سروش ↙
https://sapp.ir/tanhaelaj
♻ تلگرام و 📱ایتا ↙
@tanhaelaj