🔻تل زینبیه منبری برای تحلیل گودال قتلگاه
🔹با هرگام که از این تل زینبیه بالا میروی، معرفتی بر معرفتهایت بیفزا! کربلا دانشگاه انسانسازی است. با هر قدم که بر میداری، رازی از رازهای حسینی شدن یا یزیدی شدن را پیدا کن. این خاک معدن اسرار است که باید تحفه زیارتت باشد. رازهای شمریت و حریت را در حوالی گودال قتلگاه پیدا کن. چرا اهل کوفه به اینجا رسیدند؟
📚"دقایقی از قتلگاه"
دریچه هایی زندگی ساز از کربلا
#زیر_خیمه_حسین
#حجت_الاسلام_علوی
#نشر_سدید
@tanhaelaj
1 eslah2.mp3
6.25M
بشنوید🎶 👇🏻
🔷️#پادکست_صوتی 🎙🎧
🔶️#کتاب_دقایقی_از_قتلگاه📚
🔷#آخرین_دعای_امام_حسین_درقتلگاه
@tanhaelaj
🔻زندگی زینبی، زندگی عمرسعدی!
🔹گاه نحوه مواجهه ما با حقایق آشکار و حجتهای بالغهای که باید حمایت آن را فریاد بزنیم، به سکوت ختم میشود و تماشا؛ تماشایی قبیح و سکوتی وقیح!
وقتی حسین در مسلخ است، #تماشا و #سکوت بدترین کاری است که میشود انجام داد. چه زشت میشود واژههای عرفانی «تماشا» و «سکوت» در این مجال! در آن زمان باید حمایت کرد. باید سکوت را شکست و تماشای مقتل را تمام کرد.
🔹اگر کاری از دستت بر نمیآید، سکوت هم نکن، #فریاد_بزن؛ فریادی زینبوار! تا وجدان خفته دشمنی چون عمر سعد را مخاطب قرار دهی: «أَیُقْتَلُ ابُوعَبْدِاللَّهِ وَ أَنْتَ تَنْظُرُ إِلَیْهِ؟» اى عمربنسعد! اباعبدالله علیهالسلام را شهید مىکنند و تو نظاره مىکنى؟! و عمر سعد کاری نکرد و فقط گریست!
🔹در مقابل هر فاجعهای سکوتی از این دست یادآور سکوت عمر سعد است و روی برگرداندن او از صحنه:
«اشک از دیدگان عمر سعد جارى شد و صورتش را برگرداند و چیزى نگفت.»
🔹و در آن ماجرا فریاد کار زینب بود، خروشش شکست سکوت مرگآور آنجا را...
آنجا گریه و تنها گریه، بدترین پاسخ به پرسش زینب کبری است... همان کاری که عمر سعد کرد و در جواب حضرت زینب تنها گریست!
باید به پاسخ برخاست و الّا عمر سعدیم!
📚"دقایقی از قتلگاه"
دریچه هایی زندگی ساز از کربلا
#زیر_خیمه_حسین
#حجت_الاسلام_علوی
#نشر_سدید
@tanhaelaj
2 eslah2.mp3
9.06M
بشنوید🎶 👇🏻
🔷#پادکست_صوتی 🎙🎧
🔶#کتاب_دقایقی_از_قتلگاه📚
🔷#آخرین_خطبه_امام_حسین_در_مکه
@tanhaelaj
🔸🔸تربیت عاشورایی برای تمدنسازی مهدوی🔸🔸
🔹🔹🔹«گنبد مستجاب: تربیت زیر نگاه امام»🔹🔹🔹
👈برای آشنایی با فهرستی از محورهای قابلبحث در وادی تربیت عاشورایی، مراجعه به اثر گنبد مستجاب میتواند الهامبخش باشد. «گنبد مستجاب» از فراز آموزههایی میگذرد و سرفصلهایی را عبور میکند تا به «تربیت زیر نگاه امام» برسد؛ تربیتی که رشد در محیط ولایت امام است و تنفس در حریم او؛ تربیتی که امام عاشورا و اصحابش برترین مربیانش هستند و گمشدۀ اصلی این اثر همان است: «تربیت عاشورایی». تربیتی ضروری برای تمدنسازی و به تعبیری، چاووشی قبل از ظهور است. مقصود این است و الاّ حائر و قبه، همه بهانه است...
✍تألیف: حجتالاسلام سید علیاصغر علوی. ناشر: بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق علیهالسلام، 216 صفحه، چاپ اول: 1394: 10000 تومان.
#مسجدنما
#زیر_خیمه_حسین
#عاشوراپژوهی
@tanhaelaj