eitaa logo
طنز فرهنگی
133 دنبال‌کننده
4.9هزار عکس
3.4هزار ویدیو
12 فایل
مطالب طنز سیاسی فرهنگی اجتماعی
مشاهده در ایتا
دانلود
طنز فرهنگی
🔻بررسی رخداد‌های جهانی و پاندمی‌های احتمالی 🔻با حضور دکتر امیر اشرفی پاتولوژیست و استادیار بیمارستا
⭕️ علت خروج ناگهانی ۱۵۰ شهر از وضعیت قرمز کرونایی/ به قله موج ششم رسیده‌ایم یا خیر؟ علت خروج ناگهانی ۱۵۰ شهر از وضعیت قرمز کرونایی/ به قله موج ششم رسیده‌ایم یا خیر؟ مجید مختاری، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درخصوص خروج بیش از ۱۵۰ شهر از رنگبندی قرمز کرونایی طی روزهای اخیر، تصریح کرد: اگر تمام متغیرها را فعلا ثابت نگه داریم، باید بدانیم این روندی است که در بسیاری از کشورهای اروپایی هم رخ داده است!!! (مزدوران سازمان صهیونیستی بهداشت جهانی) در حال حاضر در سراسر دنیا یک روند کاهشی ناگهانی در سویه اومیکرون را شاهد هستیم که این بر خلاف آن چیزی است که در سویه دلتا شاهد بودیم. به عنوان مثال در دانمارک، هلند، فرانسه و... نزول ناگهانی موارد ابتلا را شاهد هستیم. در ایران هم کاهش سریع تعداد شهرهای قرمز می‌تواند از این رفتار ویروسی پیروی کند و تعجب نمی‌کنم اگر تعداد شهرهای بیشتری به زودی از وضعیت قرمز خارج شوند. این فوق تخصص ریه درباره زمان قرارگیری در قله موج ششم کرونا، اظهار کرد: به نظر می‌رسد بسیار به قله نزدیک هستیم و امروز یا فردا تاریخ درستی است که بگوییم در قله قرار گرفتیم. اگر روند کاهشی بیشتری را در ابتلا شاهد باشیم، این نوید وجود دارد که بگوییم قله موج را رد کردیم. البته توجه کنید که در کشور ما تعداد تست‌هایی که انجام می‌شود آنقدر زیاد نیست؛ ولی اگر همین روند حاضر با این تعداد اخذ تست را در نظر بگیریم، می‌توانیم امیدوار باشیم که در چند روز آینده از قله عبور کنیم!
فرشاد مومنی: بودجه ۱۴۰۱ یکی از ضد‌توسعه‌ترین و ناعادلانه‌ترین سندهای سیاستگذاری سی سال اخیر زورِ و و در جامعه ما از زور بیشتر است و طرح یعنی شما همچنان می‌خواهید مناسبات و تداوم داشته باشد سیاست‌های تورم‌زا اسم رمز غارت مردم و متزلزل کردن ارکان نظام ملی است. حکومتگران گرامی بویژه نمایندگان مجلس باید هوشیار باشند که مهم‌ترین مشخصه سند لایحه بودجه 1401 این است که از این دریچه می خواهد اوضاع را اسفبارتر کند. از نظر عدالت اجتماعی این سند یکی از ضد توسعه ای ترین و ضد عادلانه ترین سندهای سیاستگذاری در سی سال گذشته محسوب می‌شود.
‏۶ سال جنگ در یمن نتونست ولی ۶ ثانیه جنگ در اوکراین تونست اشک بعضیا رو دراره... این ناشی از قدرت رسانه‌اس یا بابت شرافت از دست‌رفته بعضیاس؟
ایشون فرزند دکتر و تابعیت امریکا را دارند و الان مشاور تیم مذاکره کننده هستند!! فقط اگه تو دولت روحانی کسی تابعیت امریکایی داشت مشکل بود؟!! و وامصیبتای یه عده بلند میشد؟!! آیا فردی که تابعیت امریکا را دارد و قسم یاد کرده در همه حال حافظ منافع امریکا باشد، به نفع ایران می تواند مشاوره دهد؟!!
پردرآمدترین معلمان جهان در کدام کشورها کار می‌کنند ✍ اگر بدنبال پیشرفت واقعی هستید باید طرز فکرتان را عوض کنید برادر بزرگوار امام جمعه محترم ای مسئولین و ... تا زمانی که حقوق های بالاتر از معلمین برایتان متصور است وضعیت فرهنگی _ اجتماعی و اقتصادی و ... جامعه بهتر از این نخواهد شد.
هدایت شده از اخبار مهم روز
🔴 فوت 241 بیمار ، بر اثر کرونا در کشور🔴 🔷بهترین واکسن در دسترس ترین واکسن(شعار فائوچی،پزشک مخصوص کاخِ سفیدِ شیطان) 🔷قابل توجه وزیر بهداشت؛عین اللهی 🔴«معجزه تزریق 141 میلیون دُز واکسن» 🔰آمار فوتی پس از تزریق بیش از 141میلیون دُز واکسن در 8 اسفند ماه 1400 «241 نفر» 🔰آمار فوتی پس از شروع تزریق واکسن به کادر درمان در 8 اسفند ماه 1399«69 نفر»
👌سؤال دکتر عبداللهی در مورد بیماری شکل گرفته در نتیجه استنشاق مزمن ذرات ماسک
35.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 | معرفی شرکت‌های تولید واک‌سم | می‌خوام بدونم پس از دیدن این ویدیو، باز هم کسی واکسن رو دریافت خواهد کرد؟! باز هم کسی حاضر هست واکسن بزند؟! طنز فرهنگی @tanzefarhangian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دکتر مرندی، مشاور تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای: روحانی با سخنانش حتی دکتر ظریف را هم تحت فشار می‌گذاشت تا نتواند توافق مطلوبی انجام دهد، اما رئیس‌جمهور فعلی، حامی تیم مذاکره‌کننده است. ✍️ البته دکتر مرندی، فرزند نفوذی معروف، علیرضا مرندی، اشاره ای به تابعیت آمریکایی خودش نکرد ! طنز فرهنگی @tanzefarhangian
واکنش حمزه شکریان، وکیل پایه یک دادگستری، به اقدام عجیب دولت و ستاد کرونا به ریاست رییسی