eitaa logo
طنز فرهنگی
129 دنبال‌کننده
4.9هزار عکس
3.3هزار ویدیو
12 فایل
مطالب طنز سیاسی فرهنگی اجتماعی
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴فیلم اول: آیت‌الله جوادی آملی میگوید کدام طب نبوی؟ با چند تا روایت که ۹۵ درصد آن تائید نشده است⁉️(لابد روایات دشمنان یهودی مان درWHO از نظر ایشان تایید شده) ویدئویی از آیت الله جوادی آملی منتشر شده است که در آن ایشان انتقادی صریح دارد از آنچه گروهی به نام ترویج می‌کنند‼️ (مغرضینی که میخوان وانمود کنند مخالفان واکسن همه طرفداران طب اسلامی اند بدانند در سراسر دنیا عده ای بیدار شده اند و دروغ کرونا را درک کرده اند و به واکسن های مرگ و بردگی اجباری معترضند و لیدرهای آنها متخصصان طب نوینند از نوع آزاده و باوجدانش!) ولی ما که ادعا می کنیم دین اسلام کاملترین دین می باشد و برای کلیه مسائل و شئونات زندگی بشر از قبیل حکومت، سیاست، فرهنگ، اقتصاد، تجارت، سبک زندگی، ازدواج، تولد، مرگ و غیره احکام و دستور دارد مگر می شود در موضوع سلامت، و پزشکی و سلامت جسم که مقدمه سلامت روح است،سکوت کرده باشد⁉️ یا دین ما دین کاملی نیست و یا افرادی که منکر طب اسلامی می شوند بدون اطلاع اظهارنظر می کنند ویا ... 🔴فیلم دوم: دکتر قدیر(داماد آقای جوادی آملی)رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم: در خصوص واکسیناسیون به صدا و سیما تذکر دادیم نسبت به هیچ کشوری بدگویی نکنید! ❌ کلا اخبار منفی راجع به واکسن، به‌نظر من نباید پخش بشه‼️😡 وقتی ماخواب بوده‌ایم فرزندان و خانواده‌های رابه غرب برده‌اند و تبدیل به پیروان بی چون وچرای علوم غربی کرده اند! به نظرتون همین باعث نشده عالمی که میگوید اسلام دین کامل است،طب اسلامی و کلیدهای اصلی سلامت را انکار کند!
IMG_20220226_055540_874_00.mp3
20.49M
🔻بررسی رخداد‌های جهانی و پاندمی‌های احتمالی 🔻با حضور دکتر امیر اشرفی پاتولوژیست و استادیار بیمارستان سیدنی استرالیا و همراهی مهندس میزوجی ، مهدی منتظر مهدی ، مهندس فراز ⭕️قسمت اول
AudioCutter_VID_20220226_055551_031_00.mp3
38.91M
🔻بررسی رخداد‌های جهانی و پاندمی‌های احتمالی 🔻با حضور دکتر امیر اشرفی پاتولوژیست و استادیار بیمارستان سیدنی استرالیا و همراهی مهندس میزوجی، مهدی منتظر مهدی، مهندس فراز ⭕️قسمت دوم
AudioCutter_VID_20220226_055551_031_00(2).mp3
30.52M
🔻بررسی رخداد‌های جهانی و پاندمی‌های احتمالی 🔻با حضور دکتر امیر اشرفی پاتولوژیست و استادیار بیمارستان سیدنی استرالیا و همراهی مهندس میزوجی، مهدی منتظر مهدی، مهندس فراز ⭕️قسمت سوم ۲۰۳۰ یا هواپیماها
طنز فرهنگی
🔻بررسی رخداد‌های جهانی و پاندمی‌های احتمالی 🔻با حضور دکتر امیر اشرفی پاتولوژیست و استادیار بیمارستا
⭕️ علت خروج ناگهانی ۱۵۰ شهر از وضعیت قرمز کرونایی/ به قله موج ششم رسیده‌ایم یا خیر؟ علت خروج ناگهانی ۱۵۰ شهر از وضعیت قرمز کرونایی/ به قله موج ششم رسیده‌ایم یا خیر؟ مجید مختاری، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درخصوص خروج بیش از ۱۵۰ شهر از رنگبندی قرمز کرونایی طی روزهای اخیر، تصریح کرد: اگر تمام متغیرها را فعلا ثابت نگه داریم، باید بدانیم این روندی است که در بسیاری از کشورهای اروپایی هم رخ داده است!!! (مزدوران سازمان صهیونیستی بهداشت جهانی) در حال حاضر در سراسر دنیا یک روند کاهشی ناگهانی در سویه اومیکرون را شاهد هستیم که این بر خلاف آن چیزی است که در سویه دلتا شاهد بودیم. به عنوان مثال در دانمارک، هلند، فرانسه و... نزول ناگهانی موارد ابتلا را شاهد هستیم. در ایران هم کاهش سریع تعداد شهرهای قرمز می‌تواند از این رفتار ویروسی پیروی کند و تعجب نمی‌کنم اگر تعداد شهرهای بیشتری به زودی از وضعیت قرمز خارج شوند. این فوق تخصص ریه درباره زمان قرارگیری در قله موج ششم کرونا، اظهار کرد: به نظر می‌رسد بسیار به قله نزدیک هستیم و امروز یا فردا تاریخ درستی است که بگوییم در قله قرار گرفتیم. اگر روند کاهشی بیشتری را در ابتلا شاهد باشیم، این نوید وجود دارد که بگوییم قله موج را رد کردیم. البته توجه کنید که در کشور ما تعداد تست‌هایی که انجام می‌شود آنقدر زیاد نیست؛ ولی اگر همین روند حاضر با این تعداد اخذ تست را در نظر بگیریم، می‌توانیم امیدوار باشیم که در چند روز آینده از قله عبور کنیم!
فرشاد مومنی: بودجه ۱۴۰۱ یکی از ضد‌توسعه‌ترین و ناعادلانه‌ترین سندهای سیاستگذاری سی سال اخیر زورِ و و در جامعه ما از زور بیشتر است و طرح یعنی شما همچنان می‌خواهید مناسبات و تداوم داشته باشد سیاست‌های تورم‌زا اسم رمز غارت مردم و متزلزل کردن ارکان نظام ملی است. حکومتگران گرامی بویژه نمایندگان مجلس باید هوشیار باشند که مهم‌ترین مشخصه سند لایحه بودجه 1401 این است که از این دریچه می خواهد اوضاع را اسفبارتر کند. از نظر عدالت اجتماعی این سند یکی از ضد توسعه ای ترین و ضد عادلانه ترین سندهای سیاستگذاری در سی سال گذشته محسوب می‌شود.
‏۶ سال جنگ در یمن نتونست ولی ۶ ثانیه جنگ در اوکراین تونست اشک بعضیا رو دراره... این ناشی از قدرت رسانه‌اس یا بابت شرافت از دست‌رفته بعضیاس؟
ایشون فرزند دکتر و تابعیت امریکا را دارند و الان مشاور تیم مذاکره کننده هستند!! فقط اگه تو دولت روحانی کسی تابعیت امریکایی داشت مشکل بود؟!! و وامصیبتای یه عده بلند میشد؟!! آیا فردی که تابعیت امریکا را دارد و قسم یاد کرده در همه حال حافظ منافع امریکا باشد، به نفع ایران می تواند مشاوره دهد؟!!
پردرآمدترین معلمان جهان در کدام کشورها کار می‌کنند ✍ اگر بدنبال پیشرفت واقعی هستید باید طرز فکرتان را عوض کنید برادر بزرگوار امام جمعه محترم ای مسئولین و ... تا زمانی که حقوق های بالاتر از معلمین برایتان متصور است وضعیت فرهنگی _ اجتماعی و اقتصادی و ... جامعه بهتر از این نخواهد شد.
هدایت شده از اخبار مهم روز
🔴 فوت 241 بیمار ، بر اثر کرونا در کشور🔴 🔷بهترین واکسن در دسترس ترین واکسن(شعار فائوچی،پزشک مخصوص کاخِ سفیدِ شیطان) 🔷قابل توجه وزیر بهداشت؛عین اللهی 🔴«معجزه تزریق 141 میلیون دُز واکسن» 🔰آمار فوتی پس از تزریق بیش از 141میلیون دُز واکسن در 8 اسفند ماه 1400 «241 نفر» 🔰آمار فوتی پس از شروع تزریق واکسن به کادر درمان در 8 اسفند ماه 1399«69 نفر»