فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢سلبریتی ها ابزارهای نظام سرمایه داری
بازی با فرهنگ و سلیقه کشورها با ترویج مصرف گرایی توسط سلبریتی ها
👈درس عبرت👉
🔸بعضی ها به اندازه الاغ مرحوم غلامرضا یزدی از گذشته مذاکرات و خفت و خواری جلو دشمن عبرت نگرفتن!
نقل شده که یکی ازعرفای بزرگ معاصر بنام شیخ غلامرضا یزدی به مجالس زیادی برای روضه خوانی دعوت میشد! ایشون هم اون زمان تنها مرکبش الاغی بود که باهاش به مجالس مختلف میرفت!
یک روز که ایشون به یه مجلس روضه خوانی تویه یک خونه درانتهای یه کوچه دعوت شده بود؛ سوار بر مرکب وارد کوچه شد، درمیانه کوچه پای الاغ به چاله ای فرو رفت و مقدار کمی پاش آسیب دید! شیخ از الاغ پیاده شد و الاغو تیمار کرد، به انتهای کوچه برد و افسارشو جلوی درب مجلس روضه بست و داخل شد، منبر وعظ و روضه رو به اتمام رسوند و سوار برمرکب برگشت؛
یکسال گذشت؛ مجددا" شیخ به همون مجلس روضه دعوت شد،
شیخ بزرگوار سوار بر مرکب به طرف مجلس روضه به راه افتاد!
در بین راه الاغ با شور و نشاطی وصف ناشدنی حرکت میکرد تا بعد از رسیدن به مقصد با یه پیمانه جو پذیرایی بشه! مرحوم شیخ الاغ رو به مسیر منتهی به کوچه چاله دار هدایت کرد! همینکه الاغ به سر کوچه سال قبل رسید، ایستاد و داخل کوچه نرفت؛ هر چقدر شیخ افسار الاغو کشید هیچ افاقه ای نکرد! الاغ مثل یک کوه سر جای خودش ایستاد!
اون موقع بود که شیخ، کنار کوچه زانو زد و شروع به گریه کرد!
اطرافیان شیخ رو دلداری دادن که یا شیخ اتفاقی نیفتاده! ما الاغتو نگه می داریم! برو روضهتو بخون!
شیخ فرمود: ازنگهداری الاغم که ناراحت نیستم!
ناراحتی من بخاطر خودمه که اندازه این الاغ عبرت نمیگیرم!
یکبار سال گذشته پای این الاغ توی این کوچه رفته توی چاله، دیگه حاضر نیست قدم توی این کوچه بذاره درحالی که ازنظر ما الاغ هست و هیچ نمیفهمد!
اما ما انسانها که عقل داریم یک اشتباه رو بارها تکرار میکنیم و بازم عبرت نمیگیریم!
۸ سال مذاکره کردیم و سال به سال تحریمها بیشتر و بیشترشد. هنوز هم خیلی ها امید به مذاکره و غرب دارن!
امیدوارم ما و بعضی ها ... در یوم الحساب شرمنده الاغ شیخ غلامرضا یزدی نشیم .....
#نفوذ #فساد #اسلام_آمریکایی #فریب #دروغ #مافیا #سازش #برجام #خسارت_محض #خیانت_بزرگ
💠 حاج فرج الله سلحشور بود که گفت زنان سینمای ایران درگیر فحشا هستند و چقدر آن زمان از سوی حتی جریان شبه انقلابی مورد تخطئه قرار گرفت و حالا بعد از این همه تازه زبان بگشودند.
#نفوذ #فساد #اسلام_آمریکایی #فریب #دروغ #مافیا #دلقک #شوتبالیست #الگوسازی_بی_فرهنگ_ها #پوپولیست #فمینیست
کشورهای بلغارستان، لتونی، لیتوانی و استونی دیپلماتهای روس رو عنصر نامطلوب اعلام کردن و از اونها خواستن تا این کشورها رو ترک کنن.
جدیداً هم ۴کشور دیگه(هلند، بلژیک، جمهوری چک و ایرلند) به این جمع پیوستن
ما بابت اخراج دیپلمات های آمریکایی که طبق اسناد منتشر شده چه غلط هایی که در ایران انجام نمیدادن تا الان باید پاسخگو باشیم که چرا اینکار صورت گرفته و اونهایی که دیپلمات های آمریکایی رو اخراج کردن افراطی هستن!
آقای روشنفکر حرف شما قبول و ما افراطی!
فقط ای کاش حداقل یه خورده از اون کشورهایی که مثل خودت روشنفکر میدونی یاد میگرفتی منافع کشور رو اسیر کشوری که میخواد به منافع کشورت آسیب بزنه نفروشی و چشم بسته از اونها حمایت نکنی!
#غرب_گدا_نباشیم
طنز فرهنگی
@tanzefarhangian
امان از کهولت سنی که فقط علماء را گرفتار کرده!
سوال:
ارتباط کهولت سن با
دکتر علیرضا مرندی (83 ساله)،
دکتر ایرج فاضل (83 ساله)،
دکتر مینو محرز (76 ساله)،
دکتر کوروش شمیمی نوری (همسر محرز، 81 ساله)
حسن روحانی (76 ساله)،
مهدی کروبی (85 ساله)،
سیدمحمد موسوی خویینیها (81 ساله) چیست؟
اصلا افراد مذکور، کِی واکسن زدن؟
آیا کسی عکس واکسن زدن حضرات فوق غیر مینو محرز رو داره؟
مینو محرز در 21 آذر 99 اعلام کرد: «بنده اگر به کرونا مبتلا نشده بودم حتما این واکسن را تزریق میکردم. از جمله شرایط تزریق واکسن، مبتلا نشدن به کرونا است»
#امام_زمان عجل الله فرجه
#ایران_قوی
موج فوتی های بی سابقه در #عید_نوروز 1401 را تا دیر نشده جدی بگیرید
⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️ا⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️
🙏یکی منو از جهل دربیاره!
🤔سال 1399، 19 تن از علماء بدون تزریق واکسن مردند؟! (البته زمستان 99 آغاز رسمی واکسن در ایران بود)
🧐سال 1400، 38 تن با وجود تزریق واکسن مردند!
😥از اول سال 1401 تا حالا هم 10 تن از علماء مردند!
⁉️قرار بود واکسن فوتی های کرونایی رو کم کنه یا چند برابر؟!
یک مشکل اساسی در کشور ما اینه که مسئولین بعداز تغییر و یا اخراج نسبت به عملکرد گذشتهشون پاسخگو نیستن!
همتی رو ببینید! ایا امروز بابت دورانی که رییس بانک مرکزی بود پاسخگو است!؟
نه تنها پاسخگو نیست بلکه هرروز با یه توییت و یه مصاحبه داره طلبکارانه نظر میده!
یا همین آذری جهرمی....
پس شما انتظار نداشته باشید فردا وزرای بهداشت بابت افتضاح و فاجعه واکسن پاسخگو باشن
پس هموطن! خودت هوای خودت و خانوادهات رو داشته باش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 کدام کشور بیشترین جنگ نظامی را در کارنامه خود دارد؟
🔻 در طول ۲۵۰۰ سال بیش از ۱۰۰۰۰ نبرد در جهان رخ داده است.
🔻 به نظر شما کدام کشور بیشترین جنگ نظامی را در کارنامه خود دارد؟ قبل از هر گمانه زنی، این فیلم مهم پنج دقیقهای را ببینی.
🔻 هر نبرد با یک نقطه نشان داده می شود.
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ اکسید گرافن در خوراکیها
✡☠ ما کلا در سیطره یهود و گلوبالیست ها هستیم
هدایت شده از اخبار مهم روز
🔴فیفا: قطر موظف به میزبانی از همجنسبازها برای حضور در جام جهانی در بهترین شرایط و امکانات است!
✅ همه نهادهای بین المللی چه سیاسی، چه اقتصادی، چه ورزشی و... ساخته و پرداخته صهیونیسم و گلوبالیسم برای پیشبرد اهداف شیطانی اند وگرنه چرا باید در فوتبال و فیفا اینهمه تبلیغ و حمایت از این همجنس گراهای کثیف باشد؟!
💢 مقایسه بند فوقالعاده خاص برخی کارمندان با فوقالعاده رتبهبندی معلمان
🔹 با مقایسه رتبهبندی معلمان و فوقالعاده خاص به این نتیجه میرسیم که رتبهبندی یک افزایش حقوق ناچیز با کلی پیش شرط و شرایط سختگیرانه خواهد بود.
🔹 سالهاست که در احکام کارگزینی کارمندان تعدادی از دستگاه های دولتی بند فوقالعاده خاص وجود دارد و برخی دستگاه ها از جمله وزارت بهداشت و قوه قضائیه هم خواهان تسری فوقالعاده خاص به کارمندان خود هستند که توسط مجلس در بودجه ۱۴۰۱ تصویب شد.
🔹 فوقالعاده خاص متناسب با مدرک تحصیلی و بدون توجه به سابقه خدمت ضریب ۲ تا ۴ برای دو بند حق شغل و حق شاغل است. یعنی کارمند مشمول این بند با مدرک لیسانس، فوقالعاده خاص با ضریب ۳ دارد (حتی اگر یک سال سابقه داشته باشد) به عبارتی در بند فوقالعاده خاص خود ۳۰۰ درصد حق شغل و حق شاغل را دریافت می کند و برای مدرک تحصیلی بالاتر نیز این امتیاز به ضریب چهار یعنی ۴۰۰ درصد هم می رسد.
🔹 به فوقالعاده خاص این کارمندان پرداختی های دیگری همچون رفاهیات، پرداختهای غیرمستمر، پاداش، اضافه کار، کارانه، مناسبتها، بنهای نقدی و غیرنقدی و دیگر موارد که به چند میلیون میرسد را اضافه کنید.
🔹 اما در رتبهبندی، اگر فوقالعاده شغل که امسال مبلغ ۶۸۵ هزار تومان است را کنار بگذاریم، ۴۵ تا ۹۰ درصدِ دو بند حق شغل و حق شاغل به حقوق معلمان اضافه خواهد شد؛ که البته طبق قانون رتبهبندی، برای درصد های بالاتر از ۴۵درصد معلمان باید سالها صبر کنند؛ مثلاً برای ۷۵٪ باید حداقل ۱۵ سال و برای ۹۰٪ حداقل ۲۱ سال سابقه داشت و در کنار آن سایر پیش شرط ها و آیتم های مورد نیاز از جمله مدرک تحصیلی، ضمن خدمت، ارزیابی، پژوهش و… را هم باید ارائه کرد.
#نفوذ #فساد #اسلام_آمریکایی #فریب #دروغ #تبعیض #مافیا #پول #زورگیری #ظلم_گستری #قانون_جنگل #فرهنگ #معلم #مدرسه #دانشگاه