🔴 فضای مجازی بی در و پیکر و قتل های ناموسی
🔹به گزارش دانا، زن شوهر داری با غریبه ای دیگر می رود ترکیه و برای همسرش عکس های تحریک کننده می فرستد! بعد از تنها شدن زن در ترکیه و فراهم شدن زمینه، پدر زن با انواع ترفند ها اورا برمی گرداند، همسر سابق، خشمگین و جنون زده از خیانت عجیب، وقتی متوجه بازگشت زن می شود اورا به قتل می رساند آن هم در ملا عام و دیوانه وار!
🔹با چند رسانه که عامدانه و بدون ملاحظه ویدیوهای این جنایت ناموسی را منتشر می کنند برخورد می شود اما به واسطه عجیب بودن و نادر بودن این نوع جنایت در ایران برخلاف سایر کشورها، فیلمها فراگیر توزیع می شود.
🔹سوال اینجاست، رسانه ها در کشور متولی دارند و با سوء استفاده یک رسانه از یک ویدیو یا شکستن حریم بهداشت روانی مردم قانون را می شود اعمال کرد، اما تکلیف فضای مجازی که بی در و پیکر می تواند در انواع شبکه ها عامدانه و بی نام به انتشار هزار باره این ویدیوی مضر بپردازد چیست؟
🔹ترویج خشونت و تبلیغ خیانتی که کمتر در جامعه ایران دیده می شود در شبکه های خارجی را چه قانونی باید مدیریت کند؟ میانگین قتل و جنایت در ایران یک چهارم میانگین جهانی و در کمترین محدوده اعلامی آمارهای سازمان ملل نسبت به سایر کشورها است. اگر این شرایط با ترویج و تبلیغ های عامدانه ی اینچنینی تغییر کند چه کسی پاسخ گوست؟
🔹وقتی در فضای مجازی رها و ول، سلبریتی ها و برخی جریان های سیاسی به خاطر سوء استفاده های جناحی، کمپین #اعدام_نکنید را برای حمایت چند قاتل راه انداختند و باعث القای امنیت و حمایت از جنایتکاران شدند، چه کسی برخورد کرد؟ و اصلا چطور می شود مانع این ضدفرهنگ ها شد؟ جز با ایجاد قانون در فضای مجازی!
💠فضای مجازی استان سمنان
🆔 @semnan_majazi
.🌱هر روز خود را با بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَانِ الرَّحِيمِ آغاز کنید🌱
💠 #حدیث_روز
🔸 سبک معنوی رسول الله (صلی الله علیه و آله و سلم)
رسول گرامی اسلام صلی الله علیه وآله:
یا أَبَاذَرٍّ جَعَلَ اللَّهُ جَلَّ ثَنَاؤُهُ قُرَّةَ عَیْنِی فِی الصَّلَاةِ وَحَبَّبَ إِلَیَّ الصَّلَاةَ کَمَا حَبَّبَ إِلَی الْجَائِعِ الطَّعَامَ وَ إِلَی الظَّمْآنِ الْمَاءَ وَ إِنَّ الْجَائِعَ إِذَا أَکَلَ شَبِعَ وَ إِنَ الظَّمْآنَ إِذَا شَرِبَ رَوِیَ وَأَنَا لَا أَشْبَعُ مِنَ الصَّلَاةِ.
ای ابوذر! خداوند فراستایش، نور چشم مرا در نماز قرار داده است و مرا چنان علاقه مند به نماز ساخته که گرسنه را علاقهمند به غذا و تشنه را علاقهمند به آب؛ البته محبت گرسنه و تشنه به غذا و آب موقت است اما من از نماز سیری ندارم.
بحارالانوار، ج ۷۴، ص ۸۰
⏳ امروز :
- دوشنبه
- ۱۸ بهمن ۱۴۰۰
- ۷ فوریه ۲۰۲۲
💠 #ذکر_روز
«««««««««« یا قاضی الحاجات »»»»»»»»»»
فضای مجازی استان سمنان
🆔 @semnan_majazi
💢ختم روزانه #قرآن_کریم
🔸 شماره صفحه: 562
🔹 فایل صوتی تلاوت و ترجمه فارسی صفحه را در کانال مشاهده نمایید
#کمی_برای_آخرت
🆔 t.me/joinchat/AAAAAELQAQGv8WDBIXH7-g
1.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 نمونه از جنگ شناختی و روانی در فضای مجازی
🔹هرچیزی را درفضای مجازی باور نکنیم!
#تفکر_انتقادی
#سواد_رسانه
💠فضای مجازی استان سمنان
🆔 @semnan_majazi
یک محقق امنیتی تونسته باگ بسیار خطرناکی در سیستم عامل macOS اپل پیدا کنه که به مهاجم امکان دسترسی به وب کم و تمام اطلاعات سایتهایی که کاربر در مرورگر سافاری بازدید کرده از جمله پسورد اونها و همچنین اطلاعات موجود در هارد کاربر رو میده!
اقای Ryan Pickren که قبلا سابقه دسترسی غیرمجاز به وبکم دستگاه های اپلی رو داشته، این بار 4 حفره امنیتی روز صفر در macOS پیدا کرده که ترکیب اونها باعث میشه که هکر بتونه تنها با یک کلیک از کاربر، دسترسی های وحشتناکی به کامپیوتر کاربر پیدا کنه. اقای Pickren این حفره های امنیتی رو به اپل گزارش داده و برای اونها 100 هزار دلار جایزه گرفته که نشون دهنده شدت خطرناک بودن اونها هست.
مکانیسم این هک بدین صورت هست که هکر برای قربانی یک سایت میفرسته یا قربانی اون سایت مخرب در سایتهای مختلف دیگه مثل شبکه های اجتماعی پیدا میکنه و اون سایت رو مثل یک لینک عادی در مرورگر سافاری باز میکنه. وقتی اون سایت باز میشه پیغامی از سمت iCloud اپل برای کاربر میاد که به اون میگه اگر میخوای این عکس رو ببینی، دکمه open رو بزن. چنین چیزی در هنگام اشتراک فایلها بین کاربران با iCloud چیز معمولی هست.
حالا کاربر وقتی open رو میزنه اون عکس که واقعا بی خطر هست روی هارد دانلود و باز میشه. اما به لطف حفره امنیتی در سیستم اشتراک فایل ایکلود که Sharebear نام داره، هکر میتونه محتوای اون عکس بی خطر رو از راه دور تغییر بده و ایکلود و سیستم عامل مک هم بدون چک کردن، اون تغییرات رو به کامپیوتر کاربر منتقل میکنن!
این موضوع وقتی خیلی خطرناک میشه که هکر بتونه محتوای اون عکس بی خطر رو با یک فایل اجرایی و بدافزار با فرمت DMG تغییر بده. حالا وقتی هکر فایل رو تغییر داد، چطوری اون فایل اجرایی و مخرب رو اجرا کنه؟ به لطف سیستم جالب ایکلود، وقتی کاربر یک بار دکمه open رو برای هر فایل بزنه، ایکلود برای بارهای بعدی دیگه از اون چیزی نمیپرسه و همینجوری اون فایل رو اجرا میکنه!
وقتی فایل اجرا شد، حالا نوبت حفره امنیتی بعدی یعنی حفره امنیتی مرورگر سافاری میرسه. هکر با استفاده از اون فایل اجرایی، حالا روی مرورگر سافاری تقریبا کنترل کاملی داره و علاوه بر اینکه میتونه تمام محتوای سایتهایی که کاربر از اونها بازدید میکنه، مثل حسابهای بانکی، حساب شبکه های اجتماعی و پسورد اونها (در صورت لاگین کردن توسط کاربر در اون زمان) رو ببینه، بلکه به بقیه فایلهای کاربر در هاردش هم دسترسی پیدا کنه!
به لطف این دسترسی، حالا وقتی کاربر مثلا بخواد در مرورگر سافاری در سایت سرویس ویدیوکنفرانس زوم چت تصویری داشته باشه، هکر هم تصویر وب کم رو میبینه و کاربر هم شک نمیکنه که چرا چراغ وبکمش روشن شده.
اقای Pickren این حفره های امنیتی رو در ماه جولای سال 2021 به اپل گزارش داد و اپل چند روز پیش در اپدیتی برای سیستم عامل مک، این حفره های امنیتی خطرناک رو برطرف کرد. بنابراین حتما مکتون رو اپدیت کنید.
#اخبار
#امنیت
💠فضای مجازی استان سمنان
🆔 @semnan_majazi
.🌱هر روز خود را با بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَانِ الرَّحِيمِ آغاز کنید🌱
💠 #حدیث_روز
🔸 صیقلی به نام استغفار
امام صادق علیه السلام:
إنَّ للقُلوبِ صَداءً کصَداءِ النُّحاسِ، فاجلُوها بالاستِغفارِ
دلها نیز همچون مس زنگار میبندد، پس آنها را با استغفار صیقل دهید.
عدّة الداعی، ص ۲۴۹
⏳ امروز :
- سه شنبه
- ۱۹ بهمن ۱۴۰۰
- ۸ فوریه ۲۰۲۲
💠 #ذکر_روز
«««««««««« یا ارحم الراحمین »»»»»»»»»»
فضای مجازی استان سمنان
🆔 @semnan_majazi
💢ختم روزانه #قرآن_کریم
🔸 شماره صفحه: 563
🔹 فایل صوتی تلاوت و ترجمه فارسی صفحه را در کانال مشاهده نمایید
#کمی_برای_آخرت
🆔 t.me/joinchat/AAAAAELQAQGv8WDBIXH7-g
✍ نگرانی شبکه سعودی اینترنشنال از کشف گورهای دسته جمعی رضاخان در مشهد/ رضاخان کشته ها را درست دفن کرده!
🔹️به گزارش دانا، واقعه گوهرشاد یکی از جنایتهای تاریخی رضاخان است که او مردم معترض به هتک حرمت زنان ایرانی توسط پهلوی را در حرم رضوی گلوله باران کرد.
🔹️چندی پیش با داغ شدن موضوع تلاش برای تفحص پیکر ۱۶۰۰ شهید این واقعه و کشف گورهای دسته جمعی مردم، ۴۵ خانواده از بازماندگان و نوادگان و اقوام مردم قتل عام شده توسط رضاخان طی نامه ای به شهرداری، دادستانی و مسئولین خراسان رضوی خواستار پیگیری این موضوع شدند.
🔹️امروز شبکه سعودی اینترنشنال ضمن اشاره به اصل کشتار توسط رضاخان، تلاش کرده تا تعداد قربانیان این جنایت وحشتناک را از صدها نفر، به ده ها نفر کاهش داده و بگوید "سند محکم" برای دفن دسته جمعی نیست و رضاخان کشته ها را درست دفن کرده است!
💠فضای مجازی استان سمنان
🆔 @semnan_majazi
#پویش_ملی
برای شرکت در این پویش تصاویر و فیلم های خود را همراه با تصویر #شهدا و یا #پرچم_پرافتخار ایران در جشن پیروزی انقلاب در "شهر، محله، کوچه، خانه خود" تهیه و با هشتگ #ایران_قوی و #جشن_ملی_۱۴۰۰ در صفحات مجازی خود منتشر و یا به شماره مجازی "۰۹۱۰۸۹۸۵۱۳۵" ارسال فرمائید.
با مشارکت:
سازمان فضای مجازی بسیج استان سمنان
معاونت فضای مجازی صداوسیمای مرکز سمنان
💠فضای مجازی استان سمنان
🆔 @semnan_majazi
.🌱هر روز خود را با بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَانِ الرَّحِيمِ آغاز کنید🌱
💠 #حدیث_روز
🔸 ثواب یک روز روزه در ماه رجب
امام کاظم علیه السلام:
رَجَبٌ نَهرٌ فِی الجَنَّةِ، أَشَدُّ بَیاضا مِنَ اللَّبَنِ وَأَحلَی مِنَ العَسَلِ، مَن صامَ یَوما مِن رَجَبٍ سَقاهُ اللّهُ مِن ذَلِکَ النَّهرِ
رجب، نهری است در بهشت که سفیدتر از شیر و شیرینتر از عسل است.
هر کس یک روز از ماه رجب را روزه بگیرد، خداوند از آن نهر به او می نوشانَد.
تهذیب الأحکام: ج ۴، ص ۳۰۶، ح ۹۲۴
⏳ امروز :
- چهارشنبه
- ۲۰ بهمن ۱۴۰۰
- ۹ فوریه ۲۰۲۲
💠 #ذکر_روز
«««««««««« یا حی یا قیوم »»»»»»»»»»
فضای مجازی استان سمنان
🆔 @semnan_majazi
💢ختم روزانه #قرآن_کریم
🔸 شماره صفحه: 564
🔹 فایل صوتی تلاوت و ترجمه فارسی صفحه را در کانال مشاهده نمایید
#کمی_برای_آخرت
🆔 t.me/joinchat/AAAAAELQAQGv8WDBIXH7-g
🔺جهاد تبیین یک فریضه قطعی و فوری است / رهبر معظم انقلاب
💠فضای مجازی استان سمنان
🆔 @semnan_majazi