نظام سازی برای عفاف و حجاب - ۲آبان ۱۴۰۲.mp3
27.62M
🔈 صوت نشست تخصصی: نظام سازی برای عفاف و حجاب / ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور / سه شنبه ۲ آبان ۱۴۰۲/ ۹۲ دقیقه
❓بیان ۴ فایده حجاب برای تفاهم بیشتر حول حجاب و عفاف
❓تبیین معنای نظام سازی برای عفاف و حجاب
❓تبیین ۵ نوع برنامه ریزی زیرساختی برای توسعه فرهنگ حجاب و عفاف
❓ضرورت تحول در محتوا و شکل تبلیغات شهری حول حجاب
#نظام_سازی
#ریشه_های_تضعیف_فرهنگ_حجاب
🔰 کیهان: فیلترینگ حتما باید برداشته شود، اما مشروط به پاسخگویی و مسئولیت پذیری پیام رسانها
📝 روزنامه کیهان نوشت:
🔹امنیت و حاکمیت ملی، محترم ترین سرمایه ها نزد هر ملت و کشور است. نمی شود این سرمایه را به حراج گذاشت و بی قید و شرط تسلیم بیگانگان شد. این، اول گرفتاری برای هر کشوری است.
🔹فیلترینگ حتما باید برداشته شود، اما مشروط به پاسخگویی و مسئولیت پذیری پیام رسان ها. عقل و منطق و قوانین ما -مانند هر کشور حواس جمع دیگر- تعامل با طرف های خارجی را مشروط به "توافق و قرارداد مشترک" (منطبق با قوانین و مصالح ملی) می کند. نمی شود حوزه رسانه و پیام رسان ها را از این مصلحت بزرک مستثنا کرد و تحمیل مطلق را پذیرفت.
10.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پیام یکی از موکب داران عراقی به مقام معظم رهبری: سلام بر تو ای نابود کننده اسراییل!
🔹از سرزمین جدتان امیرالمومنین به شما لبیک میگوییم و در هر ساعت و زمانی که امر کنید در خدمت شما هستیم.
✾ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#اَللّٰهُمَّعَجِّلْلِوَلِیَکَالْفَرَجَ
🚩قیـــــــامــــ لله
💢 اشاره معنی دار اخیر رهبر انقلاب به یک آیه خاص؛
🔹عقبنشینی در مقابل دشمن فقط برای تدارک ضربه موثرتر جایز است.
رهبر انقلاب ۲۴ مردادماه ۱۴۰۳ فرمودند: «به تعبیر قرآن کریم، عقبنشینی غیرتاکتیکی در هر میدانی چه عرصه نظامی و چه میدانهای سیاسی، تبلیغاتی و اقتصادی، غضب الهی را به دنبال دارد.»
این اشاره حضرت آیتالله خامنهای به آیه ۱۵ و ۱۶ سوره انفال برمیگردد، سخنان ایشان در تحلیل این دو آیه در کتاب «دو امام مجاهد»، هنگام تفسیر نرمش قهرمانانه و صلح امام حسن علیه السلام، چنین آمده است:
«در جبههبندى میان حقّ و باطل، کسى حق ندارد از برابر دشمن بگریزد و پشت به میدان جنگ بکند... فقط یک استثنا دارد: الّا متحرّفًا لقتالٍ او متحیّزًا الی فئة؛ وقتى روگرداندن از دشمن براى تدارک ضربهى محکمترى بر پیکر دشمن است، آنوقت جنگجوى مسلمان حق دارد این تدارک را براى خود کند، از میدان جنگ برگردد براى اینکه از راه مؤثّرترى رویاروى دشمن قرار بگیرد و به او ضربهى مؤثّرترى وارد کند.»
✍ ما نمیدانیم که منظور رهبر انقلاب از بیان این مطلب در این موقعیت زمانی چه بود، ولی خدا کند که فقط، جام زهر دیگری در این میان نباشد!
✅ فَلَمَّا تَراءَا الْجَمْعانِ قالَ أَصْحابُ مُوسى إِنَّا لَمُدْرَكُونَ (شعرا_۶۱)
پس زمانى كه دو گروه همديگر را ديدند، ياران موسى گفتند: (ما به دام افتاديم و) آنان به ما دست خواهند يافت.
✅ قالَ كَلَّا إِنَّ مَعِي رَبِّي سَيَهْدِينِ (۶۲)
(موسى به آنان) گفت: چنين نيست، قطعاً پروردگارم با من است و مرا هدايت خواهد كرد.
⚔ راهکار مهار دشمن در این جنگ
#انتقام_سخت
🌐 مرکز مطالعات راهبردی نظم نوین جهانی (اندیشکده فرقان)
@Andishkadeh_Forghan
✾ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#اَللّٰهُمَّعَجِّلْلِوَلِیَکَالْفَرَجَ
🚩قیـــــــامــــ لله
🔰 راه جذب کردن نوجوانان و جوانان را از منظر رهبری بخوانیم...
👌 ببینیم نگاه ایشان چقدر تفاوت دارد با نگاه افرادی که فکر می کنند با تبدیل هیات به کنسرت و یک سری حرکات خلاف شان هیات ، می توانند جوان جذب کنند.
👈👈 بله ، ممکن است با این طور کارهای خلاف شان هیات ، تعداد افراد شرکت کننده بیشتر شود ، اما این دلیلی بر جذب نیست ‼️
👈👈 جذب یعنی آن نیرو آن قدر قوی شده باشد که در برابر تندبادهای شبهه ، لغزش نکند و توان دفاع از دین را داشته باشد.
👈👈 به نظر شما هیاتی که در هنگام سخنرانی خالی است و فقط در هنگام شور و بالا و پایین پریدن مداحی شلوغ می شود ، کار جذب انجام داده ⁉️
👆 نگاه و مبنای رهبری سرلوحه ما باشد ، البته سخنرانان هم باید قوی باشند و مسلط به علم روز و نحوه #مخاطب_شناسی که برای هر قشر ، حرفهای مناسب همان ها را بگویند.
┅═✾═┅┄┈
🛎 کانال"خبری|تحلیلی"
زنـانعفـیـــفهجهــانمُـحـــصَـنـــــــات(۲)
🆔 @mohsanat2_ir
✅اجرای طرح برخورد با تبلیغات نامتعارف صفحات صنفی در فضای مجازی توسط اداره نظارت براماکن عمومی استان گیلان.
🔰پلیس نظارت براماکن عمومی فراجا
🆔@payshgar_police_Amaken
.
➕ علاوه بر اینها، تأکیدات مستمر سازمان بهداشت جهانی بر وقوع زودهنگام یک پاندمی و اصراری که بر تصویب #پیمان_پاندمی در یک نشست فوقالعاده دارند، نشان از این دارد که #جنایت_نامرئی قبلی زیر زبانشان مزه کرده است.
✴️ و البته چه راهی بهتر از پاندمیبازی برای مهار مهمترین دشمن یعنی جمهوری اسلامی ایران؟!
🔴 آن هم وقتی که هنوز عدهی بسیاری از افراد مؤثر حتی به عامدانه بودن کرونا شک دارند، چه رسد به اینکه بپذیرند، هدف غایی استکبار، ایران بوده است!
🎞 لطفاً حتماً و حتماً مجموعه مستند جنایت نامرئی که دی ماه ۱۴۰۱ از شبکهی یک سیما پخش شد را ملاحظه کنید و سری هم به افتتاحیهی المپیک پاریس بزنید.
💠 برای عقلی که سلیم باشد، کافی است...
💢 مشاهدهی مجموعه مستند جنایت نامرئی
🌐https://eitaa.com/soheilsalimi/1657
✍️ تمدننگار | شکوهیانراد
@SHRChannel
🔻مراسم اربعین در مناسکی ترین و نمایشی ترین حالت خود است.
🔸امسال که به سبب نسل کشی غزه شاید یکی از ویژه ترین سالهای تاریخ مسلمانان در یکی دو سده گذشته بوده، باز هم هیج شعور خاص و ویژه ای دیده نمی شود. انگار که مانند مراسم حج عمد و ربطی برای این نادیده انگاری وجود دارد.
🔹نمایش حضور زیباست اما باید به جایی برسد. نمایش بدون عمل مثل آب مرداب است. تهش می شود بخار و رسوب..
🔸با موبایل شارژ کردن و کف پا ماساژ دادن و چایی دادن، روزگار امت مسلمان بهبود نمی یابد. می دانی؟
#غزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خاطره جالب بانوی کلیمی از روزی که به دستور رضاخان ، ماموران نظمیه چادر مادر بزرگش را در کوچه ریش ریش کردند!
آیین موسی (ع) سخت ترین حجاب را دارد ، حتی برای مردان.
#حجاب