#پست_ویژه
📸 بنری که در ایام عزای حسینی ؛ پیشانی نوشت #هیات_فاطمیون_ایلام و دسته های عزای این هیات بود...
✍[عزاداری برای امام حسین ع مستحب است ولی حفظ حدود قرآنی و الهی #حجاب واجب.
فرزند حضرت زهرا س برای اقامه احکام اسلامی سرش بر فراز نی شد!]
🔗پی نگار:
اشک کافی نیست! امر به معروف و نهی از منکر باید کرد.
🚩قیـــــــامــــ لله
11.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌دسته یزیدی یا حسینی؟
‼️ یزید هم این امام حسینی که اینان قبول دارند را دوست میداشت و اصلا او را نمیکشت.
امام حسینِ سکولار، منهایِ دین، منهایِ حداقلهای اسلام و آزاد برای همگان.
❌مشکل اینجاست که چنین فعلی هرچه هست قطعا دین نیست. دین با بلوف دینداری متمایز است!
چرا که دین یعنی راه و روش زندگی. پس اگر معتقد به آنی، راه و روش زندگیات هم باید صادقانه طبق آئین اسلام باشد.
✅ وقتی طبق واجبات اسلام عمل کردی و از محرمات دوری نمودی، مناسک مستحب را هم انجام ندادی، ندادهای. مشکلی هم ایجاد نمیشود.
⁉️سوال اینجاست: در کشورهای دیگر امریکایی و اروپایی زنان باحجاب و بیحجاب برای عزاداری امام حسین به خیابان میآیند و نذری پخش میکنند. حال چرا اینجا این بیحجابی انقدر بد است؟
✅ پاسخ این است: در اروپا و امریکا جمهوری اسلامی نشده و قانون و عرف و فرهنگ حجاب و حلالزادگی بیش از ۱۰۰ سال است که به معنی امروزیِ ایرانی وجود ندارد و با رنسانس و ژوئیسانس از بین رفته است. اینجا اگر چنین حرکاتی هست اتفاقا برای از بین بردن آن عرف و فرهنگ و برای زدن اسلام است و نه قویتر کردن آن.
لذا تجمعات حسینی و حسینیه کردن کشورهای اروپایی و امریکا برای اسلام یک برد محسوب میشود ولی بیحیایی و بیحجابی در قلب کشور اسلامی یک باخت و استحاله فرهنگی و مذهبی در راستای پروژه فمینیزه کردن جامعه و دین زدایی محسوب میگردد.
ما با این دستهجات مختلط و خودنمایی این زنان میبایست مقابله کنیم. اینها به اسلام امام زمان اهانت کرده و به یزید و فواحش کمک میکنند.
✍🏻 ه.بالاپور
#عاشورا
#امام_حسین
#ژوئیسانس
🚩قیـــــــامــــ لله
🚫آمار ازدواج و طلاق ۱۴٠۲ به روایت مرکز آمار ایران:
🔹ازدواج: ۴۸۱.۳۹۴ مورد (۸.۷٪ کاهش نسبت به سال ۱۴۰۱)
▪️طلاق: ۲۰۲.۱۸۳ مورد (۲.۷٪ کاهش نسبت به سال ۱۴۰۱)
➖نسبت طلاق به ازدواج به ۴۲٪ رسید؛ به عبارتی در سال گذشته به ازای هر پنج ازدواج، دو طلاق رخ داده است!
به بیان دیگر
طلاق را داریم مهار می کنیم.
تکنیک ما
کاهش ازدواج بوده است.
🔹🔹🔹🔹
پیشنهاد برنامه
🌹باید ارکان برنامه
(برنامه تاکتیکی)
را انتخاب کنیم که با تفکر نظام مند هماهنگ باشد و ابتکار عمل را به دست دهد.
ذیل هر کدام از ارکان برنامه، فعالیت های سودمندی توسط پیشکسوتان آماده شده است.
🌹آشنایی با شاخص های ارزیابی زندگی خانوادگی خودمان (خردنگر)
B2n.ir/p۹۰۵۲۸
🌹ارزیابی شاخص های کلان نگر، مناسب مجموعه ها، ادارات خانواده، وزارت ورزش و جوانان و ....
B2n.ir/shakhesha
خلاصه متن در یک صفحه
راهکارهای انجمن های مردم نهاد، دانشگاه ها، مساجد و موسسات پیش رو و دوست دار خانواده
نمای یک برگی
B2n.ir/d98196
🌹آشنایی با طرح گسترده بهبود شاخص های خانواده که ضمایم بسیار دارد.
توضیح تفصیلی
Efcf.ir
🔥مشروعیت دولت به اسلام است
🔻هدف طراحان اصلی زنجیرزنی چند بیحجاب، حمله مستقیم و همزمان به قلب مکتب حسینی و احکام اسلامی است.
🔻تصور پایان #حجاب با #دولت_چهاردهم غلط است چون نه رئیس جمهور منتخب چنین شعاری داده و نه دولت، حق دارد از احکام الهی کوتاه بیاید؛ زیرا مشروعیت کارگزاران در جمهوری اسلامی به تفکّر اسلامی آنان است.
🔸پ.ن: کوتاهی دولت و دستگاههای حاکمیتی در برابر احکام الهی خصوصا احکام اجتماعی مانند حجاب، موجب ایجاد دو قطبی می شود و تنها راه وحدت ملی، احترام همه به قانون است و حجاب حکم الهی و قانون ملی است.
✍حمیدرضا ابراهیمی
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
31.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ پیش به سوی پورنوتوپیا با ژوئیسانس 🔞
💬 استاد حسن عباسی
🗓 ۱۵ دی ۱۴۰۱ - جلسه ۹۹۸ کلبه کرامت
@Hasanabbasi_ir
🚩قیـــــــامــــ لله
سازمان بسیج جامعه زنان سپاه امیرالمومنین(ع)استان ایلام برگزار می کند:
🔸اولین جشنواره استانی فردخت (طراحی مانتو اجتماع ایرانی ، اسلامی )
▫️محورهای رقابت :
_بخش اثر(ارائه نمونه کار دوخته شده)
_بخش طراحی(ارائه طرح بصورت چاپ شده
_ بخش تحقیق پژوهش (ارائه آثار علمی پیرامون محورهای مشخص شده)
💥سطح رقابت : ویژندها (خانه های مد دارای نمانام)و تولیدی ها ،آزاد،دانش آموزی و دانشجویی
⏳مهلت ثبت نام : ۱۰ مرداد ماه ۱۴۰۳
⏳مهلت تحویل آثار: ۲۵شهریورماه ۱۴۰۳
🎁مراسم اختتامیه: مهرماه (تقدیر از نفرات اول تا سوم هر بخش و معرفی به پنجمین جشنواره فردخت کاشان)
📞 تماس با دبیرخانه : ۰۹۱۸۷۴۲۷۲۹
آی دی ثبت نام👇👇
🆔eitaa.com/shokuh5j
🔻دیانت در نسخۀ لیبرالهای مذهبی -۱
🖊مهدی جمشیدی
۱. لیبرالهای مذهبی، هویّت پیچیدهای دارند: تودرتو و چندلایهاند و همچون یک متنِ ناخواسته، محمل تأویلهای متعدّد قرار میگیرند و برداشتهای متفاوت را برمیتابند. هر کسی میتواند از زاویهای و به اعتباری به آنها بنگرد و فهم خاصی را ارائه کند. اما حقیقت این است که اینان، باطن «دین» را به نفع «تجدّد»، مصادرهبهمطلوب میکنند و پوستهای بیخاصیّت و شعاری و ظاهری از دین را به عوام عرضه میکنند تا نشان بدهند که میان دین و تجدّد، جمع کردهاند. عوام نیز که دلبستۀ دین هستند و البته به دلیل غربزدگی تاریخی، بیشوکم نیز سودای تجدّد دارند، فریب اینان را میخورند و «نسخۀ متناقض»شان را میپذیرند. نخستین نسل از لیبرالهای مذهبی، در روشنفکران دورۀ مشروطه متولّد شد و اینجا، نقطۀ آغاز روایت لیبرالی از اسلام بود. التقاط در رویکرد متمایل به عالَم تجدّد، در این برهۀ تاریخی تحقّق یافت و به یکی از چالشهای معرفتیِ جامعۀ ایران تبدیل شد.
۲. اگر از تحوّلات و تطوّرات نیم قرنِ پس از این بگذریم، به نهضت آزادی و مهدی بازرگان میرسیم که ظهورشان در دولت موقت، در عمل و عین نشان داد که لیبرالهای مذهبی، چه اوصاف و احکامی دارند. اینان، چنان مسألهدار و زوایهمند شدند که امام خمینی، چارهای جز حذف و طردشان ندید و قاطع در برابر حضور و حیاتشان در حاکمیّت ایستاد. نسخههای «اصلاحی» و «اعتدالی» از لیبرالیسم مذهبی، در دهههای بعدی سر از خاک التقاط بیرون آورد و برخلاف بازرگان که منتقدِ حاشیهنشین و غیررسمی بود، اینان به عرصۀ «قدرت رسمی» راه یافتند و دههها، نهادهای اصلی و عمدۀ حاکمیّت را در اختیار گرفتند. بهاینترتیب، مرزهای هویّتیای که امام خمینی در دهۀ شصت بر آنها اصرار میورزید، بهتدریج درهمشکسته شدند و اختلاط سیاسی در ساحت قدرت رسمی به وقوع پیوست؛ چنانکه یکی از بحرانهای نظام جمهوری اسلامی در دهههای گذشته، نزاع دامنهدار و دشوار بر سر «تداوم هویّت انقلاب» و ایستادن در مقابل خط «استحاله» و «مسخ» آن بوده است.
۳. در ترکیب لیبرالهای مذهبی، مسألهای که در نسبت با عوام موضوعیّت دارد، همین لفظ مذهبی است. لیبرالها، چهرۀ عریان ندارند و آشکارا، منطق سکولار خویش را بیان نمیکنند، بلکه نقاب دیانت بر چهره دارند و حتی با ادبیات دینی، تجدّد را به جامعه القا میکنند. اگر میان «وجه لیبرالی» و «وجه دینی»، تفکیک و تمایز ایجاد کنیم و مجال ترکیب و تلفیق ندهیم، نقشۀ اجتماعی اینان، فرو خواهد ریخت. پس باید در پی واسازی و تجزیه بود و تعارضهای درونی و تضادهای نهفته را در برابر دیدۀ عوام نهاد تا پوشش تزویر، برافتد؛ از جمله باید نسبت هویّتیِ آنها را با عاشورا فهم کرد.
۴. لیبرالهای مذهبی، «انقلاب حسین» را میستایند، اما برای اکنون، «انقلاب» و «انقلابیگری» را برنمیتابند و نسخۀ اصلاح میپیچند. میگویند انقلاب، سرنوشت نامشخص دارد و طرحی است که به دلیل وسعت آرمانها، محاسبهناپذیر است. به تبعیّت از کارل پوپر، بر این باور هستند که انقلاب، وعدۀ بهشت میدهد اما در عمل، جهنم میآفریند. ازاینرو، باید از انقلاب بر حذر بود و دچار خاماندیشی و بلندپروازی نشد. اگر هم جامعهای، سودایی شد و هوس انقلاب در سر پرورانید و انقلابش نیز به سرانجام رسید، باید انقلاب را یک «نقطه» و «لحظه» بداند و بیدرنگ پس از این، انقلاب و انقلابیگری را کنار بنهد و از «نهضت» به «نهاد» عبور کند. نظریۀ «نظام انقلابی»، خیال اندر خیال است و هیچگاه میان انقلاب و نظام، همافقی و همنشینی پدید نمیآید. باید میان این دو، یکی را انتخاب کرد و دیگری را وانهاد. و اقتضای عقل و ضرورت زمانه این است که «آرمانخواهیِ انقلابی» را به فراموشی بسپریم و یک «نظام واقعبین» را صورتبندی کنیم. ایدئولوژی انقلابی، فقط تا هنگامۀ وقوع انقلاب، کارکرد دارد و پس از آن، با سر به دیوار سختِ واقعیّت برمیخورد و انقلابیها در اثر این حادثه، درمییابند که منطق انقلابی، فقط به کار ویرانکردن نظم سیاسی میآید و نمیتوان با منطقی که انقلاب میکنند، حکومت کنند. راه «حکومت» از «انقلاب» جداست و نظریۀ نظام انقلابی، خیالپردازیِ شبهنظری است. بهاینترتیب، باید «سرمایۀ انقلابی» را نیز کنار نهاد و به «سرمایۀ اجتماعی» رو آورد. باید در پی «عادیسازی» بود؛ به این معنی که وضع انقلابی، اضطراری و موقتی و نابخردانه است و نباید در آن ماندگار شد، بلکه باید شتابان، به سوی وضع عادی و بهنجار حرکت کرد و رویکردها و انگیزهها و اندیشههای انقلابی را به تاریخ سپرد. باید «نظام» و «اصلاح» را جایگزین «انقلاب» کرد و از انقلاب، یک خاطرۀ تاریخیشدۀ استثنایی ساخت. واقعۀ کربلا نیز با همۀ عظمتش، یک استثناست که قابل اقتباس و اخذ نیست.
@mahdi_jamshidi60
🔴 مانیفست فروپاشی؟
تیتر این روزنامه اصلاحطلب را ببینید
"اگر یک روزنامه منتقد پزشکیان به او لقب "گورباچف ایرانی" میداد جای تعجب نداشت؛ چون شهرت گورباچف در دنیا به خاطر ساده لوحی در اعتماد به امریکا بود که در نهایت باعث فروپاشی شوروی شد اما اینکه یک روزنامه طرفدار پزشکیان نیز از حالا او را گورباچف توصیف میکند، نشان میدهد خطر از آنچه که همه فکر میکنند نزدیک تر است!"
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍در بحث حجاب، چگونه امر به معروف ممکن است؟
🎥استاد رحیم پور ازغدی
امام خمینی (ره): هرکس اگر به یک فسق و به چیزی خلاف شرع متجاهر شد، همۀ مردم مأمورند نهیازمنکر کنند. اگر کسی فسق بکند در خارج، متجاهر بشود، هر نحو فسقی باشد، دولت باید بهشدت با او عمل کند؛ اگر تبعیت نکرد باید او را بگیرند و تحویل بدهند. [حرام آشکار و تجاهر به فسق] با شدت سرکوب خواهد شد. (۱۳۶۱/۱۰/۱)
امام خامنهای (حفظهالله): حرام کوچک و بزرگ ندارد؛ آنچه حرام شرعی است نبایستی بهصورت آشکار در کشور انجام بگیرد. (۱۳۹۶/۱۲/۱۷)
☫ ستاد #امر_به_معروف و #نهی_از_منکر استان تهران 🚦 @setadabmtehran