🔴 دانـسـتـن، تـکـلـیـف مـردم اسـت
➖ به مناسبت ۵ مرداد و برگزاری اولین نماز جمعه در انقلاب
▪️مطالب این پست، بخشی از اختیارات و مسئولیتهای #رسمی و #غیررسمی و فرصتها و ظرفیتهای یک امام جمعه است.
💠مطلب تکمیلی🔻🔻🔻
🌀بنابر #معارف_انقلاب، امام جمعه یعنی:
#نماینده_مردم
#نماینده_حوزه_علمیه
#نماینده_نظام_اسلامی
#فرمانده_قرارگاه_فرهنگی
#مسئول_انقلاب_در_سطح_کشور
🌀بنابر #معارف_انقلاب،تریبون نماز جمعه یعنی:
#صدای_تقوا
#صدای_مردم
#صدای_انقلاب
#صدای_ارزشها
#تریبون_اقامه_قسط
#تریبون_مبارزه_با_فساد
#تریبون_مطالبه_از_مسئولان
🌀 این جایگاه بسیار فراتر از برگزاری نماز جمعه بوده و عبارت است از یک #منصب_انقلابی و یک #جایگاه_حکومتی و تعیین کننده.
#تحول_دستگاه_امامت_جمعه
#امام_جمعه_مسئول_انقلاب
✍🏻 حجّتالاسلام رحمت اللّه معظّمی
23.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 مسئولیت پذیری
#ویدیو
💠 ستاد امر به معروف و نهی از منکر:
🆔 @Setadeabm
جایگاه خانمها در تمدنسازی...
#در_محضر_علما
در انقلاباسلامی به تعبیر حضرتامام، خانمها پیشتاز بودند. در تمدنی که با اربعین باید به ظهور برسد نباید خانمها در حاشیه باشند وگرنه عقیم میماند...
حضرت استادطاهرزاده
قهرمانان تاریخ...
#در_محضر_علما
اگر خانمها در اینزمانه، به وسعتِاقیانوس حاضر نشوند، گرفتار پوچی خواهندشد. خانمها تنها با قهرمانشدن مانند حضرتزینب «سلاماللهعلیها» در این تاریخ میتوانند خودشان را پیدا کنند و وسعت خود را احساس کنند...
حضرت استادطاهرزاده
🔴 جا دارد دکتر جلیلی مقابل این هرزه نویس ها بایستد و شکایت کند
این دفعه اول و آخرشان نیست که تهمت نفوذی بودن میزنند
تشویش اذهان عمومی بازیچه نیست
دروغگوها را باید سرجایشان نشاند
داوری تا پای اعدام قضایی رفته، مدرسی پرونده سنگین قضایی دارد و نفوذی قوچانی در بیوت علما بود و رسوا شد
لکن دوباره از لانه هایشان خزیده اند
شاید به جایی وصلند؟!
💠 یازهــــــــرا | رسانه حجـــــــــاب
@yaazahra_ir
🔴 خبرگزاری ضد حجاب لو داد
عصر ایران: شگرد تلویزیون برای پخش نکردن صدای اجتماع حامیان حجاب (اجباری) در ورزشگاه آزادی
🔹تلویزیون همزمان فیلمی ضبط شده از گلزار شهدای اصفهان را به مناسبت سالگرد عملیات محرم و در کادر بزرگ و با صدا پخش میکند و در کنار و در کادر کوچک و بدون صدا و از فاصله دور مراسم ورزشگاه آزادی را پوشش میدهد. در حالی که اولی را در زمانی دیگر هم میتوانست پخش کند ( چون مستقیم و زنده نیست) و هر برنامه دیگر اگر پخش می شد با این انتقاد روبه رو میشد که چرا برنامه ارزشی تحتالشعاع آن قرار گرفته ولی سراغ شهیدان و جنگ و رزمندگان رفتند تا از این انتقاد برهند.
مصداق عکس شهدا دیدن و عکس شهدا عمل کردن
#حجاب
#واجب_مظلوم
#وصیت_شهدا
💠یازهــــــــرا | رسانه حجـــــــــاب
@yaazahra_ir
🔻دیانت در نسخۀ لیبرالهای مذهبی -۴
🖊مهدی جمشیدی
۱. لیبرالهای مذهبی، معتقد به «دیانت فردی» هستند و نه «دیانت ساختاری». میان این دو، تفاوتهای بسیار مهمی وجود دارد؛ چنانکه باید گفت انقلاب اسلامی، حاصل گرایش اجتماعی به دیانت ساختاری یا توحید اجتماعی بود. از جمله میتوان به مباحث معرفتیِ آیتالله خامنهای در سال ۱۳۵۳ شمسی اشاره کرده که اکنون در قالب کتابی با عنوان «طرح کلّیِ اندیشۀ اسلامی در قرآن» به چاپ رسیده است. ایشان در این درسگفتارها، یک هدف عمده را دنبال میکرد؛ اینکه نشان بدهد توحید، فقط یک عقیدۀ ذهنی نیست که اثری بر مناسبات و معادلات اجتماعی نداشته باشد، بلکه آموزۀ «توحید»، هم از ذهن فرد خارج میشود و سبک زندگی او را دربرمیگیرد، و هم به لایۀ ساختارهای اجتماعی تعمیم مییابد و آنها را به خدمت غایات خویش درمیآورد. حضور اجتماعیِ دین به این معنی است که دیانت، امری فردی و شخصی نیست، بلکه دین آمده تا جامعه را در جهت کمال و سعادت به حرکت درآورد و لازمۀ این امر، در اختیار داشتن ساختارهای اجتماعی و از جمله حاکمیّت سیاسی است. بنابراین، باید از طریق «انقلاب اجتماعی»، حاکمیّت طاغوتی را برچید و حاکمیّت الهی را بنیان نهاد تا امکان ایجاد تغییر در ساختارهای اجتماعی فراهم آید. در غیر این صورت، همواره دین و دینداری در زندگی شخصی و یا حداکثر پارههای کوچکی از اجتماعات مؤمنانه، محدود میماند و حکم خدا در جامعه، مستقر نمیگردد. اینجاست که عمق شکاف و گسست لیبرالهای مذهبی با گفتمان انقلاب، آشکار میشود.
۲. اگر بنا بود که دیانت در حریم خصوصی و حوزۀ شخصی، محدود و منحصر بماند و ساختارهای رسمی و اجتماعی، بیطرفی و بیتفاوتی در پیش بگیرند و کسانی با عنوان اینکه رویکرد دینی، رویکرد ایدئولوژیک و تنگنظرانه و انحصاری است، حیات دین را در ساختارهای رسمی انکار کنند، انقلاب اسلامی موضوعیّتی نمیداشت. سخن انقلاب ایران، «اسلام سیاسی» بود و این سخن، بهطور کامل در برابر رویکرد سکولاریستی قرار دارد. «سکولاریسم»، حضور رسمی و حاکمیّتی دین را برنمیتابد، اما مخالف دیانت شخصی و خصوصی نیست و از این جهت، با دیانت تعارضی ندارد. لیبرالهای مذهبی نیز به این عنوان که نباید دین را تحمیل کرد و یا جامعۀ ایران، متکثّر و چندپاره است و باید معیارهای عامتری از دین را برای همبستگی برگزید و ...، دین را به حاشیۀ مناسبات اجتماعی میرانند و آن را به امر شخصی فرومیکاهند. البته عوام، به زندگی شخصیِ لیبرالهای مذهبی مینگرند و چون در مشاهدات خویش، استناد آنها به قرآن و نهجالبلاغه و حضورشان در مسجد و هیأت و ... را مییابند، گمان میکنند که روایت اینان از دیانت و توحید، همان سخن انقلاب اسلامی است؛ درحالیکه اینان، حداکثر در زندگی شخصی خویش، «متدیّن» هستند، اما در عرصۀ حکمرانی، «متجدّد» هستند و همه یا بسیاری از آموزهها و احکام قطعیِ دین را نادیده میگیرند. در واقع، دو شخصیت متفاوت دارند: شخصیت فردی اینان، متدیّن است اما شخصیت سیاسیشان، سکولار است. عامه، قادر نیستند میان این دو سطح، تفکیک کنند و از دیانت فردی، نتایج مطلق میگیرند و تصوّر میکنند دیانت فردی، حداکثر و سقف دیانت است.
۳. اگر یک سیاستمدار، به جای الگوی توسعه، از الگوی اسلامی-ایرانیِ پیشرفت سخن گفت؛ علوم انسانیِ غربی را کنار زد و علوم انسانیِ اسلامی را تأیید کرد؛ سبک زندگیِ غربی را ملامت کرد و در پی بسط سبک زندگیِ اسلامی بود؛ انقلابیگری را نامعقول نشمرد و حامی نظریۀ نظام انقلابی بود؛ از استقرار احکام فرهنگیِ شریعت در جامعه دفاع کرد و سیاست تمایز را بر سیاست هویّت ترجیح نداد؛ مردمسالاری را در چهارچوب دین پذیرفت و توافق جمعی و هوس عمومی و میل ولنگارانه را اصل قلمداد نکرد؛ فضای مجازیِ غربی را بر اساس قاعدۀ نفی سَبیل، برنتابید و در پی مرزبندی با جهانهای فرهنگیِ بیگانه بود؛ مقاومت در برابر عالَم تجدّد را صواب دانست و جهانیسازی و غربیشدن را اصل قلمداد نکرد و سازش را بر چالش ترجیح نداد؛ اقتصاد ملّی را بر پایۀ تولید ملّی و استقلال بنا نهاد و به دنبال شرطیسازیِ معیشت مردم نسبت به بیگانگان نبود؛ از اصحاب فتنه و براندازی و استحاله فاصله گرفت و به روی آنها لبخند نزد و به آنها دست دوستی نداد؛ با جریان اباحهگری و بیبندوباریِ فرهنگی، همراه نشد و در برابر کشف حجاب، سیاست رهاسازی و بیمسئولیّتی را در پیش نگرفت؛ و ... میتوان چنین سیاستمداری را انقلابی دانست نه یک لیبرال مذهبی. اما در جریانهای اصلاح و اعتدال، هیچ سیاستمداری به گزارههای یادشده، اعتقاد ندارد.
@mahdi_jamshidi60