🔴 خبرگزاری ضد حجاب لو داد
عصر ایران: شگرد تلویزیون برای پخش نکردن صدای اجتماع حامیان حجاب (اجباری) در ورزشگاه آزادی
🔹تلویزیون همزمان فیلمی ضبط شده از گلزار شهدای اصفهان را به مناسبت سالگرد عملیات محرم و در کادر بزرگ و با صدا پخش میکند و در کنار و در کادر کوچک و بدون صدا و از فاصله دور مراسم ورزشگاه آزادی را پوشش میدهد. در حالی که اولی را در زمانی دیگر هم میتوانست پخش کند ( چون مستقیم و زنده نیست) و هر برنامه دیگر اگر پخش می شد با این انتقاد روبه رو میشد که چرا برنامه ارزشی تحتالشعاع آن قرار گرفته ولی سراغ شهیدان و جنگ و رزمندگان رفتند تا از این انتقاد برهند.
مصداق عکس شهدا دیدن و عکس شهدا عمل کردن
#حجاب
#واجب_مظلوم
#وصیت_شهدا
💠یازهــــــــرا | رسانه حجـــــــــاب
@yaazahra_ir
🔻دیانت در نسخۀ لیبرالهای مذهبی -۴
🖊مهدی جمشیدی
۱. لیبرالهای مذهبی، معتقد به «دیانت فردی» هستند و نه «دیانت ساختاری». میان این دو، تفاوتهای بسیار مهمی وجود دارد؛ چنانکه باید گفت انقلاب اسلامی، حاصل گرایش اجتماعی به دیانت ساختاری یا توحید اجتماعی بود. از جمله میتوان به مباحث معرفتیِ آیتالله خامنهای در سال ۱۳۵۳ شمسی اشاره کرده که اکنون در قالب کتابی با عنوان «طرح کلّیِ اندیشۀ اسلامی در قرآن» به چاپ رسیده است. ایشان در این درسگفتارها، یک هدف عمده را دنبال میکرد؛ اینکه نشان بدهد توحید، فقط یک عقیدۀ ذهنی نیست که اثری بر مناسبات و معادلات اجتماعی نداشته باشد، بلکه آموزۀ «توحید»، هم از ذهن فرد خارج میشود و سبک زندگی او را دربرمیگیرد، و هم به لایۀ ساختارهای اجتماعی تعمیم مییابد و آنها را به خدمت غایات خویش درمیآورد. حضور اجتماعیِ دین به این معنی است که دیانت، امری فردی و شخصی نیست، بلکه دین آمده تا جامعه را در جهت کمال و سعادت به حرکت درآورد و لازمۀ این امر، در اختیار داشتن ساختارهای اجتماعی و از جمله حاکمیّت سیاسی است. بنابراین، باید از طریق «انقلاب اجتماعی»، حاکمیّت طاغوتی را برچید و حاکمیّت الهی را بنیان نهاد تا امکان ایجاد تغییر در ساختارهای اجتماعی فراهم آید. در غیر این صورت، همواره دین و دینداری در زندگی شخصی و یا حداکثر پارههای کوچکی از اجتماعات مؤمنانه، محدود میماند و حکم خدا در جامعه، مستقر نمیگردد. اینجاست که عمق شکاف و گسست لیبرالهای مذهبی با گفتمان انقلاب، آشکار میشود.
۲. اگر بنا بود که دیانت در حریم خصوصی و حوزۀ شخصی، محدود و منحصر بماند و ساختارهای رسمی و اجتماعی، بیطرفی و بیتفاوتی در پیش بگیرند و کسانی با عنوان اینکه رویکرد دینی، رویکرد ایدئولوژیک و تنگنظرانه و انحصاری است، حیات دین را در ساختارهای رسمی انکار کنند، انقلاب اسلامی موضوعیّتی نمیداشت. سخن انقلاب ایران، «اسلام سیاسی» بود و این سخن، بهطور کامل در برابر رویکرد سکولاریستی قرار دارد. «سکولاریسم»، حضور رسمی و حاکمیّتی دین را برنمیتابد، اما مخالف دیانت شخصی و خصوصی نیست و از این جهت، با دیانت تعارضی ندارد. لیبرالهای مذهبی نیز به این عنوان که نباید دین را تحمیل کرد و یا جامعۀ ایران، متکثّر و چندپاره است و باید معیارهای عامتری از دین را برای همبستگی برگزید و ...، دین را به حاشیۀ مناسبات اجتماعی میرانند و آن را به امر شخصی فرومیکاهند. البته عوام، به زندگی شخصیِ لیبرالهای مذهبی مینگرند و چون در مشاهدات خویش، استناد آنها به قرآن و نهجالبلاغه و حضورشان در مسجد و هیأت و ... را مییابند، گمان میکنند که روایت اینان از دیانت و توحید، همان سخن انقلاب اسلامی است؛ درحالیکه اینان، حداکثر در زندگی شخصی خویش، «متدیّن» هستند، اما در عرصۀ حکمرانی، «متجدّد» هستند و همه یا بسیاری از آموزهها و احکام قطعیِ دین را نادیده میگیرند. در واقع، دو شخصیت متفاوت دارند: شخصیت فردی اینان، متدیّن است اما شخصیت سیاسیشان، سکولار است. عامه، قادر نیستند میان این دو سطح، تفکیک کنند و از دیانت فردی، نتایج مطلق میگیرند و تصوّر میکنند دیانت فردی، حداکثر و سقف دیانت است.
۳. اگر یک سیاستمدار، به جای الگوی توسعه، از الگوی اسلامی-ایرانیِ پیشرفت سخن گفت؛ علوم انسانیِ غربی را کنار زد و علوم انسانیِ اسلامی را تأیید کرد؛ سبک زندگیِ غربی را ملامت کرد و در پی بسط سبک زندگیِ اسلامی بود؛ انقلابیگری را نامعقول نشمرد و حامی نظریۀ نظام انقلابی بود؛ از استقرار احکام فرهنگیِ شریعت در جامعه دفاع کرد و سیاست تمایز را بر سیاست هویّت ترجیح نداد؛ مردمسالاری را در چهارچوب دین پذیرفت و توافق جمعی و هوس عمومی و میل ولنگارانه را اصل قلمداد نکرد؛ فضای مجازیِ غربی را بر اساس قاعدۀ نفی سَبیل، برنتابید و در پی مرزبندی با جهانهای فرهنگیِ بیگانه بود؛ مقاومت در برابر عالَم تجدّد را صواب دانست و جهانیسازی و غربیشدن را اصل قلمداد نکرد و سازش را بر چالش ترجیح نداد؛ اقتصاد ملّی را بر پایۀ تولید ملّی و استقلال بنا نهاد و به دنبال شرطیسازیِ معیشت مردم نسبت به بیگانگان نبود؛ از اصحاب فتنه و براندازی و استحاله فاصله گرفت و به روی آنها لبخند نزد و به آنها دست دوستی نداد؛ با جریان اباحهگری و بیبندوباریِ فرهنگی، همراه نشد و در برابر کشف حجاب، سیاست رهاسازی و بیمسئولیّتی را در پیش نگرفت؛ و ... میتوان چنین سیاستمداری را انقلابی دانست نه یک لیبرال مذهبی. اما در جریانهای اصلاح و اعتدال، هیچ سیاستمداری به گزارههای یادشده، اعتقاد ندارد.
@mahdi_jamshidi60
https://virasty.com/IRAN_DOKHT313/1721986632601663519
#ویراست
▪︎| ایراندُخـــــت |▪︎
#حقیقت_۱۷٪✔️
✍بعنوان یک فعال رسانه ای با مستندات صوتی تصویری ضبط شده بسیار کثیر از خانواده های ایثارگران و لایه سخت معتقد به ارزشهای دینی؛ هشدار حقیقت ۱۷٪ به شدت گلایه مند ناامید از کارگزاران در اقامه شریعت [ هدف اصلی انقلاب اسلامی۵۷ و خونبهای شهیدان ] را👈 قبل از #انتخابات در جلسات متعدد حضوری و مجازی و بعضا در مکاتبات رسمی به مسیولان ارشد مرتبط در دستگاههای خاص #استان_ایلام و مسیولان طراز مرتبط در کشور "شخصا" با نگرانی ویژه و دقیقا [ معطوف به مشارکت در انتخابات! ] مکرر ارائه کردم!
👈تمام اسناد این ادعا و پیگیری این نگرانی ویژه موجود است.
👈بااعتقاد محکم عرض می کنم اگر احدی در کشور به این حقیقت ۱۷٪ اندکی تردید داشته باشد، گویای عدم همزیستی و اشراف حقیقی خود آن شخص بر بطن حقیقت جامعه طی ماههای اخیر است و لاغیر!
#اَللّٰهُمَّعَجِّلْلِوَلِیَکَالْفَرَجَ🌤
🚩قیـــــــامــــ لله
9.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چی رو به رخ دیگران میکشی؟
به مـ..ـردم چه که ، سـ..ـالی چند بار میریـ..ـد شمال؟
ویدیویی که همه بـ..ـاید ببینن👌
فـ..ـرهنگ سـ..ـازی کنیم❤️
چقدر به این حرف ها باید تـ..ـوجه کرد.
#اَللّٰهُمَّعَجِّلْلِوَلِیَکَالْفَرَجَ🌤
🚩قیـــــــامــــ لله
هدایت شده از محصنات ۲
🔴 آقایان مسئول کجا هستید؟! چرا قاطع در مقابل ولنگاری ها نيستيد؟! دلسوزان نظام اسلامی کجا هستید؟!
▫️باورش سخت است اما امام جمعه شهرها با کلی نیروهای مردمی و انقلابی دلسوز و پای کار در مقابل ولنگاری ها کجا هستند؟!
▪️بسیج ميليونی مستضعفین که وظیفه مقابله با آسیب های اجتماعی و فرهنگی را بر عهده دارد کجاست؟!
▫️دادستان های شهرها با کلی اختیارات قانونی برای مقابله با ناهنجاریها و پیشگیری از جرم کجا هستند؟!
▪️صداوسیما با کلی نیرو و امکانات برای فرهنگ سازی عفاف و حجاب و مقابله با ولنگاری های کشف حجاب در جامعه کجاست؟!
▫️مسئولان حوزه های علمیه و شناسایی و ساماندهی هزاران طلبه در سراسر کشور برای کاهش آسیب های فرهنگی و اجتماعی در جامعه کجا هستند؟!
▪️همه بدانیم مجلس و دولت هم نباشد تمام امکانات و نیروها برای فرهنگ سازی صحیح در جامعه و مقابله قاطع با ناهنجاریهای اجتماعی و اخلاقی فراهم است، مشکل اراده راسخ است. دلسوزان انقلابی برای دین خدا هزینه دهید. محافظه کاری قتلگاه انقلاب اسلامی است.
┈┄┅═✾═┅┄┈
🛎 کانال"خبری|تحلیلی"
زنـانعفـیـــفهجهــانمُـحـــصَـنـــــــات(۲)
🆔 @mohsanat2_ir
🔴 در انتخابات تنها کسی که دامن زد قالیباف بود
برای یک مشت رای، گسل ها را فعال کردن ارزش نداشت...
این روزها #افغان_هراسی از پروژه های بحران ساز است و متاسفانه با ولنگاری مجازی دامن میزنند و کار به دعوا و مرافعه خواهد کشید.
💠یازهــــــــرا | رسانه حجـــــــــاب
@yaazahra_ir
5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 همنوایی بانوان ایرانی، زیر چتر حجاب در آزادی
#زیست_عفیفانه
حجت الاسلام و المسلمین نبویان: مجلس به فردی که دلبسته به خارج از کشور یا فرزندان وی در خارج از کشور هستند رای اعتماد نمیدهد، تعارف نداریم.
پینوشت مهم حقیر: خدمت برادر و همکار عزیزم آقای نبویان عرض میکنم که حقیر نیز با شما هم نظر بودم و هستم، اما اگر فکری به حال رسانههای مواجب بگیر و پروپاگاند قدرتمند جریان زر و تزویر نکنیم کاری از پیش نخواهیم برد. جهت استحضار عرض میکنم که اخیرا بنابر وظیفه قانونی و شرعی خود، نسبت به تداوم حضور شهردار یکی از کلانشهرهای مهم مذهبی که هر شش فرزند ایشان ساکن اروپا و امریکا هستند و حتی بعضا علیه نظام موضع گرفتهاند تذکراتی دادم اما جریان رسانههای وابسته به تیم ایشان چنان حقیر را نوازش کردند که گویی مرتکب بزرگترین کبیره شدهام!
تازه اعتراض حقیر صرفا در خصوص یک شهردار بود که هم فرزندانش ساکن و دلبسته غرب هستند و هم به عملکرد ایشان نقدهای متعدد فنی و گفتمانی وارد است؛ حالا حساب کنید که اگر بخواهیم درخصوص وزراتخانهها که به مراتب حساستر از شهرداریها است اظهار نظر کنیم چه بلایی بر سر ما خواهند آورد! به گمانم خون امثال ما را مباح اعلام خواهند کرد! والعاقبه للمتقین
بلد طیب/ دکتر منان رئیسی
@baladetayyeb