♻️ آغاز انتفاضه جديد مسجدالاقصي (1379 ش)
✍ در پي ورود آريل شارون، عامل كشتار بيرحمانه فلسطينيها در اردوگاه صبرا و شتيلا، به مسجدالاقصي و هتك حرمت اين مكان مقدس، فلسطينيهاي خشمگين در اعتراض به اين اقدام، تظاهرات كردند و قيام اسلامي خود را آغاز نمودند.
و اين قيام، انتفاضه مسجدالاقصي نام گرفت.
🔸 اين قيام زماني آغاز شد كه مذاكرات سازش بين صهيونيستهاي نژادپرست و دولت به اصطلاح خودگردان فلسطين با شكست روبرو شده بود و مردم فلسطين دريافتند كه برای دستیابی به حقوق انساني و اسلامي خود راهی جز مبارزه و مقاومت ندارند.
🔸رژيم صهيونيستي براي سركوب این انتفاضه، از خشنترين و وحشيانهترين شيوههاي ضدانساني و از قساوت بارترين روشهاي ترور و كشتار استفاده نمود.
@taqvim_shia
سقوط سوسنگرد توسط دشمن متجاوز بعثي (1359 ش)
✍در زمان جنگ ارتش عراق ۳ بار برای تصرف سوسنگرد تلاش کرد که با مقاومت شدید مردم مواجه گردید ولی در حمله سوم شهر در محاصره ارتش عراق قرار گرفت.
🔸 با حمله عراق در ۳۱ شهريور، عناصر تيپ ۳ زرهي لشکر ۹۲ اهواز، مستقر در پاسگاه صفريه و سوبله، نتوانستند حملات دشمن را دفع کنند و به ناچار به عقب رانده شدند.
🔸لشکر ۹ مکانيزه عراق کم کم به محور سوبله، تنگه چزابه و ارتفاعات الله اکبر مي رسيد. عراقي ها موفق شدند روي رودخانه کرخه و رميم پل شناور نصب کنند.
🔸به اين ترتيب بستان به طور کامل سقوط کرد و عراقي ها از شمال و غرب وارد شهر شدند. آن ها با پيشروي در محور بستان – سوسنگرد اين شهر را از سمت غرب مورد تهديد قرار دادند.
🔸علاوه بر اين عراقي ها در جنوب کرخه و از محوه نشوه، کوشک، طلائيه و جفير وارد ايران شده و در اين محور رو به شمال پيشروي کرده و به کرانه جنوبي کرخه کور رسيده بودند. آنها با عبور از کرخه کور، به قصد تصرف حميديه و سوسنگرد در دو ستون پيشروي کردند. به حاشيه جنوبي حميديه و سوسنگرد رسيدند.
🔸دشمن پس از شکستن مقاومت مدافعان اندک ( پاسدار و ژاندارم ) آن در ۶ مهر ماه سوسنگرد را اشغال کرد.
@taqvim_shia
السلام علیک یا حضرت معصومه سلام الله علیها
بیست و سوم ربیع الاول
سالروز ورود کریمه ی اهل بیت
دُرّه ی نادره ی صدف عصمت و عفاف
حضرت فـاطمه معصومـه سلام الله علیهـا
بـه شـــهـــر مقدس قــــــم گـــرامــــی بــاد
🍃✨
✨🍃💓
🍂🍃🕌🍂🍃
💓🍃✨💓✨🍃
🕌🍂🕌🍃🕌🍂🕌🍃💓
صدور اولين قطعنامه شورای امنيت سازمان ملل در خصوص جنگ عراق با ايران (1359 ش
✍در تاريخ سوم مهر 1359 ش، چهار روز پس از آغاز جنگ تحميلي، دبير كل سازمان ملل به شوراي امنيت اطلاع داد كه به رغم كوششهاي به عمل آمده براي توقف حملات، جنگ ميان ايران و عراق در زمين، دريا و هوا ادامه يافته و خسارات جاني و مالي به بار ميآورد.
🔸 از اين رو وي پيشنهاد كرد شوراي امنيت، مسأله را با فوريت رسيدگي كند. سرانجام اين جلسه در روزهاي چهارم تا ششم مهرماه آن سال تشكيل شد و طرح صدور قطعنامهاي در اين زمينه به اتفاق آرا تصويب شد، تا اين كه قطعنامه 479 به عنوان اولين قطعنامه شوراي امنيت درباره جنگ عراق با ايران صادر گرديد.
🔸در اين قطعنامه، ضمن اظهار نگراني عميق درباره وضعيت رو به گسترش جنگ ميان دو طرف، از ايران و عراق خواسته شده بود كه مناقشه خود را از راههاي مسالمتآميز و طبق اصول عدالت و حقوق بينالملل حل نمايند.
🔸 در اين ميان، جمهوري اسلامي ايران در اظهار نظر راجع به اين قطعنامه، با اعلام نقض مكرّر عهدنامه 1975 الجزاير توسط عراق و قصد و نيت عراق به تشديد اقدامات خصمانه در مقابل خويشتنداري ايران، تصريح كرد كه عراق با برپا كردن يك جنگ تجاوزكارانه در داخل سرزمين ايران و حمله به مراكز حساس كشور براي جمهوري اسلامي، راهي جز دفاع از خود براي حفظ حاكميت جمهوري اسلامي باقي نگذارده است.
🔸جمهوري اسلامي ايران همچنين اعلام كرد مادام كه عراق، تماميت ارضي و حاكميت ما را زير پا گذاشته و مأموران عراق در داخل مرزهاي ما به اقدامات تجاوزكارانه و خرابكارانه مبادرت ميورزند، قطعنامه نميتواند مورد قبول ايران واقع شود
🔸 قطعنامه 479 به دليل آن كه هيچ اشارهاي به متجاوز و آغازگر جنگ نداشت به عنوان ظالمانهترين و غيرعادلانهترين قطعنامه شورا در مورد جنگ عراق عليه ايران به شمار ميرود
@taqvim_shia
🌸✨ای که به قم قدر و بها داده ای
🌼✨کشور ما را تو صفا داده ای
🌸✨نام تو بر قلب صفا می دهد
🌼✨روضه تو بوی رضا(ع)می دهد
🌸✨بیست و سوم ربیع الاول
🌼✨سالروز ورود کریمه ی اهل بیت
🌸✨دُرّه ی نادره ی صدف عصمت و
🌼✨عفاف حضرت فـاطمه معصومـه
🌸✨سلام الله علیهـا
🌼✨بـه شـــهـــر مقدس قــــــم
🌸✨گـــرامــــی بــاد.