باکدام ویژگیها رئیس جمهور را انتخاب کنیم
حمیدرضا ترقی، کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه اگر رئیس جمهور میان مردم نباشد و از نزدیک مشکلاتشان را درک نکند، قادر به حل آن نیست، گفت: در جمع مردم و با آنها نبودن باعث فاصله گرفتن وی از ملت و بیتوجهی و شناخت درست نداشتن از اصلیترین نیازهای جامعه میشود.
به گزارش ایسنا، به نقل از «راهبرد معاصر»؛ بی تردید شهید آیت الله رئیسی با ویژگی های اخلاقی خاص خود ازجمله تواضع، پیگیری امور تا حل مشکلات و مردمی بودن الگوی جدیدی در حکمرانی اسلامی در تعامل با مردم ایجاد کرد. نسل گذشته خاطرات خوبی از شهید رجایی در زمینه مردمی بودن داشتند؛ عمر دولت رجایی ۲۹ روز بود، اما آیتالله رئیسی در مدت سه سال ریاست جمهوری توانست سبک جدیدی از تعامل با مردم خلق کند.
مردم در مراسم تشییع پیکر شهید جمهور اعلام کردند، چنین سبک حکمرانی ای را می پسندند و راضی هستند این مدل حکمرانی به عنوان مدل برتر مورد توجه نامزدهای ریاست جمهوری و رؤسای جمهور آینده کشور قرار بگیرد.
همراهی و همفکری با مقام معظم رهبری به این دلیل حائز اهمیت است که مانع ایجاد دوگانگی قدرت در کشور می شود
حمیدرضا ترقی، کارشناس مسائل سیاسی درباره معیارهای انتخاب رئیس جمهور اصلح که باید مورد توجه آحاد مردم قرار بگیرد، به «راهبرد معاصر» گفت: آیت الله خامنه ای (مد ظله العالی) مقام معظم رهبری در انتخابات سال های گذشته به طور کلی مشخصاتی برای نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری یا مجلس شورای اسلامی عنوان کردند که با توجه به آن می توان رئیس جمهور اصلح را انتخاب کرد، بنابراین مهم ترین معیارها همان شاخص هایی است که رهبر انقلاب اسلامی برای این جایگاه و منصب مطرح کردند.
وی افزود: به جز شاخص های عنوان شده به وسیله رهبر معظم انقلاب اسلامی معتقدم فردی که به عنوان رئیس جمهور ایران اسلامی و دومین رکن کشور بعد از رهبر معظم انقلاب اسلامی مدیریت اجرایی کشور را برهده می گیرد، باید نزدیک ترین فرد به لحاظ فکری به رهبر انقلاب و تسلط ویژه ای بر موضوعات کشور داشته باشد.
کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه نامزد اصلح ریاست جمهوری به لحاظ توانمندی و کارآمدی باید سرآمدتر از سایر نامزدها باشد، عنوان کرد: همراهی و همفکری با مقام معظم رهبری به این دلیل حائز اهمیت است که مانع ایجاد دوگانگی قدرت در کشور می شود و آنچه در برخی رؤسای جمهور گذشته مشاهده و باعث خسارت هایی به کشور شد، پدید نمی آید.
ترقی درباره معیارهای مطرح شده از سوی رهبر معظم انقلاب برای انتخاب رئیس جمهور اصلح گفت: یکی از معیارهای مهم انتخاب رئیس جمهور، پرکار بودن است که در امورات اجرایی روحیه جهادی داشته باشد. داشتن روحیه جهادی به این دلیل مهم است که دولت را در اجرای قانون کمک می کند.
مردم باید فردی را راهی پاستور کنند که نیروهای مطمئن و سالم را بر اموال مردم بگمارد تا در قسمت های مختلف هزینه کنند
وی یادآور شد: اگر رئیس جمهور اهل کار اجرایی نباشد و روحیه کار جهادی نداشته باشد، نمی تواند حجم گسترده و وسیع امورات را به نفع منافع عمومی و ایجاد رضایت مردم دنبال کند، بنابراین مردم باید به این گزینه در انتخاب رئیس جمهور مردمی و مدافع حقوق عامه توجه ویژه داشته باشند.
ترقی تصریح کرد: چهارمین معیار انتخاب رئیس جمهور مردمی، امین بودن نسبت به اموال مردم است؛ زیرا هستی کشور در حد ۶۵ تریلیون تومان در اختیار دولت و رئیس جمهور برای هزینه کرد صحیح، عادلانه و به جا قرار می گیرد، بنابراین باید امین و پاک دست باشد تا کشور در مسیر پیشرفت قرار بگیرد.
وی افزود: مردم باید فردی را راهی پاستور کنند که نیروهای مطمئن و سالم را بر اموال مردم بگمارد تا در قسمت های مختلف هزینه کنند؛ بنابراین باید فردی حفیظ، امین و درنهایت مردمی به عنوان رئیس جمهور ملت ایران انتخاب شود. مردمی بودن از معیارهای مهمی است که بی توجهی به آن خسارت به بار می آورد.
ترقی معتقد است: اگر رئیس جمهور میان مردم و با مردم نباشد و از نزدیک مشکلاتشان را درک نکند، قادر به حل آنها نیست و این روند موجب فاصله گرفتن وی و ملت و بی توجهی و نشناختن درست اصلی ترین نیازهای جامعه می شود.
تحلیلگر مسائل سیاسی عنوان کرد: معیار مهم دیگری که در انتخاب رئیس جمهور اصلح باید به آن توجه کرد، انتخاب رئیس جمهوری است که همراهان، وزیران و همکاران سالم، متعهد، توانمند و متخصص داشته باشد که بتواند وی را در ایفای وظیفه و نقشی که در کشور برعهده دارد، کمک کنند. وزیران و مدیرانی که از سلامت لازم اخلاقی، اقتصادی، دست پاکی و سلامت فکری برخوردار باشند، بهترین گزینه و معیار انتخاب رئیس جمهور مردمی و ایده آل است.
انتهای پیام
اجماع در جبهه انقلاب اگر باعث افزایش رای کاندیدای واحد شود، مثبت است
ترقی به خبرنگار سیاسی ایسکانیوز گفت: اجماع اصولگرایان روی یک گزینه در صورتی که باعث شود رای کاندیدای که انصراف میدهد در سبد رای کاندیدای واحد بریزد، مثبت است زیرا هم موفقیت نیروهای انقلاب را تضمین میکند و هم از تکثر جلوگیری میکند اما اگر این اجماع باعث ریخته شدن آرای انصرافیها به سبد رای فرد مورد نظر نشود دو مشکل پیش میآید.
وی افزود: یکی این که ممکن است موجب کاهش مشارکت شود و دیگری این که رای فرد انصرافی ممکن است به سبد رای رقیب ریخته شود. بنابراین این کار ریسک بالایی دارد که باید با دقت مورد بررسی قرار گیرد.
مقبولیت کاندیداهای جبهه انقلاب الان در حال نوسان است
سخنگوی حزب مؤتلفه تصریح کرد: روی کسی در نهایت اجماع صورت میگیرد که در نظرسنجیها بیشترین مقبولیت را دارد و این مقبولیت الان در حال نوسان است و باید دید پس از مناظره آخر کدام یک مقبولیت بیشتری پیدا میکند. تمام کسانی که در جبهه انقلاب هستند در تلاش برای ایجاد اجماع هستند و اعلام نتیجه آن احتمالا تا ۶ تیر طول میکشد.
وی تصریح کرد: در صورت انصراف جلیلی یا قالیباف در صورتی آرای هر یک از این افراد به سبد دیگری میرود که خودش هم از هوادارانش بخواهد به کاندیدای مورد اجماع رای دهند و گرنه بخشی از طرفداران این دو به کاندیدای دیگری رای نمیدهند و تمرکز شکل نمیگیرد.
ترقی درباره علت تکثر در میان جبهه اصولگرایی گفت: دو تحلیل در این زمینه وجود دارد؛ دسته اول میگویند در این انتخابات باید رقابت درون گفتمانی را دنبال کنیم وحسابی برای اصلاحطلبان باز نمیکنند.
اصولگریان با دامن زدن به رقابتهای دورن گفتمانی صحنه را مانند سال ۹۲ به رقیب واگذار خواهند کرد
وی افزود: دسته دوم مخالف این دیدگاه هستند و میگویند وقتی همه اصلاحطلبان روی یک گزینه متمرکز شدهاند و ستادهایشان به طور جدی فعال شده است و میخواهند به طور جدی از این فرصت استفاده کنند، رقابت درون گفتمانی اصولگرایان یک اشتباه محاسباتی است و نباید فریب خورد و با دامن زدن به رقابتهای دورن گفتمانی صحنه را مانند سال ۹۲ به رقیب واگذار خواهیم کرد.
ترقی درباره علت حضور کاندیدای متعدد اصولگرا تصریح کرد: نیروهای جبهه انقلاب ابتدا این تصور را نداشتند که رقیب اصلاحطلب این چنین فعال در صحنه حضور یابد لذا تکثر پدید آمد اما با توجه به شرایط موجود این نظریه که باید رقیب را جدی گرفت، روز به روز قویتر میشود. اما با تمام این نگرانیها باز هم باید دید پزشکیان تا چه حد در جلب اقشار خاکستری که روی آنها حساب باز کرده، موفق خواهد شد.
انتهای پیام/
- سه روز دیگر ملت ایران در یک آزمون قرار میگیرد.
- یکی از چیزهایی که جمهوری اسلامی را بر دشمن خود فائق میکند، انتخابات است. امیدواریم خداوند ملت ایران را سرافراز از این انتخابات خارج کند.
- مشارکت مردم در ذات جمهوری اسلامی است.
- در هر انتخاباتی که مشارکت کم بوده، زبان ملامت دشمنان دراز بوده. یکی از دلایل توصیه من به مشارکت، کوتاه کردن زبان بدگویان است.
- مشارکت فقط برای شهرهای بزرگ نیست، در روستاها و بخشها مردم باید مشارکت کنند تا جمهوری اسلامی سرافراز شود.
- انتخابات همیشه آزمون است؛ حالا بیشتر از همیشه.
- 40 روز از فقدانِ یک رئیسجمهورِ محبوب، مردمی، علاقهمند و کاری گذشته که مردم هم او را دوست میداشتند و 3 روز دیگر مردم قرار است دوباره انتخاب کنند.
- اصلح کسی است که به مبانی این انقلاب و نظام اعتقاد قلبی داشته باشد. رئیسی عزیز به مبانی انقلاب و نظام اعتقاد راسخ داشت.
- دولت سیزدهم از ظرفیتهای کشور خوب استفاده کرد. هوش و استعداد ذاتی ایرانی از ظرفیتهای کشور است.
- کسی که توانایی استفاده از فرصتها و ظرفیتهای کشور را داشته باشد اصلح است.
- باارزشترین ظرفیتِ ما جمعیت جوانان تحصیلکرده است. در کشورهای منطقه، هیچ کشوری بهاندازهٔ ما جوان تحصیلکرده ندارد.
- کسانی که چشمشان به خارجِ مرزهاست ظرفیتهای داخلی را نمیبینند و طبعاً برای استفاده از آنها برنامهریزی نمیکنند.
- جمهوری اسلامی نشان داده بدون تکیه به بیگانگان میتواند پیش برود و پیش رفته است.
- در آینده هم به حول و قوۀ الهی ملت ایران اجازه نخواهد داد سرنوشتش را دیگران بنویسند.
- هرکس به ایران قوی علاقهمند است باید در انتخابات شرکت کند.
- نامزدها با خداوند خود عهد کنند که اگر موفق شدند؛ از افرادی که ذرّهای با انقلاب فاصله دارند استفاده نکنند.
- برخی سیاسیون کشور ما تصور میکنند باید آویزانِ به این قدرت و آن قدرت باشند یا خیال میکنند که همۀ راههای پیشرفت از آمریکا میگذرد؛ نه اینطور نیست.
- آنکه تصور کند بدون لطف آمریکا نمیتوان قدم از قدم برداشت او خوب مدیریت نخواهد کرد.
برچسب ها رهبر معظم انقلاب اسلامی
7.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر انقلاب خطاب به نامزدهای ریاستجمهوری: با خداوند خودتان عهد کنید که اگر رای آوردید کارگزاران خود را از کسانی قرار ندهید که ذرهای با انقلاب زاویه دارند
🔹کسی که با انقلاب، نظام و امام ذرهای زاویه دارد به درد شما نمیخورد. کسی که دلبستۀ آمریکا باشد برای شما همکار خوبی نخواهد بود.
🔹آن کسی که تصور کند بدون لطف آمریکا نمیتوان قدمازقدم برداشت او از ظرفیتهای کشور استفاده نخواهد کرد.
🔹کسی که به راهبرد دین و شریعت بیاعتنایی کند همکار خوبی برای شما نخواهد بود.
🔹اگر شما نامزدها چنین عهدی با خدای خودتان ببندید بدانید کارهای انتخاباتیتان یک حسنه خواهد بود.
.
🚨 خبر فوری و مهم 👇
🆔 @news101
14.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ اسکای نیوز عربی:
📍خرج بیش از یک میلیارد دلار در دریای سرخ برای مقابله با متحدان ایران بی فایده بوده و امروزه ایران از این سه نقطه راهبردی برای حفظ بازدارندگی خود تلاش میکند...
♻️#انتشارش_با_شما👇🏻
⚠️کانال #پاسداران_انقلاب:
حمیدرضا ترقی:
مشارکت بالا موجب تقویت اقتدار و توانمندی دولت میشود
کارشناس و تحلیلگر سیاسی گفت: وقتی مردم حضور حداکثری در پای صندوق رای داشته باشند، قطع به یقین دشمن شکست میخورد و نمیتواند رابطه حسنه بین مردم و نظام جمهوری اسلامی را تخریب کند، متعاقب این وضعیت نمیتواند مردم ایران را تهدید یا تحریم بیشتری کند
به گزارش ایسنا، به نقل از بصیرت، انتخابات با مناظرههایش راه خود را میرود در حالی که شاهد هستیم شبکههای فارسی زبان و معاندان به شدت فعال شده اند تا به هر نحوی که میتوانند آرای مردم را کاهش دهند و مانع از حضور گسترده مردم در پای صندوق رای شوند. ترقی کارشناس و تحلیلگر سیاسی درخصوص چرایی اهمیت حضور حداکثری مردم در پای صندوق رای با بصیرت گفتگو کرده است.
حمیدرضا ترقی کارشناس و تحلیلگر سیاسی در گفتگو با بصیرت در خصوص مولفههایی که به افزایش مشارکت حداکثری مردم در پای صندوق رای کمک میکند اشاره کرد و گفت: مشارکت بالای مردم در انتخابات اعم از اینکه انتخابات ریاست جمهوری باشد یا مجلس شورای اسلامی یا خبرگان رهبری بدین جهت حائز اهمیت است چرا که ملت خود سرنوشتش را تعیین میکند به این خاطر رسانههای داخلی، نخبگان سیاسی و دلسوزان مردم بر این موضوع تاکید میکنند که مردم در انتخابات مشارکت کنند تا منتخب خود را در سمتی قرار دهند که فکر میکنند در آن جایگاه میتواند نقش خوبی ایفا کند.
وی در این باره خاطر نشان کرد: حضور حداکثری مردم در پای صندوق رای مساله بسیار مهمی است چرا که مشارکت بالا موجب تقویت اقتدار و توانمندی دولت میشود به این معنا که هر چه قدر رئیسجمهور از پشتوانه مردمی بیشتری برخوردار باشد با قدرت بیشتری در مجامع بین المللی حاضر میشود و از حقوق حقه مردم ایران دفاع میکند.
حمیدرضا ترقی کارشناس و تحلیلگر سیاسی تصریح نمود: در این موضوع تردیدی نیست که پشتوانه قوی رئیسجمهور عامل مهمی در ارائه راهکارها و خلاصی از بحران ها، چالشها و مشکلات است بخصوص در عرصه اقتصادی، نخبگان اقتصادی و دلسوزان مردم با رئیسجمهور و دولتی که اکثر مردم به وی اقبال دارند و رای داده اند قطعا بیشتر و بهتر کار میکنند چرا که میدانند و میبینند که نزد مردم دارای جایگاه و محبوبیت قابل قبولی است.
حمیدرضا ترقی کارشناس و تحلیلگر سیاسی با اشاره به این موضوع که دشمن در آستانه انتخابات در این دوره و دورههای پیشین خواهان کاهش مشارکت مردم بوده به دلایل این رویکرد دشمن اشاره کرد و در این باره یادآور شد: مردم ایران به عینه بارها و بارها در موضوعات مرتبط با انتخابات شاهد تحرکات دشمن برای فضاسازیهای مسموم ضد انتخاباتی بوده اند، دشمن دراین دورهها تلاش خود را برای دور کردن مردم از دولت و حاکمیت چند برابر میکند.
وی در این باره توضیح بیشتری داد و گفت: شاهد این موضوع هستیم که رسانههای صهیونیسم جهانی دائما بر این موضوع تاکید دارند مردم در انتخابات شرکت نکنید، به این دلیل که آنها از حمایت مردم ایران از مسئولین و دولتمردان نگران هستند.
کارشناس و تحلیلگر مسائل سیاسی یادآور شد: دشمن به محض اینکه میبینند مشروعیت نظام جمهوری اسلامی و مسئولین با مقبولیت مردم همراه شده و افزایش یافته، تمام تلاش و فعالیت تبلیغاتی و رسانهای خود را برای جداسازی مردم از نظام جمهوری اسلامی به کار میگیرد تا با توسل به هر شیوه کثیف و ابزاری زمینهها را برای کاهش حضور مردم در انتخابات بیشتر کند در حالی که ملت غیور ایران با حضور حداکثری خود در پای صندوق رای نشان داده اند با حضور خود در انتخابات تلاشهای دشمن را هدر میدهند.
ترقی در این باره تصریح نمود: عدم مشارکت یا کاهش مشارکت مردم جزء سیاستهایی است که دشمن بر روی آن سرمایه گذاری سنگینی کرده است. سال هاست برنامهها و طرحها و پروژههای مختلفی ساخته و پرداخته میشود با هزینههای بسیار بالا تا مردم را از مسئولین و نظام دور کنند، اما موفق نبوده اند چرا که مردم به تلاش دشمن برای تفرقه افکنی پاسخ منفی داده اند و با مشارکت خود همواره از نظام جمهوری اسلامی پشتیبانی کرده اند.
حمیدرضا ترقی یادآور شد: دشمن با بیش از هشتاد شبکه رادیویی و تلویزیونی فارسی زبان برای ترغیب مردم به عدم مشارکت در انتخاب و ریزش آرای مردم تلاش میکند ضمن اینکه در شبکههای مجازی به شدت فعال است.
وی در پایان گفتگو خاطر نشان کرد: وقتی مردم حضور حداکثری در پای صندوق رای داشته باشند، قطع به یقین دشمن شکست میخورد و نمیتواند رابطه حسنه بین مردم و نظام جمهوری اسلامی را تخریب کند، متعاقب این وضعیت نمیتواند مردم ایران را تهدید یا تحریم بیشتری کند بنابراین باید از مردم خواست در پای صندوقهای رای حاضر شوند و بدانند مشارکت بیشتر آنها در انتخابات فرصت ساز است لذا نباید فرصت سوزی کرد.
VID_20220721_201122_014_۲۱۰۷۲۰۲۲.mp3
6.26M
مسئولان نظام اسلامی باید از امیر مومنان ع الگوی حکمرانی بگیرند
۶ تیرماه سالروز ترور نافرجام رهبر معظم انقلاب در سال ۱۳۶۰
ذکر خاطره جالب از سیدمرتضی سادات فاطمی استاد پیشکسوت و صدرالحفاظ آستان قدس رضوی در اینباره خالی از لطف نیست که بشنوید: 《آن روز در حیاط منزل کنار حوض مشغول وضو بودم که خانمم صدا زد آقامرتضی! رادیو اعلام کرد آقای خامنهای را ترور کردند.
حالم دست خودم نبود، سراسیمه خودم را به دفتر آژانس هوایی در خیابان مدرس فعلی رساندم و الحمدالله پرواز برای تهران داشت و خودم را به تهران رساندم. یکراست درب منزل آقای خامنهای رفتم. پسرش آقامصطفی جلوی درب آمد و گفت: آقای فاطمی اینجا چکار میکنید؟ گفتم: میخواهم آقا را ببینم. گفت: پدرم غذای بیمارستان را نمیخورد. کمی تامل کنید تا مادرم سوپی بپزد و برایش به بیمارستان ببریم.
بعد آماده شدن سوپ دونفری راهی بیمارستان شدیم. به بیمارستان رسیدیم تازه حضرت آقا را از اتاق عمل آورده بودند. تو راهرو برانکارد آقا را از جلوی ما عبور دادند، آقا اشاره کرد و جلو رفتم. با همان صدای دردآلود گفت: ممنون که آمدی. حرف آخر آتش به جگرم زد و نتوانستم آقا را در آن حالت ببینم. گوشهای نشستم و گریه میکردم.
دکتر آمد و گفت: شنیدم شما قاری هستی؟ چند آیه قرآن بخوان شاید حضرت آقا بخوابند ایشان بخاطر عمل سختی که داشتند از درد نمیتوانند بخوابند.
دکتر و پرستارها و پسر آقا دورم نشستند و از آنجا که حضرت آقا به تلاوتهای مصطفی اسماعیل قاری مصری علاقه وافری دارند، چند آیه به سبک این قاری خواندم و دکتر رفت خبر گرفت و آمد و گفت: حضرت آقا خوابیدند》.
🔴 کرّار غیر فرّار
رهبر انقلاب: امیرالمؤمنین یکی از القابش «کرّار غیر فرّار» است. پیغمبر اکرم این لقب را به امیرالمؤمنین داد. این مخصوص میدان نظامی نیست؛ در همهی میدانهای انسانی امیرالمؤمنین کرّار غیر فرّار بود؛ یعنی مهاجم، مقتدر، دارای فکر و بدون عقبگرد. ۱۳۸۴/۵/۲۸
🛑#جهاد_تبیین
@TABEIN_14