19.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حالا کی دروغ گوئه؟
من یا تو!؟
روزی چندتا دروغ میگه؟
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
⛔️
تفکر انقلابی =≠= تفکر غیر انقلابی
🛑 در هنگامه ی انقلاب، در مقابل شعار: « رهبران، ما را مسلح کنید »
✅ تفکرِ انقلابی، داخلِ لوله ی اسلحه ی مامورانِ شاه گُل گذاشت ... انقلاب به پیروزی رسید.
🛑 در دفاع مقدس، تفکر غیر انقلابی گفت: « زمین بدهیم زمان بخریم»
✅ تفکر انقلابی، نه تنها خرمشهر را پس گرفت بلکه دشمن را تا مرزها عقب راند.
🛑 تفکر غیر انقلابی گفت: « ایرانی در حد آبگوشت بزباش است»
✅ تفکر انقلابی از دلِ شدیدترین تحریمها ایران را آنچنان موشکی کرد که الان دشمنان در جهان دوره افتاده اند که « شما را بخدا از ایران موشک نخرید!!»
🛑 تفکر غیر انقلابی گفت: « باید حتی مدیر هم از خارج وارد کنیم »
✅ تفکر انقلابی از دل نمی توانیم نمی توانیمهای آنها « جمهوری اسلامی ایران » را تبدیل به قدرت پهپادی جهانی کرد و حالا دشمنان نه تنها به فکر تحریم نیستند بلکه عاجزانه سر و صدا می کنند که چرا ایران به کشورهای جهان پهپاد می فروشد.
🛑 تفکر غیر انقلابی دائم همه امورات ما را به « امضای جان کری، امضای FATF، و... » گره می زند.
✅ تفکر انقلابی خیلی هوشمندانه جمهوری اسلامی ایران را به صادر کننده « تجهیزات فوق مدرن پزشکی» تبدیل و به جایگاه برتر صنعت « سدسازی در جهان » رساند و با پیوستن به پیمان « بریکس » و « شانگهای» خود را به بازار بالای ۵۰ درصدی تجارت جهانی متصل کرد و ...
از این نمونه ها زیاد است که فعلا میگذریم.
🚨حــــــــــــــــــــــــــــالا ما هستیم که با رای دادنمان :
🔴 دولت را به تفکر انقلابی💪🏻 بسپاریم تا مثل نانو، پزشکی، دانش بنیان، موشکی و پهپادی و ... در میدان اقتصاد نیز آنچنان پیروز شویم که دشمنان به جای تحریم به زار و التماس بیافتند، یا اینکه
🔴 دولت را به تفکر غیر انقلابی بسپاریم و همچنان آویزانِ « امضای جان کری، FATF، ترامپ می آید یا بایدن!! ، شل کننده ی پیچ تحریم و کلی اما و اگرهای دیگر » باشیم و...
... آنها نیز جانمان را به لب بیاورند.
یا علی🙏🏻
🔻دربارهی مناظرهی دوم:
خروش ناگهانی جلیلی
🖊مهدی جمشیدی
۱. سعید جلیلی، از همان آغاز با حمله آغاز کرد؛ صریح و بیتعارف. پزشکیان، انتظار تقابل در لحظهی نخست را نداشت. گیج شد و کوشید با قطع سخنان، ابهام ایجاد کند اما نتوانست. چقدر دلرباست این چهرهی تقابلی و مواجههای از جلیلی. ضربهی اول را جلیلی نواخت. جلیلی، اجداد سیاسی پزشکیان را به رخش کشید و از هاشمی و خاتمی و روحانی سخن گفت. شارلاتانیسم پزشکیان در حال خنثیشدن است. او انتظار نداشت که جلیلی، اینچنین در برابرش ظاهر شود.
۲. پزشکیان، ناچار است وارد گفتار پوپولیستی شود تا امکان تهاجم بیابد. لحن پزشکیان، اهانتآمیز است؛ او خطاب به جلیلی، تعبیر «این» را به کار میبرد. لاتمآب و قلدرصفت است و نان حرافیاش را میخورد. پزشکیان، اندکی منطق ندارد و ادب نیز. دهاندریده و لمپن است. روش او، جدلی و طرح اشکال برای پریشانکردن طرف مقابل است. او چنانچه رئیسجمهور شود، با صدای مخالف چه خواهد کرد؟!
۳. نظم ذهنی پزشکیان به هم ریخت و برای تنفس، شروع به متنخوانی کرد تا قدری آرامش یابد. نشان داد که تاب مقاومت در برابر تهاجم استدلالی را ندارد و دچار خلاء گفتار میشود. اکنون، جای متنخوانی نبود. عجله کرد، چون سخن مقابل نداشت. متن او، شعاری و خطابی و پوشالی بود و از جنس راهکار و برنامه نبود. بیچاره حسن روحانی که پزشکیان با صراحت، از اینکه دولت سوم روحانی خوانده شود، اعلام برائت کرد.
۴. پزشکیان بهنهایت، مستأصل و سردرگم شده است. حملات مکرر و متعدد جلیلی، او را فلج و فشل کرده است. تاکنون چنین مواجههای از جلیلی دیده نشده؛ یکپارچه تهاجم و تقابل و چالش. چنین توقعی از جلیلی میرفت. پزشکیان به کدامیک از اشکالات جلیلی پاسخ بدهد؟! یک مواجههای تمامعیار شکل گرفته است. پزشکیان، طرح دوم را ندارد و نمیداند چه کند. اکنون سرگردان و معطل است و میخواهد زمان را بسوزاند تا بیشتر ضربه نخورد. او باید پیشبینی میکرد که جلیلی، چنین تنگنایی را برای او به وجود خواهد آورد.
۵. پزشکیان، هرجا که در میماند، از کارشناسان سخن میگوید تا ضعف خود را در زمینهی نشناختن مسأله، بپوشاند، اما جلیلی او را رها نمیکند؛ ضربه از پی ضربه. جلیلی، علیه اشرافیت سیاسی و حلقهی بستهی قدرت، شوریده و در کنار مردم نشسته است. جلیلی به تمام جزئیات، تسلط دارد؛ پوشهای که روی میز گذاشته، مطالب متعدد تفکیکشده دارد. تسلط و شجاعت، با هم جمع شدهاند و این ترکیب، جلیلی را غالب کرده است.
۶. جلیلی، پیشتاز نقادی شده و امکان چالشگری را از پزشکیان گرفته. حامیان سیاسی و قدرتمند پزشکیان، برای او در این مناظره، هزینهساز و چشم اسفندیار شدهاند. جلیلی به منتقد تبدیل شده و پزشکیان به متهم. جلیلی، خودش را در برابر جریان پنهان قدرت قرار داده و یک دیگری بزرگ، تعریف کرده است.
۷. جلیلی، به نیروی تناقضیاب تبدیل شده و فقدان انسجام پزشکیان را آشکار میکند. دستاویزهای متعددی در اختیار جلیلی است و از همهی برگهها نیز استفاده میکند. پزشکیان در جغرافیای بحث، گم شده و نمیداند باید از کدام نقطه حمله کند. جلیلی نشان داد که استعداد تهاجمش، بسیار زیاد است و میتواند حریف خود را دچار سرگشتگی کند. بدونشک، برندهی مناظرهی شب، جلیلی است.
این خانم درباره دولت پزشکیان هشدار می دهد
دل نگرانی های «روح افزا»؛ در ایران ۱۴۰۷، نه حجاب داریم نه مذهب!/۲۰ میلیون نفر در غرب پدرشان را نمیشناسند
فعال حوزه زنان دل نگرانی های جدی از ریاست جمهوری پزشکیان دارد؛ «در دولت او مردان در ظاهر نهج البلاغه میخوانند و زنان ظاهرا محجبه هستند، اما باطنشان آمیخته با فرهنگ غربی است؛ این، نه تنها حجاب بلکه کل دین را مورد خطر جدی قرار میدهد.
تاریخ انتشار:۱۲ تير ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۷
تابناک- «در صورت رئیس جمهور شدن پزشکیان، سال ۱۴۰۷ دیگر حجاب و مذهب در ایران وجود نخواهد داشت.» این جمله را دکتر «فرشته روحافزا»، فعال حوزه زنان و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران در گفتگو با تابناک مطرح کرد.
♦️ایران ۱۱ مقام آمریکایی را تحریم کرد
13 تیر 1403
منبع: خبرگزاری فارس
ایران در راستای اجرای قانون مقابله با نقض حقوق بشر و اقدامات ماجراجويانه و تروریستی آمريكا در منطقه و به استناد ماده ۵ این قانون، ۱۱ شخص آمريكایی را به دلیل نقض حقوق بشر از طریق سرکوب اعتراضات مسالمت آمیز دانشجویان و اساتید دانشگاهها در آمریکا به خاطر حمایت از ملت فلسطین تحریم کرد.
به گزارش پایگاه خبری رصداخبار، وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (چهارشنبه) ۱۳ تیر ماه در خصوص اعمال تحریم علیه برخی اشخاص آمریکایی دخیل در نقض فاحش حقوق بشر از طریق سرکوب جنبش اعتراضی دانشجویی حامی فلسطین بیانیهای صادر کرد.
در این بیانیه آمده است: وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در راستای اجرای قانون «مقابله با نقض حقوق بشر و اقدامات ماجراجویانه و تروریستی ایالات متحده آمریکا در منطقه» و به ویژه به استناد ماده ۵ قانون فوق الذکر، اشخاص آمریکایی زیر را به دلیل نقض حقوق بشر از طریق سرکوب اعتراضات مسالمت آمیز دانشجویان و اساتید دانشگاهها در امریکا که در حمایت از ملت مظلوم فلسطین علیه جنایات رژیم صهیونیستی در غزه به پا خواسته اند، تحت تحریم قرار میدهد:
۱. ویلیام (بیلی) هیچنز، رئیس اداره امنیت عمومی جورجیا
۲. ادی گریر، فرمانده عملیات میدانی ایالت جورجیا
۳. لیندا جی استامپ کورنیک، رئیس پلیس دانشگاه فلوریدا
۴. پاملا اسمیت، فرمانده پلیس واشنگتن دی،سی
۵. جفری کارول، دستیار اجرایی فرمانده پلیس واشنگتن دی،سی
۶. کارل جاکوبسن، رئیس پلیس نیو هاون
۷. شین استریپی، دستیار رئیس پلیس دانشگاه تگزاس
۸. مایکل کاکس، رئیس پلیس بوستون
۹. اسکات دانینگ، رئیس بخش پلیس مرکزی دانشگاه ایندیانا
۱۰. مایکل تامپسون، رئیس پلیس دانشگاه آریزونا
۱۱. جان بروکی، رئیس پلیس دانشگاه لانگ بیچ کالیفرنیا
در این بیانیه عنوان شده است: اشخاص فوق الذکر وفق مواد ۶، ۷ و ۸ از بخش ششم قانون یادشده مشمول ممنوعیت صدور روادید و عدم امکان ورود به قلمرو جمهوری اسلامی ایران، مسدود شدن حسابهای بانکی در نظام مالی و بانکی و توقیف اموال و دارایی در قلمرو تحت صلاحیت جمهوری اسلامی ایران خواهند بود.
این بیانیه میافزاید: همه نهادهای جمهوری اسلامی ایران طبق مصوبات مراجع مربوطه، اقدامات لازم را برای اجرای موثر این تحریم ها معمول خواهند داشت.
.
🔖 #پزشکیان دروغ گفت
امان از تزویر قسمت نزولی مربوط به دولت شهید رئیسی رو حذف کرد.
آخر عمری چطور خودشو بی آبرو کرد!
بخدا اینها باید محاکمه بشن
📌 اخبار #انتخابات ۱۴۰۳
@Entekhabat140348