🔴 دیپلماسی لفظی!!! یا سیاست تکیه بر درون؟!
📚 رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در دیدار امروز خود فرمودند؛ "ما حتماً باید با هوشیاری و زرنگی و جدیت با دنیا ارتباط داشته باشیم اما این را هم بدانیم که دنیا فقط امریکا و چند کشور اروپایی نیست، دنیا بزرگ است و باید با کشورهای مختلف ارتباط داشت.
ایشان تأکید کردند: ارتباط با دنیا به معنای چشم دوختن به عنصر خارجی نیست بلکه باید به نیروی داخلی چشم دوخت."
🔸سیاست خارجی دولت روحانی در مواجهه با رفتار آمریکایی ها و اروپایی ها در مورد برجام، بسیار #ضعیف و در عمل صرفاً نوعی دیپلماسیِ لفظیِ کم تاثیر و بی رمق است که مدام کنش های تهاجمی دولت آمریکا را با جواب "غیرقابل قبول دانستن" پاسخ می دهد. در این زمینه به نکاتی اشاره می شود:
🔻۱. این رویکرد لفاظی مدارانه!!! در سیاست خارجی با دلیل بی توجهی به منابع قدرت درونی، از پشتوانه لازم برخوردار نیست و بازدارندگی خاصی برای ما در برابر اقدامات تهاجمی طرف مقابل ایجاد نمی کند.
🔻۲. سیاست خارجی هوشمند و واقعی در این موضوع می بایست در درجه اول با به صف کردن ابزارهای قدرت درونی نظام همانند مستحکم سازی اقتصادی، ایجاد وفاق عمومی در مورد مقابله با فزون خواهی های جدید آمریکا، آماده سازی زیرساخت های هسته ای جهت پاسخ متقابل به طرف عهدشکن غربی و... به طرف مقابل پیام روشنی منتقل نماید. دشمن جدیت نظام را در تهدیدات روحانی و ظریف حس نمی کند.
🔻۳. می توان با دیپلماسی فعال و توجه و تمرکز بر حفره های مورد غفلت قرار گرفته شده در این چندسال، عملا و نه لفظا اقدامات آمریکایی ها در موضوع برجام را که حقیقتا نقض ِ عهد آشکار و حتی #باج_گیری بی شرمانه است را جواب داد.
🔻۴. ادراک اروپا و آمریکا از ماهیت برجام ، تفاوتی ندارد و اختلاف نظرهای شکلی و تاکتیکی فریبکارانه آنها تفاوت چندانی در معادلات ایجاد نمی کند. ضروری ترین نکته آن است که با عیان شدن چهره دیگر!!! آمریکا در دوران ترامپ و حتی آشکار شدن بلاوجه بودن دل خوش کردن به اروپایی ها، همه این طرف های مزور و ظالم، چهره دیگر!! سیاست خارجی ایران اسلامی را حتی در دولت اعتدال، عملا مشاهده میکنید.
@hr_taraghi
🔴5برنامه پسابرجام آمریکاو 11راه حل برای شرایط پسابرجام؟!
وزیر جنگ رژیم #صهیونیستی، اخیرا در مصاحبه با روزنامه ای عربستانی علاوه بر تهدید ایران به حمله نظامی، نکاتی گفته که جای تحلیل دارد. کلیدواژه های کلیدی وی در این مصاحبه، تهدید ایران به #جنگ_اقتصادی، تاکید بر اینکه ایران روزهای آخرش را میگذراند، رها کردن فقرای ایران! و فشار مردمی و ذوق زدگی از تصمیم احتمالی #ترامپ برای خروج از #برجام است.
این مجسمه آدمکشی از چه برنامه ای سخن میگوید؟! #آمریکا و #اسرائیل برای دوران پس از انحلال برجام چه در سر دارند؟!البته #اروپا هم علیرغم نمایش استقلال در سیاستگذاری، در نهایت دنباله رو سیاست کلان امریکا و اسرائیل در حوزه برجام خواهد بود.
علیرغم ۴ دهه شکست و رسوایی در برابر انقلاب اسلامی ایران سناریوی ۶ مرحله ای که آمریکا و اسراییل در شرایط کنونی به آن اندیشیده اند به این ترتیب است
1- آمریکا از برجام خارج شود،
2️⃣قیمت #دلار سر به فلک میکشد و #ریال به شدت بی ارزش شود،
3️⃣با تورم شدید، ایران در معرض ورشکستگی و فروپاشی #اقتصادی قرار گیرد،
4️⃣نارضایتی عمومی بالا میگیرد و اغتشاشات خیابانی پا بگیرد
5️⃣هر نوع تلاش ایران برای بازگشت به «ایران هسته ای» حتی اقدامات نمایشی، به بهانه سلاح اتمی ایران را در معرض #جنگ قرار دهد!
6️⃣ و به زعم باطل آنها کل نظام اسلامی در چالش جدی قرار گیرد!
طبق همین پازل است که مسائلی چون تخریب #نیروی_انتظامی و تشویق به نافرمانی مدنی در برابر ماموران #امنیت کشور، معنا می یابد. برخلاف بسیاری از سلبریتی ها که علائق شخصی خود را دنبال میکنند، حدود ده #سلبریتی که با حمایتهای میلیاردی، فالوورهای میلیونی گرفته اند، بجای برنامه های #هنری، پیاده نظام #سیاسی هستند و به عنوان «عامل» و «مزدور» نقش #بسترسازی برای برنامه های آمریکایی-اسرائیلی را در داخل دنبال میکنند.
🔶راه حل چیست؟!
1️⃣وزارت خارجه، وزارت صنعت و تجارت، وزارت اقتصاد و.. پیش از خروج آمریکا از برجام، باید یک #قرارگاه_اقتصادی صرفا با هدف دیپلماسی اقتصادی، فعال ایجاد کنند.
2️⃣ یورو، یوان و روبل، باید به عنوان جایگزین دلار در مبادلات اقتصادی کشور جایگزین شوند. تا هم ارز کمتری از کشور خارج شود و هم وابستگی اقتصاد به دلار کمتر شود.
3️⃣ #واردات خصوصا کالاهای غیرضروری از کشورهای متحد آمریکا (آلمان، فرانسه و انگلستان) ممنوع شود و مبادلات اقتصادی با تاکید بر صادرات، با همسایگان، آسیای جنوب شرق، اروپای شرقی و حتی کشورهای افریقایی با جدیت دنبال شود.
4️⃣ تمامی موسسات مالی #اختلاسگر و بدهکار، بدهی خود به مردم را بپردازند و اختلاسگران با قاطعیت محاکمه شوند.
5️⃣ سیستم نظارتی قوی مانع افزایش قیمت خصوصا در کالاهای اساسی و حوزه های اصلی اقتصادی شوند.
6️⃣ #تولید داخلی و اشتغال به جدیت هم با اقدامات رسانه ای و هم با اقداماتسرشکستگی عملی دنبال شود.
7️⃣ #بیکاری، علت العلل فقر و بزهکاری و قاطبه معضلات اجتماعی و سیاسی است.
8️⃣ هر نوع تعرض به ماموران امنیتی، با شدت و قاطعیت پاسخ داده شود و #فرهنگسازی رسانه ای صورت گیرد.
9️⃣ اقدامات دیپلماتیک برای حذف ویزای متقابل با کشورهای دیگر صورت گیرد تا زمینه انزوای سیاسی و #گردشگری برداشته شود. تمام تلاش غرب، بردن ایران به وضعیت «کره شمالی» یعنی #انزوا از جهان است. پس تمامی استراتژی های ما باید معطوف به افزایش روابط و تعامل ایران با دیگر کشورها و ملتها باشد.
🔟 فضای رسانه ای و روانی جامعه از التهاب های بیهوده، دور شود. متاسفانه نزاعهای #جناحی سبب میشود خصوصا نفوذی های دولت و جناح اصلاح طلب در هر موقعیتی، خصوصا موقعیت های بحران آلود بجای ملاحظه منافع کلی کشور، بدنبال ماهی گیری های باندی و جناحی باشند. #دوقطبی سازی های جعلی (جنگ طلبان- سازش طلبان؛ حاکمیت – مردم؛ تندرو-میانه رو) و.. آفتهای فضای سیاسی هستند که تنها با هدف گمراه کردن افکار عمومی و در نهایت درافتادن به چاهی چون برجام، صورت میگیرند.
11. و اما در آخر، نقاط #حساسیت زای بیهوده ای که تنها با هدف ایجاد #نارضایتی عمومی تعبیه شده اند، لغو شوند. نمونه های این مورد زیاد است. مواردی از این دست حساسیت های بی ارزش زیاد است که اگر کُنه آن را بگردیم، به نفوذی هایی خواهیم رسید که تنها با هدف «تراکم نارضایتی» ها چنین حساسیت هایی را در نظام ایجاد کرده اند. یادمان باشد، اقدام پیش از بحران، نشانه #قدرت است و اقدام پس از بحران، نشانه #ضعف.
@hr_taraghi
🔴 #تلگرام_درمانی!!برجام
📚 در آستانه تعیین تکلیف برجام، روحانی مجددا با یک پست در اینستاگرام در مخالفت با فیلتر تلگرام، #موج_جدیدی را ایجاد کرد.
در این رابطه توجه به چند نکته حائز اهمیت است:
🔻۱. طی سالهای گذشته هرگاه کشور و افکار عمومی به سمت واقعیات برجام و یا مطالبات واقعی مردم از دولت حرکت کرده است، روحانی با ایجاد یک #حاشیه ی هم وزن ؛ افکار عمومی را از موضوع اصلی به انحراف کشانده است. این #سیاست_سوخته ؛ که نه تنها مخالف تصمیمات شوراهای عالی کشوراست که خ د عضو آن می باشد ،بلکه دوقطبی سازی و انسجام زدائی از جامعه را سبب میشود ،جز صرفا ایجادیک موج کوتاه چند روزه وفراهم کردن زمینه سو۶ استفاده برای دشمن نتیجه ای ندارد ومردم در کوتاه ترین زمان به مطالبات واقعی اقتصادی، تورم ، بیکاری و... باز می گردند.
🔻 ۲. طی روزهای جاری و هفته آینده فضای کشور بشدت متاثر از تمدید یا خروج آمریکا از برجام است. حاشیه ایجاد شده به منزله یک #تنفس_مصنوعی به #برجام (بخوانید تلگرام درمانی برجام!!) است که دیگر افکار عمومی توجیهات دولتی ها را راجع به آن نمی پذیرد. وخواستارجواب وعده هاوعدم حل مشکلات عینی کشوراست،
🔻۳. پست اینستاگرامی روحانی در واقع بیش از آنکه بیانگر دغدغه های او نسبت به آزادی های اجتماعی باشد، ترسبم گر نوعی، #مسئولیت_گریزی و گریز از پاسخگویی به نیازهای واقعی مردم در زمینه تورم، اشتغال و رکود و دهها مورد دیگر.و مقاومت در برابر سیاستهای کلان و مصلحت کشور است .
درحالیکه، راه حل وضعیت دشوار کنونی، کار پرحجم و جهادی و ابتکار انقلابی و بازگشت به سیاستهای کلی و رهنمودهای رهبری و قطع امید از دشمنان است و سیاست ورزی های ،دوقطبی سازومواضع دوپهلو!!! دردی را درمان نمی کند.
@hr_taraghi
💢آیامردم بیاعتقاد شدهاند؟
⚠️اگر روسری از سر دختران عقب برود
عده ای فورا میگویند: مردم مثل سابق معتقد نیستند...
⚠️اگر چهارتا جوان را در #پارتی_مختلط بگیرند عده ای فورا میگویند: جوانان امروزی دیگر اهل دین نیستند!!
⚠️اگر خبر #خودکشی و #تجاوز و #تن_فروشی پخش شود عده ای تحلیل میکنند که دین مردم را از بین بردید.
‼️اما اگر وقتی که میلیونها نفر از همان مردم در مراسمات مذهبی شرکت کنند، اگر مردم در اعیاد و شهادت ها نذری پخش کنند، اگر بیش از دو نیم میلیون نفر کمتر از ده روز در ایام غیرتعطیل به پیاده روی اربعین بروند که عموما جوانان هستند، اگر همان مردم در #اعتکاف یا مراسمات #شب_قدر شرکت کنند به آن میزان که مساجد ظرفیت پذیرایی نداشته باشند، و...
‼️اگر بیش از ۲۰۰۰ جوان در اوج جوانی داوطلبانه در کشوری دیگر بعنوان #مدافع_حرم بر سر عقیده خود شهید شوند...
دیگر این جماعت #روشنفکر حرفی از #اعتقادات مردم نمیزنند...
💬 مردم ما مردم معتقدی هستند اما با عینکی که بعضی به چشم دارند قطعا توان دیدن و تحلیل درست اینها را ندارند...✌
@hr_taraghi
چرا در تحقق عدالت عقب هستیم؟
⚖🇮🇷
وضعیت عدالت در کشور نباید مورد پرسش از انقلاب واقع شود بلکه باید از جریانهای سیاسی روی کار آمده در این نظام و دولتها پرسید که با عدالت چه کردند.
نظام که به واسطه تعیین چارچوبها و قوانین و همچنین نظارت بر اجرای حقوقی آنها وظیفه ساختارسازی در جامعه را دارد در قانون اساسی پرداخت خوبی بر مسئله عدالت داشته است و رهبران این نظام نیز با تأکیدات مکرر خود همواره اهتمام ویژهای برای تحقق این مسئله داشتهاند، از این رو عملکرد نظام اسلامی ایران را در زمینه تحقق عدالت موفق میدانم گرچه خدشهای نیز به آن وارد است چرا که در راستای ایجاد ساختارهای جدید پایدار که بستر مناسبی برای تحقق هر چه بیشتر عدالت در جامعه باشد و دولتهای مختلف نتوانند بر اساس سلیقه خود مسیر این ساختارها را تغییر دهند، ضعیف عمل کرده است.
یک عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس میگوید: اگر ساختارهای عدالت گستر در جامعه بنیادی و نهادینه شده بودند و قوام لازم را پیدا کرده بودند دولتها نمیتوانستند با تصمیمات اداری خود و برنامههایی که برای دوران چهار ساله اجرایی خود ارائه میکنند تأثیر مهمی بر روند پیشرفت عدالت و حتی آزادی در جامعه داشته باشند.
شجاعیزند بیان کرده: چون دولتهای مختلف در دورانهای مختلف با مبنای خاصی عدالت را تعریف میکنند ودر همان راستا پیش میروند تا کنون عدالت اجتماعی با ساز و کاری واحد طی گذشت چند دهه از انقلاب در کشور هنوز به حد قابل انتظار نرسیده است.
بنابراین بر اساس احوالات مختلفی که نسبت به مقوله عدالت در کشور به وجود آمد حتی میتوان دولتهای مختلف سازندگی، اصلاحات و اعتدال را از هم تفکیک کرد، بیشترین مصیبت بر سر عدالت در کشور نیز در همین دورانها سر ریز شد چرا که مسئله عدالت در این دورانها به مسئله فرعی تبدیل و تا حدی به فراموشی سپرده شد. برای مثال در دوران اصلاحات مسئله رشد سریع با هر شرایطی و به هر شکلی اولویت نخست قرار گرفت.
نظام اسلامی ایران برای پیشرفت در مسیر تحقق عدالت اجتماعی مطلوب نیازمند ساختارهایی بنیادی و پایدار است که در طولانی مدت قابل اجرا و فاقد تغییر و دستکاری باشد.
بر اساس نظریات کارشناسان، انقلاب اسلامی وظیفه خود در راستای تحقق عدالت اجتماعی را با برکنار رژیم فاسد و جایگزینی نظام کارآمد و همچنین طرح آرمانها و اهداف مطلوب انجام داده است و اکنون در ادامه راه وظیفه طرح نظریات توسعهای بهروز بر دوش متفکران جامعه از جمله دانشگاهیان و وظیفه نهادینه ساختن بستری پایدار برای پیشرفت در این زمینه بر دوش سکانداران بخشهای مختلف مدیریتی و اجرایی این نظام است که باید تا فرصت باقی است پا در رکاب گذاشت و برای جبران عقب افتادگیها در این مسیر تاخت.
@hr_taraghj
میدان جنگ در صحنه سازی صلح گم شد
✍رهبر معظم انقلاب امروز بر اساس واقعیت ها گفتند "دشمنان ما فهمیدهاند که در جنگ سختِ نظامی طَرفی نخواهند بست. بنده قبل از این هم در دورهی رئیسجمهور دیگر آمریکا گفتم که دوران بزن و دررو گذشته است. بزنید، میخورید. میدانند این را که اگر ضربه بزنند، چند برابر ضربه خواهند خورد. امروز اتاق جنگِ علیه ما، #وزارت_خزانهداری_آمریکاست. خب، راه مقابله چیست؟ به اقتصاد خودمان بپردازیم".
♦️واقعیت این است که اگر وزارت خارجه آمریکا در پیشانی جنگ دیپلماتیک با ما قرار داشت، اما در خدمت نقشه اتاق جنگ اقتصادی در وزارت خزانه داری عمل می کرد و گاه نقش عملیات فریب را برعهده داشت. در همین پنج سال که دولت ما خیال می کرد راه رونق اقتصادی، حصول و اجرای توافق است، وزارت خارجه و وزارت خزانه داری آمریکا سرگرم بستن راهای دور زدن تحریم ها و منصرف کردن کشورها از تعامل اقتصادی با ایران بودند (و در عین حال بر گسترش صلدرات مصرفی به ایران اصرار داشتند). اما این طرف به غلط و دروغ ادعا می شد سایه جنگ را از سر کشور برداشتیم!
🔹در واقع وزارت خارجه آمریکا بازوی جنگ اقتصادی فزاینده ای بود که در وزارت خزانه داری سیاستگذاری می شد. اما این طرف، اولا جنگ جاری و روبه تشدید اقتصادی- به اعتبار فریب برجامی- آتش بس و دوران صلح و مشارکت و همکاری پنداشته شد. به قول حافظ "شیوهٔ چشمت فریب جنگ داشت- ما غلط کردیم و صلح انگاشتیم / ...گفت خود دادی به ما دل حافظا- ما محصل بر کسی نگماشتیم"!
🔸ثانیا به خاطر دیپلماسی زدگی محض و غلبه این نگاه بسیط که با توافق محض و بدون حمایت از تولید داخلی و مدیریت واردات می توان به رونق اقتصادی رسید، از کارکرد تیم و ستاد اقتصادی دولت غفلت شد. در اصل در برابر وزارت خزانه داری (جنگ) آمریکا که جور پنتاگون را می کشید، این طرف ستاد اقتصادی دولت، طفیلی دیپلماسی التماسی و راهبرد "واردات چشم پرکن"! قرار گرفت و فاقد نقشه و انسجام و همپوشانی عملیاتی بود.
♦️در دوران کمیابی منابع ارزی با وجود اینکه، هم می گفتند #خزانه_خالی_است و هم دیدند دشمن بر سر دسترسی به درآمدهای ارزی مضیقه ایجاد می کند، راه واردات بی رویه را به سودای طمطراق بازار (پر کردن چشم عوام و سطحی نگران) باز گذاشتند. اکنون یک تدبیر مهم، تجدید سازمان ستاد اقتصادی دولت در تراز اتاق فکر و فرماندهی و عملیات اقتصاد مقاومتی است.
🔹آقای روحانی به جای گله عمومی از وزرایی که خود گماشته اما با ریسمان وابستگی به برجام دست و پایشان را بسته، باید ضمن تغییر در سیاست کلی خود (اتکال و امید به دشمن)، نسخه اقتصاد مقاومتی را که در کشورهای مختلف با موفقیت آزموده شده، به اجرا بگذارد.
🔸بستن راه واردات کالاهای دارای مشابه داخی یا لوکس، سخت گیری در مقابل قاچاق چند ده میلیارد دلاری، عملیاتی کردن دیپلماسی اقتصادی در منطقه و جهان غیر غرب، کانالیزه کردن نقدینگی سرگردان و مخرب به سمت فعالیت های اقتصادی مولد و تضمین شده از سوی دولت (مثلا در حوزه مسکن که چرخ 250 شاخه شغلی و صنعتی را به حرکت در می آورد)، حساب کشی تولید محور از رفتار سوداگرانه بانک ها، عملیاتی کردن بودجه و حذف انبوه رانت های پنهان در زیرمجموعه دولت، از جمله تدابیری است که می تواند ضمن تقویت اقتصاد ملی، حربه های جنگ اقتصادی دشمن را کُند نماید.
محمدایمانی
@hr_taraghi
از مظلومیت امام خامنه ای فقط یک نکته برای گفتن کافیست که ایشان همواره بیشترین توجه را به وضعیت معیشت مردم دارند اما گناه عمل نکردن دولت ها را به گردن ایشان میندازند.
@hr_taraghi
▪گفتم: یکم مشکوک نیست یکماهه تمام دغدغه اصحاب دولت در تلگرام خلاصه میشه؟
گفت: نه عجیب نیست، تلگرام آبروی دولته
گفتم: احیاناً دلار ۶۲۰۰ تومانی به این آبرو خدشهای وارد نمیکنه؟
گویا نشنید
💬 حاج فیدل
@hr_taraghi
.
♻️ مفهوم موضع حسن روحانی درقبال فیلترینگ تلگرام چیست؟
🔰 حمید رسایی: حسن روحانی با انتشار متنی در صفحه اینستاگرام خود اعلام کرده است:
«در عالیترین سطح نظام، تصمیمی برای محدود کردن یا مسدودسازی ارتباطات مردم گرفته شده است.»
«تاکنون هیچ شبکه اجتماعی و یا پیامرسان توسط این دولت مسدود نشده و نخواهد شد. فیلتر و مسدودسازی اخیر تلگرام نیز نه توسط دولت اجرا شده و نه مورد تأیید دولت است.»
در این باره چند نکته قابل تامل است:
🔸اولا: اگر در عالی ترین سطح نظام تصمیمی برای فیلترینگ تلگرام گرفته شده، رئیس دولت که باید مجری این تصمیم باشد، بر اساس کدام ملاک قانونی از این کار سر باز زده و با افتخار می گوید که این تصمیم را اجرا نکرده و نخواهد کرد!
در حالی که روحانی مطابق اصل 121 در مراسم تحلیف خود با قرار دادن دستش بر قرآن کریم این چنین قسم خورده است: «من به عنوان رئیسجمهور در پیشگاه قرآن کریم و در برابر ملت ایران به خداوند قادر متعال سوگند یاد میکنم که ... از هرگونه خودکامگی بپرهیزم و از آزادی و حرمت اشخاص و حقوقی که قانون اساسی برای ملت شناخته است، حمایت کنم...»
🔸ثانیا: منظور روحانی از عالی ترین سطح نظام چیست؟ او از مخالفت و گردن کشی در برابر کدام مرجع قانونی به خود می بالد؟ آیا منظور روحانی از "عالی ترین سطح نظام" رهبر انقلاب است یا شورای عالی فضای مجازی؟
اگر منظور وی از عالی ترین سطح نظام، رهبر انقلاب است، چطور خود اینجا در برابر مطالبه قانونی رهبری مقاومت می کند اما به گفته معاون اولش «رئیس جمهور با وزرا شرط کرده که باید به تمام قوانین کشور تن داده شود و قانون فصل الخطاب باشد و به ولایت فقیه التزام عملی داشته باشند.» (21 مرداد 1392)
روحانی چگونه در دفاع از یک پیام رسان خارجی که بارها و بارها عدم پایبندی اش به قوانین کشورها را ثابت کرده، حاضر به دوقطبی سازی در داخل کشور است، در حالی که وی پیش از این مدعی بود: «در جمهوری اسلامی ایران تنها یک پرچم و یک پرچمدار وجود دارد و آن مقام معظم رهبری است و همه باید تحت لوای همان پرچم حرکت کنند و اینکه پرچم دیگری در کشور باشد نه عقلی است و نه شرعی.» (14 بهمن 1392)
روحانی چگونه از این اقام غیر عقلی و غیر شرعی خود با افتخار یاد می کند در حالی که پیش از این ادعا می کرد: «آنها که تصور میکنند در این کشور دو راه وجود دارد در خطا و اشتباه هستند، چرا که یک خط و یک رهبر و یک دولت بیشتر نداریم؛ در ایران مدیریت دوگانه وجود ندارد.» (2 آبان 1395)
🔸ثالثا: اگر منظور وی از عالی ترین سطح نظام، شوری عالی فضای مجازی است که ریاست این شورا با شخص حسن روحانی است و اعضای حقوقی آن علاوه بر روحانی عبارتند از: رئیس مجلس، رئیس قوه قضائیه، رئیس صدا و سیما، وزیر ارتباطات، وزیر ارشاد، وزیر علوم و تحقیقات، وزیر آموزش و پرورش، وزیر اطلاعات، وزیر دفاع، معاون علمی رئیس جمهور، رئیس کمیسیون فرهنگی، رئیس سازمان تبلیغات، دادستان کل کشور، فرمانده سپاه و فرمانده ناجا.
چرا روحانی به ایستادگی در برابر تصمیم این شورای عالی که خود ریاست آن را بر عهده دارد، افتخار می کند و به این قانون شکنی می نازد! با این وصف آیا نباید حسن روحانی را مصداق این جمله تاریخی امام خمینی (ره) دانست که فرمودند: «نمي شود از شما پذيرفت كه ما قانون را قبول نداريم. غلط مي كني قانون را قبول نداري، قانون تو را قبول ندارد... بعد از اينكه يك چيزي قانوني شد، ديگر نق زدن در آن، اگر بخواهد مردم را تحريك كند، مفسد في الارض است و باید با او دادگاهها عمل مفسد فی الارض بکنند.» (صحیفه امام خمینی، جلد 14، صفحه 377)
@hr_taraghi
🔴ایران با کمترین بودجه نظامی در دنیا اما سیزدهمین قدرت نظامی برتر جهان شد
🔹پایگاه "گلوبال فایر پاور" در تازهترین ردهبندی خود ایران را در میان ۱۱۳ کشور جهان با هفت پله ارتقاء نسبت به سال گذشته، در رده سیزدهم قرار داد.
🔹برای رتبهبندی این کشورها ۵۰ فاکتور مختلف از جمله بودجه نظامی، میزان تجهیزات، تعداد نیرو، موقعیت جغرافیایی، منابع طبیعی و شرایط صنایع نظامی بومی در نظر گرفته شده است.
🔹ایران همچنین در این فهرست پیش از رژیم صهیونیستی و عربستان در جایگاه هفتم آسیا قرار گرفته است.
🔹عربستان که ولیعهد آن پیشتر مدعی شده بود ایران در میان ۵ قدرت نظامی جهان اسلام هم جایی ندارد، با وجود خریدهای نظامی کلان از آمریکا و دیگر کشورهای غربی در این فهرست در جایگاه چهاردهم آسیا و بیست و ششم جهان قرار گرفته است.
@hr_taraghi
جولیانی (مشاور ترامپ) در اقدامی "متعصبانه" و غیردیپلماتیک، برجام را درمحفل منافقین ومقابل دوربین ها پاره کرد و روی آن آب دهان انداخت.
وقت آنست که مسئولان ایران هم برجام را آتش بزنند.
@hr_taraghi
طبق گزارش رویترز، نتایج غیررسمی انتخابات لبنان حاکی از کسب اکثریت کرسیهای پارلمان (دستکم ٦٧ کرسی از مجموع ١٢٨ کرسی) از سوی حزبالله و احزاب متحد آن است
@hr_taraghi
🔴 آیا ترامپ از #برجام خارج می شود؟
تحلیل تبیین✍
💠 ترامپ تا دوازدهم ماه می (۲۲ اردیبهشت ۹۷) به کنگره آمریکا و کشورهای اروپایی فرصت داده تا برجام را اصلاح کنند و تهدید کرده که در غیر این صورت از برجام خارج خواهد شد.
👈 سوال : آیا ترامپ از برجام خارج خواهد شد؟
در پاسخ ، به نکاتی اشاره می شود:
🔻۱. علی رغم فضاسازی سنگین و تهدیدات مکرر _ اگر حادثه جدیدی رخ ندهد_ همه قرائن از پائین بودن احتمال خروج آمریکا از برجام حکایت دارد. به #احتمال_قوی ترامپ در برجام باقی خواهد ماند اما آن را تمدید (wave) نخواهد کرد تا به #توافق_مکمل با ایران دست یابند. عدم تمدید به معنی اعمال مجدد برخی تحریم های هسته ای علیه ایران است.
🔻۲. اقدام ترامپ که در راستای سیاست #تشدید_تنش (افزایش فشار) است، دو نکته برجسته دارد:
🔸الف ؛ اروپا به بهانه حفظ آمریکا در برجام، با افزایش فشار به ایران، خواهان امتیازات بیشتری از ایران خواهد بود. مهم ترین امتیاز ، ورود ایران به دو پرونده منطقه ای و موشکی و در قالب #توافق_مکمل است و نه مذاکرات مجدد پیرامون برجام. (مهم)
🔸ب ؛ آمریکا نیز در مقابل با هدف ِ اخذ امتیازات بیشتر ، اما در پوشش درخواست سران اروپا و حفظ اتحاد با آنها، از برجام خارج نخواهد شد.
🔻۳. ترامپ امیدوار است با عدم خروج از برجام در کنار عدم تمدید آن به این نتایج دست یابد:
🔸الف. هزینه خروج از برجام را نپردازد.
🔸ب. با عدم تمدید، عملا برجام را در حوزه لغو یا تعلیق تحریم ها #بی_اثر و بی خاصیت نماید.
🔸ج. فشار لازم را از طریق #اجماع_سازی علیه ایران برای اخذ امتیازات جدید وارد آورد.
🔸د. با فعال شدن اروپا در به دست آوردن یک #توافق_مکمل ، عدم خروج از برجام را به اروپایی ها فروخته و در مقابل امتیازات بیشتری از ایران اخذ نماید.
@hr_taraghi
🔴جنگ با تفنگهای شکسته
🔻ما افسران جنگ نرم نه، سربازانی تفنگ شکستهایم؛ داوطلب و بی پشتوانه. به میدان آمدیم چون دیدیم این میدان عرصهی بزم ضدانقلاب شده و کسی جز به زبان "فیلتر" کاری نمیکند. دنیای مجازی برای ما عرصهی تفریح نیست. مثل خیلی از مقامات برایمان عرصهی جمع آوری رای و اداهای روشنفکری هم نیست. ما آمدیم که جنگ یک سویه نباشد؛ که مغلوبه نباشد؛ که نگویند انقلاب اسلامی حرفی نداشت بزند.
🔻این سو از مسئولین کسی پشتمان نبود و نیست؛ آن سو در خط مقابل، هزار و یک تهمت روبرویمان بود و هست... این سو هنوز در پیچ و خم رسانه و مدیریت افکار عمومی و جنگ روانی مانده؛ شبکههای اجتماعی که بماند! آنسو خدایگان جنگ روانی و نفوذ در افکار عمومی مقابلمان صف کشیدند...
🔻نه کسی دستمان را گرفت، نه کسی سلاممان را علیک گفت. همهشان فقط از فساد و ابتذال و دروغ و شبکههای پیچ در پیچ صهیونیست و مجاهدین و سلطنتطلب و چه و چه در نت گفتند، کسی ما را نمیدید...
🔻ما همچنان ایستادهایم؛ از دایال آپ به مودم و وایرلس؛ از وای فای به اینترنتهای کذاییِ فورجی. هر چندسال باروبندیلِ جنگ نرممان را روی دوش میگذاریم، از این وبلاگ به آن وبلاگ، از گوگل ریدر به گوگل پلاس، از فیسبوک به توییتر، از واتساپ و وایبر به تلگرام، از تلگرام به سروش و بله و ایتا و آی گپ و پراکنده در هزار و یک جا! از کامپیوتر و لب تاب تا تبلت و گوشی؛ و وسط این همه کوچ فکر میکنیم این همه تصمیمگیرانِ پرتعداد فضای مجازی را چرا در فضای مجازی نمیبینیم و اصلاً چند نفرشان بلدند حداقل یک ایمیل و اکانت در شبکهای اجتماعی برای خودشان بسازنند!
🔻ما همچنان ایستادهایم؛ روضه نخواندم که بگویم میرویم؛ درددل کردم که جماعت پر تعدادِ تصمیمگیران پیرامون فضای مجازی، در وزارت ارتباطات، وزارت اطلاعات، شورای عالی امنیت ملی، سپاه، دادستانی، دادسرای فرهنگ و رسانه، شورای عالی فضای مجازی، وزارت ارشاد و شورای فیلترینگ یا به قول خودشان کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه! بدانند حواسمان هست چه افتضاحی را به نام مدیریت فضای مجازی درست کردهاند و حواسمان هست چقدر دیکتهی نانوشتهی پرغلط دارند و چه بودجهها میلیارد میلیارد دور ریختهاند. به وقت فخرفروشی، ما را افسران جنگ نرم میگویند؛ به وقت جنگ اما سربازان داوطلبی هستیم که تفنگمان نمیدهند و آنچه را هم داریم، میشکنند.
🔻ما همچنان ایستادهایم؛ اما همیشه نه همینقدر ساکت. برای همین است که این نوشتار حتماً ناتمام است...
📍پینوشت: این نوشتار قرار بود نوشتارِ آغاز باشد در سروش و بله؛ درددل شد از حرفهایی که نگفتهایم. شاید این آغازِ حرفهایی باشد که باید بیشتر بزنیم...
۱۵ اردیبهشت ۹۷
کبری آسوپا ر
@hr_taraghi
پنج پیام متفاوت پیروزی حزب الله در انتخابات پارلمانی لبنان✌👏✌👊💪
تبیین✍
#حزب_الله در انتخابات پارلمانی لبنان با قاطعیت پیروز شد. به این موضوع از ابعاد سیاسی و اجتماعی مختلف نگریسته شده است. اما در این نوشتار از منظری متفاوت به پنج نکته اشاره می شود:
۱. حزب الله با ایستادگی، #ولایت_پذیری صادقانه، برنامه ریزی دقیق و تدبیر هوشمندانه در کنار روحیه جهادی؛ #کارآمدی_جریان_انقلابی را در عرصه فرهنگی، دفاعی، نظامی، سیاسی و اجتماعی به همگان اثبات کرد. این در حالیست که طرف های مقابل از بالاترین ظرفیت مالی _ سیاسی و رسانه ای برخوردار بودند.
۲. پیروزی #حزب_الله پیش از آن که پیروزی یک حزب یا ائتلاف در یک انتخابات باشد، پیروزی یک #گفتمان است. #گفتمان_مقاومت. گفتمانی که توانست ۳۵ سال در مقابل جبهه یکپارچه غربی _عربی _ عبری ایستادگی کند و حقانیت خود را به اثبات برساند. در این انتخابات جریانات وابسته به طرف های عربی و غربی غالبا با شکست کلی و یا جزئی مواجه شدند.
۳. این پیروزی در واقع شکست امپراتوری رسانه ای عبری _ عربی _ آمریکایی از تروریست سازی #حزب_الله در افکار عمومی مردم لبنان و منطقه بود. این پیروزی نشان داد مردم به خوبی می دانند حزب الله ؛ یعنی ایثار ، شهادت ، خدمت بی منت و ایستادگی.
۴. حجم کمک های صدها میلیون دلاری جبهه آمریکایی _ عربی با محوریت سعودی _ امارات در مقابل کمک های ایران به حزب الله به هیچ عنوان قابل مقایسه نیست. در این انتخابات، سعودی ها _ منهای سایر گروه ها _ حداقل ۵۰ میلیون دلار فقط به جریان المستقبل (سعد الحریری) کمک کرده بودند. سایر گروه های مقابل حزب الله نیز کمک های خاص خود را داشتند، از این رو پیروزی حزب الله ؛ پیروزی قدرت سازماندهی و اقناع افکار عمومی بود.
۵. ایران با حمایت از محور مقاومت و حزب الله عملا میزان بالای #تاثیر_گذاری منطقه ای خود را به اثبات رساند. مخاطبان اصلی این تاثیرگذاری و برتری، سعودی و رژیم صهیونیستی هستند. از این رو ، باید منتظر اتقاقات غیرمنتظره در لبنان بود. سعودی و رژیم صهیونیستی تلاش خواهند کرد تا مردم را از رای به حزب الله و متحدینش پشیمان کنند که البته موفق نخواهند شد.
@hr_taraghi
#فوری
🔴اسرائیل آماده نابودی شد و اقدام به ذخیره آب و غذا کرد
اولین اقدام #پسابرجامی دشمن
حمله پیشدستانه #رژیم_اشغالگر_قدس به منطقه الکسوة در جنوب دمشق.
اعلام شده پدافند سوریه با موشکها مقابله کرده است.
دشمن صهیونیستی پس از تایید و تشویق #ترامپ در خروج از برجام، خود را آماده دریافت ضربات کرده است. باز نمودن پناهگاه ها و ذخیره آب و غذا باعث شده مردم سرزمین اشغالی به وحشت بیفتند.
🔹مسئولین این رژیم جنایتکار، از تحرکات نظامی بی سابقه ایران در #سوریه خبر داده اند.
@hr_taraghi
رهبر انقلاب، صبح امروز در دانشگاه فرهنگیان: دیشب شنیدید رئیسجمهور آمریکا حرفهای سخیف و سبکی زد. شاید بیش از ١٠ دروغ در حرفهای او بود. هم نظام را تهدید کرد، هم ملت را که چنین و چنان میکنم/ بنده از طرف ملت ایران میگویم: آقای ترامپ! شما غلط میکنید
@hr_taraghi
دروغهاوتهدیدات درسخنرانی دونالد ترامپ دربارۀ توافق هستهای ایران
حکومت ایران، کشور پیشتازِ حامی تروریسم در دنیاست. این کشور از حزب الله، حماس و طالبان حمایت کرده است.
ایران در سالهای گذشته آمریکاییها را ربوده، اماکن متعلق به آمریکا را بمباران کرده و اتباع آمریکا را شکنجه داده است.
حکومت ایران از طریق غارت منابع کشور خود، به حمایت از تروریسم پرداخته است.
در سالهای گذشته دولت آمریکا وارد توافق هستهای با ایران شد. بر روی کاغذ قرار بود این توافق هستهای از آمریکا در قبال جنون سلاح هستهای ایران حمایت کند اما در واقع توافق هستهای به حکومت ایران کمک کرد که به غنی سازی اورانیوم بپردازد. این توافق تحریمهای فلج کنندۀ ایران را لغو کرد و هیچ محدودیتی برای رفتارهای سوء ایران تعیین نکرد.
دادن پول نقد از سوی آمریکا به ایران در چهارچوب توافق هستهای، مایع شرمساری من به عنوان یک آمریکایی است.
ما شواهدی در دست داریم که نشان میدهد که ادعاهای ایران دروغ است، هفتۀ گذشته اسرائیل مدارکی را منتشر کرد که دروغ بودن ادعاهای ایران را ثابت کرد.
پس از برداشته شدن تحریمها، دیکتاتوری ایران با پولهایی که به دست آورد توانست هرج و مرج را در منطقه صادر کند.
این توافق آنقدر بد تهیه شده که باعث میشود ایران در زمانی کوتاه باز هم به سلاح هستهای دسترسی یابد.
این توافق نتوانسته است به بازرسان امکان بررسی اماکن نظامی ایران را بدهد و در این توافق، تمهیدات لازم برای مجازات ایران در صورت انجام تخلف در نظرگرفته نشده است.
من در اکتبر گذشته اعلام کردم که این توافق یا باید اصلاح شود و یا به عمر آن پایان داده شود. سه ماه بعد نیز این هشدار را تکرار کردم. پس از آن با شرکای خود در سراسر جهان از جمله در اروپا و خاورمیانه مشورت کردم. همۀ ما در عزممان برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاحهای هستهای مصمم هستیم.
این مشورتها به من ثابت کرد که این توافق در ذات خود ناقص است و با این توافق نمیتوانیم جلوی دستیابی ایران به بمب هستهای را بگیریم.
بنابراین من امروز اعلام می کنم که آمریکا از توافق هستهای ایران خارج خواهد شد و فرمانی را امضا میکنم تا تحریمهای هستهای علیه ایران دوباره به اجرا گذاشته شود.
ما سختترین مجازاتهای اقتصادی را علیه ایران به اجرا میگذاریم.
من وقتی وعدهای میدهم به وعده خود عمل میکنم.
در حالی که من در حال سخنرانی هستم، نماینده من در حال سفر به کره شمالی است تا تمهیدات لازم را برای رسیدن به توافق جدیدی با کره شمالی فراهم کند.
من ضمن مخالفت با سیاستهای دولت ایران، حمایت خود را از مردم ایران حمایت میکنم.
رهبران ایران مسلما خواهند گفت که توافق جدیدی را قبول نخواهند کرد اما واقعیت این است که آنها دنبال این خواهند بود تا توافق جدیدی را به سرانجام برسانند و اگر آنها آمادۀ این کار باشند، من نیز استقبال خواهم کرد.
@hr_taraghi
شروط رهبری برای توافق با اروپا بعداز
خروج آمریکا از برجام.✊
رهبر انقلاب: گفته میشود با ۳ کشور اروپایی ادامه میدهیم. من به این ۳ کشور هم اعتماد ندارم؛ به اینها هم اعتماد نکنید/ مسئولین کشور در امتحان بزرگی هستند: آیا عزت ملت را حفظ خواهند کرد یا نه؟
🔹رهبر انقلاب، در دانشگاه فرهنگیان:
بنده از روز اول بارها گفتم به آمریکا اعتماد نکنید؛ هم در جلسهی عمومی گفتم و هم در جلسهی خصوصی.
گفتم اگر میخواهید قرارداد ببندید، تضمین لازم را بگیرید و بعد ببندید. یکی از شروطی که گفتم این بود که رئیسجمهور آمریکا باید امضا کند. مسئولین محترم زحمت کشیدند و عرق ریختند و خب، نتوانستند.
دو سال و نیم است که ما در حال انجام این قرارداد هستیم و حالا این مردک میگوید من قبول ندارم.
🔹حالا گفته میشود با ۳ کشور اروپایی ادامه میدهیم. من به این ۳ کشور هم اعتماد ندارم؛ به اینها هم اعتماد نکنید.
اگر میخواهید قرارداد بگذارید، تضمین عملی بگیریم وَالّا اینها همه همان کار آمریکا را خواهند کرد.
اگر توانستید تضمین بگیرید که خب، البته من بعید میدانم. اگر نتوانستید تضمین قطعی بگیرید، دیگر نمیشود برجام را ادامه داد.
مسئولین کشور در امتحان بزرگی هستند: آیا عزت ملت را حفظ خواهند کرد یا نه؟ باید عزت و منافع ملت به معنای واقعی کلمه تأمین شود.
@hr_taraghi
رهبر انقلاب-: مسئولین کشور در امتحان بزرگی هستند: آیا عزت ملت را حفظ خواهند کرد یا نه؟ باید عزت و منافع ملت به معنای واقعی کلمه تأمین شود
@hr_taraghi