.
محرمانه
⭕️ نکته قابل توجه در خصوص این فرد که در بخشی از اظهارات دهقان نماینده مجلس نیز تلویحا به آن اشاره شده بود حضور نصیری در کنار #ظریف به عنوان مشاور وزیر خارجه در امور مبارزه با پولشویی است که همین مسئله سبب شده گمانهزنیها در خصوص سخنان اخیر وزیر خارجه در موضوع پولشویی که از آن به عنوان پاس گل به FATF برای فشار بیشتر بر ایران یاد میشود، جدیتر بنماید. لازم است وزیر امور خارجه علاوه بر شفاف سازی درباره اظهارات اخیرشان و ارائه اسناد پولشویی ادعایی، در مورد آقای میثم نصیری احمد آبادی نیز توضیحات لازم را به افکار عمومی ارائه کنند. آیا نصیری احمدآبادی #مشاور_ظریف در امور پولشویی است؟ نقش نصیری احمد آبادی در مذاکرات پیوستن ایران به FATF چه بوده است؟
⭕️ همچنین از دیگر مسایل قابل توجه در خصوص اقدامات مجموعه تحت نظر نصیری در #وزارت_اقتصاد میتوان به خبری که چندی پیش رسانهها در خصوص یکی از علتهای افزایش قیمت دلار در بازار طی ماههای اخیر اشاره کرد.
⭕️ براساس این خبر، واحد اطلاعات مالی وزارت اقتصاد، لیست ۴۰۰ صرافی که به نوعی تحریمها را دور میزدند به واحد اطلاعات مالی طرفهای خارجی ارائه دادهاند که این امر منجر به شناسایی این صرافیها و ایجاد #بحران_ارزی اخیر شده است.
⭕️ پیش از این علیاصغر یوسفنژاد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس نیز با تایید خبر لو دادن اطلاعات صرافیهای کشورمان به FATF گفته بود:
بحران ارزی در ششماهه گذشته ناشی از تصمیمات اشتباه اقتصادی بود و ارائه اطلاعات مالی صرافیها در قالب تعهدات FATF بخشی از بحران ارزی را شامل میشود.
⭕️ وی در پاسخ این پرسش که آیا از ارائه اطلاعات مالی صرافیها در قالب تعهدات FATF خبر دارید یا خیر گفت: بله، اما بهتر است خیلی در مورد جزئیات آن صحبت نکنیم و به حد خبری که منتشر شده اکتفا کنیم.
⭕️ مرکز اطلاعات مالی، نهادی است که براساس ماده ۳۸ قانون مصوب سال ۸۶ مجلس در مبارزه با پولشویی زیر نظر وزارت اقتصاد شکل گرفت و در اصلاحیهای که بر این قانون در دولت روحانی به مجلس ارسال شد، حوزه وظایف و مسئولیتهایش گسترده شد.
⭕️ براساس اصلاحیه قانون مبارزه با پولشویی که ۲۳ اردیبهشت ماه امسال در مجلس به تصویب رسید، وظیفه دریافت، گردآوری، نگهداری، تجزیه و تحلیل و ارزیابی اطلاعات و بررسی معاملات و عملیات مشکوک به پولشویی و تأمین مالی تروریسم، ردیابی جریان وجوه و انتقال اموال با رعایت ضوابط قانونی و گزارش معاملات و عملیات مشکوک به پولشویی و تأمین مالی تروریسم به این مرکز که زیر نظر نصیری اداره میشود، واگذار شده است.
@hr_taraghi
🔻رئیس اجرایی سازمان اهل بیت اندونزی:
❇️ اگر امام خمینی نبود ما شیعه نبودیم/ وهابیت در پوشش تعلیم قرآن افکار انحرافی ابن تیمیه را ترویج میدهد
حسن دلیل از مسلمانان اندونزی است که در خانواده ای با پدر و مادری از نسل پیامبر به دنیا آمد و تحت تاثیر تربیت پدرش از همان آغاز انقلاب دوستدار امام خمینی بود. وی پس از آن با وجود ادامه تحصیل در عربستان به مذهب تشیع گرایش پیدا کرد و اکنون مسئول اجرایی سازمان اهل بیت(ع) اندونزی است، خبرگزاری حوزه در گفتگو با این شیعه اندونزیایی داستان زندگی و چگونگی تربیت خانوادگی و شیعه شدن وی را جویا شد.
_________________
🔹در سال 1979 انقلاب مبارک اسلامی اتفاق افتاد و خبرش به گوش ما هم رسید و تمام جهان باخبر و شگفت زده شدند. انقلابی که رهبر آن امام خمینی (ره) بود. من در دوره دبیرستان بودم که انقلاب شد در آن زمان در خانه ما یک تلویزیون کوچک سیاه و سفید بود. در آن زمان پدرم هنگام پخش اخبار جهانی در ساعت 9 شب فرزندان خود را جمع کرد و به ما گفت اگر می خواهید ولیّ خدا را بشناسید این مرد ولیّ خدا است. گفتیم چه کسی است؟ گفت: امام خمینی.
پدرم در آن زمان سنی شافعی بود اما فضائل اهل بیت(ع) می خواند و می گفت: «علی مع الحق و الحق مع علی» زیرا امام علی از نظر او ولایت باطنی داشت، اما خلفای دیگر از نظر او چنین ولایتی نداشتند.
🔹انقلاب اسلامی بسیاری از مسلمانان جهان را شگفت زده کرد حتی کسانی که الان تکفیری هستند بسیاری از آنها در گذشته به امام خمینی احترام میگذاشتند. اما پس از دخالت دست های آلوده سعودی بود که فتنه ایجاد شد و آنها دو دسته شدند؛ برخی از آنها همچنان به امام خمینی احترام گذاشتند و گروه دیگر تحت تاثیر کتابها و افکار وهابی تکفیری قرار گرفتند و تغییر کردند.
🔹اکثر مساجد اندونزی دوستدار اهل بیت هستند و صدای مدح اهل بیت(ع) از آنها به گوش می رسد.
🔹شیعه شدن ما از برکات قیام امام خمینی(ره) است و اگر قیام امام خمینی نبود ما شیعه نبودیم، به یاد دارم روزی که امام خمینی در سال 1989 رحلت کرد، ما در ماشین بودیم و از زیارتگاهی در جاکارتا برمی گشتیم که رادیو را روشن کردیم و گوینده خبر وفات امام را پخش کرد و همه ما در ماشین مانند بچه ها گریه میکردیم و پس از آن مجلس عزاداری و دعا و فاتحه برگزار کردیم که در اندنزی به آن مجلس تهلیل میگویند و در سالگرد وفات امام خمینی در سال 1990 یکی از علمای اهل سنت اندونزی به نام بحرالدین لوپا سخنرانی کرد و گفت: کسی اگر بخواهد به شوروی ضربه بزند از آمریکا کمک میگیرد و اگر کسی بخواهد به آمریکا ضربه بزند از شوروی کمک میگیرد، اما امام خمینی به تنهایی در برابر جهان ایستاد و از کسی کمک نگرفت.
🔹شیعیان رسمی اندونزی که مذهب جعفری دارند تقریبا 200 هزار نفر هستند، اما کسانی در اندونزی قائل به برتری علی(ع) هستند و او را دوست دارند میلیون ها نفرند.
🔹اکنون هزاران مدرسه حفظ قرآن توسط تکفیری ها در اندونزی تاسیس شده که همه بر قرآن تکیه می کنند به عنوان راه اصلی تبلیغی خود. و 24 رشته مرتبط با قرآن هم مانند تجوید و قرائت و زبان عربی و غیره درست کرده اند اما پس از جذب جوانان، افکار افراطی وهابیت را به آنها آموزش میدهند.
@hr_taraghi
خراسانرضوی|عضو شورای مرکزی حزب موتلفه: «دائمیبودن انقلاب» نقطه محوری بیانیه گام دوم انقلاب است
۲۲ اسفند ۱۳۹۷ -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از گناباد، حمیدرضا ترقی صبح امروز در نشست تخصصی اهداف گام دوم انقلاب اظهار داشت: انقلابها بعد از دوران تثبیت و نظامسازی، نوعاً برای تداوم از روحیه انقلابی خارج و برای حفظ آن باید مبارزه کنند و برای حفظ نظام جدید و جایگزین کردن نظام مورد علاقه خودشان دست و پنجه نرم میکنند و مجبور هستند برای حفظ نظام جدید هم با دشمنان داخلی و خارجی مبارزه و نوعا به محافظهکاری روی میآورند و آرمانهای خود را فراموش میکنند که میتوان به انقلاب روسیه، فرانسه و چین اشاره کرد.
وی ادامه داد: در این نوع انقلابها، مردم حوصله تداوم و مبارزه و تحمل جنگ داخلی را ندارند و به دنبال رفاه و زندگی هستند و کمال معنوی و اخلاقی برایشان مهم نیست.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اظهار داشت: اگر انقلاب اسلامی ما امروز چهلمین سال پیروزی خودش را جشن گرفته و اگر انقلاب اسلامی ما تنها انقلابی است که ملت به آرمانها خیانت نکرده و در خط و مسیر اولیه ادامه میدهد و اگر اکنون انقلاب اسلامی توانسته مرز خود را با دشمنانش حفظ کند، برای آن است که با انقلابهای دیگر فرق میکند و علت آن رهبری با تقوا و مخلص و کاریزما و مومن است که توانسته تاکنون انقلاب را هدایت و در مسیر آرمانها و اصولش پیش ببرد و ملتی وفادار به رهبرش و آرمانها و پایبند به اصول و ارزشها نیز حاضر است که نمونه و بینظیر در بین انقلابهای موجود است.
ترقی خاطرنشان کرد: وحدت و انسجامی که این ملت در راه موانع و مشکلات داشتهاند در بین کشورها کاملا استثنایی بوده و با دست خالی و با ایمان به خدا و رهبری توانستهاند این انقلاب را به 40 سالگی پیروزی آن برسانند. در طول این 40 سال براساس بیانیه گام دوم رهبری، هم دستاورهای عظیمی داشتهایم و هم فداکاریها و حماسههای بسیار بزرگی را شاهد بوده و هم چالشهای فراوان و موانعی بوده که توانستهایم با همت مردم و هدایتهای رهبری پشت سر بگذریم و ضعفها و نقصها و اشتباهاتی بوده که این اشتباهات را هم جبران کردیم و هم در حال جبران آن هستیم.
معاون حزب موتلفه اسلامی عنوان کرد: این ویژگیها است که انقلاب اسلامی ما را در این مرحله حساس و بسیار مهم، دارای یک جایگاه و موقعیت بسیار مهم در عرصه بینالمللی کرده و نکتهای که در گام دوم مهم است این است که در گام اول چه کارهایی انجام دادهایم و در گام دوم چه مراحلی باید طی کنیم؟
ترقی افزود: اگر براساس دیدگاه مقام معظم رهبری فرآیند انقلاب اسلامی را به 5 مرحله تقسیم کنیم، مرحله انقلاب اسلامی و استقرار و تاسیس نظام جمهوری اسلامی که مرحله اول و دوم است آن را پشت سر گذاشتهایم و مراحل سوم و چهارم و پنجم باقی مانده که دولت سازی اسلامی، جامعه سازی اسلامی و رسیدن به تمدن نوین اسلامی است.
@hr_taraghi
محرمانه
⭕️سیاست شکستخورده مهار ایران!
🔅اعطای نشان ذوالفقار از سوی فرمانده معظم کل قوا به سردار سرلشکر سلیمانی نشان داد، حضور و مجاهدت نیروهای جبهه مقاومت در منطقه غرب آسیا شکست سنگینی را به آمریکا و همپیمانانش تحمیل کرده است.
🔅مقایسه سفر آشکار رئیسجمهور کشورمان به عراق با سفر شبانه و مخفیانه رئیسجمهور آمریکا گواه خوبی بر شکست سیاستهای آمریکا در منطقه است. شکست آمریکا در منطقه از محور مقاومت با محوریت جمهوری اسلامی ایران موجب شد ایالات متحده روشهای گوناگونی را برای مهار جمهوری اسلامی ایران به کار گیرد.
🔅در مرحله اول ترامپ سیاست فشار حداکثری را به کار برد. خروج آمریکا از برجام و اعمال به اصطلاح شدیدترین تحریمها، اوج این مرحله از دشمنی آمریکا بود. خوشبینی آمریکا به سیاست فشار حداکثری به اندازهای بود که آنها به پایان جمهوری اسلامی ایران قبل از چهل سالگی فکر میکردند!
🔅از این رو مقاومت مردم در داخل و توجه به سیاست منطقهای به جای سیاست برجامی، شکست سناریوی فشار حداکثری ترامپ را به آخرین مراحل خود نزدیک کرده است.
نتیجه نگرفتن ایالات متحده آمریکا از سیاست فشار و تحریم و جنگ ترکیبی جدید سبب شد این بار آنها با اجیر کردن کشورهایی، همچون عربستان درصدد مهار جمهوری اسلامی ایران باشند.
🔅بر اساس این سناریو، آمریکا برای خنثی کردن توان موشکی جمهوری اسلامی ایران، به دنبال سیاست #موازنه_موشکی یا هستهای در منطقه بین ایران و عربستان است. در واقع، واشنگتن با ایجاد یک برنامه موشکی در خاک عربستان و مانور تبلیغاتی فراوان، سعی خواهد کرد منطقه را وارد یک مسابقه تسلیحاتی پرسود برای خود و پرهزینه برای منطقه کند.
🔅در کنار این، دشمن تلاش میکند با ناامنسازی مرزهای کشور به ویژه در جنوب شرق و ایجاد حفرههای امنیتی در داخل کشور، نظام را ناکارآمد نشان دهد؛ اما با هوشیاری، اشراف اطلاعاتی و رشادتهای مرزبانان، به ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کار برایشان سخت و در جاهایی ناممکن شده است.
🔅گفتنی است، در پی مخالفت کنگره آمریکا با سیاست انتقال فناوری هستهای به آلسعود، پیشاپیش زمزمههای شکست دونالد ترامپ در داخل به گوش میرسد و با ناتوانی عربستان در یمن آثار شکست سناریوی موشکی رئیسجمهور آمریکا در بیرون جلوهگر شده است .
@hr_taraghi
⛔️ نامزد نخست وزیری رژیم صهیونیستی در تور سایبری ایران.....ایران گوشی سیاستمدار اسرائیلی را هک کرد!
🔻کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی مدعی شد ایران گوشی موبایل «بنی گانتز» رئیس حزب «انعطاف برای اسرائیل» نامزد نخستوزیری رژیم صهیونیستی را هک کرده است.
🔹سازمان اطلاعات و امنیت اسرائیل (شینبت) به گانتز گفته محتوای گوشی او از جمله اطلاعات شخصی و اطلاعات حساس موجود در آن در اختیار ایران قراردارد
8.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
KHAMENEI.IR
📹 ببینید| پنج خاطره و روایت روز گذشته رهبر انقلاب از حضرت امام خمینی رضواناللهعلیه در دیدار خبرگان رهبری
💻 @Khamenei_ir
@hr_taraghi
⚠️ مرزبندی با دشمن بسیار لازم است اما افراد در داخل به بهانه اختلافنظر دشمنی نکنند
⛔ وقتی فلان کنوانسیون در کشور مورد بحث است یکدیگر را به همراهی با دشمن متهم نکنید
🔻 رهبر انقلاب اسلامی در دیدار خبرگان، «مرزبندی پررنگ با دشمن را برای مصونیت در مقابل تهاجم نرم» را بسیار لازم خواندند و خاطرنشان کردند: مرزهای فرهنگی نیز همچون مرزهای جغرافیایی نیاز به برجستهسازی و مراقبت دارند تا دشمن با فریب و خدعه و نفوذ از این مرزها عبور نکند و بر #فضای_مجازی و فرهنگ کشور مسلط نشود.
🔹️ حضرت آیت الله خامنهای با وجود تأکید فراوان بر مرزبندی با دشمن، یک نکته حاشیهای اما ظریف را هم توصیه کردند و آن اینکه «نباید بخاطر تعصب بجا علیه دشمن، مخالفان نظر خود را به همراهی با دشمنان منتسب کرد».
🔺️ ایشان در همین زمینه افزودند: وقتی فلان #کنوانسیون یا معاهده در کشور مورد بحث است و موافقان و مخالفان استدلالها و دیدگاههای خود را مطرح میکنند دو طرف نباید یکدیگر را به همراهی با دشمن متهم کنند و به جان هم بیفتند. ۹۷/۱۲/۲۳
🔴 یک هشدار هوشمندانه و حکیمانه
امام خامنهای در دیدار با اعضاء مجلس خبرگان رهبری؛ با وجود تأکید فراوان بر مرزبندی با دشمن، یک نکته حاشیهای اما ظریف را هم توصیه کردند و آن اینکه «نباید بخاطر تعصب بجا علیه دشمن، مخالفان نظر خود را به همراهی با دشمنان منتسب کرد».
🔹 ایشان در همین زمینه افزودند: وقتی فلان کنوانسیون یا معاهده در کشور مورد بحث است و موافقان و مخالفان استدلالها و دیدگاههای خود را مطرح میکنند دو طرف نباید یکدیگر را به همراهی با دشمن متهم کنند و به جان هم بیفتند.
🔹دشمن واقعی ما آمریکاست.
🔹از درگیری داخلی پرهیز کنیم و به تعبیر امام(ره) هرچه فریاد داریم بر سر امریکا بکشیم.
☑️ در این رابطه چند نکته کوتاه تقدیم می شود:
‼️۱. یکی از اصول مرزبندی با دشمن این است که اختلافات داخلی به گونه ای #حاد نشود که به #سطح دشمنی برسد.
‼️۲. برخی از فعالین سیاسی و رسانه ای با همان ادبیاتی که راجع به دشمن صحبت می کنند با همان شدت و غلظت؛ خودی ها را مخاطب قرار میدهند. این روش، خلاف ادب و انصاف و البته به دور از واقعیات است. کوتاهی و سهل اندیشی برخی مجریان دولتی در برابر نقشه های دشمن به دلیل آسیب نهفته در #مدل_تفکر آنهاست و بی انصافی است اگر خدای ناخواسته آنها را گماشته و جاسوس و... قلمداد کنیم.
‼️۳. رواج ادبیات احساسی در میان جریانات کشور سبب واگرایی نیروها، القای بی اعتمادی و از دست رفتن ظرفیت های مشترک می شود. گروهای #برانداز، #ضدانقلاب ها و #اصحاب_فتنه بیشترین منفعت را از این جو مسموم می برند.
‼️۴. برخی طرفداران دولت مدام انتقادهای گروه های ارزشی و انقلابی را با برچسب هایی نظیر افراطی، کاسبان تحریم، دلواپسان و حتی همراهان با ترامپ و نتانیاهو!!! تخطئه می کنند و در طرف مقابل نیز برخی مدام به اعضای دولت برچسب نفوذی و جاسوس و بیغیرت می زنند. نتیجه عملی این وضعیت این است که اولویت #اتحاد_داخلی در برابر دشمن اصلی (آمریکا)، تحت الشعاع قرار میگیرد.
‼️۵. هشدار ظریف و هوشمندانه رهبری معظم به هر دو طرف است. این هشدار را جدی بگیریم و متوجه باشیم این #هشدار_فراجناحی است و شدت دغدغه و حساسیت معظم له را به مصالح کشور، نشان میدهد.
‼️۶. این هشدار حکیمانه امام خامنه ای؛ در کنار ضرورت بسیج حداکثری امکانات و ظرفیت های کشور در برابر #تحرکات حداکثری دشمن؛ معنا و موضوعیتی ویژه می یابد.
@hr_taraghi
💠 دوراهیهای سرنوشتسازاز نگاه رهبری
🔻 #یازده_دوگانه در نحوه مواجهه با چالش ها و حوادث از نگاه مقام معظم رهبری دردیدار باخبرگان
۱. گاهی اوقات برخورد ما در مواجهه با حوادث و رویدادها «فعال» و چاره جویانه است و برخی مواقع نیز برخورد ما «انفعالی» و مبتنی بر گلایه صرف و بی تحرکی است.
۲. مواجهه ابتکاری» و «مواجهه عکس العملی»
۳. به «مواجهه مأیوسانه» و «مواجهه امیدوارانه»
۴. «مواجهه از روی ترس» و «مواجهه با دلیری و شجاعت»
۵. مواجهه با «حزم و تدبیر» و «مواجهه از روی سهل اندیشی و سهل انگاری»،
۶. «نگاه جامع به تهدیدها و فرصتها» و «نگاه یکجانبهی صرف به تهدیدها و یا فرصت ها»
۷. «شناخت واقعیت میدان» و یا «نشناختن واقعیات»
۸. «مواجهه مبتنی بر مدیریت و کنترل احساسات» و «مواجهه با رهاشدگی احساسات»
۹. «رعایت ضوابط و حدود شرعی» و «درعایت نکردن این موارد»
۱۰. «بهره گیری از تجربه ها» در مقابل «دوبار از یک سوراخ گزیده شدن»
۱۱. به یکدیگر حمله کنیم و هرکس دیگری را مقصر جلوه دهد و یا اینکه از درگیری داخلی پرهیز کنیم و به تعبیر امام(ره) هرچه فریاد داریم بر سر آمریکا بکشیم.
@hr_taraghi