🔺ارتش اسرائیل تایید کرد که 24 سرباز در حمله بزرگ دیروز کشته شدند.
🔹20 مین و بمب دست ساز در 2 ساختمان در 600 متری مرز اسرائیل قرار داده شده بود.
🔹هر دو ساختمان با سربازان داخل با آتش ابتدا با آرپی جی و سپس با بمب ها منفجر می شوند.
🔹سپس تانک مرکاوای خارج از ساختمان در منطقه با شلیک موشک از بین می رود.
🔹در حالی که اسرائیل از دست دادن 24 را تایید کرد، مقدار واقعی بسیار بیشتر در حدود 130 نفر برآورد شده است.
🔹ارتش اسرائیل در بزرگترین کمین مسکونی تاریخ گرفتار شده و به زودی در بزرگترین کمین روستایی تاریخ نیز گرفتار خواهد شد.
🔹این سرنوشت ارتش شکست خورده اسرائیل هست که با حمایت کامل غرب نتوانسته جلوی حماس سر بلند کند.
•____________________________•
پایگاه خبری تحلیلی طلوع امید
╭
╰┈➤ @TOLUE_OMID
تازهترین اقدامات شورای وحدت اصولگرایان برای انتخابات
سخنگوی شورای وحدت اصولگرایان با یادآوری برگزاری نشست دبیران استانهای این تشکل سیاسی در روز ۱۰ بهمن در تهران از تشکیل شورای وحدت خراسان رضوی خبر داد.
به گزارش ایسنا، منوچهر متکی دبیر اجرایی شورای وحدت با بیان اینکه «شورای وحدت در استانهای مختلف با انسجام و برنامهریزی عملیاتی و دقیق برای برگزاری هرچه باشکوهتر انتخابات مجلس شورای اسلامی فعالیت میکند»، گفت: دبیران شورای وحدت از استانهای سراسر کشور سهشنبه ۱۰ بهمن در تهران برای دومینبار گردهم خواهند آمد و این گردهمایی در آستانه انتخابات از اهمیت خاصی برخوردار است.
وی با اشاره به تنوع فعالیتهای شورای وحدت در استانها، افزود: در خراسان رضوی شورای وحدت به ریاست حمیدرضا ترقی تشکیل و طبق رایزنیها مقرر شد وی نسبت به فعالسازی هرچه بیشتر شورای وحدت در استان خراسان رضوی اقدام کند تا در موعد مقرر لیست منسجم انتخاباتی از کاندیداهای شایسته و صلاحیتدار ارائه شود.
انتهای پیام
🔰 تأثیر جنگ غزه بر برنامه هستهای ایران
✅ علی واعظ، مدیر «برنامه ایران» در «گروه بینالمللی بحران» طی یادداشتی در «فارنافرز» مورخ ۵ بهمن ۱۴۰۲، به ارزیابی پیامدهای جنگ غزه بر برنامه هستهای ایران پرداخته است.
✅ به نظر او، مهمترین دستاورد جنگ غزه برای ایران این است که دشمنی اصلیاش «در یک درگیری طولانی و شاید غیرقابل پیروزی، گرفتار» شده است. علاوه بر اینکه طوفانالاقصی ضربهای جدی به دستگاه اطلاعاتی اسرائیل بود که مدتها «دانشمندان هستهای و فرماندهان نظامی» ایران را هدف قرار میداد. همچنین «وجهه بینالمللی اسرائیل و حامیان غربیاش را خدشهدار ساخت و عادیسازی روابط بین اسرائیل و عربستان را به تعویق انداخت».
✅ نویسنده معتقد است طوفانالاقصی «لحظهای بود که ایران فرصت داشت تا نظم سیاسی خاورمیانه را تغییر دهد و قدرت سخت خود را از طریق نیروهای نیابتی منعکس کند». ولی نهتنها در برابر «تهاجم زمینی اسرائیل به غزه» بلکه حتی در برابر «ترور فرماندهان ارشدش در سوریه توسط اسرائیل» نیز خویشتنداری نشان داد. به نظر واعظ، اقدامات واکنشی ایران «پُرشور ولی بیفکر و بدون دستاوردی مطمئن» بوده است.
✅ واعظ بازدارندگی را نه فقط توان پاسخ بلکه «اراده پاسخ» میداند که «بیمیلی ایران به ورود دیگر اعضای شبکهاش برای نجات حماس» نشان داد از چنین ارادهای برخوردار نیست و ترجیح میدهد رویکرد دفاعی پیشه کند. چنانکه عملکرد «شبکه متحدان و نیروهای نیابتی ایران در سراسر منطقه» به گونهای نبوده که بتواند اسرائیل را وادار به پایان نبرد سازد. در واقع «ایران میتواند هرجومرج ایجاد کند ولی نمیتواند یک حمله واقعی انجام دهد، پس احتمالاً احساس آسیبپذیری ایران» تشدید خواهد شد.
✅ به ادعای این یادداشت، ایران برای رفع این آسیبپذیری ممکن است به «آخرین اقدام برای بازدارندگی»، یعنی حرکت به سمت سلاح هستهای دست یازد. بهزعم واعظ، «یک ایران هستهای، جسارت بیشتری در اعطای آزادی عمل به شرکای خود در خاورمیانه داشته و واکنش متقابل دشمنانش را نیز محدود خواهد ساخت». به ویژه که تهران دیگر باور ندارد که غرب ارادهای برای تخفیف فشارهای اقتصادی داشته باشد.
✅ او مدعی است که ایران اکنون نیز «اورانیوم غنیشده کافی برای تولید ۴ یا ۵ کلاهک را دارد» و نظارتهای بینالمللی را نیز محدود ساخته است. حمله نظامی آمریکا نیز این فرآیند را متوقف نخواهد کرد، «فقط آن را مدتی به تأخیر خواهد انداخت». زیرا نابودی امکانات و تأسیسات، به منزله نابودی «دانش هستهای» ایران نخواهد بود. تنها راه برای آمریکا، «تغییر حکومت از طریق تهاجم نظامی» است که واشنگتن اراده اجرای چنین گزینهای را پس از تجربه عراق، ندارد.
✅ واعظ در عین حال معتقد است که نگرانی نسبت به «حمله پیشگیرانه اسرائیل یا آمریکا به تأسیسات هستهای»، «مسابقه تسلیحات هستهای در منطقه» و «نارضایتی چین به مثابه مهمترین مشتری نفت و مهمترین شریک دیپلماتیک ایران» سه مانعی است که میتواند اراده ایران برای حرکت به سمت ساخت تسلیحات هستهای را متزلزل سازد.
✅ ناظر به این عوامل و موانع، واعظ معتقد است که ابزاری جز دیپلماسی برای مهار برنامه هستهای ایران وجود ندارد. زیرا «یک ایران هستهای میتواند منطقهای را که در حال حاضر ناآرام است به سمت انفجار سوق دهد». هر چند که «از سرگیری مذاکرات با ایران برای پایتختهای غربی، محبوب و فروش یک توافق به ایران نیز آسان نباشد». حداقل این است که تهران قانع شود از برنامه هستهای «به عنوان اهرم فشاری در میز مذاکره استفاده کند، نه عامل بازدارندهای در میدان جنگ».
✅ به نظر میرسد علاوه بر موانع فوقالذکر، امیدواری ایران به لغو کامل تحریمهای شورای امنیت پس از انقضای غروب مکانیسم ماشه، از دیگر عواملی باشد که سبب میشود تهران انگیزهای برای خروج از توافق هستهای نداشته باشد.
❇️❇️❇️❇️
📝 #یادداشت_بیاناتی | عامل پیشرفت و حل مشکلات کشور
🔹 رسانه KHAMENEI.IR در یادداشتی به بررسی اثرات و کارکردهای مشارکت پُرشور انتخاباتی از منظر رهبر انقلاب براساس پرداخته است.
✏️ مردمسالاری دینی یعنی «تلفیق آراء مردمی با افکار اسلامی و مبانی دینی در تشکیل و ادارهی جامعه» ۱۳۹۸/۱۰/۳۰ یک اندیشه و تجربهی نو برای بشریّت بود که بهوسیلهی نظام جمهوری اسلامی و امام خمینی(ره) عرضه شد. این الگو «با حرف ایجاد نمیشود، مردمسالاری دینی با شرکت مردم، حضور مردم، ارادهی مردم، ارتباط فکری و عقلانی و عاطفی مردم با تحولات کشور صورت میگیرد.» ۱۳۸۸/۰۱/۰۱
✏️ «انتخابات پُرشور برای کشور از همه جهت مهم است. هم از جهت حضور مردم و تحقّق مردمسالاری به معنای واقعی کلمه مهم است؛ این را دستِکم نگیریم، نگوییم چون در فلان حرکت دولتی، مردم حضور نداشتند پس مردمسالاری نیست؛ نه، نفْس حضور مردم برای انتخاب مسئولان کشور، از صدر تا ذیل، یک مسئلهی مهمّی است؛ مسئلهی انسانی مهمّی است، مسئلهی تمدّنی بسیار مهمّی است؛ مردمسالاری است.» ۱۴۰۰/۰۲/۲۱
🔎 ادامه یادداشت بیاناتی را بخوانید
🌐 khl.ink/f/54928
مشکلتر از انقلابی بودن و گرایش انقلابی داشتن، انقلابی ماندن است، چه فرد، چه جمع، چه کل مجلس باشد.
کسانی بودند سال۵۸ که بنده عضو شورای انقلاب بودم حرفهایی میزدند تند و آتشین، به تعبیر فرنگی سوپر انقلابی. بعد برگشتند، انقلابی نماندند، با آن شیوه نگاه نتوانستند خط را ادامه بدهند.
.
🏷 #انتخابات #ولایت_فقیه #سوپر_انقلابی

حمله پهپادی مقاومت عراق به تاسیسات دریایی اسرائیل
۱۴۰۲/۱۱/۸
گروه: سایت خوان
مهر : مقاومت اسلامی عراق به تاسیسات دریایی اسرائیل در سرزمین های اشغالی حمله پهپادی کرده است
شبکه خبری المیادین به نقل از منابع خود گزارش داد که تأسیسات دریایی زفولون واقع در سرزمینهای اشغالی هدف حملات پهپادی قرار گرفته است. برخی منابع رسانهای اعلام کردند که این حمله پهپادی را مقاومت عراق انجام داده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 نگرانی مقامات رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و هک شدن دوربینهای امنیتی برای کنترل سربازان ارتش اسرائیل
🏴#فلسطین
🔥#طوفان_الاقصی
#سپاه_قدس
ستاد پشتیبانی جبهه مقاومت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کارشناسان اسرائیلی:
🔴 بسیار بد است که نام اسرائیل در کنار واژه نسلکشی قرار گرفته/ آفریقای جنوبی باید بهای شکایت خود در دیوان لاهه را بپردازد!
🏴#فلسطین
#طوفان_الاقصی🔥
#سپاه_قدس
ستاد پشتیبانی جبهه مقاومت
🔴 چرا حمله هوایی به پایگاه آمریکا در اردن یک تحول مهم است؟
پایگاه آمریکا در اردن هدف حمله پهپادی قرار گرفت و۳نظامی آمریکایی رسماکشته و۲۴نفر دیگر زخمی شدند.
به نظر می رسد با طول کشیدن جنگ در غزه، محورمقاومت برگه های جدیدی را علیه آمریکا و اسرائیل رو می کند و اتفاق امروز نیز یک تحول بسیار مهم است زیرا اردن تا امروز جزیره ثبات در منطقه بود.
🔴 حمله به پایگاه آمریکایی الرُکبان اردن چه معنایی دارد ؟
1️⃣ اردن کشوری است دارای امنیت بسیار عالی که هم با رژیم صهیونیستی همکاری دارد و هم دارای روابط نزدیک با آمریکا و انگلیس است.
2️⃣ پایگاه آمریکایی الرُکبان در مثلث مرزی عراق، سوریه و اردن درنزدیکی التنف است که دیروز هدف حمله پهپادی قرار گرفته و آمریکایی ها ۳ کشته و ۲۴ زخمی از نیروهای خود را معترف شده اند.
3️⃣ برای اولین بار است که پایگاه آمریکا در اردن هدف حمله مقاومت عراق قرار گرفته و سامانه های پدافندی پیشرفته نیز نتوانسته اند مانع از اصابت پرتابه ها شوند.
4️⃣ هر چه که از جنگ در غزه می گذرد، محور مقاومت برگه های جدیدی را علیه آمریکا و اسرائیل رو می کند و در حال افزایش تدریجی فشارها به عامل و حامی اصلی جنایت در آن باریکه است.
5️⃣ حمله دیروز نشان داد آمریکا به طور جدی دچار بن بست راهبردی شده است و نمی تواند با تهدیدات نامتقارن محور مقاومت در یمن، سوریه ، عراق و اردن مقابله کند.
6️⃣ پهپادهای تهاجمی به عنوان یک عامل و متغیر جدید در تحولات منطقه نقش پررنگی دارند و نکته مهم اینست که محور مقاومت با به دست آوردن تکنولوژی های پیشرفته، توانسته آمریکا را به شدت دچار استیصال نماید.
7️⃣ این حمله نشان داد ، آمریکا هزینه های جنایات اسرائیل را پرداخت خواهد کرد و بایدن اگر خواستار پیروزی در انتخابات آتی ریاست جمهوری است، باید جنایات صهیونیست ها در غزه را کنترل کرده و پایان دهد.
8️⃣ مثلث مرزی عراق، سوریه و اردن برای آمریکا اهمیت ژئوپلیتیکی دارد و اتفاقا محور مقاومت قصد دارد ایالات متحده را از این نقطه بیرون کند تا بتواند کریدور تهران-بغداد-دمشق-بیروت را از نزدیکترین مسیر راه اندازی نماید.
آسوشیتدپرس:
🔴 شمار مجروحان در حملۀ پهپادی به پایگاه نظامیان آمریکایی در اردن به ۳۴ نفر افزایش یافت.
بایدن:
🔴 ایران مسئول کشته شدن سربازان ماست
🔹رئیس جمهور آمریکا: حمله به نیروهای ما که منجر به کشته شدن ٣ نظامی شد توسط گروه های تحت حمایت ایرام که در سوریه و عراق فعالیت می کنند انجام شد!
🔹به همه کسانی که مسئول حمله به نیروهای ما بودند، در زمان مناسب و به شیوه ای که انتخاب می کنیم پاسخ خواهیم داد.
یک مقام وزارت دفاع آمریکا:
🔴 حمله به پایگاه آمریکا در مرز اردن و سوریه با پهپاد انجام شد اما برای ما عجیب است که چرا پدافند ما نتوانسته آن پهپاد را منهدم کند؛ ما این مسئله را بررسی خواهیم کرد.
سناتور تام کاتن:
🔴 باید حمله نابودگری علیه نیروهای ایرانی در ایران یا خاورمیانه انجام شود
رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: باید به دنیا این پیام را بدهیم که حمله به نیروهای خود را تحمل نخواهیم کرد.
🔴 ژنرال چارلز براون، رئیس ستاد مشترک ارتش ایالات متحده:
🔸️آمریکا نمیخواهد درگیر جنگ با جمهوری اسلامی ایران شود، اما اگر درگیری گستردهتر با جمهوری اسلامی رخ دهد پاسخ خواهیم داد.
🏴#فلسطین
#طوفان_الاقصی🔥
#سپاه_قدس
ستاد پشتیبانی جبهه مقاومت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ترک جلسه توسط دیپلمات ها حین سخنرانی نماینده رژیم صهیونیستی در شورای امنیت سازمان ملل
ـــــــــــــــــــــــ
☠️ واقعیت غرب رو در کانال #غرب_وحشی
⬆️ تصاویری از تحریم انتخابات در روسیه
🔴 فریب نخوریم❗️
✍ رضا ربیعی
❓کی میگه مردم فرانسه، آمریکا، انگلیس، ترکیه، چین، روسیه و... مشکلی ندارن و از مسئولاشون راضین؟🤔
❓کی مدّعیه که تو این کشورا دزدی، فساد، تبعیض و ستم نیست؟🤥
🔻اما مردمشون اصل نظام سیاسی مبتنی بر رای مردمُ قبول دارن و حاضر به نادیده گرفتن حق رای شون نیستن!
❓کی میگه مشارکت انتخابات در همه کشورای غربی و شرقی، بالاس؟
❓اما آیا کشورایی که مشارکتشون پایین بوده؛ ساقط شدن؟ نه! اگه اینطور بود تا حالا فرانسه، آمریکا، انگلیس، روسیه و... بارها ساقط و...!
❓کجای دنیا سراغ دارین کشوری پس از انقلاب علیه شاهنشاهی و قبول جمهوری، دوباره به سلطنت برگشته باشه؟ 👑
✅ پس فریب تبلیغات دروغ رسانه های غربی و ورشکستگان سیاسی داخلی رو نخوریم و هوشیار باشیم که؛
⛔️ تحریم انتخابات؛ روی دیگه تحریم اقتصادی، هسته ای، موشکی و تروره!
✨چون از اونا نتیجه نگرفتن، دارن واسه باج خواهی، تحریم انتخاباتُ آزمایش می کنن!
❓اما آیا جمهوری اسلامی در تاریخش اهل باج دادن به قلدران جهانی بوده؟
👌و بدونیم که تحریم انتخابات؛ نام دیگه #فتنه_تقلب برای باج خواهی از شورای نگهبان در انتخابات بعدیه!
❓اما کی سراغ دارین که این شورا به قلدرهای سیاسی باج داده باشه؟
✨از محصوران و قلدرای سیاسی رد صلاحیت شده بپرسین!
⛔️ بهبود امور کشور فقط با،
🔻مشارکت بالا
🔻نظارت عمومی
🔻مطالبه عمومی
ممکن خواهد بود.
📌اگه اهلش هستیم؛ اینارو دنبال کنیم هر چند که زحمت و هزینه داشته باشن، وگرنه با تحریم بدون زحمت انتخابات؛ دودش به چشم خودمون میره! 🥲
به کانال عشاق بقیت الله بپیوندید👇
@oshghebaghyatollah
ملت ايران پشت قلعههاي هژموني آمريكا در منطقه و جهان خيمه زده است و يكي پس از ديگري اين قلعهها را فتح خواهد كرد ، هر كس در اين واقعيت ترديد كند در مقام انكار واقعيتهاي تاريخي نيم قرن اخير در منطقه و جهان است.
6- از روز 12 بهمن 57 كه امام خميني (ره) پاي در ميهن اسلامي گذاشت بركات الهي بر اين ملت نازل شد. اميد به آينده افزايش يافت. «صدق» به عنوان اكسيري در شكلگيري اقتدار ملي ظاهر شد و از ناراستي و سياهي عبور كرديم.
ايران امروز!
محمدكاظم انبارلويي
رهبر انقلاب اسلامی از پیشرفت ها و توانمندی های تولید داخلی در حوزه های انرژی، صنایع خودرو سازی، معدنی و فلزی، فن آوری اطلاعات و ساخت ماهواره و نیز صنایع غذایی و کشاورزی و تجهیزات پزشکی و... بازدید کردند.
دو روز قبل از این هم دولت رئیسی با رکورد پرتاب 11 ماهواره ظرف مدت دو سال جایگاه ایران را در باشگاه هوا فضای جهان ارتقاء داد و در تازه ترین پرتاب، سه ماهواره ایرانی با ماهواره بر سیمرغ با موفقیت به فضا پرتاب شد.پیشرفت های علمی و فنی ایرانیان امروز در کانون توجهات جهانی قرار دارد. در خصوص ایران امروز و جایگاه آن در جهان 6 کلمه گفتنی است:
1- ايران براي قدرتهاي جهاني و منطقهاي مهم است. هر روز كه رهبران جهان برميخيزند به ايران و نقش ملت ايران در سرنوشت بشر فكر ميكنند. كارتابل جمهوري اسلامي ايران روي ميز آنها است. از آن گريزي نيست. ايران تنها كشور جهان است كه 250 كانال تلويزيوني با سرمايه سرويسهاي جاسوسی غرب دستاندركار جنگ رواني و جنگ شناختي با ملت ایران هستند!
غرب مأموريت دارد با ارتش رسانهاي خود تمام پنجرههايي كه به سوي واقعيت در ايران باز است ببندد و نگذارند حقيقت آنچه كه در ايران امروز ميگذرد ديده شود.
2- ايران امروز درگير يك جنگ نرم تمامعيار و يك جنگ سخت پنهان است.
رسانههاي دشمن مأموريت دارند ، از آنچه كه به عنوان واقعيت در ايران ميگذرد مدام «صورتسازي» و «روايتسازي» وارونه كنند.
اما ملت هوشيار ايران توانست با مهارت و هوشمندي خاص طي نزديك به نيم قرن از فراز و فرودها و پستي و بلنديهاي چنين جنگي عبور كند.
هر روز كه از خواب بلند ميشويم فهرستي از سياهيها و تباهيها در اخبار و تحليلهاي دشمن روانه سرزمين ما ميشود. اما جامعه ايران همچنان فعال ، متكثر،متحد ، سرپا، زنده، پويا و اميدوار روبهجلو ميرود.
3- غرب مدام مسائل ايران را «بزرگنمايي» و گاهي «ويژهسازي» ميكند. فكر ميكند با اين دو مفهوم ميتواند ضربهاي به آنچه كه به عنوان «واقعيت» در ايران امروز ميگذرد بزند. حال آنكه با اين بزرگنمايي و ويژهسازي ايران را در مركز ثقل توجهات جهاني قرار ميدهد و اين هزينهاي كه ملت ما بايد براي آن همت گمارد را از جيب غفلت و جهل خود ميپردازد.
4- يكي از ميادين نبرد نرم دشمن در نيم قرن اخير بسيج جامعهشناسان ، مردم شناسان، علماي علم سياست و مورخان براي وارونهسازي تحليل تحولات اجتماعي و سياسي است . به آنها مأموريت داده شد كه برويد و بگوييد :
ايران يك جامعه جنبشي از هم گسيخته است.
ايران يك جامعه در حال گذار از سنت به مدرنيته است.
ايران در مسير عرفی شدن و سكولاريزاسيون است.
ايران در حال عبور از جنازه طبقه متوسط و مشغول سركوب طبقه متوسط است.
ايران امروز شبيه ايران ديروز يعني روزهاي آخر پهلوي است.
ايران دچار شكاف قومي ، مذهبي، زباني و نژادي است.
ايران دچار شكاف دولت – ملت است.
به برخي حضرات اساتيد دانشكدههاي علوم اجتماعي و جامعه شناسي مأموريت دادند برويد تكثر در جامعه ايران را به شكاف تعبير كنيد، شكاف را به تقابل و تقابل را دوقطبيسازي كنيد تا شايد مقدمات بازگشت «ديكتاتوري» و «استبداد و استعمار خارجي» فراهم شود.
گفتند برويد : «آشفتگي اجتماعي» به وجود بياوريد. و آن را به «فروپاشي اجتماعي» ترجمه كنيد.
گفتند برويد «داشتهها» را پنهان كنيد نگذاريد ديده شود. عوامل و عناصر پايداري اجتماعي و سياسي را كه عمدتا در اعتقادات ديني و ادب و آداب ايرانيت را سركوب كنيد و به سخره و استهزاء بگيريد. نگذاريد مردميترين نظام سياسي در ايران وجهان در جغرافياي غرب آسيا شكل بگيرد.
5- واقعيت امروز ايران چه تصويري را نشان ميدهد . ايران از 15 خرداد 42 تاكنون در حال عبور از چارچوبهاي طاغوتي به موازين و مناسبات اجتماعي، سياسي، فرهنگي و اقتصادي اسلامي، الهي و وحياني است. اين اراده ملت ايران است و هيچ قدرتي نميتواند جلوي اين اراده پولادين را بگيرد.اگر يك نمودار واقعي از حركت تاريخي ملت از نيمه خرداد 1342 تا به امروز ترسيم كنيم ظهور يك قدرت الهي را در ايران خواهيم ديد كه رو به رشد، توسعه و ترقي دارد و با مهارت و توانمندي خاص از همه موانع عبور كرده و به سمت و سوي تحقق اهداف و آرمانهاي خود به پيش ميرود.
سطح آگاهيهاي اجتماعي و سياسي در ايران به قدري بالاست كه قد و قواره توطئههاي دشمن به ارتفاع آن نميرسد.
ملت ايران 11 اسفند به پاي صندوقهاي رأي ميروند تا پاسخ همه شكافهاي موهوم و ترويج و تبليغ شده دشمن را بدهند و تصويري از وحدت ملي و انسجام اسلامي در پاسداشت امنيت ملي و رفاه عمومي ارائه دهند. ملت ايران هيچگاه در پاسداشت از «جمهوريت» و «اسلاميت» نظام كم نگذاشتند. چون نيك ميدانند اين رويكرد پاسخ توطئههاي دشمن و نشانه آنها در حضور در جهاد اكبر و جهاد اصغر و فلاح و رستگاري خود است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 کارشناسان تلویزیون وزارت خارجه آمریکا: آمریکا در حال خروج از منطقه است و این پیروزی بزرگ برای جمهوری اسلامی است! اخراج آمریکاییها از منطقه بزرگترین انتقام ترور [سردار] قاسم سلیمانی است.
🔹 مجموع سیاستهای ایالات متحده باعث شده کشورها به این نتیجه برسند که دیگر آمریکا متحد خوبی نیست و نمیتوانند روی این کشور حساب کنند!
#پاسخ_سخت
📣 *آینده توافق ایران و عربستان به کدام سمت است؟*
ذوق زدگی زیاد ایران پس از توافق با عربستان، سوالاتی را درباره سرنوشت پرونده های باز میان دو کشور به میان کشیده است؛ پرونده هایی از قبیل:
➖ردپای عربستان در اتفاقات سال ۱۴۰۱
➖حمله به سفارت عربستان در پی قتل شیخ نمر
➖کشتار حجاج ایرانی در فاجعه منا
➖و...
سیاست خارجی ایران در رابطه با عربستان تابعی از دو منشا تصمیم است: فضای نظریات سیاست خارجی و روابط بین الملل و اقتضائات عملگرایانه مبتنی بر صحنه واقعیت های جاری. پراگماتیسم ضروریِ حاکم بر تصمیمات فضای سیاست خارجی ایران بر مبنای چند مقدمه، این رابطه را توجیه میکنند:
1️⃣ قواعد ایجابی لزوم رابطه با عربستان نسبت به دلایل احتراز از ایجاد این رابطه، از ایقان بالاتری برخوردارند؛
2️⃣ ایجاد توازن در روابط خارجی ایران، دنبال کردن «نگاه به شرق» را ضروری میکند.
مناسبات ایران و عربستان، به عنوان دو مدعی رهبری معنوی جهان اسلام، پس از شتاب زدگی اولیه و با گذر ۱۰ ماهه از توافقی که با وساطت چین صورت گرفته است؛ نیازمند ملاحظه در لایه های متعدد است. [خانه اندیشه ورزان](https://l.ble.ir/?l=https%3A%2F%2Firanthinktanks.com%2Fkhanahouse%2F) طی نشستی با حضور منوچهر متکی، فواد ایزدی و ابولفضل غنچی این لایه ها را وارسی کرده است. این نشست به ابتکار [اندیشکده سبا](https://ble.ir/سبا center) برگزار شد.
➖شناخت عربستان به مثابه نیروی پیشبرد منویات امریکا/غرب در منطقه و مهار ایران
➖محدودیت سقف بازیگری و ابتکارات عربستان در مناسبات با ایران
➖موانع عربستان در توافق همه جانبه با امریکا به دلیل عدم اعتماد امریکا از اقدامات محمد بن سلمان
➖ناتوانی عربستان در حفظ وجاهت رهبری جهان اسلام با ظهور شعارهای سیاسی انقلاب ایران
از جمله مواردی هستند که واقعیت عربستان را روشن می کنند. در پرتوی این واقعیات و علیرغم اینکه متن منتشرشده ای از توافق اسفند ۱۴۰۱ در اختیار تحلیل گران قرار ندارد، و با توجه به شکنندگی همواره روابط دو کشور، آینده توافق مذکور در نهایت بر مدار همکاری های امنیتی (و نه نظامی) خواهد بود و از احیای توافق ۲۰۰۱ در راستای حفظ مصلحت منطقه فراتر نخواهد رفت.
🔺 [خانه اندیشهورزان]
🔻اشتباه مرگبار پدافند آمریکایی
🔹️والاستریتژورنال مدعی شد که پدافند آمریکا پهپاد مهاجم را با هواپیمای خودی اشتباه گرفت.
🔹️روزنامه والاستریتژورنال در گزارشی مدعی شد که در جریان حمله مرگبار پهپادی در سوریه که به مرگ سه نفر از نظامیان آمریکایی منجر شد سامانههای پدافند هوایی آمریکا پهپاد مهاجم را با هواپیمای خودی اشتباه گرفته است.
🔹️طبق این گزارش، علت اشتباه در عملکرد پدافند بازگشت همزمان یک پهپاد آمریکایی به پایگاه هدف حمله، همزمان با نزدیک شدن پهپاد مهاجم بوده است.
🔹️در صورت صحت ادعای والاستریتژورنال، در واقع محور مقاومت با زیرکی از بهترین زمان برای حمله خود استفاده کرده است.
📌 #خبر_فوری
#تحلیل_انتخاباتی
دشمن چرا از #انتخابات وحشتزده است؟!
#حسین_شریعتمداری
🔻انتخابات در ایران اسلامی به همان اندازه که تضمینکننده جمهوریت و اسلامیت نظام است، یکی از بزرگترین مشکلات پیشروی دشمنان برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران نیز هست و ماشین تبلیغاتی آنها در توهمپراکنی علیه مردمی بودن نظام اسلامی را از کار میاندازد و انداخته است.
🔻«جان کین» مسئول مرکز مطالعات دموکراسی لندن، استاد دانشگاه وست مینستر انگلیس و مشاورارشد MI6 (شاخه خارجی سرویس اطلاعاتی انگلیس) که قبل از فتنه آمریکایی-اسرائيلی ۸۸ دو بار به دعوت مدعیان اصلاحات به ایران سفر کرده و با برخی از افرادی که قرار بود در فتنه یاد شده ایفای نقش کنند ملاقات داشته است، تصریح میکند که انقلابهای رنگی (بخوانید کودتاهای مخملی)، باید «انتخاباتمحور» باشند.
🔻دقیقاً به همین علت و در اجرای همین فرمول دیکته شده سیاستمداران کهنهکار غربی است که سران و اصحاب فتنه ۸۸، کودتای خود را با ادعای تقلب در انتخابات! کلید میزنند. چرا که حضور گسترده مردم در انتخابات نشانه اعتقاد و اعتماد آنها به نظام حاکم است و این، همان رخدادی است که ماشین تبلیغاتی و توهمپراکنی دشمن علیه مقبولیت نظام را ناکارآمد و فلج میکند.
🔻این که در انتخابات پیشروی مجلس شورای اسلامی و خبرگان چه کسانی انتخاب شده و بر کرسیهای تصمیمگیری و سیاستپردازی نظام بنشینند، از اهمیت ویژهای برخوردار است ولی حضور گسترده مردم در انتخابات نقش ویژه و کاربردی نه فقط حیاتی، بلکه از جهاتی حیاتیتر دارد چرا؟! برای آنکه توطئه دشمنان خارجی و دنبالههای داخلی آنها علیه مردمی بودن نظام را خنثی کرده و بر باد میدهد.
🔻و بالاخره با توجه به نکات یاد شده با جرأت میتوان گفت که انتخابات یکی از میدانهای سرنوشتساز جنگ نرم است و حضور در این عرصه به یقین و بیتردید، حضور در میدان جهاد است.
🔻رهبر معظم انقلاب در تعریف جهاد میفرمایند، جهاد به هر اقدام و عمل و گفتاری گفته میشود که علیه دشمن صورت گرفته و دشمن را به خشم میآورد. (نقل به مضمون).
🔻حالا نگاهی به تبلیغات و تحرکات پر دامنه و فراگیر و بیامان دشمنان علیه حضور مردم در انتخابات بیندازید! چرا تا این اندازه از حضور و شرکت مردم در انتخابات صرفنظر از این که چه کسانی انتخاب میشوند به وحشت افتاده است؟!
📍روزنامهی کیهان
🔰 فلج سیاسی اسرائیل
✅ معاریو زونسن، کارشناس «گروه بینالمللی بحران» مستقر در تلآویو طی گزارشی مورخ ۶ بهمن ۱۴۰۲؛ اسرائیل را دچار فلج سیاسی دانسته که «نه راه روشنی برای پیروزی دارد و نه راهبرد خروج عملی».
✅ به تعبیر این گزارش، اسرائیل نه توانسته حماس را نابود سازد و نه اسیرانش را آزاد کند. علاوه بر این حداقل ۲۰۰ سرباز ارتش در غزه هلاک شدند، بیش از ۲۷۰۰ سرباز زخمی شدند و ۲۰ اسیر یهودی نیز توسط بمباران هوایی یا تیراندازی نیروهای ارتش، کشته شدند.
✅ نویسنده که ساکن مناطق اشغالی است، از اختلافات روزافزون میان «سیاستمداران ارشد از یکسو و بین رده سیاسی و نظامی» حکومت از سوی دیگر، خبر میدهد. چالش تداوم اسارت ساکنان فلسطین اشغالی، فقدان طرح چگونگی اشغال غزه بدون وجود حکومت و چالش با مصر درباره مرز فیلادلفی، از جمله تعارضهای «نتایج جنگ با اهداف اسرائیل» است. ارتش خواستار طرحی برای اداره غزه پس از جنگ است، ولی نتانیاهو از تدوین چنین طرحی طفره میرود.
✅ طبق این گزارش، نتانیاهو از هماکنون درصدد تأثیرگذاری بر روند حقیقتیابی حکومت اسرائیل از مقصران طوفانالاقصی است. در واقع وی، اقداماتی انجام میدهد که ارتش و جامعه اطلاعاتی اسرائیل را بیش از پیش در مظان اتهام ناکارآمدی قرار میدهد. از آنسو، جامعه اطلاعاتی نیز با ترور فرماندهان حماس، حزبالله و سپاه در خارج از فلسطین، درصدد دستاوردسازی و «حفظ آبروی خود» است.
✅ زونسن، نتایج اولیه دادگاه لاهه در پذیرش صلاحیت بررسی اتهام نسلکُشی و مخالفت اسرائیل با احکام دادگاه را ضربه جدیتری به وجهه خارجی این حکومت دانسته که فشارهای بینالمللی بر تلآویو را افزایش خواهد داد.
✅ نویسنده معتقد است اسرائیل مسیری جز توقف نبرد منتج به مبادله اسیران و سپس برگزاری انتخابات پارلمانی زودهنگام ندارد. ولی این امر، بقای سیاسی نتانیاهو و حتی موقعیت بخشی از جناح راست رادیکال اسرائیل را به دلیل فقدان اثربخشی تهاجم زمینی ناظر به اهداف اعلامی، به مخاطره خواهد انداخت.
❇️❇️❇️❇️
🔰اسرائیل درباره این غافلگیری
هیچ حرفی برای گفتن ندارد
✅اسرائیل در این سه ماه به پشتوانه آمریکا، چند ده هزار بمب -از جمله آخرین بمب های بتن شکن- را در غزه ۳۶۰ کیلومتر مربعی منفجر کرد، پنج- شش برابر قدرت انفجار بمب اتمی منفجر شده هیروشیما. بعد از آن هم ارتش اسرائیل هر جای غزه نفوذ کرد، اقدام به بمبگذاری و انفجارات جدید کرد.
✅اما حالا روزنامه وال استریت ژورنال از قول یک فرمانده ارشد نظامی (سرائیلی یا آمریکایی) تصریح می کند: ۸۰درصد تونلهای حماس همچنان سالم هستند.
✅معنای این روند و خبر چیست؟ اگر ارتش و دستگاه های اطلاعاتی اسرائیل، نه به سران حماس دست یافته اند و نه به ردی از ۸۰ درصد تونل ها و یا اسرای خود رسیده اند، پس در این سه ماه، جز بر جا گذاشتن صدها کشته و صدها تانک و خودروی زرهی منهدم شده، چه چیزی عاید شان شده است؟!
✅اسرائیل پس از دریافت ضربت تاریخی "طوفان الاقصی"، سرشکستگی را به جان خرید و گفت از نظر اطلاعاتی، جا مانده و غافلگیر شده است. بسیار خب! چهار ماه بعد، با این افتضاح بزرگی که در غزه به بار آورده و به هیچ چیزی جز بی آبرویی بیشتر نرسیده، چه حرفی برای گفتن می ماند؟!
✅لاف اردوکشی به شمال برای جنگ با حزب الله، قطعا نخواهد توانست حجم سرشکستگی دوم و بزرگ تر اسرائیل در حمله نافرجام به غزه را بپوشاند.
❇️❇️❇️
حماس: بدون خروج نظامیان اسرائیلی از غزه وساطتها سودی ندارد
🔺 محمد نزال از رهبران جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) تأکید کرد که مقاومت با مذاکره در تلاش است که به آتشبس کامل و توافق تبادل اسرا دست پیدا کند.
🔺 نزال به شبکه خبری العربی گفت: رسیدن به یک توافق چند مرحلهای، این امکان را فراهم میکند که پیش از رفتن به مرحله بعدی، مرحله قبل را ارزیابی کرد.
🔺 وی در پاسخ به ادعای بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی که گفت از غزه عقبنشینی نخواهند کرد، خاطر نشان کرد: اگر نتانیاهو بر عدم خروج از غزه اصرار کند، میانجیگریها نیز راه به جایی نخواهد برد.
➥ @khabar2030_irib
🚨🚨کتائب حزبالله
عمليات عليه مواضع آمريكا معلق و دفاع از غزه با روش ديگرى ادامه خواهد يافت
ابوحسین الحمیداوی دبيركل كتائبحزبالله عراق: مسيرمان دشوار و بهاى آن زياد است و آزادى خواهان مى دانند كه بهاى مسير هر چقدر باشد در برابر رضاى خدا و حمايت از مظلوم ناچيز است. كتائب حزب الله، تصمیم خود را با اراده خود و بدون دخالت ديگران برای حمایت از مردم مظلوم غزه گرفته است، برادران ما در مقاومت و حتى جمهوری اسلامی اطلاعى از روش جهادى ما ندارند و در بسيارى اوقات به فشار و تشدید تنش علیه آمریکایی ها در عراق و سوریه اعتراض مى كردند؛ و به دلیل تعهد خود به انجام وظایف انسانی و دينى خود، با خرد و رعايت مسائل شرعى و اخلاقى در سخت ترین شرایط به طور دقیق کار کرده ایم.
عملیات نظامی علیه نیروهای اشغالگر را به منظور رعايت شرايط دولت عراق و در تنگنا قرار ندادن دولت، تعليق مى كنيم اما همچنان به دفاع از مردم غزه به روش هاى دیگر ادامه خواهیم داد و به مجاهدان كتائب حزب الله توصیه می کنیم که در صورت اقدام خصمانه آمریکا علیه آنها (موقتاً) از خود دفاع كنند.
وستانیوز
🔺سهم جریان اصولگرا و اصلاحطلب در سبد ثبت نام انتخابات مجلس چقدر است؟
🔹سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به ادعای جریان اصلاحطلب مبنی بر اینکه این جریان سیاسی در انتخابات مجلس دوازدهم با محدودیت نامزد مواجه شده است، گفت: ثبتنامکنندگان در این دوره از انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، طیفهای مختلف سیاسی هستند.
🔹در این دوره از انتخابات از مجموع ۲۴ هزار و ۹۸۴ نفری که در انتخابات ثبت نام نهایی کردند، به ترتیب ۴ هزار و ۷۰۳ نفر مستقل، ۲ هزار و ۷۲۵ نفر از احزاب اصولگرا، هزار و ۵۶۰ نفر از احزاب اصلاحطلب هستند و ۱۵ هزار و ۹۹۶ نفر حزب سیاسی خود را اعلام نکردهاند.
🔹بر اساس این آمار، تعداد زیادی از داوطلبان انتخابات «مجلس دوازدهم» درخصوص جریان متبوع گفتمانی خود اظهار نظر نکردهاند. بنابراین احتمال دارد بسیاری از این افراد که به نحوی چراغ خاموش وارد عرصه رقابت شدهاند، گرایشات اصلاحطلبی داشته باشند و برای پرهیز از ورود به چالشهای سیاسی، تاکنون اشارهای به این موضوع نکردهاند.
پنج شاخص انقلابیگری، انقلابی بودن و انقلابی ماندن
مطرحشده در بیانات رهبر انقلاب در حرم امام خمینی ۹۵/۳/۱۴
۱ پایبندی به مبانی و ارزشهای اساسی اسلام و انقلاب بنده در سال گذشته در همین جلسه راجع به مبانی امام صحبت کردم. مبانی اساسی ما آنهاست ... اگر این پایبندی وجود داشت، حرکت، حرکت مستمر و مستقیم خواهد بود. در تندباد حوادث این حرکت تغییر پیدا نمیکند... نقطهی مقابل این پایبندی عملگرایی افراطی است. یعنی هر روزی به یک طرف رفتن، هر حادثهای انسان را به یک طرف کشاندن.
۲ هدفگیری آرمانهای انقلاب و همت بلند برای رسیدن به آنها بعضی سعی میکنند جامعه و جوانهای ما را دچار ناامیدی کنند. بگویند آقا فایده ندارد! نمیشود! نمیرسیم! ... شاخص دوم این است که هرگز منصرف نشویم از رسیدن به آن اهداف بلند و آرمانهای بلند. تسلیم نشویم در مقابل فشارها.
۳ پایبندی به استقلال کشور استقلال سیاسی معنایش این است که ما در زمینهی سیاسی فریب [دشمن را] نخوریم... استقلال فرهنگی که از همه مهمتر است در این است که سبک زندگی را سبک زندگی اسلامی ایرانی انتخاب بکنیم... استقلال اقتصادی هضم نشدن در هاضمهی اقتصاد جامعه جهانی است.
۴ حساسیت در برابر دشمن و نقشه دشمن
و عدم تبعیت از آن باید دشمن را شناخت، نقشهی او را فهمید، از تبعیت دشمن سر باز زد؛ این شاخص چهارم، این عدم تبعیت را قرآن، جهاد کبیر نام نهاده است.
۵ تقوای دینی و سیاسی اینکه ما عرض کردیم که باید به آرمانها پابند بود، اسلام اینها را از ما خواسته است. یک تکلیف دینی است و رعایت آن تقوای دینی است. تقوای سیاسی هم همراه همین است؛ تقوای سیاسی یعنی انسان از لغزشگاههایی که دشمن میتواند از آن استفاده بکند پرهیز بکند.
چهارشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۲
شبستان
خراسان رضوی
۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۲
یادداشت | علی رنگ آمیز طوسی
تحلیلی برتحولات سیاسی اخیردرمشهد
چندی است در کلانشهر مذهبی مشهد جریان راست، که با عنوان شورای ائتلاف و شورای وحدت با یکپارچگی گروه های اصولگرا توانسته بود وحدت را به این اردوگاه بیاورد، خود دچار دو دستگی شده و حالا به حدی به انحطاط کشیده شده و آش به حدی شور شده که حضرات سیاسیون در تهران قصد بستن لیست مشهد و شهرهای استان را دارند!
خبرگزاری شبستان - مشهد: ایران هر دو سال یک بار شاهد برگزاری انتخابات است، یک دوره شورای شهر و ریاست جمهوری و دو سال بعد مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری؛ و هر دوره، از چند ماه قبل از انتخابات به یک باره تنور احزاب و گروه های سیاسی روشن شده و برگزاری گعده ها و دورهمی های انتخاباتی شروع می شود. در ایران نیز دو جریان اصلی اصلاح طلب و اصولگرا همیشه در رقابت با هم به لیست بندی و چانه زنی های انتخاباتی برای پیروزی در این رقابت ها، گوی سبقت را از هم ربوده و گاه این جناح و گاه آن جناح سکان قدرت را در دست گرفته و اسب مراد را بر عرصه سیاست تازانده است.
وضعیت در اردوگاه اصلاحات با وجود کادربندی و کار تشکیلاتی منظم همواره در یک مدار ثابت چرخیده و صرفا در دوره های اخیر جریانی تحت عنوان اعتدالیون از بطن آن خارج و پس از مدتی نیز در همان جناح هضم شد، ولی در اردوگاه اصولگرایی در بر چند پاشنه می گردد و تکثر و تعدد آرا باعث تشطط و چندپارگی جریانی شده، که در صورت وحدت می تواند حرف های زیادی برای گفتن داشته باشد.
چندی است در کلانشهر مذهبی مشهد جریان راست گرا، که با عنوان شورای ائتلاف و شورای وحدت با یکپارچگی گروه های اصولگرا توانسته بود وحدت را به این اردوگاه بیاورد، خود دچار دو دستگی شده و حالا به حدی به انحطاط کشیده شده و آش به حدی شور شده که حضرات سیاسیون در تهران قصد بستن لیست مشهد و شهرهای استان را دارند!
اما در این مجال بد نیست قبل از ادامه بحث ابتدا نگاهی به مقوله احزاب و لزوم یا عدم لزوم حضور آنها در عرصه سیاست بندازیم. چرا که این جنجال های اخیر باعث شده عده ای از فعالین سیاسی و رسانه ای، حضور این گروه های سیاسی و احزاب را مانع جمهوریت و سنگ یش پای مردم سالاری بدانند.
دموکراسی و تحزب
به طور کلی در یک تعریف جامع، حزب سیاسی را می توان چنین تعریف کرد: «حزب یک گردهمائی پایدار گروهی از مردم است که دارای عقاید مشترک و تشکیلات منظم اند و با پشتیبانی مردم برای بدست آوردن قدرت سیاسی از راههای قانونی مبارزه می کنند.» در کشور ما براساس آخرین آمار وزارت کشور ۱۴۰ حزب دارای مجوز ثبت شده در مجموعا ۱۳ جبهه سیاسی فعالیت می کنند که عمدتا صرفا گروه های سیاسی هستند که در دوره انتخابات فعال شده و پس از آن هیچ فعالیت خاصی ندارند.
دموکراسی و تحزب دو واژه همزاد هستند که در صورت وجود یکی از این دو پدیده در جامعه ای وجود دومی نیز الزام آور است. به این معنا که بدون تحزب نمی شود به مردم سالاری واقعی رسید و مردم سالاری واقعی هم لازمه کارکرد جامع و کامل احزب و گروه های سیاسی است. از این طریق حزب می تواند چراغ راهنما و آدرسی باشد که آحاد ملت بتواند با استفاده از این علامت رفتار سیاسی و انتخاباتی را پای صندوق های رای به معنای بله گفتن به یک جهت گیری خاص و نه گفتن به سایر جهت گیری با استفاده از خدمات سامانه حزبی به انتخابات دقیق تر بپردازند.
امروزه بسیاری از متفکران لازمه تبدیل مشارکت توده ای به مشارکت فعال وسازمان یافته را در تأسیس احزاب به معنای واقعی کلمه می دانند و آن را مرحله تکمیلی از مراحل انقلاب اسلامی به شمار میآورند که چنین امری در جهت تضمین تداوم و تعادل نظام ضروری است. اکنون که کشور در فرایند فراز و نشیب های نوسازی، توسعه و بحرانهای آن قرار دارد تقاضای مشارکت سیاسی نیز رو به افزایش است و بدیهی ست که شاخصه اصلی توسعه سیاسی به مشارکت سیاسی می باشد. مشارکتی که خود برخورد از ابزار های کارآمد و سازمانهای نهادمند باشد.
اما نگاهی اجمالی به نظام سیاسی کشورمان بیانگر این نکته می باشد که احزاب بمعنای حقیقی کلمه شکل نگرفته اند بلکه گروهها ی سیاسی بنام حزب در ایام انتخابات موقتاً فعالیت کرده و بعد از آن هیچ رابطه دقیق و تعریف شده ای میان نمایندگان حزبی و خود حزب وجود ندارد بنابراین اگر آسیب ها و موانع تحزب برطرف شده و حزب به معنی صحیح کلمه شکل بگیرد تأثیر به سزائی در کاهش خطاهای انتخاباتی داشته و مسیر توسعه سیاسی را هموارتر خواهد نمود.
در یک جامعه مردم سالار مثل ایران که البته هنوز در آغاز این راه هم قرار دارد، به طور متوسط هر دو سال یکبار برای تعیین تکلیف برخی مراکز قانون گذاری به آرای عمومی مراجعه می شود که مهمترین این رفراندوم ها، انتخابات های ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی است.