♦️انتقاد روزنامه جمهوری اسلامی از تعریف غلط رجل سیاسی در انتخابات ریاست جمهوری/ در شرایط کنونی انتخاب صالح ناممکن است چه برسد به انتخاب اصلح
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:
🔹سطح نامزدهای ریاست جمهوری از نیاز واقعی کشور، بسیار پائینتر است. این موضوع به تعریف «رجل سیاسی» مربوط میشود که به دلیل نادرست بودن آنچه در مصوبات مرتبط با این عنوان وجود دارد، چنین مشکلی پدید میآید.
🔹ویژگیهائی از قبیل سابقه وزارت، معاونت قوه، استانداری، نمایندگی مجلس و... بهیچوجه نمیتوانند الزاماً مقوم عنوان «رجل سیاسی» باشند. چه بسا افرادی که در این پستها حضور داشته باشند ولی فاقد تدبیر لازم و مدیریت کافی برای انجام همان مسئولیتها بوده باشند.
🔹روشن است که باید در تعریف عنوان «رجل سیاسی» تجدید نظر اساسی صورت بگیرد تا کشور از وضعیت نامطلوب کنونی نجات یابد و مردم بتوانند به راحتی افراد مناسب کلانترین مدیریت کشور را انتخاب کنند. در شرایط کنونی، انتخاب صالح ناممکن است چه رسد به انتخاب اصلح.
@AkhbareFori
♦️متن کامل بیانیه محمدباقر قالیباف در حمایت از سعید جلیلی
🔹من المومنین رجال صدقوا ما عاهدوالله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهممن ینتظر و ما بدلوا تبدیلا
🔹انتخابات ۸ تیر نشانه باور عمیق نظام جمهوری اسلامی و رهبر فرزانه انقلاب به مردم سالاری دینی است که پنجره فرصت تغییرات را از درون ساختار انتخابات فراهم می کند و اجازه می دهد جریان های متعدد با سلیقه های مختلف بتوانند در رقابتی سالم و عادلانه ، خود را به مردم عرضه کنند و مردم عزیز با مشارکتی موثر مدیران اجرایی خود را انتخاب کنند.
🔹اینجانب خدا را شاکرم علی رغم اینکه منطق سیاسی حکم بر ماندن من در جایگاه ریاست مجلس می کرد، در انجام تکلیف و دوری از تخریب های گسترده، بر کرسی عافیت طلبی تکیه نزدم. خوشحال هستم که با هدایتهای الهی در این لحظه تاریخی برای عدم بازگشت به دوره خسارت بار دهه ۹۰ و ناتمام نماندن راهی که با شهید رییسی شروع کرده بودیم، چه برای آمدن و چه برای کنار نرفتن تردید به خود راه ندادم و شرمنده شهدا و امام شهدا نشدم که این حضور فرصتی را برای جریان انقلابی در دور دوم انتخابات فراهم کرد و خداوند نیز بر این حقیر منت گذاشت و قلب های بزرگان و متنفذان اخلاقی، مذهبی، آیینی، حوزوی و دانشگاهی و همچنین عموم مردم نجیب و اقشار محترم را بر حمایت از این بنده پرتقصیر هدایت کرد که ضروری می دانم از همه کسانی که با بزرگ منشی بر اینجانب لطف داشتند، تشکر ویژه کنم و بابت فشارهای غیراخلاقی که بخاطر این حمایت متحمل شدند، از خداوند طلب اجر کنم.
🔹آنها در لحظه مهم تصمیم، هزینه دادن را بر مصلحت اندیشی ترجیح دادند. بزرگی ارزش این حمایت برای من بیش از همه روشن است چرا که می دانم این بزرگان هیچ گاه خود را برای فردی هزینه نمی کنند مگر برای انجام تکلیف الهی.
🔹همچنین لازم است تاکید کنم راه هنوز پایان نیافته است و علی رغم اینکه اینجانب برای شخص آقای دکتر پزشکیان احترام قائل هستم، اما بدلیل نگرانی از برخی اطرافیان ایشان، از همه نیروهای انقلابی و حامیان خود میخواهم که کمک کنند تا جریانی که مسبب بخش مهمی از مشکلات اقتصادی و سیاسی امروز ما است، به عرصه قدرت باز نگردند لذا همه باید تلاش کنیم تا نامزد جبهه انقلاب آقای دکتر جلیلی بعنوان رئیس دولت چهاردهم انتخاب شوند.
🔹در پایان وظیفه خود می دانم سپاس خود را از رهبرفرزانه انقلاب که با هدایت های خود مسیر انتخابات را در جهت مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح هموار کردند، اعلام کنم و از همه حامیان خود که مظلومانه ، تحت بیشترین فشارها و تخریب های همه جانبه برای بازگرداندن گفتمان عقلانیت انقلابی و کارآمدی شبانه روز تلاش کردند تشکر فراوان می کنم و اطمینان دارم مورد لطف شهدا مخصوصا شهید سلیمانی قرار گرفتهاند.
والسلام
محمد باقر قالیباف
فوری قدس آنلاین؛ کانال جبهه مقاومت
📡 @quds_khabar
⭕️ صریح و بی پرده با برادر جلیلی
• همان قدر که "سهم خواهی" در یاری رسانی حق، بد است؛ "حمایت دربسته" و صرفا به اعتماد نامزد هم بد است؛ قبلا کلاه های گشادی سرملت گذاشته و سهمی از دلزدگی ها شده؛ پس تاریخش گذشته است.
دور اول به پزشکیان علیرغم برخی خصائص خوبش رأی ندادیم چون کابینه او را غیر از خود او می دیدیم و نظر منفی به آنها موجب رأی ندادن به او شد؛ برادرانه می گویم همین را برای برخی رأی ندهنده ها به خود لحاظ کنید!
• درباره خود و برخی مؤثرین ستاد، درصدی از رأی دهندگان ابهاماتی دارند. تبلیغات دور اول و پاسخ های ستادی اقناعشان نساخت و الا شاید کار را تمام می کردند.
در این مرحله حساس باید آن ابهامات به "شکل جامعه پسندی" حل شود و فقط به اتقان پاسخ ها نزد طرفداران توجه نشود.
✔️ چند پیشنهاد عملی روشن در اینباره:
1⃣ معرفی معاون اول ریاست جمهوری خود:
حاشیه ابهام جلیلی، توانایی و کارآمدی اش بخصوص برای تحقق یک برنامه جهشی و استفاده از همه ظرفیت هاست.
تحقق این برنامه تحول از دو جا سیراب می شود:
الف) "قدرت تحرک بخشی" به بدنه بزرگ دولت و دیوان سالاری سنگین موجود (مدل دولت هاشمی و شهید رئیسی).
ب) "قدرت خلق اراده عمومی" در بیرون دولت و در صحن جامعه (مدل دولت دوم خرداد و احمدی نژاد).
قدرت رهبری و مدیریتی ایشان در هریک از ایندو، نمره ای دارد که بسا به نظر عده ای حد کفایت نباشد!
تعویض مدیران عملا نمی تواند حداکثری باشد و الزاما هم موجب تحرک بدنه نمی شود. نه آن اندازه مدیر با تجربه دور و بر هست و نه دیوانسالاری در واقعیتِ خود، "یک سایه" است که راحت برنامه شما را بخواند. مقاومت و دیالکتیک آن در مقابل برنامه هایی که روتین اش نیست، در دولتهای احمدی نژاد و رئیسی تجربه شده است.
⬅️ معرفی یک مدیر دیوانسالار، کارا و قوی بعنوان معاون اول می تواند تا اندازه ای آن ابهام را در اذهان بزداید.
قدرت راهبری اجتماعی نیز با ضمائمی راستین به خود به میزانی قابل ارتقاء است.
2⃣ معرفی کابینه؛ اقلا وزارت خانه های مهم:
بطور طبیعی در حامیان و حتی ستاد، افراد گوناگونی وجود دارد. با "یک طیف" مواجه ایم که از قضا برخی از حاشیه های این طیف، "سوژه های تخریب جدی" جلیلی در دور دوم توسط رقیب است.
اعم از راست یا دروغ بودن این نسبت ها، چنین اتهاماتی درباره برخی حامیان در جامعه مطرح است:
- علم(مدرن) ستیزی مفرط با خوانش های خاص از اقتصاد اسلامی، طب اسلامی، پیشرفت اسلامی، مدرسه اسلامی و...
- نگاه های خاص به زنان و حضور اجتماعی آنان و بخصوص نحوه تحقق حجاب اسلامی.
- نگاه های متهم به تکفیری در مسائل سیاست داخلی و مواجه با مخالفین خود و...
- و...
⬅️ اگر می خواهید اینها همه سوژه تخریب و چالش های غیر واقعی و دست چندم نشود، از الان کابینه خود را معرفی کنید!
وزیر خارجه، ارشاد، کشور، آموزش و پرور ، علوم و حتی معاون زنان و... معلوم می کند رویکرد و برنامه های شما در تجسم عینی کابینه چه شکلی خواهد بود.
مخیّرید از هر سر طیف که خواستید، وزیر معرفی کنید. تمام چیزهایی که فردا مثلا در وزارت ارشادتان بین نفی و اثبات است در یک رویکرد قابل جمع است و کسی آنرا نمایندگی می کند؛ او را معلوم کنید. در این ۱۱سال لابد به آدم این برنامه ها هم فکر کرده اید.
اینجور هم جامعه و هم آن حامیان تکلیف خود را می دانند. جمعیت رأی دهنده، فریب تخریب جلیلی هراسان را نمی خورد و حامیانِ رادیکال هم فردا علیه تان پلاکارت دست نمی گیرند که به وعده ها عمل نشد!
3⃣ تیم اقتصادی دولت خود را ضمیمه برنامه ها کنید!
همه می دانیم برنامه داشتن اگر شرط لازم باشد، شرط کافی نیست.
برنامه ها یکبار در یک "دولت سایه" شکل گرفته است برای "مصوبه و قانون" شدن باید مجاری تصمیم گیری از جمله مجلس را بگذراند. پس بسا برنامه هایی که در این سیکل تغییر کند (چنانچه برنامه یارانه ها و سهام عدالت و...).
لذا صرفا برنامه های موثر در گشایش اقتصادی نمی تواند، "شرط ضمن عقد انتخاب" باشد؛ بلکه اقلا باید تیم هماهنگ اقتصادی دولت از الان معلوم و بتواند از لوازم این برنامه ها در جهات دیگر "اقتصاد کلان" و بخصوص "اقتصاد سیاسی ایران" دفاع کند.
رویکردهای اقتصادی در برنامه های اقتصادی گذشته دولتها، محدود و قابل تمایز از هم می باشد؛ معلوم کردن آن رویکرد در تیم اقتصادی آینده رافع ابهامات بسیاری از نخبگان است.
نفع بردن از ابهام این است که مثلا نامزدی در میزگرد اقتصادی یک مشاور را از اقتصاد آزاد و بازار و یکی را با گرایش سوسیال بیاورد! تعارض های تیم اقتصادی، خود مشکل جدی برخی دولتهای گذشته بوده است و عملا باری به این جهت، باری به آن جهت نتیجه داده و مردم را خسته و ناامید کرده است.
• بخاطر عادلانه بودن خوب است همین ها از پزشکیان هم خواسته شود!
📝 محسن قنبریان / پس از اعلان نتایج قطعی مرحله اول انتخابات۱۴۰۳
☑️ @m_ghanbarian
🔴 یک رسانه روسی: کم سابقه است که ایران بصورت رسمی حمایت خود را از لبنان اعلام کند و این نشان میدهد که در صورت حمله اسرائیل به لبنان، شاهد وقوع جنگی تمام عیار خواهیم بود.
✍ایران اعلام کرده در صورت حمله اسراییل به لبنان مشارکت کامل همه جبهه های مقاومت روی میز است
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_sias
📣 اسپانیا هم به شاکیان نسلکشی در غزه پیوست
🔺️اسپانیا با ارائه درخواست شکایت خود از اسرائیل به جمع کشورهای شاکی از رژیم صهیونیستی از جمله کلمبیا، مکزیک و فلسطین پیوسته است.
🔺️پیشبینی میشود کشورهای ایرلند، بلژیک و شیلی نیز به این پرونده شکایت بپیوندند.
#فلسطین
➥ @Hamiyan_sepah
🔴 بخشی از بیانیه دکتر جلیلی خطاب به ملت ایران:
🔻به پا خیزید برای خدا، آنگاه، اتفاق بزرگ، نزدیک است
🔹همۀ کسانی که مسئولانه در این ایام نقشی آفریدند، چه به اینجانب رأی داده باشند و چه به دیگران گرایش داشتند، نزد خدا مأجورند و بر هیچ کس سرزنشی روا نیست. در همین راستا، از آقایان پورمحمدی، پزشکیان، زاکانی، قاضیزاده و قالیباف قدردانی میکنم که با حضور خود این انتخابات را به صحنۀ انتخاب و اختیار مردم ایران بدل کردند.
🔹اکنون، مردم ایران هستند که باید انتخاب کنند. دور دوم انتخابات فرصت دوبارهای است تا مردم در فضایی پرنشاط ولی بهدور از هیاهو به گفتوگو پیرامون آیندۀ ایران بپردازند؛ بشنوند، بیندیشند، مقایسه کنند و انتخاب کنند. ازاینرو، هفتۀ پیش رو را یک فرصت بزرگ کمنظیر در تاریخ انقلاب اسلامی ایران میبینم: هفتۀ گفتوگو و مناظره پیرامون تصمیم برای آیندۀ ایران. من همه را، همۀ مردم ایران را به نقشآفرینی بیشتر فرامیخوانم تا فعالانه در این امر که به سرافرازی ایران میتواند بینجامد مشارکت کنند. زن و مرد، پیر و جوان، شهری و روستایی، رفیق یا رقیب، اهل این جبهه یا دلبسته به آن جناح، همه و همه، باید حتی رقابتمان هم به قویتر شدن ایران عزیز، به سرافرازی هر چه بیشتر پرچم بلند سهرنگ، به احیای شکوه تمدنی و فرهنگی ایران بزرگ اسلامی بینجامد. در همین راستا، وظیفۀ خود میدانم تا برای این مردم عزیز بیش از گذشته به تبیین نگاه و رویکردی بپردازم که باور دارم در این بزنگاه تاریخی برای جهش این میهن و سرافرازی مردم ایران ضروری است.
🔹هرچه این حضور گسترده تر باشد، دولت چهاردهم پشتوانۀ قویتر خواهد داشت تا نهتنها با مشکلات واقعی و روزمره مردم در داخل و خارج، روبهرو شود، بلکه به هدفهای بلندی که نشانه گرفته است، دست یابد.
🔹اکنون وقت درنگ نیست! به روستاها بروید و صدای ما را به آنها برسانید، به حاشیۀ شهرها بروید و حرف ما را به آنها بگویید! سراغ گروههایی بروید که سانسور میشوند، دیده نمیشوند، گویی کسی روی رأی و نظر و انتخاب آنها حساب باز نکرده است... بروید و آنان را از این انتخاب، از این چشمانداز، از این دوراهی که پیش رو ی ملت ایران قرار گرفته است، آگاه کنید. چون من روی آنها حساب باز کردهام؛ روی همۀ آنها، «همۀ» مردم ایران!
✅ رای به جلیلی تضمین اسلامیت نظام است
اعلام حمایت جبهه پیروان خط امام و رهبری خراسان رضوی از جناب اقای دکتر سعید جلیلی در مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری .
بسمه تعالی ، با سلام و احترام جلسه شورای مرکزی جبهه پیروان خط امام و رهبری خراسان رضوی در مورخه شنبه ۹ تیرماه ۱۴۰۳ در مکان دفتر جبهه تشکیل شد . در این جلسه با رای اجماع تشکل های جبهه پیروان خط امام و رهبری خراسان رضوی مقرر شد در مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری از جناب آقای دکتر سعید جلیلی حمایت کنیم . در این جلسه مقرر شد از حضور ارزشمند آحاد ملت ایران در پای صندوق های رای در مرحله اول تشکر کنیم ، و انها را به حضور عالی خود در مرحله دوم انتخابات دعوت کنیم .
سید محسن بنی هاشمی
رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری خراسان رضوی
۹ تیرماه ۱۴۰۳
فرمان ۱۴ ماده ای
ستاد مشترک ((جبهه متحد انقلاب))
[ اتحاد رمز پیروزی جبهه متحد انقلاب است ]
#قالیباف #جلیلی
بسم الله الرحمن الرحیم
این فرمان ۱۴ ماده ای مشترک ، مورد توافق قطعی و همراه با صورتجلسه اعضای دو ستاد آقایان عزیزان سردار اسلام حاج محمد باقر قالیباف و جناب دکتر سعید جلیلی است که در همان مراحل نخست توسط تیم مشاورین دو کاندیدا و نهایتاً با تایید خود آقایان قالیباف و جلیلی تنظیم و منتشر شده است.
موارد ذیل ، محور آگاهی بخشی به طرفداران دو کاندیدای انقلابی در برابر عملیات و جنگ شناختی_روانی دشمنان در حوزه رسانه است . انتظار و تصریح هر دو کاندیدای محبوب کشور جنابان آقایان قالیباف و جلیلی بر دقت طرفداران بر انجام مفاد آن می باشد و در یک هفته ی باقی مانده تا انتخاب دوم و نهایی کردن کار ، موارد ذیل را حتما دقت نموده و رصد نمایند :
۱_ علاوه بر رصد و پیگیری پیامرسان های داخل مانند ایتا و امثالهم در پیامرسان های دیگر مانند تلگرام گروه ها و کانال ها و پیج ها را رصد نموده و به هنگام عکس العمل جنگ شناختی ستاد جبهه مشترک اصلاح طلبان را درک نمایید و در جامعه مجازی پاسخ بدهید.
۲_ مراقب فیک نیوزها و زرد نیوزها و انتشار اخبار شبیه واقع باشید.
۳_پابایک و کانالهای منابع خبری موثق طرفین را بشناسید و هر خبر شایع شده را سریعا رد یا قبول نکنید و به طرف مقابل نسبت ندهید.
۴_ نسبت به عزیزان فعال در ستاد طرف مقابل درک محبتی و ایمانی داشته باشید و دلجویی کنید.
۵_ از جذب ۳۰٪ از قشر خاکستری شهرستان ها و روستاهای جا مانده از رای گیری دور دوم هرگز غافل نشوید.
۶_ بصورت فیزیکی یا مجازی و یا همزمان تبلیغات آرام چهره به چهره برای دور دوم نمایید.
۷_ توییت های مثبت و اصلاح آفرین و همدلی ها را بارها بازنشر نمایید و در تمام گروه ها و کانال ها مکرراً منتشر کنید (روزانه چند مرتبه در هر گروه و ادمین های هر کانال)
۸_ هرگز اخبار اختلاف آفرین را باور نکنید و در صورت صحت در پی ایجاد افزودن تنش و اختلاف نباشید و توسط روابطی که دارید از شخص معترض دلجویی نموده و مشکل را اصلاح نمایید
۹_ از محاسن و برتری های کاندیدای دیگر جبهه انقلاب که رای کمتری داشته در فضای مجازی مستمراً منتشر کنید (همراه با ذکر نام هر دوکاندید جبهه متحد در پایین متن ها)
۱۰_ از بازنشر دادن اخبار منفی که به وجهه ی هر یک از دو کاندیدای جبهه انقلاب آسیب میزند بشدت پرهیز کنید (حتا اگر یقین دارید که صحت دارد)
۱۱_ رصد و شناخت نقاط جغرافیایی کم رای در دور اول رأی گیری و اعزام تبلیغگران خودجوش و پر انگیزه از قشر طلبه و دانشجو به سوی آن مناطق برای دعوت اقشار مختلف به رای گیری در دور دوم انتخابات
۱۲_ شناسایی و معرفی اکانت های اختلاف افکن به مدیران گروه ها و کانالها و درخواست اخراج این افراد و افراد مشکوکی که به هر بهانه ای ایجاد تنش و اختلاف میکنند.
۱۳_ ثبت توییت ها و متن های تشکر آمیز و ترند کردن آن توسط طرفداران هر دو طرف با موضوع تشکر از باقی ماندن جناب سردار قالیباف و کنار نکشیدن ایشان در دور اول که منجر به موفقیت آراء بیشتر جناب دکتر جلیلی شد .
۱۴_ طرفداران کاندید حامی (جناب دکتر محمدباقر قالیباف) در دور دوم از شکستن آراء ، دادن برگه سفید ، قهر با صندوق ها ، بشدت اجتناب نمایند زیرا هر دو کاندید در یک جبهه و با استراتژی واحد مراحل را تا این مرحله و با هدف پیروزی یکی از دو نامزد جبهه متحد انقلاب پیش برده اند.
ما (قالیباف و جلیلی) از طرفداران ارجمند میخواهیم که این فرمان نامه ۱۴ ماده ای را در تمام گروه ها و کانال های تمامی سکوهای فضای مجازی منتشر نمایند.
والسلام علینا و علی عباده الرحمن
با احترام به ساحت طرفداران
قالیباف_ جلیلی ۱۴۰۳/۰۴/۰۹
برای ایران آباد و مقتدر اسلامی
ستاد مشترک ((جبهه متحد انقلاب))
#قالیباف #جلیلی
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
#معارف_اسلامی👇
@Islamimaaref
عضو هیات امنای کمیته امداد:
سامانه هوشمند امداد شناسایی نیازمندان را تسهیل کرده است
عضو هیات امنای کمیته امداد گفت: سامانه هوشمند امداد شناسایی نیازمندان را تسهیل کرده است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی کمیته امداد، حمیدرضا ترقی، عضو هیات امنای کمیته امداد در بازدید از غرفه کمیته امداد در نمایشگاه الکامپ، گفت: پیشرفت کمیته امداد برای خدمترسانی بیشتر به اقشار ضعیف جامعه هم باید متناسب با فناوری روز باشد که تسهیلات لازم را برای دسترسی مردم به این نهاد و خدماتگیری از آن فراهم کند و هم باید میزان توان فکری، فرهنگی و تکنیکی اقشار ضعیف جامعه متناسب با آن رشد کند، که بتوانند از این ظرفیت برای دسترسیشان استفاده کنند.
وی افزود: اسلام بر اصل خدمترسانی تاکید دارد و باید خودمان فقیریابی کرده و به فقرا کمک برسانیم و تنها در این صورت است که این چرخه تکمیل میشود.
ترقی ادامه داد: اگر کسی نتوانست مراجعه و اعلام نیاز کند از حق و حقوقی که جامعه و نظام برایش در نظر گرفته بهرهمند نمیشود و ما باید فکری به حال این قشر بکنیم.
عضو هیات امنای کمیته امداد تاکید کرد: سامانه «سها» چون به سیستمهای هدفمندی یارانهها متصل است و میتواند دهکبندی خانوادهها را تشخیص دهد، به ما کمک میکند بتوانیم کسی که نیازمند واقعی است را شناسایی کنیم.
عضو هیات امنای کمیته امداد خاطرنشان کرد: کیفیت خدمات هوشمندی که در حال حاضر در کمیته امداد ارائه میدهیم خیلی بهتر شده و قابل مقایسه با گذشته نیست، این سیستم ها قدرت تجریه و تحلیل و راستیآزمایی اقشار ضعیف را هم به ما داده و ما را به سمت نیازمند واقعی سوق میدهد.
سیاست داخلی،روزنامه همشهری
یکشنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۳-
ترقی، فعال سیاسی تشریح کرد
بازنده بزرگ انتخابات چه کسی بود؟
هشتمتیرماه ۱۴۰۳ برگ دیگری از دفتر افتخارات نظام جمهوری اسلامی ایران ورق خورد و جهانیان باز هم شاهد تجلی رویکردهای مردمسالارانهای بودند که بیش از هر چیز گویای نقشآفرینی محوری مردم در عرصه مقتضیات سیاسی کشور است.
حمیدرضا ترقی؛ فعال سیاسی: هشتمتیرماه ۱۴۰۳ برگ دیگری از دفتر افتخارات نظام جمهوری اسلامی ایران ورق خورد و جهانیان باز هم شاهد تجلی رویکردهای مردمسالارانهای بودند که بیش از هر چیز گویای نقشآفرینی محوری مردم در عرصه مقتضیات سیاسی کشور است. اگرچه بهدنبال اعلام نتایج چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری، توجه افکارعمومی و جریانهای سیاسی به گمانهزنیها درباره مرحله دوم انتخابات معطوف شده است، اما در این بین نباید از بررسی روندها و رویکردهای انتخاباتی غافل شد. معتقدم آنچه در این شرایط اهمیتی دوچندان مییابد و باید مورد توجه مردم، رسانهها و جریانهای سیاسی قرار گیرد، تحلیل رفتار «برندگان» و «بازندگان» انتخابات هشتمتیرماه ۱۴۰۳ است.
* با توجه به آنچه در روز جمعه رقم خورد، معتقدم نخستین پیروز انتخابات ریاستجمهوری مردم ایران هستند؛ مردمی که با وجود همه سختیها و فشارهای تحمیلی دشمنان، بار دیگر «شجاعانه» و «مسئولانه»، در داخل و خارج از ایران، پای صندوقهای رأی حاضر شدند و به بهترین شکل، به وظیفه ملی و دینی خود عمل کردند. سربلندی ایران در عرصه بینالمللی یکی از اصلیترین دستاوردهای حماسهای است که ایرانیان در روز هشتمتیرماه رقم زدند.
* «برنامهمحوری» و «گفتمانمحوری» یکی از مهمترین رویکردهای انتخاباتی کاندیداها در فرصت تبلیغات بود که نوید دهنده دولتداری کارشناسانه و عبور از برخی مشکلات و چالشهای موجود با در پیش گرفتن راهبردهای حسابشده از سوی رئیسجمهور آینده است. در چنین شرایطی معتقدم برنامهمحوری، یکی از مهمترین دلایلی است که سبب میشود همه کاندیداها را در جمع برندگان انتخابات قرار دهیم.
* نظام جمهوری اسلامی را باید دیگر برنده انتخابات هشتمتیرماه ۱۴۰۳ بهحساب آورد. یکی از مهمترین نمودهای انتخابات ریاستجمهوری دوره چهاردهم، بهمیدانآمدن تحریمیهایی بود که همواره به سلامت انتخابات خدشه وارد میکرد و عملکرد بیطرفانه جمهوری اسلامی را زیرسؤال میبرد. اینبار اما همه به صحنه آمدند و در انتخابات شرکت کردند و به گفتمان اصیل و مردمسالارانه جمهوری اسلامی رأی دادند. در چنین شرایطی برگرداندن بعضی از چهرهها و جریانهای سیاسی که بعضا با برخی رویکردهای ساختارشکنانه سعی در پیشبرد راهبردهای خود داشتند، به فعالیت سیاسی در چارچوب قانوناساسی و اعتراف به رقابتیبودن انتخابات، از نکات مهمی است که در این زمینه باید مورد توجه قرار گیرد.
* همه نکات پیشگفته اما نباید سبب غفلت از نقشآفرینی ویژه ایرانیان خارج از کشور شود؛ ایرانیانی که برندگان اصلی انتخابات هشتمتیرماه لقب گرفتند. آنان در شرایطی بهصورت گسترده پای صندوقهای رأی حاضر شدند که افراد معدودی از عوامل ضدانقلاب و منافقین با ایجاد فضای رعب و وحشت و هتاکی، تلاش میکردند آنها را از رأی دادن منصرف کنند. با وجود این اما شاهد بودیم جمع گستردهای از ایرانیان خارج از کشور بدون توجه به هراسافکنیها و اهانتها، به وظیفه میهنی و دینی خود عمل نمودند و در رقمزدن آیندهای روشن برای کشورشان مشارکت کردند.
* در این میان «بازندگان» چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری را نیز نباید از قلم انداخت. کسانی که طی سالهای اخیر همواره جمهوری اسلامی را به خالصسازی متهم میکردند و بر طبل «مهندسی انتخابات» میکوبیدند؛ آنها از اصلیترین بازندههای روز هشتمتیرماه ۱۴۰۳ بهشمار میروند. آنان طی سالهای گذشته مدام میکوشیدند نظام را به عدم میداندادن به جریانهای سیاسی مختلف که نماینده فکری بخشی از جامعه هستند، متهم کنند؛ اما در انتخابات اخیر شاهد خلع سلاحشان از هرگونه بهانهجویی و فضاسازی بودیم.
* معتقدم لقب «بازنده بزرگ» انتخابات هشتمتیرماه را هم باید به جریانهای معاند و ضدانقلاب اختصاص داد. آنها طی هفتههای گذشته با بهکارگیری انواع ابزارها و شیوهها، تلاش کردند مانع حضور مردم پای صندوقهای رأی شوند؛ اما حماسهای که روز جمعه رقم خورد، بار دیگر و مانند همیشه، ضدانقلاب و معاندان را در پیشگاه ملت ایران سرافکنده کرد
نتایج انتخابات ۸تیر
یادداشت :حمیدرضا ترقی
نقاط مثبت
۱-ایجاد رقابت جدی بین جریانهای مختلف فکری وسیاسی واقتصادی
۲-به پای صندوق امدن تحریم کنندگان انتخابات و شکسته شدن سیاست تحریم انتخابات
۳-دفاع خوب از عملکرد دولت سیزدهم وپاسخ به شبهات و نقد ها به دولت رئیسی
۴-شفاف شدن دیدگاههای سیاسی و اقتصادی و فرهنگی جریانهای دارای نامزد برای حکمرانی دراینده کشور در مناظرات
۵-افزایش مشارکت نسبت به انتخابات قبلی ریاست جمهوری .
۶-فعال شدن سفارتخانه های جمهوری اسلامی برای اخذ رای ایرانیان خارج از کشور،علی رغم فشار سیاسی ضد انقلاب
۷-ارتقاء بینش سیاسی مردم دراثر مناظرات انتخاباتی.
۸-نزدیک شدن به عدالت تبلیغاتی دراثر تمرکز تبلیغات در صداو سیما،
۹-قانون پذیری احراز صلاحیت نشده هاازسوی شورای نگهبان،
۱۰-بی طرفی کامل دولت مستقر بخاطر فقدان رئیس جمهور در انتخابات دور دوم.
نقاط منفی
۱-عدم اعلام رسمی شاخصهای رجال سیاسی مذهبی مورد نظر شورای نگهبان قبل از ثبت نام.
۲-لجن پراکنی و تخریب نامزدها و کارکردهای نظام توسط رقبای انتخابات وطرفداران، علیه یکدیگر .
۳-پدید امدن سردرگمی و بلاتکلیفی در تصمیم اصولگرایان وبعضا نگران از تکرار انتخابات ۹۲،دراثر تکثر نامزدهای اصولگرا و عدم اجماع انها
۴-وعده و وعید های غیر قابل اجرا و فقدان برنامه قابل قبول برای تغییرو تحول در کشور و اقتصاد و فرهنگ ،در مواضع نامزدها .
۵-بی نقش شدن احزاب در افزایش مشارکت مردم وتبلیغات انتخاباتی و منحصر شدن در صدا و سیما.
۶-عدم مشارکت مطلوب مردم در انتخابات که اثبات شد ربطی به حضور ورقابت اصلاح طلبان ندارد .
۷-استفاده نامزد اصلاح طلبان از هواپیمای اختصاصی برای تبلیغات در شهرها با هزینه گزاف.
۸-سوء استفاده از علما و مداحان و شخصیتهای فرهنگی و دینی برای حمایت سیاسی از نامزدها
۹-متوصل شدن بعضی طرفداران نامزدها به استفاده از بیت رهبری برای حمایت از نامزدها
۱۰-تاکید حامیان تند رو اصلاحات بر اینکه رای ما در انتخابات به معنی تایید نظام جمهوری اسلامی نیست !بلکه برای تغییر است !
۱۱-ازهم پاشیدگی سازمان رای دو جناح سیاسی اصلی کشور بعد از انتخابات ۱۴۰۰و ۱۴۰۲مجلس و عدم توانایی بر حفظ کف رای سال ۹۶.
چرا رقابت، مشارکت را بالا نبرد؟
🔹این گزاره که « رقابت، عامل ایجاد مشارکت است» در مرحله اول انتخابات ریاست جمهوری چندان رنگ واقعیت به خود نگرفت. در انتخاباتی که رقابت نسبی قابل قبولی داشت، در نهایت نرخ مشارکت عمومی، مرز 40 درصد را پشت سر نگذاشت و به این ترتیب، سوال یا ابهام هایی درباره رابطه مستقیم رقابت و مشارکت پیش کشید.
🔹واقعیت این است که 60 درصدی که در انتخابات شرکت نکردند آنقدر عدد بزرگی است که نمی توان با توسل به مفهوم « بی تفاوتی»، تمام آنها را ذیل این تعبیر گنجاند. بسیاری از ما در مواجهه های شخصی با کسانی که قصد رای دادن نداشتند، با این گزاره مواجه بودیم که « فایده ای ندارد».
🔷استفاد دو جریان سیاسی از چهره های تکراری که بارها در رقابتها بوده اند و عدم ارائه چهره جدید و موج آفرین ،بخش عمده ای از ارای دوطرف را به سوی بی تفاوتی و نا امیدی از بهبود شرایط سوق داد
🔹قاعدتا این جمع بندی ناظر بر تجربه های عینی جامعه است. مواجهه درست با این بخش جامعه، شماتت و متهم کردن آنها نیست. وقتی از پس جابجایی دولت هایی با گرایش های سیاسی متفاوت برخی مسایل و مشکلات و چالش های بزرگ همچنان حل نشده مانده، طبیعی است که گزاره "فایده ای ندارد" هم جا باز می کند.
🔹 نباید همه این 60 درصد غایب در صحنه انتخابات را کلیت واحدی دانست چنانکه برخی رسانه های فارسی زبان خارج نشین و مخالفان نظام جمهوری اسلامی چنین کرده و ذوق زده از این وضعیت، اکثریت جامعه ایران را به اعتبار رای ندادن آنها به نام برانداز فاکتور کردند.
🔹به نظر می رسد بخش های قابل توجهی از کسانی که در انتخابات شرکت نکردند اگر چه گلایه های بعضا بجایی هم دارند اما دل در گرو اعتلای میهن داشته و هیچ پیوند واشتراکی با مخالفان جمهوری اسلامی ایران ندارند. انتقاد و قهر این دسته چه بسا ریشه در کوتاهی ها و بی توجهی های مسئولان وبخصوص تنگناهای معیشتی دارد و لذا راه آشتی و بازگشت وجلب توجه آنها بسته نیست.
🔹با اینهمه همین انتخابات هم وجوه مثبت قابل توجهی دارد که می تواند اعتبار و سرمایه ای باشد برای ترمیم آن اعتماد عمومی. وجه مثبت این انتخابات امیدواری به امکان پذیر بودن بهبود و گره گشایی است. شایسته است که همین امیدواری پشتوانه و سرمایه تقویت انسجام داخلی و آشتی با قهرکنندگان شود.
درسهای جمعه ۸تیر
جمعه انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری برگزار
شد و از آنجا که هیچ کدام از کاندیداها به نیمی از آراء مردم دست
پیدا نکردند، جمعه این هفته نیز انتخابات برگزار می شود. حدود
25 میلیون نفر در این انتخابات شرکت کردند و همان نصاب انتخابات
قبل را به ثبت رســاندند و ترکیب آراء شهروندان در حد فاصل
انتخابات قبل تا این انتخابات تفاوت عمده ای را نشــان نمی دهد.
مشــارکت در انتخابات ایران به معنای دقیق کلمه »داوطلبانه«
است و هیچ مشوق یا معاقبی در این میان وجود ندارد کما اینکه
هیچ ســاختار و تشکیلات واقعی و فراگیری برای آوردن مردم به
پای صندوق رأی وجود نــدارد، مردم واقعا بر پایه علاقه ای که به
دین، ایران و جمهوری اسالمی دارند در انتخابات ها، راهپیمایی ها
و مراسم مذهبی شرکت می کنند. وجود دست کم 25 میلیون نفر از
مردمی با این اوصاف بسیار ذی قیمت و ارزشمند است. درخصوص
انتخابات جمعه ای که گذشت و جمعه ای که در پیش است، نکات
زیر اهمیت دارد:
1ـ انتخابات روز جمعه گذشــته در فضائی برگزار شد که نظام
جمهوری اســلامی با سماحت تمام و با در اختیار گذاشتن مجانی
امکانات رســمی خودش از جمله صدا و سیما ـ که در میان انواع
دیگری از رسانه ها بی رقیب محسوب می شودـ اجازه داد هر ادعایی
از زبان کاندیداهایی که در مظان ریاست جمهوری قرار داشتند، بیان
شود این در دنیا کم نظیر است. در جریان تبلیغات تلویزیونی این
انتخابات حتی آنگاه که بعضی موضوعات اساسی به چالش کشیده
می شد، نظام با سماحت برخورد کرد. البته این از یک منظر نقص
است و جای افتخار ندارد ولی آنچه اتفاق افتاد از نُرم آزادی بیان در
دنیا بالاتر است و جالب این است که بعضی ها که حداکثر سوء استفاده
را از این نقیصه می کنند، بیشترین انتقاد را به وضع آزادی ها در ایران
دارند! کاندیداها و ستادها و هواداران آنان بدون آنکه هیچ هزینه ای
برای استفاده از ظرفیت فراگیر صدا و سیما بپردازند یا تعهد خاصی
نسبت به استفاده بی دریغی که از دستگاه عریض و طویل تبلیغی
نظام ـ یعنی ده ها شبکه تلویزیونی، رادیویی و اینترنتی ـ داشته
باشند، برای معرفی خود و برنامه هایشان از آن استفاده کردند.
2ـ یکی از مســائل مهم تاثیر گذار در مشارکت مردم، وضع
اقتصادی کشــور و بخصوص آنچه در عرصه معیشت جاری است،
می باشد.
در نــگاه اول، آنچه به نظر غیرقابل انکار و اغماض می آید این
اســت که انتظارات توده های مردم که گرفتار مشکلات معیشتی
می باشند از دولت ها برآورده نشده اســت. البته کارشناس های
اقتصادی و نهادهای تخصصی داخلی و بین المللی، اقدامات دولت
شهید رئیســی در عبور دادن کشور از شرایط سخت اقتصادی را
بسیار مهم و اثرگذار ارزیابی کرده اند. انتقال از »دولتی ورشکسته«
به دولتی با رشد اقتصادی متوسط 6 درصد، فاصله قبل و بعد دولت
شهید رئیسی را نشان می دهد و بسیار ارزشمند است و حتما در
خاطره ملت ایران می ماند.
اما آنچه مردم در دوره های گذشــته در روزمره زندگی با آن
مواجه بودند با آنچه در تلاش دولت ها بود، فاصله داشــت. در این
میان دولت شهید رئیسی تلاش زیادی کرد تا این فاصله را بردارد
اما دوره آن کوتاه شــد و بسیاری از نیات اقتصادی و اقدامات آن
توسط مردم لمس نشد.
مردم اقتصاد را نه از منظر تئوری های اقتصادی، نه از منظر افق ها
و نه از منظر پیشرفت در امور اساسی کشور بلکه از منظر آنچه در
هنگام خرید روزانه با آن مواجه هستند، می بینند.
3ـ در این انتخابات یک بار دیگر موضوع ضرورت کار منسجم
سیاســی و در طول سال و نه موسمی و یا انتخاباتی، خود را نشان
داد. تشکل ها و اقدامات تشکل گرایانه نقش بسیار مهمی در توضیح
آنچه یک شهروند به طور واقعی با آن مواجه است، دارد و می تواند
جمعیت ها را در یک سامانه محاسبه گرایانه تر قرار دهد و به دولت
اجازه دهد سیاست هایی که برای کشور ضرورت دارد و در عین حال
زخم ها و دردهایی دارد، با تنش کمتر به اجرا درآورد.
در این انتخابات دو کاندیدا رأی بســیار بیشتری از سایر رقبا
داشــتند؛ دکتر پزشکیان و دکتر جلیلی که خود این جای مطالعه
دارد. اگر در مقام مقایســه برآئیم می بینیم کــه این دو به یک
بدنــه مطمئن متکی بوده اند. جریــان اصلاحات بالاخره در طول
زمان »بدنه ویژه« خود را پیدا کرده که شــامل دو بخش مستقر و
سیار می شود که می تواند در فاصله کوتاهی به خط شود و به مدد
یک کاندیدا ولو پیش از آن چندان شهرتی نداشته بیاید. دکتر سعید
جلیلی هم در طول نزدیک به 15 سال گذشته از طریق مداومت در
ارتباط با طیف های خاص به یک »شبه تشــکل« رسیده و آن را به
مدد بعضی همگنان سیاسی ـ مثل جبهه پایداری ـ فراگیر کرده
است. این به اصطلاح »دولت ســایه« به دکتر جلیلی کمک کرد
تا به بخش های کارشناســی حکومت هم وصل شود و با آنان در
یک تعامل مثبــت قرار گیرد. این دو را وقتی با وضع حضور دکتر
قالیباف مقایسه می کنیم، می بینیم او با آنکه سابقه اجرائی بسیار
بیشتری از این دو داشته و از این دو بسیار موفق تر بوده است، ولی
فاقد تشکل و شبه تشــکل می باشد و از این رو از »واسطه« ای که
منطق و نیت او را از رسانه به توده برساند و به باور تبدیل کند و از
آنان »یاورانی پا به کار« بسازد، بی بهره می باشد.
4ـ جمعه آینده، اقدام ناتمام 8 تیر ماه تکمیل می شود و کافی
است یکی از دو کاندیدای باقی مانده، یک رأی بیش از دیگری به
دست آورد. بنابراین این صحنه با حضور پرشور یا حضور کم رمق
برگزار می شود. واقعیت این است که کشور ایران اینک با دو مدل
اداره مواجه است. این دو مدل هر کدام تأثیر خاصی بر سرنوشت
مردم و آینده کشــور برجای می گذارد. از این رو جای بی تفاوتی
و رها کردن صحنه نیســت. اگر ایران در قاب اکثریت دیده نشود
آســیب می بیند. از این رو مردم باید بــا حضور حداکثری خود،
یک اتفاق نیروبخش شــکل بدهند تا دولت برآمده از آن با انرژی
بیشتری در جهت رفع مشکلات و ساخت درست آینده گام بردارد.
درس های جمعه
یادداشت روز
سعدالله زارعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تبعات رای ندادن
🔶 موشن گرافیک: امنیت
📌مشارکت حداکثری در انتخابات چه تاثیری بر آینده ایران اسلامی دارد؟
✍در سطح بین الملل:
✔️حضور حداکثری نشان از مقاومت در مقابل فضاسازی رسانهای دشمنان نظام دارد.
✔️حضور حداکثری نشان از مقاومت و تاب آوری در مقابل فشارهای تحریمی جهانی علیه جمهوری اسلامی ایران را دارد.
✔️ حضور حداکثری به معنای دفاع از نظام در مقابل زورگویی و ظلم غرب در قبال جمهوری اسلامی است.
✔️تاثیر حضور حداکثری و افزایش قدرت سیاسی جمهوری اسلامی ایران و تاثیر آن بر جذب سرمایه گذاری خارجی و رونق اقتصاد داخلی.
✔️افزایش قدرت چانه زنی جمهوری اسلامی ایران در مقابل قدرت های بین الملل همچون روسیه، چین، آمریکا، اروپا و....
✔️ثبات و اثرگذاری حداکثری جمهوری اسلامی ایران در سازمانهای بینالمللی و منطقهای شانگهای، بریکس و...
📌مشارکت حداکثری در انتخابات چه تاثیری بر آینده ایران اسلامی دارد؟
✍در سطح منطقهای:
✔️تاثیر مشارکت حداکثری بر مسئله قدس؛ مسئله فلسطین و پیروزی جریان مقاومت و حذف اسرائیل از منطقه منوط به تقویت بنیه داخلی جمهوری اسلامی ایران میباشد.
پیروزی محور مقاومت عراق، یمن، لبنان، سوریه، فلسطین و ...
رشد پیروزیهای مقاومت رابطه مستقیم با شرایط داخلی ایران دارد.
✔️تاثیر مشارکت حداکثری بر روابط با کشورهای عربی منطقه و کشورهای همسایه (اقتصادی سیاسی نظامی و امنیتی.)
✔️تاثیر مشارکت حداکثری بر تثبیت جایگاه هژمونی قدرت منطقهای جمهوری اسلامی ایران(قدرت برتر منطقهای)
📌مشارکت حداکثری در انتخابات چه تاثیری بر آینده ایران اسلامی دارد؟
✍ در سطح داخلی:
✔️تاثیر مشارکت حداکثری بر مقبولیت هرچه بیشتر مردمی نظام در بعد سیاسی
✔️ تاثیر مشارکت حداکثری بر بهبود روند مشکلات اقتصادی همچون مسکن، اشتغال، تولید و...
✔️تاثیر مشارکت حداکثری بر امنیت داخلی (امنیت اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی، دفاعی.)
✔️ تاثیر مشارکت حداکثری بر ناامیدی خود تحقیران و برخی معاندان داخلی در جهت رسیدن به اهداف خود.
© دکتر محمد سجاد شیرودی ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥خوارج، انقلابی بودند...
⁉️امروز چه کسانی مصداق این سخنان هستند!؟
مصاحبه حمیدرضا ترقی با پرس تی وی
High election turnout to ramp up Iran’s power in region, world: Official#IranVotes2025https://t.co/B9Q5FGubxf
— Iran Election 2024 (@PressTVElection) June 25, 2024
Regional significance of Iran election
Hamidreza Taraghi, a political analyst, elaborated on the regional significance of the forthcoming presidential election, identifying several key factors that underscore its importance.
According to Taraghi, the June 28 election exemplifies the country's "stability," as it comes amid the ongoing Israeli genocidal war on the besieged Gaza Strip.
He noted that the West’s scrutiny of Iran's presidential election further amplifies its significance.
Taraghi underscored Iran’s advocacy for "multilateralism" and the end of "America's influence in the region," asserting that these factors have elevated the country’s role in achieving the objectives of powerful regional groupings BRICS and SCO, of which it is now a full member.
"Iran's influence in the region and support for the resistance front stems from the combination of diplomacy and field tactics," he told the Press TV website, adding that the continuation of this strategy hinges on the outcome of the upcoming presidential election.
Ahmad Dastmalchian, Iran's former ambassador to Lebanon, also shared his insights in an interview with the Press TV website regarding the snap presidential election and its significance.
“The upcoming election (June 28 presidential election) is taking place in sensitive conditions,” he said, referencing the US presidential election slated for November 2024.
“On the other hand, amidst the international crises that exist, this election (Iran presidential election) could be decisive
Official#IranVotes2025https://t.co/B9Q5FGubxf: مشارکت بالای مردم در انتخابات قدرت ایران را در منطقه و جهان افزایش می دهد
— ایران انتخابات 2024 (@PressTVElection) 25 ژوئن 2024
اهمیت منطقه ای انتخابات ایران
حمیدرضا ترقی، تحلیلگر سیاسی، اهمیت منطقه ای انتخابات ریاست جمهوری آتی را تشریح کرد و چندین عامل کلیدی را که بر اهمیت آن تأکید می کند، شناسایی کرد.
به گفته ترقی، انتخابات 28 ژوئن نمونه ای از "ثبات" کشور است، زیرا در بحبوحه جنگ نسل کشی اسرائیل در نوار محاصره شده غزه برگزار می شود.
وی خاطرنشان کرد که نظارت غرب بر انتخابات ریاست جمهوری ایران اهمیت آن را بیشتر می کند.
ترقی با تاکید بر حمایت ایران از "چندجانبه گرایی" و پایان "نفوذ آمریکا در منطقه"، تاکید کرد: این عوامل نقش کشور را در دستیابی به اهداف گروه های قدرتمند منطقه ای بریکس و سازمان همکاری شانگهای که اکنون یکی از اعضای کامل آن است، ارتقا داده است.
وی با بیان اینکه تداوم این استراتژی منوط به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری آینده است، گفت: نفوذ ایران در منطقه و حمایت از جبهه مقاومت ناشی از ترکیب دیپلماسی و تاکتیک میدانی است.
دعوای طالبان و غیرطالبان راه میاندازند تا فراموش کنیم ستادی که به پا کردهاند، ستادِ بچه پولدارهای ایران است
🔸میخواهند یادمان برود اتاق بازرگانی و سرمایهدارهایی که علیه حق کارگر جنگیدند، دارند شام و ناهار این ستاد را میدهند.
🔹میخواهند فراموش کنیم ستاد مرکزی «صدای بیصدایان» در برج تشریفات سعادتآباد برقرار شده. از جنوب تهران دو ساعت باید توی راه باشی تا در شمال تهران به ستاد صدای بیصدایان برسی.
🔸میخواهند فراموش کنیم همین آقایی که دوست دارد خودش را مردمدار نشان بدهد، توی دوربین نگاه کرد و گفت باید بنزین ۲۵ هزارتومان باشد. توی دوربین نگاه کرد و گفت رأیم را شفاف نمیکنم. توی دوربین نگاه کرد و گفت تعرفه پزشکان باید زیاد شود.
🔹میخواهند فراموش کنیم همین آقایی که از تخصص دم میزند، بابت استفاده نکردن از متخصصان در دوران وزارتش استیضاح شد.
🔸میخواهند فراموش کنیم همین آقایی که به نافش پاکدست میبندند دختر و دامادش با سفارش او پست و منصب گرفتند. همین آقای مثلا پاکدست، مشهور است به لابی برای انتصابات فامیلی.
🔹 طالبان را میاندازند وسط چون در دعوای فقر و غنا بازنده محضاند. هرچه گفتند، در جوابش از بنزین ۲۵ هزار تومانی بپرسید و از اینکه جنابِ صدای بیصدایان اجاره ستادش در برج تشریفات سعادتآباد را از کجا آورده؟
پول کرایه میلیاردی هواپیمای اختصاصی برای تبلیغات انتخاباتی در شهرها را از کجا آورده ؟
🔴 فوری
⛔️شوک بزرگ به ستاد پزشکیان
ابراهیم کابوس شاکری ساعتی قبل توسط سازمان اطلاعات سپاه دستگیر و به مکان نا معلومی انتقال یافت.
رییس ستاد مالی و پشتیبانی پزشکیان که صاحب و مدیرعامل شرکت سیمکو میباشد، ساعاتی قبل به اتهام پولشویی به رقم ابتدایی دو هزار میلیارد تومان دستگیر و به مکان نامعلومی انتقال یافت!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برنامه ریزی فوری و اثر گزار برای تبلیغات انتخاباتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ببينيد چه خوابهایی برای اين خاک دیدهاند!!!
ایشان عضو مرکزی جنبش سبز هستند که زبان به اعتراف گشودهاند
پیشنهاد میکنم حتما اين ویدئو را ملاحظه فرمائید
دیوان محاسبات کشور به موجب حکم جز (۱) بند (ج) تبصره (۲) ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور، صورت های مالی کلیه شرکتهای مشمول حکم قانونی فوق را که در کدال به تعداد ۲۰۰۵ شرکت منتشر شده، مورد بررسی و ارزیابی قرار داده است/بر این اساس تعداد کل شرکتهای دولتی و شبه دولتی احصاء و مورد رسیدگی شده تاکنون به تعداد ۲،۸۹۰ شرکت بوده که ۵۲۲ شرکت زیرمجموعه نهادهای عمومی غیردولتی می باشد.
حجتالاسلام راجی نوشت:
🚫آقای پزشکیان اگر اینها دروغ نیست، پس چیست؟
راستگویی!!!
شوخی میکنید؟🤣
در همین چند روز دهها مطلب #خلاف_واقع گفتید
شما گفتید: من در دولت آقای خاتمی بودم و آن موقع نه فرار مغزی بود بلکه مغزها میآمدند داخل. در حالی که طبق گزارش ها رکورد بالاترین آمار مهاجرت نخبگان در دولت خاتمی رقم خورده است.
شما گفتید:
یک استاندار کرد نداریم، اسم یک استاندار کرد را نام ببرید. در حالی که استان های کردستان، کرمانشاه، آذربایجان غربی و مازندران استاندار کرد دارند.
شما گفتید: فقر مطلق در سالهای دولت شهید رئیسی افزایش پیدا کرده است. در حالی که طبق گزارش بانک جهانی در ۸ سال دولت روحانی، ۸میلیون نفر زیر خط فقر رفتند و
در ۳ سال دولت شهید رئیسی ۶ میلیون نفر از زیر خطر فقر نجات یافتند.
شما گفتید: بدهی دولت به بانک مرکزی از آغاز سال ۱۴۰۰ از ۱۱۵ همت به ۳۰۲ همت رسیده است.و بدهی دولت به بانکها از ۴۱۶ همت ۷۵۲ همت رسیده است.
در حالی که نسبت بدهی دولت به تولید ناخالص داخلی کشور از ۴۸.۳ درصد به ۳۰ درصد کاهش یافته است.
شما در پیامی نوشتید: «صبح بخیر شهروندان عزیز کشورم که در صدر تورم غذای جهان قرار دارد». در حالی که طبق گزارش بانک جهانی تورم مواد غذایی در ماه های اخیر کاهشی بوده است.
شما گفتید: دولت قبل موفق نشد به هیچ یک از وعده هایی که داده شده بود عمل کند. در حالی که دولت شهید رئیسی 78 وعده محقق شده دارد.
شما گفتید: بیمه همگانی را ما راه اندازی کردیم و گفتیم هر کس پول ندارد باید در بیمارستان خدمت بگیرد. در حالی که این طرح در سال 1373 در مجلس شورای اسلامی (قبل از دوره آقای خاتمی) تصویب شده است و خبر اجرای این مصوبه در سال 1387 منتشر شد و اجرای کامل طرح بیمه همگانی نیز در دولت شهید رئیسی انجام گرفت.
شما گفتید رشد اقتصادی بخش های غیرنفتی در دولت شهید رئیسی منفی بود. در حالی که رشد اقتصادی بخش غیرنفتی بیشتر از نفتی بود.
شما گفتید: مردم ترکیه قبل از انقلاب حسرت جاده های ایران را می خوردند ولی الان مردم ما حسرت جاده های ترکیه را می خورند. در حالی که روزنامه های زمان شاه متعدد گفته اند:
آسفالت خیابان های آبادان که اصلی ترین مکان حضور آمریکاییها بود با انگشت کنده می شود / آسفالت تهران، هرگز نو نخواهد شد. و بعد از انقلاب طول جاده های کشور ۶ برابر شده است.
آقای پزشکیان! اطرافیان شما نیز از این حرف های خلاف واقع زیاد گفته اند!
آقای پزشکیان! اگر این حرف ها #دروغ نیست، پس چیست؟
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽مسعود پزشکیان، ۶ آذر ۱۳۹۳:
دوگانگی وتعارض دراندیشه دینی
🌺دیروز موافق ومجری حجاب اجباری امروزمخالف حجاب اجباری 🌺
👌زن زندگی آزادی👌
🔸️اول انقلاب مسئول #پاکسازی بودم هنوز بحث حجاب نشده بود #حجاب را در بیمارستانها و دانشگاهها #اجباری کردم
با دادگاه انقلاب هماهنگ کردم #بخشنامه کردم که همه باید روسری و مانتو و لباس #آستینبلند بپوشید.
🔹️دانشگاه را ما #بستیم. انقلاب فرهنگی و بستن #دانشگاهها را ما شروع کردیم.
رزمندگان جهادتبیین حزبالله
.