محرمانه
🔺پیشنهاد رشوه ۱۰ میلیاردی به ابومازن!
روزنامه «الاخبار» فاش کرد که بنسلمان در دیدار با ابومازن، جزئیات #معامله_قرن را اعلام کرده و از او خواسته است با این طرح موافقت و در مسیر آن حرکت کند.
طبق اطلاعات موجود، #بنسلمان از ابومازن پرسید که «میزان بودجه سالیانه اطرافیانت چقدر است؟» که ابومازن پاسخ داد: «من امیر نیستم که اطرافیانی داشته باشم.» بنسلمان توضیح داد: «تشکیلات خودگردان، وزرای آن و کارمندانش چقدر به پول نیاز دارند؟»، ابومازن پاسخ داد: «یک میلیارد دلار.» بنسلمان گفت: «اگر با معامله قرن موافقت کنی، من به تو ۱۰ میلیارد دلار را برای ۱۰ سال خواهم داد.» ولی #ابومازن به این طرح معترض شد و اظهار داشت که این امر، به پایان حیات سیاسیاش منجر خواهد شد.»
@hr_taraghi
🔴 نتیجه نسخههای نئولیبرالی ، دست و پا زدن اقتصاد ایران در چنگ اختاپوسی دلار است/ دولت روحانی مشاورین نئولیبرال را کنار بگذارد
🔰 محسن مسرت، استاد اقتصاد دانشگاه اوزنابروک آلمان:
واقعیت این است که جمهوری اسلامی برای اقدامات مقابله با مثل در قبال آمریکا به لحاظ اقتصادی تقریبا دست خالی است. علت اصلی چنین وضعی اما بنظر من سیاستهای اقتصادی اکثر دولتهای جمهوری اسلامی بوده است و ربطی به آمریکا و غرب ندارد.
🔹اینکه اقتصاد ایران از هر جهت کاملا ضربهپذیر شده و اکنون در چنگ اختاپوسی دلار دست و پا میزند نتیجه نسخههای نئولیبرالی به اصطلاع بازار آزاد در تجارت خارجی ایران بوده است.
🔹این سیاستها زدودن کلیه ریشههای مقاومتی از اقتصاد ایران بوده و آن را خلع سلاح نموده است. اینطور بنظر میرسد که دولت روحانی هم قادر به تغییر راهبردهای گذشته نیست و حتی قدرت شنوائی خود را هم از دست داده است.
🔹بنظر من تغییر سیاستهای اقتصادی بطرف ساختار اقتصاد مقاومتی احتیاج به نوعی اجماع و تحول ساختاری درونی داشته باشد. پیش شرط موفقیت این راهبرد زدودن کلیه روزنههای فساد اقتصادی است که میتواند هر اقدام خود به خود مثبت را هم به عکس خود تبدیل کند. پیش شرط دیگر ساختن اقتصاد مقاومتی این است که مشاورین نئولیبرال دولت کنار گذاشته شوند.
@hr_taraghi
ترقی تأکید کرد:
نقش کانونهای تفکر در تهیه راهبرد مقابله با جنگ روانی و رسانهای آمریکا
گروه سیاسی ــ کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به ضرورت توجه بیشتر دولت و مجموعه حاکمیت به اندیشکدههای مستقل برای تهیه راهبردهای لازم برای حل پایدار چالشهای کشور گفت: دولت باید با حمایت و تقویت این کانونهای تفکر از آنها کارهای پژوهشی و مطالعاتی پیرامون چالشهای اساسی طلب کند تا آنها بتوانند فارغ از درگیریهای اجرایی و سیاسی راه حلهای عملیاتی و برمبنای یک نگاه کلان و ملی تهیه کنند و قطعاً یکی از این مسائل تهیه یک راهبرد خاص برای نحوه مقابله با جنگ روانی و رسانهای امریکا و چگونگی مدیریت کشور در این شرایط جنگی است.
تاریخ: ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ -
با توجه به تأکید رهبر معظم انقلاب بر آرایش جنگی گرفتن مسئولان باید گفت این امر نیازمند برخورداری از یک راهبرد مشخص در حوزههای مختلف اقتصادی، سیاسی و به ویژه رسانهای است که باید یک متولی خاص برای تدوین این راهبرد تعیین شود تا افکار عمومی به صورت واقعی و درست در جریان تحریمهای آمریکا و آثار واقعی آن بر زندگی خود قرار گیرد نه اینکه رسانهها و تریبونداران براساس اغراض سیاسی و جناحی یا کماطلاعی با ارائه تصویری سیاه مردم را چنان ناامید سازند که به تسلیم بکشانند یا آنکه تصویری کاملا خوشبینانه یا به عبارتی موهوم از بیتأثیری تحریمها ارائه دهند.
حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی، در گفتوگو با خبرنگار ایکنا درباره تأکید رهبر معظم انقلاب بر شکل گرفتن آرایش جنگی در کشور و چرایی ایجاد نشدن آن در فضای سیاسی و رسانهای کشور برای مقابله با عملیات روانی، رسانهای و اقتصادی امریکا گفت: علت اصلی این مسئله آن است که توجه اصلی جامعه به علت درگیر شدن با مسائلی مانند سیل، مشکلات معیشتی و گرانی کاملا معطوف به اینهاست و نمیتواند به آینده توجه کند. اما نکته اصلی به مسئولان مربوط میشود که متأسفانه دچار سطحینگری و روزمرگی شدهاند و آیندهنگری و نگاه استراتژیک به مسائل کشور، از جمله نحوه مقابله با اقدامات امریکا، کمرنگ و تضعیف شده است.
نقش نخبگان و رسانهها در ایجاد نگاه عمیق و استراتژیک در بین مردم و مسئولان
وی ادامه داد: جنگ سیاسی، نرم و فرهنگی به دلیل اینکه کشتار و آسیبرسانی ملموسی ندارد و با یک شیب ملایم جامعه را قلمع و قمع میکند طبعاً از نگاه افراد ظاهربین مخفی میماند و آنها متوجه آرایش جنگی دشمن نمیشوند. لذا فهم این آرایش جنگی نیازمند یک بصیرت است و از طرفی چون نگاه استراتژیک و کلان به مسائل کشور وجود ندارد و اغلب افراد بیشتر ضعفها و کمبودها را میبینند نمیتوانند مانند مقام معظم رهبری به این آرایش جنگی دشمن در عرصههای مختلف پی ببرند.
این کارشناس مسائل سیاسی اظهار کرد: در این وضعیت مسئولیت نخبگان و رسانهها بسیار سنگین است و میطلبد که این دو به شکل استراتژیک به تحرکات دشمن نگاه کنند و به بصیرت مردم عمق ببخشند و نگاه مردم را از سطح به عمق سوق بدهند تا بتوان مقابله درستی را در سطح ملی با برنامه جنگ روانی و نرم امریکا شکل داد.
نقش اندیشکدههای مستقل در ارائه راهکارهای درازمدت به مسئولان
ترقی درباره آسیبهای بیتوجهی به اتاقهای فکر برای مشاوره به مسئولان در جهت تهیه و تدوین یک استراتژی مشخص برای مقابله با جنگ روانی و رسانهای دشمن گفت: در کشورهایی که میخواهند با این مشکلات و معضلات مقابله کنند بهای بسیار سنگین و زیادی به اندیشکدههای مستقل کشورشان میدهند و صدها اندیشکده را برای تهیه نقشه راهها و راهبردها میگمارند و به آنها بودجه و اعتبار میدهند تا برای آنها آیندهنگری و راهبردنویسی کنند و فارغ از درگیریهای روزمره مسئولان راهکارهای مناسب را برای مقابله با چالشها تهیه و به مسئولان ارائه کنند. اما در کشور ما متأسفانه شوراهای تصمیمگیری در این سطوح مرکب از مسئولان اجرایی است که وقت لازم را برای فکر کردن به این نوع موضوعات ندارند.
عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه یادآور شد: برای نمونه شورای عالی انقلاب فرهنگی چندین هفته تشکیل جلسه نمیدهد و برای کسی هم ایجاد سؤال نمیشود که چه خسارتی به کشور میزند و این احساس شکل میگیرد که بود و نبود این مراکز و شوراها تأثیر چندانی در حل مشکلات کشور ندارد. بنابراین علیرغم وجود مراکزی مانند مرکز پژوهشهای مجلس، مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری، مرکز مطالعات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام و امثال آنها، اما اندیشکدههایی که مستقلتر از دستگاهها و نهادهای اجرایی و دولتی به مسائل میپردازند بهتر میتوانند به این مسائل کلان و مهم ورود و به آنها توجه کنند و با نگاهی عمیق راهکارهای درازمدت و مبنایی را به مسئولان ارائه دهند.
ترقی بیان کرد: لذا اولاً نیازمند این هستیم که کانونهای تفکر مختلفی در کشور پدید بیاید و تقویت شود و کارشناسان و نخبگ
ان علوم مختلف مربوط به این چالشها در این مراکز پژوهشی کنار هم بیایند و از این متخصصان کارهای پژوهشی و مطالعاتی پیرامون این نوع چالشها طلب کند تا آنها بتوانند فارغ از درگیریهای اجرایی و سیاسی راه حلهای عملیاتی و برمبنای یک نگاه کلان و ملی تهیه و تدوین کنند و قطعاً یکی از این مسائل تهیه یک راهبرد خاص برای نوع مقابله با جنگ روانی و رسانهای دشمن و چگونگی مدیریت کشور در این شرایط جنگی است.
آسیب محدود شدن دولتها به حلقهای فکری خاص و محدود
وی تأکید کرد: اگر مسئولان به این مراکز و دادههای آنها تکیه و اعتماد کنند به شکلی عمیقتر و پایدارتر میتوانند با چالشهای پیش روی کشور در عرصه داخلی و خارجی مقابله کرده و آنها را از سر راه بردارند، در غیر این صورت ما همواره منفعلانه و پس از وقوع در برابر این چالشها قرار میگیریم و آسیبپذیری کشور روز به روز افرایش مییابد.
این کارشناس مسائل سیاسی در پایان بیان کرد: به عبارتی فقدان این حلقه مستقل اندیشهای باعث شده که دولتها به یک حلقههای خاص و محدود فکری ومشورتی منحصر شوند و صرفا به فکر گذر از مشکلات و چالشهای کشور باشند نه اینکه راهکارهایی را به کار ببرند که برای درازمدت این مشکلات را حل و فصل کند.
گفتوگو از مهدی مخبری
🎥 حجت الاسلام قرائتی: مشکلات کشور ناشی از مثلث تحریم بیگانه، بیکفایتی برخی از مسئولین و حرص و طمع برخی مردم است
تقریبا تمام عبارات بیانیه گام دوم رهبر انقلاب برگرفته از قرآن است
@hr_taraghi
👤 سلسله توییتهای استاد #رائفی_پور درباره #خرحزب_اللهی ها ! :
⁉️ #خرحزب_اللهی کیست؟
📝 در این #رشتو تعریفم را از این موجودات و مختصات فکری آنها ارائه خواهم داد
🔺ظاهرا از دیروز عده ای از همین قماش "رجما بالغیب" اراجیفی بافته اند و البته برخی دوستان دلسوز نیز برایشان سوالاتی پیش آمده است
🔅قرآن کریم یهودیانی را که تورات را حمل مینمایند ولی به آن عمل نمی کنند را "خر" نام نهاده ، به نظر شما کسانی که خود را حاملان آرمانهای انقلاب و حزب الله میدانند ولی به آن عمل نمیکنند را چه بنامیم ؟
☑️ #خرحزب_اللهی یعنی :
🔸1- همیشه پشت سر رهبری پنهان می شود ولی سالهای نوری از منظومه فکری ایشان فاصله دارد لکن هرگز "حضرت آقا " یا "امام خامنه ای" از دهانش نمی افتد ولی حتی بعید است بتواند ده دقیقه راجع به یکی امهات فکری ایشان سخن بگوید
🔸2- مردم گریز و عبوس است و اساسا مردم را بسان گوسفندانی می داند که او همچو چوپان موظف به هدایتشان است ، جمهوریت نظام برایش حل نشده و فهمی از نسبت میان مقبولیت و مشروعیت ندارد با شنیدن عبارت "جذب حداکثری" کهیر میزند و این کارها را قرتی بازی میداند
🔸3- هرگز نتوانسته اولویت ها را درست تشخیص بدهد، آنقدر درگیر کوتوله های سیاسی همچون امثال مشایی و بقایی می شود که دو دستی عنان کشور را بدست لیبرالهای نا کارامدی میسپارد که جبران خسارت های حضورشان بر مسند قدرت دهه ها زمان میبرد
🔸4- بعضا به حدی در تکمیل پازل دشمن تبحر دارد که بارها به یقین میرسی عاملشان است
🔸5- یا اورا در افراط میبینی یا در تفریط ، در گذشته بظاهر انقلابی اش در پیشانی دختران فکلی پونز فرو میکرده و در آینده لیبرالش در مصاحبه با تلویزیون امریکا وجود امام زمان (عج) را منکر می شود
🔸6- بی برنامه گی و بی نظمی در سرتاسر زندگانی اش موج میزند و هرگاه که بگوید می خواهد هیئتی یا بسیجی وار به خط بزند باید چهار ستون بدنت بلرزد از گندی که بزودی بوقوع خواهد پیوست و افسوس بخوری از نام های مقدسی که خرابشان میکند ،
به همه چیز نگاه سلبی دارد و نه تنها فرصت سوز است بلکه باید او را اسطوره تبدیل فرصت ها به تهدید دانست
🔸7- خود را انقلابی و فدایی رهبری می داند ولی مثلا کافی است از او شاخصه های انقلابی گری از منظر امامین انقلاب را بپرسی، بی شک مانند جغد در چشمانت خیره خواهد شد ( بارها با این سوال این جماعت را آزموده ام)
🔸8- بی سواد و بدون مطالعه است و اساسا حوصله ای برای بیشتر و بهتر آموختن ندارد و شگفت اینکه در همان حال خود را عقل کل و دیگران را استرانی لایق داغ میداند
🔸9- در مواجهه با جنس مخالف توان مدیریت شرایط را نداشته و عموما گند میزند
🔸10- هیچ کارامدی برای انقلاب و کشور نداشته و در عمل هیچ دردی از مشکلات مردم را دوا نمیکند هرچند بسیار موعظه گر و حراف است و البته دقت میکند ظاهر و پوششی کاملا متشرعانه و حزب اللهی نما داشته باشد
🔸11- ولایت پذیری اش مشروط است ، و سخنان رهبری را آنطور که بخواهد تفسیر و تاویل میکند ، فی المثل خانه و زندگی اش پر از کالاهای غیر ایرانی و البته بزرگترین دغدغه ذهنی مُحرّمش این است که در عزاداری چگونه هم لخت بشود و هم حرف آقا زمین نیفتد!
🔸12- در برخورد با فساد وحدت رویه نداشته ورفتارها و اعمال غلط همفکران سیاسی اش را توجیه میکند
عدالتخواهی جز لقلقه ای بیش بر زبانش نیست ، استقلال نداشته و ذیل افراد و طفیلی سیاسیون تعریف می شود
🔸13- بویی از اخلاق نبرده ، در تفرقه افکنی در جبهه انقلاب فوق تخصص دارد، بینهایت حسود ، و استاد این است که این رذایل را توجیه شرعی کرده و به این کثافات رنگ و بوی مذهبی بدهد و از آنجا که خود را تجلی اسلام حقیقی میداند مخالفت با او مخالفت با اسلام تلقی می شود
🔸14- اصلی ترین عامل فاصله گرفتن مردم از انقلاب همین جانور است ، او فرسنگها با یک #حزب_اللهی و انقلابی واقعی فاصله دارد هرچند شبیه او لباس پوشیده و مشابه اوسخن بگوید
یک حزب اللهی اصیل همچون یک #کماندو است...
کاف:کوشا و کارآمد
میم:مردمی و مستقل
الف:آرمانگرا و آتش باختیار
نون:نیت خالص
دال:دوام در کار
واو:ولایت پذیر و وحدت آفرین
🔺آنقدر که این جماعت مدعی مرا آزرده اند دشمن نتوانسته، استخوان درگلو و خار در چشم تحملشان میکنم
به قول #شاملو:من دردم از ایشان نیست خود از دردیست که ایشانند
🌐 http://bit.ly/2V8wXjb
@hr_taraghi