7.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اظهارات شنیدنی کارشناس مطرح جهان عرب در پاسخ به ادعای مجری و کارشناس بیبیسی؛ کشورهای عربی به سمت ایران آمدند!!
💢 نجاح محمد علی، کارشناس مطرح جهان عرب:
🔺سوال شما درباره سیاست جدید منطقهای ایران اصلا درست نیست؛ ایران همان سیاست قبلی خودش را دنبال میکند، عربستان خودش روابط با ایران را قطع کرده بود، این عربستان سعودی است که سیاست جدیدی را در منطقه در پیش گرفته است.
9.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نحوه سوء قصد مامور حفاظت بانک به ایه الله سلیمانی
🚨توپخانه مجلس با چراغ سبز چه کسی دولت رئیسی را تخریب میکند؟
🔹این روزها بازار تخریب دولت توسط برخی از نمایندگان مجلس، رسانهها و شبهرسانههای وابسته به رییس مجلس داغِ داغ است. همچنین بنظر میرسد دستیار سیاسی-رسانهای مجلس در پشتپرده توپخانهی مجلس علیه دولت در حال کارسازی باشد.
🔹این آش آنقدر شور میشود که رهبر معظم انقلاب هم نسبت به آن واکنش نشان میدهند. همدلی قوای سهگانه یکی از دستورات رهبری در خطبههای نماز عید فطر بود که ناظر به عملکرد مجلس مطرح شد. ایشان دراینباره فرمودند: «قوای سهگانه باید همدلی کنند، همکاری کنند، همافزایی کنند؛ قانون اساسی برای تشکیل این سه قوّه ترتیب خوبی داده است. اگر چنانچه این سه قوّه با هم بهطور کامل همکاری کنند، کارها به هیچ وجه گره نمیخورد، مشکل پیدا نمیکند. [مسئولان کشور] مانع همدیگر نشوند؛ راه را برای همدیگر هموار کنند، باز کنند. خود مسئولان کشور، چه نمایندگان مجلس، چه مدیران قوّهی مجریّه و قضائیّه که در بین این جمعیّت حضور دارند، متوجّهند که این همکاری و همافزایی و همدلی را چگونه میتوان به وجود آورد؛ این امروز یک راهبرد کلّی است».
🔹ایشان در بخش دیگری از سخنان خود تمرکز بر حل مسائل کشور را راهبرد دیگر دانستند و فرمودند: «یک راهبرد مهمّ دیگر، تمرکز بر حلّ مسائل و سرگرم نشدن و مشغول نشدن به حواشی است. حواشی ایجاد میشود؛ همیشه هم دشمن نیست که حاشیه ایجاد میکند؛ گاهی از روی غفلت و با عوامل گوناگون و انگیزههای گوناگون، یک حواشیای در اطراف یک کاری، یک حرکتی، یک شخصی، یک مدیری ایجاد میشود؛ سرگرم این حواشی نباید شد. نه مردم به این حواشی اهمّیّت بدهند، نه مسئولان خودشان را مشغول کنند؛ [همه] متمرکز بشوند روی مسائل اساسی کشور».
🔹اکنون مجلسی که رئیسش زمانی میگفت «امروز دیگر مردم از دعوا کردن و شعار دادن خوششان نمیآید. اگر ما به مجلس برویم حتما دولت را وادار به کار میکنیم و ایستادگی میکنیم تا دولت مسیری را که باید طی کند» نه توانست دولت فشل روحانی را به کار وادار کند و نه امروز به شعار خود پیرامون «دعوا کردن» عمل میکند!
🔹ایام انتخابات به سرعت نزدیک میشود و نمایندگانی که کارنامهشان خالی است با تمام توان به سنگاندازی در مسیر دولت مشغول شدهاند تا شاید با دستاوردسازیهای کاذب باز هم بتوانند مردم را فریب بدهند! به بیانی دیگر ریشهی اصلی فرافکنیها، تهمتها و حملههای برخی از نمایندگان مجلس به دولت نه بخاطر «مردم» و «مشکلات» آنها، بلکه برای ماهی گرفتن از این آب گِلآلود در انتخابات پیشرو و کسب رای است. دعواهایی که علیرغم تحلیل نمایندگان مجلس نهتنها باعث محبوبیت آنها نخواهد شد بلکه مردم را نیز به نیات آنها آگاه خواهد کرد چرا که برای همه مشخص است دلیل تغییر رویه این نمایندگان، درد رای است نه درد مردم!
🔹اما سوال اساسی اینجاست که این توپخانه به دستور چه کسی فعال شده است؛ توپخانهای که یک روز اجازه بیادبی و بیاحترامی علیه رئیسجمهور منتخب ملت را از تریبون خانه ملت پیدا میکند و روز دیگر از زبان نماینده جوان نزدیک به قالیباف به رئیس ستاد امر به معروف و امام جمعه تهران میتازد و با گستاخی ایشان را فاسد العقیده میخواند!
🔹از طرفی دیگر رسانههای منتسب به رییس مجلس و برخی نمایندگانی که «زبان منفصل» قالیباف هستند در ماههای اخیر تبدیل به شعبه دیگری از رسانههای اصلاحطلب شدهاند که به تخریب چهره دولت میپردازند و عملا دستانشان را به دست یکدیگر دادهاند!
🔹اما آیا قالیباف مسئولیت تخریب دولت در روزهای مهم و حساسی که دشمن مترصد فرصت برای ضربه زدن به نظام است را برعهده میگیرد؟ اگر نه، باید روشن شود که چه کسی یا کسانی در مجلس شورای اسلامی درصدد مخدوش کردن چهره رییسجمهور و هئیت دولت هستند و نفع و فایده این اقداماتشان به نفع چه گروههایی است.
🔹همچنین چرا رئیس مجلسی که ادعا داشت میتواند موتور پیر و از کار افتاده دولت سالمند حسن روحانی را به کار بياندازد؛ نمیتواند ترمز ماشین تخریب دولت را بگیرد و آن را متوقف کند؟
🔹با همهی این اوصاف توپ در زمین رئیس مجلس است که آیا میخواهد ترمز ماشین تخریب علیه دولت را بگیرد و یا با ادامه تخریبها و ایجاد حواشی، تمرکز دولت از حل مسائل اصلی کشور را به خاطر چند رای سلب کند؟
✔️ جامعه نیازمند تبیین و آگاهیست
اثرات راهبردی و دلایل توافق ایران و عربستان
🔸️عربستان و ایران بعد از ۸ سال قطع روابط، بالاخره باهم به توافق رسیدند .
🔸️در خصوص این توافق چند نکته باید ذکر کرد؛
1️⃣ روابط ۲ کشور بعد از تسلط انصارالله متحد جمهوری اسلامی بر پایتخت یمن تیره شد؛ با روی کار آمدن ملک سلمان و ولیعهدی بن نایف و وزارت جنگی محمد بن سلمان، رویکرد پادشاهی سعودی بر تهاجمی شدن اقدامات علیه تهران متمرکز شد و با شروع جنگ یمن و اعدام شیخ باقر النمر و متعاقب آن حمله خودسرانه به سفارت سعودی، تنش ها به اوج رسید و عربستان سفارتش را بست و قطع روابط را رسما اعلام کرد.
🔸️پس از چندی نیز بن سلمان که شکست هایش در جنگ یمن را نتیجه حمایت ایران می دانست، اعلام کرد جنگ را به داخل ایران می کشاند.
2️⃣ بعد از گذشت ۸ سال از شروع جنگ یمن و سیاست تهاجمی سعودی در منطقه که همراهی با ترامپ اوج آن بود ، باید دید کدام طرف از مواضعش کوتاه آمده که زمینه ساز توافق شده است ؟
🔸️آیا ایران در حمایت از متحدانش در یمن ، لبنان ، عراق و سوریه تجدید نظر کرده یا ریاض سیاست های خود را علیه تهران اصلاح کرده است؟
3️⃣ ایران در سالهای اخیر با وجود تحریم های شدید ، علاوه بر گسترش توان موشکی و پهپادی خود، در زمینه هسته ای نیز از نقطه گریز عبور کرد و در قامت یک قدرت هسته ای قد علم کرده است.
🔸️از طرفی سعودی نیز که در یمن ، لبنان ، عراق و سوریه تمام توان خویش را معطوف ساخته بود ، نتوانست در برابر متحدان ایران کاری از پیش ببرد.
🔸️آخرین تلاش سعودی ها ، تحریک اغتشاشات در خیابان های ایران داخلی از طریق شبکه ماهواره ای وابسته به خود (اینترنشنال) بود که آن هم به شکست انجامید .
4️⃣ متحدان ایران امروز در یمن قدرتمند تر از همیشه اند ،تاجایی که نسبت به ۸ سال پیش هم از لحاظ تسلیحات بسیار پیشرفت کرده اند و هم بیش از ۷۰ درصد جغرافیای انسانی یمن تحت سیطره آنهاست و صدهها میلیارد دلار سعودی ها در همسایه جنوبی خود بدون دستاوردی دور ریخته شد.
🔸️پس از حمله پهپادهای یمنی به آرامکو و کاهش تولید نفت سعودی به نصف ، ریاض از دولت ترامپ برای واکنش علیه ایران کمک خواست اما با پاسخ منفی آمریکا مواجه شد و همین امر بن سلمان را بسیار پریشان خاطر کرد.
5️⃣ بن سلمان تحولات جدید بین الملل را خوب درک کرده است ؛ ایران قصد کوتاه آمدن در برابر آمریکا را ندارد و تحریم ها نیز جمهوری اسلامی را از پا در نخواهد آورد و ادامه این روند و احتمالا از سر گیری جنگ با یمن، اثرات ویران کننده ای بر سعودی خواهد گذاشت .
🔸️پس بن سلمان که کیفیت تسلیحات ایرانی را در نبردهای مختلف از اروپا تا آسیا و آفریقا دیده است ، هیچ تمایل ندارد در برابر چنین تسلیحاتی مقاومت کند.
6️⃣ آنهایی که برجام را کلید حل روابط با دنیا می دانستند ، باید ملتفت گردند که مولفه های قدرت جمهوری اسلامی شامل توان هسته ای ، موشکی و پهپادی ، متحدان منطقه ای و حمایت مردمی موجب بهبود روابط با دنیا می گردد ، نه خالی کردن دست کشور از عناصر قدرت.
🔸️قطع روابط ایران و عربستان در اوج اجرای برجام انجام شد و از سرگیری روابط در دوران نابودی برجام.
7️⃣ بدون شک باید گفت برقراری مجدد روابط ایران و سعودی نشانه دیگری از تغییرات اساسی در عرصه روابط بین الملل است و عربستان متوجه آن گشته که اتحاد با آمریکا مثل گذشته برایش منفعت نخواهد داشت و باید با قدرت های دیگری نظیر چین و ایران نیز مستقلا بر سر یک میز بنشیند و روابطش را ارتقا بخشد.
8️⃣ اسرائیل نیز یکی از متضرران احتمالی از توافق ایران و سعودی است و بسیار دور از ذهن می نماید که ریاض دیگر به توافق ابراهیم بپیوندد و سعی در اتحاد با تل آویو برای ضربه زدن به تهران باشد.
9️⃣ در پایان باید گفت جمهوری اسلامی با صبر و حوصله و بدون کوتاه آمدن از مواضعش و بلکه تقویت مولفه های قدرت خود ، پس از ۸ سال پادشاهی سعودی را به این نتیجه رسانید که در مناسباتش در قبال ایران تجدید نظر کند .
🔸️ به زودی اثرات این توافق بر شبکه اینترنشنال و سایر رفتارهای سعودی روشن خواهد شد.
🔸پیشبینی جایگاه قدرتهای اقتصادی جهان در سال آینده میلادی ۲۰۲۴
چین از آمریکا سبقت میگیرد؛ و از پنج قدرت اول اقتصادی جهان، چهار مورد در آسیا خواهد بود جایگاه ششم هم روسیه خواهد بود و سپس آلمان، برزیل، انگلستان و فرانسه.
ایتالیا از ۱۰ قدرت اقتصادی برتر جهان حذف میشود و پرجمعیتترین کشور مسلمان یعنی اندونزی در جایگاه پنجم خواهد ایستاد. هند هم ژاپن را پشت سر میگذارد.
بنگلادش، کانادا، مکزیک و ویتنام هم به رقابت با ایتالیا خواهند پرداخت برای کسب جایگاه یازدهم تا چهاردهم که البته در این نمودار نیست و احتمالاً کانادا، ترکیه، اسپانیا، استرالیا و پاکستان هم برای جایگاه پانزدهم تا نوزدهم خواهند جنگید.
نیجریه، فیلیپین، آفریقای جنوبی، عربستان، مصر، لهستان و به احتمال زیاد، ایران، آرژانتین و مالزی نیز برای حفظ یا کسب رتبههای زیر و نزدیک بیست در تکاپو خواهند بود
وستانیوز
باران/ طی روزهای گذشته تلاشهای جدی برای تغییر شکل اعتراضات در کشور آغاز شده است.
۱- با هدایت کانونهای وابسته به نفاق و ضدانقلاب سعی شده موج اعتصاب در پتروشیمیها، دانشگاهها، معلمان و کارگران ایجاد شود.
۲- تلاشهای جدی به منظور گسترش نافرمانی در حوزه حجاب بویژه از سوی سلبریتیها در حال انجام است.
۳-در هر دو مورد با اقدامات صورت گرفته فضا کنترل شده ولی تلاشهای دشمن تداوم دارد.
تحلیل/ تحولات سودان و احتمال چرخش به سمت جبهه مقاومت - شانا نیوز
https://www.shananews.com/news/856/%D8%AA%D8%AD%D9%84%DB%8C%D9%84-%D8%AA%D8%AD%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%B3%D9%88%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%86%D8%B1%D8%AE%D8%B4-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D9%85%D8%AA-%D8%AC%D8%A8%D9%87%D9%87-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%88%D9%85%D8%AA
📣 سیانان: صهیونیست در لبۀ پرتگاه است
شبکه آمریکایی سیانان:
🔺️با آنکه رویشهای صهیونیست چشمگیر بوده اما در ۷۵ سالگیاش احساس میکند که همزمان با مواجهه با تهدیدهای بیرونی دائمی در لبۀ یک پرتگاه و در لبۀ یک بحران هویت ایستاده است.
🔺️نداشتن قانون اساسی یکی از دلایل بحران سیاسی اخیر صهیونیست است. تقریباً همۀ بخشهای اسرائیل به بحران سیاسی کشیده شده و حتی بخش فناوری که معمولاً غیرسیاسی است هم وارد این ماجرا شده است.
🔺️شرکتهای استارتاپ سرمایهگذاریهایشان را در خارج صهیونیست نگهمیدارند و کارکنانشان را به شرکت در اعتراضات تشویق میکنند. حتی در روز یادبود صهیونیست که صهیونیست ها اختلافات را کنار میگذاشتند هم معترضان علیه دولت نتانیاهو شعار دادند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آتش اختلافات براندازها دامن نماینده های اروپایی را هم گرفت/ عضو آلمانی پارلمان اروپا: با هرکدام از اپوزسیون ملاقات کنم گروه دیگر حمله می کنند
▪️هانا نویمن، عضو آلمانی پارلمان اروپا: وقتی با حامد اسماعیلیون ملاقات می کنم توسط گروهی از مردم مورد حمله قرار می گیرم. اگر در یک تریبون با رضا پهلوی بنشینم هم همینطور. من مسیح علینژاد را در کنفرانس امنیتی مونیخ دیدم و باز مورد حمله قرار گرفتم.
▪️مهم نیست من با کی صحبت می کنم در هرصورت مورد حمله قرار می گیرم.
حمیدرضاترقی، قائم مقام حزب موتلفه اسلامی
برخی جریانهای سیاسی به بهانه رفراندوم، به دنبال تقابل مردم و نظام هستند
این فعال سیاسی اصولگرا تأکید کرد: برای مشکلی که غیر قابل حل باشد و دستگاههای اجرایی و تصمیمگیر و حتی خود رهبری نتوانند برای آن تصمیمی بگیرند، میتوان رفراندوم برگزار کرد که برای اثبات ضرورت آن، حتماً باید دو سوم نمایندگان مجلس این درخواست را تصویب کنند.
حمیدرضا ترقی قائم مقام حزب موتلفه اسلامی در خصوص سخنان رهبری در مورد رفراندوم در مراسم افطاری دانشجویان، گفت: خوشبختانه قانون اساسی کشورمان به گونهای تدوین شده که هیچ بنبستی در یافتن راه حل برای مشکلات کشور وجود ندارد.
به گزارش مهر، وی افزود: به طور طبیعی وقتی بنبستی در تصمیمگیری و مشخص کردن راه حل نداشته باشیم، نیازی نداریم که برای موضوعی خارج از قواعد حاکم بر کشور از مردم همه پرسی کرده و آنها را در برابر موضوعی قرار دهیم که به لحاظ تخصصی، فرصت و امکان بررسی و تحقیق در آن موضوع را ندارند.
ترقی ادامه داد: در قانون اساسی در خصوص امکان برگزاری همه پرسی، شرایطی برای آن قائل شده است که مشخص میکند چه موضوعاتی میتواند به همه پرسی عمومی واقع شود.
این فعال سیاسی اصولگرا تأکید کرد: برای مشکلی که غیر قابل حل باشد و دستگاههای اجرایی و تصمیمگیر و حتی خود رهبری نتوانند برای آن تصمیمی بگیرند، میتوان رفراندوم برگزار کرد که برای اثبات ضرورت آن، حتماً باید دو سوم نمایندگان مجلس این درخواست را تصویب کنند. در نهایت رهبری هم باید به لحاظ مصالح عمومی کشور آن در خواست را تأیید کنند.
ترقی ادامه داد: در موضوعاتی که تاکنون در کشور مطرح شده هیچکدام به چنین معضلی در تصمیمگیری برخورد نشده است
وی اظهار داشت: برخی جریانهای سیاسی به بهانه برگزاری رفراندوم، به دنبال تقابل مردم و نظام هستند و با سیاستهای تبلیغی با همکاری دشمن تلاش میکنند نظر خودشان را بر جامعه و نظام تحمیل کنند، بدون آنکه منافع کشور را در نظر بگیرند.
قائم مقام حزب موتلفه اسلامی بیان داشت: از مجموعه طراحان رفراندوم در طول این سالها میشود استنباط کرد که اینها هیچکدام نظر خیرخواهانهای برای حل مشکلات کشور ندارند. آنها به دنبال بسترسازی دو قطبی کردن جامعه و ایجاد تنشهای اجتماعی و بیثباتی در کشور هستند.
وی تأکید کرد: طبیعی است برگزاری هر انتخابات در کشور هزینه سنگینی را بر نظام و دولت تحمیل میکند بعلاوه اینکه وقت زیادی را از مردم گرفته و ذهن آنان را از مسائل اصلی کشور منحرف میکند.
نماینده سابق مجلس:
اتحاد بین سه قوه باعث حضور گسترده مردم در انتخابات خواهد شد
نماینده سابق مجلس گفت: قطعا به هر میزان که اتحاد بین سه قوه بیشتر شود، گرههای اقتصادی هم بهتر باز خواهد شد و ما امسال شاهد انتخاباتی پرشور و حضور گسترده مردم خواهیم بود.
حمیدرضا ترقی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به بیانات رهبری در نماز عید فطر مبنی بر لزوم حفظ اتحاد بین مسئولین، اظهار کرد: در طول دو سال اخیر برخی تلاش داشتند این طور القا کنند که در کشور یکدستی کامل به وجود آمده و هر کدام از سه قوه به دلیل اینکه از یک طرز فکر هستند، سعی در پوشاندن خطاهای یکدیگر دارند، در حالیکه هر کدام از قوا در حال انجام وظیفه خود هستند و مطابق با قانون عمل میکنند، اما باید در مسائل اصلی با یکدیگر همکاری داشته باشند و برای انجام وظایف خود به هم کمک کنند.
وی افزود: پرداختن به مسائل حاشیهای و اختلافات جزئی پسندیده نیست و امروز ما برای حل مشکلات اساسی کشور که عمدتا در حوزه اقتصادی قرار دارد، نیازمند انسجام و همگرایی بین سه قوه هستیم. قطعا به هر میزان که این اتحاد بیشتر شود، گرههای اقتصادی هم بهتر باز خواهد شد که نهایتا منجر به افزایش رضایتمندی مردم و سرمایه اجتماعی نظام خواهد شد و ما امسال شاهد انتخاباتی پرشور و حضور گسترده مردم خواهیم بود.
این نماینده سابق مجلس عنوان کرد: اگر نقش نظارتی مجلس منطبق بر یک منطق در راستای افزایش کارامدی دولت باشد، یک امر ضروری است، اما اگر به سهمخواهی و امتیازگیری از دولت تبدیل شود، مردود و بر خلاف مصالح ملی میباشد.
ترقی ادامه داد: ممکن است برخی نمایندگان صرفا به دلیل اینکه دولت با برخی از انتصابات در حوزه انتخابیه آنان مخالفت کرده، استیضاح وزیری را امضا کنند و سپس که قولی از وزیر دریافت کردند، امضای خود را پس گیرند. نام این کار نظارت نیست و دخالت در عزل و نصبهاست که مکررا هم از سمت رهبری رد شده است. اما اگر دلیل اصلی طرح سوال یا استیضاح وزرا افزایش کارامدی دولت و ارائه راهکار برای حل مشکلات وزارتخانهها باشد، در راستای همافزایی بین دولت و مجلس خواهد بود.
🇮🇷 راهبردهای تشکیلاتی نظام در خطبه ی عید فطر رهبر معظم انقلاب
📌 یک راهبرد بسیار مهم و اساسی، همکاری مسئولان کشور در نیروهای سهگانه است. قوای سهگانه باید همدلی کنند، همکاری کنند، همافزایی کنند.
♻️ اگر چنانچه این سه قوه با هم بطور کامل همکاری کنند کارها به هیچ وجه گره نمیخورد، مشکل پیدا نمیکند. مانع همدیگر نشوند، راه را برای همدیگر هموار کنند، باز کنند.
📌 وسوسههای دشمن را برای بدبین کردن مردم به یکدیگر یا بدبین کردن مردم به مسئولان زحمتکش کشور بایستی باطل کرد.
⏱ در شناخت حرکت دشمن و تاکتیک و روش دشمن باید بهروز باشیم و راه ابطال آن را به دست بیاوریم.
📌 از مردم عزیزمان انتظار میرود به برکت ماه مبارک رمضان و دستاوردهای بزرگی که در این ماه داشتهاند، اتحاد خودشان را حفظ کنند.
🤝 بحمدالله از اول انقلاب مردم ما متحد بودند و این اتحاد در موارد بسیاری راههای دشواری را، تنگههای سختی را توانست برای مردم باز کند.
✊ دشمن مایل است که مردم به خاطر علایق مختلف سلایق مختلف باهم بجنگد و دعوا کنند. رأفت میان مردم باید برقرار باشد.