🔴نقشه خدا VS نقشه شیطان 🤔
✍وقتی در سنین نوجوانی و بلوغ ازدواج کردی تقریبا تا ۲۵ سالگی همه ی سرد و گرم روزگار را چشیده ای
و مبهمی و گنگی لذتهای دنیا برایت پرده برانداخته
و هیجان شهوات مختلف فروکش کرده و به پوچی دنیا و ما فیها ، پی برده ای ...
در این زمان یعنی دقیقا در عنفوان جوانی و نشاط و سرزندگی میتوانی دست را به زانوانت بگیری و بلند شوی و تمرکزت را روی مسائل مهمتر زندگی تنظیم کنی و برای آخرت ات فکرهای جدی کنی !!!
👆این نقشه خداست برای زندگی ما👌
🔻حال نقشه شیاطین که در دنیای کنونی مجریانی به اسم لیبرال ها دارد را ببینید :
👈کافیست ۱۵ تا ۲۰ سال تو را سرگرم درس و مشق و دانشگاه و الگوریتم و لگاریتم و سینوس و کسینوس و مدرک و... کنند
و شور و ذوق جوانی ات را در راه این سرگرمی های بی مزه و گاها تلخ، به امید روزهای روشن تر هدر دهند،
بدین صورت تازه در انتهای سنین جوانی به فکر ازدواج می افتی
و تا بخواهی خودت را جمع و جور کنی
و به فکر تامین خانه و ماشین و فرزند و... بیافتی
و به پوچی شهوات پی ببری،
گرد پیری بر چهره ات نشسته و زنگ هشدار مرگ و آخرت در گوشت می پیچد ....
و اینگونه میشود که دنیا و آخرتت را در انبوهی از حسرتها و غفلتها و شهوات ناکام ، یکجا نابود کرده اند و به پایان عمر رسانده اند!😔
کاروان رفت و تو درخواب و بیابان در پیش
کی روی؟ ره ز که پرسی؟ چه کنی؟ چون باشی؟!😔
✅پ ن:
به راستی روزهايي كه در حال اجرای نقشه شیطان هستید نميدانید داريد چه گره كوري به آرزوهایتان و دلیل خلقت تان ميزنيد . . .
Eitaa.com/taranomechomagh
T.me/taranomechomagh
ble.im/taranomechomagh
پنجاه طرح برای بزرگداشت روز قدس در بحران کرونا2.pdf
623.6K
👆👆🔴پنجاه طرح برای بزرگداشت روز قدس در بحران کرونا 👌
#اندیشکده_ترنم_آفتاب
🔹Eitaa.com/taranomeaftab
🔸ble.ir/taranome_aftab
✅اللّٰهُ عٰالِم
✍شاید در آینده، اهل معنا در کتابهایشان بنویسند :
در روز قدسی که #سیل جمعیت به حرمت کلام رهبرشان بیرون نیامدند ، #سیل میلیونها حمد و قل هوالله ی که ایشان راه انداخت ، باعث شد بنیاد هستی اسرائیل بر باد رود🙏 .... اللّٰهُ عٰالِم
...............................
✅پ ن: شاید خدا با شهادت حاج قاسم میخواست وی حلقه ی اتصال قلوب «امام» و «امت» باشد....فتأمل👌
Eitaa.com/taranomechomagh
T.me/taranomechomagh
ble.im/taranomechomagh
✍آیا همین که ببینیم «چه میگوید» کافیست؟ یا باید اول دید«که میگوید
🔻حضرت آیت الله حائری شیرازی:
در تغذيه انديشه و بالا بردن فكر... ما اين دو جمله را داريم:
«اُنْظُرْ اِلي ما قالَ وَ لا تَنْظُرْ اِلي مَنْ قالَ»؛ نگاه كن ببين چه چيزي گفته شده، نگاه نكن كه چه كسي گفته است. اين يك روايت است.
روايت ديگر در ذيل آيه «فَلْيَنْظُرِ الاِنْسانُ اِلي طَعامِهِ»(عبس/۲۴) وجود دارد که امام باقر(ع) ميفرمايد: مراد از طعام «عِلْمُهُ الّذي يَاْخُذُهُ عَمَّنْ يَاْخُذُهُ». ميگويد: «عَمَّنْ»، نميگويد: «عَمَّا» .يعني نگاه كند به علمش ببيند از چه كسي ميگيرد .
حالا شما ميگوييد: يك جا به ما گفتيد: «ما قال» را نگاه كن، جاي ديگر ميگويد: «مَنْ قال» شما كيست!
به ذهن ميآيد كه تناقض باشد. نه، تناقض نيست...
چرا؟ چون در آنجا ميگويد: «انظر الي ما قال». اين را به كسي ميگويد كه قدرت تصور و قدرت تصديق دارد و صاحب نظر است. به او ميگويد : «انظر»؛ ميتواني نگاه كني، با ناظر دارد حرف ميزند و با كسي كه چشم بينا دارد صحبت ميکند. ...
اما وقتی امام باقر(ع) ميفرمايد: تو وقتي از كسي عملش را به عنوان خوراك ميخواهي مصرف بكني، او را بشناس، ببين آشپزت كيست.
اين دارد با مقلد حرف مي زند، به كسي كه ميخواهد تقليد بكند ميگويد: تحقيق كن، ببين او كيست؟ حتي مرجع تقليدت را با تحقيق بشناس! چرا؟ چون گفتههاي او خوراك علمي توست. رسالة عملي او را تو ميخوري و مصرف ميكني و طعام توست. او را بشناس.✅
Eitaa.com/taranomechomagh
T.me/taranomechomagh
ble.im/taranomechomagh
⛔️«اثرات و تبعات اخروي رياست»⛔️
حضرت آيتالله العظمي خامنهاي(درس خارج فقه) :
عن النّبي صلَّى اللَّه عليه و آله قال: لا يؤَمَّرُ رَجُلٌ عَلى عَشَرَةٍ فَما فَوقَهُم اِلّا جِيءَ بِهِ يومَ القيامَةِ مَغلولَةً يدُهُ اِلى عُنُقِه فَاِن کانَ مُحسِناً فُکَّ عَنهُ وَ اِن کانَ مُسيئاً زيدَ غِلّاً اِلى غِلِّهِ. (امالي طوسي، مجلس دهم، ص ۲۴۶) «پيامبر اکرم (ص) ميفرمايد: هيچکس نيست که بر ده نفر يا بيشتر، رياست و امارت داشته باشد مگر اينکه او را روز قيامت در حالي ميآورند که دستش به گردنش بسته است؛ پس اگر چنانچه آدم درستکاري بود و تقصيري متوجّه او نبود، او را رها ميکنند و اگر چنانچه بدکار و گناهکار بود، غل و زنجيرش افزايش پيدا ميکند.»
رهبر معظم انقلاب اسلامي در شرح اين حديث گهربار به نکته اي مهم و قابل تامل اشاره مي کنند و مي فرمايند تبعات اخروي رياست چنان سنگين است که آدم عاقل نه تنها به دنبال آن نمي رود، بلکه از آن فرار نيز مي کند! ايشان در اين مورد فرمودند؛ «اگر ماها عقل داشته باشيم، بايد دنبال رياست ندويم؛ واقعاً اينجوري است. بايد دنبال رياست نرويم؛ رياست اين تبعات را دارد. بعضي ميدوند دنبال رياست، نمي فهمند که نفْس اين آمريت و رياست، اين خطرات را دارد که روز قيامت وقتي او را بياورند، مغلولاً(دست بسته) ميآورند؛ اين چيز خيلي مهمّي است. مغلولاً ميآورند او را در پاي محاسبه الهي.... اينها را بايد ما بفهميم؛ اينها را بايد بفهميم. دنبال کرسيهاي رياست [بودن] -چه رياست اجرائي، چه رياست تقنيني؛ ميبينيد براي نمايندگي مجلس بعضي خودشان را ميکُشند، اگر چنانچه راه پيدا نکنند به هر دليلي يا مثلاً فرض کنيد صلاحيتش را تأييد نکنند يا رأي نياورد و غيره، خودش را به آب و آتش و در و ديوار ميزند که چرا نشد- عقل نيست، تدبير نيست. ملاحظه کرديد؟ اگر چنانچه اين رياست، مايهي يک چنين دغدغهاي است، خب انسان رها کند؛ مگر اينکه واقعاً متوجّه انسان بشود و واجب باشد براي انسان؛ آن[جا] بله [لازم است].»
پس فرار از مسئوليت و رياست بر اساس عقل و شرع، يک اصل است مگر آنکه مسئوليت بصورت تکليف درآيد و پذيرش آن از سرناچاري باشد که ديگر اينجا بايد با قدرت و قوت و البته به نحو احسن تکليف را به انجام رساند.
🔻چرا فرار از رياست؟!
نگاهي به احاديث ائمه معصومين(ع) نشان مي دهد، قدرت و رياست از منظر دين و بزرگان آن امري خطرناک و خطير است که نه تنها جاي نااهلان و بي تقوايان نيست، بلکه براي اهل تقوا نيز با مخاطره همراه است و با محاسبه و احتياط بسيار بايد پاي در اين وادي بگذارند. روايات درباره رياست را مي توان به سه دسته تقسيم کرد؛ يک دسته از روايات نفس «جاه» يعني سلطه داشتن بر ديگران را نکوهش ميکند و دسته ديگر «طلب رياست» و اينکه انسان براي رسيدن به پست و مقام، دست و پا بزند را هدفگيري کرده و دسته آخر هم مربوط به «حب رياست» است که همگي مورد نکوهش و نهي قرار گرفته است. طبق آنچه در روايات آمده آخرين چيزي که از دل مومن رخت برمي بندد حب جاه و مقام است؛ «آخِرُ ما يخْرُجُ مِنْ قُلُوبِ الصِّدِّيقينَ حُبُّ الْجاه؛ آخرين چيزي که از محبت دنيا از قلب مؤمنان راستين خارج مي شود، جاه طلبي است». اين حديث به روشني بيانگر ميزان خطير بودن موضوع رياست و مقام است.
🔻طلب رياست؛ عامل هلاکت
قدرت را مي توان به مثابه آب دريا دانست که شخص تشنه هر چه از آن مي نوشد نه تنها عطش او را برطرف نمي سازد بلکه او را تشنه تر و حريص تر به نوشيدن مي کند تا جايي که باعث هلاکت وي مي شود. در همين زمينه امام صادق(ع) فرمودهاند: من طلب الرئاسه هلک؛ هر که دنبال رياست باشد هلاک شود. (الکافي، ج 2، ص 297) آن حضرت همچنين ميفرمود: بپرهيزيد از اين رؤسايي که رياست را به خود ميبندند، زيرا به خدا سوگند که کفشها دنبال سر مردي صدا نکند، چز آنکه هلاک شود و هلاک کند. (الکافي، ج 2، ص 297)
رياست طلبي و حب جاه، حريت فرد را از بين مي برد. اولين ابزار شخص رياست طلب براي رسيدن به هدف خود، دروغگويي است و دروغ نيز کليد همه زشتي هاست. محمدبن مسلم گويد شنيدم امام صادق(ع) هميشه ميفرمود: گمان نکني که من خوبان و بدان شما را نميشناسم؟! چرا به خدا که بدان شما کسي است که دوست دارد پشت سرش راه روند، و بناچار بايد دروغپرداز يا ناتوان در راي باشد. (الکافي،ج 2، ص 299)
🔻بي ارزش تر از آب بيني بز!
اگر چنين نگاه و برداشتي از رياست طلبي که عامل هلاکت است، در فکر و ذهن انسان وجود داشته و از عمق جان به آن باور داشته باشد، آن وقت بزرگ ترين پست ها و مقام ها در چشم انسان از آب بيني بزغاله اي بي ارزش تر مي شود. چنانچه اميرالمومنين امام علي(ع) در بخشي از خطبه خود درباره خلافت فرمودند: سوگند به خدايي كه دانه را شكافت و جان را آفريد، اگر حضور فراوان بيعت كنندگان نبود، و ياران حجّت را بر من تمام نميكردند، و اگر خداوند از علماء عهد و پيم
ان نگرفته بود كه برابر شكم بارگي ستمگران، و گرسنگي مظلومان، سكوت نكنند، مهار شتر خلافت را بر كوهان آن انداخته، رهايش ميساختم، و آخر خلافت را به كاسه اوّل آن سيراب ميكردم، آنگاه ميديديد كه دنياي شما نزد من از آب بيني بزغاله اي بي ارزشتر است. (خطبه 3 نهج البلاغه)
🔻نقش مردم در رياست طلبي و عواقب آن
سکه هلاکت به واسطه رياست طلبي دو روي دارد. يک روي آن فرد رياست طلب است و روي ديگر آن مردمي هستند که با رفتار خود به فرد رياست طلب براي رسيدن به مطامع غيرالهي وي کمک مي کنند. اين ارتباطي دو سويه است که هر دو طرف را به خسران و هلاکت مي کشاند. فرد رياست طلب افراد را با وعده و وعيد و تطميع و گاهي تهديد به دور خود جمع مي کند و از آنان نردباني براي نشستن بر سرير قدرت مي سازد. اين افراد با جمع شدن به دور فرد رياست طلب، راه را بر مديريت افراد شايسته مي بندند و مسير جامعه را منحرف مي کنند و لذا هر دو طرف قضيه ملعون هستند. از همين رو امام صادق(ع) فرموده است؛ ملعون من تراس ملعون من هم بها ملعون من حدث بها نفسه؛ ملعون است کسي که رياست را به خود بندد، ملعون است کسي که به آن همت گمارد، ملعون است کسي که به فکر آن باشد.(الکافي، ج 2، ص 297)
سفيان بن خالد ميگويد: امام صادق(ع) به من فرمود: اي سفيان! از رياست بپرهيز؛ زيرا هر که جوياي رياست شد هلاک گشت. عرض کردم: فدايت شوم! پس همه ما هلاک شديم؛ زيرا هيچيک از ما نيست جز آنکه دوست دارد اسمش برده شود و مردم به او روي آورند و از او استفاده کنند. حضرت فرمود: درست متوجه نشدي، بلکه رياستطلبي به اين معناست که کسي را غير از حجت ]خدا[ علم کني و هر چه ميگويد تصديق نمايي و مردم را به عقيده او فرا خواني. (الکافي، ج 8، ص 153)
در حديثي ديگر ابوحمزه ثمالي مي گويد امام صادق(ع) فرمود: بپرهيز از رياست و بپرهيز از اينکه دنبال مردم روي. عرض کردم: قربانت گردم رياست را فهميدم و اما اينکه دنبال مردم روم يعني چه؟ که من دو سوم آنچه دارم (از احاديث و اخبار شما) از دنبال مردم رفتنم به دست آمده! فرمود: چنانکه تو فهميدي نيست. مقصود اين است که بپرهيز از اينکه مردي را بدون دليل ]در برابر امام(ع)[ به پيشوائي برگزيني و هر چه گويد تصديقش کني. (الکافي، ج 2، ص 298)
از اين رو بايد گفت مردم نقشي اساسي در اين زمينه دارند و چنانچه بر اساس عقل و تقوا تصميم بگيرند و عمل کنند، زمينه فساد افراد رياست طلب را از بين مي برند و با بصيرت خود مانع از شيادي و عوام فريبي اين دزدان دين و دنياي جامعه مي شوند. کسي نمي تواند و نبايد بگويد که يک راي من چه تاثيري دارد؟! همين يک راي هاست که جمع مي شوند و فردي را به منصب و قدرتي مي رسانند. لذا همانقدر که راي دادن و انتخاب کردن، حق ما مردم است برايمان مسئوليت نيز مي آورد و بايد براي آن جواب داشته باشيم. فرد مسئول اگر گره اي از کار مردم و کشور باز کرد ما که انتخاب درست کرده ايم در ثواب آن شريکيم و اگر خيانت کرد و به منافع و مصالح کشور ضربه زد، مايي که به او راي داديم و زمينه قدرتش را فراهم کرديم، ما نيز مسئوليم و بايد در روز حساب براي انتخابمان جواب داشته باشيم.
🔻رياست طلبي و حب جاه؛ زمينه خيانت و دوستي با دشمن
يکي از عوارض رياست طلبي و قدرت دوستي آن است که زمينه را براي خيانت فرد به جامعه اسلامي و مردم فراهم مي کند. فرد براي رسيدن به قدرت، ممکن است به دشمن نيز دل ببندد و دشمن از اين نقطه ضعف براي نفوذ در افراد و به انحراف کشاندن و در خدمت گرفتن آنان استفاده مي کند. نمونه هاي چنين لغزش و خيانتي از صدر اسلام تا تاريخ معاصر و دوران جمهوري اسلامي، کم نبوده و نيست. طبق گفته رسول اکرم(ص) آنچه زمينه اين لغزش را فراهم مي سازد، نفاقي است که بر اثر حب رياست در دل مي رويد و رشد مي کند. آن حضرت نسبت به شکلگيري علاقه به مقام و جاه و منصب در دلهاي مومنان هشدار داده و ميفرمايد: حب الجاه و المال ينبتان النفاق في القلب کما ينبت الماء البقل؛ حب جاه و مال در قلب نفاق ميروياند همچنان که آب، گياه را ميروياند. (جامع السعادت، ص 349)
يا در حديثي ديگر معمر بن خلاد نزد حضرت رضا(ع) نام مردي را برد و گفت: او رياست را دوست دارد، حضرت فرمود: بودن دو گرگ درنده درميان گله گوسفندي که چوپانش حاضر نباشند، زيانبخشتر از رياست نسبت به دين مسلمان نيست؛ يعني رياستطلبي از دو گرگ درنده به دين مسلمان بيشتر زيان رساند. (الکافي، ج 2، ص 297)
🔻هر مقام و رياستي مذموم است؟
با اين احدايث و روايات، اين سوال پيش مي آيد؛ پس با مقام و منصب ها چه بايد کرد و چه کسي بايد عهده دار آنها شود؟ مروري بر احدايث ائمه(ع) به عنوان پيشوايان دين و سخنان به جا مانده از حضرت امام خميني (ره) به عنوان رهبري پارسا و زاهد که در عين بي اعتنايي به دنيا و مطامعش در بالاترين سطح قدرت قرار گرفتند، نشان مي دهد اولين و اصلي ترين لازمه ورود به صحنه قدرت، ته
ذيب نفس است و آنان که نفس خود را مهار نکرده و از اخلاق و تقوا برخوردار نيستندف شايستگي کسب مناصب را ندارند، چرا که هم خود را به هلاکت مي افکنند و هم جامعه را منحرف مي کنند.
مرحوم مجلسي مي گويد: رياست، بد و خوب دارد، رياست خوب آن است که خداي تعالي به پيغمبران و اوصيا عليهم السلام داده و نيز مانند قاضي و امام جماعت و تدريس و وعظ و هر منصب شرعي که مقصود رئيس، دلسوزي براي مردم و جلوگيري از فساد و منکرات باشد، و اين رياست واجب کفائي و گاهي واجب عيني است؛ رياست مذموم و ناپسند آن است که شخص رئيس، از منصبش سوءاستفاده کند و مقصودش به دست آوردن اغراض پست دنيا باشد و اين اخبار وارده، بر وجوه مذمومه و ناپسند آن حمل شود يا بر اينکه کسي نفس رياست را دوست داشته و جاهطلب باشد و غرض شرعي مستحسني از آن نداشته باشد.
انسان حتي اگر در جاي شايسته نشست بايد مراقب باشد تا وظيفهاش را به احسن وجه انجام دهد و در کارش کوتاهي نکند تا خوار و ذليل نشود. از همين رو، امام علي (ع) هشدار ميدهند و ميفرمايند؛ هر صاحب رياست و حکومتي که در هنگام تصدي پست و مقامش خودخواه و متکبر باشد و به مردم خيانت کند و احکام دين را پايمال نمايد به همان اندازه خيانتش در هنگام برکنار شدن از آن پست و مقام، نزد مردم خوار ميشود. (غررالحکم صفحه 118)
🔻پست و مقام؛ امانتي الهي
آموزه هاي ديني تاکيد دارند پست و مقام در اداره جامعه و حکومت به مثابه امانتي الهي بايد تلقي گردد که فقط افراد شايسته و صاحب صلاحيت در دو عرصه نظري و عملي ميتوانند آنها را احراز نمايند. امام علي(ع) در حکم خود به افراد در دوران حکومت و صدارت به اين جمله تاکيد ميفرمودند که اين پست و مقام براي تو طعمه تلقي نگردد بلکه اين امانتي الهي است که برگردن تو نهاده شده است. (نهجالبلاغه- نامه 5)
بنابر اين پست و مقام در يک جامعه توحيدي و الهي، به مثابه امانت الهي است که صاحب امانت بايد ويژگيها و صلاحيتهاي فکري و اخلاقي لازم را براي احراز آن داشته باشد همان گونه که قرآن کريم ميفرمايد: ان الله يامرکم ان تودوا الامانات الي اهلها. تحقيقاً خداوند شما را امر ميکند که امانات (الهي) را به اهلش بسپاريد. (نساء- 58)
با در نظر گرفتن آنچه گفته شود مي توان فهميد تکليف آنان که براي رسيدن به پستي کوتاه مدت و گذرا، خرجهاي آنچناني ميکنند و خود را به هر آب و آتشي مي زنند، چيست!
Eitaa.com/taranomechomagh
T.me/taranomechomagh
ble.im/taranomechomagh
👇👇مقاله «رویایی تمدن ها»تالیف اینجانب را در شماره جدید نشریه #حلقه_وصل بخوانید👇👇
🔻رویارویی تمدنها
✍در علم شیمی ، وقتی در اثر تحمیل شرایط خاص ساختار مولکولی میشکند و عناصر مولکول از یکدیگر جدا میشوند ، عناصر جدا شده بلافاصله با دیگر عناصر موجود در محیط ، ساختار جدیدی را شکل میدهند اگر این ترکیب جدید عناصر، هوشمندانه و در یک محیط کنترل شده صورت پذیرد، ساختار مولکولی به وجود آمده یک محصول ارزشمند و قابل استفاده خواهد بود ولی اگر آن شکست مولکولی و ترکیب جدید عناصر بدون برنامه ریزی و نظارت آگاهانه رخ دهد ساختار مولکولی جدید عموما مطلوب نخواهد بود.
🔻این مطلب علمی مقدمه ای برای ورود به موضوع شکست ساختارهای اجتماعی در دوران کرونا است !🤔
🔻همانگونه که مشهود است جبهه ی غرب با پروپاگاندای تبلیغاتی خود، موضوعی دست چندم را به سرتیتر خبرهای دنیا تبدیل کرد (حتما مستحضرید که 12 علت مهم مرگ و میر در دنیا شامل بیماری های قلبی، سکته مغزی، تصادفات جادهای، پرفشاری خون، آلزایمر، دیابت، بیماری های ریوی، بیماری کلیوی ، سرطان ها ، آلودگی هوا ، مصرف مواد مخدر و مشروبات الکلی و عوارض ناشی از آن بوده است) و با اینکار پیوند ها و ساختارهای اجتماعی مرسوم دنیا را شکست.
وقتی مقاومت در برابر حفظ ساختار موجود نتیجه بخش نبود و این شکستن ها صورت گرفت ، تمایل عناصر بشری ، به ایجاد ساختار جدید افزایش پیدا میکند .
و اینجاست که نقش تمدنها و جایگاهشان جلوه نمایی خواهد کرد !
هر تمدنی که بتواند شرایط را آگاهانه و هوشمندانه پیش برد ، این امکان را خواهد داشت که ساختارهای جدید و مطلوب تری از عناصر اجتماعی بسازد، و هر تمدنی که این قدرت را پیدا نکند که محیط خود را کنترل کند ، لاجرم روی به نیستی خواهد گذاشت. 👌
در زمانی که تمدن غرب بعد از فروپاشی ساختارهای اجتماعی اش خوی وحشی گری خود را به یکباره عیان کرد و پوشالی بودن قدرتش در ایجاد و کنترل ساختارهای جدید اجتماعی را ثابت کرد ، صدور فرمان حکیمانه ی رزمایش همدلی توسط مقام معظم رهبری (مدظله) ، از یک طرف باعث ایجاد محیط کنترل شده و هوشمندانه در زمان شکست ساختارهای اجتماعی شد
و از طرفی دیگر توانمندی و قدرت تمدن نوین ایرانی اسلامی در جهت ایجاد ساختارهای جدید را ، به رخ تمدن غرب و دیدگان بیدار نخبگان جهان، کشید .
✅بنابراین همراهی و پیگیری فرمان معظم له ، توسط کنشگران فرهنگی و اجتماعی، نه تنها یک کار ثواب و دارای ارزش است ، بلکه قدم گذاشتن به میدان کارزار رویارویی تمدن هاست!
🔻در این میدان کارزار ، حیاتی ترین و مهم ترین اقدام ، توکل به خدا و بسیج آحاد مردم و افکار عمومی است که سرنوشت این رویارویی را رقم خواهد زد و باعث غلبه تمدنی خواهد شد .
ان شاالله🙏
✅از آنجا که دشمن در این میدان جنگ ،مجهز به سلاح رسانه است و با آن افکار عمومی دنیا را تحت تاثیر قرار داده و بسیج میکند ، به نظر میرسد یکی از تصمیمات راهبردی نخبگان فرهنگی اجتماعی ،در راستای "قوت در فضای مجازی" ، تجهیز گروههای جهادی به "واحد بین الملل" است، تا قوه و قدرت تمدن ایرانی اسلامی در رزمایش همدلی به زبانهای مختلف دنیا مخابره شود و افکار عمومی دنیا را متاثر کند و با اینکار صخره هایی را در مقابل هیبت پوشالی کشتی تایتانیک تمدن غرب بکارند !🤔
والی الله عاقبت الامور🙏
Eitaa.com/taranomechomagh
T.me/taranomechomagh
ble.im/taranomechomagh
⛔️⛔️😱عموپورنگ😱⛔️⛔️
✍در زیر سایه غفلت افکار عمومی و #خواب_مصلحتی مسئولین و سرگرم شدن آنها به کرونا ، مجموعه جدید عمو پورنگ با ساختاری عجیب و ضد فرهنگی درحال پخش از #صداوسیما است !!😧
⛔️شخصیت اصلی این مجموعه بازیگری است که پایین تنه آن و زیر شکمش به طرز غیر عادی و زشت و #بی_حیاگونه ای برآمده شده و در قالب عروسک هوشمند و با احساسی ایفای نقش میکند.😱
⛔️صاحب و خالق این به ظاهرعروسک یک فرد #دو_جنسه هست که هم نقش پدر و هم نقش مادر را برای این عروسک بازی میکند یعنی زمانی که موهای بلندش را به پشت گوش می برد نقش زن را دارد و وقتی موهایش را به جلو صورتش می آورد نقش مرد را بازی میکند!!!😵
⛔️جالب است که این بچه غیر عادی با زیر شکم برآمده دائم هم دنبال #فرار از خانه و پیدا کردن یک پدر و مادر دیگه است !😤
⛔️نگهبانان محله هم که وظیفه مراقبت از محله را دارند رسما رقاص محله هستند و عموما از آنها سکانس #رقص پخش میشود 😱
⛔️صاحب رستوران محله و زنش نیز پشت سرهم و یک ریز ،قربون صدقه هم میروند و دائم در حال تبادل #سیگنالهای_جنسی و عاشقانه در جلو چشم کودکان معصوم من و شما هستند 😡😧
⛔️خلاصه دست روی هر سکانس این مجموعه بگذاری علائم عجیب و غریبی دریافت میکنی که برخی از آنها قابل ذکر نیست و نشان از #نفوذ جریانات فاسد و منحرفی در ساختن این برنامه دارد .🤔😱
✅کاش دغدغه مندان فرهنگی پویشی در مقابل ترویج این چنین انحرافاتی آنهم در یک برنامه رسمی که برای کودکان مظلوم و معصوم این سرزمین پخش میشود راه اندازی کنند😔
Eitaa.com/taranomechomagh
ble.im/taranomechomagh
دنیا !!
بی خمینی ، دنیا صفا نداره
Eitaa.com/taranomechomagh
ble.im/taranomechomagh
🔴شاید
✍ اگر من را متهم به توهم توطئه نمیکنید
با دیدن تظاهرات های میلیونی در سرتاسر آمریکا و خشم بی سابقه و عجیب مردم و شجاعت مثال زدنی شان،
تحلیل امروزم این است که پژوهشگران علوم اجتماعی و #آینده_پژوهان غربی و علی الخصوص آمریکایی به نتیجه رسیده بودند که آتش زیر خاکستری در کشورشان در حال شکل گرفتن است
و با یک جرقه این آتش شعله ور میشود و امکان اضمحلال آمریکا و تجزیه شدنش میرود.
بنابراین سناریو #کرونا را طراحی کردند تا با تعطیلی اجتماعات، این آتش از زیر خاکستر فوران نکند و یا حداقل در کمترین شکل ممکن ظهور و بروز داشته باشد!!!🤔
شاید اینکه آمریکا در جلوگیری از این ویروس آنقدر ناشیانه و ضعیف خود را نشان داد ، یکی از علل این موضوع باشد،که مردم کشورشان را از اجتماعات بترسانند...
🔻به نظر میرسد آنها بین بد( شیوع دادن کرونا)
و بدتر (فروپاشی و تجزیه آمریکا)
«بد» را انتخاب کردند!!!...فتأمل🤔
✅پ ن: و مکرو ومکر الله والله خیر الماکرین
Eitaa.com/taranomechomagh
ble.im/taranomechomagh