فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی: جمهوری اسلامی بازو دارد، اینجا با یک بازو می جنگید، ما در جاهای دیگر با بازوهای دیگر میجنگیم. همش جمهوری اسلامی است.
🔴معیارهای اعلامی رهبر انقلاب برای کابينه پیشنهادی که باید رعایت شود👇
🔹رهبر انقلاب: چه کسی میخواهد میداندار این میدان باشد؟ میدان اقتصاد، میدان فرهنگ، میدان فعالیتهای سازندگی، میدان تولید، چه کسی میخواهد میداندار باشد؟ آن کسی را باید میداندار کرد که👇
1. امین باشد، 2.صادق باشد، 3.متدین باشد، 4. از بُن دندان به جمهوری اسلامی به نظام اسلامی معتقد باشد.
5. ایمان یک شاخص مهم است.
6. امید به آینده و نگاه مثبت به افق. آنهایی که افق به نظرشان تاریک است، کاری نمیشود کرد، #نمیشود به اینها مسئولیت داد، مسئولیتهای اساسی و کلیدی داد.
7. تشرّع و متشرّع بودن. یکی از معیارهای مهم است.
8. اشتهار به پاکدستی، 9. به صداقت یک معیار است.
10. #سابقه_سوء نداشته باشند، این یک معیار است.
11. نگرش ملی داشته باشند. یعنی غرق در مسائل جناحی و سیاسی و اینها نشوند، نگاه ملی به کشور داشته باشند.
12. اینها را با تحقیق [میشود فهمید]، البته کارآمدی را غالباً بعد از اشتغال به کار میشود فهمید، اما با تحقیق، با نگاه کردن به سوابق با شنیدن حرفها، میشود کارآكامدی را هم تشخیص داد.
👆 این معیارها باید رعایت بشود. هم رئیسجمهور محترم اینها را رعایت کنند، هم مجلس رعایت کند. یعنی یک مسئولیت مشترک شما دارید در انتخاب مسئولین کشور... اینها لازم است.
🔴 آقای پزشکیان این اسب چموش اصلاحات اهل خدمت نیست و سوارش را بر زمین خواهد زد . از همین حالا برای کار نکردن و فرار از خدمت دلیل تراشی میکنند.
آقای پزشکیان مردم بخاطر شعار فراجناحی بودن به شما رای دادند ،اما افسار دولت شما در اردوگاه اصلاحات بسته شده، با این قبیله فتنه گر دولتت مستدام نخواهد بود.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
🔴 آزمون بزرگ پزشکیان در میزان ولایتمداری
⏪فرمایشات امروز رهبر معظم انقلاب در ارائه و معرفی معیارهای انتخاب وزرا واضح و روشن بود از الان باید ببینیم عملکرد و رفتار آقای پزشکیان چطور خواهد بود!
آیا در اظهار ارادت و تبعیتشون نسبت به رهبری صادق هستن و با کنار گذاشتن افرادی همچون روحانی و تیمش مثل ظریف و آخوندی و سایرین که سابقه مشخص و معلوم دارند، فرمایشات ایشون رو فصل الخطاب و فصل الختام قرار خواهند داد یا خیر!
آقای پزشکیان بارها در تبلیغات انتخاباتی خود گفتند که برای اجرای سیاست های رهبر انقلاب به میدان آمده است.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
🎥 پاسخ محکم رهبر معظم انقلاب به اراجیف بافی حسن روحانی و ظریف در خصوص قانون اقدام راهبردی مجلس
.
⏪ صحبت های ظریف و روحانی را ببینید .پررویی سیاسی یا حماقت یا خیانت؟ شما اسمش رو انتخاب کنید.
⏪قانون اقدام راهبردی به زبان ساده!
▪️بعد از انجام تعهدات از طرف ایران بر اساس مفاد برجام و خروج یکجانبه آمریکا از برجام در سال ۲۰۱۸ و باقی موندن تحریمهای قدیمی و حتی اعمال تحریمهای جدید به بهانههای مختلف و بی بهره موندن ایران بعد از اجرای تعهدات، در زمینه های مالی، بانکی، بیمه، تجارت، انرژی، سرمایه گذاری و …
▪️و بعد از یکسال صبر کردن ایران به امید جبران از طرف اروپا علیرغم تایید پایبندی ایران در ۱۵ گزارش مدیرکل آژانس و بعد از خرابکاری هستهای و ترور شهید فخری زاده، در مجلس قانونی برای حفظ حقوق ملت ایران به نام قانون اقدام راهبردی به تصویب رسید که در اون ذکر شد اگر آمریکا و طرف غربی به تعهدات خودشون عمل نکردن ما هم به وضعیت قبل برمیگردیم و اگه چنانچه غربیها به تعهد برگشتن ما هم ادامه میدیم.
الان روحانی و ظریف دارند میگویند اگه برجام عملی نشد دلیلش تصویب این قانون بوده!
حالا به نظر شما این حرفها و رفتارهای روحانی و ظریف، اسمش چیه؟
قضاوت با شما...
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
.
کارگروه توهین و آزار مردم!
🔹در اثبات بی صلاحیتی برخی کارگروه های انتخاب وزرا، همین بس که در کارگروه معرفی "وزیر راه و شهرسازی"، عباس آخوندی با ۲۷ رای، نفر اول شده!
🔻یعنی اگر آقای پزشکیان بخواهد کارگروه ها را جدی بگیرد، باید آقای آخوندی را به مجلس معرفی کند؛ وزیر اشرافی پر ادعا و بی کفایت دولت روحانی که افتخارش به مدت پنج سال، نساختن مسکن بود!
🔹او در حالی مسکن مهر را مزخرف نامید که ده میلیون نفر از اقشار متوسط و پایین، از این طریق صاحبخانه شدند. البته آخوندی هیچ جاگزینی را هم ارائه نکرد. برخی محافل معتقد بودند که او بیشتر هوای پسرش و رفقایی چون عبده تبریزی (فعال حوزه مسکن) را داشت تا مردم.
🔻در اثر سوء مدیریت عباس آخوندی، قیمت مسکن در دولت روحانی ۷۰۰ درصد گران شد و یکی از عوامل مهم فشار بر مردم و ثبت تورم ۶۰ درصدی در پایان دولت روحانی بود.
🔹حالا کانال های اصلاح طلب خبر می دهند که شرکا و رفقای بدترین وزیر کابینه روحانی، او را نامزد وزارت راه و شهر سازی کرده اند!! دهن کجی به مردم، این قدر صریح گستاخانه؟ بدتر از این می شود با حیثیت رئیس جمهور منتخب بازی کرد؟ دوربین مخفیه؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حاشیههایی از جلسۀ امروز دولت
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📲 واکنش کاربران توییتری به نحوه امتیازدهی به گزینههای وزرات در کابینه پزشکیان
طبق ملاکهای ظریف، خود پزشکیان که شیعه دوازده امامی مسلط به نهج البلاغهست امتیاز منفی داره
🐦 سید حمید
حرف های دکتر ظریف درباره نحوه چینش کابینه با تکیه بر مفهوم تبعیض مثبت بود. تبعیض مثبت یعنی امتیاز دادن به گروههایی که بخاطر هویت خود ضعیف شده اند.
🐦 rahman
در نهج البلاغه یا قرآن نوشته که اقلیت دینی و مذهبی بودن برای مدیریت بر مردم امتیاز و فضیلت بیشتری داره؟
مگه قرار نبود شما با نهج البلاغه حکومت کنید و دولت تشکیل بدید؟!
🐦 مصطفی
در کارگروه انتخاب وزرا که ظریف رئیس آن است امتیاز زن 40 ساله یهودی از مرد 50 سال شیعه اثنی عشری بیشتر است.
اسم این چیست؟
🐦 آزوف
مرد شیعه: صفر امتیاز + صفر امتیاز
خانم سنی: ده امتیاز + ده امتیاز
🐦 سهیل
جناب ظریف
متن صریح اصول ۱۹و ۲۰ قانون اساسی میگوید: مردم ایران اعم از هر قوم و مذهب، زن یا مرد، همه باید از حقوق یکسان برخوردار باشند و تفاوتها سبب امتیاز نخواهد بود!
ملاک موازین اسلام است!
مگر اینکه دولت بخواهد خلاف قانون اساسی بجای شایستهسالاری برای کابینه سهمیهبندی کند
🐦 میثم ایرانی
اونایی که دوغ و گوش فیل میخورن ۶ امتیاز دارن
حلیم با شکر ۱۰ امتیار
حلیم با نمک ۳ امتیاز
شله مشهدی امتیاز ندارد
🐦 شاهی
اگه دو تا وزیر اسماشون یکی باشه ۵ امتیاز داره
🐦 میمندیان
اگه معتقد به "کارما" باشه ۱۰ امتیاز داره
اگه معتقد به "چوب خدا" باشه امتیاز نداره
🐦 علیزاده
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
🔴 آقای پزشکیان! ریاست جمهوری را به ظریف اجاره داده اید؟!
✍حسین شریعتمداری
1⃣آقای ظریف که چهارشنبه شب، در اقدامی غیرمتعارف به صدا و سیما دعوت شده بود تا از جایگاه حزبی (و نه رسمی) رئیس شورای راهبری دولت چهاردهم درباره فرایند انتخاب وزرا سخن بگوید، به نکاتی اشاره کردند که اولاً، از سوی کسی که سالهای متمادی در مسئولیتهای بلند پایه نظام اسلامی بوده است، تعجب آور و تأسفآور بود و تأسفآور تر آنکه ایشان در حالی به نمایندگی از جانب آقای پزشکیان سخن میگفت، که اظهاراتش نه فقط با قانون اساسی و مبانی صریح اسلامی در تناقض بود بلکه با آنچه از رئیس جمهور منتخب به وضوح دیده و شنیده شده است نیز یکصد و هشتاد درجه تفاوت داشت. بخوانید!
2⃣ آقای ظریف درباره معیارها و ملاک های مورد نظر برای گزینش اعضای کابینه می گوید: «از مذاهب و ادیان رسمی باشید امتیاز می گیرید، شیعه باشید امتیاز نمی گیرید»!
باید از آقای ظریف پرسید؛
▪️الف: از کِی تا به حال «شیعه بودن» در جمهوری اسلامی خصوصیت و به اصطلاح، امتیاز منفی تلقی می شود؟!
▪️ب: میفرمایيد؛ «از مذاهب و ادیان رسمی باشید امتیاز میگیرید، شیعه باشید امتیاز نمیگیرید»! آیا منظورتان این است که شیعه جزو مذاهب و ادیان رسمی نیست؟!
▪️ج: در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، از مذهب شیعه به عنوان مذهب رسمی کشور یاد شده است. جنابعالی چه کارهاید و از کدام جایگاه، شیعه بودن را در گزینش اعضای کابینه، خصوصیت منفی تلقی کرده اید؟! چه کسی به شما چنین اجازه ای را داده است؟!
▪️د: آقای ظریف لطفا بدون سفسطه و از این شاخه به آن شاخه پریدن که عادت شناخته شده جنابعالیست بفرمایيد که این دیدگاه شما درباره شیعه با آنچه که پیوسته و بیوقفه از سوی آمریکا و صهیونیست ها تبلیغ می شود چه تفاوتی دارد؟! حتما می دانید و بارها خوانده و شنیدهاید که صهیونیستها اصلیترین مشکل خود را دیدگاه و گفتمان تشیع میدانند و بارها بر مقابله با آن به عنوان یک خط استراتژیک و غیر قابل تغییر تاکید ورزیده و میورزند.
3⃣عجیبترین و سؤال برانگیزترین نکته در اظهارات چهارشنبه شب ظریف، مغایرت و تناقض آشکار دیدگاه اعلام شده ایشان با دیدگاه رسماً اعلام شده و به وضوح دیده شده جناب دکتر پزشکیان، رئیس جمهور منتخب است. آقای پزشکیان در طول یک هفته اخیر بیشترین حضور را در مراسم عزاداری حضرت اباعبداللهالحسین علیهالسلام داشته و در هیئتها و مراسم مختلف حضور یافته و در سوگ امام حسین بر سینه و سر زدهاند. اظهارات آقای ظریف علیه تشیع با ارادت رسماً و بارها اعلام گردیده و دیده شده جناب پزشکیان در تناقض و مخالفت آشکار است.
4⃣ اصلیترین سخن در این وجیزه پرسشی است که از رئیس جمهور محترم و منتخب در میان است و آن پرسش این که؛ آقای پزشکیان! آیا ریاست جمهوری را به آقای ظریف اجاره داده اید؟! پاسخ به یقین منفی است ولی اگر خدای نخواسته مثبت باشد! باید خاضعانه به جناب پزشکیان گفت: آقای ظریف مستأجر خوبی نیست. ریاست جمهوری را از ایشان پس بگیرید!
5⃣و بالاخره سخنی نیز با دستاندرکاران برنامه در صدا و سیما در میان است. اظهارات ضد شیعی ظریف (چه عامدانه و چه نا آگاهانه) بسیار صریح بود و از مجری برنامه و سردبیر پشت گوشی مجری در برنامه انتظار میرفت که سخنان سخیف آقای ظریف را بیپاسخ نگذارند و در حالی که هنوز یک روز بیشتر از عاشورای حسینی علیهالسلام نگذشته بود از کنار این اهانت بیتفاوت عبور نکنند.
📌 ایران به بدبختی لبنان دچار می شود؟ | نکاتی دربارۀ سهمیه بندی مذهبی دولت (بخش اول)
▪️ بی اغراق، فاجعهبارترین سیستم حکومتیای که بشر به خود دیده سیستم «محاصصة» است. محاصصة یعنی تقسیم مناصب حکومتی بر اساس وابستگیهای قومی و مذهبی.
در دنیا، فعلا عراق و لبنان رسما چنین سیستمی دارند و میبینیم هر بار هنگام انتخاب روسای سه قوه (یا در لبنان حتی هنگام انتخاب فرمانده ارتش و فرمانده نیروهای امنیت داخلی و رئیس بانک مرکزی و ... که هر کدام باید از طائفهای خاص باشند) چه وضع وحشتناکی به وجود میآید: قفل مطلق!
▪️ یک قلم، اینکه ما در لبنان اصطلاح رایجی داریم به عنوان «الشغور الرئاسی» یعنی دورانی که کشور رئیس جمهور ندارد. رئیس جمهوردر لبنان با رأی نمایندگان مجلس، از بین مسیحیان مارونی انتخاب می شود و به دلیل اختلافات خود مارونی ها با هم، و اختلافات مارونی های مختلف با دیگر اقوام و طوایف، گاهی تا سالها نمی توانند رئیس جمهور تازه را طبق ملاکهای محاصصة انتخاب کنند و کشور بی رئیس جمهور میماند!
▪️ مثلا لبنان در حد فاصل سالهای 2014 تا 2016، حدودا دو سال رئیس جمهور نداشت! الان هم که این متن را می خوانید لبنان رئیس جمهور ندارد و از 9 آبان 1401 که دوران ریاست جمهوری میشل عون تمام شده، نتوانسته اند رئیس جمهوری برای کشور انتخاب کنند!
▪️ سخنانی که این روزها دربارۀ تشکیل دولت جدید می شنویم، بیش از آنکه «سهیم کردن» اقوام و طوایف در سرنوشت کشور باشد (که امر لازمی است)، سهم دهی به اقوام و طوایف، در سمت های دولتی است. این کار خواهینخواهی (و البته یقینا دور از نیت گویندگان آن) کشور را به سمت سیستم محاصصة میبرد.
▪️ کم کم (و نه به یکباره)، داشتن «سهم» و صندلی در بخش هایی از دولت «سهم» پیروان یک مذهب یا قوم می شود و از آن پس، اگر آن صندلی به قوم دیگری یا مذهب دیگری سپرده شود، گروه نخست به شدت احساس ظلم خواهد کرد. در نتیجه، عملا این تقسیم بندی «سهامی»، تبدیل به سنت جاری در کشور خواهد شد و این، آغاز (ولو ناخواستۀ) سیستم «محاصصة» در ایران خواهد بود.
ادامه دارد ...
✍🏻 وحید خضاب
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب