هدایت شده از محرمانه
📍روحانی به حرفهایی که میزند باور ندارد!
@secret_file
🔻فواد ایزدی، عضو هیات علمی دانشکده مطالعات:
▪️اختلافنظر بین ایران و آمریکا بسیار زیاد و شکاف بسیار بزرگی است.
▪️دولت امریکا میخواهد بسیاری از تحریمهای اعمالشده ترامپ را برخلاف برجام حفظ خواهند کرد.
▪️منتها رئیسجمهور بهدلیل رقابتهای سیاسی داخلی، مباحثی را مطرح میکند که هیچکس در دنیا آنها را باور ندارد. بهنظرم خود او هم این بحثها را باور ندارد.
▪️مصوبه مجلس ابزاری است که دیپلماتها در وین از آن استفاده کردند؛ یعنی آن افزایش توانمندی ایران در حوزه هستهای، دلیل حضور آمریکاییها در وین بود.
▪️اگر مصوبه مجلس نبود اصولا دولت، چیزی برای مذاکره در دست نداشت.
▪️در داخل کشور خیلیها معتقد هستند که کشور نباید از یک محل دوبار گزیده شود. از این جهت، نسبت به آمریکاییها محتاطتر هستند. اینکه رئیسجمهور محتاط نیست و حرفهای دیگری میزند، این مشکل شخص رئیسجمهور است و مشکل دیگران نیست.
▪️روحانی تمایل دارد همان بیاحتیاطیهایی را که منجر به خروج آمریکا از برجام بدون هیچ هزینهای شد، تکرار کند.
▪️احیای برجام نهتنها در اسفندماه وجود نداشت، بلکه الان هم وجود ندارد. دلیلش هم این است که آمریکاییها نمیخواهند به برجام موجود برگردند بلکه میخواهند برجام را عوض کنند. آنها میخواهند وارد حوزههای دیگر شوند.
▪️آمریکاییها مشکلات متعددی را در راه احیای برجام ایجاد کردهاند، منتها رئیسجمهور میگوید آمریکاییها آمدهاند توبه کنند! فردی که 30،40سال در حوزه سیاست خارجی و امنیت ملی بوده، هنوز متوجه ابتداییترین طراحیهای آمریکا علیه ایران نمیشود.
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
هدایت شده از بیداری طلاب
♨️حجت الاسلام ذوالنور نماینده قم: دولت روحانی بودجه را پیشخور کرده است!
🔻دولت روحانی در این چند سال کشور را با انتشار اوراق قرضه اداره و عملاً بودجه چند سال آینده کشور را هم پیشخور کرده است!
🔹 تعبیر «زمین سوخته» برای زمانی است که آنچه روی زمین بوده، کاملاً نابود شده است و فقط یک مخروبه به آیندگان تحویل داده میشود. بنده معتقدم روحانی اصلاً زمینی را باقی نگذاشته است که بخواهد به دولت بعدی تحویل دهد.
🔹 روحانی تمام زیرساختها را در این هشت سال با سوء مدیریت خود از بین برده است!
🔹 برای مثال، در حال حاضر ما با کمبود نهادههای دامی مواجه هستیم و به دلیل کمبود این نهادهها، دامهای مولد در آستانه نابود شدن هستند. یکی دیگر از مشکلات دامداران این است که در صورت وجود نهادههای دامی، قیمت آن به حدی بالاست که نگهداری دام برای دامداران مقرونبهصرفه نیست.
🔹 این مشکلات فقط برای این چند ماه اخیر نیست و دولت روحانی مدتهاست که زمین سوخته را ایجاد و مشکلات انبوهی را برای کشور با ناکارآمدی خود به وجود آورده است.
🔹 همه همت دولت آینده باید برای جبران مشکلاتی که دولت تدبیر و امید به وجود آورده، به کار گرفته شود.
🔹 دولت روحانی در این چند سال کشور را با انتشار صدها هزار میلیارد تومان اوراق پیشفروش و اوراق قرضه اداره کرد!
🔹 این مسئله به این معناست که آنها بودجه چند سال آینده کشور را هم پیشخور کردند و دولت آینده ازلحاظ بودجهای هم با مشکلات جدی روبرو خواهد شد.
🔹 مردم بعد از هشت سال روحانی را بهخوبی شناخته و میدانند که باید به چه نحوی صحبتهای روحانی را مورد ارزیابی قرار دهند.
🔹 زمانی که روحانی درباره موضوعی بهصورت مثبت صحبت کند، مردم میدانند که واقعیت و اصل ماجرا برخلاف مباحثی است که وی مطرح میکند و حرفها و آمارهای او را نمیپذیرند.
🔹 مردم کاملاً به این مسئله واقف شدهاند و برداشتشان از صحبتهای رئیسجمهور، کاملاً برخلاف آمار و اطلاعاتی است که ارائه میدهد.
🔹 مردم از یاد نمیبرند که رئیسجمهور در زمان تبلیغات انتخاباتی خود چه وعدههایی داد اما این وعدهها را عملیاتی نکرد و همه دیدند که عملکرد وی هیچ انطباقی با وعدههایی که به مردم در زمان انتخابات داده بود، ندارد.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
هدایت شده از بیداری طلاب
❇️ اولین اقدام ما حل مشکل برق و آب خواهد بود
🔻 حجت الاسلام والمسلمین رئیسی عصر جمعه در دیدار با اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم:
◻️ نخستین برنامه دولت ما حل مشکل برق و مدیریت مصرف آب خواهد بود؛ متأسفانه برخی از استانهای ما در ترسالی ها هم مشکل آب داشتند و ریشه این مشکلات مدیریت است.
◻️با توجه به امکانات، مواهب الهی و نیروی انسانی کارآمدی که کشور ما دارد، راه برونرفت از مشکلات وجود دارد. امروز سفره و اعتماد مردم آسیبدیده و امکان اینکه این اعتماد عمومی بازگردد وجود دارد.
◻️ نظرات تخصصی #حوزویان پشتوانه دولت ما خواهد بود و سعی ما این است که از این ظرفیت بزرگ استفاده کنیم.
◻️ امروز ضرورت دارد که نسبت به همه خدماتی که در دولتهای قبلی کشیده شده ارج نهاد؛ اما شرایط و وضع موجود طوری است که مردم نسبت به شرایط ناراضی هستند.
◻️ بسیاری از مسائل مانند معنویت، عدالت، امنیت و غیره در اجرا در اختیار دولت است، اما در تولید علم و دانش مراکز حوزوی و دانشگاهی یاریرسان ما خواهند بود.
◻️ در همه ادوار گذشته به #اهل_سنت وعده و وعید داده شد، در این دوره ما هیچ وعدهای به این عزیزان ندادیم، اما همانگونه که ما در خدمات اجتماعی به شیعیان توجه داریم، به اهل سنت نیز توجه خواهیم داشت.
❇️ دولت جدید اولویتسنجی در برنامهها داشته باشد
🔻 آیت الله حسینی بوشهری در نشست شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با حجتالاسلاموالمسلمین رئیسی:
◻️ این دوره از انتخابات در شرایطی برگزار شد که تمام دشمنان اسلام به صحنه آمده بودند، ولی علیرغم تلاش دشمنان این اتفاق مبارک رخ داد.
◻️ حجتالاسلاموالمسلمین رئیسی مدال افتخار خود را بعد از دو سال و اندی از رهبر معظم انقلاب در جایگاه قوه قضائیه دریافت کرد. چنین مدال افتخاری نصیب هرکس نمیشود.
تکریم مقام معظم رهبری از آقای رئیسی سرمایه بزرگی است که بتوانند راه آینده را از آنچه در قوه قضائیه بوده بهتر طی کند و به سرانجام برساند.
◻️ همه مردم و آنهایی که در انتخابات شرکت نکردند و یا به آقای رئیسی رأی ندادند، ولی به خاطر عملکرد مثبتشان در دستگاه قضا به وی #امیدوارند و دلبستهاند.
◻️ #روحانیت به هر شکلی که میتواند باید پایکار بیاید تا چهره اسلام و انقلاب و هم چهره روحانیت و دینداران در نگاه مردم و جهانیان زیبا جلوه کند.
◻️ امروز با آسیبهای فراوانی درگیر هستیم که یکی از آنها حالت یأسی است که به خاطر #عدمتحققوعدهها اتفاق افتاده است، کارهای غیر کارشناسی، فقر، کاهش جمعیت، مسئله سقطجنین و... باید سازماندهی و فرهنگسازی شوند.
◻️ #جامعهمدرسین آماده است در راستای کمک به دولت جدید، بستهای درزمینهٔ مباحث فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و علمی و ساختاری تهیه کند و تقدیم نماید.
همچنین از ظرفیت حوزویانی که با مباحث اقتصادی آشنا هستند نیز استفاده شود.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
هدایت شده از بیداری طلاب
♨️ده دستور مهم حجتالاسلام و المسلمین محسنی اژهای در اولین جلسه شورای عالی قوه قضاییه
🔹بازرسی ویژه ظرف سه هفته مشکلات مردم در مراکز قضایی را احصا و راهحل ارائه کند
🔹رئیس حوزه ریاست ظرف یک هفته گزارشی از مصوبات بر زمین مانده سفرهای ارائه کند
🔹رئیس حوزه ریاست سازوکارهای پیشنهادی برای حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر را طراحی کند
🔹دادستان کل کشور ظرف سه هفته راهکارهای تقویت و بهبود همکاری با نیروهای امنیتی و انتظامی برای کشف توطئهها، جلوگیری از نفوذ و تعقیب باندهای سازمانیافته را ارائه دهد
🔹معاونت راهبردی عملکرد ۷ هزار نمایندگی قوه قضاییه در دستگاههای مختلف کشور را بررسی کرده و گزارش کند
🔹معاونت اول، سازوکار همکاری قوه قضاییه با سایر قوا به خصوص کمک به دولت را طراحی نماید
🔹معاونت منابع انسانی باهمکاری معاونتهای مالی وپشتیبانی ومرکز حفاظت واطلاعات قوه قضاییه و سایر بخشها ظرف سه هفته مشکلات کارکنان دستگاه قضا را احصاء و راهکارهای پیشنهادی خودبرای حل این مشکلات همراه با یک زمانبندی مشخص ارائه دهد
🔹دادستان انتظامی قضات ظرف دو ماه، نیروهای مستعدولایتمدار، انقلابی و با روحیه جهادی در درون قوه قضاییه را برای استفاده در سطوح مختلف مدیریتی شناسایی ومعرفی کند
🔹رئیس مرکز آماروفناوری اطلاعات قوه قضاییه دلیل عدم استفاده همه جانبه ازظرفیتهای موجود در حوزه فناوریهای رابررسی کند وعنوان شود چگونه میتوان این ظرفیتها رابالفعل کرد
🔹معاونت راهبردی بر فرآیند اجرای سند تحول درزمانبندی مشخص خود نظارت داشته باشدومشکلات اجرای سند رااحصاء و پیشنهادات خود رابرای رفع نواقض وارتقاء سند ارائه دهد
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
هدایت شده از 『مُهجَة』
5.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹✴️ گزارش تخلف بیش از 75 مدیر #دولتی بخاطر عضویت همزمان در هیئت مدیره چند شرکت دولتی
🔸 گزارش مشاور رئیس #دیوان_محاسبات از تخلف مدیران دولتی در 2 ماه گذشته
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🖌 #یادداشت_روز
🔹دولتیکه دستاوردهای آیندهاش از هماکنون مصادره شد!
#جعفر_بلوری
۱- وضعیت اقتصادی کشور به ما میگوید، امروز دیگر، هیچ تردیدی وجود ندارد، دولت اعتدال و اصلاحات که از عمر آن چیزی حدود یک ماه باقی مانده، بدترین عملکرد اقتصادی را در میان تمام دولتها پس از انقلاب اسلامی داشته، آن هم در حالی که، با شعارهای اقتصادی روی کار آمده است. اثبات این ادعا، اصلا کار سختی نیست. کافی است مثلا یک کالای معمولی را به اختیار خود انتخاب و قیمت آن را نه با 30 سال پیش، حتی نه با یکسال پیش، با چند ماه پیش مقایسه کنید.
۲- زیاد نباید تعجب کرد از اینکه، دولتهایی که عملکرد ضعیفی دارند، در روزهای پایانی، تلاش کنند، از عملکردشان تعریف و تمجید کنند یا اگر قابل تعریف نیست، مقصر تراشی کنند. مثلا بگویند، به دلایلی، نشد و اگر فلان مشکلات پیش نمیآمد، اوضاع بهتر بود. باز اصلا عجیب نیست، چنین دولتی برای اینکه دل مردم را به دست آورد، در ایام پایانی کارش، یک عذرخواهی ساده و خشک و خالی هم کند...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/222053
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ
@kayhannewspaper
هدایت شده از ذاکر
در نشست رئیس جمهور منتخب با اساتید و نخبگان اقتصادی که روز چهارشنبه برگزار شد،
1- شاپور محمدی عضو هیئت علمی دانشکده مدیریت دانشگاه تهران، به عنوان اولین سخنران گفت: کسری بودجه به یک بیماری و عادت مزمن در دولتهای مختلف تبدیل شده که تامین این کسری نیز همواره با ایجاد تورم و بیثباتی اقتصادی همراه بوده و مهمترین راه رفع این مشکل، اصلاح نظام درآمدهای مالیاتی و استفاده از داراییهای راکد است.
2- غلامرضا مصباحیمقدم عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع) نیز به عنوان دومین سخنران کمبود سرمایه مالی را جدیترین مانع در مسیر سرمایهگذاری و رشد سریع اقتصادی دانست و اظهار داشت: کسری بودجه به رقم 400هزار میلیارد تومان بالغ شده و هزینههای جاری بیش از 90 درصد بودجه سالیانه را میبلعند. همچنین زمان اجرای پروژههای عمرانی به طور متوسط به بیش از 10 سال رسیده است.
3- سومین سخنران جلسه محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس بود که گفت: برخی از مصوبات شورای هماهنگی سران قوا باید مورد آسیبشناسی قرار گیرد و این آسیبشناسی قطعا برای ادامه مسیر این شورا راهگشا خواهد بود. وی با تاکید بر لزوم تقویت و استفاده از همه ظرفیتها در عرصه دیپلماسی اقتصادی، از اینکه در سه سال گذشته با وجود جنگ تحمیلی اقتصادی، در چین به عنوان بزرگترین شریک تعاملات اقتصادی رایزن اقتصادی نداشتهایم، انتقاد و تصریح کرد: یکی دیگر از تصمیمات شجاعانهای که دولت سیزدهم باید اتخاذ کند، اصلاح تصمیم غلط توزیع ارز با نرخ ترجیحی است که بر اساس بررسیهای انجام شده در مجلس، بیش از سه چهارم مابهالتفاوت قیمت آن، به شکل رانت و فساد در کشور توزیع شده است.
4- حسین راغفر عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا (س) به عنوان سخنران بعدی این نشست شرایط کشور را اضطراری توصیف و تصریح کرد: در اثر سیاستهای اجرا شده دولتهای سه دهه گذشته، جمعیت محدودی از درون بخشهای دولتی به ثروت فراوان رسیدهاند و با کنار گذاشتن بخش بزرگی از مردم از متن امور، امروز بزرگترین مانع انجام اصلاحات اساسی شدهاند. همین افراد در حال فضاسازی برای تاثیرگذاری بر روی تصمیمات و اقدامات دولت سیزدهم هستند.
5- سید محمدرضا سیدنورانی عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی سخنران پنجم این نشست بود که جلوگیری از اجحاف دستگاههای دولتی و تکریم مردم، لزوم کوچک و چابکسازی دستگاههای دولتی و عمومی غیردولتی، واگذاری مدیریت بنگاههای دولتی به جای واگذاری خود بنگاه، تک نرخی کردن ارز، ادغام بانکهای خصوصی در یکدیگر، مقابله با فساد و جلوگیری از تعارض منافع را به عنوان برخی راهکارهای خروج از وضعیت نامطلوب اقتصادی موجود مطرح کرد.
6- احمد توکلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز به عنوان ششمین سخنران جلسه تاکید کرد که 30 سال است هر چه اجرا شده فقط وضعیت را بدتر کرده است و از رئیس جمهور منتخب درخواست کرد که در اولین اقدام کارت هوشمند غذا، دارو و درمان و آموزش بین مردم توزیع کند تا اندکی فشارها از روی مردم کاسته شود.
7- هفتمین سخنران جلسه محمد خوشچهره عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران بود که تاکید کرد: دخالت دادن ایدهها، سلایق و باورهای روسای جمهور در راهکارهای اجرایی یکی از دلایل بروز و انباشت مشکلات اقتصادی بوده است. همچنین باید بدانیم که مشکلات اقتصادی صرفا با نگاه اقتصادی قابل حل و فصل شدن نیستند چرا که عوامل غیراقتصادی متعددی هستند که در اقتصاد کشور تاثیرگذارند.
8- مسعود نیلی عضو هیئت علمی دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف نیز به عنوان دیگر سخنران این نشست، با طرح این 4 سوال که مشکل چیست، دلایل بروز آن چیست، راهکارهای رفع مشکل کدامند و از کجا باید شروع به حل مشکل کرد؟ اظهار داشت: در حال حاضر تامین مالی، تامین انرژی، تامین خدمات و بودجه عمومی، خدمات اجتماعی و نظام مبادله با دنیا 6 مشکل اولویتدار کشور هستند که کارکردهای آنها در حال حاضر به طور کامل مختل است. امروز متاسفانه در آستانه وقوع یک شرایط تورمی شدید غیرقابل کنترل هستیم.
9- شمسالدین حسینی نماینده مجلس و عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی نهمین سخنران این نشست بود که با تاکید بر ضرورت جدی گرفتن حمکرانی اقتصادی از سوی دولت، خاطرنشان کرد: متاسفانه در گذشته به قانون اساسی وفادار نماندیم و با وجود آنکه قرار بود دولت کارفرمای بزرگی نباشد، امروز بزرگترین کارفرمای کشور است. از سوی دیگر قرار بود دولت تامین کننده نیازهای اساسی و خدمات اجتماعی باشد و نه تولید کننده، اما متاسفانه دولتهای گذشته ورود ناموفقی در عرصه تولید نیازهای اساسی و خدمات اجتماعی داشتهاند و امروز وضعیت مطلوبی در این زمینه نداریم.
10- سید مهدی زریباف رئیس موسسه مطالعات مبانی و مدلهای اقتصادی بومی به عنوان دهمین سخنران جلسه گفت: دولت سیزدهم باید بر تحول اقتصادی مبتنی بر عدالت تاکید کند چرا که
هدایت شده از ذاکر
در سالهای گذشته متاسفانه رویکردهای سرمایهسالارانه در کشور حاکم و در ساختارهای تصمیمسازی و تصمیمگیری نهادینه شده است. دولت آینده بیش از آنکه وارث اقتصاد فقیر دولت دوازدهم باشد، وارث مکانیزم انتقال ثروت از فقرا به ثروتمندان است.
11- محمدرضا فرزین عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی هم اظهار داشت: مجموعهای عظیم از ناترازیها شرایط کشور را بسیار سخت و نگرانکننده ساخته، اما انتخاب شما به عنوان رئیس جمهور امیدی برای حل مشکلات ایجاد کرده است. باید با عملیاتی کردن سامانههای اطلاعاتی و اتصال و یکپارچه کردن این سامانهها، با ایجاد شفافیت کارزار موثری برای مبارزه با فساد ایجاد کرد.
12- عادل پیغامی عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه امام صادق (ع) دوازدهمین سخنران جلسه بود که گفت: اطلاعات مغشوش، متفاوت و بعضا متناقض از یک موضوع واحد یکی از بزرگترین مشکلات کشور است که هیچگاه ارادهای برای رفع آن وجود نداشته است. عمق حکمرانی دولت منوط به تهیه و ارائه آمار دقیق و واحد است.
13- آیت ابراهیمی مدیرعامل بانک انصار نیز با بیان اینکه امروز دستگاه محاسباتی دولت مختل شده است، گفت: نیاز به یک جراحی جدی در سیاستهای پولی و ارزی داریم. همچنین باید یارانهها را به شکل واقعی و دقیق هدفمند کنیم. دولت سیزدهم باید حکمرانی اقتصادی کشور را اصلاح کند.
14- چهاردهمین سخنران جلسه محمدهادی زاهدیوفا عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع) بود که اظهار داشت: متاسفانه چه بخواهیم و چه نخواهیم، کثرت و انباشت مشکلات، دولت را در اولویتدهی به مسائل دچار دردسر میکند. بهرهوری در بخش دولتی بسیار پایین است که این موضوع به بخش خصوصی نیز تحمیل شده است. برای حل این مسائل در وهله اول باید خود نظام تصمیمگیری اقتصادی را که به یک مشکل تبدیل شده است، اصلاح کنید.
15- مجید قاسمی مدیرعامل بانک پاسارگاد هم در این نشست تصریح کرد: بسیاری از مسائلی که به عنوان مشکلات پیش روی دولت در آغاز کار عنوان شد، در سیاستهای اقتصاد مقاومتی دیده شده و به آنها پرداخته شده است. باید با اصلاح نظام تفکر و تصمیمگیری اقتصادی، سیاستهای اقتصاد مقاومتی را محور اصلاح وضعیت قرار داد.
16- یاسر جبرائیلی عضو هیئت علمی پژوهشکده حکمت به عنوان شانزدهمین سخنران جلسه با اشاره به ضرورت اصلاح نظام مالیاتی به ویژه با توجه به کسری 450 هزار میلیارد تومانی بودجه امسال، خاطرنشان کرد: متاسفانه نگاه در دولت از اداره کشور به اداره خود دولت تنزل یافته است. امروز عمده فشار مالیات بر دوش کارمندان و کارگران است و طبقه ثروتمند کشور مالیات چندانی پرداخت نمیکنند. وی افزود: در کشورهای مختلف، سازمانهای کم اهمیتتر از سازمان امور مالیاتی به شکل مستقیم زیر نظر رئیس جمهور اداره میشوند و در برخی کشورها حتی ادارات ثبت احوال و املاک زیر نظر سازمان امور مالیاتی فعالیت میکنند. سازمان امور مالیاتی باید از وزارت اقتصاد جدا شده و زیر نظر رئیس جمهور فعالیت کند.
17- احسان خاندوزی نماینده مجلس و عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی به عنوان هفدهمین و آخرین اقتصاددان مدعو این جلسه اظهار داشت: دولت دوازدهم در ایام اخیر افتتاح طرحهای عمرانی را افزایش داده، اما تاثیر ملموسی از این افتتاحها در جامعه مشاهده نمیکنیم چرا که اقتصاد از سطح کلان از دست رفته و در سطح خرد و با افتتاح پروژهها اصلاح نمیشود. دولت سیزدهم باید نابرابریها در کشور را به نفع مردم بهم بزند.
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴هاشمیطبا گفته: میخواهیم کاخ سفید را مسجد، کاخ الیزه را حسینیه و کاخ باکینگهام را مهدیه کنیم، کاخ کرملین را از قلم انداختهایم!
بزرگوار! سربازان حضرت سید علی، قبل از آن که کاخ سفید، کاخ آرزوهای شما را، حسینیه کنند، در کاخ کرملین نماز ظهر خواندند.
Amin Mosavi ۲
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
هدایت شده از حاج یاسر محمدی
🔴 پوستر|آقای ظریف! راه دور نرو! همین الان هم معلومه برجام سند افتخاره یا ذلت!
❤️ لشگر سایبری انقلاب اسلامی
🆔 https://eitaa.com/joinchat/438698090C7e4db3fe64
❣ #مردم_میدان
❣ #ملت_پیروز