👈#گزارش_نشست_تخصصی
🖌#عنوان
الگوی تربیت زمامدار در مرکز آموزش مدیریت دولتی
👤#سخنران
دکتر موسی مهدوی (عضو پیشین هیئت امنای مرکز آموزش مدیریت دولتی)
🗓#زمان_برگزاری:
1401/03/28
📝#گزیده_نشست:
دکتر موسی مهدوی در ابتدای این نشست ویژگی های حکمرانی اسلامی را در آموزه های حضرت علی (ع) مانند توجه به اقتصاد، امنیت، توجه به حقوق مردم و ... بر شمردندکه مشخصات کامل زمامداری را درون خود داشته است. همچنین مطابق قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، چشم انداز مناسب برای حکمرانی را توصیف کردند.
به گفته دکتر مهدوی در دوره مسئولیت ایشان، مرکز آموزش مدیریت دولتی، دوره های آموزشی کوتاه مدت و بلندمدت (156 ساعت) برای سطوح مختلف مدیران پایه، میانی و عالی مانند شهرداران، فرمانداران، استانداران، در استانهای مختلف را شروع کرده است که محتوای آموزشی آن نیز بیشتر شامل اصول مدیریت و مسائل عقیدتی بوده است؛گرچه مباحث تخصصی را نیز شامل می شده است. این آموزش ها پس از ایشان استمرار نیافت.
از نظر ایشان، تغییرات زیاد در کیفیت مدیریت این مرکز که با تاسیس واحدها و انحلال آنها نمود پیدا کرده و جابجایی سریع مدیران در این سازمان، اجازه برنامه ریزی منسجم و هدفمند و رسیدن به هدف و چشم انداز مطلوب را به مرکز نداده است و کارایی را از سازمان گرفته است و اکنون این نهاد بیشتر در حال برگزاری دوره های کوتاه مدت بدون برنامه ریزی های کلان و جدی برای تربیت زمامداران است. از نظر ایشان لازمه تحول در این نهاد، تحولی بنیانی است به نحوی که نهادی فرا دولتی و مستقل با اهداف و برنامه ریزی بلندمدت به منظور تربیت مدیران و زمامداران کشور شکل بگیرد.
🗓به یاری خدا #جلسه_ششم (آخر) از دوره «کادرسازی و تربیت کارگزاران در سیره امیرالمومنین (علیهالسلام)» چهارشنبه #راس_ساعت 16-17:30 برگزار میگردد.
⏱لطفا سروقت تشریف بیاورید و #حضوروغیاب را جدی بگیرید.🙏
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #فیلم_نوشت | رهبر انقلاب، در دیدار رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت: یک توفیق دیگرِ شما، #جوانگرایی در مجموعهی اجرائی کشور است؛ این خیلی چیز خوبی است. این موجب میشود که حلقهی فرسودهی مدیران باز بشود، یک نَفَس تازهای به دستگاههای اجرائی کشور دمیده بشود؛ این خیلی چیز خوبی است، این را حفظ کنید.
🏷 #دیدار_هیئت_دولت
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸توصیۀ امیرالمؤمنین در مورد انتخاب مسئولان در دورۀ جدید🔸
علی (ع) وقتی که میخواهد وزیر ایدهآل را به مالک معرفی کند، اول بدترین وزیر را معرفی میکند و میگوید: «إِنَّ شَرَّ وُزَرَائِكَ مَنْ كَانَ لِلْأَشْرَارِ قَبْلَكَ وَزِيراً»؛ بدترین وزرای تو آن کسی است که قبل از تو وزیر اشرار بوده؛ یعنی آن کسی که سابقۀ وزارت در زمان اشرار را دارد، بدترینِ وزراست؛ چون در دورهای که اشرار بر سر کار بودهاند، وزرات آنان را تجربه کرده است.
جامعۀ نو هم گاهی از این مشکلات دارد؛ چون آن کسی که یک دورهای این برنامهها را دیده و کم و زیادها را فهمیده و در سطح عالی فرصت عمل داشته، فردی قابل انطباق با فاسدها بوده؛ اما کسی برای حکومت بعدی قابل اعتماد است که نمیتوانسته خودش را با حکومت فاسد تطبیق بدهد و چون به او مجال و فرصت تجربۀ این مسائل را ندادهاند، طبعاً #کم_تجربه است.
هر انقلابی با این کمبود افراد جامع و باتجربه مواجه میشود و این چیزی است که باید در عمل برطرف بشود و لطماتش تحمل شود تا انقلاب بتواند افراد خودش را بسازد. از این جهت علی (ع) به مالک میگوید: نگاه نکن که اینها سابقۀ وزارت داشتهاند و چون سابقهدارترند، از چم و خم مقررات و قوانین آگاهاند و راهها را میشناسند و روش عبور از مسائل را میدانند و طبیعت مردم را میشناسند و میتوان با آنها حکومت را اداره کرد. نه؛ این بلدچیها را انتخاب نکن؛ چون اگرچه اینها راه را بلدند، اما کسی که توانست در دورۀ قبل حتی در حد سکوت با آنها هماهنگ بشود، میتواند قبول کند که تو را هم بفروشد.
@haerishirazi
29.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 نقش استاد در تربیت دانشجو
بیانات رهبر معظم انقلاب
🔹 آنچه از استاد انتظار می رود فقط تغذیه علمی دانشجو نیست ...
🔹نباید سخن استاد موجب دل زدگی و یأس دانشجوی جوان بشود ...
هدایت شده از پژوهشکده مطالعات تمدنی شهید صدر
🚦 #فراخوان_مقاله
دومین همایش ملی انقلاب اسلامی و افق تمدنی آینده توسط دانشگاه جامع امام حسین(ع) با همکاری کمیسیون فرهنگی و اجتماعی هیئت دولت در تاریخ ۱۴ آذر ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد.
🔰علاقهمندان میتوانند از طریق نشانی: http://irhfc.ihu.ac.ir/fa/ مقالات خود را نهایتاً تا تاریخ ۳۰ مهر ماه ۱۴۰۲ به دبیرخانه همایش ارسال نمایند. (مهلت ارسال چکیده مقالات: ۱ تیر ماه ۱۴۰۲)
🆔 @irhfcconf
#پژوهشکده_شهید_صدر
📲 @sadr_ir
اندیشکده تربیت زمامدار
🚦 #فراخوان_مقاله دومین همایش ملی انقلاب اسلامی و افق تمدنی آینده توسط دانشگاه جامع امام حسین(ع) با ه
«کارگروه حکمرانی تمدنی؛نظام #تربیت_کارگزار»
یکی از کار گروههای دومین همایش ملی «انقلاب اسلامی و افق تمدنی آینده» است که #اندیشکده_تربیت_زمامدار عهدهدار آن خواهد بود.
جهت ارسال #مقالات خود در حوزه تربیت زمامدار میتوانید به سایت همایش مراجعه فرمایید.
هدایت شده از پژوهشکده مطالعات تمدنی شهید صدر
📖 کتاب "گفتارهایی پیرامون حکمرانی عادلانه" منتشر شد.
🔵به گزارش روابط عمومی پژوهشکده شهید صدر(ره)، کتاب گفتارهایی پیرامون حکمرانی عادلانه که به اهتمام مهدی خزاعی گسک و حمیدرضا محمدی نجف آبادی از پژوهشگران مرکز علم و تمدن پژوهشکده شهید صدر(ره) گردآوری شده و از سوی انتشارات دانشگاه جامع امام حسین(ع) در 287 صفحه منتشر شده است.
🔹کتاب حاضر که حاصل گفتوگو با جمعی از صاحب نظران حوزه عدالت است، بر سه محور «عدالت پژوهی»، «عدالت طلبی» و «اقامه عدالت» استوار شده است و در تلاش است در کنار بیان اهمیت و جایگاه عدالت در حکمرانی، و نیز تبیین حکمرانی عادلانه در زمینههای گوناگون بتواند گامی در جهت تبیین نظری مفهوم حکمرانی عادلانه بردارد، و از سوی دیگر، برخی الزامات و راهکارهای عملیاتی در این حوزه را نیز مطرح کند. 🟥
🟩 جهت آشنایی بیشتر با این کتاب و نیز نحوه تهیه و خرید آن روی لینک زیر کلیک کنید:
https://ihu.ac.ir/186/10187/3932 ┄┅─═◈═─┅┄
🟥پژوهشکده شهید صدر (ره)
▫️پیامرسان ایتا
📲 @sadr_ir
🔴 فراخوان در ۳ رشته کارشناسیارشد پژوهشکده شهید صدر(ره) دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام
▫️رشته مطالعات فرهنگی(گروه علوم اجتماعی، کد رشته محل تحصیل ۲۵۸۶۰)
▫️رشته مطالعات منطقه ای گرایش آمریکای شمالی (گروه علوم سیاسی، کد رشته محل تحصیل ۱۴۰۰۷ )
▫️رشته مطالعات جهان گرایش آمریکای شمالی(گروه مطالعات جهان، کدرشته محل تحصیل۲۵۸۵۲ )
✅ علاقهمندان به تحصیل در رشتههای ذکر شده میتوانند حداکثر تا ۲۰ خردادماه ۱۴۰۲ با مراجعه به تارنمای سازمان سنجش به نشانی sanjesh.org نسبت به ویرایش کد رشته محلهای انتخابی خود اقدام نمایند.
🇮🇷 پژوهشکده شهید صدر(ره) دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🟥پژوهشکده شهید صدر 📲@sadr_ir
اهمیت جانشین پروری و تربیت نیرو:
به مناسبت اینکه گفتم [تحوّل قوّهی قضائیّه] احتیاج به نیروی کارآمد دارد، همین جا از فرصت استفاده کنم و تأکید کنم بر روی ساختن نیروهای متخصّص، پرورش نیروهای متخصّص؛ این از جملهی کارهای خیلی لازم است. قوّهی قضائیّه بایستی در هر بخشی از بخشها یک مجموعهی آمادهی متخصّص و کارشناس در اختیار داشته باشد که هر وقت لازم شد ــ تبدیلی، تغییری، اضافهکردنی [بود] ــ از اینها استفاده کند. این مسئلهی #جانشینپروری که بنده در مورد دستگاههای مختلف گفتهام، اینجا مصداقش همین پرورش نیروهای متخصّصی است که عرض کردم. این یک مطلب که من روی این تأکید میکنم، تکیه میکنم. مسئلهی سند را با همین خصوصیّاتی که عرض شد، جدّی بگیرید.
6 تیرماه 1402، دیدار با قوه قضائیه