🌸 وقتی دل انسان می میرد، انسان رنگ اعمال را تشخیص نمی دهد.
🎙 حضرت آیت الله حائری شیرازی رحمه الله علیه
#فرقان
#تربیت_معنوی
@TarbiateManavi
#نماز_شب
🌸 از نافله ی شب به هیچ وجه نباید غفلت ورزید که نورانیت زیادی دارد و آثارش محسوس است.
🎙عالم ربانی حاج سید حسین یعقوبی قائنی رحمه الله علیه
📚 انیس الصادقین صفحه ۲۵۶
#نماز_شب
#تربیت_معنوی
@TarbiateManavi
🌸 امتدادَت را حِس کن
🎙 گفتاری تربیتی از استاد علی صفائی حائری
#تربیت_معنوی
@TarbiateManavi
🌸 نفوذ کلام و تاثیر نفس عجیب آخوند ملاحسینقلی همدانی (حکایت اهل راز)
🔸 #عبد_فرّار، از اراذل و اوباش نجف اشرف بود که مردم او را در ظاهر، احترام میکردند تا از آزار و اذیت او در امان بمانند.
🔹این فرد شرور اگر میل به چیزی پیدا میکرد یا دوستدار مالی میشد، کسی نمیتوانست او را از دستیابی به خواستهاش باز دارد.
🔸مردم نجف از دست او در آزار بودند.
🔹در یکی از شبها که آخوند ملاحسینقلی همدانی از زیارت حضرت امیر علیه السلام باز میگشت، عبد فرّار در مسیر راه او ایستاده بود. بدون هیچ توجهی از کنار او گذشت.
🔸این بیتوجهی آخوند بر عبد فرّار سخت گران آمد. از جای خود حرکت کرد تا این شیخ پیر را تنبیه کند. دوید و راه را بر او سد کرد و با لحنی بیادبانه گفت: هی! آشیخ! چرا به من سلام نکردی؟!
🔹عارف همدانی ایستاد و گفت: مگر تو کیستی که من باید حتماً به تو سلام میکردم؟ گفت: من عبد فرّارم.
🔸آخوند ملاحسینقلی به او گفت: عبد فرّار! افررتَ من اللهِ ام من رسولهِ؟ تو از خدا فرار کردهای یا از رسول خدا؟ و سپس راهش را گرفت و رفت.
🔹فردا صبح، آخوند ملا حسینقلی همدانی رو به شاگردان کرد و گفت: امروز یکی از بندگان خدا فوت کرده هر کس مایل باشد به تشییع جنازه او برویم. عدهای از شاگردان آخوند به همراه ایشان برای تشییع حرکت کردند. ولی با کمال تعجب دیدند آخوند به خانه عبد فرّار رفت.
تشییع جنازه تمام شد؛ یکی از شاگردان آخوند به نزد همسر عبد فرّار رفته و از او سؤال کرد: چطور شد که او فوت کرد؟ همسرش گفت: نمیدانم !؟ او دیشب حدود یک ساعت بعد از اذان مغرب و عشا به منزل آمد و در فکر فرو رفته بود و تا صبح نخوابید و در حیاط قدم میزد و با خود تکرار میکرد: عبد فرّار، تو از خدا فرار کردهای یا از رسول خدا؟! و سحر نیز جان سپرد.
🔸عدهای از شاگردان آخوند فهمیدند این جمله را آخوند ملاحسینقلی همدانی به او گفته است. چون از او سؤال کردند، ایشان فرمودند: «من میخواستم او را آدم کنم و این کار را نیز کردم، ولی نتوانستم او را در این دنیا نگه دارم.»
📚شرح حال حكیم فرزانه حاج علی محمد نجف آبادی، صفحه 27
#شرح_حال_بزرگان
#ملاحسینقلی_همدانی
#تربیت_معنوی
@TarbiateManavi
#نماز_شب
🎙آیت الله سید حسین یعقوبی قائنی رحمه الله علیه:
🌸 اگر کسی حال مناجات داشته باشد، می تواند پس از هشت رکعت نافله ی شب، دعای حضرت آدم علیه السلام را (که مناجات و دعای خوبی است) بخواند.
📚 انیس الصادقین صفحه ۲۵۷
🌸 دعای حضرت آدم(ع) برای مبارزه با نفس
از امام جعفرصادق(ع) روایت شده که حضرت آدم به خدا از نفس شکایت کرد وحی آمد بگو:
لا حَوْلَ قُوَّهَ اِلاّ بِالله (و به روایتی این دعا را) یا رَبّاهُ یا رَبّاهُ یا رَبّاهُ لا یَرُدُّ غَضَبَکَ اِلاّ حِلْمُکَ وَ لا یُنْجی مِنْ عَقُوبَتِکَ اِلاّ التَّضَرُّعُ اِلَیکَ حاجَتیَ الَّتی اِنْ اَعطَیْتَنیها لَمْ یَضُرَّنی ما حَرَّمْتَنی وَ اِنْ حَرَّمْتَنیها لَمْ یَنْفَعْنی ما اَعْطَیْتَنی اَللّهُمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ الْفَوْزَ بِالْجَنَّهِ وَ اَعُوذُبِکَ مِنَّ النّارِ یا ذَا الْعَرْشِ الشّامِخِ الْمُنیفِ یا ذَالْجَلالِ وَالأِکْرامِ الْباذخ الْعَظیمْ یا ذالْمُلْکِ الفاخِرِ الْقَدیمِ یا الَهَ الْعالَمینَ یا صَریخَ الْمُسْتَصْرِخینَ وَ یا مَنْزُولاً بِه کُلُّ حاجَهٍ اِنْکُنْتَ قَدْ رَضیتَ فَازْدُدْ عَنّی رِضاً مِنْکَ وَ قَرِّبْنی مِنْکَ زُلْفی وَ اِلاّ تَکُن رَضیتَ عَنّی فَبِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ الِهِ وَ بِفَضْلِکَ عَلَیْهِمْ لَمّا رَضیتَ عَنّی اِنَّکَ اَنْتَ التَّوابُ الرَّحیمُ.
📚 منبع: (مهج الدعوات، صفحه ۳۰۳)
#نماز_شب
#تربیت_معنوی
@TarbiateManavi
🎙 مقام معظم رهبری:
اساتید در ابتدای درس، نصیحت کنند.
🌸 اساتید در ابتدای درس، نصیحت کنند، حدیث بخوانند. گاهی سر درس اگر استاد دو کلمه چیزی بگوید، طلبه از این رو به آن رو می شود!. طلبه ها را نصیحت کنید. طلبه ها را به تفکر، تأمل، یاد مرگ [تشویق کنید].
📆 بیانات ۱۳۸۹/۰۸/۰۲
🌷 #تربیت_معنوی
@TarbiateManavi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚩 به تو از دور سلام
به سلیمانِ جهان
از طرفِ مور سلام...
#شب_جمعه
#زیارت
#استوری #وضعیت
@TarbiateManavi
#نماز_شب
🌸 ساعت آخر شب بهترین وقت برای عبادت است و معمولا صلحاء در هنگام سحر بیشتر به مناجات و عبادت پروردگار می پردازند.
🎙عالم ربانی حاج سید حسین یعقوبی قائنی رحمه الله علیه
📚 انیس الصادقین صفحه ۲۵۶
#نماز_شب
#تربیت_معنوی
@TarbiateManavi
#والاترین_عبادت
🎙 حضرت امام خمینی قدس سره:
🌸 گمان نمی کنم عبادتی بالاتر از خدمت به محرومین وجود داشته باشد.
#تربیت_معنوی
@TarbiateManavi
▪️شهادت جانگداز جگر گوشه ی امام رضا علیه السلام حضرت جواد الائمه علیه السلام تسلیت باد.
🌸 امام جواد علیه السلام:
🔸مَنْ لَمْ یَعْرِفِ الْمَوارِدَ أعْیَتْهُ الْمَصادِرُ.
🔹هرکس موقعیتشناس نباشد جریانات، او را میرباید و هلاک خواهد شد.
📚أعلام الدّین، صفحه 309
#جوادالائمهعلیهالسلام
#تربیت_معنوی
@TarbiateManavi
🎙 گفتاری از حضرت استاد حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری حفظه الله
🌸 #حرز_امام_جواد_عليهالسلام براي حفظ خیلی موثر است. اصلاً يك برهه اي از زمان، علما و بزرگان مقيد بودند اين #حرز را بنويسند و همراه خودشان داشته باشند.
🔸این #حرز از #موت_ناگهانی و از اين بيماري ها و اين مشكلاتي كه در زندگي براي اولاد ما پيش مي آيد محافظت می کند.
🔹اين ها درس هايي است كه در روايات اهل بيت عليهم السلام آمده و اهل بيت عليهم السلام راه پيشگيري از مشكلاتي كه براي فرزندان و براي خانواده ما پيش مي آيد را میگفته اند.
#جوادالائمهعلیهالسلام
#تربیت_معنوی
@TarbiateManavi
🌸 صلوات خاصه #امام_جواد علیه السلام
▪️شهادت جانگداز جگر گوشه ی امام رضا علیه السلام حضرت جواد الائمه علیه السلام تسلیت باد.
#جوادالائمهعلیهالسلام
#تربیت_معنوی
@TarbiateManavi