نشانههای#دروغگویی در کودکان
نمیتوان به طور دقیق بیان کرد که دروغگویی در کودکان چه علائمی دارد ولی به احتمال زیاد ممکن است شما با چنین صحنههایی مواجه شده باشید:
🈴فرزند شما ساعات پایانی روز را در حیاط و مشغول بازی با گل و لای سپری کرده و علی رغم وجود آثار گل بر روی دستانش این موضوع را انکار نماید و ادعا کند که دستان خود را شسته است.
نوجوان شما علت دیر آمدن به خانه را با دلایل غیر قابل قبول توجیه میکند.
دروغ از هر نوع و برای هر چیزی که باشد، برای والدین یک چالش ناامید کننده است. اما وقتی متوجه شویم که چرا بچهها دروغ میگویند، میتوانیم به بچهها کمک کنیم تا صداقت بیشتری پیدا کنند.
ادامه دارد
#سبکزندگیاسلامی
#تربیتدینی
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
پیشگیری از #دروغ_گویی_ودکان_و_نوجوانان
🔰از دروغگویی کودکان:
واکنش درست داشته باشید:
بخش بزرگی از دروغگویی کودکان به رفتارها و واکنش های شما مربوط می شود. اگر عادت دارید در مقابل خرابکاری و اشتباه فرزندتان جیغ و داد کنید و کتکش بزنید، طبیعی است که او برای فرار از این موقعیت دروغگو شود. وقتی با اشتباه فرزندتان روبه رو می شوید، خودتان را کنترل کنید، با جدیت اما در عین آرامش به او بگویید که کارش اشتباه بوده است. سپس از او بخواهید اشتباهش را اصلاح کند یا مجازات مناسب و منصفانه ای برایش در نظر بگیرید.
🔰الگو باشید:
کودکان رفتار درست را از شما فرامی گیرند. اگر دائما پیش چشم فرزندتان به دیگران دروغ می گویید تا برای مثال تاخیر در انجام یک پروژه را توجیه کنید یا از افشا شدن یک راز جلوگیری کنید، باید منتظر باشید که فرزندتان نیز همین رفتار را در قبال شما در پیش بگیرد.
🔰بخشنده باشید:
سیستم اخلاقی مشخصی داشته باشید. گناه های بخشودنی و غیرقابل بخشش را تعیین کنید. از چه اشتباهاتی می توانید چشم پوشی کنید؟ با چشم پوشی از برخی اشتباهات کوچک ارتباط بهتری با فرزندتان ایجاد می کنید و او را به راست گویی تشویق می کنید.
#سبکزندگیاسلامی
#تربیتدینیکودکنوجوان
ادامه دارد....
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
چگونه میتوان از دروغگویی کودکان جلوگیری کرد؟
🔰 بسیاری از والدین در تلاشاند با استفاده از روشهای تربیتی از دروغگویی کودکشان جلوگیری کنند. اما باز هم با وجود رعایت تمامی نکات شاهد دروغگویی در کودکشان هستند. همه افراد از جمله کودکان ممکن است درمورد هر چیزی دروغ بگویند. دروغگویی کودکان میتواند دلایل مختلفی از جمله نفع شخصی، جلوگیری از آسیب و رؤیا پردازی داشته باشد. بسیاری از دروغهای کودکان کاملا طبیعی هستند اما این به معنای عدم نیاز به توجه به دروغگویی کودکان نیست. لازم است کودکان را در جهت ارزش دادن به راستگویی و عادت نکردن به دروغ پرورش داد. با استفاده از روشهای صحیح تربیت فرزند میتوان مشکلات رفتاری در کودکان را کاهش داد. مشاوره کودک در این زمینه می تواند بسیار کمک کننده باشد
✅امام صادق عليه السلام:مَنْ صَدُقَ لِسانُهُ زَكى عَمَلُهُ؛
هر كس راستگو باشد عملش پاكيزه مى شود و رشد مى كند.
[كافى، ج ۲، ص ۱۰۵، ح ۱۱]
امام على عليه السلام:لَيْسَ الْكَذِبُ مِنْ خَلائِقِ الإِسلامِ؛
دروغگويى از اخلاق اسلام نيست.
[غررالحكم، ج ۵، ص ۷۴، ح
#کودکتربیتی
#احادیث
#مبلغ_امین
#خانم_شریفی
#کرمانشاه
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
روش آشنا کردن كودكان با#امام زمان (عج)
🔰اول روش قصه و داستان است؛ کودکان روحیه لطیف و تخیلی دارند بنابراین یکی از بهترین شیوهها برای آموزش مفاهیم مهدوی تحت قالب قصه و داستان است. اگر دقت کنیم خواهیم دید که پروردگار هم برای آموزش مفاهیم دینی در قرآن کریم بارها از این شیوه بهره برده است زیرا تأثیرگذاری داستان در تمامی سنین بالاخص در دوران کودکی وجود دارد.
🔰روش دوم شعر است؛ کودکان متنهای آهنگین را بیشتر دوست دارند و این آهنگین بودن هم به حفظ زودترشان کمک میکند و هم برایشان خوشایندتر است و با اندک دقتی در قرآن کریم هم مییابیم خداوند به دلیل این خوی طبیعی و فطری بشر قرآن را آهنگین وحی کرده که این امر در ایمان آوردن بسیاری از افراد موثر بوده است.
🔰روش سوم بازی است؛ تمام زندگی کودکان در بازی خلاصه میشود و کودکان در بازی بسیاری از مهارتها و آموزشها را بهخوبی فرا میگیرند پس چه خوب است سعی کنیم با هدف بالا بردن اطلاعات و مهارتهای دینی بازیهای مناسب سن فرزندانمان و به اقتضای درکشان برایشان در نظر بگیریم از جمله این بازیها میتوان به پازلهای مذهبی، جورچینها و بستههای فرهنگی اشاره کرد.
🔰روش چهارم فیلم، نمایش و تئاتر است؛ کودکان به فیلم و نمایش علاقهای بسیاری نشان میدهند و از آنها الگوبرداری میکنند و گاهاً دوست دارند خود را جای شخصیتهای اصلی فیلم بگذارند و کارهای آنها را تکرار کنند و از طریق همین نمایشها برای خود قهرمانسازی میکنند پس با پخش فیلمهایی با عناوین مهدوی، کوتاه و در حد حوصله آنها قهرمانشان را امام زمان(عج) قرار دهیم.
#مهدویت
#تربیت_کودک
#مبلغ_امین
✍ دین تو سر هیچ کدام از این سلایق نمیزند
💠 برخی خیلی لذت جو هستند بعضی مقام گرا هستند، برخی نه زیاد دنبال لذتندو نه مقام دنبال تجملند. دین تو سر هیچ کدام از این سلایق نمی زند، بلکه راه صحیحش را به ما نشان میدهد، و ما را از راه غیر صحیح آن منع می فرماید اگر خواهی به جاه و مقامی برسی، راهش این است.
بد رفتن به سمت حب مقام بد رفتن به سمت لذت چیز بدی است.
👤استاد پناهیان
#تنهامسیر
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
🌾🍂🌾🍂🌾
°• تصمیمش را گرفته بود:
°• می خواست کتاب متفاوتی بنویسد؛
°• کتابی با موضوع «دعا برای فرج»
°• گرفتاری و مشغله، ولی اجازه اش نمی داد.
°• خواب دید؛امام زمانش را!
°• فرمود:
°• «کتاب را بنویس. به عربی هم بنویس. اسمش را هم بگذارمکیال المکارم فی فوائد الدعاء للقائم.»
√•••√(مقدمه مکیال المکارم)
🌍🌾🌏🌾🌎🌾
#االلهمعجللولیکالفرج
#تربیتی
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
راههای تقویت ایمان به غیب کودک ونوجوان
🍀توجه دادن کودک نوجوان به این که خداوند غیر ممکن ها را ممکن می کند
🍀توجه دادن کودکان و نوجوانان به این که هرآنچه خدواند وعده داده است تحقق پیدا می کند
#ایمانبهغیب
#تربیتکودکنوجوان
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
راه های آموزش خداشناسی به کودکان ⚜⚜⚜⚜
۱_داستان
❇️در طرح داستان های دینی باید دقت کرد که از بیان وقایعی که مربوط به عذاب ها و سخت گیری های خداوند بر بندگانش می شود، خودداری کرده و بیشتر به بازگویی داستان هایی پرداخته شود که چهره ای صمیمی و مهربان از پروردگار را به نمایش می گذارند.
سعی کنید از داستان های فرهنگ و مذهب خودتان استفاده کنید. مانند داستان حضرت یونس(ع) که مفاهیمی چون ناامید نشدن از رحمت خداوند و توبه کردن پس از آگاه شدن از اشتباه و خطای خود در آن نهفته است.
❇️2-محبوب خدا بودن
کودک وقتی بداند که مورد علاقه خداوند است و هدایای فراوانی از سوی خداوند مانند پدر و مادر مهربان، دوستان خوب، بدن سالم و بانشاط و خوراکی های لذید و…، به او داده شده است، ارتباط بهتری با او برقرار کرده، زمینه اولیه شناخت بهتر خداوند در او شکل می گیرد. ضروری است که این تصور در ذهن کودک استقرار یابد که خدا او را دوست دارد و می خواهد او فردی شایسته و خوشبخت گردد، او دوست داشتنی، مهربان و صمیمی تر از پدر و مادر است.
❇️3-استفاده از مثال
تمثیل های مناسب به وجود آورید. مثلاً می توانید خوبی را به روشنایی و بدی را به تاریکی تشبیه کنید چون کودکان شب را دوست ندارند. برای کودکان بزرگ تر، خدا را به نوری تشبیه کنید که بر همه چیز می تابد و آنها را روشن می کند و همه جا حضور دارد. تمثیل باعث عینی و ملموس تر شدن مفهوم خدا برای فرزندتان خواهد شد.
معانی و محتوای تمثیل ها را مورد تاکید قرار دهید. برای درک مفهوم حضور خدا در همه جا، نور، تمثیلی بسیار غنی است.
#تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان
@tarbiatkoodak_nojavan
🛑آسیب های جدایی والدین بر روی فرزندان
🔰۱_ایجاد احساس ناامنی در دنیا
۲_ترس از دست دادن والدین
۳_مبتلا شدن به انواع بیماری های روحی مانند افسردگی
۴_ایجاد احساس گناه
۵_احساس بلاتکلیفی
۶_افت تحصیلی
۷_خشم و پرخاشگری
۸-گوشه گیری
۹-اختلال در خواب
۱۰-کاهش اشتها
#کودک
#نوجوان
#طلاق
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
🛑برخی از مهم ترین دلایل عصبانیت و خشم😡 در کودکان عبارتند از:
🔰 دیدن مشاجره های زیاد سایر اعضای خانواده
۲_ درگیر امتحانات بودن
۳_ مشکل در پیدا کردن دوست
۴_ قلدری و زورگویی
۵_ داشتن احساساتی مثل استرس، اضطراب و ترس در رابطه با موضوعی
۶_ مقابله کردن با تغییرات هورمونی در دوران بلوغ
۷_ طرد شدن از گروه همسالان
۸_ناتوانی در برخورد مناسب با احساسات
۹_ تحمل کم و ناامیدی
۱۰_نداشتن مهارت حل مشکلات بدون ناراحتی
۱۱-ناتوانی در یادگیری
۱۲_ اوتیسم
۱۳_احساسات حل نشده در کودکان مانند غم از دست دادن یکی از عزیزان یا طلاق
ادامه دارد....
#کودک_و_نوجوان
#تربیت_اسلامی
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
🔰🔰#راهکارهای_کنترل_خشم_کودکان
📖۱_کتاب های داستان کودکانه در مورد کنترل خشم برای او تهیه کنید:
در مورد فواید کتاب خوانی و داستان ها در بخش های قبلی نمناک کامل توضیح دادیم ؛ در فرصت مناسب کتاب های داستان کودکانه با موضوع احساسات و کنترل خشم برای او تهیه کنید.
📝۲_نوشتن:
بعضی از کودکان هستند که عصبانیت خود را با نوشتن از بین می برند. پس به ترتیب مداد و خودکار در اختیار او بگذارید تا بتواند خشم و عصبانیتش را روی کاغذ پیاده کند. در چنین حالتی احساس بسیار عالی خواهد داشت و در نتیجه ذهنش آرام خواهد شد.
۳_به یک مکان آرام بروید:
از کودکتان بخواهید به جایی برود که می تواند کنترل خودش را داشته باشد. مثلاً به او کتاب، موسیقی و نوشتن پیشنهاد دهید تا بتواند احساس آرامش را پیدا کند
📝۴_نقاشی کشیدن:
بعضی از کودکان با نقاشی کشیدن آرام می شوند. پس بهتر است که مداد شمعی، ماژیک و هر چیزی را که لازم است در اختیار او قرار دهید تا بتواند عصبانیتش را با نقاشی تخلیه کند.
۵_به او آموزش دهید که متوقف شود و تنفس داشته باشد:
به کودک خود نشان دهید که به آرامی تا شماره پنج عمل دم را انجام دهد و سپس تا شماره دو صبر کند و به آرامی نفس خود را بیرون بدهد. انجام دادن این روش به مدت چند بار می تواند استرس و عصبانیت او را کاهش دهد
#کنترل_خشم
#تربیت_کودک_و_نوجوان
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
🌹بسم الله الرحمن الرحیم 🌹
با درود و سلام فراوان به پیشگاه مقدس ائمه اطهار علیهم السلام و درود و سلام به محضر امامین انقلاب و شهدای ایران اسلامی عهد می بندیم که همه مون مردانه پای انقلاب خواهیم ماند و با حضور حماسی خود در ۲۲ بهمن امسال هم مشت محکمی بر دهان یاوه گویان خواهیم زد ان شاءالله.
🌹پدرم و مادرم 🌹
🌹برادرم و خواهرم🌹
🌹پسرم و دخترم🌹
حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن یادت نرود.
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
#اعتماد_به_نفس
۱. بدون در نظر گرفتن نتیجه، تلاش فرزندتان را تحسین کنید
وقتی شما در حال بزرگ شدن هستید، مسیری که طی میکنید مهم است و هدف اهمیت کمتری دارد. بنابراین مهم نیست که فرزندتان گل پیروزی را برای تیمش میزند یا ناگهان آن را راهی خارج از زمین میکند؛ شما تلاش آنها را باید تحسین کنید. بنابراین فارغ از نتیجه، فرزندتان را بابت سختکوشیاش تشویق کنید تا هرگز خجالتزده نشوند.
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
تربیت دینی کودک و نوجوان
#اعتماد_به_نفس ۱. بدون در نظر گرفتن نتیجه، تلاش فرزندتان را تحسین کنید وقتی شما در حال بزرگ شدن هست
۲. تشویق به تمرین کنید تا شایستگی را کسب کند
همیشه کودکتان را به تمرین انجام کار دلخواهاش تشویق کنید، اما هرگز او را برای انجام تمرین، مجبور نکنید و تحت فشار قرار ندهید. تمرین پیشنیاز تلاش است و سختکوشی سبب تضمین بیشتر مسیر پیشرفت میشود.
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
🇮🇷راهكارهای حفظ و تداوم انقلاب اسلامی
🔰الف)حفظ وحدت كلمه
وحدت کلمه که عاملی اساسی در پیروزی انقلاب است، در حفظ انقلاب نیز نقش مهمی ایفا میكند. برای ایجاد وحدت در جامعه یك محور مشترك نیاز است تا همگان حول محور آن در حركت باشند. محبت و الفت میان مؤمنان نیز از اموری است كه وحدت را در جامعهٔ اسلامی به ارمغان میآورد و ضامن بقای انقلاب خواهد گردید.
البته باید توجه داشت كه ملاك وحدت در جوامع، مختلف است؛ گاه همخونی، گاه همزبانی و گاهی نیز هموطن بودن، ملاك ایجاد وحدت در جامعه است. اما چنین اموری نمیتوانند پیوند دهندهٔ واقعی قلبها باشند. از این رو، باید دین را به عنوان ملاك وحدت در جامعه قرار داد تا روابط اجتماعی به بهترین شكل در جامعه برقرار شود و عملاً رهبر دینی را محور وحدت قرار داد و با اطاعت از او وحدت رفتاری را تحقق بخشید و از تفرق و تنازع جلوگیری کرد.
ب)حفظ شور و نشاط انقلابی
بر تارك این انقلاب، نام امام خمینی(رحمه الله) میدرخشد كه در اعلامیهها و سخنرانیهای خود در اوایل نهضت، مباحثی را مورد تأكید قرار میداد كه مورد غفلت مسلمانان واقع شده بود. ایشان در این مباحث كه حول ارزشها و آرمانهای انقلاب رقم میخورد، مردم را به پذیرفتن و عملی ساختن این ارزشها دعوت میكرد، زیرا دوری از همین باورها و ارزشها بود كه مسلمانان آن زمان را دچار نوعی خواری ساخته بود و آنان را زیر یوغ مستكبران برده بود.
مردم ایران نیز با آن فطرت پاك خویش پذیرای این دعوت شدند و با ایشان پیمان بستند كه در راه تحقق آرمانهای خود از پایننشینند. سرانجام، این عهد و میثاق، منجر به پیروزی انقلاب اسلامی گردید.
#تربیتدینی
#انقلاباسلامی
🛑راهکارهای کاربردی برای کودکان پیش فعال
🔰آموزش مسئولیتپذیری:
به فرزندتان مسئولیت و فرصت تجربه دهید وقتی فرزندتان رو به رشد می رود، مسئولیت رفتارش را به خود او واگذار کنید و به او اجازه دهید تا مراحل طبیعی رشد رفتاری را خودش تجربه کند. لازم نیست که همیشه شما مسئولیت هایش را به او گوشزد کنید. با توجه زیاد به فرزندتان حس مسئولیت پذیری را از او سلب می کنید. شما باید به فرزندتان فرصت دهید تا خودش به نتایج منطقی برسد.
🔰دائما انتقاد نکنید
هر چیزی را یک بار به فرزندتان بگویید و به او فرصت حرکت دهید انتقاد دائم از فرزندتان نه تنها کاری از پیش نمی برد بلکه فقط باعث خستگی خود شما می شود. اگر می خواهید فرزندتان با شما همکاری کند، بهتر است با یک بازی ساده از او بخواهید کاری را که می خواهید، انجام دهد.
در این بازی شما از فرزندتان در انجام کاری کمک می گیرید، از شماره یک تا شماره ۳ بشمارید، با توجه به کاری که به او سپرده اید زمان بین شماره یک تا۳ را در نظر بگیرید. اهمیت بازی را به او یادآوری کنید و شروع به شمارش کنید. در این فاصله او باید آن کارا انجام دهد.
🔰 کارهای ساده را به او محول کنید
به فرزندتان ارزش دهید و به او نشان دهید که فرد مهمی است فرزند شما دوست دارد که در امور خانواده سهیم باشد. شما می توانید با واگذار کردن کارهای خیلی ساده منزل یا کارهایی که فرزندتان می تواند به سادگی از پس آنها بر بیاید، به او فرصت دهید تا نقش خود را به عنوان یک فرد مهم در امور خانه بازی کند.
این باعث می شود که فرزندتان اهمیت نقش خود را در خانه احساس کند. هر چه کارهای بیشتری به او بسپارید، او بیشتر تلاش می کند.
ادامه دارد📝📝📝
#کودکپیشفعال
#تربیتکودک
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
🔰شنونده خوبی باشید
برای فرزندتان یک شنونده خوب باشید گوش کردن به عقاید فرزندتان یکی از راه های کنترل کردن آنهاست. فرزند شما برای این که نمی تواند عقاید خود را خوب مطرح کند، دچار نا امیدی می شود.
شما می توانید با یک جمله ساده از بروز این نا امیدی جلوگیری کنید؛ مثل «من می دونم تو چه احساسی داری و کاملا درکت می کنم». با این جمله به او کمک می کنید که بر کشمکش های درونی خود غلبه کند. به او ثابت می کنید عقاید او مورد احترام شماست.
🔰ابراز احساسات بصورت صادقانه
صادقانه به فرزندتان نشان دهید که رفتار او چه تاثیری در شما می گذارد. احساسات فرزند شما از خود شما تاثیر می پذیرد. شما برای فرزندتان شبیه یک آینه هستید. او احساسات و رفتار شما را دریافت می کند و بازتاب می دهد.
در سن ۳ سالگی کودک می تواند احساسات خود را به صورت واقعی نشان دهد. یک مثال ساده؛ وقتی شما می گویید: «من از این زندگی خسته شده ام» و با ضمیر«من» جمله را آغاز می کنید، به فرزندتان این امکان را می دهید که زندگی را از دیدگاه شما ببیند. بنابراین در انتخاب جملاتتان بسیار دقیق باشید.
🔰 تقویت رفتارهای مثبت کودک بیش فعال
کار خوب فرزندتان را تشویق و تقویت کنید وقتی فرزندتان به گونه ای رفتار می کند که شما می پسندید، می توانید او را با جملاتی مثبت تشویق کنید. وقتی فرزندتان تکالیفش را به موقع انجام می دهد، به او بگویید: «من به داشتن پسر یا دختری مثل تو افتخار می کنم».
ادامه دارد📝📝📝📝
#پیش فعالی کودک
#تربیتکودک
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
بهترین طرز برخورد با کودک بیش فعال
۱.الگوی رفتاری خودتان
فرزند شما همان کاری را انجام میدهد که شما انجام میدهید فرزندان شما برای این که چگونه در دنیای بیرون رفتار کنند، از رفتار شما الگو می گیرند. شما باید از رفتار خودتان برای راهنمایی فرزندتان کمک بگیرید.
اگر می خواهید فرزندتان کلمه «لطفا» را به کار برد، خودتان نباید استفاده از این کلمه را فراموش کنید. اگر می خواهید فرزندتان با صدای بلند صحبت نکند، باید صدای خود را همیشه در حد معقول نگه دارید. فراموش نکنید آنچه که در عمل ثابت می کنید، بسیار مهم تر از آن است که حرفش را می زنید.
#کودکپیشفعال
#تربیتکودک
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
🇮🇷راهكارهای حفظ و تداوم انقلاب اسلامی
🔰۱_حفظ شور و نشاط انقلابی
۲_حفظ وحدت كلمه ـ اهتمام نسبت به مسایل فرهنگی
۳_ ملت انقلابی ایران كه در این دوران، از بزرگترین نعمتهای الهی برخوردار گردیده است، بزرگترین تكلیف تاریخ را هم بر دوش دارد و از این رو، باید بیش از هر ملت دیگری به راهکارهای حفظ آن بیندیشد.
۴_ برداشتهای مختلفی از مفهوم «استمرار انقلاب» وجود دارد، لیکن برداشت صحیح این است که افراد انقلابی، از دسیسههای متوجه نظام، غفلت نورزند و اجازه ندهند آثار و نتایج زیانبار فعالیتهای مخرب، دامنگیر جامعه و انقلاب شود.
۵_. تحکیم باورها و ارزشهای اسلامی، اهتمام نسبت به مسایل فرهنگی، تقویت و برتری نظامی، حفظ وحدت کلمه، و حفظ شور و نشاط انقلابی، از جمله راهکارهایی اساسی است که برای حفظ و استمرار انقلاب اسلامی ضرورت دارد.
#انقلاباسلامی
#تربیتدینی
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
🛑 علائم کودک بیش فعال عبارتنداز:
🔰بی قراری یا ضربه زدن به دست یا پا
در صندلی خود غوغا میکنند
🔰زمانی که انتظار میرود ساکن بمانند، صندلی خود را ترک میکنند
🔰دویدن به اطراف یا بالا رفتن در شرایطی که مناسب نیست
🔰قادر به بازی یا شرکت در فعالیتهای اوقات فراغت به آرامی نیست
🔰در حال حرکت یا طوری رفتار میکنند که انگار توسط یک موتور هدایت میشوند
🔰حرف زدن بیش از حد
🔰تار کردن پاسخ قبل از تکمیل سوال
دشواری در انتظار نوبت آنها
قطع صحبت یا دخالت در دیگران
#کودکانپیشفعال
#تربیتکودک
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
دانلود ندای الله اکبر به مناسبت پیروزی انقلاب اسلامی(شب 22 بهمن ماه)www.mohebaan.ir.mp3
585.9K
🔴 امشب قیامتی از الله اکبر در آسمان کشور بپا کنیم....
الله اکبر امشب دست کم از الله اکبر شبهای عملیات نیست یادمون نره ساعت ۹ به همدیگه هم یادآوری کنیم
تربیت دینی کودک و نوجوان
۲. تشویق به تمرین کنید تا شایستگی را کسب کند همیشه کودکتان را به تمرین انجام کار دلخواهاش تشویق کنی
۳)به کودک اجازه دهید که کودک باشد
انتظار نداشته باشید که فرزند شما مانند یک فرد بزرگسال رفتار کند. وقتی یک کودک تصور کند که تنها رفتار پدر و مادر درست است، رسیدن به این استاندارد نابهجا، میتواند فرزندتان را از سختکوشی دلسرد کند. وقتی کودکتان برای رسیدن به آنچه که از یک بزرگسال انتظار میرود، تلاش کند، بدون شک اعتماد به نفس خود را از دست میدهد. چون بیش از توانش از خودش انتظار دارد.
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
۴) با حس کنجکاوی کودک برخوردی تشویقکننده داشته باشید
گاهی تحمل سیل سؤالات تمامنشدنی کودک میتواند بسیار طاقتفرسا باشد، اما باید مشوق حس کنجکاوی و شوق دانستن او باشید. سؤال پرسیدن یکی از تمرینهای مفید برای رشد کودک است، زیرا آنها متوجه میشوند، چیزهایی وجود دارد که نمیدانند. کودکان در اثر پرسش متوجه میشوند، دنیایی نامرئی از دانستنیها وجود دارد که هرگز با آن روبهرو نشدهاند.
وقتی بچهها مدرسه را شروع میکنند، سؤالات بسیاری در ذهنشان شکل میگیرد و شروع به کنجکاوی و پرسوجو میکنند. بعضی از خانوادهها از این حس کنجکاوی و پرسشگری استقبال میکنند. در نتیجه فرزندان این خانوادهها در کلاس نسبت به سایر همکلاسیهای خود برتری دارند. آنها چگونگی دریافت اطلاعات را از طریق والدین خود تمرین کردهاند و اکنون برای دریافت اطلاعات از معلم خود بهتر و سریعتر عمل میکنند.
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan
۵) هرگز از عملکرد آنها انتقاد نکنید
هیچ رفتاری به اندازهی عیبجویی مداوم از نحوهی تلاش بچهها، سبب دلسردی آنها نمیشود. بازخورد مفید و ارائهی پیشنهادات جدید بسیار خوب است، اما هرگز در این حین نباید به آنها گوشزد کنید کار بسیار بدی انجام دادهاند. اگر فرزند شما از شسکت خوردن وحشت دارد و سراغ چالشهای جدید نمیرود، دلیل آن را در رفتار خودتان پیدا کنید. در واقع فرزندتان نگران است که شما از عملکردش عصبانی و ناامید شوید. بیشتر اوقات انتقاد والدین باعث کاهش عزتنفس و انگیزه در کودکان میشود.
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید"
۳)به کودک اجازه دهید که کودک باشد
انتظار نداشته باشید که فرزند شما مانند یک فرد بزرگسال رفتار کند. وقتی یک کودک تصور کند که تنها رفتار پدر و مادر درست است، رسیدن به این استاندارد نابهجا، میتواند فرزندتان را از سختکوشی دلسرد کند. وقتی کودکتان برای رسیدن به آنچه که از یک بزرگسال انتظار میرود، تلاش کند، بدون شک اعتماد به نفس خود را از دست میدهد. چون بیش از توانش از خودش انتظار دارد.
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
@tarbiatkoodak_nojavan