#دندان_درآوردن ممکن است علائم زیر را داشته باشد:
۱- افزایش بزاق دهان
۲- بیقراری و کاهش خواب به دلیل ناراحتی لثه
۳- نخوردن غذا به دلیل درد در ناحیه لثه
۴- آشفتگی و بیقراری
۵- گذاشتن دست در دهان
۶- راشهای خفیف در اطراف دهان به دلیل تحریک پوست و افزایش بزاق دهان
۷- مالیدن ناحیه گونه یا گوش به دلیل درد ناشی از درآمدن دندانهای آسیاب
❣ @tarbiaty
#نقاشی_روی_دیوار
❓چگونه با کودکانی که روی در و دیوار نقاشی میکنند رفتار کنیم ؟
🍀 هنگام انجام دادن نقاشی روی دیوار با صدای بلند و محکم و قاطع بگویید (نه ،نکن) (روی دیوار نباید نقاشی کنی) و بعد جلو رفته دستش را گرفته و کمی بفشارید و در چشمانش خیره شده تا متوجه شود که از عملش عصبانی و ناراحت هستید .
🍀 از آنجائیکه نقاشی برای کودک لذت بخش است و حتی منجر به رشد خلاقیت وی میشود اگر کودک اصرار به نقاشی بر روی جاهای ممنوع را داشت کاغذ بزرگی تهیه و روی دیوار بچسبانید و بگویید فقط روی این کاغذ نقاشی کند .
🍀در صورت رعایت قوانینی که گذاشتید حتما او را تحسین و تشویق نمایید .
می توانید از لوازم نقاشی یا دفترهای نقاشی به عنوان جایزه استفاده کنید.
🍀اگر موارد ذکر شده را رعایت نکرد از تدابیر منفی استفاده کنید. زمانی که قسمتی از دیوار را نقاشی کرد او را مجبور کنید آن قسمت را تمیز کند و اگر باز هم تکرار کرد تنبیه را گستردهتر و او را مجبور کنید قسمت بیشتری از دیوار را تمیز کند.
٭🍀در صورتی که این تنبیه موثر نبود او را از چیزهای مورد علاقه اش محروم کنید مثلا از تماشای تلویزیون ،یا خوراکی مورد علاقه اش. البته مدت تنبیه را طولانی نکنید بطوریکه بیشتر از یک روز نشود. اگر در سنی است که پول تو جیبی می گیرد میتوانید از پول تو جیبی اش کم کنید .
❣ @tarbiaty
#دروغگويي_كودكان
براساس نظر پیاژه، بچه ها تا 4 سالگی رفتاری را که به خشنودی والدینشان بینجامد، به این معنا که «هر چیز مامان و بابا رو خوشحال کنه، خوبه و هر چه آنها را عصبانی کنه، بده» و با این تفکر ذهنی و رشدی، امکان دارد کودک 3 ساله شما در حالی که دور دهانش آغشته به مرباست، به چشمانتان زل بزند و بگوید نمی داند این شیشه مربا چرا شکسته و اصلا از وجود مربا در کابینت بی خبر بوده است! او می داند بی تردید شکستن ظرف مادر را عصبانی می کند و رفتار درست از نظر او، نگفتن علت واقعی این اتفاق است. بچه ها برای درک تفاوت بین حقیقت و دروغ به زمان نیاز دارند بنابراین باید در درک بهتر حقیقت و دروغ یاری شان کنید.
❣ @tarbiaty
👋مشاوره :
🎓 #روانشناسی_تربیتی_فرزند:
#ارتباط_کلامی
#ارتباط_كلامي ركن بسيار مهم #پايداري يك رابطه است، فرقي نميكند اين ارتباطِ والد و فرزندي باشد ، يا ارتباطِ يار با يار، وقتي با هم صحبت نميكنيم يا كم و بد صحبت ميكنيم، از فرزند و يا يارمان فرصت بروز و ابراز احساسات و هيجاناتش را ميگيريم، به مرور او عادت ميكند احساساتش را در خودش #حبس كند .
اين حجم #احساسات_ابراز نشده، اين حجم احساسات #ناديده، او را #بيقرار و #كم_تحمل ميكند،
يك فرزند بيقرار ،يك يار بيقرار ، ناخودآگاه كل رابطه را #پرتنش ميكند،
نياز به ديده و شنيده شدنِ يارتان را ناديده نگيريد.
❣ @tarbiaty