🔰آیتالله سید محمد ابراهیم لواسانی
جد اعلای مادری مرحوم جناب مهندس مرحوم آیتالله حاج سید محمد ابراهیم لواسانی در حدود سال1245ق در تهران متولد شد
جریان نام گذاری ایشان چنین بوده که آیت الله حاج سید صادق لواسانی، پدر مرحوم حاج سید ابراهیم، پس از ازدواج تا مدت مدیدی صاحب فرزند نمیشود تا آنکه به حج بیت الله الحرام مشرف شده و در آنجا در مقام حضرت ابراهیم علی نبینا و آله و علیه السلام از خداوند متعال فرزندی را استدعا میکند که پس از بازگشت از سفر حج صاحب فرزند پسری میگردد و نام او را به همین مناسبت محمد ابراهیم می نهد. مرحوم آقا حاج سید محمدابراهیم پس از تحصیل مقدمات و سطوح در سال1236ق در سن هجده سالگی عازم اعتاب مقدسه عالیه میگردد و در آنجا به ادامه تحصیل علوم دینیه همت میگمارد. ایشان با مرحوم حاج ملا علی کنی و برادر رضاعی خود مرحوم حاج شیخ عبدالحسین طهرانی معروف به شیخ العراقین هم مباحثه میشود و از درس مرحوم مبرور آیت الله حاج شیخ محمد حسن نجفی معروف به صاحب جواهر و مرحوم مبرور آیت الله حاج سید ابراهیم موسوی قزوینی معروف به صاحب ضوابط بهره مند میشود.
ایت الله حاج سید ابراهیم لواسانی ضمن برخورداری از شجره مبارکه سیادت به ساحت منور امیرالمومنین علیه السلام توسل میجوید
که سیادت و انتسابش به عترت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله از طریق باطنی ثابت شود تا اینکه در یک شب شش نفر از علمای کبار نجف اشرف علی مشرفها آلاف التحیه و الثنا از جمله حضرات آیات سید ابراهیم صاحب
ضوابط، شیخ جعفر طهرانی، شیخ محمد تقی دزفولی، و سه نفر دیگر از بزرگان قدس سرهم اجمعین خواب واحدی میبینند که در حرم مطهر حضرت امیرالمومنین علیه السلام هستند و مردم در صحن اجتماع نموده و. جناب مولای متقیان علیه السلام بالای رواق مشرف بر ایوان و صحن ایستاده اند با دست یداللهیشان(یدالله فوق ایدیهم) به هر یک. از علمای اعلام هدیه ای مخصوص اهدا میفرمایند. در این بین مرحوم آیت الله آقا سید محمد ابراهیم از درب صحن مقدس داخل میشوند که ناگاه حضرت ایشان را با لفظ(یا ولدی) به سوی خود فرا میخوانند تا او را نیز هدیه ای مرحمت فرمایند. بامداد همان روز آن شش عالم بزرگ یکی پس از دیگری به درب منزل مرحوم آیت الله سید ابراهیم که جنب صحن مطهر امیرالمومنین علیه السلام قرار داشت مراجعه میکنند و جریان خواب را برای ایشان بازگو کردند و شگفت تر از همه آنکه خود مرحوم سید ابراهیم نیز همان خواب را با همان کیفیت دیده بود نقل شده که از ان پس مرحوم سید ابراهیم موسوی قزوینی ارادت خاصی به ایشان پیدا کرد و. پیرو جریان خواب، وی را همیشه یا ولدی خطاب میکردند و به تبعیت از ایشان در لسان مردم نیز ان بزرگوار به یا ولدی مشهور گردید.
ایشان پس از بازگشت به تهران در مسجد سر پولک اقامه نماز جماعت نموده و به برآوردن نیازهای مردم و تحقیق و مطالعه میپردازند. مداومت بر نماز شب وقرائت دعای ابوحمزه ثمالی در قنوت نماز وتر به همراه سجده های طولانی بخشی از سیره عملی ایشان بود و ایشان پس از اقامت درطهران و با وجود سختی مسافرت، شش بار به زیارت حضرت ثامن الائمه حضرت امام رضا علیه السلام مشرف میگردد. ارتحال این عالم ربانی در روز 29ذی الحجه سال1309ه ق واقع و پیکر مطهرش به نجف اشرف منتقل و در وادی السلام مدفون میگردد
#عارف_ترین_مهندس_قرن
ادامه دارد
لعنت بر اغتشاش.بر سکوت.بر سلبریتی بی دین.به عبدالحمید جنایت کار.امام جمعه خبیث زاهدان.لعنت بر دنیا پرستی.
به کدامین گناه .......
#شاهچراغ #ایران_تسلیت #شیراز_تسلیت #لبیک_یا_خامنه_ای #امام_زمان #حجاب #زن_عفت_افتخار
@tareagheerfan
هدایت شده از طریق عرفان
#اعتقادات
#ولایت_فقیه وتشکیل حکومت در زمان غیبت
💠برای جلوگیری از هرج و مرج و فساد واختلال در نظام٬وبرای تأمین مصالح فردی واجتماعی بشر ٬وجود حکومت در جامعه لازم است.
عالیترین شکل آن٬حکومتی است که امام معصوم در رأس آن باشدو جامعه رااداره کند.حال وقتی مردم ازمصالح حکومت امام معصوم٬محروم بودند باید به دنبال نزدیکترین مرتبه به حکومت اسلامی باشیم. نزدیکی یک حکومت به حکومت معصوم در سه امر متبلور میشود. یکی علم به احکام کلی اسلام (فقاهت)دوم شایستگی روحی و اخلاقی با گونه ای که تحت تأثیر هواهای نفسانی وتهدید و تطمیع ها قرار نگیرد(تقوی)سوم کارایی در مقام مدیریت جامعه. بر اساس این مقدمات نتیجه میگیریم که در زمان غیبت امام معصوم کسی که بیش از سایر مردم واجد این شرایط باشدباید زعامت و پیشوایی جامعه را عهده دار شودو ارکان حکومت را هماهنگ نموده و به سوی کمال مطلوب سوق دهد.و چنین شخصی جز فقیه جامعه شرایط کس دیگری نمیتواند باشد.
🔴امام علی علیه السلام در خطبه۴۰ نهج البلاغه میفرماید
وجود حاکمی برای مردم چه نیکوکار وعادل یا ستمکار و زشت کار لازم است. که این عبارت نشاندهنده ضرورت وجود حکومت در جامعه است.
✳️دلایل نقلی:
روایاتی هم وجود دارد که بر رجوع مردم به فقها ورفع نیازهای حکومتی دلالت دارد و یا فقها را به عنوان ٱمنا یا خلفا یا وارثان پیامبران و ائمه معرفی کرده اند.در میان روایات٬چند روایت از اهمیت بالایی برخوردار است
۱-روایتی که در بین فقها به توقیع شریف مشهور است . این توقیع را عالم بزرگ شیعه مرحوم شیخ صدوق در کتاب اکمال الدین خود اورده است.و در واقع پاسخی است که حضرت امام زمان علیه السلام در جواب نامه اسحاق بن یعقوب فرموده اند. اسحاق بن یعقوب سوال کرده بود که در مورد حوادث واقعه که در زمان غیبت پیش خواهد آمد وظیفه ما چیست؟حضرت فرمودند:واما رخدادهایی که پیش می آیدپس به راویان حدیث ما مراجعه کنید زیرا انان حجت من بر شما و من حجت خدا بر انها هستم.
۲-روایت دوم :امام صادق علیه السلام دربیان تکلیف مردم در حل اختلاف ورجوع به یک مرجع صلاحیت دار که حاکم بر مسلمین باشد چنین میفرماید:
هرکس از شما که راوی حدیث ما باشد ودر حلال و حرام ما بنگرد و صاحب نظر باشدواحکام ما را بشناسداو را به عنوان داور بپذیرید.همانا من او را حاکم بر شما قرار دادم.پس هر گاه حکمی کرد و از او قبول نکردند٬حکم خدا را سبک شمرده اندو ما را رد کرده اندو انکس که مارا رد کند خدا را رد کرده است و رد کردن خدا در حد شرک به خدای متعال است(کافی ج۱ص۶۷-وسائل الشیعه ج۱۸ص۹۸)
بدیهی است که منظور این حدیث شخصی است که فقیه و مجتهد در احکام ومسائل دین باشدو حضرت ایشان را به عنوان حاکم بر مردم انتخاب کرده است.و حکم فقیه را نظیر حکم خود قرار داده است. بنابر این همانطور که اطاعت از حکم امام واجب است اطاعت حکم فقیه نیز واجب است.
@tareagheerfan
هدایت شده از فصل بیداری
🔺این چادر های به خون غلطیده هزینه روسری هایست که بالای سر چرخانده شد ؟!
▪️هر کس در گل آلود کردن فضای امنیت کشور نقش داشته در ریخته شدن خون این بیگناهان شریک است.
✍حاج مهدی سلحشور
🔴به کمپین فصل بیداری بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/1635647570C3725f53a3d
🌷میلاد با سعادت حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام مبارکباد
آیت الله بهجت رحمت الله علیه
می فرمودند:
اهل تهران اگر هفتہ اے یکبار بہ زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام نروند جفا کرده اند.
@tareagheerfan👈