✅از #امام_خمینی (ره) بخواهید برای شما دعا کند!
🔸️امروز هم هنوز دعا کردن برای #امام (ره)، توسل به امام (ره)، نذر کردن برای امام (ره) تقدیم یک نماز و دعایی به روح امام (ره) باعث این میشود که شما هم از برکات و نورانیت امام (ره)الان هم استفاده کنید. تجربه کنید!
🔹️امام (ره) بیش از سی سال است که از دنیا رفته است، اما شما توسل کنید به امام (ره) و هدیهای برایش بفرستید و از ایشان بخواهید که برای شما دعا کند. تجربه کنید و ببینید چطور میشود.
۹۸/۱۰/۱۲
#عکس_نوشت
🌐 @mesbahyazdi_ir
🔹آنچه از شهید صدر درباره امام خمینی(ره) معروف شده، جملهای است که از اولین روزهای پیروزی انقلاب از شاگردان شهیدصدر در ایران نقل شد و شهرت یافت: «ذوبوا فی الامام الخمینی کما ذاب هو فی الاسلام».
اما این همه آنچه شهیدصدر درباره امام خمینی گفته، نیست. در نامهها و نوشتههای شهید صدر تعابیر گوناگونی درباره انقلاب اسلامی ایران و بهطور ویژه امام خمینی(ره) وجود دارد که بیانگر مفاهیم ارزشمندی در تاریخ انقلاب اسلامی است.
🔸شهید صدر پس از ورود امام خمینی به ایران در ١۶ بهمن ١٣۵٧ پیام تبریکی به ایشان صادر کرده و در بخشی از آن چنین میگوید:
حضرت آیة الله العظمى الإمام المجاهد الخمینى دامظله
این نامه را به حضرتعالى در یکى از حساسترین لحظات تاریخ اسلام مىنویسم تا بدین وسیله اعتماد و مباهات بىنهایت خود را به پیروزىهاى بزرگ ملت مسلمان ایران اظهار کنم؛ پیروزىهاى پىدرپى و چشمگیرى که با رهبرى خردمندانه آن حضرت صورت گرفت و برنامه نجاتبخش اسلامى را بهجاى دو تمدن و ایدئولوژى متقابل شرق و غرب به بشریت عرضه داشت؛ پیروزى شکوهمندى که با همت بلند ملت مسلمان ایران به رهبرى حکیمانه آن حضرت تحقق پیدا کرد و این سرزمین اسلامى را از لوث شبح طاغوت زمان پاک کرد و شرافت و کرامت جریحهدارشدۀ ملت مسلمان ایران را از نو احیاء و زنده کرد… در این هنگام که با امید و دعاى فراوان از درگاه الهى چشمبهراه مراحل بعدى پیروزى این نهضت عظیم اسلامى هستیم، همۀ وجود و امکانات خود را در خدمت آن وجود بزرگ و نهضت مقدس اسلامى مىگذاریم و از خداوند متعال خواستاریم که بر عمر و عزت آن حضرت بیفزاید و آرزوهاى دیرینه و بزرگ ما را در سایۀ مرجعیت و رهبرى آن حضرت محقّق بفرماید، انشاءالله.
🔹شهید صدر در کتاب اسلام راهبر زندگی که آن را از اساس برای جمهوری اسلامی ایران نوشته، به تحلیلی جامع از نقش انقلاب ایران در تاریخ معاصر اسلام و نیز رهبری امام خمینی پرداخته است. افزونبراین در خاطرات و گفتههای شفاهی که از شهید صدر نقل شده است، تعابیر بسیار بلندی درباره انقلاب اسلامی ایران و امام خمینی نقل شده است. یکی از معروفترین این تعابیر که چند تن از شاگردان شهید صدر در مجالس مختلف از او شنیدهاند، این عبارت مشهور است: «اگر امام خمینی به من دستور دهد که به روستایی در ایران بروم و در آن فعالیت کنم، ذرهای درنگ نمیکنم».
🔸در پایان به یک عبارت از گفتوگوی شهید صدر با سید حسن شبّر بسنده میکنیم: «امام خمینی حفظهالله هیبت استعمار جهانی را درهم شکسته است و پس از انقلاب امام، دیگر کشورهایی که خود را ابرقدرت میدانستند، ابرقدرت نخواهند ماند. پس از این، ابرقدرت حکومتی است که اسلام بهپا خواهد کرد و ایران هستۀ اولیۀ این حکومت را شکل میدهد».
📌 متن کامل یادداشت و بیانات شهید صدر درباره امام خمینی(ره)http://mbsadr.ir/11348/%D8%B4%D9%87%DB%8C%D8%AF%D8%B5%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%AE%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DA%86%D9%87-%DA%AF%D9%81%D8%AA%D8%9F/
📳 لینک عضویت در کانال طرح ولایت طلاب در ایتا و سروش:
🆔 @tarhe_velayat_tollab
لینک ارتباط با ادمین:
🆔 @T_V_T1399
معرفی کتاب - 2 - سیری در ساحل.pdf
1.31M
📚 #معرفی_کتاب
«سیری در ساحل»
نویسنده: آیت الله محمد تقی مصباح یزدی
◀️ توضیح کوتاه درباره کتاب:
این کتاب بیان و شرحِ بینش و منش حضرت امام خمینی (ره) از نگاه حضرت آیتالله مصباح یزدی است. حضرت استاد در این نوشتار، پس از بررسی «ابعاد شخصیتی امام» در چهار بعد علمی، عرفانی ـ اخلاقی، سیاسی ـ اجتماعی و مدیریت و رهبری؛ «آرای تربیتی» ایشان را تحلیل میکند. در فصلی دیگر، «استراتژی و راهبرد حضرت امام در دفاع از ارزشها» بیان شده و در خاتمه نیز، «اهداف و آرمانهای بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران» که همانا اهداف و آرمانهای اسلام ناب است، شرح و توضیح میدهند.
ناشر: انتشارات مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره)
تعداد صفحات: ۲۱۶
چاپ اول: ۱۳۸۵
چاپ حاضر: چاپ پنجم ١٣٩٢
قیمت: ۵۵.۰۰۰ ریال
لینک فروش اینترنتی:
http://eshop.iki.ac.ir/shop/7/Product/2894
🌐 @mesbahyazdi_ir
7.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶 مستند طرح ولایت طلاب (قسمت چهارم موضوعی ) 👇👇👇
🖊 محتوای علمی و آموزشی دوره طرح ولایت
🌺🌺همراه ما باشید 🌺🌺
🔹 جهت دریافت مستند به صورت کامل و اطلاع از ثبت نام و برنامه های طرح عضو کانال شوید.
👈ایتا https://eitaa.com/tarhe_velayat_tollab
👈سروش sapp.ir/tarhe_velayat_tollab
🔻متنی از نهج البلاغه که امروز( ۹۹/۳/۱۴) دوبار در بیانات مقام معظم رهبری استفاده شد:
✨« ... وَ اصْطَفَى سُبْحَانَهُ مِنْ وَلَدِهِ أَنْبِیَاءَ أَخَذَ عَلَى الْوَحْیِ مِیثَاقَهُمْ وَ عَلَى تَبْلِیغِ الرِّسَالَةِ أَمَانَتَهُمْ لَمَّا بَدَّلَ أَكْثَرُ خَلْقِهِ عَهْدَ اللَّهِ إِلَیْهِمْ فَجَهِلُوا حَقَّهُ وَ اتَّخَذُوا الْأَنْدَادَ مَعَهُ وَ اجْتَالَتْهُمُ الشَّیَاطِینُ عَنْ مَعْرِفَتِهِ وَ اقْتَطَعَتْهُمْ عَنْ عِبَادَتِهِ فَبَعَثَ فِیهِمْ رُسُلَهُ وَ وَاتَرَ إِلَیْهِمْ أَنْبِیَاءَهُ لِیَسْتَأْدُوهُمْ مِیثَاقَ فِطْرَتِهِ وَ یُذَكِّرُوهُمْ مَنْسِیَّ نِعْمَتِهِ وَ یَحْتَجُّوا عَلَیْهِمْ بِالتَّبْلِیغِ وَ یُثِیرُوا لَهُمْ دَفَائِنَ الْعُقُولِ وَ یُرُوهُمْ آیَاتِ الْمَقْدِرَةِ»✨
✅ خداوند سبحان پیامبرانى از فرزندان آدم برگزید كه در برنامه وحى، و امانت دارى در ابلاغ رسالت از آنان پیمان گرفت، آن زمان كه اكثر انسانها عهد خدا را به امور باطل تبدیل نموده، و به حق او جهل ورزیدند، و براى او از بتان همتا گرفتند، و شیاطین آنان را از معرفت به خداوند باز داشتند، و رابطه بندگى ایشان را با حق بریدند. پس خداوند رسولانش را بر انگیخت، و پیامبرانش را به دنبال هم به سوى آنان گسیل داشت، تا اداى عهد فطرت الهى را از مردم بخواهند، و نعمتهاى فراموش شده او را به یادشان آرند و با ارائه دلایل بر آنان اتمام حجت كنند، و نیروهاى پنهان عقول آنان را بر انگیزانند، و نشانه هاى الهى را به آنان بنمایانند.
📚 #نهج_البلاغه، خطبه۱
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
🆔 @mahdavi_arfae
🌺طلاب و نيّت خالص داشتن🌺
ورود در هر كارى نياز به انگيزه و نيت دارد، در طلبگى هم بايد انگيزه و نيت خدايى باشد تا آدمى موفق باشد، زيرا طلاب ان شاءالله قدم بر جاى پاى رسول اكرم صلى الله عليه وآله و اميرالمؤمنين على عليه السلام و امام زمان؟عج؟ مىگذارند و آن بزرگواران وقتى كمك مىكنند كه افراد نيّت خالص و براى خدا داشته باشند، زيرا پيامبر اسلام صلى الله عليه وآله فرمودند:«اِنَّمَا الْاَعْمالُ بِالنِّيّاتِ، وَ اِنَّما لِكُلِّ امْرِىءٍ مانَوى»
(حقيقتاً اعمال به نيّتهاست، و در حقيقت براى هر كس آن چيزى (از پاداش و اجر است) كه نيّت مىكند)
در جايى ديگر آن حضرت فرمودند:«مَنْ أَتى فِراشَهُ وَ هُوَ يَنْوى اَنْ يَقُوَمَ يُصَلّى مِنَ اللَّيْلِ، فَغَلَبَتْهُ عَيْناهُ حَتَّى اَصْبَحَ، كُتِبَ لَهُ ما نَوى، وَ كانَ نَوْمُهُ صَدَقَةً عَلَيْهِ مِنْ رَبِّهِ»
(هر كس به بستر خود برود و نيّت او اين باشد كه نماز شب بخواند اما تا صبح خوابش ببرد، آن چه در نيّت او بوده براى او نوشته مىشود و خوابش صدقهاى از جانب پروردگارش براى او خواهد بود.)
کتاب اخلاق الطلاب ص 53
طرح ولایت طلاب
🍂🍂◀️یک سوال و یک پاسخ ناب ⬅️تفکر روزانه در قسمتی از جواب تا ادامه آن... 📚 پرسش ها و پاسخ ها ج۱(حضرت
🍂🍂◀️یک سوال و یک پاسخ ناب
⬅️تفکر روزانه در قسمتی از جواب تا ادامه آن...
📚 پرسش ها و پاسخ ها ج۱(حضرت علامه مصباح)
بايد توجه داشت در اينجا فقط قصد روشن ساختن مفهوم «مشروعيت» را داريم، نه چيز ديگر، يعنى گاه در تعريف، فقط مفهوم را توضيح مىدهند و گاه در تعريف توجّه به مصاديق خارجى مفهوم، چگونگى تحقق آن مصاديق، مؤلفههاى پيدايش آن مصاديق و امثال آن دارند. اگر بخواهيم به معناى اخير توجه كنيم، بايد وارد مسائل ديگرى مانند معيار مشروعيت، نظرات مختلف درباره آن و ديگر مباحث بشويم؛ ولى اكنون ما فقط در صدد بيان مفهوم هستيم.
توضيحى درباره حق
گفتيم كه مشروعيت حكومت يعنى حق حكومتبر مردم. در ميان مردم اين باور وجود دارد كه در هر جامعهاى كسانى حق دارند بر مردم حكومت كنند و كسان ديگرى چنين حقّى را ندارند. پس اگر گفته شود فلان حكومت مشروع است، يعنى حق است، بدين معنا نيست كه دستورهاى آن حكومت، حق و مطابق با واقعيت است.
حقّى كه در اينجا گفته مىشود، مفهومى اعتبارى است كه در روابط اجتماعى مطرح مىگردد. اكنون ما درباره معيار حقّ داشتن، چگونگى دريافت حق، منبع اعطا كننده حق و ... سخن نمىگوييم و فقط بحث مفهومى مورد نظر ماست.
هر كس از مشروعيت يك حكومت سخن به ميان مىآورد، تصورش اين است كه كسانى حقّ حكومت كردن دارند و كسانى ديگر چنين حقّى ندارند. مثلاً خردسالان، ديوانهها، افراد عقب مانده ذهنى، افراد جاهل و بىسواد و امثال آنها حقّ ندارند كه بر ديگران حكم كنند و فرمان برانند.
حق حاكميت چرا و لزوم اطاعت به چه دليل؟
گفته شد «حق حاكميت» و «تكليف به اطاعت» با هم ملازمند. پس تفاوتى نيست اگر بپرسيم: چرا حاكم حق دارد دستور دهد، يا اينكه سؤال كنيم: چرا بايد مردم از حاكم پيروى كنند و دستورهاى او را اجرا نمايند.
اگر پذيرفتيم كه اولاً: در هر جامعهاى بايد حكومتى وجود داشته باشد، و ثانياً: حكومت، به معناى تدبير امور اجتماعى يك جامعه است؛ بايد بپذيريم كسانى حق دستور دادن و حكمكردن دارند، و در مقابل، مردم مكلفاند دستورهاى حاكم يا هيأت حاكمه را اطاعت كنند. اگر دستورى در كار نباشد، ديگر حكومتى وجود نخواهد داشت. اگر دستور و اوامرى باشد، ولى كسى اطاعت نكند، حكومت بيهوده خواهد بود و اعتبار حاكم و محكوم بىفايده است.
دلايل عقلى كه رابطه حاكم و محكوم يا رئيس و مرؤوس و يا امام و امت را به وجود مىآورد، مثل اين كه بدون داشتن چنين رابطهاى مصالح جامعه تأمين نمىشود، همان دليلها ثابت مىكند حاكم حق حكم كردن دارد و مردم بايد از او اطاعت كنند.تاكيد مىكنيم اصل لزوم حكومت و حق حاكم در دستور دادن و وظيفه مردم در اطاعت، امرى جدا از اين است كه به چه دليلى حاكم حق حكومت دارد و چرا مردم وظيفه اطاعت كردن دارند. اكنون بحث در مسأله نخست است، نه مسأله اخير.📳 لینک عضویت در کانال طرح ولایت طلاب در ایتا و سروش:
🆔 @tarhe_velayat_tollab
لینک ارتباط با ادمین:
🆔 @T_V_T1399