eitaa logo
رِسـانـه طَـریـقُ الْـحَـقْ🇵🇸
2.4هزار دنبال‌کننده
12.9هزار عکس
7.4هزار ویدیو
147 فایل
✨﷽✨ كانالي مملوّ از تكان دهنده‌ترين سخنان علمای اخلاق و عرفان (روشنگری) (کپی آزاد) تأسیس : ۲۷ / ۱ / ۱۳۹۷ ارتباط با ادمین کانال @Adel_khalatbari تبادل نداریم🌹
مشاهده در ایتا
دانلود
✨﷽✨ 👌 داستان کوتاه پنداموز ✅تو گناه را ترک کن، خدا تربیتت می کند ✍رجبعلی خیاط می گوید: «در ایّام جوانی دختری رعنا و زیبا از بستگان، دلباخته مَنْ شد و سرانجام در خانه ای خلوت مرا به دام انداخت، با خود گفتم: «رجبعلی! خدا می تواند تو را خیلی امتحان کند، بیا یک بار تو خدا را امتحان کن! و از این حرام آماده و لذّت بخش به خاطر خدا صرف نظر کن. سپس به خداوند عرضه داشتم: «خدایا! من این گناه را برای تو ترک می کنم، تو هم مرا برای خودت تربیت کن!» آن گاه یوسف گونه پا به فرار می گذارد و نتیجه این ترک گناه، باز شدن دیده برزخی او می شود؛ به گونه ای که آنچه را که دیگران نمی دیدند و نمی شنیدند، می بیند و می شنود و برخی اسرار برای او کشف می شود 📚کیمیای محبت، محمدی ری شهری، دار الحدیث، چاپ سوم، ص۷۹
✳ نماز؛ سدّی مستحکم مقابل سیلاب شهوات 💠 «فَخَلَفَ مِنْ بَعْدِهِمْ خَلْفٌ أَضَاعُوا الصَّلَاةَ وَاتَّبَعُوا الشَّهَوَاتِ ۖ فَسَوْفَ يَلْقَوْنَ غَيًّا» ⬅ آن‌گاه پس از آنان، جانشینان بد و ناشایستی آمدند که نماز را تباه كردند و هوس‌ها را پی گرفتند؛ پس به‌زودی [کیفر] گمراهی خود را خواهند دید. (مریم، ۵۹) 🔸 ، سدّی است میان انسان و و اگر این سدّ شکسته شود، پیروی از شهوت‌ها برای انسان آسان می‌شود. [ابتدا نماز را تباه کردند و نتیجه‌ی تباه‌کردن نماز این شد که به‌دنبال شهوات رفتند] 👤 📚 از کتاب ترجمه و تفسیر یک جلدی 📖 ص ۳۰۹ 💠 سوره‌ی ، آیه‌ی ۵۹
✨🌸✨ ❤️شهید ابراهیم همت : "هر کس که بیشتر برای خدا کار کرد، بیشتر باید فحش بشنود. ما باید برای فحش شنیدن ساخته بشویم ؛ برای تحمّل تهمت و افتراء و دروغ ؛ چون ما اگر تحمّل نکنیم ،باید میدان را خالی کنیم"
مردى از اهل «رى» با امام هادى عليه السلام ديدار كرد و امام از او پرسيد كجا بودى؟ گفت: در زيارت امام حسين عليه السلام. حضرت به او فرمودند: آگاه باش! اگر قبر حضرت عبدالعظيم را كه پيش شماست زيارت مى كردى، همچون كسى بودى كه حسين بن على(عليه السلام) را زيارت كرده است. (بحارالانوار ج۹۹ ص۲۶۸)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سردار سلامی: کسانی را می‌زنیم که مستقیم یا غیرمستقیم در ترور سردار سلیمانی نقش داشتند فرمانده سپاه خطاب به ترامپ: 🔸شما فکر می‌کنید ما در برابر خون برادر شهیدمان یک سفیر زن در افریقای جنوبی را می زنیم؟ ما کسانی را می‌زنیم که در شهادت این مرد بزرگ مستقیم و غیر مستقیم نقش داشتند. 🔸شما ما را به حمله هزار برابری تهدید می کنید؛ ما شما را می شناسیم، آن وقت که عین الاسد را زدیم فرض داشتیم که شما پاسخ می دهید و صدها موشک آماده کردیم که اگر زدید داشته‌هایتان را ویران کنیم.
سردار سلامی: قادریم تمام پایگاه‌های آمریکا را اشغال کنیم فرمانده کل سپاه: 🔸 هیچ قدرتی امروز از جمله آمریکا شرایط تحمیل یک جنگ جدید علیه ملت ایران را ندارد و ملت ایران از این بلوف‌های تحقیرآمیز نگران نباشند. 🔸 وقتی رهبر کشور آمریکا فاقد دانش و شناخت عمیق و دقیق از قدرت نظامی است، طبیعی است که به بیان اعداد اغراق‌آمیز روی می‌آورد. 🔸 امروز زوال عقل سیاسی و انحطاط در تدبیر در دوره ترامپ به اوج خود رسیده است. آن‌ها ارتش آمریکا را به یک ارتش فرسوده تبدیل کرده‌اند که نمی‌تواند در یک جنگ بزرگ علیه ایران شرکت کند. 🔸اساسا جامعه آمریکا به لحاظ روانی پذیرش تلفات زیاد را ندارد. اگر آمریکا بخواهد در کشور ما بجنگد باید در منطقه باشد. وقتی در این منطقه مستقر شوند همه جا زیر دید و تیر ما هستند و ما قادریم تمام پایگاه‌های آن‌ها را اشغال کنیم؛ حتی می‌توانیم منطقه را جارو کنیم. 🔸ما آماده تعقیب و تنبیه متجاوزیم. ما هزاران گردان روی زمین داریم که اگر به حرکت آیند تمام پایگاه های آمریکا را به آتش می کشیم. 🔸این واقعیت است که عین‌الاسد را در برابر [انتقام] شهادت سردار سلیمانی قرار ندادیم و این انتقام ما نبود و این برای یک موازنه روانی بود. ما می‌خواستیم اراده ملت ایران را بر دشمن تحمیل کنیم. 🔸امروز انتقام حاج قاسم تنها خواست ملت ایران نیست و تمام آزادگان جهان اسلام خواستار این انتقام هستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلمی از تاسیسات زیرزمینی مونتاژ موشک های زمین به زمین دزفول
💢 فیلترینگ شدید در آمریکا علیه پیام رسان‌های غیر آمریکایی 🔹وزارت بازرگانی آمریکا اعلام کرد از روز یکشنبه تیک تاک و ویچت نه تنها از اپ استورهای آمریکایی حذف می شوند بلکه هیچ شرکت آمریکایی اجازه میزبانی از آنها را ندارد.
سکوت مکرون رئیس جمهور کشور استعماری فرانسه درمقابل یک خبرنگارمسلمان در بیروت خبرنگار خطاب به مکرون : چرا شارلی در تهیه و انتشار کاریکاتور موهن پیامبر اسلام(ص) محکوم نکردید ؟ جواب مکرون : فرانسه یک کشور آزاد است و این کار شارلی در چارچوب آزادی بیان صورت گرفته است. خبرنگار : چرا انکار درکشور شما (حتی در لفظ) توسط هر شخصی که باشد ، دو سال محکومیت زندان و جریمه نقدی و محرومیت از برخی خدمات اجتماعی بدنبال دارد ؟ جواب مکرون: سکوت سکوت سکوت و تنها سکوت و ترک سریع محل ! این است مفهوم واقعی آزادی بیان و عقیده در کشور به اصطلاح مهد تمدن و آزادی غرب !!! لازم به ذکر است که روژه گارودی اندیشمند بزرگ چند سال قبل به دلیل افسانه خواندن هلوکاست به دو سال زندان و پرداخت جریمه نقدی و...... محکوم شد. لیبرالها در داخل ایران چقدر ذلیل و بدبخت هستند که میخواهند آزادی بیان را از اینان گرفته و برای ملت ایران به ارمغان آورند. فرانسوی‌ها همان متمدن نماهایی هستند که صدها هزار را کشتند و سرهای رهبران آنان را در موزه های خود گذاشتند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‼️ آمار تکان‌دهنده از نرخ زاد و ولد کشور شیعه ایران: رکورد کمترین و نوزاد در دنیا و ها و ها، رکورد بیشترین نرخ تولد به فرموده رهبرمان: امروز فرزند آوری یک جهاد است.