eitaa logo
رِسـانـه طَـریـقُ الْـحَـقْ🇵🇸
2.4هزار دنبال‌کننده
12.9هزار عکس
7.4هزار ویدیو
147 فایل
✨﷽✨ كانالي مملوّ از تكان دهنده‌ترين سخنان علمای اخلاق و عرفان (روشنگری) (کپی آزاد) تأسیس : ۲۷ / ۱ / ۱۳۹۷ ارتباط با ادمین کانال @Adel_khalatbari تبادل نداریم🌹
مشاهده در ایتا
دانلود
نمودار مطالعه علمی دکتر پل توماس در رابطه با مقایسه کودکان واکسینه شده و واکسینه نشده ❗️طبق این نمودار کودکانی که واکسن زده اند به انواع بیماری‌ها و مشکلات مختلف مبتلا شده اند در حالیکه درصد ابتلا به این بیماری‌ها در کودکان واکسن نزده بسیار کمتر است.
💢 رکورد کشتار کرونا در آمریکا شکسته شد؛ بیش از ۴‌۱۰۰ نفر دیگر جان خود را از دست دادند 🔹 طی یک روز گذشته بیش از ۴۱۰‌۰ نفر در آمریکا بر اثر ابتلا به این بیماری جان باخته‌اند. 🔸رهبری فرمودند: اگر آمریکای ها توانسته بودند واکسن تولید کنند این افتضاح کرونایی در آنجا رخ نمیداد !
❗️افزایش فوتی‌های کرونا در انگلیس همزمان با تزریق گسترده واکسن کرونا در این کشور
✳ بی‌نشان شو! 🔻 خوب است انسان جای پا و نشانی نداشته باشد و در خدا گم شود. کار خوبمان را فراموش کنیم تا شویم. 🔸 باید خود را خلاص و فارغ کرد. هر که را به تو ظلم کرده، ببخش و از خدا هم بخواه او را ببخشد. به هر کس هم خوبی کرده‎ای، فراموش کن. کسانی هم که حقی بر تو دارند، حقشان را ادا کن و برایشان کن و از خدا بخواه حقشان را ادا کند. به هر کس بدهکاری، از خدا و پیامبر و امامان بخواه کمکت کنند که حقش ادا شود. این کار را بکن تا برای ملاقات و یاد خدا سرِ فراغت پیدا شود. 👤 📚 از کتاب تألیف استاد
✅چه طور مي‌توانيم بفهميم عملمان قبول شده است؟ ✍مرحوم خوانساری می فرمود : بعضی از نمازها را اگر به قرآن عرضه كنيم، يك مهر مردود پای آن می گذارد. فرمودند: اين نماز قرآنی است: نماز، انسان را از فحشا و منكر باز ميدارد. در حديث داريم: ميخواهيم ببينيم عبادت قبول است بايد ببينيم چقدر جلوی فحشا و منكر را می گيرد. نشانه پذيرش عمل اين است كه ببينيم چقدر ما را متعبد كرده است. چقدر خاشع كرده است. قدرت بازدارنگی ما چقدر زياد شده است. نشانه قبولی نماز اين است كه نماز سّد فحشا و منكر شده باشد. در سوره معارج نُه صفات براي نمازگزار واقعي ذكر شده است: نمازگراز كسي است كه از مالش به راحتی ميگذرد و وفا به عهد دارد و خيانت نميكند و...
18.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رونمایی از پایگاه راهبردی موشکی سپاه در سواحل خلیج‎فارس 🔸سرلشکر سلامی: موشک‌های نیروی دریایی سپاه جزء پیشرفته‌ترین موشک‌هایی است که در عرصه نبردهای ساحل به دریا، سطح به دریا و دریا به دریا استفاده می‌شود.
🚀 کدام تجهیزات پایگاه "عین‎الاسد" با حمله موشکی ایران خسارت دیدند؟
11.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ دروغ بزرگ کریسمس ♦️ 💢 افشاسازی دروغ هایی که قرن هاست در مسیحیت و اعیاد کریسمس نهادینه شده است. 🎙با کلام و تحلیل ایمان اکبرآبادی
حضرت آیت الله العظمی سید ابوالقاسم خویی رحمه الله تعالی علیه 👇👇👇
رِسـانـه طَـریـقُ الْـحَـقْ🇵🇸
حضرت آیت الله العظمی سید ابوالقاسم خویی رحمه الله تعالی علیه 👇👇👇
‍ کار ما وزوز کردن است ... 🔸بيان خاطره اي از آيت الله حاج شيخ علي مهدوي دامغاني در كتاب شمع هميشه فروزان ... . در سفری به نجف اشرف، یکبار خدمت مرحوم حضرت آیت الله خوئی در منزل کوفه ایشان رسیدیم. منزل آیت الله در کوفه، خانه ای ساده و محقر با حیاطی کوچک بود که فقط یک خادم در آنجا حضور داشت تا آن بزرگوار تنها نباشند. . باری هرگز فراموش نمی کنم که مرحوم پدرم(آیت الله مهدوی دامغانی) به تجلیل و تبجيل و تعظیم از دروس ایشان و مرتبت عالِم پروری و عنایتی که به تربیت شاگردان داشتند پرداختند. . و پس از بیان مقام شامخ علمی آیت الله العظمی خوئی از آن معظم له پرسیدند (نقل به معنا) که چگونه این توفیقات کثیره با این کیفیت عالیه برای حضرت عالی فراهم آمده است؟ . آن مرد ملکوتی و صاحب نفس قدوسی فرمود: بگذار تا روایتی برایت بگویم: روزی حضرت ابراهیم علیه السلام به محضر ذات ربوبی عرضه داشت که یا رب! زنبور عسل چگونه عسل میدهد؟ . حضرت حق فرمود: ای ابراهیم! دستت را جلو بیاور تا زنبوری بیاید و روی دستت بنشیند و بر روی دست تو عسل بدهد و تو به چشم ببینی و لیطمئن قلبی برایت حاصل گردد. . حضرت ابراهیم (علیه السلام) دستش را جلو آورد و در این هنگام نحلی بیامد و پشت دست آن پیامبر اولوالعزم چرخید و قدری وزوز نمود و رفت. حضرتش نگاه کرد و دید عسلی در کار نیست و سئوال همچنان در ذهنش باقی ماند و کنجکاوانه پرسید: یا رب! عسلی در کار نیامد! خطاب شد: ای ابراهیم! بر کف دست خویش بنگر. . حضرت بر کف دست خود نگریست و ناگاه در شگفت ماند! تکه ای عسل بر کف دستش چسبیده بود. حیرت وجودش را فرا گرفت که زنبور بر پشت دستش چرخید اما عسل بر کف دست او افتاده است!! خطاب شد که: ای ابراهیم! کار زنبور وزوز کردن است، ولی عسل را ما می دهیم. . آنگاه مرحوم خوئی قدس الله نفسه الزکیة فرمود: آقا کار ما وزوز کردن است؛ توفیق و برکت و عنایت از آن حضرت قدوس است. . این بیان متواضعانه از آن جبل العلم و بحر الحلم تأثیری بس عمیق بر این حقیر داشت که در آن زمان مشق ارادت و معرفت می کردم. . آیت اللّه العظمی خویی، این مرد فرزانه،در ۹۴ سالگی، هشتم صفر ۱۴۱۳ ق، به دیدار معبود شتافت. او که هم چون جدّش موسی بن جعفر علیهما السلام به طاغوت زمان گرفتار شده بود، پس از وفاتْ همانند مادر مظلومه اش فاطمه زهرا علیهاالسلام ، غریبانه به خاک سپرده شد. رژیم بعث عراق، حتی در نجف اشرف هم اجازه تشییع جنازه نداد. . و آن مرجع بزرگ، در نیمه های شب و با حضور مأموران امنیتی رژیم بعث و تعداد بسیار اندکی از شاگردان و خانواده اش، پس از اقامه نماز توسط آیت اللّه سید علی سیستانی، غریبانه و مظلومانه، در صحن شریف مولی الموحدین علی بن ابی طالب علیه السلام در مسجد خضراء که جایگاه درسش بود، به خاک سپرده شد.