eitaa logo
رِسـانـه طَـریـقُ الْـحَـقْ🇵🇸
2.4هزار دنبال‌کننده
12.9هزار عکس
7.4هزار ویدیو
147 فایل
✨﷽✨ كانالي مملوّ از تكان دهنده‌ترين سخنان علمای اخلاق و عرفان (روشنگری) (کپی آزاد) تأسیس : ۲۷ / ۱ / ۱۳۹۷ ارتباط با ادمین کانال @Adel_khalatbari تبادل نداریم🌹
مشاهده در ایتا
دانلود
‍ اثر اعمال . . مفسر کبیر علامه طباطبایی(ره) میفرمودند: . هر پَر كاهى كه در ته چاهى حركت مى كند، موج بر مى دارد و تا به آسمانها اثر دارد. برگی که از درخت ، بر زمین می افتد ،در عالم تاثیر گذار است؛ چطور فکر می کنید ،گناه کردن در عالم ، بی اثر باشد. . . دوستان گرامی ... به حکم اینکه انسان مخلوق خداوند است و در دنیا زندگی می کند، پیوندی ناگسستنی با پروردگار عالم و جهان هستی دارد. . و رابطهٔ خدا، دنیا، و انسان سه ضلع یک مثلث را تشکیل می دهد. همانطور خداوند فرموده اعمال و رفتار انسان در حوادث عالم تاثیرگذار است. . و این مطلب یکی از اصول قرآنی است که در آیات متفاوت بدان اشاره شده است. چه اعمال خوب و نیکو باشد و چه گناه و معصیت هر دوی آن که از انسان صادر بشود در عالم و حوداث آن تاثیر گذار است. . از آيات مختلف قرآن، اين نكته به خوبى استفاده مى ‏شود كه ايمان و عدالت مايه آبادى جامعه ‏ها، و كفر و ظلم و گناه مايه ويرانى است. در سوره اعراف آمده است: «وَ لَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُرى‏ آمَنُوا وَ اتَّقَوْا لَفَتَحْنا عَلَيْهِمْ بَرَكاتٍ مِنَ السَّماءِ وَ الْأَرْضِ‏ [اعراف/96] . اگر اهل شهرها و آبادي ها ايمان بياورند و تقوا پيشه كنند درهاى بركات آسمان و زمين را به روى آنها مى ‏گشائيم». . و در سوره روم مى ‏خوانيم: «ظَهَرَ الْفَسادُ فِي الْبَرِّ وَ الْبَحْرِ بِما كَسَبَتْ أَيْدِي النَّاسِ‏ [روم/41] فساد در خشكى و دريا بر اثر اعمال مردم ظاهر شد». و در سوره شوری می فرماید: «وَ ما أَصابَكُمْ مِنْ مُصِيبَةٍ فَبِما كَسَبَتْ أَيْدِيكُمْ‏ [شوری/30] هر مصيبتى به شما مى‏ رسد به خاطر اعمال شما است». . دوستان گرامی ... این همه بلاهایی که مانند سیل و زلزله و خشکسالی و انواع بیماریهای ناشناس و ... دامن انسانها را در طول تاریخ و امروز در دهکده جهانی،گرفته ،همه بر اثر اعمال بد انسانهاست که دامنگیرشان شده است. . بیایید مواظب اعمالمان باشیم،که در زندگی هایمان تأثیر دارد. .
🌷امام صادق عليه السلام: هرگاه نماز واجب خواندى، به وقت بخوان و همانند كسى كه با آن وداع مى كند [ که انگار آخرين نماز عمر اوست] و مى ترسد ديگر به سوى آن برنگردد. 📗بحار الأنوار ج۸۱ ص۲۳۳
✅ ۴ ذکر مهم آیت الله بهجت
7.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 خلاصهٔ تدریسِ موضوعِ 🔸 رجعت چیست و رجعت‌کنندگان چه کسانی‌اند؟ (عقیده‌ای از شیعه که اگه بهش ایمان نداشته باشی کافر به حساب میای) 👤 استاد (قسمت اول)
شاید این آخرین فرصت و امتحان برای ملت ایران باشد...
✳ شفاعت لیاقت می‌خواهد 💠 «...وَلَا يَشْفَعُونَ إِلَّا لِمَنِ ارْتَضَىٰ ...» (انبیا، ۲۸) آنان جز برای کسی که خداوند از او خرسند باشد، شفاعت نمی‌کنند. 🔻 در روایات آمده است که مراد از «مَنِ ارْتَضَى» یعنی کسی که او مورد رضایت است، هرچند باشد زیرا شخص ، به‌خاطر که پس از می‌کند، مورد لطف قرار گرفته و مشمول واقع می‌شود. 🔸 شفاعت، لیاقت می‌خواهد. کسانی مشمول شفاعت واقع می‌شوند که خداوند از دین آن‌ها راضی باشد. 👤 📚 از کتاب ترجمه و تفسیر یک جلدی 🍀 سوره‌ی ، آیه ۲۸ 📖 ص ۳۲۴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آمریکا می‌خواهد با خلع سلاح ایران همان کاری را با آن کند که با لیبی و عراق کرد "عبدالباری عطوان" تحلیلگر برجسته جهان عرب: امریکا با بازگشت به برجام می‌خواهد قدرت موشکی ایران و بازوهای نظامی آن در منطقه را از بین ببرد؛ آمریکا همین کار را با عراق و لیبی کرد و سپس به آنها حمله نظامی کرد.
🔻 ورود ۴۰۰‌۰ داعشی به عراق همزمان با حضور بایدن در کاخ سفید 🔹«صباح العکیلی» کارشناس امنیتی عراق گفت: اطلاعات تایید شده‌ای داریم که نشان می‌دهد کاروان‌های نظامی آمریکا ۴‌۰۰۰ داعشی را از خاک سوریه وارد عراق کرده‌اند و اجازه بازرسی و تفتیش این کاروان‌های نظامی آمریکایی به نیروهای امنیتی عراقی داده نمی‌شود. 🔹وی افزود: با ادامه حضور نیروهای آمریکایی در عراق، ما نمی‌توانیم داعش را نابود کنیم و حملات به نیروهای امنیتی و الحشد‌الشعبی ادامه خواهد یافت؛ همانطور که شب گذشته در استان صلاح‌الدین شاهد آن بودیم.
5.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
درمان معده مقدمه‌ی درمان سایر بیماریها ♻️ علائم اختلال سیستم گوارشی 🔹 احساس سنگینی و معده بعد از خوردن غذاهای معمولی 🔹 نسبت به آب 🔹 کم یا زیادشدن ، یا 🔹 کسانی که موقع باید چیزی بخورن تا آروم بشن!!! 🔹 شکل و نوع پوشش روی زبان و اندازه زبان
✅ متن روایت داروی امام کاظم (علیه السلام) بهمراه منابع 🌷امام رضا (علیه السلام) فرمودند : امام کاظم (ع) مبتلا به بیماری شدند، طبیبان نزد ایشان آمدند و نسخه های عجیب و غریبی ارائه دادند، امام کاظم (ع) فرمودند: به کجا می‌روید ؟ (یعنی جای دور نروید)، به سرور و سید این داروها اکتفا کنید : هلیله و رازیانه و شکر، در ابتدای تابستان سه ماه ، و در هر ماه سه مرتبه ، و در ابتدای زمستان سه ماه، در هرماهی سه روز سه مرتبه، و در زمستان بجای رازیانه، مصطکی گذاشته شود، پس کسی که استفاده کند بیمار نخواهد شد مگر بیماری مرگ» 🔸متن عربی : عن الرضا (عليه السلام) قال: سمعت موسى بن جعفر عليهما السلام وقد اشتكى فجاءه المترفعون بالأدوية - يعنى الأطباء - فجعلوا يصفون له العجائب فقال : أين يذهب بكم ؟ ! اقتصروا على سيد هذه الأدوية : الإهليلج والرازيانج والسكر في استقبال الصيف ثلاثة أشهر في كل شهر ثلاث مرات وفي استقبال الشتاء ثلاثة أشهر كل شهر ثلاث أيام ثلاث مرات، ويجعل موضع الرازيانج مصطكي، فلا يمرض إلا مرض الموت . بيان : " ويجعل موضع الرازيانج " أي في الشتاء . 📚 منابع : 1️⃣طب الأئمة : 50 . 2️⃣کتاب طب الأئمة الصادقين (نسخه خطی) 3️⃣بحار الأنوار 59 : 99 ح 21 . 4️⃣الدروس الشرعية في فقه الإمامية ج3 ص48 5️⃣مستدرك الوسائل 16 : 442 ح 20496 6️⃣الفصول المهمة في أصول الأئمة 3 : 55 ح 2567 7️⃣جامع أحاديث الشيعة 23 : 487 ح 2045 8️⃣مستدرك سفينة البحار 10 : 542
اسرائیلی ها هم دیگر به واکسن فایزر اعتماد ندارند. 🔹تست کرونای ۱۲‌۴۰۰ اسرائیلی پس از دریافت واکسن مثبت بوده؛ ۶۹ نفر از این تعداد، دوز دوم واکسن کرونا را نیز دریافت کرده بودند؛ این اتفاق باعث ایجاد نگرانی در مورد این واکسن شده است.