eitaa logo
رِسـانـه طَـریـقُ الْـحَـقْ🇵🇸
2.4هزار دنبال‌کننده
12.9هزار عکس
7.4هزار ویدیو
147 فایل
✨﷽✨ كانالي مملوّ از تكان دهنده‌ترين سخنان علمای اخلاق و عرفان (روشنگری) (کپی آزاد) تأسیس : ۲۷ / ۱ / ۱۳۹۷ ارتباط با ادمین کانال @Adel_khalatbari تبادل نداریم🌹
مشاهده در ایتا
دانلود
🌹 امام خامنه ای: ❓ بصیرت یعنی؟ یعنی : 🔸شناخت زمان؛ 🔸شناخت نیاز؛ 🔸شناخت اولویت؛ 🔸شناخت دشمن؛ 🔸شناخت دوست؛ 🔸 شناخت وسیله هائی که درمقابل دشمن باید بکار برد؛ ✅ این شناخت ها "بصیرت" است. ۹۳/‌۹/‌۶
❗️ربات ها اعدام نمی کنند! ❓در پی ترند شدن هشتگ این سوال مطرح می شود که میزان مطالبه ی این موضوع بصورت واقعی تا چه حدی است؟ 🔹همانطور که مشاهده می شود در آنالیز هشتگ با احتساب فیلتر بات می توان گفت از ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار توییت تنها ۱۶‌۰۰ توییت واقعی و مابقی ربات هستند .
▪️‏اگر من یه شهروند آمریکایی باشم و مسلح برم تو خیابون و چندتا بانکم آتیش بزنم دزدی و آشوب کنم بعدش دستگیر شم و حکم اعدامم بیاد همه دنیا میگن بَه‌بَه بِه این اجرای درست قانون همون اتفاق تو ایران بیوفته هشتگ "اعدام نکنید" برام ترند میکنن. این است قدرت جنگ رسانه‌ای😊 💬 حاج خانم حاج آقا
مرحوم شیخ جعفر مجتهدی 👇👇👇
رِسـانـه طَـریـقُ الْـحَـقْ🇵🇸
مرحوم شیخ جعفر مجتهدی 👇👇👇
⚡️خدمت به خلق خدا⚡️ . حجت الإسلام گل محمدی نقل کردند: آقای مجتهدی می‌فرمودند: زمانی که در مشهد مقدس سکونت داشتم اطلاع پیدا کردم، سیدی از اولاد حضرت فاطمه زهرا (علیها‌السلام) در کنار خیابان چادری زده و با اهل و عیال خود در آن زندگی می‌کند، با شنیدن این خبر قرار و آرامش از من سلب شد، بعد از تفحص از علت این واقعه متوجه شدم که این سید یک سال است به علت عدم توانایی مالی نتوانسته است مال الأجاره‌اش را پرداخت کند و صاحب خانه او را بیرون کرده است، و او به ناچار در کنارخیابان چادری زده و در آن زندگی می‌کند. . پس از اطلاع از این مطلب فوراً به سراغ صاحب خانه رفته و مال الأجاره‌ای که عقب افتاده بود را پرداخت کردم، آنگاه منزلی به مدت یک سال اجاره نموده و هزینه یک سال اجاره را جلوتر پرداخت کردم، سپس نزد آن سید رفتم و کلید خانه را به او تحویل دادم و گفتم این خانه از طرف حضرت رضا(علیه‌السلام) می‌باشد و اجاره آن تا یک سال پرداخت شده و بعد از آن هم خدا بزرگ است، فقط خدا می‌داند در آن روز چقدر آن سید خوشحال شد، به طوری که از فرط خوشحالی به شدت اشک شوق می‌ریخت. همان شب در عالم خواب خدمت حضرت رضا(علیه‌السلام) مشرف شدم و آن جناب به پاس اینکه دل سیدی از اولاد پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) را به دست آورده‌بودم بسیار به من محبت کرده و علم کیمیا را به من آموختند. . آقای مجتهدی در حالی این حکایت را نقل می‌کردند که به شدت می‌گریستند و به دوستان می‌فرمودند: دل ، دل شکسته‌ای را به خاطر خدا آباد کردن ... از مهمترین اعمال سلوک الی الله می‌باشد. . صدها فرشته بوسه بر آن دست می‌زنند/کز کار خلق یک گره بسته واکند . تا آنجا که در توان دارید در انجام این مهم سعی کنید تا خداوند هم در موقع اضطرار از شما دستگیری نماید. . عزیزان... خدمت به خلق خدا، در فرهنگ تعالیم قرآن و عترت، ارزش و ثواب فراوانی دارد. حتّی در روایات، دستگیری از دیگران و گره گشودن از مردم، نسبت به برخی اعمال عبادی نظیر حج یا عمرۀ مستحب، از ثواب والاتری برخوردار است. مرحوم کلینی در کتاب شریف کافی روایتی از امام صادق«سلام الله علیه» نقل می کند که حقیقتاً بهت آور است. . ابان بن تغلب می گوید: از امام صادق«سلام الله علیه»شنیدم که فرمودند: هرکس خانۀ خدا را طواف کند،خداوند عزّوجلّ شش هزار حسنه برای او می نویسد و شش هزار گناه از او می آمرزد و شش هزار درجه به وی عطا می فرماید و شش هزار حاجت از او برآورده می سازد.سپس فرمودند: «گره گشایی از کار یک مؤمن، ده برابر این طواف فضیلت دارد» . در حد توان ،در این امر بسیار مهم کوشا باشیم. . .
✳ ستایش در خوشی و ناخوشی 📌 وقتی (ص) در حالتی قرار می‌گرفت که خوشایند وجود مبارکشان بود، خداوند را می‌ستودند: «الحمدلله علی سابغ نعم الله»، «الحمدلله المحسن المجمل»، «الحمدلله علی هذه النعمة»؛‌ ستایش مخصوص خداست به‌دلیل وسعت نعمت‌هایش، ستایش مخصوص خدایی‌است که به بندگان نیکی می‌کند و همه‌ی افعالی که از ذات او صادر می‌شود زیباست. ستایش مخصوص خداست که این نعمت را به من ارزانی کرد. ولی آن‌گاه که وضعیتی سخت برای ایشان پیش می‌آمد، می‌فرمودند: «الحمد لله علی کل حال» یعنی اگر سختی و ناراحتی و نگرانی برای من پیش آید، باز هم خدا را می‌ستایم. 🔸 پیامبر(ص) در جایی فرمودند: «اگر خداوند همه‌ی دنیا را یک‌جا به کسی بدهد و آن شخص در مقابل این نعمت‌ها بگوید «الحمدلله»، ارزش این ستایش بیشتر خواهد بود از همه‌ی آن‌چه خداوند به او داده است.» 📚 از کتاب 📖 صص ۶۰ و ۶۱ 👤
✅حکایتی زیبا و خواندنی ✍ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﮐﺎﺷﺘﻨﺪ ﻭ ﻣﺎ ﺧﻮﺭﺩﯾﻢ ﻣﺎ ﺑﮑﺎﺭﯾﻢ و ﺩﯾﮕﺮاﻥ ﺑﺨﻮﺭﻧﺪ. ﺩﺭ "ﻣﺮﺯﺑﺎﻥ ﻧﺎﻣﻪ" ﺍﻣﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺭﻭﺯﯼ ﺍﻧﻮﺷﯿﺮﻭﺍﻥ ﺩﺍﺩﮔﺮ ﺍﺯ ﺻﺤﺮﺍ ﻋﺒﻮﺭ ﻣﯽ ﮐﺮﺩ؛ﻧﺎﮔﻬﺎﻥ ﻣﺮﺩﯼ ﺳﺨﺖ ﮐﻬﻨﺴﺎﻝ ﺭﺍ ﺩﯾﺪ ﮐﻪ ﺩﺭخت ﻣﯿﻮﻩ ﺍﯼ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻣﯽ ﮐﺎﺭﺩ ... ﺗﻌﺠﺐ ﮐﺮﺩ ! ﻭ ﺍﺯ ﻣﺮﺩ ﭘﯿﺮ ﭘﺮﺳﯿﺪ :ﺍﯼ ﭘﯿﺮ ﺗﻮ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺳﻦ ﻭ ﺳﺎﻝ ﺩﺭﺧﺖ ﻣﯿﻮﻩ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻣﯽ ﮐﺎﺭﯼ،ﺩﺭ ﻋﺠﺒﻢ ﻣﯿﻮﻩ ﯼ ﺍﻧﺮﺍ ﮐﺠﺎ ﺗﻮﺍﻧﯽ ﺧﻮﺭﺩ؟! ﭼﺮﺍ ﮐﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺗﻮ ﭼﻨﺪین ﺳﺎﻝ ﺑﻌﺪ ﻣﯿﻮﻩ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺩ ... ﭘﯿﺮﻣﺮﺩ ﭘﺎﺳﺦ ﺩﺍﺩ : ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﮐﺎﺷﺘﻨﺪ ﻭ ﻣﺎ ﺧﻮﺭﺩﯾﻢ، ﻣﺎ ﺑﮑﺎﺭﯾﻢ و ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺑﺨﻮﺭﻧﺪ. ﺍﻧﻮﺷﯿﺮﻭﺍﻥ ﺭﺍ ﭘﺎﺳﺦ ﭘﯿﺮﻣﺮﺩ ﺧﻮﺵ ﺍﻣﺪ ﻭ ﺑﻪ ﺍﻭ ﮔﻔﺖ :ﺍﮔﺮ ﭼﻨﺪﺍﻥ ﺩﺭ ﺩﻧﯿﺎ ﺑﻤﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﻣﯿﻮﻩ ﺑﮑﺎﺭﯼ ﺧﺮﺍﺝ ﺗﻮ ﻭ ﺑﺎﻍ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺧﻮﺍﻫﻢ ﺩﺍﺩ ﻭ ﭼﻨﯿﻦ ﺷﺪ .. ﻣﺮﺩ ﺩﻫﻘﺎﻥ ﺑﻪ ﺷﺎﻩ ﮐﺴﺮﯼ ﮔﻔﺖ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﮐﺎﺷﺘﻦ ﺯﯾﺎﻥ ﻧﺒﺮﻧﺪ ﺩﮔﺮﺍﻥ ﮐﺎﺷﺘﻨﺪ ﻭ ﻣﺎ ﺧﻮﺭﺩﯾﻢ ﻣﺎ ﺑﮑﺎﺭﯾﻢ ﻭ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺑﺨﻮﺭﻧﺪ.
16.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بالاخره اعدام کنیم یا نکنیم ؟!؟! پدر رومینا رو چی ؟! وقتی از سواد رسانه‌ای حرف میزنیم دقیقا منظورمون چیه ؟! حتما حتما کلیپ بالا رو ببینید و خودتون قضاوت کنید . . . . بازیچه دست دشمن نباشیم ❌ مراقب حربه های دشمن باشیم ❌ ❌ ❌ التماس تعقل . . . . . . . . . . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی نوشته بود خوشی زده زیر دل آمریکاییا که پنجاه روز اعتراض میکنن و میخوان انقلاب راه بندازن. گوشه ای از خوشیهایی که زده زیر دل حدود ششصد هزار آمریکایی رو باهم ببینیم.(آمریکا فقط فیلمهای هالیوودیش نیست)
🌷امیرالمؤمنین علیه السلام: هر کس در ابتدای روز ۲۱ عدد مویز قرمز(ترجیحا دانه دار) بخورد، خداوند تمام بیماری ها را از او دفع می کند. 📗طب الائمه علیهم السلام: ص۱۳۷