جزئیات قانون جدید بانکداری اسلامی/بانک مرکزی متحول میشود
📣رئیس کمیته پولی، مالی و بانکی کمیسیون اقتصادی مجلس:
🔹از اولین روزی که طرح قانون بانکداری اسلامی بدون ربا در مجلس نهم اعلام وصول شد تا امروز که طرحی جامع در کمیسیون اقتصادی داریم، بخش عمده از آن تصویب شده است.
🔹 این طرح، طرحی جامع است که قانون عملیاتی بدون ربا و قانون پولی -بانکی سال بانکی را زیر نظر دارد. این قانون همچنین ساختار بانک مرکزی را نیز تغییر می دهد و بانک مرکزی با مصوبه کمیسیون اقتصادی کاملا متحول می شود.
🔹در تکوین طرحی که در کمیسیون اقتصادی است دهها نفر از افراد متخصص بانکی، فقهی و حقوقی در اصلاح نظام بانکی نظر می دهند و این یک کار یک بعدی نیست بلکه همه موارد در قانون دیده شده است.
یادتان باشد وزیر خارجه ما هستید!
«حسین شریعتمداری» مدیر مسؤول روزنامه کیهان:
🔹آقای دکتر ظریف در جلسه علنی دیروز مجلس و در پاسخ به نمایندگانی که برجام را بیدستاورد و خسارتآفرین دانسته بودند گفت؛ «اگر برجام به نفع ایران نبود آمریکا از آن خارج نمیشد.
🔹آقای ظریف توضیح نمیدهد که ترامپ خواستار برجامی بود که علاوه بر نابودی فعالیت هستهای کشورمان، برنامه موشکی و حضورمان در منطقه را نیز شامل شود و یا، اشارهای نمیکند که ترامپ بعد از تعهد اروپا به حفظ ایران در برجام، از آن خارج شده است و...
🔹کوتاه سخن اینکه هدف از مذاکرات هستهای آنگونه که خود آقایان مطرح کرده بودند، لغو تحریمها بود و سؤال از آقای ظریف آن است که؛ آیا تحریمها لغو شدهاند و یا دهها تحریم دیگر نیز به تحریمهای قبلی اضافه شده است؟!
🔹آقایان میفرمایند برجام باعث شده که بین آمریکا و اروپا فاصله ایجاد شود! و کشورهای دیگر به حقانیت ما پی ببرند! و بهانه از دست دشمنان گرفته شود! و... که باید گفت اولاً؛ به گواه واقعیتهای موجود هیچیک از این موارد اتفاق نیفتاده است.
🔹اروپا رسماً اعلام کرده که حاضر نیست تحریمهای آمریکا علیه ایران را نادیده بگیرد و سایر کشورها هم به صراحت از پایبندی خود به تحریمها خبر دادهاند و ثانیاً؛ هدف از مذاکرات هستهای لغو تحریمها بود و نه آنچه که به عنوان دستاوردهای برجام فهرست میکنند و هیچکدام نیز واقعیت ندارد!
🔹انتظار از آقایان روحانی و ظریف آن است که به جای کلیگوییهای آنچنانی درباره برجام فقط به یکی- تاکید میشود که فقط به یکی- از وعدههای برجامی که به ملت داده بودند و تحقق یافته است اشاره بفرمایند!
🔹بخش دیگر سخنان دیروز آقای ظریف خسارتبارتر از آن است که قابل تصور باشد! ایشان در بخش دیگری از سخنان دیروز خود در جلسه علنی مجلس که به بررسی لایحه مبارزه با تامین مالی تروریسم (CFT) -یکی از لوایح زیرمجموعه FATF- اختصاص داشت گفتهاند؛ «نه من و نه آقای رئیسجمهور نمیتوانیم تضمین بدهیم که با پیوستن به CFT مشکلات ما حل خواهد شد. اما میتوانیم تضمین بدهیم با نپیوستن به این لایحه، آمریکا بهانه مهمی را برای افزایش مشکلات ما پیدا خواهد کرد»!
🔹مفهوم دیگر سخن آقای ظریف این است که پیوستن به CFT برای حل مشکلی است که آمریکا با آن روبروست و نه مشکلات کشورمان! آمریکا از این سخن وزیر خارجه کشورمان چه پیامی را دریافت میکند؟ آیا به این نتیجه نمیرسد که هرگاه علیه ایران اسلامی بهانهای بتراشد، وزارت خارجه ایران به جای مقابله با آن، همه تلاش و توان خود را به کار میگیرد و مجلس و دولت را به خط میکند تا مشکل پیشآمده برای آمریکا را برطرف کند؟!
🔹دقیقا مانند اینکه دشمن در میدان جنگ به آرایش نظامی ما اعتراض کند و ما برای کسب رضایت دشمن-یا به قول آقای ظریف برای اینکه بهانه را از دست دشمن بگیریم!- آرایش نظامی خود را آنگونه که دشمن خواسته است تغییر بدهیم!
🔹برای نگارنده طرح این پرسش از آقای ظریف سخت و ناگوار است ولی از آنجا که پای مصالح نظام در میان است و با این تلقی که جناب ظریف از تبعاتسوء و فاجعهبار اظهارات خود باخبر نبودهاند، چارهای جز طرح این پرسش باقی نمانده است
و آن اینکه؛ آقای ظریف، برادر بزرگوار، شما وزیر خارجه ما هستید یا مسئول رفع مشکلات آمریکا؟!
❗️پس رهبر چه کاره اند❓
▪️اف ای تی اف در مجلس تصویب شد و جمع زیادی از نیروهای مومن و انقلابی به شدت ناراحت شدند...
❗️اما افراد مومن و انقلابی ساکت نمی نشینند. به همه می گویند که چه خیانت بزرگی به مردم این مرز و بوم شده است.
♨️اکثریت جامعه یعنی همان مردمی که چندان حساسیت و اطلاعات سیاسی ندارند با شنیدن صحبت ها و فریادهای ما، احساس می کنند که دوباره یک فاجعه رخ داده و با خودشان خواهند گفت پس رهبر در این مملکت چه کاره است ؟!
🤔اکنون باید برای این سوال پاسخ درخور و قانع کننده ای پیدا کنیم و به آنها تحویل بدهیم که رهبری در جزئیات امور دخالت نمی کنند و نظرشان را بصورت کلی اعلام می کنند و ...
⁉️خوب، افکار عمومی میپرسند؛ وقتی فاجعه ای در این سطحی که شما دارید می گویید رخ داده، چه جای کلی گویی بوده؟!! این رهبر پس کجا قرار است از حکم حکومتی استفاده کنند؟!! پس کی قرار است قاطعیت به خرج بدهند؟!!
♻️حالا بیا و درستش کن!!!!!
🔺مطرح شدن این سوال در ذهن مردم، منطقی است اما یک جای کار مشکل دارد که نتیجه آن، مطرح شدن این سوال در ذهن مردم می شود
❓اما کجا؟!!!
یعنی عملکرد رهبری واقعا مشکل داشته ؟!!
❌قطعا نه!!!
❓پس فکر مردم اشتباه است که این سوال را مطرح می کنند؟!
❌باز هم پاسخ نه هست
⁉️پس مشکل کجاست؟!
⚠️مشکل عملکرد ماست که(که البته از سر دلسوزی و حساسیت) این اتفاق را برای مردم آنچنان روایت می کنیم که ابعاد فاجعه را بسیار بزرگ تر از آنچه هست مینماییم.
🏴قطعا رای آوردن اف ای تی اف در مجلس یک نقطه تاریک در عملکرد مجلس است اما آنقدرها که ما داریم فریاد میزنیم و اعلام می کنیم، فاجعه بار نبوده.
◽️اف ای تی اف، دست ما را نبسته و راه بی بازگشت نیست!؟
📰در مجلس ششم روزی قرار بود قانون مطبوعات بررسی و اصلاح شود تا آزادی های مد نظر غربگرایان به مطبوعات داده شود و مطبوعات بتوانند راحت هر چه خواستند بنویسند و حتی خدا را هم به چالش بکشند.
✅صبح همان روز، رهبر انقلاب طی نامه ای به آقای کروبی که رئیس مجلس ششم بود، با استدلال معقول و منطقی ابلاغ کردند که دست به قانون مطبوعات نزنند و این موضوع را کنار بگذارند و بدین ترتیب آن موضوع از دستور کار مجلس خارج شد...
♨️بلی آن روز واقعا قرار بود یک فاجعه شکل بگیرد که با ورود به موقع رهبر انقلاب، جلوی آن گرفته شد.
☝️پس رهبر انقلاب هیچ ابایی ندارند که اگر فاجعه ای بزرگ در حال رخ دادن باشد، به موضوع ورود کنند و با اختیارات رهبری جلوی آن را بگیرند.
🔔اما در غیر از آن، روش حکیمانه رهبر انقلاب این است که اجازه میدهند امور طبق روال قانونی آن پیش برود، هرچند احتمال بروز خسارتهایی هم برای کشور باشد (چون به هر حال نظر منتخبان مردم است و این رفتار رهبر نشان دهنده اوج دموکراسی در نظام مردم سالاری دینی است)
⚠️گاهی ما با بزرگ نمایی بیش از حد، برخی اشتباهات، عملا هم رهبر و هم نظام را در ذهن عوام جامعه زیر سوال می بریم...
🔸گاهی حساسیت و نگرانی های بیش از حد ما (که البته از سر دلسوزی است) باعث میشود در مواضع مان از رهبر سبقت بگیریم و مردمی که نظرات ما را میشنوند به این نتیجه برسند که رهبر منفعلانه عمل می کنند...
‼️اما رهبر منفعلانه عمل نمی کنند ، ما داریم زیاد تند حرکت می کنیم
👌این یک تذکر است برای فعالان جبهه انقلاب، که البته سرمایه های ارزشمند نظام هستند و نقطه قوت نظام
✅و البته اغلب ورود به موقع شان در بزنگاه های خاص باعث جلوگیری از انحرافات میشود.
✅ ورود و روشنگری و مطالبه گری فعالان رسانه ای جبهه انقلاب در موضوع اف ای تی اف، خوب بود و دلسوزانه
☝️اما لازم است مراقب باشیم که سرعت حرکت مان از ولی امر بیشتر نشود، که اگر شد رهبر حکیم و دلسوز انقلاب را زیر سوال برده ایم.
🙏مراقب باشیم کاری نکنیم که همه ی نهادهای حکومت را زیر سوال ببریم و طوری عمل نکنیم که مجلس و دولت و شورای نگهبان و سایر ارکان نظام را در نظر مردم منفعل یا خائن یا فاسد جلوه دهیم که هیچ چیز بیشتر از این دشمن را به خواسته اش که بر اندازی جمهوری اسلامی است، نمی رساند (حتی اف ای تی اف و برجام).
☀️خداقوت به همه ی فعالان رسانه ای جبهه انقلاب
🖋#شمسا
رهبر انقلاب چه وقت حکم حکومتی میدهد؟
🔹 امام خامنه ای چندین بار در خصوص نحوه #ورود_مستقیمشان به مسائل کشور سخنانی را مطرح نموده اند. از جمله در سال ۱۳۸۲ و در دیدار با دانشجویان میفرمایند:
🔹رهبری در مسؤولیتهای این دستگاهها (دستگاههای اجرایی و قضایی و تقنینی) دخالت نمیکند، مگر خیلی بندرت و در مواردی که احساس کند تخلّف آشکاری صورت میگیرد. مسؤولیتهای مجلس با خودِ مجلس است. بنده به خیلی از این قوانینی که در مجلس تنظیم میشود، اعتقادی ندارم و آنها را قبول ندارم، ولی وقتی قانون شد، بنده هم بهصورت یک قانون عمل میکنم و مخالفت نمیکنم. موارد متعدّدی پیش میآید از اقدامهایی که در دولت انجام میگیرد و مورد قبول من نیست؛ اما مسؤولانی دارد که تنظیم و تصمیمگیری کردهاند؛ وظیفهی آنهاست. اگر آن تصمیمگیری شامل خودِ رهبری هم باشد، ما طبق آن تصمیمگیری عمل میکنیم و نمیگوییم نه.
🔹اما جاهایی هست که رهبری احساس میکند اگر در اینجا به مسؤولی که وظیفهای داشته و به آن توجّه نکرده، تذکّر و توجّه ندهد، زاویهی بسیار خطرناکی در مسیر عمومی ملت پیش میآید. لذا وارد میدان میشود. در مورد این دورهی مجلس شورای اسلامی یکبار چنین چیزی تقریباً در دو یا دو سال و نیم قبل پیش آمد و آن در قضیهی قانون مطبوعات بود که بنده احساس کردم #تکلیف_شرعی دارم که به مجلس تذکّر دهم و تذکّر دادم. مجلس هم با کمال موافقت و مرافقت در این زمینه با رهبری همکاری کرد و خطّی را که در کمیسیون پیشبینی شده بود دنبال نکرد که از آنها متشکّر هستیم.
🔹بیانات در تاریخ ۱۳۸۲/۰۹/۲۶
هدایت شده از دلداده انقلاب
27.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دست مولا نگهدار شما ای اهل ایران
#نزار قطری
پیشنهاد ویژه ی دانلود
دلدادگی💙https://eitaa.com/deldadegi
انتقاد آیتاللهالعظمی مکارم از دولت و قوه قضائیه:
❓ چرا دولت دلار را به قیمت ۱۰ هزار تومان خریداری می کند؟
🔻حضرت آیت الله مکارم شیرازی امروز در درس خارج فقه در مسجد اعظم قم:
➖ یکی از مشکلات پیچیده امروز جامعه، گرانی است که به تعبیر برخی، کمر مردم را شکسته است.
➖ معمولا در جامعه هم مشکلات را گردن یکدیگر انداخته؛ #دولت گردن مردم و #مردم گردن دولت میاندازند که باید گفت همه مقصرند و هر شخصی باید از خود شروع کند تا مشکل حل شود.
⭕️ دولت بدون شک در مشکلات گرانی بی تقصیر نیست؛ چراکه در ابتدا بازار اولیه، بعد بازار ثانویه و جدیدا هم بازار ثالثه درست کرده اند که مبادا قیمت #دلار از 10 تومن کمتر شود و معلوم است که خودشان دستشان در این قضیه است.
❌ پلمپ این انبارها چه فایده ای دارد؟ باید به قیمت عادلانه در بازار پخش شود؛ البته چون قوانین قضایی ما ناقص است، این کار را انجام نمیدهند؛ چون باید دانه دانه پرونده درست کرده و حکم آن صادر شود.
✔️ حکم شرع درباره احتکار آن است که درب انبار را باز کرده و اقلام #احتکار شده با قیمت عادلانه در اختیار مردم قرار داده شود.
انتقاد آیتاللهالعظمی نوریهمدانی از عدم توجه به هشدار دلسوزان انقلاب
⚠️ شورای نگهبان FATF را با دقت بررسی کند
#حوزه/ حضرت آیت الله نوری همدانی پیش از ظهر امروز در درس خارج فقه در مسجد اعظم قم ضمن ابراز تأسف و انتقاد از تصویب لوایح #FATF در مجلس شورای اسلامی که با هشدار بزرگان و دلسوزان انقلاب همراه بود، گفتند: FATF، قراردادی عبری، عربی و غربی است که با شاخصه های انقلاب منافات دارد و توقع داشتیم که بررسی بیشتری بر روی آن انجام شود.
🔊 ما نظر خود را درباره این قرارداد اعلام کردیم تا در آینده، تاریخ قضاوت نکند که ما سکوت کردیم.
⁉️ چگونه می توان قرارداد مبارزه با تامین منابع مالی تروریسم را امضا کرد و #تعیینمصداق تروریست به عهده آمریکا قرار داده شود؟ آمریکایی که عربستان و رژیم صهیونیستی را که دائم مشغول کشتار هستند، تروریست نمیداند؛ اما حزبالله لبنان را تروریست معرفی میکند.
➖ گرایش به اسلام و استکبار در کنار هم عملی نیست؛ امیدوار هستیم #شورای_نگهبان با دقت این قرارداد را بررسی نماید تا مخالف شرع و قانون اساسی نباشد.
☑️ رهبر انقلاب هم فرمودند کنوانسیونهایی و معاهداتی که در غرب طراحی می شود نباید ملاک کار نمایندگان قرار گیرد؛ بلکه باید قوانین داخلی وضع شود، اما برخی به این فرمایش توجهی نکردند.
پرداختن به موضوع معیشتی مردم، بخش دیگر سخنان این مرجع تقلید بود که آن را بسیار ناراحت کننده عنوان کرده و از مسئولان درخواست نظارت کامل و حل جدی و سریع مشکلات مردم را داشتند.
افزایش زمزمه های احیاء مجدد کارت سوخت
روی گردانی بی سروصدای دولت از سیاست های زنگنه/ بیش از ۱۲/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰ تومان خسارت بی تدبیری ژنرال های دولت تدبیر در چهارماه گذشته
انتقادجدی آیتالله علوی گرگانی از نمایندگان مجلس حضرت آیت الله علوی گرگانی با انتقاد از عدم توجه برخی نمایندگان مجلس به نظرات بزرگان دین تأکید کرد: تصمیمات مجلس باید بر اساس دستورات اسلام و ارزش های انقلاب باشد. حضرت آیت الله علوی گرگانی در ادامه عنوان کرد: جریان اخیری هم که در مجلس تصویب شد اول گرفتاری است با این که بارها به برادران نماینده تذکر دادیم، اما دیدید با این که 120 نفر مخالف بودند اما در نهایت اکثر مجلس رأی موافق به تصویب این لایحه دادند، البته امیدواریم مراحل بعدی آن در شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام به نفع کشور تمام شود.
وی با اشاره به این که نظر رهبر معظم انقلاب باید همیشه مورد توجه و عنایت مجلسی ها باشد، گفت: وقتی در رأس یک کشور ولی فقیه قرار دارد نمایندگان در مورد یک موضوعی که به دین و شریعت ربط دارد ابتدا باید با رهبر معظم انقلاب در میان بگذارند تا اگر دیدند از نظر دینی و مذهبی مشکلی ندارد سراغ قانونی کردن آن بروند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در جلسه دو ساعت و نیمه با سران قوا درباره مسائل اقتصادی:
برای حل مشکل نظام بانکی،نقدینگی، اشتغال و تورم تصمیمهای جدی بگیرید/شرایط کنونی کشور موجب شده است نخبگان و فعالان دلسوز احساس مسئولیت مضاعف کنند/هیچ بنبست و مشکل غیرقابل حلی در کشور وجود ندارد