احتمال بازگشت «ظریف» به وزارت امور خارجه
یک منبع آگاه:
🔹«علت استعفای آقای دکتر #ظریف، ناهماهنگی داخلی در نهاد ریاست جمهوری و عدم اطلاعرسانی درباره حضور در دیدار با رئیسجمهوری سوریه از سوی مسئولان ارشد این نهاد بوده است.»
🔹آقای ظریف بهعلت روحیه حساسی که دارند گاهی تصمیمات دفعی میگیرند و با همان شخصیتی که از ایشان سراغ داریم گاهی از تصمیمات احساسی خود هم ناراحت میشوند.
🔹در این مورد، طبق اطلاع اینجانب، به احتمال زیاد ایشان به دولت برمیگردد.
🔹«طی ماههای گذشته، اختلافاتی در برخی مسائل و تصمیمات، بین آقای دکتر ظریف و آقای روحانی پیش آمد که این اختلاف نظرها گاه به جلسات هیئت دولت هم کشیده میشد که در ماجرای اخیر، دلگیری ایشان از عملکرد رئیسجمهور به اوج رسید و باعث این تصمیم دفعی شد.»/فارس
@akhbarsiyasi
منابع آگاه از موافقت رئیسجمهور با استعفای #ظریف خبر میدهند. در صورت پذیرش استعفای #ظریف، عراقچی سرپرست موقت و امیرعبدللهیان وزیر امور خارجه میشود.
🔹برخی شنیدهها حاکی از آن است که در صورت موافقت با استعفای ظریف، عراقچی سرپرست احتمالی وزارت امور خارجه و امیرعبداللهیان به عنوان وزیر احتمالی انتخاب میشود@akhbarsiyasi
هدایت شده از حمید رسایی
.
♻️ اقای روحانی! گناه کبیره نکنید
🔰 پاسخ مستدل و مستند به ادعای جدید روحانی
در باره موافقت رهبر انقلاب با لوایح چهارگانه دولت
🔹قسمت دوم
🔰 حمید رسایی: متاسفانه در موضوع مهم بررسی و تصویب برجام نیز شاهد انتشار چنین نقل قول هایی بودیم که بعضا ناشی از برداشت های شخصی برخی افراد از مواضع رهبری بود. جالب اینجاست که در همین موارد نیز امام خامنه ای بارها و بارها منطق بیان نظراتشان، انتساب این مواضع به خود را رد کرده اند از جمله در دیدار با مسئولین فرمودند:
«آنچه بنده اینجا در این جلسه یا در جلسات عمومی می گویم، عیناً همان حرف هایی است که در جلسات خصوصی به مسئولین، به رئیسجمهور محترم و به دیگران می گویم. این خطّ تبلیغیای که دیدیم و میبینیم دنبال می کنند که بعضی از خطّ قرمزهایی که رسماً اعلام می شود، در جلسات خصوصی از آنها صرفنظر می شود، حرف خلاف واقع و دروغی است. آنچه ما اینجا به شما می گوییم یا در جلسات عمومی می گوییم، عیناً همان حرف هایی است که به دوستان، به مسئولین، به هیئت مذاکرهکننده، همان ها را بیان می کنیم؛ حرف ها یکی است.» (2 تیر 94)
با این همه شاید عده ای استدلال کنند که رهبر انقلاب بنا بر مصالحی، در مقطعی موضع علنی خود را به صورت درِگوشی اصلاح کنند. آیا بعید است؟ قطعا چنین رفتاری همانطور که ایشان خود بر آن تأکید کرده اند، به دلیل تبعات منفی آن، از طرف رهبری نه جایز است و نه شایسته؛ کما اینکه ایشان خود به این موضوع اینطور اشاره می کنند:
«مبادا کسی تصور کند که رهبری یک نظری دارد که برخلاف آنچه که به عنوان نظر رسمی مطرح می شود، در خفا به بعضی از خواص و خلّصین، آن نظر را منتقل می کند که اجراء کنند؛ مطلقاً چنین چیزی نیست.
اگر کسی چنین تصور کند، تصور خطائی است؛ اگر نسبت بدهد، گناه کبیرهای انجام داده. نظرات و مواضع رهبری همینی است که صریحاً اعلام می شود؛ همینی است که من صریحاً اعلام می کنم... نه جایز است، نه شایسته است که مواضع دیگری غیر از آنچه که رهبری به صورت علنی و صریح به عنوان مواضع خودش اعلام می کند، وجود داشته باشد.» (31 مرداد 89)
بنابر این ضمن یادآوری به رییس جمهور محترم که از عمل گناه کبیره «انتساب خلاف واقع به رهبر معظم انقلاب» دست بردارند، برای ملت ایران و مسئولانی که در خط ولایت حرکت می کنند، نقل قول آقای روحانی هیچ اعتباری ندارد بلکه این بیانات صریح و علنی رهبر معظم انقلاب در باره لوایح چهارگانه شما ملاک است که ایشان در جمع نمایندگان مجلس دهم فرمودند:
«بنده هم در مورد همین چیزهایی (کنوانسیون هایی) که اخیراً در مجلس مطرح شد در این چند ماه اخیر، گفتم مجلس مستقلّاً خودش قانون بگذراند. فرض کنیم [موضوع] مبارزهی با تروریسم یا با پولشویی است؛ خیلی خب، مجلس شورای اسلامی یک مجلس رشید و عاقل و بالغی است و پشتوانههای کاریِ خیلی خوبی هم دارد؛ بنشینند یک قانون بگذرانند؛ این قانون، قانون مبارزه با پولشویی است، هیچ مشکلی هم ندارد، شرایط زیادیای هم ندارد و همان کاری که خود شماها می خواهید بکنید، در این قانون مندرج است؛ این مهم است. هیچ لزومی ندارد که ما برویم چیزهایی را که نمی دانیم تَه آن چیست یا حتّی می دانیم که مشکلاتی هم دارد، بهخاطر آن جهاتِ مثبت و جنبههای مثبت، قبول بکنیم.» (30 خرداد 97)
لینک قسمت اول یادداشت👇
t.me/www_rasaee_ir/7764
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴کلیپ #ویژه: آقای روحانی مطمئنید رهبری به خود شما گفتند با تصویب لوایح مخالفتی ندارند؟!
♦️کلیپی از هشدارهای علنی رهبرمعظم انقلاب درخصوص تصویب کنوانسیونها و مسیر تصویب و رد این لوایح از گذشته تاکنون.
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
استعفای ظریف رد شد
رئیس جمهور در پاسخ به نامه دکتر ظریف:
🔹پذیرش استعفای شما را بر خلاف مصالح کشور می دانم و با آن موافقت نمی کنم.
🔹تمام دستگاههای دولتی و حاکمیتی باید در هماهنگی کامل با وزارت خارجه باشند.
🔹با قوت، درایت و شجاعت به مسیر خود ادامه دهید.@akhbarsiyasi
دفاع تمام قد آیت الله العظمی مکارم از بیانیه گام دوم انقلاب
بحمدالله چهل سال اول انقلاب را با موفقیت پشت سر گذاشتیم؛ دشمنان ما مخصوصا آمریکا چهل سال درباره ما دروغ گفتند و تهمت زدند و تهدید و تحریم کردند تا به عقیده باطل خود، نظام اسلامی را متزلزل سازند و گروهی که دست نشانده خود آنان هستند بر کشور ما حاکم کنند؛ ولی حالا خودشان به اشتباه و اوهام باطل خود پی بردند. اکنون نوبت ماست که برای چهل سال آینده برنامه ریزی قوی و جامع و کاربردی داشته باشیم تا بتوانیم از میان انبوه مشکلات به سلامت عبور کرده و موقعیت خود را در دنیا و منطقه تقویت کنیم.
بحمدالله اخیرا رهبر معظم انقلاب بیانیه ای جامع، پرمعنی، حساب شده و راهگشا تحت عنوان گام دوم انقلاب صادر کردند که پیداست روی آن فکر و دقت زیادی شده است.
این بیانیه تاکنون مورد استقبال گروه های زیادی واقع شده است؛ ولی می دانیم استقبال و تقدیر و تشکر به تنهایی کافی نیست؛ اکنون وقت آن رسیده است که کارگروه هایی برای هرکدام از محورهای هفت گانه آن بیانیه تعیین شود و برای پیاده کردن اهداف این محورها برنامه نویسی کنند؛ به عنوان مثال یکی از محورهای هفت گانه بیانیه، مسئله منابع انسانی و معادن زیرزمین و روی زمینی کشور و فرصت های موجود آن است؛ باید از گروهی که تخصص در این مسئله دارند دعوت شود تا این منابع را بر اساس آمار و نقشه و تصویر، شناسایی و احصا کرده و طرز صحیح استفاده از آن را تبیین کنند و راه اصلاح اشتباهات موجود را نشان دهند.
همچنین در مسائل اقتصادی که یکی دیگر از محورهای این بیانیه ارزشمند است از گروهی از اقتصاددانان دعوت شود که درباره برنامه های راهبردی آن دقیقا بیندیشند و کاستی ها و ریشه های راه حل های اقتصاد بیمار موجود را ارائه دهند و شرح جامع مستدل، جامع و مستندی برای آن بنویسند و نیز درباره محور مربوط به گذشته انقلاب، چالش های گذشته و تجربیاتی که از آن می توان آموخت به وسیله گروهی تحلیل گر تاریخ انقلاب روشن شود.
در مورد محور مربوط به مسائل فرهنگی و اخلاقی از گروهی از فضلا و اندیشمندان حوزوی دعوت به عمل آید تا درباره طرق اصلاح وضع فعلی و راه حل ها بیندیشند و شرح لازم را برای آن بنگارند و همچنین سایر محورهای هفت گانه بیانیه مهم؛ و چه بهتر که عهده دار این دعوت ها یک گروه قوی و فارغ از مسائل جناحی باشد و با جدیت و دقت آن را دنبال کند که سرانجام آن متن پرارزش و این شرح همراه شده، کتاب جامعی به وجود می آورد که می تواند راهگشا در چهل سال آینده و منبعی برای آگاهی از نقشه های راه برای مسئولان کشور گردد.
اینجانب به سهم خود از بیاینه پرارزش و آموزنده رهبر معظم انقلاب تشکر می کنم.
@akhbarsiyasi
هدایت شده از جارچی 🇮🇷
«داوودی» رئیس دفتر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در واکنش به اظهارات دیروز روحانی:
🔹رهبری صرفاً گفتند با «بررسی» لوایح FATF مخالفت ندارند.
🔸رهبری به روشنی درباره FATF نظر دادهاند، اما بر طی مسیر قانونی تأکید دارند.
🔹رئیسجمهور درباره مجمع میگوید «که چرا ۱۰ الی ۲۰ نفر درباره لوایح تصمیم بگیرند؟»؛ مگر خود دولت چند نفرند که لوایح را تدوین کردهاند؟
🔹این گونه موضعگیری درباره روند قانونی از یک حقوقدان جای تعجب دارد.
🔹چطور زمانی که مجمع در موافقت با نظر برخی رأی میدهد، آن را «یک جمع ۱۰ نفره» نمینامند؟
@jaarchi
حدادعادل:
🔹رهبر انقلاب حرفهای موافقان پیوستن به پالرمو را تایید نکردند.
🔹ایشان نظر ندادند بلکه به مجمع تشخیص مصلحت نظام واگذار کردند.
🔹ایشان به اعضای مجمع گفتند درمورد اشکالات پالرمو «امعان نظر» کنید.
@akhbarsiyasi
هدایت شده از گردباد نیوز
چرا سفر #بشار_اسد با تدابیرسخت امنیتی انجام شد؟
حجم نفوذ در دولت بخصوص نزدیکی ظریف به جاسوسان #نایاک در آمریکا و تصمیم موساد و سیا برای ترور آقای بشار،مجموعه امنیتی نظام را به این تصمیم رسانده بود که دولتی ها چند دقیقه قبل از دیدار با اسد در تهران در جریان سفر وی قرار بگیرند
ابتدا روحانی خبر دار شد وبا اقدامی خاص یا ناهماهنگ!به ظریف که در فاصله ۵ دقیقه ای دفترش بود برای دیدار اطلاع رسانی نمیکند!
ظریف عصبانی شده واستعفا می دهد!
نکته مهم اینجاست که علاوه بر عصبانیت #جریان_نفوذ از این سفر، سرویسهای اطلاعاتی منطقه ای و غرب نیز دچار بهت از این سفر شدند
#استعفای_ظریف به زبان ساده مرهمی بر دل وعصبانیت و رودست خوردن سرویس های اطلاعاتی عربستان، امارات، سیا و موساد از ایران بود!
در آینده ابعاد بیشتری از این استعفا بخصوص شفاف تر شدن رابطه ظریف با #نایاک و پایا (نوکران سیا در آمریکا)منتشر خواهد شد!
@aledavood
قالیباف:
ورود به #CFT و #پالرمو به نفع ایران نیست /باید چالش ناکارآمدی را حل و فصل کرد
🔹آمریکا حوزه سرمایه داری #FATF را سازمان داد که هرکشوری هر شرکتی و هر مجموعهای که خلاف مسیر اهداف سرمایهداری و امیال آمریکا در دنیا حرکت کند، از هرگونه امکانات مالی و شبکه اقتصادی محروم شود.
🔹دلیل گرانیهای امروز وارد نشدن به FATF نیست
🔹مقام معظم رهبری فرمودند سیستم بانکی ما نیازمند اصلاح است و باید درست شود اما نه با FATF
🔹یکی از اشتباهات دولت در برجام این بود که مذاکره باید همراه با روش مبارزهای باشد که نبود
🔹نباید با این تصور که آمریکا دلسوز ماست جلو برویم چون تاریخ خلاف آن را نشان میدهد.
@akhbarsiyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کنایه جنابخان با دکتر ظریف @akhbarsiyasi
مظفر: «پالرمو» در جلسه شنبه مجمع به جمعبندی نمیرسد/تشریح دلایل خطرناک بودن FATF
♦️عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام: در صورت تصویب پالرمو، عربستان و اسرائیل باید بر اجرای تعهدات ایران نظارت کنند
♦️ موافقان تصویب پالرمو میگویند تصویب این لایحه به صلاح کشور است اما در عین حال اذعان میکنند که قرار نیست با تصویب این لایحه، گشایشی در معاملات بانکی ایران با دیگر کشورها ایجاد شود
♦️ اینکه ما تمام معاملات مالی کشور را به شکل شفاف و آنلاین در اختیار نهادهای بینالمللی قرار دهیم بدون اینکه هیچ تغییری در روند تسهیل فروش نفتمان و همچنین تبادلات پولی و بانکی با دیگر کشور ایجاد شود، کار عقلانی به نظر نمیرسد.
♦️رایگیری درباره پالرمو و CFT در یک جلسه واحد خواهد بود
♦️تصویب پالرمو و CFT نیاز به دو سوم آرا دارد
♦️تحت فشارهای رسانهای تصمیمی نمیگیریم
@akhbarsiyasi
هدایت شده از جارچی 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 ببینید | آیا سرنوشت FATF فردا در مجمع تشخیص مصلحت نظام روشن میشود؟
@jaarchi
در آستانه خروش فیضیه
🔻تجمع بزرگ حوزویان با عنوان:
"حوزههایعلمیه و #گام_دوم_انقلاباسلامی" در مدرسه مبارکه #فیضیه برگزار میشود
سخنران: آیتالله سیداحمد خاتمی
زمان: یکشنبه ۱۳۹۷/۱۲/۱۲، ساعت ۱۰ الی ۱۲ صبح
این مراسم باحضور طلاب #برادر و #خواهر برگزار خواهد شد
@akhbarsiyasi
هدایت شده از یاران آخرالزمانی سیدالشهدا علیه السلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
📹 اعتراف دشمن !
عبدالکریم سروش:
«بین شاه و خمینی، صددرصد خمینی را انتخاب میکنم.
خمینی باسوادترین رهبر این کشور بوده تا کنون، از ایام حکومت هخامنشیان تا حالا
نه فقط در ایران، پادشاهان انگلیس و فرانسه را ببینید ادمهای با علم و باسوادی نبودند.
در تاریخ ما آقای #خمینی نمونه بینظیر بود در مقام حکومتداری
بین شاه یا خمینی اصلا جای مقایسه نیست. چه نسبت خاک را با عالم پاک؟
این کسانی که الان مدعی رهبری خارج از کشور هستند تهیدست تهیمغز هستند.
آخه شما یک چک خورده باشید بعد ادعای رهبری کنید. چه خبره؟
📚سخنرانی به مناسبت چهلمین سالگرد انقلاب،منلوپارک کالیفرنیا،۱۸بهمن۹۷
گلچین كليپ👇
@jamkaranedeleman
جزئیات جلسه امروز مجمع از زبان آیتالله محمدی عراقی:اکثر ناطقان مخالف #پالرمو بودند
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام :
🔹نظر جدیدی از جانب یکی از اعضای جلسه مطرح شد و توسط نمایندگان دولت و مجلس هم مورد تایید قرار گرفت، حتی وزیر اقتصاد گفت با آقای رئیسجمهور هم مطرح میکنند که با توجه به نظراتی که اکثریت اعضای مجمع دارند، به دلیل ارتباط این موضوع با مسئله تحریمها و تعهدات کشورهای اروپایی، به بررسی بیشتری نیاز دارد.
🔹فعلا بحث درباره پالرمو است ولی نظر اعضا غالبا این است که #CFT حتی مشکلات امنیتی دارد و فقط مسائل اقتصادی نیست؛ بنابراین احتمال جلب موافقت و نظر اعضا نسبت به CFT خیلی کمتر است/تسنیم
@akhbarsiyasi
واکنش تند آیتالله آملی لاریجانی به سخنان اخیر روحانی
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔹شبهه افکنی در مورد تصمیمات نهادهای برآمده از قانون اساسی نادرست است.
🔹رئیس جمهور محترم، اخیرا درباره مجمع تشخیص مصلحت نظام مطالبی را به تعریض بیان کردند که لحن ایشان قابل قبول نیست و این تعبیر که «ده، بیست نفر نشسته اند و برای مردم تصمیم میگیرند!» هم سخنی هضم ناپذیر است.
🔹چه کسی گفته که نهادهای قانونی برآمده از رای مردم نیستند؟
🔹فقهای شورای نگهبان منصوب رهبر انقلاب هستند، اما رهبری هم با تعیین مجلس خبرگان که منتخب مردم هستند برگزیده شده و در تمام دنیا هم همین طور است که برخی نهادها و افرادی که مسئول هستند با واسطه توسط مردم تعیین میگردند.
🔹مجمع تشخیص مصلحت نظام یک نهاد مهم برخاسته از قانون اساسی است.
🔹چرا مسئول عالی مقام نظام جمهوری اسلامی، که سوگند خورده پاسدار قانون اساسی باشد، باید این طور صحبت کند؟
🔹اولا اعضای مجمع، ده بیست نفر نیستند و دوم آنکه اگر یک نفر در قانون اساسی اختیارات و مسئولیتهایی دارد مانند خود رئیس جمهور، آیا در هر موردی به آرای عمومی مراجعه میکند؟
🔹اعضای دولت و وزرا که با رای مستقیم مردم انتخاب نشدهاند،آیا در هر مورد که میخواهند تصمیم بگیرند به آرای عمومی مراجعه میکنند؟
🔹این در حالی است که در بسیاری از موارد تصمیماتی هم که میگیرند به اتفاق آرا هم نیست، پس باید گفت ده، بیست نفر در دولت برای یک ملت تصمیم میگیرند؟
🔹رهبری در نامه شان به مجمع تاکید کرده اندکه این مساله با امعان نظر بررسی شود ، لذا مجمع تشخیص وقت مستوفایی اختصاص داده و کمیسیون ها و اعضا جلسات متعدد و بحث های کارشناسی مفصلی کرده اند.
🔹در این مباحث از نمایندگان دولت نیزدر جلسات حضور دارندو نظرشان را اعلام میکنند و میشنوند.
🔹مجمع تشخیص به دنبال مصلحت عمومی مردم است و تا نظری رابا امعان به دست نیاورد طبیعتاً اقدامی نمیکند.
🔹مجمع تشخیص مصلحت وظیفه خودش را انجام میدهد و ما امیدوارم اینگونه نباشدکه مسوولان عالی رتبه کشور، هر وقت باب میلشان مطلبی گفته میشود، بپذیرندو هر وقت خلاف میل ایشان باشد، بگویند ،ده بیست نفر نمی توانند تصمیم بگیرند.
🔹اگر این منطق باب شود ، فردا، مردم می توانند در مورد تصمیمات دولت هم این را بگویند.
🔹امیدواریم مطالب بیان شده دراین خصوص تصحیح و جبران شود.@akhbarsiyasi
حمایت اصلاحطلبان از آیت الله رئیسی مشکوک است
روزنامه شرق در مطلبی به قلم شهاب الدین طباطبایی خاطرات عباس معروفی از ملاقات با آیت الله ابراهیم رئیسی در مقام دادستان تهران را بازگو میکند که سراسر تعریف و تمجید از رئیسی است و حتی تأکید بر خوش تیپی آخوند جوان دهه هفتاد دارد. حتی از قول فاضل میبدی مینویسد که «من تا الان چیز بدی از آقای رئیسی ندیدهام. رفتارش هم در آن زمان با مردم ملایم بود و اصلاً روحیه خشنی نداشت.» شرق یادداشت دیگری هم به قلم نعمت احمدی دارد که آیت الله رئیسی را گزینه مناسب دستگاه قضا میداند. سؤالی که برای هر مخاطبی طبیعتاً پیش میآید، این است که آیا این همان رئیسیای نیست که در انتخابات ۹۶ او را تندرو و خشن و حامی اعدام شکنجه معرفی کردید؟! چطور ناگاه حامی آیت الله رئیسی شدند و از مهربانی و رأفت و عطوفت او یادداشت مینویسند؟ روشن نیست اصلاحطلبان در شرق چه نقشهای در سر دارند که ناگاه از مخالفان سرسخت رئیسی تبدیل به حامیان او شدند؛ همه چیز مشکوک است! /روزنامه جوان @akhbarsiyasi
هدایت شده از فراجناحی
🔹 پیام اجتماع عظیم علماء،اساتید و طلاب حوزه علمیه قم در فیضیه
🔹پیام وحدت و یکپارچگی حوزه علمیه قم برای تحقق گام دوم انقلاب با جوانان مؤمن انقلابی.
🔹پیام همدردی حوزویان با مشکلات معیشتی مردم و مطالبه از مسئولان نظام برای حل سریع آن.
🔹پیام راه حل مشکلات کشور در درون کشور است.
🔹پیام تفکر غربزده داخلی باعث و بانی مشکلات کشور است.
🔹پیام تحقق دولت اسلامی در گام دوم انقلاب.
#نشر_حداکثری
Join👇
🆔 @farajenahi
❣کانال سیاسی، اعتقادی #فراجناحی👆
پخش قسمت دوم "ایستگاه پایانی دروغ" ساعت 21 امشب از شبکه خبر
🎞در این مستند، تصاویری منتشر نشده از پشت صحنه فعالیت مدعی ترین رسانه های معاند در شبکه های اجتماعی و صحنه هایی از نشست ها و ارتباطات خصوصی عوامل آنها در معرض نگاه مخاطبان قرار می گیرد.
@akhbarsiyasi